Suikertante aangeboden moeder laat kut zien

...

Shemale dating amsterdam plasseks
...

Nou, niet als je het mij vraagt. Als ik nu in één keer alles wat ik stom vind 'chirstelijk' begin te noemen krijg ik ook gegarandeerd boze mensen op mijn dak. Of neger, blond, aziatisch Je snapt me wel. Je kan niet een woord met betekenis van zijn betekenis afscheuren en het op iets nieuws plakken. Aan het woord 'gay' zitten onherroepelijk homo's verbonden. Als iemand zegt "Weet je hoe facking Rick-ig dat is?

Of me dat vervolgens kan schelen is een tweede, maar niet iedereen heeft zo'n instelling. Hmm ik heb liever zoiets http: Ik heb het liefst deze http: En we hebben een Nederlandse wereldkampioen sprint. Ik ga sowieso christelijk gebruiken ipv gay xD no offense naar de christenen hier: Mijn verzameling bestaat uit ß's, Ύ's en ǡ̱̦́'s met heel veel accenten.

P Volgens mij geen bandshirts van metalbands Jij denkt zeker dat vrouwen niet kunnen programmeren he? Ik wil niet zeikerig overkomen ah, nu doe ik het toch XD , maar het komt best wel kut over als jij christen bent en mensen gaan er een beetje mee lopen schelden enzo Dat is net als vloeken, het is gewoon niet echt respectvol: P En ik zeg er bijna nooit wat van als mensen vloeken enzo, dus ik vind dat dat nu wel een keertje mag.

Ik spreek de laatste tijd van Freudianen als ik iemand wil beledigen. Vreemd genoeg lijkt niemand zich echt beledigd te voelen. Ja klopt ook wel. Ik weet ook dat jij en RJ christelijk zijn, daarom zei ik no offense eronder, maar het is altijd toch nog wel offense eigenlijk.

Persoonlijk zou ik het wel grappig vinden als iemand zegt 'ooh dat is echt Paulig' ofzoiets, al is dat wel iets anders dan een hele groep. Meestal gebruik ik als ik scheld kut, kak of kenker: P maar dat kenker heeft in mijn ogen niets met kanker te maken, maar voor anderen weer wel. Het hangt allemaal af van wat er per persoon binnen de grenzen valt.. Mja, ik snap wat je bedoelt. P Maar het klonk best wel tegenstrijdig eigenlijk.

XD Maar als iemand zegt: Met een groep is dat toch net ff wat anders. Ik dacht dat jij je wel kon inleven in andere mensen, als psycholoog in de dop. Bij ons op de flat staat "christelijk" voor uitermate saai en standaard. Een groep staat meestal ook sterker dan een Paultje en er is een veel grotere kans dat iemand binnen die groep zich verontwaardigd voelt en er een probleem van maakt.

Ik moet zeggen dat ook niet alle christenen altijd even respectvol zijn tegen iedereen: Nee maar als ik naar Blub's posts kijk Mja, ik ben echt niet super verontwaardigd ofzo, maar ik probeer alleen aan te geven dat het eig best wel onrespectvol is.. En dan heb ik het over dit soort groepen in het algemeen, niet alleen christenen.

Maar alles gay noemen is ook wel een beetje disrespectvol, en in mijn omgeving zijn er meer homo's dan Christenen: Sorry als ik geirriteerd overkom, maar ik ben gewoon het bitchen op christenen zat. Ow, niet op gmot hoor. Of althans, niet alleen op gmot. Om niet direct het hele christendom de grond in te boren dat doe ik het liefst met rooms-katholieken: Een vriend van me gelooft wel in God, maar hij heeft gewoon vertrouwen in de natuurwetten evolutieleer weet ik zo niet meer, maar ik mag toch hopen van wel A en gaat 's zondags naar de 'kathegesatie' voor, naar ik heb gehoord, grotendeels de gezelligheid.

Wat moet er van cultuur worden als je niet eens meer je kinderen mag opvoeden naar je eigen goeddunken? Ah Je moet zo slapen, en een heel seizoen lijkt me wat lang, dus Shelters: Californication blijft gewoon de beste show ooit, geen twijfel over mogelijk. Ik hoef niet zo te gaan slapen. Maar Shelters it is then. Dit klinkt echt alsof je geen flauw benul hebt van christendom ofzo XD Christenen dringen vanuit jou gezien in hun ogen geen geloof aan hun kinderen op, ze voeden hun kids op met de waarheid.

Voor een christen is het dus lang niet zo opdringerig als voor jou Piraat op 31 Januari , Je moet wel zo gaan slapen: En ik zie niet in waarom ik snel zou moeten gaan slapen, ik doe al weken met maar uurtjes per nacht en ik ben nooit moe, dus.

Darren op 31 Januari , Het is ook opdringen als atheisten hun kinderen opdringen atheist te zijn. D dus dat ze eigenlijk zelf kunnen kiezen. Ik ben niet gelovig, maar ook niet overtuigd atheïst, ik heb gewoon aangenomen dat deze shit er is en dat het gewoon zo is: Hoewel ik eerder geloof in geen entiteit dan dat er wel iets van een God is ofzo: Wauw, eigenlijk wilde ik met dat bericht alleen zeggen 'fuck discussies': Ik moet waarschijnlijk donderdag weer bloedprikken: Gingermeneer op 31 Januari , D Alleen jammer dat er zo weinig video's zijn met een resolutie hoger dan p, het is gewoon niet helemaal zo scherp als bijvoorbeeld die 4K-video's op youtube: Ik heb nu Ik kan zo naar m'n desktop lopen en dan heb ik een 17" en een 22", maar deze laptop is puur van mij zeg maar dus is veel chiller qua gebruik: Blubje op 31 Januari , Net alsof een kind zelf zoiets kan bepalen als hij vanaf het moment dat hij uit de buik gekomen is al zijn moeder ziet bidden.

Bij wijze van spreken, that is. I don't hate people who believe in god, I don't hate them. But I just don't wanna talk to them. I don't wanna be around them. It's like how I don't hate the mentally insane. But the mentally insane and religous people are the same fucking bag. If I'm standing in a bar chatting to either of them eventually I'll walk away going " C ik ga ff kijken of er beneden wat te eten is: Zodra een gekleide goudvis je in stop-motion de weg wijst, weet je gewoon dat je moet opstaan Ik heb net overgegeven tijdens m'n natuurkunde toets, heb m'n blaadje ingeleverd en ben naar huis gegaan..

Flumble op 31 Januari , Ik was al langer thuis. Ik heb morgen van 8: Krijg je geen concentratieproblemen of slecht reactievermogen en word je niet langzaamaan krankzinnig door je slaaptekort? Met een piratenhoed op heb ik alle afleveringen kunnen krijgen zonder te betalen D:. Met een piratenhoed op heb ik alle afleveringen kunnen krijgen zonder te betalen D: Er liggen hier zes lege flessen terwijl ik zaterdag nog alle flessen opgeruimd had.. Ik heb een probleem. Ugluk op 31 Januari , Ik vraag me weleens af..

Mensen beweren ook wel eens dat ik van nature stoned ben, maar wat dan als ik daadwerkelijk stoned word..? Wel met een twist. Viooltjes zijn rood Rozen zijn blauw Mijn naam is Patrick Ik moet plassen. Ik ben van nature stoned, jwz. Althans, zo komt het op iedereen over. Violen zijn blauw Piano's zijn zwart Je moeder is grijs. Geen idee of het wat gaat uitmaken.

Je wordt er in ieder geval nog iets rustiger van, maar misschien heeft het verder geen merkbaar effect. De conclusie was uiteindelijk dat ik er 'normaal' van zou worden, maar de jouwe lijkt me inderdaad aannemelijker. Grappig dat het woord "slikken" zoveel losmaakt in ginger. Waar het hart vol van is Ik begrijp niet hoe mensen zo verontwaardigd kunnen zijn over het feit dat ik niet geloof in mentale ziektes, terwijl het enige waar ik het niet mee eens ben het ziektesgedeelte is en niemand mij op dat forum nog een argument heeft gegeven dat er op wijst dat een van de stoornissen uberhaupt een symptoon heeft dat een ziekte is.

C Dat is eruit. Shit, waar ben ik aan begonnen?! Nou heb ik Catan op m'n computer staan. Ik ben volgens mij echt verslaafd aan discussieren. Jeuj, ik heb m'n eerste potje Catan gewonnen met een eindstand tegen 'normale' moeilijkheid. P Oh, en welterusten. Laat die man met rust, dingen op hangen is een expertise, je moet respect hebben voor een meester in zijn beroep!

Gingermeneer op 01 Februari , Darren op 01 Februari , Flumble op 01 Februari , Italiaanse kapitein Francesco Schettino begint nieuwe baan als buschauffeur http: Piraat op 01 Februari , Morgen rijles ;D Citaat van: Ruth op 01 Februari , Blubje op 01 Februari , Mijn definitie komt recht uit het woordenboek.

Maarehm, zeg eens, GMOT. Vinden jullie mij een arrogant vervelend ventje? Alleen maar soms, als je denkt dat je gelijk hebt maar het duidelijk niet hebt: P maar verder niet hoor: D Je bent best wel aardig: P Dat zal dan vast het probleem zijn.

Samen met; Ah well. Mijn wil om mensen te overtuigen van mijn geloven is nogal een vloek, als je het zo bekijkt. Maar ondanks dat ik me soms aan je irriteer, is dat niet persoonlijk, omdat ik me ongeveer overal wel aan irriteer, en ben je alsnog best wel awesome: P maar maar maar ik kan dan niet: Ikkkk ga wsssss naar CoB in Amsterdam in Juni: Jezus dat werkt vervelend. Is er niet gewoon een simpele zoekfunctie zodat je onmiddelijk concerten kan toevoegen?

Ikke vanmiddag onderweg naar huis wel Made ownt eigenlijk best wel, we hebben hier de beste school van Nederland en nu ook de beste AH. En volgens geruchten woont de beste gozer hier ook.

Wat heb ik in vredesnaam aan een oefententamen als ze bij de uitwerkingen de helft niet eens uitwerken en andere gegevens gebruiken? Ze hebben vragen gemaakt naar aanleiding van vragen uit het boek, maar dan meerdere vragen per onderdeel bijv. Waar je ook dit soort formules tegenkomt: Okee, dat is pas écht een lange formule.. XD Maar je bent dus toch niet gestopt met je studie? Catan is echt bizar slecht naar de computer geport afgezien van de graphics. Vooral aangezien de vraag in het oefententamen 5 deelvragen heeft, en example uit één deel bestaat Horen de opgaven en uitwerkingen echt bij elkaar of zijn ze van verschillende versies?

Oh dat valt nog mee. Het zijn niet eens differentiaal berekeningen Flumble op 02 Februari , Rustig maar, Paul gebruikte die formule alleen maar om af te schrikken; je hoeft hem niet te begrijpen hoor. Hmm, wil ik weten hoe Laplace werkt of kan ik beter leven met het idee dat er niks bestaat buiten de 2e-orde lineaire DV's? Morgen een tentamen computerarchitectuur, oftewel elektrotechniek maar dan bij INF.

Blubje op 02 Februari , Hé jij, post eens wat op WvW, ik heb je nooit mogen meemaken D: Is mijn gehoor zo slecht of zei Clarabella Koe nou net dat haar hondje hasj moest hebben? Ugluk op 02 Februari , Hoe stond ie dan? P En de hond van Carabella is idd een behoorlijke stoner: Shaddow op 02 Februari , Mijn oortjes zijn dood en ik weet niet of ik een headset moet gaan kopen of oortjes en mwuh xD.

En ik kan niet op WvW xD. Darren op 02 Februari , P Op welk vlak is jouw school de beste van NL. Ik hoorde btw dat volgens de Elsevier Hageveld tot een van de 6 beste scholen van NL behoorde x'D Dan ga je je afvragen hoe slecht de andere wel niet zijn: Piraat op 02 Februari , Hageveld is op dit moment een een kutschool: D vooral in 'leerlingvriendelijkheid' om het zo maar te zeggen Ik sta een 9 voor wiskunde, maar na de toets van vandaag sta ik denk ik weer een 8: Ik zat echt 5 minuten naar dat ding te staren van waarom zou Piraat nou zoiets posten?

XD Ik zat echt 5 minuten naar dat ding te staren van waarom zou Piraat nou zoiets posten? Nope, zoals Darren al zei, zij is de F1 fan, niet ik: D Ik vind alleen de crashes leuk http: Tsjah, ik zag het op een ander forum, moest lachen om de simpelheid en genialiteit, en postte het hier: Mja, het viel me alleen na 5 minuten staren pas op waar het nou over ging..

P Aan de andere kant staarde ik misschien naar de verkeerde dingen. Bij mij was dr is een stukje voortand afgebroken omdat ik plat om mn gezicht was gevallen x'D. Mja die van mij was van overall, de laatste 3 maanden was Machine Head echt mokergroot en de rest klein dus dat vond ik een beetje meh XD.

P ;D ik ga 1 maart Theory of a Deadman live zien. Nickienator op 02 Februari , Ik heb economie echt te snel gemaakt, ik vrees voor een laag cijfer.

Ik heb een aantal rekenopgave's overgeslagen omdat ik ongelovelijke last van mn buik kreeg Dat is nou precies waar mijn zesjesmentaliteit vandaan komt, ik merkte op de basischool al dat mijn ouders de lat voor cadeau's steeds hoger legden, dus nu leg ik hem persoonlijk een stuk lager. Ik krijg nu cadeau's als ik overga, maakt niet uit met wat. Ze zijn al blij als ik iets doe: Blijkbaar bestaan er muziektherapeuten.

Ik wil je geluk niet verpesten, maar ik vraag me sterk af of het nog haalbaar is om in een half jaar van die vijven achten te maken. Mijn moeder is beeldend therapeut, en ze vertelt nogal veel over haar werk en collega's etc: Ruth op 02 Februari , Mja, maar sowieso, voor elk vak minstens een 7.

XD Dat lijkt me een beetje onbegonnen werk, eigenlijk. P Nja, het kan wel, als je echt no life hw maakt en leert enzo.

P En zelfs dan. XD Maar dat doet toch niemand. Waarom schrijven leraren altijd aan het eind "Succes", dan heb het toch al af: Gingermeneer op 02 Februari , Als je bij die gitaar op Artists klikt, staat er Simple Plan bij.

Ik denk dus dat SP die gitaar gebruikt. Dus moet je hem kopen. ESPN America vind ik altijd beter: Maar ik kijk meestal gewoon streams omdat wij geen ESPN meer hebben volgens mij moeten we dan betalen: Wat ben ik veel actief: En een biertje erbij pakken Ik zoek nu al minstens een uur maar ik kan het nergens vinden.

P Wat het verschil is met een normale arpeggio die allerlinkste weet ik niet. Flumble op 03 Februari , Gingermeneer op 03 Februari , Ugluk op 03 Februari , Ik kwam net een website tegen waar het een "no arpeggio" werd genoemd, dus misschien is het wel voor in stukken waar aan het begin bij staat dat het stuk met arpeggio's gespeeld moet worden Ook dat zie je wel meer, dat hele stukken op een bepaalde manier gespeeld moeten worden.

Alleen niet dat er tekens zijn voor de uitzonderingen, wel dat je weer normaal moet spelen als er "loco" staat Shit, als het al in Hoorn en Purmerend is geweest is het sowieso onderweg naar Hoofddorp: Gelukkig ga ik over anderhalf uur naar Delft: Piraat op 03 Februari , Het wordt wss steeds erger, hier ligt nu al zo'n cm het sneeuwt sinds half 9.

Hopelijk rijdt mijn trein straks nog: Blubje op 03 Februari , Wtf, dit soort mongolen krijgen maar ~80 uur taakstraf? Tering sneeuw, ik moest naar een open dag vandaag voor MBO maar de treinen rijden niet meer: Ik had echt totaal geen moeite met fietsen in dit weer hoor.

En hier ligt toch echt een boel sneeuw. Nickienator op 03 Februari , Fysiotherapeut had ik niet meegenomen in mijn redenatie. Dat had het een stuk logischer gemaakt inderdaad.

Iedereen die een therapie toepast kan therapeut genoemd worden. De vorm van therapie is daarbij van geen belang. Doorgaans wordt de term “therapeut” gebruikt als verzamelnaam voor een ieder die beroepsmatig een methode toepast ter genezing van lichamelijke of geestelijke gezondheidsproblemen. Iedereen kan zich echter therapeut noemen, ook zonder diploma of werkervaring; de titel “therapeut” is op geen enkele manier beschermd.

Het woord therapeut draagt dus geen kwaliteitsaanduiding in zich. Meestal wordt het beroep van een therapeut gespecificeerd, bijvoorbeeld tot “psycholoog”, “psychotherapeut” of “psychiater”. Die vond ik gister nog, dat had het voor mij al verduidelijkt. Ik kon er met mijn pet gewoon niet bij dat mensen zich zoveel focussen op een soort therapie, beperking is niet mijn ding.

Opzich is het niet heel vreemd dat een amuzikale beeldhouwer geen muziektherapeut wordt, lijkt me? Ik wou dat ik een vlammenwerper had, dan zou ik alle sneeuw laten smelten: Oh, en Freaky, heb je iets tegen pownys ofzo: Ik wil een basversterker die zo hard gaat dat alle sneeuw vanzelf weggeblazen wordt: Armogohma op 03 Februari , Ik heb het zelf echt nog nooit gezien, maar misschien is het een voorgetrokken arpeggio?

Je ziet het wel meer in muziek dat je twee vormen van zoiets hebt, net als de grace notes. De een is dan voorgetrokken dus zo spelen dat de juiste klank op de tel is , en de ander is dan niet voorgetrokken pas op de tel beginnen met spelen.

Maar goed, ik heb het nog nooit gezien Een 'no arpeggio' lijkt me in dit stuk niet logisch omdat het in dit geval: Zo'n voorgetrokken arpeggio zou kunnen, een andere mogelijkheid zie ik eigenlijk niet.

Wat doet die multimiljonair met een oud wijf van Behalve dat het nu even van pas komt dan. Eigenlijk net zoiets als dat iemand de straffen van moordenaars afkoopt zodat niemand meer voor moord de cel in gaat. In principe legaal, maar niet echt fijn. Zou hetzelfde gedaan worden als ik de keuze had, lijkt me niet meer dan normaal om te proberen zo min mogelijk bestraft te worden.

Ik neem ook aan dat hij niet op die persoon gemikt heeft. Darren op 03 Februari , Omdat ik druk bezig ben met priemgetallen en eigenlijk bezig zou moeten zijn met AVI. Volgens mij is er nog nooit zo veel moeite gedaan voor een youtube-filmpje: Yay ik ben thuis, van pizzabiervrijdag: Maartenz op 03 Februari , Ik wil weer een koekje voor de hackopdracht http: Ik zie 0,0 problemen op het traject Enschede-Deventer-Zwolle-Leeuwarden. Maar hij rijdt wel!

Darren op 04 Februari , Yes, het was graden vanochtend en onze waterleidingen zijn bevroren. Blubje op 04 Februari , Derp, een half uur wachten in Deventer omdat de trein een half uur vertraging heeft. Was ik maar in de sprinter blijven zitten - geen internet, maar wel normale reistijd. Flumble op 04 Februari , Weet iemand een betrouwbare site waar je Xbox Live kaarten kan kopen, dat je de code via email krijgt?

Ik dacht zelf aan http: Ik moet straks naar een zwemwedstrijd. Dan zit je daar 3 uur, en je hoeft maar 2 minuten te zwemmen: Ik ga me weer het koude weer in wagen.

Het zou chill zijn als de wegen ok waren: Ik moest vanmorgen om 8 uur op mijn werk zijn, dat is 45 min fietsen dus was om 7 uur al aan het fietsen. En het wat koud vanochtend: P Zeker omdat je vlakbij Marknesse woont en daar was het het koudst vanochtend in NL sinds heel veel jaren. Hier is het ook koud, maar ik ben nog niet buiten geweest vandaag x'D En ik heb mn Machine Head shirttt. Ruth op 04 Februari , Mrkefskie op 04 Februari , Nickienator op 04 Februari , Eerste is sneller, maar ik gebruikte de 2e volgens mij toen ik geen iDeal kon gebruiken.

Ik heb m'n kamer opgeruimd. D En nu heb ik een stofallergie attack xD. Uiterlijk 7 uur opstaan. Hehe, ik ben weer thuis. Maar het was een leuk feest gisteren: Piraat op 04 Februari , D kijk jij dat ook, Tommy? Het is echt briljant xD. Shit, kwam er net achter dat mijn slaapkamerraam de hele dag open heeft gestaan. Een flesje water wat op mijn bureau stond is half bevroren.

Ben bang van niet: D Ik ga ook maar eens kijken hoe ik ooit in Delft moet komen komende week.. Want als ik naar de muzieksmaak van het gemiddelde brugklasmeisje kijk schaam ik me voor mijn leeftijd. Taylor Swift heeft toch minstens een goed liedje hoor, alleen is die wel gezongen samen met Boys like Girls. Nee, want dan moet ik opletten en bij tv kan je de helft van de tijd niet kijken en is het nog duidelijk: Alhoewel ik zou een film kunnen kijken die ik al ken ;D. Dat gevoel wanneer je het bas van je muziek op maximum zet Voelt bij mij hetzelfde als wanneer je klaar komt.

Als je dat gevoel bij jou kunt vergelijken met een bas op maximum, doe je iets fout. Jah kan wel, moet ook wss ook doen dinsdag en donderdag Dat zou awesome zijn: Dat besef ik me net. Oh en ik vind het stom als films zo vroeg afgelopen zijn. Met dubbele letters is t gewoon een beetje vaag: Waarom hebben we hier geen lingothread eigenlijk? Is de computer zo traag dat hij er zo lang over doet om een episode te laden of gaat het over streamen?

Want net goed dan, je bent een mongool als je streamed. Wat is een goede motivatie waarom mijn 'Griekse feta en olijven' chips in de winkel moet komen? Love story moet je maar eens luisteren.

En daarna de cover van destine. Dankzij U mevrouw heb ik de inzending veranderd naar Broodje Bapao chips: De inzendingen bij die wedstrijd sporen echt niet xD "Paprika gedoopt in chocolade chips" "Pittige citroen chips".

C Ik heb naast al die ebooks, niet anime series en films en seminars echt geen ruimte meer voor anime, hoor. Streams ownen gewoon in dit geval. Dit geldt overigens ook voor andere series en films die niet anime zijn, geen idee waarom ik over anime begin. Hey, I made you a pie! Ik ben uit in friesland the dance factory Bijna alleen maar huppelkutjes, ben zelf met twee meisjes die dat niet zijn of toch iig een en ben misschien aangeschoten maar nja Vraag is: Shaddow op 05 Februari , Waarom is dit filmpje al vergeten?

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. Uitspugen dus Maar mijn zweertje doet in ieder geval geen pijn meer voor de komende..

Hahaha xD Door een beetje sneeuwval in London valt het beeld steeds weg van de hockeywedstrijd: Er komen steeds minder posts Flumble op 05 Februari , Dat is inderdaad zeldzaam. En een goed idee om gekloot in je mond mee te verdoven.

Jezus en z’n homeboyz stapten dus weer in de boot en voeren terug naar hun eigen stad. Toen ze daar kwamen, waren er een paar homeboyz die een mattie van hen bij Jezus wilden brengen. Deze kill was verlamd. Hij kon niet meer lopen. Jezus zag hoe ze in Hem geloofden en Hij zei tegen die verlamde boy: Alles wat jij verkeerd hebt gedaan, is je vergeven!

Maar Jezus was een mensenkenner. Hij scande gewoon wat ze dachten. Hij zei tegen ze: Ik zal jullie laten zien dat de Zoon van de mensen de power heeft om een G te vergeven. De reli-bobo’s waren wreed gedist. Toen de andere mensen dit zagen, kregen ze omin respect en ze gaven alle props aan God. Gingermeneer op 05 Februari , If it exists, there's porn of it. If not, make porn of it. Darren op 05 Februari , Rule 34; Everything you can think of, there is porn of or being made. Blubje op 05 Februari , Plaats een pony in je sign en stfu.

Ik ga toch ook niet in elk bericht mijn favoriete serie posten? Mensen hoeven niet te overdrijven met pony's hè? Steelkenny op 05 Februari , Ik forceer toch ook geen sponsbob op iedereen omdat ik dat een leuke serie vind?

This may be caused by the server being busy. Please try again later. Piraat op 05 Februari , Het duurde een tijdje totdat ik door had waar de fout lag: Ik speel nu Mystery dungeon, alleen niet zo leuk als de 'echte' pokemon spellen.

I am a male age Lately I have been thinking about killing people. I want to get someone alone and kill them. I feel as if my mind could reach ecstasy and then I would feel peaceful if I could just take someones life.

I want to pour all of my perversion and hate and fear into a weapon and tear someone apart. I've always been a pedophile and without conscience for the most part. But lately I have been turned on by dead girls and girl zombies.

I don't want to end up in jail or a serial killer. What should I do? Scheerapparaten vind ik, voor gezicht, echt irritant. Gilet fusion proglide is zoveel beter. En ik snij mezelf er nooit zeer zelden mee, met scheerapparaat heb ik me waarschijnlijk vaker gesneden.

Ik vind scheerapparaat gewoon makkelijker: P Ik heb Wilkinson, daarmee snij ik me ook nooit: Oh, en bovendien ben je al helemaal baas als je het zonder scheerschuim doet, toch? Hoe zorg ik dat dat niet nodig is? Ruth op 05 Februari , Ik heb opzich zeer weinig zichtbare baardgroei, en daar ben ik heel blij mee want scheren is zo vervelend: P mja ik moet denk ik ook weer werk gaan zoeken want ik heb nu officieel wel werk, maar als het steeds een paar uur vantevoren wordt afgezegd laatst een uur vantevoren, dat vond ik best wel ehrm heb ik 't gevoel dat ik dr niet echt welkom ben ofzo.

Nee, The Superintendent van Halo. Alleen is dit ding een AI en een stopcontact niet. Ik kan mijn hoofdpijn wegwrijven.. Bij traanoogjes werkt het niet though.

Maartenz op 05 Februari , Tegen mij zeiden ze tijdens het sollicitatiegesprek dat ze me er niet echt sterk uit vonden zien, dus toen had ik zoiets van: En toen gingen ze me een half jaar later nog opbellen met de vraag of ik alsnog kon komen werken. Nickienator op 05 Februari , I made the most awesome discovery ever Friday and need to share it with all my fellow Males: Volgens mij kijkt iedereen mij alleen raar aan als ik nu opeens in een pak ga rond lopen.

Ik heb geen eens pak maar die is stuk xD , het dichts in de buurt komt nog mn blazer. Cool, ik wor dt postbode. Also, pakken zijn wel coolie, maar als je ze altijd draagt, meh, dan wordt het te gewoon. Omdat je het via iets anders wilt kijken? Avi's worden al jaren niet meer gebruikt dus tenzij je je. Valt de reactie van een vrouw op een man in pak te vergelijken met de reactie van een man bij een vrouw in lingerie? Just wondering aangezien iemand deze vergelijking maakte.

Zo ja lijkt het me logisch dat vrouwen voortaan in lingerie naar het werk gaan. Ik speel op dit exacte moment Halo: P Als ik dood ben typ ik weer ff XD. Iedereen kan alles leren Robbertzzz, daar ben ik van overtuigd. Hoewel beeldhouwers sowieso geen therapeuten worden meestal. En heb je daar ook argumenten voor, of is het puur omdat je niet beter weet? Om muziek te kunnen maken, moet je muzikaal zijn.

Muzikaliteit is een aangeboren en deels erfelijke eigenschap die niet iedereen bezit. Niet beter weten is overigens het beste dat je in dit soort gevallen kan overkomen, just saying. Hiervoor verwijs ik je graag door naar een citaat in mijn onderschrift, de rest kan je zelf wel uitvogelen gok ik.

Dat muzikaliteit aangeboren is slaat nergens op. Je kan aanleg voor iets hebben en daardoor een grotere kans hebben dat je er beter in wordt. Er is geen gen dat bepaald of je wel of niet muzikaal kan zijn. Wat is sowieso jouw definitie van 'muziek', als ik vragen mag? Ik denk niet dat iedereen alles kan leren wat die persoon maar zou willen. Sommige mensen kunnen sommige dingen gewoon echt totaal niet. En dat is dan genetisch. Wij kunnen als mensheid ook niet vliegen zonder vliegtuigen e.

XD dat is ook genetisch: Overigens hebben wij 'leren' vliegen d. Vandaar mijn 'zonder vliegtuigen e. Ik zou graag een betoog houden zoals ik normaal altijd doe, maar dat gaat bij dit toch niet werken. Er zijn geen echte inhoudelijk argumenten voor. Zoiets zou ik alleen kunnen bewijzen door iemand te vinden die geen 'muzikaal gen' heeft en hem muzikaal te maken, maar helaas moet ik dan zelf over muziek en shizzle gaan leren en is dat me te veel werk voor nu zo opeens.

Bovendien heb ik nu hoofdpijn en ga ik naar bed. Dat gedeelte van hoofdpijn was overigens een reden dat ik mijn betoog niet ging houden, niet dat ik mezelf niet muzikaal ging maken. Dat ga ik nog wel eens doen. Al is het maar om te bewijzen dat het kan.

Darren op 06 Februari , Piraat op 06 Februari , Armogohma op 06 Februari , Ik blijf nog wel ff wakker, 4e kwartier begint nu: Okay, ik heb net ongeveer 2, uur buiten gelopen xD Was opzich wel koud achtig, maar wel gezellig: En dat was dus posters plakken? Tom Brady is baas maar ik ben toch echt voor de Giants: P Ow en ik mag een gratis domijnnaam: D Nu nog een naam xD.

Je geeft hier zelfs toe dat je maar wat lult, en wilt toch niet inzien dat je geen gelijk hebt? Dat is gewoon raar.

Ga je eens verdiepen in muzikaliteit voordat je er weer eens iets over zegt, er zijn bijvoorbeeld al ontzettend veel onderzoeken gedaan naar muzikaliteit bij baby's en over langere periodes ed.

Anonymous lijkt harder dan het is: Ja, Youtube, ik weet ondertussen dat er een Star Wars-film in 3D is. Nee, Youtube, na keer dezelfde onskipbare reclame ga ik er nog steeds niet naar toe. Ik denk niet dat muzikaliteit genetisch is bepaald hoor: P meer door je opvoeding oid. Blubje op 06 Februari , Muzikaliteit is erfelijk en kan je idd trainen maar je hebt het of je hebt het niet.

Daar is geen objectieve lijn voor en die moet je ook niet willen vinden. Muziek is kunst, kunst moet je niet vastleggen in regels.

Je hebt uiteraard een hele hoop waar muziektechnisch iets goed of slecht is wat je prima kan aanleren, maar of je dat ook echt voelt en kan laten leven, dat is de kunst van muziek. Overigens, heb je ooit wel eens in overweging genomen dat een familie vol met muzikanten gewoon puur in het gedrag er zijn muzikanten die hun hele leven nogal ritmisch lijken te doen, hoewel ik maar weinig echte muzikanten ken moet ik zeggen en het feit dat ze er gewoon zelf dagen mee bezig zijn en er dus meer vanaf weten.

En toen stond me al kleine kamer vol met drie aquaria Als ze dood zijn moet je nog wat aquaria kopen en ze met elkaar verbinden en op hun kop aan het plafond hangen zodat heel je plafond een aquarium is en er dan een haai in stoppen. Hey, discussie over muzikaliteit: D Mag ik zeggen dat ik ook een zeer muzikale familie heb en dat als ik ooit naar het conservatorium mag dat waarschijnlijk een zeer grote rol heeft gespeeld in mijn toelating? En mag ik daar dan bij zeggen dat ik tot mijn tiende jaar eigenlijk nauwelijks met muziek ben bezig geweest, en pas echt iets serieus begon te spelen vanaf vijftien jaar?

Nickienator op 06 Februari , Lalalala, al twee pagina's bullshit met moeilijke woorden en enkele feiten geschreven ;D. Ik weet niet precies wat ik heb gezegd en hoe jij het opvat, maar het was bedoelt als statement dat muziek inderdaad niet aangeleerd hoeft te zijn maar meer ligt aan je erfelijke achtergrond. Mijn moeder is niet zo muzikaal qua het spelen van instrumenten maar ze hoort wel makkelijk of iets een B of een Bes is waar ze me laatst kapot mee irriteerde , terwijl mijn oom en tante en neven enzo wel fucking muzikaal zijn.

En verder speelt mijn vader ook al tig jaar muziek, heeft in verschillende bandjes gezeten en speelt nu nog op straat en op feestjes. Als je muzikaal aangelegd bent dan is muziekles eigenlijk meer een soort van steun, niet zo zeer iets dat je moet hebben om het instrument ook maar een beetje te kunnen spelen.

Als je beiden hebt kom je ergens met muziek: Je zei dat je familie een grote rol speelde bij je muzikale talent dus ik interpreteer dat als zijnde je het niet over genen hebt.

Daarbij was je tot je 10e niet eens met muziek bezig zeg je, dat was voor mij een iniemini bewijsje doordat je het toen dus had moeten leren. Nog even terugkomend op het muziek-onderwerp: Ik denk dat deze gast dit zichzelf heeft aangeleerd door jaren te experimenteren en misschien vijf jaar les. Je leert de basis daarvan echt wel op muziekles hoor: P maar bah wat is die gitaar lelijk gerelict: Daarom riep ik ook "en misschien vijf jaar les".

P ook al is t fretboard van mn spaanse gitaar ook al wat afgesleten mja. Ben ik de enige die altijd op 'markeer alles als gelezen' klikt als hij klaar is met het lezen van de interessante topics?

De laatste tijd refresh ik alleen maar het OTT wegens meer te doen en zo ;p Nja, OTT is ook ongeveer het enige wat me zo'n beetje nog interesseert hier ;D. Gingermeneer op 06 Februari , Sinds vrijdag ofzo geloof ik, dat huis is echt awesome. Maar ik heb nu ook die tour gezien, holy shit wat een gigantisch huis Ik ging onderzoeken of dat echt zo was. Liek de meest awesome Youtube game commentatoren die er bestaan? Ze hebben overigens ook een charity live stream gedaan met Yogscast, die ken je wel toch?

Ze zijn ook van directors van Machinima. Dat was ik nog vergeten. Ik vind ze gewoon cool, hoewel ik eigenlijk alleen James Nova volg. En the creature hub uiteraard.

Flumble op 06 Februari , P maar het is dus een samenwerking tussen wat gamingcasters? P zijn ze onderdeel van The Game Station? Het geeft mij altijd hoofdpijn, traanogen een loopneus en een zeer bleek gezicht. Ik haat verkoudheid ook. Morgen laatste toets van dit blok. Daarna eindelijk weer rust. Half 9 beginnen, 9 uur waarschijnlijk klaar. Wordt een lange dag lui zijn morgen! Ik denk niet dat ze daar onderdeel van zijn, dunno though.

Het is inderdaad een samenwerking tussen gamingcasters. Ik ben overigens nog steeds teleurgesteld dat een van de coolste gozers niet in the creature house wilde: Armogohma op 07 Februari , C het is zooo stil op GMOT: C en op mijn andere fora: C slaapt iedereen ofzo?! Darren op 07 Februari , Flumble op 07 Februari , Slapen kan een andere keer wel. En daarmee bedoel ik nu.

Gingermeneer op 07 Februari , Blubje op 07 Februari , Piraat op 07 Februari , Ruth op 07 Februari , Nickienator op 07 Februari , Waarom rot alle sneeuw niet gewoon een teringeind op en wordt het minimaal 20 graden buiten en shitzle?

Maar je hebt toch al gratis OV en zo, en dat kan toch pas vanaf je 18e? En hoezo ben je bijna net zo oud als ik terwijl ik in de 5e zit en jij studeert. Mijn eigen telefoon weet hem niet eens. Stomme mobiel die altijd zit te bitchen als ik mijn eigen nummer 'opvraag'. Die zijn niet thuis. P En smsen voor mijn nummer kan ook niet aangezien ik geen beltegoed heb. Whatsapp was ik inderdaad vergeten. Ons tostiapparaat ontplofte net. P Ik red zo'n beetje ons hele huis met alles wat daarin staat, en mijn pa keek me aan alsof ik een idioot was.

Sinds het hoofdbedekende kledingstukkenverbod is dat inderdaad zeer kut geworden. Ik overtreed de wet gewoon met mijn sjaal muts combinatie though. Gewoon wat iedereen zou doen, dat is nog het stomme. P Kijken of er niets in de fik staat, stop uitzetten als die nog niet is doorgeslagen, stekker eruit, stop aanzetten, tosti er tussenuit peuteren xD , raampje open voor de stank van verbrande tosti.

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.Dildo sletjes neuken met meerdere mannen

  • Erotische massage haarlemmermeer trio met moeder en dochter
  • Waarom rot alle sneeuw niet gewoon een teringeind op en wordt het minimaal 20 graden buiten en shitzle? Vooral aangezien de vraag in het oefententamen 5 deelvragen heeft, en example uit één deel bestaat
  • Mijn moeder is niet zo muzikaal qua het spelen van instrumenten maar ze hoort wel makkelijk of iets een B of een Bes is waar ze me laatst kapot mee irriteerde , terwijl mijn oom en tante en neven enzo wel fucking muzikaal zijn.
  • Dikke ronde tieten negerin in lingerie
Sex lelystad sexdate spijkenisse


Mama heeft nu meteen een harde lul nodig. De timmerman heeft het juiste gereedschap meegenomen. De buurjongen begluurt oma in bikini en neemt haar te grazen. Een jonge pik voor een mooie rijpe vrouw. Lesbians spreiden de beentjes om te beffen. Mama is weer eens zo geil als boter. Mijn nieuwe stiefmoeder wil met me neuken. Zwarte lul penetreert dikkerd met harige kut. Mooi plekje om even te rammen. Mature scheert kut met een lul in haar bips. Rijpe moeder doft zich op en scoort een jonge lul. Harige mature smeekt om echte mannenvlees.

Sean schakelt Don en Ad in om de familieband te herstellen. Oma krijgt een uit de hand gelopen massage van kleinzoon. Milf met harige kut vingerend naar hoogtepunt. Dude neukt zijn schoonmoeder in de tuin. Ja, ik ga akkoord met de privacy policy.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript.

Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.

Homo gangbang neukles