Zeik natte kut man bied zich aan

zeik natte kut man bied zich aan

Snel pakt ze de telefoon op. Hoe laat denkt u te beginnen? Ik zie u morgen. Met haar hand streelt ze hard over haar kruis, de lange broek drukt ze krachtig tegen haar poesje aan en komt in een keer klaar. Ze voelt het vocht haar kutje uitstromen, de hele week heeft ze dit gevoel al gehad en als ze zichzelf even verwende kwam ze heel snel klaar.

Zuchtend blijft ze even met gespreide benen tegen de tafel aan staan, als haar lichaam weer tot rust is gekomen loopt ze de kamer uit. In de badkamer trekt ze haar lange broek en slipje uit, het kleine stukje stof is helemaal nat.

Ze drukt het tegen haar neus en mond aan, zonder erbij na te denken zuigt ze het vocht uit haar slipje. Dan stapt ze onder de douche. De volgende morgen is ze al vroeg wakker, er is een grote onrust in haar lichaam. Dit soort gevoelens heeft ze al vele jaren niet meer gehad, haar voeten trappen het dekbed weg. Een poosje geleden sliep ze altijd met een pyjama aan, nu draagt ze alleen haar slipje nog.

Haar vingers strelen over de harde tepels, er trekken zachte rillingen door haar lichaam, met haar hand pakt ze een vibrator uit het nachtkastje. Zodra ze de vibrator aanzet en op haar slipje zet worden de trillengen heel intens. Haar benen legt ze gespreid op het bed, langzaam drukt ze de vibrator tegen haar slipje aan.

Samen met de vibrator verdwijnt hij in haar natte grotje. Haar andere hand blijft de tepels bewerken, als een sneltrein komt haar orgasme aan denderen. Met een paar wilde bewegingen en harde kreunen, komt ze klaar, ze voelt de sappen langs haar vibrator en vingers lopen. Ze zakt weer terug op bed, de vibrator doet ze uit en brengt ze naar haar mond. Vroeger moest ze hier niet aan denken nu steekt ze de vibrator in haar mond en likt hem helemaal schoon.

Tevreden stapt ze uit bed, ze blijft heel even op de rand van het bed zitten. Ze legt de vibrator op het kastje, met een glimlach legt ze hem op een bepaalde manier neer. Ze trekt haar zeiknatte slipje uit en loopt naar de badkamer. Met de natte plek omhoog, legt ze haar mooie blauwe slip in de wasmand. Na een heerlijke douche kleedt ze zich aan en gaat naar beneden, de man kan ieder moment komen, nog voor acht uur gaat de bel.

Als hij weer door de deur naar binnen komt sluit hij die achter zich. Glimlachend komt hij de kamer in. Even kijkt hij de kamer rond en pakt dan een aangeboden koek aan.

Ik zal u een sleutel geven van het huis, ik hoop dat u heel discreet ermee om zult gaan. Maar ik ben niet altijd thuis als u komt of weggaat. Er kruipen een paar zalige rillingen door haar buik heen.

Snel laat ze de sleutel los en kijkt de man aan. Ik zijn ogen is een ondeugende glimlach te zien, zou hij weten wat hij haar doet? Normaal zou dat niet opvallen maar omdat zij naar andere dingen kijkt ziet ze het wel.

Weer vliegen er warme stromen door haar lichaam die zich samen laten komen in het knopje tussen haar lipjes. Als de man de deur naar de trap achter zich dichttrekt laat ze haar hand over de broek glijden, de warmte van haar kutje is aan de buitenkant van de broek te voelen.

Als ze erover heen streelt wordt ze weer een beetje week. Met haar andere hand maakt ze haar broek los en schuift hem een stukje naar beneden. Met haar billen staat ze tegen het aanrecht, heel even kijkt ze op het aanrecht. Er ligt niets wat ze in haar natte grotje kan steken, ze trekt haar vingers uit het zwarte slipje wat al weer aardig nat is geworden.

Langzaam trekt ze haar broek weer omhoog, het genot wordt niet minder maar blijft door haar lichaam heen jagen. Als ze de kamer in loopt begint ze aan het opruimen ervan, haar gedachte blijven bij de man boven en naar wat hij allemaal met haar gedaan heeft. Een poosje later hoort ze een hoop gezaag en geklop boven, het is wel een poosje stil geweest. Tegen de middag loopt ze naar boven, in de nieuwe badkamer is het al een mooie puinhoop.

Of moet ik wat te drinken bij u brengen? De slipjes die op de wasmand liggen zijn weer anders neergelegd dan dat zij ze erin had gelegd. Ze pakt haar blauwe slipje uit de wasmand en bekijkt de natte plek die erin zit. Het is al een heel poosje terug dat zij het slipje er nat in had gelegd, het had nu al een stukje opgedroogd moeten zijn.

Haar vinger gaat door de natte plek heen en brengt die naar haar mond. De smaak is niet die van haar, er jagen gelijk een paar schokken door haar lichaam, wat erin haar slipje zit is zaad van de man.

Hij smaakt ook nog heel lekker ook, ze pakt de wasmand op en loopt ermee naar beneden, daar zet ze wasmand met het slipje goed zichtbaar met de erg natte plek naar boven bij de wasmachine neer. Als de man even later naar beneden komt ziet hij de wasmand gelijk staan, heel even ziet de vrouw dat hij ervan schrikt. In zichzelf lachend kijkt ze de man aan, als hij ook gaat zitten schenkt ze een kop koffie voor hem in.

Als de boterhammen op zijn staat Irma op. Ze gaat op haar hurken voor de machine zitten en pakt het blauwe slipje en terwijl ze het in de machine doet laat ze het heel dicht langs haar gezicht gaan. Uit haar ooghoeken heeft ze Ron in de gaten gehouden. Toen het slipje vlak langs haar gezicht ging zag ze hem schrikken, nu zit hij ontspannen op zijn stoel, de was draait en zijn sporen zijn bijna uitgewist.

De rest van de middag gebeurt er niet veel meer, Irma maakt haar kamer en keuken netjes schoon. De was doet ze, nadat die klaar is, in de droger en het fijne spul hangt ze een rekje in de keuken. Rond vijf uur komt Ron naar beneden, hij zet zijn tas even in de gang en loopt de keuken in.

Of is dat te vroeg? Maar ga gewoon lekker aan het werk. Aan de ene kant is Ron al begonnen met de opbouw. Aan de andere kant is het nog de oude kleine slaapkamer, aan die kant moet de muur er ook uit naar de badkamer toe. Lachend loopt ze naar haar slaapkamer, de vibrator ligt nog op het nachtkastje, hij ligt nog net zo als dat zij hem zelf heeft neergelegd. Ze pakt hem op en loopt ermee naar de badkamer. Ze had hem vanmorgen gewoon laten liggen zonder hem schoon te maken. Even later staat de vibrator weer netjes schoon te wachten op de volgende beurt, haar vingers strelen even heel langzaam de harde vibrator.

Ze sluit haar ogen en denkt dat het de harde paal van Ron is, hoe groot zal die zijn? En hoe zal die smaken? Haar lichaam reageert weer met lichte schokjes, snel legt ze de vibrator weg en probeert haar gedachte op andere zaken te brengen. In de keuken gaat ze aan de gang voor haar warme maaltijd, op de kalender ziet ze dat er vanavond visite langs komt.

Een oude vriendin van haar, ze treffen elkaar een maal in de maand, komt deze avond langs voor een gesprekje. Haar vriendin is getrouwd maar ze gaat regelmatig vreemd omdat haar man geen zin meer heeft. Ze heeft al eens een man ontmoet in het huis van Irma, lachend denkt ze er aan terug.

De jongen was helemaal zenuwachtig, kon geen woord uitbrengen en nadat ze naar boven waren gegaan kon hij geen harde krijgen. Haar vriendin was toen heel erg boos geworden en hem bijna in zijn blote kont de deur uit geschopt, wat had ze toen zitten lachen. Op het moment dat haar vriendin toen briesend de kamer in kwam had ze haar arm om haar heen gelegd.

Door deze troostende woorden en gebaren was er in haar lichaam iets gebeurd, ze waren bijna met zijn tweeën naar boven gegaan. Irma had het niet gedaan maar haar lichaam wilde maar al te graag, de vrouwen hadden het er vaak over. Ook haar vriendin was niet een vrouw die om vrouwen gaf maar na die dag was ze toch anders naar Irene gaan kijken, en Irma naar haar. De avond is zoals altijd heel gezellig, er wordt ook weer over hun stille verlangen gesproken. Irma is er niet helemaal bij, soms moet ze tot twee maal aan haar vriendin vragen wat ze zei of vraagt.

Als haar vriendin naar huis gaat staan ze nog even in de hal, zonder zich in te houden drukt haar vriendin ineens haar lippen strak op die van Irma. Hun tongen vinden elkaar voor een korte hevige zoen. Als ze elkaar loslaten zijn ze beide geschrokken maar ook heel blij. Als Irma alleen in de hal staat en haar vriendin hoort weg rijden strelen haar handen de opgezwollen borsten, zachtjes kreunt ze even diep.

Een hand glijdt over haar kruis, de opwinding van de zoen met haar vriendin, het praten erover en de gedachte aan Ron maken haar benen week. Haar vingers maken de broek los, het slipje is al erg nat geworden. Als haar vingers krachtig tegen het gezwollen knopje drukken voelt ze het orgasme aan komen glijden.

Ze laat zich tegen de muur aan zakken en zet haar benen verder uit elkaar. Een vinger drukt het slipje strak tegen haar klitje aan.

Als haar andere hand het slipje iets opzij trekt en de ruimte die ontstaat, opvult met haar vingers komt ze huilend van genot klaar. Helemaal van de wereld af zakt ze door haar benen, de sappen lopen over haar vingers. Als het allemaal wat afneemt haalt ze haar natte hand uit haar broek.

Met smaak likt ze haar vingers schoon. De volgende dag is Ron alweer vroeg aan het werk, Irene had zich een beetje verslapen. Ze is wakker geworden van de boormachine, ze kijkt naar de wekker en begint een beetje te glimlachen.

In haar gedachte begint zich een plannetje te vormen, ze wil Ron verleiden en hem in haar bed zien te krijgen. Dat zaad wat hij in haar slipje heeft gespoten wil ze in of op haar lichaam hebben.

Langzaam duwt ze met haar voeten het dekbed van zich af, ze rekt zich even helemaal uit. Haar handen strelen even over haar naakte lichaam, het slipje is alweer erg nat. Ze drukt het strak tegen haar poesje aan, als ze niet heel snel naar de badkamer gaat plast ze haar hele bed nat merkt ze.

Ze gooit haar benen naast het bed en pakt haar slippers. Bij de deur slaat ze haar ochtendjas om haar schouders, de jas vast kopend stapt ze haar slaapkamer uit. In een flits ziet ze Ron in de gang staan, hij heeft een aardige blik op haar nog blote borsten. Zonder zich te haasten doet ze de jas om haar lichaam. Gaat het een beetje naar je zin met de verbouwing?

Het is een bepaalde opwinding die zich langzaam door haar lichaam verspreidt. Tot nu toe heb ik geluk, de dingen die ik doen gaan vrij gemakkelijk. Het begint al een heel klein beetje iets te worden. Ik zal straks even een potje koffie zetten als jij daar zin in hebt. Ze doet geen moeite om de jas te sluiten, voor de badkamerdeur heeft ze haar jas alweer open.

Door de redelijk snelle draai waait de jas een stukje naar achteren, Ron heeft heel even een uitgebreide blik op haar borst. Ze doet de deur achter haar net niet dicht, de ochtend jas hangt ze aan een haak. Het slipje gooit ze in de wasmand en gaat op het toilet zitten, als ze haar handen over haar harde tepels laat glijden, klettert haar plas in de wc-pot. Heel even kijkt ze vanuit haar ooghoek naar de deur, die is iets verder open dan net. In een flits ziet ze Ron staan.

Het genot wordt door deze wetenschap heel erg verhoogd. Met een nadruppelde kut staat ze op, haar hand streelt haar buik en verdwijnt dan tussen haar benen.

Het genot jaagt door haar lichaam, ze wil Ron een mooie show geven. Zou hij het durven om binnen te komen? Op het moment maakt het niets meer uit wat hij doet, haar vingers glijden in en uit haar kutje.

Met haar andere hand streelt ze haar harde tepels. Als de rust terug is brengt ze haar hand naar haar lippen en likt haar geil ervan af. Op de gang ziet ze dat Ron nog steeds staat te kijken, dan draait ze zich om en stapt onder het stromende water. Als ze eindelijk helemaal tot rust is gekomen draait ze de kranen uit en pakt haar handdoek, even later loopt ze met haar badjas over haar naakte lichaam de gang op.

Ron is nergens te zien, heel even doet ze haar hoofd om de deur steken en kijkt de nieuwe badkamer in. Ron is hard aan het werk, zonder dat hij haar ziet gaat ze de gang weer op. In haar slaapkamer staat ze voor de kledingkast.

Er hangen veel jurken en rokken, broeken liggen er ook genoeg. Ze pakt een rok en een bloes, uit de lade neemt ze haar lingerie.

Nadat ze zich heeft aangekleed loopt ze naar beneden, op de trap krijgt ze een idee. In de keuken trekt ze haar slipje uit en legt het op de tafel. De rok die ze aan heeft komt halverwege haar bovenbenen, als ze straks tegen over Ron gaat zitten en ze gaat een beetje op een bepaalde manier zitten kan hij recht tegen haar kale kutje aan kijken.

De koffie is bijna klaar, Irma loopt even naar boven. Zijn blik dwaalt over de tafel en blijf op het slipje hangen, Irma lacht inwendig omdat ze de onrust in Ron ziet toenemen. Ze gaat tegenover hem zitten, ze moet zich even een beetje rekken om bij de koektrommel te komen. Hierdoor schuift haar rok omhoog tot aan billen. Ze gaat weer zitten de rok blijft hangen, Ron kijkt nu tegen haar glinsteren natte kutje aan.

Ze geeft Ron een koek en laat de rok liggen, de ogen van Ron weten niet waar die moeten kijken. Irene ziet dat er in de broek van Ron een bobbel groeit. Sexy blondje pijpt Baseball dude in het bos. De geile directie secretaresse op maandagochtend. Geile mokkels likken elkaars mossel in het plantsoen. Rooie trekt in het park haar tieten tevoorschijn. Super geil clitje klaar gelikt. Op haar studentenkamertje wordt een blonde stoot geneukt door een feut. Sexy teenager Lena vingert op een bankje in het park.

Zelfbevrediging met een verlegen brunette. Geile Lena wordt door haar vriendje opgepikt van het vliegveld. Diep in de Duitse bossen is het ficken geblazen. Lena doet haar roze bikini even uit. Close up avontuurtje met Dido Angel. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Bouwvakkers komen niet aan werken toe door nieuwe stagiare. Blondje met volle kont wordt gepakt door studiegenoot.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

..

Bdsm meesteres kanky sexzeik natte kut man bied zich aan

Snel pakt ze de telefoon op. Hoe laat denkt u te beginnen? Ik zie u morgen. Met haar hand streelt ze hard over haar kruis, de lange broek drukt ze krachtig tegen haar poesje aan en komt in een keer klaar.

Ze voelt het vocht haar kutje uitstromen, de hele week heeft ze dit gevoel al gehad en als ze zichzelf even verwende kwam ze heel snel klaar. Zuchtend blijft ze even met gespreide benen tegen de tafel aan staan, als haar lichaam weer tot rust is gekomen loopt ze de kamer uit.

In de badkamer trekt ze haar lange broek en slipje uit, het kleine stukje stof is helemaal nat. Ze drukt het tegen haar neus en mond aan, zonder erbij na te denken zuigt ze het vocht uit haar slipje. Dan stapt ze onder de douche. De volgende morgen is ze al vroeg wakker, er is een grote onrust in haar lichaam. Dit soort gevoelens heeft ze al vele jaren niet meer gehad, haar voeten trappen het dekbed weg.

Een poosje geleden sliep ze altijd met een pyjama aan, nu draagt ze alleen haar slipje nog. Haar vingers strelen over de harde tepels, er trekken zachte rillingen door haar lichaam, met haar hand pakt ze een vibrator uit het nachtkastje. Zodra ze de vibrator aanzet en op haar slipje zet worden de trillengen heel intens.

Haar benen legt ze gespreid op het bed, langzaam drukt ze de vibrator tegen haar slipje aan. Samen met de vibrator verdwijnt hij in haar natte grotje. Haar andere hand blijft de tepels bewerken, als een sneltrein komt haar orgasme aan denderen.

Met een paar wilde bewegingen en harde kreunen, komt ze klaar, ze voelt de sappen langs haar vibrator en vingers lopen. Ze zakt weer terug op bed, de vibrator doet ze uit en brengt ze naar haar mond. Vroeger moest ze hier niet aan denken nu steekt ze de vibrator in haar mond en likt hem helemaal schoon.

Tevreden stapt ze uit bed, ze blijft heel even op de rand van het bed zitten. Ze legt de vibrator op het kastje, met een glimlach legt ze hem op een bepaalde manier neer. Ze trekt haar zeiknatte slipje uit en loopt naar de badkamer. Met de natte plek omhoog, legt ze haar mooie blauwe slip in de wasmand.

Na een heerlijke douche kleedt ze zich aan en gaat naar beneden, de man kan ieder moment komen, nog voor acht uur gaat de bel. Als hij weer door de deur naar binnen komt sluit hij die achter zich.

Glimlachend komt hij de kamer in. Even kijkt hij de kamer rond en pakt dan een aangeboden koek aan. Ik zal u een sleutel geven van het huis, ik hoop dat u heel discreet ermee om zult gaan. Maar ik ben niet altijd thuis als u komt of weggaat. Er kruipen een paar zalige rillingen door haar buik heen.

Snel laat ze de sleutel los en kijkt de man aan. Ik zijn ogen is een ondeugende glimlach te zien, zou hij weten wat hij haar doet? Normaal zou dat niet opvallen maar omdat zij naar andere dingen kijkt ziet ze het wel. Weer vliegen er warme stromen door haar lichaam die zich samen laten komen in het knopje tussen haar lipjes. Als de man de deur naar de trap achter zich dichttrekt laat ze haar hand over de broek glijden, de warmte van haar kutje is aan de buitenkant van de broek te voelen.

Als ze erover heen streelt wordt ze weer een beetje week. Met haar andere hand maakt ze haar broek los en schuift hem een stukje naar beneden. Met haar billen staat ze tegen het aanrecht, heel even kijkt ze op het aanrecht. Er ligt niets wat ze in haar natte grotje kan steken, ze trekt haar vingers uit het zwarte slipje wat al weer aardig nat is geworden.

Langzaam trekt ze haar broek weer omhoog, het genot wordt niet minder maar blijft door haar lichaam heen jagen. Als ze de kamer in loopt begint ze aan het opruimen ervan, haar gedachte blijven bij de man boven en naar wat hij allemaal met haar gedaan heeft.

Een poosje later hoort ze een hoop gezaag en geklop boven, het is wel een poosje stil geweest. Tegen de middag loopt ze naar boven, in de nieuwe badkamer is het al een mooie puinhoop. Of moet ik wat te drinken bij u brengen? De slipjes die op de wasmand liggen zijn weer anders neergelegd dan dat zij ze erin had gelegd. Ze pakt haar blauwe slipje uit de wasmand en bekijkt de natte plek die erin zit. Het is al een heel poosje terug dat zij het slipje er nat in had gelegd, het had nu al een stukje opgedroogd moeten zijn.

Haar vinger gaat door de natte plek heen en brengt die naar haar mond. De smaak is niet die van haar, er jagen gelijk een paar schokken door haar lichaam, wat erin haar slipje zit is zaad van de man. Hij smaakt ook nog heel lekker ook, ze pakt de wasmand op en loopt ermee naar beneden, daar zet ze wasmand met het slipje goed zichtbaar met de erg natte plek naar boven bij de wasmachine neer.

Als de man even later naar beneden komt ziet hij de wasmand gelijk staan, heel even ziet de vrouw dat hij ervan schrikt. In zichzelf lachend kijkt ze de man aan, als hij ook gaat zitten schenkt ze een kop koffie voor hem in. Als de boterhammen op zijn staat Irma op. Ze gaat op haar hurken voor de machine zitten en pakt het blauwe slipje en terwijl ze het in de machine doet laat ze het heel dicht langs haar gezicht gaan. Uit haar ooghoeken heeft ze Ron in de gaten gehouden.

Toen het slipje vlak langs haar gezicht ging zag ze hem schrikken, nu zit hij ontspannen op zijn stoel, de was draait en zijn sporen zijn bijna uitgewist. De rest van de middag gebeurt er niet veel meer, Irma maakt haar kamer en keuken netjes schoon.

De was doet ze, nadat die klaar is, in de droger en het fijne spul hangt ze een rekje in de keuken. Rond vijf uur komt Ron naar beneden, hij zet zijn tas even in de gang en loopt de keuken in. Of is dat te vroeg? Maar ga gewoon lekker aan het werk. Aan de ene kant is Ron al begonnen met de opbouw.

Aan de andere kant is het nog de oude kleine slaapkamer, aan die kant moet de muur er ook uit naar de badkamer toe. Lachend loopt ze naar haar slaapkamer, de vibrator ligt nog op het nachtkastje, hij ligt nog net zo als dat zij hem zelf heeft neergelegd.

Ze pakt hem op en loopt ermee naar de badkamer. Ze had hem vanmorgen gewoon laten liggen zonder hem schoon te maken. Even later staat de vibrator weer netjes schoon te wachten op de volgende beurt, haar vingers strelen even heel langzaam de harde vibrator. Ze sluit haar ogen en denkt dat het de harde paal van Ron is, hoe groot zal die zijn?

En hoe zal die smaken? Haar lichaam reageert weer met lichte schokjes, snel legt ze de vibrator weg en probeert haar gedachte op andere zaken te brengen. In de keuken gaat ze aan de gang voor haar warme maaltijd, op de kalender ziet ze dat er vanavond visite langs komt. Een oude vriendin van haar, ze treffen elkaar een maal in de maand, komt deze avond langs voor een gesprekje. Haar vriendin is getrouwd maar ze gaat regelmatig vreemd omdat haar man geen zin meer heeft. Ze heeft al eens een man ontmoet in het huis van Irma, lachend denkt ze er aan terug.

De jongen was helemaal zenuwachtig, kon geen woord uitbrengen en nadat ze naar boven waren gegaan kon hij geen harde krijgen. Haar vriendin was toen heel erg boos geworden en hem bijna in zijn blote kont de deur uit geschopt, wat had ze toen zitten lachen. Op het moment dat haar vriendin toen briesend de kamer in kwam had ze haar arm om haar heen gelegd. Door deze troostende woorden en gebaren was er in haar lichaam iets gebeurd, ze waren bijna met zijn tweeën naar boven gegaan.

Irma had het niet gedaan maar haar lichaam wilde maar al te graag, de vrouwen hadden het er vaak over. Ook haar vriendin was niet een vrouw die om vrouwen gaf maar na die dag was ze toch anders naar Irene gaan kijken, en Irma naar haar. De avond is zoals altijd heel gezellig, er wordt ook weer over hun stille verlangen gesproken.

Irma is er niet helemaal bij, soms moet ze tot twee maal aan haar vriendin vragen wat ze zei of vraagt. Als haar vriendin naar huis gaat staan ze nog even in de hal, zonder zich in te houden drukt haar vriendin ineens haar lippen strak op die van Irma. Hun tongen vinden elkaar voor een korte hevige zoen. Als ze elkaar loslaten zijn ze beide geschrokken maar ook heel blij.

Als Irma alleen in de hal staat en haar vriendin hoort weg rijden strelen haar handen de opgezwollen borsten, zachtjes kreunt ze even diep. Een hand glijdt over haar kruis, de opwinding van de zoen met haar vriendin, het praten erover en de gedachte aan Ron maken haar benen week. Haar vingers maken de broek los, het slipje is al erg nat geworden.

Als haar vingers krachtig tegen het gezwollen knopje drukken voelt ze het orgasme aan komen glijden. Ze laat zich tegen de muur aan zakken en zet haar benen verder uit elkaar. Een vinger drukt het slipje strak tegen haar klitje aan. Als haar andere hand het slipje iets opzij trekt en de ruimte die ontstaat, opvult met haar vingers komt ze huilend van genot klaar. Helemaal van de wereld af zakt ze door haar benen, de sappen lopen over haar vingers.

Als het allemaal wat afneemt haalt ze haar natte hand uit haar broek. Met smaak likt ze haar vingers schoon. De volgende dag is Ron alweer vroeg aan het werk, Irene had zich een beetje verslapen. Ze is wakker geworden van de boormachine, ze kijkt naar de wekker en begint een beetje te glimlachen.

In haar gedachte begint zich een plannetje te vormen, ze wil Ron verleiden en hem in haar bed zien te krijgen. Dat zaad wat hij in haar slipje heeft gespoten wil ze in of op haar lichaam hebben. Langzaam duwt ze met haar voeten het dekbed van zich af, ze rekt zich even helemaal uit.

Haar handen strelen even over haar naakte lichaam, het slipje is alweer erg nat. Ze drukt het strak tegen haar poesje aan, als ze niet heel snel naar de badkamer gaat plast ze haar hele bed nat merkt ze. Ze gooit haar benen naast het bed en pakt haar slippers. Bij de deur slaat ze haar ochtendjas om haar schouders, de jas vast kopend stapt ze haar slaapkamer uit.

In een flits ziet ze Ron in de gang staan, hij heeft een aardige blik op haar nog blote borsten. Zonder zich te haasten doet ze de jas om haar lichaam. Gaat het een beetje naar je zin met de verbouwing? Het is een bepaalde opwinding die zich langzaam door haar lichaam verspreidt. Tot nu toe heb ik geluk, de dingen die ik doen gaan vrij gemakkelijk.

Het begint al een heel klein beetje iets te worden. Ik zal straks even een potje koffie zetten als jij daar zin in hebt. Ze doet geen moeite om de jas te sluiten, voor de badkamerdeur heeft ze haar jas alweer open.

Door de redelijk snelle draai waait de jas een stukje naar achteren, Ron heeft heel even een uitgebreide blik op haar borst. Ze doet de deur achter haar net niet dicht, de ochtend jas hangt ze aan een haak. Het slipje gooit ze in de wasmand en gaat op het toilet zitten, als ze haar handen over haar harde tepels laat glijden, klettert haar plas in de wc-pot.

Heel even kijkt ze vanuit haar ooghoek naar de deur, die is iets verder open dan net. In een flits ziet ze Ron staan. Het genot wordt door deze wetenschap heel erg verhoogd. Met een nadruppelde kut staat ze op, haar hand streelt haar buik en verdwijnt dan tussen haar benen. Het genot jaagt door haar lichaam, ze wil Ron een mooie show geven. Zou hij het durven om binnen te komen?

Op het moment maakt het niets meer uit wat hij doet, haar vingers glijden in en uit haar kutje. Met haar andere hand streelt ze haar harde tepels. Als de rust terug is brengt ze haar hand naar haar lippen en likt haar geil ervan af. Op de gang ziet ze dat Ron nog steeds staat te kijken, dan draait ze zich om en stapt onder het stromende water. Als ze eindelijk helemaal tot rust is gekomen draait ze de kranen uit en pakt haar handdoek, even later loopt ze met haar badjas over haar naakte lichaam de gang op.

Ron is nergens te zien, heel even doet ze haar hoofd om de deur steken en kijkt de nieuwe badkamer in. Ron is hard aan het werk, zonder dat hij haar ziet gaat ze de gang weer op.

In haar slaapkamer staat ze voor de kledingkast. Er hangen veel jurken en rokken, broeken liggen er ook genoeg. Ze pakt een rok en een bloes, uit de lade neemt ze haar lingerie. Nadat ze zich heeft aangekleed loopt ze naar beneden, op de trap krijgt ze een idee. In de keuken trekt ze haar slipje uit en legt het op de tafel. De rok die ze aan heeft komt halverwege haar bovenbenen, als ze straks tegen over Ron gaat zitten en ze gaat een beetje op een bepaalde manier zitten kan hij recht tegen haar kale kutje aan kijken.

De koffie is bijna klaar, Irma loopt even naar boven. Zijn blik dwaalt over de tafel en blijf op het slipje hangen, Irma lacht inwendig omdat ze de onrust in Ron ziet toenemen.

Ze gaat tegenover hem zitten, ze moet zich even een beetje rekken om bij de koektrommel te komen. Hierdoor schuift haar rok omhoog tot aan billen. Ze gaat weer zitten de rok blijft hangen, Ron kijkt nu tegen haar glinsteren natte kutje aan. Ze geeft Ron een koek en laat de rok liggen, de ogen van Ron weten niet waar die moeten kijken. Irene ziet dat er in de broek van Ron een bobbel groeit.

Sexy blondje pijpt Baseball dude in het bos. De geile directie secretaresse op maandagochtend. Geile mokkels likken elkaars mossel in het plantsoen. Rooie trekt in het park haar tieten tevoorschijn. Super geil clitje klaar gelikt. Op haar studentenkamertje wordt een blonde stoot geneukt door een feut. Sexy teenager Lena vingert op een bankje in het park.

Zelfbevrediging met een verlegen brunette. Geile Lena wordt door haar vriendje opgepikt van het vliegveld. Diep in de Duitse bossen is het ficken geblazen.

Lena doet haar roze bikini even uit. Close up avontuurtje met Dido Angel. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Bouwvakkers komen niet aan werken toe door nieuwe stagiare. Blondje met volle kont wordt gepakt door studiegenoot. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

..

Thuisontvangst sex swingers


Leeftijd liefst van 45 tot Zoek een intensief mailcontact waarin we al onze fantasieën de vrije loop kunnen laten en misschien geile foto's en video's van onszelf kunnen uitwisselen.. Ik ben zelf Mocht je dit iets lijken reageer dan met een spannende mail Whatsappen met een geil tiener studentje? Heb je liever zin in een slaven sessie met mij als strenge MRS waarin jij mij als onderdanig slaafje dient met een foto na elke opdracht die je Betaalde sex date bij mij thuis Hoi  ik ben opzoek na betaalde sex ik bied mij hierdoor ook aan om betaald te worden voor sex  ben 27 zwart haar lang normaal postuur  wat mogenlijk is bespreken we  doe niet aan  anaal plas poep sex en andere extreme dingen  ik ontvang jouw alleen bij mij thuis.

Heerlijke geile date gezocht Hallo mannen Ik ben loraine 37 lang donker haar , slank en Geef heerlijke erotische massages, om de spanning op te bouwen en wie weet wat daar van gaat komen, wil je meer wetenstuur me gerust een mail Kusp.

Aziatische geile meid verwent jou discreet bij haar thuis Hallo lieve mannen Ik ben een geile Aziatische jongedame ,Nederlands sprekend,slank, lang zwart haar, lekker glad geschoren en strakke poes.

Wil jij heerlijk genieten van een erotische massage en dan lekker neuken om samen naar een heerlijk intiem hoogtepunt gaan? Wel safe natuurlijk Beffen,vingeren en zoenen vind ik ook lekker. Bezoek mij dan snel. Sexdate Goede avond mannen, Graag discreet en geen fake. Ik ben een 22 jarige meid uit Hillegom. Ik heb lange donkere haren en bruine ogen ik ben cm en weeg 58kg. Ik wil graag alleen sex hebben.

Ik hoef niet gezellig uit te eten of wat dan ook. En ik verplaats naar jou. Het hoeft voor mij dus niet uren te duren. Alles is te bespreken maar wil minimum per sexdate krijgen ook Jeanientje - Nieuw lang blond hollands meisje van 23 Halloowtjes! Ik doe alleen aan escort! Ik ben Jeanine een Nederlandse sexbeest van 23 jaar!

Ik hou van pijpen en nieuwe dingen uit proberen! Zou je het leuk lijken om met een echte Hollandse studente te daten wacht dan niet! Ik heb een mooie lengte met mooie borsten en een goed kontje! Ik kan lief en bescheiden zijn maar ook heel ondeugend! Ik ben zelf nieuw maar heb zeker wel ervaring en weet hoe ik een man moet Teasen en laten Geile Spaanse mama, 31jr dikke borsten Heey schatjes. Ik ben Karolina een moeder van 31 jaar. Ik heb donker haar , ben en heb mooie ogen.

Ik ben een echte milf! Met een sexy Spaanse accentje! Ik ben goed in alles en zou het leuk lijken als je me misschien een standje bij leert. Pijpen doe ik zonder condoom als je schoon bent en intiem alleen met! Ik doe alleen escort en geen cardates of ontvangen.

Nieuw Escort Latina Cup 75F 28jr mooi figuur! Leuk dat je op mijn profile bent gekomen! Ik ben een echte Latina van 28jaar! Ik heb een mooi gezicht en als je mij op straat zou tegenkomen dan zou je nooit verwachten dat ik dit werk doe.

Twee dagen later gaat haar telefoon, na een kort gesprek weet ze dat de man die middag terug komt met een tekening en de offerte. Snel gaat ze haar boodschappen doen, als ze tegen de middag terug is ruimt ze alles op en gaat naar de badkamer. In de wasmand ligt wat van haar lingerie, ze wil deze gelijk weg stoppen maar bedenkt zich en legt het goed zichtbaar bovenop de was in de wasmand.

Er trekt een lichte rilling door haar heen, met maar handen streelt ze even over haar borsten. De tinteling wordt heviger als ze zachtjes in haar tepels knijpt. Haar ogen sluitend geniet ze van de aanraking, haar gedachte zijn bij de man die over een uurtje bij haar op de stoep staat. Dan laat ze haar borsten los, met een diepe zucht draait ze zich om en loopt de trap af.

In de keuken verzorgt ze voor zichzelf een kleine lunch. Als ze even later het bordje en kopje in de wasbak zet ziet ze dat er een auto voor het huis stopt. Met een blik op de klok loopt ze naar de voordeur, als de bel gaat opent ze de deur. Voor haar staat de man, hij is gekleed in een spijkerbroek, een loshangend shirtje, en een paar slippers aan zijn voeten. Hij heeft een stralende lach en steekt zijn hand uit. Anders is een glaasje fris ook goed. Wanneer ze weer terug in de kamer komt zit de man rustig over wat papieren gebogen.

Eerst legt hij een groter papier op tafel, het is de tekening die hij heeft gemaakt van de nieuwe badkamer. Ze gaat zitten en de tekening wordt haar kant uit gedraaid, de man legt alles wat ze samen besproken hebben aan haar uit. De badkamer zoals hij hem heeft getekend heeft haar volledige goedkeuring, ze staat op en gaat naar de keuken.

Als ze terug komt heeft ze twee kopjes koffie bij zich, ze biedt de man een koek erbij aan. Zwijgend drinken de beide mensen hun koffie, even later overhandigt de man haar de offerte. Haar blik gaat naar de laatste pagina daar staat het totale bedrag. Zonder er verder in te kijken richt ze haar blik op de man. En dan mag u het van mij komen doen, ik heb nog wel een vraag.

Is het mogelijk als de nieuwe badkamer klaar is de oude badkamer tot een was hok te maken? U wilt er een wasmachine en droger en dat soort dingen gaan neerzetten? Ik moet u nog wel zeggen dat ik alles alleen doe, ik ben een eenmansbedrijf en daardoor kan het misschien wel iets langer gaan duren voor ik alles klaar heb. Zullen we even boven kijken? Er gaat een lichte rilling door haar lichaam bij deze gedachte.

In de badkamer kijkt de man even wat rond, ze ziet dat de blik van de man gericht is op de wasmand met daarop haar lingerie. In huis gaat ineens de telefoon over, met een verontschuldiging loopt ze naar de slaapkamer waar ook een telefoon staat. Als ze weer terug komt in de badkamer ziet ze dat haar lingerie niet meer hetzelfde ligt op de wasmand, de kleuren die zij in een bepaalde volgorde had gelegd liggen nu omgedraaid.

Glimlachend bekijkt ze het even, samen met de man gaan ze weer naar beneden. Bij de tafel maakt de man even een kleine schets met de maten erin die hij nodig heeft. Ik zal de tekening maken van uw washok zodat u daar ook over kunt oordelen. De slipjes liggen inderdaad anders, als zij ze oppakt weet ze zeker dat de man er aan heeft geroken en de rode heeft duidelijk de geur van een opgewonden vrouw in zich.

Met de wasmand onder haar armen loopt ze naar beneden waar de wasmachine nu nog staat. Twee dagen later gaat de telefoon, ze is even een beetje verward want ze was in slaap gevallen in de stoel. Snel pakt ze de telefoon op. Hoe laat denkt u te beginnen? Ik zie u morgen. Met haar hand streelt ze hard over haar kruis, de lange broek drukt ze krachtig tegen haar poesje aan en komt in een keer klaar.

Ze voelt het vocht haar kutje uitstromen, de hele week heeft ze dit gevoel al gehad en als ze zichzelf even verwende kwam ze heel snel klaar. Zuchtend blijft ze even met gespreide benen tegen de tafel aan staan, als haar lichaam weer tot rust is gekomen loopt ze de kamer uit.

In de badkamer trekt ze haar lange broek en slipje uit, het kleine stukje stof is helemaal nat. Ze drukt het tegen haar neus en mond aan, zonder erbij na te denken zuigt ze het vocht uit haar slipje. Dan stapt ze onder de douche. De volgende morgen is ze al vroeg wakker, er is een grote onrust in haar lichaam. Dit soort gevoelens heeft ze al vele jaren niet meer gehad, haar voeten trappen het dekbed weg. Een poosje geleden sliep ze altijd met een pyjama aan, nu draagt ze alleen haar slipje nog.

Haar vingers strelen over de harde tepels, er trekken zachte rillingen door haar lichaam, met haar hand pakt ze een vibrator uit het nachtkastje. Zodra ze de vibrator aanzet en op haar slipje zet worden de trillengen heel intens. Haar benen legt ze gespreid op het bed, langzaam drukt ze de vibrator tegen haar slipje aan. Samen met de vibrator verdwijnt hij in haar natte grotje. Haar andere hand blijft de tepels bewerken, als een sneltrein komt haar orgasme aan denderen. Met een paar wilde bewegingen en harde kreunen, komt ze klaar, ze voelt de sappen langs haar vibrator en vingers lopen.

Ze zakt weer terug op bed, de vibrator doet ze uit en brengt ze naar haar mond. Vroeger moest ze hier niet aan denken nu steekt ze de vibrator in haar mond en likt hem helemaal schoon.

Tevreden stapt ze uit bed, ze blijft heel even op de rand van het bed zitten. Ze legt de vibrator op het kastje, met een glimlach legt ze hem op een bepaalde manier neer.

Ze trekt haar zeiknatte slipje uit en loopt naar de badkamer. Met de natte plek omhoog, legt ze haar mooie blauwe slip in de wasmand. Na een heerlijke douche kleedt ze zich aan en gaat naar beneden, de man kan ieder moment komen, nog voor acht uur gaat de bel. Als hij weer door de deur naar binnen komt sluit hij die achter zich. Glimlachend komt hij de kamer in.

Even kijkt hij de kamer rond en pakt dan een aangeboden koek aan. Ik zal u een sleutel geven van het huis, ik hoop dat u heel discreet ermee om zult gaan. Maar ik ben niet altijd thuis als u komt of weggaat. Er kruipen een paar zalige rillingen door haar buik heen.

Snel laat ze de sleutel los en kijkt de man aan. Ik zijn ogen is een ondeugende glimlach te zien, zou hij weten wat hij haar doet? Normaal zou dat niet opvallen maar omdat zij naar andere dingen kijkt ziet ze het wel. Weer vliegen er warme stromen door haar lichaam die zich samen laten komen in het knopje tussen haar lipjes.

Als de man de deur naar de trap achter zich dichttrekt laat ze haar hand over de broek glijden, de warmte van haar kutje is aan de buitenkant van de broek te voelen. Als ze erover heen streelt wordt ze weer een beetje week. Met haar andere hand maakt ze haar broek los en schuift hem een stukje naar beneden. Met haar billen staat ze tegen het aanrecht, heel even kijkt ze op het aanrecht. Er ligt niets wat ze in haar natte grotje kan steken, ze trekt haar vingers uit het zwarte slipje wat al weer aardig nat is geworden.

Langzaam trekt ze haar broek weer omhoog, het genot wordt niet minder maar blijft door haar lichaam heen jagen. Als ze de kamer in loopt begint ze aan het opruimen ervan, haar gedachte blijven bij de man boven en naar wat hij allemaal met haar gedaan heeft. Een poosje later hoort ze een hoop gezaag en geklop boven, het is wel een poosje stil geweest.

Tegen de middag loopt ze naar boven, in de nieuwe badkamer is het al een mooie puinhoop. Of moet ik wat te drinken bij u brengen? De slipjes die op de wasmand liggen zijn weer anders neergelegd dan dat zij ze erin had gelegd. Ze pakt haar blauwe slipje uit de wasmand en bekijkt de natte plek die erin zit. Het is al een heel poosje terug dat zij het slipje er nat in had gelegd, het had nu al een stukje opgedroogd moeten zijn.

Haar vinger gaat door de natte plek heen en brengt die naar haar mond. De smaak is niet die van haar, er jagen gelijk een paar schokken door haar lichaam, wat erin haar slipje zit is zaad van de man. Hij smaakt ook nog heel lekker ook, ze pakt de wasmand op en loopt ermee naar beneden, daar zet ze wasmand met het slipje goed zichtbaar met de erg natte plek naar boven bij de wasmachine neer.

Als de man even later naar beneden komt ziet hij de wasmand gelijk staan, heel even ziet de vrouw dat hij ervan schrikt. In zichzelf lachend kijkt ze de man aan, als hij ook gaat zitten schenkt ze een kop koffie voor hem in. Als de boterhammen op zijn staat Irma op. Ze gaat op haar hurken voor de machine zitten en pakt het blauwe slipje en terwijl ze het in de machine doet laat ze het heel dicht langs haar gezicht gaan.

Uit haar ooghoeken heeft ze Ron in de gaten gehouden. Toen het slipje vlak langs haar gezicht ging zag ze hem schrikken, nu zit hij ontspannen op zijn stoel, de was draait en zijn sporen zijn bijna uitgewist. De rest van de middag gebeurt er niet veel meer, Irma maakt haar kamer en keuken netjes schoon. De was doet ze, nadat die klaar is, in de droger en het fijne spul hangt ze een rekje in de keuken. Rond vijf uur komt Ron naar beneden, hij zet zijn tas even in de gang en loopt de keuken in.

Of is dat te vroeg? Maar ga gewoon lekker aan het werk. Aan de ene kant is Ron al begonnen met de opbouw. Aan de andere kant is het nog de oude kleine slaapkamer, aan die kant moet de muur er ook uit naar de badkamer toe. Lachend loopt ze naar haar slaapkamer, de vibrator ligt nog op het nachtkastje, hij ligt nog net zo als dat zij hem zelf heeft neergelegd. Ze pakt hem op en loopt ermee naar de badkamer. Ze had hem vanmorgen gewoon laten liggen zonder hem schoon te maken.

Even later staat de vibrator weer netjes schoon te wachten op de volgende beurt, haar vingers strelen even heel langzaam de harde vibrator. Ze sluit haar ogen en denkt dat het de harde paal van Ron is, hoe groot zal die zijn?

En hoe zal die smaken? Haar lichaam reageert weer met lichte schokjes, snel legt ze de vibrator weg en probeert haar gedachte op andere zaken te brengen. In de keuken gaat ze aan de gang voor haar warme maaltijd, op de kalender ziet ze dat er vanavond visite langs komt. Een oude vriendin van haar, ze treffen elkaar een maal in de maand, komt deze avond langs voor een gesprekje.

Haar vriendin is getrouwd maar ze gaat regelmatig vreemd omdat haar man geen zin meer heeft. Ze heeft al eens een man ontmoet in het huis van Irma, lachend denkt ze er aan terug. De jongen was helemaal zenuwachtig, kon geen woord uitbrengen en nadat ze naar boven waren gegaan kon hij geen harde krijgen.

Haar vriendin was toen heel erg boos geworden en hem bijna in zijn blote kont de deur uit geschopt, wat had ze toen zitten lachen. Op het moment dat haar vriendin toen briesend de kamer in kwam had ze haar arm om haar heen gelegd. Door deze troostende woorden en gebaren was er in haar lichaam iets gebeurd, ze waren bijna met zijn tweeën naar boven gegaan. Irma had het niet gedaan maar haar lichaam wilde maar al te graag, de vrouwen hadden het er vaak over.

Ook haar vriendin was niet een vrouw die om vrouwen gaf maar na die dag was ze toch anders naar Irene gaan kijken, en Irma naar haar. De avond is zoals altijd heel gezellig, er wordt ook weer over hun stille verlangen gesproken. Irma is er niet helemaal bij, soms moet ze tot twee maal aan haar vriendin vragen wat ze zei of vraagt.

Als haar vriendin naar huis gaat staan ze nog even in de hal, zonder zich in te houden drukt haar vriendin ineens haar lippen strak op die van Irma. Hun tongen vinden elkaar voor een korte hevige zoen. Als ze elkaar loslaten zijn ze beide geschrokken maar ook heel blij. Als Irma alleen in de hal staat en haar vriendin hoort weg rijden strelen haar handen de opgezwollen borsten, zachtjes kreunt ze even diep. Een hand glijdt over haar kruis, de opwinding van de zoen met haar vriendin, het praten erover en de gedachte aan Ron maken haar benen week.

Haar vingers maken de broek los, het slipje is al erg nat geworden. Als haar vingers krachtig tegen het gezwollen knopje drukken voelt ze het orgasme aan komen glijden.

Ze laat zich tegen de muur aan zakken en zet haar benen verder uit elkaar. Een vinger drukt het slipje strak tegen haar klitje aan. Als haar andere hand het slipje iets opzij trekt en de ruimte die ontstaat, opvult met haar vingers komt ze huilend van genot klaar. Helemaal van de wereld af zakt ze door haar benen, de sappen lopen over haar vingers. Als het allemaal wat afneemt haalt ze haar natte hand uit haar broek. Met smaak likt ze haar vingers schoon.

De volgende dag is Ron alweer vroeg aan het werk, Irene had zich een beetje verslapen. Ze is wakker geworden van de boormachine, ze kijkt naar de wekker en begint een beetje te glimlachen. In haar gedachte begint zich een plannetje te vormen, ze wil Ron verleiden en hem in haar bed zien te krijgen. Dat zaad wat hij in haar slipje heeft gespoten wil ze in of op haar lichaam hebben. Langzaam duwt ze met haar voeten het dekbed van zich af, ze rekt zich even helemaal uit. Haar handen strelen even over haar naakte lichaam, het slipje is alweer erg nat.

Ze drukt het strak tegen haar poesje aan, als ze niet heel snel naar de badkamer gaat plast ze haar hele bed nat merkt ze. Ze gooit haar benen naast het bed en pakt haar slippers. Bij de deur slaat ze haar ochtendjas om haar schouders, de jas vast kopend stapt ze haar slaapkamer uit.

In een flits ziet ze Ron in de gang staan, hij heeft een aardige blik op haar nog blote borsten.