Trekken lul gescheiden vrouwen neuken

trekken lul gescheiden vrouwen neuken

De sex bleef beperkt tot het meest bekend standje zij dus onderop en zodra ik klaar kwam, ging het licht in de slaapkamer uit. Dat 1 keer in de maand op een zaterdagavond. Mijn fantasiën kon ik dus nauwelijks met haar delen. In de 6 jaar dat wij samen zijn geweest, is het 3 keer gelukt haar toestemming te krijgen om haar eens te laten genieten.

Al deze keren had zij iets teveel gedronken en vergat daardoor haar remmingen. Dan hadden we sex in allerlei standjes. Bij 1 van die keren maakte ik kennis met beffen. Bij het wisselen van standje kwam zij op haar handen en knieën te zitten, ik zat achter haar en besloot haar op zijn hondjes te nemen. De geur van haar natte kutje kwam langzaamaan naar boven en maakte zich meester over mij. God, wat rook dat lekker. Ik legde haar op haar rug en nam met mijn hoofd plaats tussen haar benen.

Als een bezetene begon ik haar warme kutje uit te likken. Ik dronk al de sappen die uit haar gleuf vloeiden maar al te graag op. Spoedig begon zij met haar kontje te draaien en kwam zijn kreunend klaar. Met deze eenmalige ervaring in mijn gedachten, besloot ik de relatie met haar te beëindigen.

Ik moest en zou meer van sex genieten, het liefste niet meer met 1 vaste partner. Toen ik eenmaal mijn nieuwe woning op orde had, kocht ik als vanouds weer een sexboekje. De verhalen en foto’s daarin deden mij naar een gewillige vrouw verlangen. Achterin het boekje stonden een aantal contactadvertenties. Zo kwam ik op het idee om ook zo’n advertentie te plaatsen.

De tekst luidde alsvolgt: Ik, jonge man 31 jr laat jou graag klaarkomen! Mail naar mij, befman freemail. Een paar per dag checkte ik mijn mail, maar steeds tevergeefs. Pas na 11 dagen ontving ik een reactie. Deze mail kwam van een pas gescheiden vrouw van 42 jaar, Anja. Uit de tekst maakte ik op dat Anja al jaren niet op haar manier aan haar trekken was gekomen. Eigenlijk was het bij haar net andersom al bij mij. Haar man had alleen maar interesse in sex waar hij de bevrediging van had.

Dat was doorgaans harde sex, zij werd zonder voorspel gedwongen zijn stijve pik te ontvangen. Pas na jaren van onderdrukking hakte zij de knoop door en verliet samen met de kinderen het huis.

De eerlijkheid en droefheid die haar mail uitstraalde, zorgde ervoor dat ik haar meteen een mail terugstuurde. Anja had recht op lekkere ongedwongen sex. Zo mailden we een aantal malen over en weer en maakten uiteindelijk een afspraak. Anja zou naar het station komen in de stad waar ik woon en ik zou haar met de auto oppikken om vervolgens samen naar mijn huis te gaan.

We spraken af dat zij op het station op een bepaald muurtje zou gaan zitten met naast haar een paraplu. Toen ik bij het station aankwam, zag ik haar meteen. Ondanks haar leeftijd zag zij er nog verdomd goed uit.

Zij was slank, niet al te groot en had donker, bijna zwart haar. Ik stapte uit en liep op haar toe en stelde mij enigzins onwenning aan haar voor. Het was duidelijk dat zij ook niet goed wist met de situatie om te gaan.

We besloten in de auto te stappen en te kijken hoe het verder zou lopen. Na de rit van een kwartier kwamen we bij mijn huis aan en er was duidelijk te merken dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Ik stelde voor meteen naar boven te gaan. Op de slaapkamer had ik al een fles wijn en glazen klaargezet. Na wat te hebben gekletst en gedronken, vond ik het tijd worden de eerste stap te zetten.

Ik stond op van het bed, nam haar hand vast en trok haar omhoog. Zonder aarzeling trok ik Anja tegen mij aan en kuste haar op de mond. Zij beantwoordde meteen mijn kus en snel stonden we lekker te tongen.

Ondertussen maakte ik haar rok los en nadat deze over haar heupen op de grond was gegleden, wreef ik zachtjes met mijn hand over haar billen. Ik voelde niet meteen een slipje en dacht dus dat zij deze niet aan had.

Nou, mijn pik stond bij die gedachte ik 1 klap recht overeind. Toen voelde ik toch nog een sukje stof, zij had een string aan. Precies wat ik graag bij een vrouw zie! Ik onderbrak de hevige kus om haar truitje over haar hoofd uit te trekken. Anja aarzelde geen moment en maakte intussen mijn blouse en broek los.

In schudde deze kledingstukken vlug van mijn lijf om net zo ontkleed als Anja te zijn. Ik vroeg haar te blijven staan, terwijl ik zelf op het bed ging zitten om haar eens goed te kunnen bekijken.

Wow, wat een mooi setje had ze aan en wat was ze lekker geil om te zien. Je kon zien dat haar lichaam niet meer zo strak was als 20 jaar daarvoor, maar ze mocht er absoluut nog wezen hoor! Ik neem een besluit en stap een kroeg binnen en neem plaats aan de bar.

Veel jeugd, veel lawaai, harde muziek en toch vind ik het prettig zo aan de bar en bestel een wijntje. Nippend aan mijn wijn komt er een jongen naast mij staan, hij bestel een pilsje, hij kijkt mij en begint te praten, helaas hoor ik niet wat hij zegt, daar al het lawaai. Ik schuif iets naar hem toe en breng mijn hoofd vlak naast zijn hoofd en vraag: De jongen stelt zich voor als Edwin, en met de hoofden vlak bij elkaar kunnen wij elkaar fatsoenlijk verstaan en beginnen een gesprek.

Ik vertel hem dat ik mij wel vermaak, hij vertelt mij ook het een en ander. De jongen heeft al een kruk gepakt en zit nu naast mij, oké hij is volgens mij jonger dan mijn kinderen, ik schat hem een jaar of 19, maar hij ziet er niet verkeerd uit. Al pratend, denk ik af en toe dat ik hem wel bij mij tussen de lakens wil hebben en lekker een potje met hem wil vrijen, dit is toch niet te pervers hoop ik. Ben al 44 jaar en hij is 19 jaar, inmiddels weet ik zijn leeftijd, heeft hij mij al verteld.

Hoe dan ook wij zitten zo al een poosje gezellig te praten en te drinken, ik vind het reuze gezellig. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik hem van alles, waar hij woont, wat hij doet, als hij verkering heeft, op wat voor soort vrouwen hij valt, enzovoort. Hij verteld mij echt alles, hij is nog student, hij heeft een vriendinnetje en op wat soort vrouwen hij valt. Kan me niet meer bedwingen en vraag Edwin brutaal: Hij kijkt schaapachtig en verbaasd naar mij en zegt zich schamend: Met ongeloof kijk ik hem aan en zeg: Dat is toch zonde, wil je vriendin dan niet?

Tjonge, wat vind ik dat zielig, op die leeftijd moet je zeer geregeld sex hebben, ik sta op, pak zijn hand en zeg: Edwin staat op en loopt achter mij aan, ik loop naar het damestoilet, doe de deur open en kijk in het rond, er is niemand, trek Edwin naar binnen en doe de deur op slot. Met grote verbaasde ogen kijkt Edwin mij aan, terugkijkend in zijn ogen beveel ik hem: Edwin doet zijn broek naar beneden, hij laat hem zakken op zijn enkels, ik pak een doekje en bevochtig deze, loop naar Edwin toe en zeg: Nog verbaasder als voorheen en met het schaamrood op zijn kaken kijkt hij vertwijfelt naar mij, nogmaals zeg ik wat: Langzaam laat hij zijn boxer zakken, ik kijk naar zij kruis en zeg: Met het vochtige doekje begin ik zijn kruis te wassen, zachtjes beginnend onder zijn ballen ga ik langzaam omhoog, pak zijn pik, duw heel zachtjes het voorhuid over zijn eikel en maak alles schoon.

Gooi het doekje weg en wrijf nu met mijn warme handen over zijn pik, het duurt maar heel even en zijn pik staat paraat. Zijn ogen beginnen te glinsteren en onwennig als hij is wil hij wat zeggen, maar voordat hij überhaupt maar een woord kan uitbrengen kus ik hem op de mond. Langzaam zak ik naar beneden en zit gehurkt voor zijn stijve leuter, met twee handen pak ik zijn lul en trek er zachtjes aan, ik hoor Edwin licht kreunen.

Zijn jonge glanzende eikel zit er prachtig uit, ik geef het een likje, mijn tong gaat van de eikel over zijn lul naar zijn zak. Zeer teder en zachtjes lik en kus ik alle plekjes van zijn piemel waar ik bij kan, Edwin zegt: Voordat hij is uitgesproken neem ik zijn lul in mijn mond en begin te zuigen, ik zuig en trek behendig aan zijn lul en voel zijn opgezwollen eikel in mijn mond kloppen.

Het duurt misschien drie minuten en dan komt hij klaar, ja en niet zo beetje ook, hij spuit zoveel in mijn mond dat ik mij bijna verslik, ik slik alles door en sta op. Aan Edwin kan ik zien dat hij duidelijk heeft genoten, maar wat nu verder?

Hoe zit het met mij? Ik wil, ik moet toch ook behaagd worden, ik wil zijn lul in mij voelen. We kijken elkaar in de ogen, wil bijna tegen Edwin zeggen dat hij mij moet neuken, zie ik een traan over de wang van Edwin. Vind je het niet lekker? Wil jij mij niet neuken? Jaaa, dit had ik dus niet verwacht, hoe nu verder, wat zal ik doen, heel plots schiet mij een plannetje binnen en zeg tegen Edwin: Stel je aan haar voor dat jullie met mij mee gaan naar huis voor een drankje, zeg je tegen haar dat ik een vriendin ben van je moeder”.

Eigenlijk voel ik mij een feeks, manipuleer ik deze jongen om zo aan mijn eigen gerieven te komen, maar het is ook alweer lang geleden dat ik flink genomen ben. Edwin heeft zijn vriendin, Chantal, zo gek gekregen dat zij meegaat naar mijn huis. Met z’n drieën zittend in de kamer praten wij wat, Edwin is wat onwennig en Chantal snapt niet precies wat zij hier doet.

Onder het genot van een drankje probeer ik hun op het gemak te stellen. Chantal voelt aan dat er iets niet goed zit bij Edwin en vraagt hem: Waarom zijn wij hier? Ken je haar eigenlijk wel? Het hoge woord komt er eindelijk bij Edwin uit: Verbouwereerd kijkt Chantal mij aan en dan vraagt zij aan Edwin: Met een rood hoofd en een traan op zijn wang bekent Edwin: Chantal begint te huilen, ik weet niet waarom, maar ik leg een arm op haar schouder en probeer haar te trosten en zeg: Nadat ik dit heb gezegd, heb ik pas in de gaten hoe armlastig deze zinnen waren en dat ze, zoals ik zou denken, geen enkele trotst zouden bieden aan Chantal.

Chantal kijkt mij aan met de tranen in haar ogen en zegt: Kijk haar diep in de ogen en reageer op haar uitlating: Ben je maal, op je achttiende moet je het toch al ontdekt hebben, ik neem aan dat je jezelf ook wel eens verwent en dat je dit niet onplezierig vind”. Chantal haar antwoord luidt: Ook hier reageer ik weer op: Je moet toch een keer geneukt worden door Edwin en als je niet weet wat je moet doen, dan wil ik jou dat wel uitleggen”.

Zelf heb ik geen dochters en Chantal had qua leeftijd mijn dochter kunnen zijn, ik vraag haar als zij mij wil volgen naar boven en dat ik haar dan wat zal uitleggen.

Edwin blijft in de kamer en Chantal en ik gaan naar boven, ik vraag haar zich uit te kleden, Chantal heeft zich bijna ontdaan van al haar kleding, alleen haar BH en string heeft zij nog aan.

Poeh, wat een lijf, mooie borstje cup B, mooi rond kontje en een strak lijf, ze draait zich rond, ik bekijk haar goed, met een kriebel in mijn buik zeg ik:

...

Keihard squirten een lekker potje neuken

Je mag meedoen, daarom heb ik je ook opgebeld, maar als je daar geen zin in hebt, even goede vrienden. Ik heb een paar vriendinnen uitgenodigd en we hebben het heel gezellig. Het enige dat ontbreekt is een knappe jonge man, maar als jij meedoet is dat probleem ook opgelost.

Jan keek haar zeer verbaasd aan, en die blik werd alleen nog maar intenser toen de buurvrouw de deur naar de huiskamer opengooide. Daar zag hij drie oudere vrouwen die helemaal naakt op de bank zaten en gezellig een wijntje aan het drinken waren. Ze stonden allemaal op toen ze Jan zagen binnenkomen en liepen naar hem toe om zich voor te stellen. Jan wist even niet waar hij kijken moest want op zijn zachtst gezegd overviel het hem een beetje. Hij voelde wel dat zijn pik een eigen mening had en die graag liet blijken door keihard te worden.

Hij was in een soort van sekshemel terechtgekomen, allemaal oudere vrouwen en eentje was zelfs lekker dik. Hij had zich afgetrokken op fantasieën waar minder in gebeurde.

De buurvrouw stond achter hem en liet haar handen richting zijn kruis gaan terwijl ze in zijn oor fluisterde: Hij doelde daarmee op de buurman en hij kreeg gelijk een korte verklaring die voor hem afdoende moest zijn, want Ria, de buurvrouw, besteedde er verder geen aandacht meer aan: Die zien we maandag pas weer terug. De geile buurvrouw begon zijn broek los te knopen terwijl ze verder ging: Dus je hebt nu de keuze. Of je draait je om en je vergeet wat je gezien hebt of je bent de rest van het weekend bezig om vier geile vrouwen te bevredigen en zelf bevredigd te worden.

Jan wist even niets te zeggen, iets waar de buurvrouw dankbaar gebruik van maakte. Ze ging op haar knieën zitten en trok zijn instappers van zijn voeten af en deed zijn spijkerbroek naar beneden. Zijn onderbroek volgde en één van de andere oudere vrouwen trok zijn t-shirt over zijn hoofd. De buurvrouw was achter hem gaan staan en begon over zijn tepels te wrijven en hem zachtjes in zijn nek te zoenen.

Hij zag dat een andere dame van achteren op haar knieën ging en zich tussen hem en de buurvrouw wurmde. Hij werd haast gek van opwinding toen hij haar tong over zijn kont voelde gaan. Ze duwde zijn billen uit elkaar en begon zachtjes zijn anusgaatje te likken. Jan was op dat moment heel erg blij dat hij een half uur had staan douchen voordat hij zich rijkelijk met deodorant en aftershave had besproeid en richting zijn date was gegaan.

De enige vrouw die op dat moment niet met Jan bezig was, ging op de bank liggen met haar benen wijd, zodat hij goed naar haar kut kon kijken en begon zichzelf te vingeren terwijl ze hem strak aankeek. Dan duurt het de tweede keer wat langer voordat hij gaat spuiten. De buurvrouw was duidelijk niet over één nacht ijs gegaan met haar plan en haar vriendin die hem aan het pijpen was ging met haar mond steeds sneller over de pik van Jan heen.

De vrouw die aan zijn kontgaatje aan het likken was, had haar aandacht naar zijn ballen verschoven en de buurvrouw bleef haar grote tieten tegen hem aanduwen en over zijn tepels wrijven.

Ze fluisterde zachtjes in zijn oor: Daarna mag je alles met me doen. Dat heb je toch altijd gewild. Misschien laat ik je wel in mijn kontje neuken over mag je over me heen plassen. Dat vindt je geil het schat?. Je mag Angelique die je nu aan het pijpen is neuken, terwijl ik op haar gezicht zit en ze met aan het beffen is. Dan kunnen die andere twee oude sletten lekker met elkaar neuken.

Je mag trouwens niet alleen met mij alles doen wat je wilt, al die geile wijven hier zijn van jou. Het zuigen, het gelik aan zijn ballen en de geile praat van de buurvrouw werden Jan teveel.

Hij riep nog dat hij klaar ging komen, zodat Angelique tijdig haar mond van zijn pik af kon halen, maar die liet hem alleen maar dieper in haar keel verdwijnen.

Hij was nog even bang dat hij die avond zou moeten gaan masturberen, maar naar het er nu naar uitzag was hij het hele weekend onder de pannen. Zijn pik was niet slap geworden nadat hij de mond van Angelique vol met zaad had gepompt.

Integendeel, hij was zo geil geworden dat hij de buurvrouw op een stoel zette en hij haar stevig begon te neuken.

De drie andere vrouwen keken toe terwijl hun handen over elkaars lichaam gingen. Uiteindelijk kwamen ze in de slaapkamer terecht waar hij alle vrouwen één voor één begon te neuken. Overal waren tieten, gewillige monden en handen. Als hij de één lag te neuken, waren de andere vrouwen met haar tieten aan het spelen of elkaar aan het vingeren of beffen.

Hij had zelfs anale seks met één van hen terwijl die druk bezig was het kutje van haar vriendin te likken. Nadat hij een keer of vier was klaargekomen vielen ze allemaal uitgeput in een diepe slaap op het bed. Armen en benen lagen over elkaar en twee van de vrouwen lagen lepeltje lepeltje en hij lag zelf tegen zijn geile buurvrouw aan en had haar grote tieten in zijn handen.

Angelique was in slaap gevallen met zijn slappe pik nog in haar mond en haar hand op haar kutje. Na een paar uur diepe slaap werd hij wakker gemaakt door Ria die iets in zijn oor fluisterde.

Hij had absoluut niet gehoord wat ze gezegd had en liet zich slaapdronken meetrekken naar de badkamer. Daar ging Ria op haar knieën in de douchebak zitten en pakte zijn half stijve pik vast en richtte die op haar grote borsten. Jan was opeens klaarwakker en gelijk zo geil als een pak boter.

Niet zo gek als je een knappe oudere vrouw voor je op je knieën hebt zitten die nog net niet smeekt of je haar onder wil plassen. Hij liet zich dan ook volledig gaan en zijn warme straal spetterde uiteen op de geile tieten van de vrouw van zijn natte dromen.

Ria was zichzelf ondertussen aan het vingeren, want dit was een fantasie die voor haar uitkwam. Ze had het ooit op het internet gezien, een Golden Shower, en vanaf dat moment wilde ze het ooit eens proberen. Niet met haar eigen Henk want daar had ze geen enkele erotische gevoelens meer voor.

Het was niet zo vreemd dat ze een open huwelijk hadden, want anders had ze nooit meer sex gehad. Wat ze in het begin aan Jan verteld had was gedeeltelijk waar.

Ze was nu een gescheiden vrouw en Henk was naar de andere kant van het land verhuist om daar met Anneke verder te gaan. Nadat Jan zijn laatste druppels er uitgeperst had en er zelfs een straal op het gezicht van Ria terecht was gekomen, nam ze zijn grote pik in haar mond en begon hem hard te pijpen.

Ze was opgewonden als nooit tevoren en wilde nu het zaad van Jan proeven. Ze liet zijn grote pik tot in haar keel verdwijnen en drukte stevig tegen zijn kont aan om hem nog dieper te krijgen. Mis warmte, mis een arm, mis een kus en natuurlijk ook mis ik de sex. Niet dat ik mijzelf niet kan verwennen, nee dat is geen probleem, hulpmiddelen genoeg, maar dat is toch niet hetzelfde als een lekkere stijve pik.

Zit te denken om een advertentie te plaatsen, maar vind dit ook wel een beetje sneu, ben een goed uitziende vrouw die zo toch ook wel aan de man kan komen. Weet alleen niet hoe ik dat moet aanpakken, ga nooit uit, dus kom ik ook weinig mannen tegen. Wat heb ik als opties? Advertentie, datingsites op het internet, of uitgaan en een kerel zoeken. Heb mijn besluit genomen, ik ga zaterdagavond uit, ga langs enkele kroegen en geef mijn ogen de kost.

Zaterdagavond, goed gemutst, casual gekleed, mooi opgemaakt ga ik naar de kroeg. Lopend in het centrum waar ik woon zitten meerdere kroegen naast elkaar, ik moet er gewoon een uitpikken en naar binnen gaan. Ik neem een besluit en stap een kroeg binnen en neem plaats aan de bar. Veel jeugd, veel lawaai, harde muziek en toch vind ik het prettig zo aan de bar en bestel een wijntje. Nippend aan mijn wijn komt er een jongen naast mij staan, hij bestel een pilsje, hij kijkt mij en begint te praten, helaas hoor ik niet wat hij zegt, daar al het lawaai.

Ik schuif iets naar hem toe en breng mijn hoofd vlak naast zijn hoofd en vraag: De jongen stelt zich voor als Edwin, en met de hoofden vlak bij elkaar kunnen wij elkaar fatsoenlijk verstaan en beginnen een gesprek.

Ik vertel hem dat ik mij wel vermaak, hij vertelt mij ook het een en ander. De jongen heeft al een kruk gepakt en zit nu naast mij, oké hij is volgens mij jonger dan mijn kinderen, ik schat hem een jaar of 19, maar hij ziet er niet verkeerd uit.

Al pratend, denk ik af en toe dat ik hem wel bij mij tussen de lakens wil hebben en lekker een potje met hem wil vrijen, dit is toch niet te pervers hoop ik.

Ben al 44 jaar en hij is 19 jaar, inmiddels weet ik zijn leeftijd, heeft hij mij al verteld. Hoe dan ook wij zitten zo al een poosje gezellig te praten en te drinken, ik vind het reuze gezellig. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik hem van alles, waar hij woont, wat hij doet, als hij verkering heeft, op wat voor soort vrouwen hij valt, enzovoort.

Hij verteld mij echt alles, hij is nog student, hij heeft een vriendinnetje en op wat soort vrouwen hij valt. Kan me niet meer bedwingen en vraag Edwin brutaal: Hij kijkt schaapachtig en verbaasd naar mij en zegt zich schamend: Met ongeloof kijk ik hem aan en zeg: Dat is toch zonde, wil je vriendin dan niet? Tjonge, wat vind ik dat zielig, op die leeftijd moet je zeer geregeld sex hebben, ik sta op, pak zijn hand en zeg: Edwin staat op en loopt achter mij aan, ik loop naar het damestoilet, doe de deur open en kijk in het rond, er is niemand, trek Edwin naar binnen en doe de deur op slot.

Met grote verbaasde ogen kijkt Edwin mij aan, terugkijkend in zijn ogen beveel ik hem: Edwin doet zijn broek naar beneden, hij laat hem zakken op zijn enkels, ik pak een doekje en bevochtig deze, loop naar Edwin toe en zeg: Nog verbaasder als voorheen en met het schaamrood op zijn kaken kijkt hij vertwijfelt naar mij, nogmaals zeg ik wat: Langzaam laat hij zijn boxer zakken, ik kijk naar zij kruis en zeg: Met het vochtige doekje begin ik zijn kruis te wassen, zachtjes beginnend onder zijn ballen ga ik langzaam omhoog, pak zijn pik, duw heel zachtjes het voorhuid over zijn eikel en maak alles schoon.

Gooi het doekje weg en wrijf nu met mijn warme handen over zijn pik, het duurt maar heel even en zijn pik staat paraat. Zijn ogen beginnen te glinsteren en onwennig als hij is wil hij wat zeggen, maar voordat hij überhaupt maar een woord kan uitbrengen kus ik hem op de mond.

Langzaam zak ik naar beneden en zit gehurkt voor zijn stijve leuter, met twee handen pak ik zijn lul en trek er zachtjes aan, ik hoor Edwin licht kreunen.

Zijn jonge glanzende eikel zit er prachtig uit, ik geef het een likje, mijn tong gaat van de eikel over zijn lul naar zijn zak. Zeer teder en zachtjes lik en kus ik alle plekjes van zijn piemel waar ik bij kan, Edwin zegt: Voordat hij is uitgesproken neem ik zijn lul in mijn mond en begin te zuigen, ik zuig en trek behendig aan zijn lul en voel zijn opgezwollen eikel in mijn mond kloppen.

Het duurt misschien drie minuten en dan komt hij klaar, ja en niet zo beetje ook, hij spuit zoveel in mijn mond dat ik mij bijna verslik, ik slik alles door en sta op. Aan Edwin kan ik zien dat hij duidelijk heeft genoten, maar wat nu verder? Hoe zit het met mij? Ik wil, ik moet toch ook behaagd worden, ik wil zijn lul in mij voelen.

We kijken elkaar in de ogen, wil bijna tegen Edwin zeggen dat hij mij moet neuken, zie ik een traan over de wang van Edwin. Vind je het niet lekker? Wil jij mij niet neuken? Jaaa, dit had ik dus niet verwacht, hoe nu verder, wat zal ik doen, heel plots schiet mij een plannetje binnen en zeg tegen Edwin: Stel je aan haar voor dat jullie met mij mee gaan naar huis voor een drankje, zeg je tegen haar dat ik een vriendin ben van je moeder”.

Eigenlijk voel ik mij een feeks, manipuleer ik deze jongen om zo aan mijn eigen gerieven te komen, maar het is ook alweer lang geleden dat ik flink genomen ben. Edwin heeft zijn vriendin, Chantal, zo gek gekregen dat zij meegaat naar mijn huis. Met z’n drieën zittend in de kamer praten wij wat, Edwin is wat onwennig en Chantal snapt niet precies wat zij hier doet.

Onder het genot van een drankje probeer ik hun op het gemak te stellen. Chantal voelt aan dat er iets niet goed zit bij Edwin en vraagt hem: Waarom zijn wij hier? Ken je haar eigenlijk wel?

Het hoge woord komt er eindelijk bij Edwin uit: Verbouwereerd kijkt Chantal mij aan en dan vraagt zij aan Edwin: Met een rood hoofd en een traan op zijn wang bekent Edwin: Chantal begint te huilen, ik weet niet waarom, maar ik leg een arm op haar schouder en probeer haar te trosten en zeg: Nadat ik dit heb gezegd, heb ik pas in de gaten hoe armlastig deze zinnen waren en dat ze, zoals ik zou denken, geen enkele trotst zouden bieden aan Chantal.


trekken lul gescheiden vrouwen neuken

De sex bleef beperkt tot het meest bekend standje zij dus onderop en zodra ik klaar kwam, ging het licht in de slaapkamer uit.

Dat 1 keer in de maand op een zaterdagavond. Mijn fantasiën kon ik dus nauwelijks met haar delen. In de 6 jaar dat wij samen zijn geweest, is het 3 keer gelukt haar toestemming te krijgen om haar eens te laten genieten.

Al deze keren had zij iets teveel gedronken en vergat daardoor haar remmingen. Dan hadden we sex in allerlei standjes. Bij 1 van die keren maakte ik kennis met beffen. Bij het wisselen van standje kwam zij op haar handen en knieën te zitten, ik zat achter haar en besloot haar op zijn hondjes te nemen. De geur van haar natte kutje kwam langzaamaan naar boven en maakte zich meester over mij. God, wat rook dat lekker. Ik legde haar op haar rug en nam met mijn hoofd plaats tussen haar benen.

Als een bezetene begon ik haar warme kutje uit te likken. Ik dronk al de sappen die uit haar gleuf vloeiden maar al te graag op. Spoedig begon zij met haar kontje te draaien en kwam zijn kreunend klaar. Met deze eenmalige ervaring in mijn gedachten, besloot ik de relatie met haar te beëindigen.

Ik moest en zou meer van sex genieten, het liefste niet meer met 1 vaste partner. Toen ik eenmaal mijn nieuwe woning op orde had, kocht ik als vanouds weer een sexboekje. De verhalen en foto’s daarin deden mij naar een gewillige vrouw verlangen.

Achterin het boekje stonden een aantal contactadvertenties. Zo kwam ik op het idee om ook zo’n advertentie te plaatsen. De tekst luidde alsvolgt: Ik, jonge man 31 jr laat jou graag klaarkomen! Mail naar mij, befman freemail. Een paar per dag checkte ik mijn mail, maar steeds tevergeefs. Pas na 11 dagen ontving ik een reactie. Deze mail kwam van een pas gescheiden vrouw van 42 jaar, Anja. Uit de tekst maakte ik op dat Anja al jaren niet op haar manier aan haar trekken was gekomen.

Eigenlijk was het bij haar net andersom al bij mij. Haar man had alleen maar interesse in sex waar hij de bevrediging van had. Dat was doorgaans harde sex, zij werd zonder voorspel gedwongen zijn stijve pik te ontvangen. Pas na jaren van onderdrukking hakte zij de knoop door en verliet samen met de kinderen het huis. De eerlijkheid en droefheid die haar mail uitstraalde, zorgde ervoor dat ik haar meteen een mail terugstuurde.

Anja had recht op lekkere ongedwongen sex. Zo mailden we een aantal malen over en weer en maakten uiteindelijk een afspraak. Anja zou naar het station komen in de stad waar ik woon en ik zou haar met de auto oppikken om vervolgens samen naar mijn huis te gaan.

We spraken af dat zij op het station op een bepaald muurtje zou gaan zitten met naast haar een paraplu. Toen ik bij het station aankwam, zag ik haar meteen. Ondanks haar leeftijd zag zij er nog verdomd goed uit.

Zij was slank, niet al te groot en had donker, bijna zwart haar. Ik stapte uit en liep op haar toe en stelde mij enigzins onwenning aan haar voor. Het was duidelijk dat zij ook niet goed wist met de situatie om te gaan. We besloten in de auto te stappen en te kijken hoe het verder zou lopen. Na de rit van een kwartier kwamen we bij mijn huis aan en er was duidelijk te merken dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden.

Ik stelde voor meteen naar boven te gaan. Op de slaapkamer had ik al een fles wijn en glazen klaargezet. Na wat te hebben gekletst en gedronken, vond ik het tijd worden de eerste stap te zetten. Ik stond op van het bed, nam haar hand vast en trok haar omhoog. Zonder aarzeling trok ik Anja tegen mij aan en kuste haar op de mond. Zij beantwoordde meteen mijn kus en snel stonden we lekker te tongen. Ondertussen maakte ik haar rok los en nadat deze over haar heupen op de grond was gegleden, wreef ik zachtjes met mijn hand over haar billen.

Ik voelde niet meteen een slipje en dacht dus dat zij deze niet aan had. Nou, mijn pik stond bij die gedachte ik 1 klap recht overeind. Toen voelde ik toch nog een sukje stof, zij had een string aan. Precies wat ik graag bij een vrouw zie! Ik onderbrak de hevige kus om haar truitje over haar hoofd uit te trekken.

Anja aarzelde geen moment en maakte intussen mijn blouse en broek los. In schudde deze kledingstukken vlug van mijn lijf om net zo ontkleed als Anja te zijn. Ik vroeg haar te blijven staan, terwijl ik zelf op het bed ging zitten om haar eens goed te kunnen bekijken.

Wow, wat een mooi setje had ze aan en wat was ze lekker geil om te zien. Je kon zien dat haar lichaam niet meer zo strak was als 20 jaar daarvoor, maar ze mocht er absoluut nog wezen hoor! Ik neem een besluit en stap een kroeg binnen en neem plaats aan de bar. Veel jeugd, veel lawaai, harde muziek en toch vind ik het prettig zo aan de bar en bestel een wijntje.

Nippend aan mijn wijn komt er een jongen naast mij staan, hij bestel een pilsje, hij kijkt mij en begint te praten, helaas hoor ik niet wat hij zegt, daar al het lawaai. Ik schuif iets naar hem toe en breng mijn hoofd vlak naast zijn hoofd en vraag: De jongen stelt zich voor als Edwin, en met de hoofden vlak bij elkaar kunnen wij elkaar fatsoenlijk verstaan en beginnen een gesprek.

Ik vertel hem dat ik mij wel vermaak, hij vertelt mij ook het een en ander. De jongen heeft al een kruk gepakt en zit nu naast mij, oké hij is volgens mij jonger dan mijn kinderen, ik schat hem een jaar of 19, maar hij ziet er niet verkeerd uit. Al pratend, denk ik af en toe dat ik hem wel bij mij tussen de lakens wil hebben en lekker een potje met hem wil vrijen, dit is toch niet te pervers hoop ik. Ben al 44 jaar en hij is 19 jaar, inmiddels weet ik zijn leeftijd, heeft hij mij al verteld.

Hoe dan ook wij zitten zo al een poosje gezellig te praten en te drinken, ik vind het reuze gezellig. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik hem van alles, waar hij woont, wat hij doet, als hij verkering heeft, op wat voor soort vrouwen hij valt, enzovoort. Hij verteld mij echt alles, hij is nog student, hij heeft een vriendinnetje en op wat soort vrouwen hij valt.

Kan me niet meer bedwingen en vraag Edwin brutaal: Hij kijkt schaapachtig en verbaasd naar mij en zegt zich schamend: Met ongeloof kijk ik hem aan en zeg: Dat is toch zonde, wil je vriendin dan niet? Tjonge, wat vind ik dat zielig, op die leeftijd moet je zeer geregeld sex hebben, ik sta op, pak zijn hand en zeg: Edwin staat op en loopt achter mij aan, ik loop naar het damestoilet, doe de deur open en kijk in het rond, er is niemand, trek Edwin naar binnen en doe de deur op slot.

Met grote verbaasde ogen kijkt Edwin mij aan, terugkijkend in zijn ogen beveel ik hem: Edwin doet zijn broek naar beneden, hij laat hem zakken op zijn enkels, ik pak een doekje en bevochtig deze, loop naar Edwin toe en zeg: Nog verbaasder als voorheen en met het schaamrood op zijn kaken kijkt hij vertwijfelt naar mij, nogmaals zeg ik wat: Langzaam laat hij zijn boxer zakken, ik kijk naar zij kruis en zeg: Met het vochtige doekje begin ik zijn kruis te wassen, zachtjes beginnend onder zijn ballen ga ik langzaam omhoog, pak zijn pik, duw heel zachtjes het voorhuid over zijn eikel en maak alles schoon.

Gooi het doekje weg en wrijf nu met mijn warme handen over zijn pik, het duurt maar heel even en zijn pik staat paraat. Zijn ogen beginnen te glinsteren en onwennig als hij is wil hij wat zeggen, maar voordat hij überhaupt maar een woord kan uitbrengen kus ik hem op de mond.

Langzaam zak ik naar beneden en zit gehurkt voor zijn stijve leuter, met twee handen pak ik zijn lul en trek er zachtjes aan, ik hoor Edwin licht kreunen. Zijn jonge glanzende eikel zit er prachtig uit, ik geef het een likje, mijn tong gaat van de eikel over zijn lul naar zijn zak. Zeer teder en zachtjes lik en kus ik alle plekjes van zijn piemel waar ik bij kan, Edwin zegt: Voordat hij is uitgesproken neem ik zijn lul in mijn mond en begin te zuigen, ik zuig en trek behendig aan zijn lul en voel zijn opgezwollen eikel in mijn mond kloppen.

Het duurt misschien drie minuten en dan komt hij klaar, ja en niet zo beetje ook, hij spuit zoveel in mijn mond dat ik mij bijna verslik, ik slik alles door en sta op.

Aan Edwin kan ik zien dat hij duidelijk heeft genoten, maar wat nu verder? Hoe zit het met mij? Ik wil, ik moet toch ook behaagd worden, ik wil zijn lul in mij voelen. We kijken elkaar in de ogen, wil bijna tegen Edwin zeggen dat hij mij moet neuken, zie ik een traan over de wang van Edwin. Vind je het niet lekker? Wil jij mij niet neuken? Jaaa, dit had ik dus niet verwacht, hoe nu verder, wat zal ik doen, heel plots schiet mij een plannetje binnen en zeg tegen Edwin: Stel je aan haar voor dat jullie met mij mee gaan naar huis voor een drankje, zeg je tegen haar dat ik een vriendin ben van je moeder”.

Eigenlijk voel ik mij een feeks, manipuleer ik deze jongen om zo aan mijn eigen gerieven te komen, maar het is ook alweer lang geleden dat ik flink genomen ben. Edwin heeft zijn vriendin, Chantal, zo gek gekregen dat zij meegaat naar mijn huis. Met z’n drieën zittend in de kamer praten wij wat, Edwin is wat onwennig en Chantal snapt niet precies wat zij hier doet. Onder het genot van een drankje probeer ik hun op het gemak te stellen. Chantal voelt aan dat er iets niet goed zit bij Edwin en vraagt hem: Waarom zijn wij hier?

Ken je haar eigenlijk wel? Het hoge woord komt er eindelijk bij Edwin uit: Verbouwereerd kijkt Chantal mij aan en dan vraagt zij aan Edwin: Met een rood hoofd en een traan op zijn wang bekent Edwin: Chantal begint te huilen, ik weet niet waarom, maar ik leg een arm op haar schouder en probeer haar te trosten en zeg: Nadat ik dit heb gezegd, heb ik pas in de gaten hoe armlastig deze zinnen waren en dat ze, zoals ik zou denken, geen enkele trotst zouden bieden aan Chantal.

Chantal kijkt mij aan met de tranen in haar ogen en zegt: Kijk haar diep in de ogen en reageer op haar uitlating: Ben je maal, op je achttiende moet je het toch al ontdekt hebben, ik neem aan dat je jezelf ook wel eens verwent en dat je dit niet onplezierig vind”. Chantal haar antwoord luidt: Ook hier reageer ik weer op: Je moet toch een keer geneukt worden door Edwin en als je niet weet wat je moet doen, dan wil ik jou dat wel uitleggen”.

Zelf heb ik geen dochters en Chantal had qua leeftijd mijn dochter kunnen zijn, ik vraag haar als zij mij wil volgen naar boven en dat ik haar dan wat zal uitleggen. Edwin blijft in de kamer en Chantal en ik gaan naar boven, ik vraag haar zich uit te kleden, Chantal heeft zich bijna ontdaan van al haar kleding, alleen haar BH en string heeft zij nog aan. Poeh, wat een lijf, mooie borstje cup B, mooi rond kontje en een strak lijf, ze draait zich rond, ik bekijk haar goed, met een kriebel in mijn buik zeg ik:

...


Vingeren en klaarkomen erotische gratis


Er was een opgewonden stemming door de drank, en voor we het wisten liep iedereen in zijn naakie! John kreunt van de pijn als zijn meesteres genadig toeslaat.

Meedoen mag hij niet, moeder komt klaar op een dikke negerlul. Brenda en Kitty worden met touwen vastgebonden en gedwongen elkaar te likken. Als hij klaarkomt, schijt hij zijn meester onder! Vastgebonden Homo jongens worden als oud vuil behandeld en moeten opdrachten uitvoeren. Dit gaat nooit goed, de meester is niet snel tevreden! Een feestje eindigt in een flinke neukpartij, tieners vullen hun strakke kutjes. Nadat een neger hem volgespoten heeft in moeders kutje!

Hij wordt voor het eerst anaal geneukt, zijn vrouw kijkt toe! Gescheiden vrouw van 42 jaar Categorie: MILF woensdag 31 juli Mijn eerste echte sexuele ervaring beleefde ik pas op mijn 24e met mijn huidige ex-vrouw. In het begin wilde zij nog weleens expirimenteren, maar dat ging er al snel van af.

Zij hield niet van sex. We hadden wel sex, maar dat was meer om mij te plezieren. De sex bleef beperkt tot het meest bekend standje zij dus onderop en zodra ik klaar kwam, ging het licht in de slaapkamer uit. Dat 1 keer in de maand op een zaterdagavond. Mijn fantasiën kon ik dus nauwelijks met haar delen. In de 6 jaar dat wij samen zijn geweest, is het 3 keer gelukt haar toestemming te krijgen om haar eens te laten genieten.

Al deze keren had zij iets teveel gedronken en vergat daardoor haar remmingen. Dan hadden we sex in allerlei standjes. Bij 1 van die keren maakte ik kennis met beffen. Bij het wisselen van standje kwam zij op haar handen en knieën te zitten, ik zat achter haar en besloot haar op zijn hondjes te nemen. De geur van haar natte kutje kwam langzaamaan naar boven en maakte zich meester over mij. God, wat rook dat lekker. Ik legde haar op haar rug en nam met mijn hoofd plaats tussen haar benen.

Als een bezetene begon ik haar warme kutje uit te likken. Ik dronk al de sappen die uit haar gleuf vloeiden maar al te graag op. Spoedig begon zij met haar kontje te draaien en kwam zijn kreunend klaar. Met deze eenmalige ervaring in mijn gedachten, besloot ik de relatie met haar te beëindigen. Ik moest en zou meer van sex genieten, het liefste niet meer met 1 vaste partner. Toen ik eenmaal mijn nieuwe woning op orde had, kocht ik als vanouds weer een sexboekje. De verhalen en foto’s daarin deden mij naar een gewillige vrouw verlangen.

Achterin het boekje stonden een aantal contactadvertenties. Zo kwam ik op het idee om ook zo’n advertentie te plaatsen. De tekst luidde alsvolgt: Ik, jonge man 31 jr laat jou graag klaarkomen!

Mail naar mij, befman freemail. Een paar per dag checkte ik mijn mail, maar steeds tevergeefs. Ze liep naar haar echtgenoot toe en liet zich over zijn lul zakken. Weet je dit zeker? Vroeg ze met een geile stem en begon hem te berijden.

Ze bleef hem strak in de ogen aankijken en herhaalde wat hij gezegd had. Bij de gedachte alleen al begon haar kutvocht harder te stromen en ze liet zich van zijn schoot glijden.

Zijn echtgenote raakte danig opgewonden van zijn fantasie en begon hem hard te pijpen. Af en toe stopte ze om wat te zeggen en ging dan lekker verder met het oraal verwennen van zijn dikke pik.

Toen hij op het punt stond om klaar te komen, haalde ze haar mond van zijn lul en begon hem zachtjes af te trekken. Hij knikte alleen maar, want hij was overmand door genot. Als ze was door blijven pijpen, had hij haar hele mond volgespoten, maar nu hield ze hem tegen het randje van klaarkomen aan. Dat mag jij toch alleen? Hij wist met moeite uit te brengen dat als zijn beste vriend dat wilde, ze het moest doen. Alles mocht, zolang ze zich er lekker bij zou voelen en vond ze het echt te ver gaan, dan moest ze het stopwoord gebruiken dat ze van tevoren zouden afspreken.

Dan vertel ik alles wat er gebeurt is en mag jij als tweede in mijn kutje. Haar echtgenoot begon heftig te knikken en ze voelde dat hij het niet lang meer zou houden. Ze keek hem nog één keertje geil aan en liet zijn pik toen weer in haar mond verdwijnen.

Ze hoefde maar twee keer haar hoofd heen en weer te doen en hij kwam hard kreunend klaar in haar geile mondje. Ze liet expres een gedeelte van het zaad uit haar mond lopen, zodat het over haar kin liep en op haar grote tieten terechtkwam. Dat heeft haar man altijd geil gevonden en het was alweer een tijdje geleden dat ze het gedaan had. Nadat hij helemaal klaar was met spuiten, tongzoende ze hem, zodat hij zijn eigen zaad kon proeven. Ik ga in de ochtend met je vriend naar een hotelkamer en heb de hele dag seks met hem.

Nu op deze mooie dag, had ik besloten een dag vrij te nemen van mijn werk, om te kunnen genieten van de warme zon. De zonnestoel was al snel geinstalleerd, mijn bikini aangetrokken, zonnebrandolie en een groot badlaken mee. Nog even keek ik op mijn slaapkamer in de spiegel. Ik ben niet slank, integendeel, ik heb stevige vrouwelijke ronde billen. Ik besloot mijn bikinislip uit te trekken, en er een string voor in de plaats aan te trekken. Niemand die het ziet. Ook de cups van mijn bovenstukje schoof ik een beetje naar een smallere versie, zodat wel mijn tepels bedekt waren, maar de zijkanten van mijn borsten lekker bruin konden worden.

Beneden in de tuin nestelde ik me op het badlaken, smeerde mijn lichaam in met de olie, en gleed in de warme zon langzaam in een lichte slaap. Naar verloop van tijd schrok ik wakker. Ik had het gevoel, dat iemand mij stond te begluren. Ik keek naar de poort, terwijl ik zeker wist, dat deze op slot zat. Ik keek naar boven, zag niets. Toen naar het huis van de buren. Daar zag ik het hoofd van Mike, mijn buurjongen van 16 jaar.

Hij woonde met Gea, zijn moeder die sinds 1 jaar weduwe is. Stond die knul zich nu op te geilen aan mijn volle lichaam? Het zou natuurlijk best kunnen.

Jongens van 16 jaar ontdekken ook sex. Zou hij geil worden van mij? Onbewust verdween een hand tussen mijn benen en de andere streelde mijn borsten. Al snel waren de tepels als kleine pikkies. Uit de slaapkamer van Mike klonk een gil.

Direct daarna was het gordijn helemaal gesloten. Ik werd steeds geiler. Mike had zich afgetrokken, terwijl hij mij stond te begluren. Dit was teveel voor me. Mijn vinger verdween diep in mijn kaalgeschoren kut, en al snel beleefde ik mijn orgasme. Nadat ik enkele minuten later weer mijn volledige bewustzijn had, bedacht ik me wat ik nu moest doen. Sluiks keek ik naar het slaapkamerraam van Mike.

In eens wist ik het. Het was al even geleden, dat ik levend vlees in mijn kut heb gehad. Misschien kon Mike wel helpen. Ook dacht ik ineens aan mijn Suus. Als ze terug is van vakantie, moet ik haar ook helemaal voorlichten, samen met al het genot dat mogelijk is.

Ik pakte mijn mobiel. Hierin stond het nummer van Mike. Hij moet maar langskomen. Als eerste maakte ik de poort van slot. Eenmaal weer binnen belde ik hem. Hallo Mike, met Vera, ik heb je gezien en gehoord. Ik wil, dat je over tien minuten bij me komt. De poort en achterdeur zijn van slot. Als je het huis binnenkomt, draai je de keukendeur maar op slot. Ja maar, hoorde ik Mike zeggen, ik moet Je moet verder niets, amtwoordde ik hem. Je moet alleen maar bij mij komen.

Daarna verbrak ik de verbinding, en keek snel op de klok om te zien wanneer die 10 minuten om zouden zijn. Snel trok ik mijn string en bovenstukje uit. Ik lakte snel mijn nagels vuurrood, bracht mijn lippen in dezelfde kleur. Ik trok een topje aan zonder BH, waardoor mijn stijve tepels bijna door de stof heen prikten. Het rokje, dat ik had uitgekozen was een strech exemplaar. Het bedekte nauwelijks mijn billen.

Tenslotte trok ik pumps aan met een hoge hak. Weer keek ik op de klok.

trekken lul gescheiden vrouwen neuken