Sm sex film gratis gratis pje kijken

sm sex film gratis gratis pje kijken

Aanbid meesteres Jasmine Veel plezier met deze pik Geile vreemdgaande MILF straf Hete blondine met zwarte strap-on Lesbische meester en slaaf Dungeon Corp presenteert Gebonden en geneukt Ontzettend hete seks Blondje met kleine tietjes wordt gedomineerd Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik De ongehoorzame harem straffen Trainen om te testen Britse vrouwelijke dominante Kleine vingers helpen Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Ik heb begrepen, dat dit wel vaker gebeurt bij mensen die de argumenten van Wilders naar voren brengen.

Volgende opmerking van jou is zuiver neo-nazisitsch van aard, en ook verwerpelijk, en plaatsen we die opmerking in wat je verder nog te berde brengt dan wordt het beeld alleen maar erger. Je gebruikt nationaliteit in een discussie om aan te geven dat het hier minderwaardige mensen betreft, want als je dat niet zou willen aangeven dan zou het noemen van de nationaliteit zinloos zijn.

En dat is volstrekt onwaar. En een enkele volwassene zoals Glimmerveen en Hitler in Mein Kampf! Ze gaan naar een geestelijk leider en vragen hem wat er wordt bedoeld. De geestelijk leider doet een uitspraak, zo'n uitspraak wordt een "fatwa" genoemd. Een fatwa is een uitspraak over een vraag over maakt niet uit welke vraag. En zo krijg je Sjiieten, Soennieten, en nog een honderdtal andere stromingen binnen de Islam, die in feite net zo divers is als het jodendom of christendom.

Vooral koningen en dergelijke, doen dat soort dingen. Dat geeft toch aan dat de kerk beide boeken erkent. Ik ken deze van Zeitgeist niet. Dat klopt, zowel het oude als het nieuwe testament. Die spreken ook over hel en verdoemenis. Maar die wordt wel door God in het hiernamaals uitgevoerd, niet door de sterfelijken zelf.

Maar goed, dat raakt ons niet, onze geestelijk leiders in Nederland roepen niet op tot heilige oorlog. Onze geestelijk leiders zoals Geert Wilders doen dat wel min of meer. Dus is het onzinnig om de moslims in Nederland te verbinden met wat de imams in Teheran toe oproepen. De katholieken destijds hadden maar te luisteren naar hun leider. Een politieke uitspraakv an het vaticaan zou zeker op zijn plaats zijn. Je kan gerust stellen dat het Vaticaan een achterlijke, eng ewelddadige godsdienst ins tand houdt, en steun heeft gegeven aan de holocaust.

Greet, wat denk je ervan? Als Limburger zul je toch wel direct in aanrakig zijn geweest met de katholieke kerk. Zou je neit eerst je eigen tuintje wieden? Voordat je naar andermans tuintje kijkt? Naar mijn idee, net zo weini g als katholieken met Joseph Kony hebben te maken, ook al blijft hun geestelijk leider deze misdadiger als een volwaardig lid van de kerk beschouwen.

Juist, de christelijke Bill Gates. Zie ook mijn eerdere respons aan hem. Joseph Kony is een excentrieke mafkees die gesteund werd door Islamitische fundamentalisten uit Sudan. De samenhang is niet in historische context. Maar goed, dat is allemaal off topic.

Ik vind het wel een typische vraag voor iemand die zegt al jarenlang een Koran te bezitten. De beelden van deze veroorzaakte hongersnood zijn je bekend. Daarop steunen die Fundamentalistische Moslims ene Joseph Koni, een Animistische mafkees die roept dat hij iets doet met de 10 geboden.

Je hebt een wanhopige zoektocht naar voorbeelden om aan te tonen dat de Bijbel even fout is als de Koran, maar je hebt je feitenbasis niet op een rijtje als je daar een animistische maloot als Joseph Koni voor nodig hebt.

Je kunt een aardappelschilmes gebruiken om iemand te vermoorden, de meeste mensen gebruiken dat ding gewoon in de keuken om aardappels mee te schillen. Een atoombom is een ander verhaal, het heeft geen zin om tijdens een demonstratie tegen de bom te roepen "maar jullie hebben ook aardappelschilmesjes in huis en daarmee kun je ook moorden". Welnu, je kunt ook een moord motiveren met de Bijbel maar de meeste mensen doen dat niet.

Dat is wat anders dan de Koran die het product is van Arabische strijders en inherent geweldadige teksten bevat. Zijn dat dan geen Nederlanders? Zo ja, dan kunt u zich voorstellen dat Balkenende c. Ik vind dus dat Balkenende daar inderdaad op moet anticiperen, en dat heeft hij gedaan.

Ik zeg hiermee niet dat hij dit op een gelukkige of juiste wijze heeft gedaan. Wilders waarschuwt niet voor radicalen. Deed hij dat maar, dan zou er niet zo over hem heen worden gevallen.

Wilders generaliseert, neemt enkele uitwassen als voorbeeld onder het motto "Zie je, zo zijn Demoslims". Of uitingen van wie dan ook nu gematigd en genuanceerd of extreem en ondoordacht zijn, als het je niet bevalt, draai je de knop om of klik je het venster dicht.

Niet over Wilders of wie dan ook die er wat van zegt. It's the point where free speech begins to collide with the right to privacy. I don't think there are any other conditions to free speech. I've got a right to say and believe anything I please, but I haven't got a right to press it on anybody else.

Nobody's got a right to be a nuisance to his neighbors. Er zijn wel degelijk moslims die uitgaan van een uitsluitend letterlijkeinterpretatie van de Koran. Dit is geen uniek verschijnsel, de Bijbel en de Thora hebben hier ook mee te maken. Jerogee geeft terecht aan dat juist deze opstelling de oorzaak is dat veranderende opvattingen erg gevoelig liggen.

En daar gaat het mis Maar dat is achteraf makkelijk praten natuurlijk. En dat Wilders een slechte film heeft gemaakt. Als je het al een film pje mag noemen. Ik denk dat er van de laatste wel iets meer zijn. Uiteraard weet ik dat niet zeker, maar ik moet me ook baseren op het nieuws dat mij voorgeschoteld wordt via media zoals TV, Internet en tijdschriften. Denk je echt dat dit kabinet herkozen wordt? Ik zei 5 tegen en een arabist.

Hans Jansen is niet voor of tegen Wilders en zo heeft hij zich nog nooit voorgesteld. Dus nog steeds op objectieve wetenschapper. Het is de interpretatie die mensen aan een stukje tekst geven, en helaas zijn er mensen die in een bepaalde uitleg de legitimatie zien van compleet mensonwaardig handelen. In dat opzicht is de Koran niet anders dan de Bijbel of de Thora.

Dat is wel erg radicaal. Jammer dat je je zelf nu ook zo omlaag haalt. Uitwassen zijn er zeker en daar is de christelijke wereld ook niet van verschoond. Maar als je goed gelezen had zit het verschil in de schaal waarop dit gebeurd. Ik ken die vent niet eens maar zal het zeker eens gaan lezen. En in dat laatste zit het verschil. Dit is in de arabische wereld toegestaan, sterker, nationale overheidszenders prediken het.

De interpretaties die mensen aan deze geschriften geven zijn vaak aanleiding geweest tot mensonwaardig gedrag. Dat is in het verleden zo geweest, dat zien we nu nog steeds, en dat zal in de toekomst niet anders zijn, vrees ik.

Er is wel zeker een grote groep moslims die vasthouden aan de letterlijke interpretatie de Koran claimt namelijk het onvervalste woord van Allah te zijn. Neem bijvoorbeeld jean pierre poinas en zijn positie t.

Tariq zit met straffen als b. Hij is eigenlijk tegen, maar omdat de Koran voor hem het letterlijke woord van Allah is kan hij dit niet zomaar opzij schuiven. Het zou mogelijk moeten zijn simpelweg nee te zeggen tegen zaken als stenigen, wat er ook in de Koran staat. Zo stelt de rose syrah grenache ook:. Dat is een radicale stap, want de gewone moslim gelooft dat de koran het letterlijke woord van God is. Maar het is evident dat de letterlijke tekst van de koran simpelweg niet kan worden toegepast in een moderne samenleving.

De enige echte oplossing is hier afstand van te nemen. Zo heeft tweede verjaardag bumba voorgesteld de teksten uit de Medina periode uit de Koran te halen omdat deze het meest gewelddadig zijn. Hiervoor is hij vervolgens gedood op grond van afvalligheid. En hier raken we de kern van het probleem: En blijven we zitten met teksten die letterlijk genomen dienen te worden en barbaarsheid legitimeert.

Dat lijkt me op z'n zachtst gezegd een ongelukkige uitspraak. Hij verklaarde dat de Heilige Geest over hem neergedaald was, en maakte van het verzet een heilige missie.

Zijn soldaten zijn voornamelijk kinderen. Die worden onder dwang ontvoerd in de dorpen, en psychologisch geconditioneerd om te doden. De jonge meisjes worden als seksslavinnen gebruikt door de commandanten. Verder maakte het LRA zich schuldig aan verminkingen, verkrachtingen, kannibalisme en moord. De onethische praktijken van het LRA kwamen voor het eerst in naar boven, met storende getuigenissen van gevluchte kinderen.

Wat ik misschien nog wel mis is dat er weldegelijk een poging gedaan kan worden om uitwassen in het buitenland ook tegen te gaan. Het heeft ook geen enkel nut om op zijn amerikaans daar met geweld te gaan bepalen hoe men daar moet leven.

Maar wat wel kan is door middel van politiek bedrijven en dialoog aangaan toch een bepaald pad aanwijzen en aangeven dat de huidige koers die men vaart niet in het belang is van deze landen.

Maar het is hierbij van groot belang dat alle vormen van vrijheidsbedreigende ideologiën op eenzelfde wijze worden aangepakt. Wilders gooi ik hierbij dus voor het gemak op dezelfde hoop als haatzaaiende islamieten.

Van mij mogen er tegen beide stappen ondernomen worden. Als postmoderne holocaust ontkenners en fascisten. Volgens mij slaat dat wat je over Harry de Winter zegt perfect op jezelf, dat korte berichtje bevat bijna alle kenmerken die je een ander toedicht. Ik heb geen angst. En als ik die al wel zou krijgen dan komt het niet vanuit de hoek van het moslimextremisme.

De moslims die ik regelmatig spreek hebben niets van doen met de ideologie die door wilders uitgebeeld wordt. Wat wilder doet is veel gevaarlijker. Waar wordt gerept over vooruitgang in marocco of tunesië. Waar zijn de beelden van de gewone moslims die niet met dit alles van doen willen hebben? Daar zit de grote fout. JIJ en wilders maken hier geen voldoende onderscheid tussen die twee.

Hij waarschuwt niet tegen radicalen. Hij gebruikt radicalen om te waarschuwen tegen de islam als geheel. Het interesseert hem niet of een moskee radicaal is of niet. De moskee moet weg. De invloed van de islam moet uit europa verdwijnen in zijn ideologie.

Dit ontkennen heeft gezien zijn huidige politiek weinig zin denk ik zo.. Perceptie heeft hier ook mee van doen. Maar als de moordenaar zelf eerst slachtoffer was.

Als hij diegene pakt die zijn familie heeft uitgemoord. Is die moordenaar dan nog zo vanzelfsprekend de kwade factor? Zo is het met geloof ook zo. Dat is de essentie van wat er hier zich afspeelt. De film zit vol met halve waarheden, leugens en ook juridisch een monstrum. Op de eerste avond al blijkt dat Wilders helemaal niet vies van diefstal van intellectueel eigendom. Er komt binnenkort in Nederland een film uit waarin Mohammed wordt getoond met erectie, en aangegeven dat hij een meisje verkracht, en dat in een moskee doet, met op een der minaretten een hakenkruis.

Pyromanen doen vaak hun ding om andacht te trekken voor hun zielig persoontje, ik vind dat dat uitstekend op Wilders van toepassing is. Zijn geblondeerde hoofd was niet genoeg, hij wil lijden, en hij wil dat wij zien dat hij lijdt. Het is niet voor niets dat de titel van de film daarop wijst: Niet alleen bij fanatici, ook op een gemiddeld verjaardagspartijtje kun je nog veel van zulke opvattingen horen.

Dat Balkenende de film afkeurt prima, maar dat hij het probeert tegen te houden op voorhand is waanzin. Ook de uitlatingen van van de Broek zijn waanzin want zijn gedaan voordat de film uit was. Ondertussen lopen we wel allemaal met een identiteitsbewijs rond.

Of dat nou misbruik is of niet, religie is de kruiwagen. Ik heb nog geen discussie gehoord over de godsdienst van vrijheid hoeft ook niet , maar wel elke keer Balkenende die tekeer gaat tegen de vrijheid van meningsuiting. Nogmaals we leven in angst, terecht of onterecht, vanwege een eventuele religieuze overheersing. Vindt jij het gepast en netjes getimed dat het CDA nu aan alle kanten loopt te mormelen aan Nederlandse normen en waarden en die probeert te veranderen naar christelijke grondslag?

Of zou een pas op de plaats, zoals ze ook van Wilders verlangen, misschien wat beter zijn. Vergeet niet de cultuur historie van Nederland waarbij de invloed van religie op de staat altijd argwanend bekeken is en zelf relatief al gelang naar de periode weinig was. Wij gaan nu tekeer tegen de Islam omdat die zich politiek manifesteert. Het hele kabinet noemt het Islamofobie en ondertussen kunnen zij weer alles openbreken ten faveure van de maakbare mens, vanuit christelijke of socialistische grondslag.

Niet voor die uitverkoop van de sociale vangnetten of die privatiseringen die niet werkten, nee vanwege het einde van de dominantie van het CDA die ons in de weg stond om vooruit te gaan in onze ontwikkeling.

Dan de homo's die elke keer terugkomen in deze discussie. Regeerakkoord geeft ambtenaren die volgens de wet verplicht zijn de vrijheid te weigeren bij een homohuwelijk. Een regeerakkoord wat hamert op de normen en waarden en handhaven van de wet. Balkenende is diverse malen in het buitenland betrapt op het niet verdedigen en beantwoorden van vragen over de Nederlandse houding t. Als je de ontstaangeschiedenis kent van het Christendom en door geschiedenis heen bekijkt zie je dat Christenen zich alles toe-eigenen om hun geloof te verspreiden.

Of dat nou Kerstmis is, zelfs Jezus Christus of zelfs het Darwinisme door Creationisme, alles is van hun. Zij hebben nog nooit toegegeven en zullen dat ook nooit doen. Niet veel anders dan andere religies en eigenlijk een beetje inherrent aan geloven, vandaar ook dat fascisme, of elke fanatieke ideologie die de mens en het invididu als basis ontkent ten faveure van HET systeem, zo makkelijk te vergelijken is met een geloof en de dogma's.

Balkenende is premier van de Nederlanders en dient zo neutraal mogelijk te opereren, ook een norm. Nogmaals, Wilders is niet meer dan de pus uit de etterende wond die politiek Den Haag is. Want het vraagt nog al wat. Maar als ze echt zo gelovig zijn zullen ze het met liefde doen.

Het was er mij alleen om te doen dat het beeld dat moslims de enige jodenververvolgers zijn wel een heel krom beeld is, en dat er veel voorbeelden zijn van vreedzame co-existentie tussen joden en moslims. HEb je dan niet door dat Mohammed B en rolmodel is voor deze rapper, en dat deze rapper speciaal op Mohammed B wilde lijken Zowel uiterlijk als in zoijn gedachtegoed Lees de teksten van zijn cd's ens goed na..

Religieuze wreedheid is geen typische islamitische eigenschap. Jij doet het alleen maar voorkomen dat de christenen dit hebben. Dwingen tot bekering is dus een ding waar beide kampen goed in zijn geweest. Jij begint steeds over geschiedenis Moet ik soms gaan raden wat jij denkt, in plaats van af te gaan op wat jij hier schrijft? Anders wordt het wel een erg eenzijdig beeld. Het vreemde is dat ik hier eigenlijk nooit meningen over hoor van moslims.

Ik weet ook niet goed wat je met je opsomming wilt, als we er doden aantallen aan gaan hangen dan tja Wie wint er dan? Voorbeelden van islamitisch geweld worden genoeg genoemd, de discussie is echt niet eenzijdig. Juist in Nederland is het absolute noodzaak. Tolerantie is in Nederland uitgevonden omdat we elkaar anders de hersens zouden inslaan. Een aanval op de tolerantie van welke kant dat ook komt is daarom een ernstige zaak.

Ik ben daarom blij dat deze film een zware afknapper is. De islamitische organisaties lijken er ieder geval gunstig op te reageren. Misschien komt er dan toch nog iets goeds uit voort. Ik ben blij dat jij Hans Jansen als een voorstander erkent, en daarmee aangeeft dat hij niet de objectieve afstand kan houden die je van een wetenschapper verwacht.

Het merendeel vind het normaal dat we geen doodstraf hebben, we geen mensen stenigen en ook dat we geen clitoris afsnijden bij het zwakke geslacht. Dat is belachelijk, hoewel ik uit eerdere berichten begrijp, watdra, dat het jou erg raakt.

Was het al dat gezever van tevoren waard? Gezien de enorme reacties op deze film speelt het onderwerp behoorlijk onder de bevolking. Het probleem ligt niet in beide boeken. Beide boeken moet je lezen in de context van de tijd waarin ze zijn geschreven. En toendertijd nam men het niet zo nauw met mensenrechten en hielden ze er, op zijn zachts gezegd, nogal barbaarse methoden op na. Heel simpel, bij degenen die de beide boeken interpreteren, dus de geestelijke leiders van beide geloven.

Zolang deze prediken dat het gebruik van geweld is toegestaan door een hogere macht, zal het nooit veranderen. En daarin verschilt naar mijn mening de islamitische wereld nu wel van de christelijke wereld.

Ik zeg expres nu, want de voorbeelden van de kruistochten hoeven we denk ik niet te herhalen. Die zijn ook niet relevant. Dan krijg je discussies als 'Zij deden het in het verleden, dus mogen wij het nu'.

IK heb dat in het verleden niet gedaan. En ik hoop dat ook nooit tegen te komen. Helaas is dit wel wat er in de arabische wereld gebeurt. Die mensen worden gewoon gehersenspoeld.

Als je van jongs af aan geen andere informatie krijgt dan dat en in een moskee leert dat geweld tegen niet-gelovigen geoorloofd is, kan je het ze dan kwalijk nemen? Wat wij wel kunnen is de situatie binnen Nederland veranderen. Zolang wij met z'n allen toestaan, dat de islam op deze manier gepredikt wordt, zal er ook in Nederland polarisering plaatsvinden.

Hier ligt ook een verantwoordelijkheid voor de islamitische gemeenschap in Nederland zelf. Indien er Imaams zijn die haatdragende preken uitspreken in moskeen, moet de gemeenschap zelf de stappen durven nemen deze Imaams te weren uit moskeen.

Scheer niet alle moslims over een kam, prima, maar toon dan als gemeenschap zelf hier ook tegen in opstand te komen De dag is nog jong, het si maar de vraag wanneer ANP en dergelijke het filmpje hebben gezien wat ze ervan vinden. S heb je de zogenaamde anti abortus bewegingen, hen stelling is dat abortus moord is, en dat rechtvaardigt hun motivatie om aanslagen te plegen op doctors en abortusklinieken. Dat Wilders een creatieve, uitgebalanceerde, goed onderbouwde film zou maken?

Dat zijn eigenschappen waar ik niet aan denk als ik aan Wilders denk. Iedereen in Nederland heeft zich de afgelopen maanden laten opfokken door de kermis die rond het uitbrengen van dit filmpje plaatsvond. Het ging tot het punt waar zelfs de grootste scepticus er reikhalzend naar uit begon te zien. Natuurlijk is het dan een teleurstelling en omdat Wilders nou eenmaal Wilders is, is het woord afknapper wel op zijn plaats. De groep wordt geleid door Joseph Kony, die zichzelf tot profeet heeft uitgeroepen en een staat wil uitroepen gebaseerd op een eigen interpretatie van de bijbelse tien geboden.

Behalve dat dit filmpje iets wil zeggen over moslims, zegt eht vooral iets over Wilders en zijn aanhangers. In mijn beleving hebben joden en moslims juist heel vreedzaam naast elkaar geleefd. In Marokko en in Bagdad twee plaatsen waar ik het van weet zijn grote joodse woonwijken, de "mellah's". Geweldig deze zin helemaal mee eens. Dat is waar hij het steeds over heeft.

En niet alleen Balkenende. Want er zijn veel Denen en veel moslim, allemaal individuen. Een mooie docu over de geloven vind ik daarom ook zondag wat te doen. Wel een beetje conspiracy theory: Voor iemand uit dus 50 jaar laat je wel zien hoe volwassen jij wel niet bent voor je leeftijd. Ik daar in tegen voel mij nog steed zo vrij als een vogel. Ik heb dus helemaal niks tegen het geloof behalve de haat die bijna elk geloof met zich mee brengt. Je slaat echt door Wilders laat toch echt zien in zijn film dat de radicalen het gevaar voor de wereld!

Zie je vandaag Nederlanders op straat die moslims aanvallen? Nou ik niet hoor. Zie je moslims die erg boos zijn ik niet. Ook de moslims zelf zijn bang voor radicalen. Waar maak je dat uit op?: Ik heb geen beelden gezien die een belediging zouden kunnen zijn voor moslims. Ja een afbeelding van een profeet zou dat al een belediging zijn wow.. De teksten die hij aanhaalt uit de koran zullen natuurlijk door de moslims zelf worden aangegrepen worden!!

De haat die in de koran en in de bijbel staan moet je nooit goed praten. Die worden moet je uit de boeken halen,en niet prediken. En dat je eigenlijk alleen maar lief moet hebben. Waarom komt een moslim zelf niet in opstand tegen zijn eigen geloof. Want immers zijn geloof word misbruik door de radicale moslims.

En terecht dat je bang bent van je eigen kort zichtigheid. Want deze ongelovige zal nog geen vlieg kwaad doen. En als we echt goed hebben gekeken en geluisterd weten we dat de Moslim radicalen, uit zijn op de totale vernietiging van de westerse wereld. Maar ze zijn alle drie monotheïstisch, ze hebben alle drie een infrastructuur van hemel en hel, ze kennen alle drie geen reïncarnatie, ze verbieden alle drie om God af te beelden, etc Beter dan dat kan ik het niet uitleggen.

Dit is namelijk een patstelling waar je niet uit komt als je in die lijnen blijft denken. Dat is het punt dat ik wil aanstippen Moslims vinden Denen slecht gezien de rellen en de Denen de Moslims gezien de cartoons De Deense cartoonist Kurt Westergaard is kwaad omdat Geert Wilders zonder toestemming een van zijn tekeningen heeft gebruikt.

Westergaard heeft hulp ingeroepen van een advocaat van de Deense journalistenbond om te kijken welke stappen hij kan ondernemen tegen wat hij het misbruik van zijn cartoon noemt. Ik kan me herinneren dat er grote delen zijn waar niet doorheen te komen is door gebrek aan samenhang. Indien Nederlandse kijkers dit als zoete koek voor de enige waarheid aannemen kan dit inderdaad leiden tot discriminatie van Moslims. Eenzijdig omdat hij alleen excessen laat zien, en geen gematigde 'volgelingen', en bovendien, van iedere radicale beleiding van een willekeurig geloof of ideologie kan een schokkende reportage worden gemaakt.

Te veel aandacht voor beelden en inzichten welke allang bekend en gezien zijn. Dus mijn boodschap aan Wilders is: Stop er nu maar mee, je stelt de zaken te simpel voor en je stelt je te eenzijdig op.

Het gebruik van zelfmoordaanslagen om het vredesproces te torpederen is voorlopig afgelopen. We zijn af van het pre-emptieve gezeur, gemoraliseer en gezeik. Kunnen we nu weer met zijn allen bezig gaan met de realiteit in plaats van de analyse van sprookjesboeken? Een zeer onsmakelijke vertoning die de film van Wilders nooit had kunnen evenaren, ik persoonlijk noem het zelfs landsverraad. Als het nog even had doorgegaan dan hadden Balkenende en consorten dynamietgordeltjes geleverd aan diegene die beledigd zouden zijn, want die hebben zij continu in het gelijk gesteld met hun hysterisch gezeur.

Wanneer er deining komt dan is Balkenende c. Laten we wel wezen de premier heeft ze ook uitgenodigd want hij heeft ze op voorhand verdedigd in plaats van de Nederlanders en Nederland. Hun mogelijke reactie moest voorkomen worden door Wilders tegen te houden, niets over het feit dat zo'n reactie barbaars zou zijn of onterecht of zeggen dat we het niet en nooit zullen accepteren.

Balkenende bedankt voor deze uitverkoop, zoals het een VOC premier betaamd. Dus je vindt dat, omdat jij schromelijk generaliseert, moslims een goede reden hebben om alle Denen die cartoons kwalijk te nemen?

Maar of dat nou een lange-termijnoplossing is Dus als je er, net als ik overigens, aanstoot aan neemt dat "vele" moslims alle Denen aanspreken op die cartoons, moet je zelf niet óók alle moslims aankijken op de excessen die in Wilders' film worden getoond. Sudan steunde deze groepering omdat het Uganda verdacht van het steunen van vrijheidsstrijders in Zuid-Sudan. Dit maakt duidelijk dat Geert geen bestuurder is.

Geen geloof maar een overtuiging dat onze rechten en onze wetten superieur zijn aan die van anderen. Het uitmoorden van anders denkenden in Zuid amerika, noord amerika, azië en australië. Dan baseer ik me ook op feiten. Ik zie niet in waarom minder versnippering goed is voor meer veiligheid. Jij bent zeker ook één van de chagerijnige bejaarden die altijd op de jeugd loopt te schelden dat ze nergens goed voor zijn?

Zo iemand die je bal lek steekt als die in de tuin komt. Ben je soms mijn oude buurman? Dan kan de hele Randstad en zijn doorgeslagen assertiviteitscultuur in therapie. Ik kon hem hierdoor gister snel zien, terwijl downloaden via de officiele locatie bijna onmogelijk was. Ook wordt ´ie kotsziek ervan telkens in de verdediging te moeten vanwege lieden die zeggen zijn geloof uit te dragen.

Dit is een patstelling geworden. Moslims blijven uitleggen dat ze het niet eens zijn met bijvoorbeeld Osama Bin Laden. Echter wordt ik ook regelmatig door Moslims in discussies betrokken de laatste tijd en vraagt men mij of ik ook achter Wilders sta. Ik wordt daar weer doodmoe van. Elke negatieve opmerking wordt dan gelijk weer terug gekaatst met rechtse sympathiën. Wie weet komt nu de discussie wel goed op gang en komt het goed. Als we dit niet doen glijd het alleen nog maar verder af Dus die hebben niet op zeer hardhandige wijzen oa vele Joden bekeerd?

Je wordt nu Moslim of je kop gaat eraf? Het doel van de film is immers dergelijke reacties uit te lokken. Waar maak je dat uit op? Onze cultuur is er geen van verlichting en menslievendheid. Ken je het Verzetsleger van de Heer? Ooit gehoord over de massamoorden in Srebrenica? Over de bombardementen in Tsjetsjenië? Over de Klu Klux Klan? Dat komt niet echt overtuigend over. Ze spraken met God, kregen opdrachten van hem Sterker nog, ik zou het contact verder mijden hetgeen ik ook dagelijks doe en me knap eenzaam gemaakt heeft.

En tja die pubers weten niets van de wereld. De ergsten zijn door hun ouders verwaarloosd, nooit aandacht gehad en daarom onzeker over allerlei zaken waarover jij en ik van huis uit zekerheid hebben meegekregen, zoals dat je ertoe doet, en het kunnen incasseren omdat je zelf nou eenmaal ook wel eens een ander kwetst. Ik zie nog steeds deze kinderen ´s avonds op straat en geen hond die naar ze omkijkt.

Want dan kom je aan het gezin en "privé", heilige huisjes in hypocriet Nederland. Kun je dat van mij aannemen? Alleen toch jammer dat de Koran als letterlijk woord van Allah niet zodanig aan herinterpretatie onderhevig kan zijn als b. Een "verlichting" in deze zou welkom zijn. Ik was de enige Nederlander bij wie hij gehoor vond. Hij is nu op cursus in Medina bij een moslimschool die mij niet aanstaat, waar dhr.

Cheppih uit Tilburg nogal banden mee heeft. Hopelijk komt ´ie niet terug als wahabist of erger qutbist, maar ik hoop wel dat ´ie op een aantal geloofszaken zodanig antwoord heeft gekregen dat ´ie de zin van het leven weer ziet. En we zullen wel zien hoezeer ´ie "anti-westers" is geworden. In de huidige consumentistische samenleving vrees ik ook voor anti-westers versleten te kunnen worden Ouwe koeien uit de sloot halen is zó Het gaat om het hier en nu.

Dus was er een imam die zei op TV: Ga nu, God verwacht van u dat u jongetjes misbruikt. Het staat namelijk zo in de Koran beschreven! Ik dacht het niet Toevallig misschien ook in die van het Hindoeïsme en Boeddhisme?

Oh, die blijken helemaal niet haatdragend en intolerant. Tsja, toegegeven, aannemen zieke werknemer veel religieuze boeken zijn intolerant, maar met een veldheer als hoofdpersoon zitten er wel erg veel opruiende passages in de Koran. Na het zien van de film fitna. Zet het de mensen bijna op een lijn. Dit gebeurt ook door Imaams in Islamitische laden. Sterker nog, het gebeurt ook door Imaams in Nederland Uiteraard nemen die beiden de regel: Beide zouden gecastreerd moeten worden en in een kerker gesmeten.

Kinderen blijf je vanaf, punt! Geschiedenis kan je niet veranderen en als je het de meeste gelovigen zal vragen zal niemand zeggen: Over de verkrachting van jongetjes door priesters in de USA? Dus was er een priester die zei op TV: Het staat namelijk zo in de Bijbel beschreven! Ik begrijp het nu zelfs helemaal. Eigenlijk zijn ze helden Dat zijn me toch een stel rakkers!

Dat verbleek helemaal in het niets bij Fafour en zijn neefje Nahoul. Hunnie hullie, je hebt duidelijk je kant gekozen. De koran is dus enkel en alleen maar haat zaaien.

En de gekken roepen het nog hard op ook. De voorbeelden die worden aangehaald, uit de Koran, zou dus een schande moeten zijn voor de moslims zelf. De haat teksten liegen er niet om. Ik begrijp nu ook veel beter waarom de Moslims niks ondernemen tegen radicalen moslims ze zijn zelf bang om onthoofd te worden. Dus blijven ze lekker achterover zitten. Maar wel klagen tegen het westen over een prentje met een profeet er op.

Ik zou zeggen ben je echt een moslim ga dan lekker snel naar een moslim land en leef volgens de regels van de koran en slag elkaar daar maar af als je het niet met elkaar eens bent. En laat het westen gewoon de vuile hond zijn. Want je hoeft niet in het westen te leven.

Maar je mag in het westen leven. Wilders heeft echt gelijk als hij zegt dat wij wel respect hebben voor de moslims. Maar de Moslims hebben geen respect voor anders denkende. Hoe kan je nu je naaste lief hebben als er haat word gezaaid van uit de koran. Ik vond de bijbel ook al een slecht voorbeeld voor de mensheid. Maar de Koran slaat dus echt door tegen de mensheid en eigen volk we hebben nooit kunnen begrijpen waarom een hele natie achter Hitler ging staan.

Moslims gebruiken geweld alleen maar uit machtmisbruik. De vertaling uit de koran zegt dus: Zij die ongelovig zijn in onze tekenen zullen wij in een vuur laten branden. En telkens als hun huid gaar gebakken is vervangen wij die door andere huid.

Opdat zij de bestraffing proeven Allah is machtig en wijs. En helemaal geen oppermacht. Ik zou alle moslims in dit land willen vragen bekijk de film fitna 3 keer en oordeel dan over uw eigen geloof en klap dat boek dicht en ga eens naar een kerk als u toch gelovig wilt zijn.

Als u met ons kan en wil leven. Dan kunnen wij ook met u leven. En dit zegt iemand die niet gelooft in een oppermacht. Maar wel van het leven houdt zo lang het duurt.

Want geloof of geen geloof iedereen heeft recht op leven. Wat een ophef vooraf De Koran bevat wel heel veel vermaningen dat ongelovigen een dergelijke straf branden in het hellevuur wacht, maar daarbij ontbreekt de suggestie dat moslims daarbij alvast een rol zouden moeten spelen.

Zoek in william of baskerville [ liedje abba money money money is so funny ] maar eens op het woord "vuur".

Christenen, Joden, Economen, etc. Daarnaast zie ik geen zenders waarbij haat wordt gepredikt tegen het Midden Oosten Een groot gedeelte van de hier geboren Moslim-jongeren ontspoort volledig, spreken en schrijven de taal erg slecht en hebben geen respect naar anderen en ook elkaar. Dat soort jongeren radicaliseerd in hoog tempo. Dit is iets waar de regering al jaren geleden op in had moeten haken, maar gruwlijk heeft nagelaten. In de grote steden loopt dit gierend de klauwen uit.

Die jongeren gaan zich steeds meer afzetten van deze maatschappij en krijgen daarbij bevestiging van Imaams en ronselaars. Tot Pim Fortuyn was dit zelfs niet eens bespreekbaar in NL. De onvrede leeft al jaren en Wilders is hiervan een uitwas.

Ligt dat aan de Islam zelf? Nee natuurlijk niet, maar Het verzet tegen het "verwesteren" neemt steeds grotere vormen aan hier Hitler is namelijk ook ooit klein begonnen. Het is dus zaak voor de regering om te zorgen dat de uitwassen worden bestreden. Dat doen ze nu niet of nauwlijks Als ze zorgen dat ze dingen gaan doen die resultaat boeken, zoals oa het uitzetten van haat-predikers, dan zal Wilders terrein verliezen en uiteindelijk zelfs helemaal geen zetels meer krijgen.

Wij vertellen dat onze kinderen over gruwelijke teksten:. Daar maken we een vuur en geven ze allebei nog een stukje brood. Dan gaan wij aan het werk en laten ze alleen achter. Ze kunnen de weg naar huis niet terugvinden en wij zijn van ze af. Ze kon niet langer wachten. Het gaat in die Soera niet om ongelovigen in het algemeen, maar om tegenstanders op het slagveld. De meeste moslims doen dat dan ook niet, en Jansen waarschuwt dat dat zo moet blijven: Om Hamas te veroordelen vanuit een Nederlandse doorzonwoning.

Dat geeft mij dan weer een hele andere kijk op WOII. De duitsers voelde zich namelijk ook onderdrukt in hun eigen land door de Joden. Dus eigenlijk waren de Nazi's nog helemaal niet zo slecht. Echter, hoe kan je OOIT vrede bereiken door het vergiftigen van de denkwijze van kinderen.

Kinderen die er op vertrouwen dat wat ze horen ook de waarheid is. Hoe kut voelde jij je toen iemand vertelde dat Sinterklaas niet bestond? Je ouders zeiden dat hij wel bestond en jij toch je ouders geloofde. Wat mag Israel dan wel volgens jou doen om hun kinderen te beschermen? Lekker boekje, om een paar paard en wagen riet en bieze. Hoe je het ook wendt of keert, het klopt allemaal precies. Het is heel lang geleden al voorspeld dat de islam de wereld overheersen gaat.

Ik heb een vermoeden dat deze thread nergens over gaat, een soort van moderne poëzie, discussie zonder echt onderwerp, een literair experiment. Dat is vrij makkelijk, materiaal is voldoende voorhanden, begeleidt door bijbelteksten laat ik joden Beiroet bombarderen en christenen hun kinderen vermoorden in Jonestown, en de KKK zwarten ophangen in de USA.

Hoor vaak genoeg van de "goede", dat ze niks slechts zien. Eigen kamp wordt te weinig gedaan, heel weinig.. Zie je daar een Sesamstraat waarin Pino wordt vermoord door een SS-er?

Overdreven lijkt me het juiste woord. Wilders heeft die beelden niet gefingeerd ofzo. Het zijn wel beelden van de donkere kant van de Islam de extremen zeg maar. Orthodoxen joden, christenen, moslims, KKK-leden, etc. Persoonlijk hoop ik dat de discussie nu eindelijk eens echt op gang gaat komen en we niet blijven pappen en nathouden Wilders die steeds meer zetels krijgt!

Omdat zij op het Pluche al 30 jaar doen alsof er niets aan de hand is Ik weet het niet hoor, maar zijn de Joden niet onderdrukt door de Duitsers? Onderdrukking komt overal voor Die zie ik ook niet zulke dingen uitzenden. Ik kan me niet herinneren dat ik hier iets leerzaam aan vond. Tenzij je doelt op hoe ontzettend ziek mensen kunnen zijn om dat soort dingen te doen met kinderen.

Als je daar niet op doelt vind ik jouw uitspraken zelfs een beetje eng worden Samen met Israël gevangen in een eeuwige en vernietigende patstelling. Tot haat, veel haat, levensgevaarlijke haat.

Zoek in rocking vertigo symptoms [ japan design inrichting ] maar eens op het woord "vuur". En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan. Merk ook op dat het in deze Soera niet gaat om ongelovigen in het algemeen, maar om tegenstanders op het slagveld. Je krijgt wat je zaait en er zijn zenders in het Midden Oosten die niets anders doen dan de hele dag haat prediken tegen het Westen, Joden, Amerika, Christenen, etc. Die kinderen krijgen dat van kleins af aan te horen en nemen dat voor waarheid aan.

Kinderen geloven nou eenmaal wat hun ouders hen vertelt. Uiteraard zijn het niet alleen moslims, want je hebt ook de KKK Als je schokkend wil zien, bekijk dan eens dit educatieve kinderprogramma:.

Dit kan tot een verbod van de huidige versie van de film leiden en een forse schadeclaim. Een vrije samenleving bestaat bij de gratie van tolerantie. Zal waarschijnlijk ook gebeuren bij alle andere hosts en mirrors. Due to an increase in traffic and targetted hacking attacks, we have had to disable certain features. We hope you enjoy all that we have available at this time and we further hope that you will visit us again to explore the full range of features and interactivity that LiveLeak has to offer.

If this is your first visit to LiveLeak. Thank you for your patience. Alles was al bekend.

Gay sexstellungen lingam massage rotterdam


sm sex film gratis gratis pje kijken

Aanbid meesteres Jasmine Veel plezier met deze pik Geile vreemdgaande MILF straf Hete blondine met zwarte strap-on Lesbische meester en slaaf Dungeon Corp presenteert Gebonden en geneukt Ontzettend hete seks Blondje met kleine tietjes wordt gedomineerd Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik De ongehoorzame harem straffen Trainen om te testen Britse vrouwelijke dominante Kleine vingers helpen Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Ik heb begrepen, dat dit wel vaker gebeurt bij mensen die de argumenten van Wilders naar voren brengen.

Volgende opmerking van jou is zuiver neo-nazisitsch van aard, en ook verwerpelijk, en plaatsen we die opmerking in wat je verder nog te berde brengt dan wordt het beeld alleen maar erger. Je gebruikt nationaliteit in een discussie om aan te geven dat het hier minderwaardige mensen betreft, want als je dat niet zou willen aangeven dan zou het noemen van de nationaliteit zinloos zijn.

En dat is volstrekt onwaar. En een enkele volwassene zoals Glimmerveen en Hitler in Mein Kampf! Ze gaan naar een geestelijk leider en vragen hem wat er wordt bedoeld. De geestelijk leider doet een uitspraak, zo'n uitspraak wordt een "fatwa" genoemd.

Een fatwa is een uitspraak over een vraag over maakt niet uit welke vraag. En zo krijg je Sjiieten, Soennieten, en nog een honderdtal andere stromingen binnen de Islam, die in feite net zo divers is als het jodendom of christendom. Vooral koningen en dergelijke, doen dat soort dingen.

Dat geeft toch aan dat de kerk beide boeken erkent. Ik ken deze van Zeitgeist niet. Dat klopt, zowel het oude als het nieuwe testament. Die spreken ook over hel en verdoemenis. Maar die wordt wel door God in het hiernamaals uitgevoerd, niet door de sterfelijken zelf. Maar goed, dat raakt ons niet, onze geestelijk leiders in Nederland roepen niet op tot heilige oorlog.

Onze geestelijk leiders zoals Geert Wilders doen dat wel min of meer. Dus is het onzinnig om de moslims in Nederland te verbinden met wat de imams in Teheran toe oproepen. De katholieken destijds hadden maar te luisteren naar hun leider. Een politieke uitspraakv an het vaticaan zou zeker op zijn plaats zijn. Je kan gerust stellen dat het Vaticaan een achterlijke, eng ewelddadige godsdienst ins tand houdt, en steun heeft gegeven aan de holocaust.

Greet, wat denk je ervan? Als Limburger zul je toch wel direct in aanrakig zijn geweest met de katholieke kerk. Zou je neit eerst je eigen tuintje wieden? Voordat je naar andermans tuintje kijkt? Naar mijn idee, net zo weini g als katholieken met Joseph Kony hebben te maken, ook al blijft hun geestelijk leider deze misdadiger als een volwaardig lid van de kerk beschouwen.

Juist, de christelijke Bill Gates. Zie ook mijn eerdere respons aan hem. Joseph Kony is een excentrieke mafkees die gesteund werd door Islamitische fundamentalisten uit Sudan. De samenhang is niet in historische context. Maar goed, dat is allemaal off topic. Ik vind het wel een typische vraag voor iemand die zegt al jarenlang een Koran te bezitten.

De beelden van deze veroorzaakte hongersnood zijn je bekend. Daarop steunen die Fundamentalistische Moslims ene Joseph Koni, een Animistische mafkees die roept dat hij iets doet met de 10 geboden.

Je hebt een wanhopige zoektocht naar voorbeelden om aan te tonen dat de Bijbel even fout is als de Koran, maar je hebt je feitenbasis niet op een rijtje als je daar een animistische maloot als Joseph Koni voor nodig hebt.

Je kunt een aardappelschilmes gebruiken om iemand te vermoorden, de meeste mensen gebruiken dat ding gewoon in de keuken om aardappels mee te schillen. Een atoombom is een ander verhaal, het heeft geen zin om tijdens een demonstratie tegen de bom te roepen "maar jullie hebben ook aardappelschilmesjes in huis en daarmee kun je ook moorden". Welnu, je kunt ook een moord motiveren met de Bijbel maar de meeste mensen doen dat niet.

Dat is wat anders dan de Koran die het product is van Arabische strijders en inherent geweldadige teksten bevat. Zijn dat dan geen Nederlanders?

Zo ja, dan kunt u zich voorstellen dat Balkenende c. Ik vind dus dat Balkenende daar inderdaad op moet anticiperen, en dat heeft hij gedaan.

Ik zeg hiermee niet dat hij dit op een gelukkige of juiste wijze heeft gedaan. Wilders waarschuwt niet voor radicalen. Deed hij dat maar, dan zou er niet zo over hem heen worden gevallen. Wilders generaliseert, neemt enkele uitwassen als voorbeeld onder het motto "Zie je, zo zijn Demoslims".

Of uitingen van wie dan ook nu gematigd en genuanceerd of extreem en ondoordacht zijn, als het je niet bevalt, draai je de knop om of klik je het venster dicht. Niet over Wilders of wie dan ook die er wat van zegt.

It's the point where free speech begins to collide with the right to privacy. I don't think there are any other conditions to free speech. I've got a right to say and believe anything I please, but I haven't got a right to press it on anybody else. Nobody's got a right to be a nuisance to his neighbors. Er zijn wel degelijk moslims die uitgaan van een uitsluitend letterlijkeinterpretatie van de Koran.

Dit is geen uniek verschijnsel, de Bijbel en de Thora hebben hier ook mee te maken. Jerogee geeft terecht aan dat juist deze opstelling de oorzaak is dat veranderende opvattingen erg gevoelig liggen.

En daar gaat het mis Maar dat is achteraf makkelijk praten natuurlijk. En dat Wilders een slechte film heeft gemaakt. Als je het al een film pje mag noemen. Ik denk dat er van de laatste wel iets meer zijn. Uiteraard weet ik dat niet zeker, maar ik moet me ook baseren op het nieuws dat mij voorgeschoteld wordt via media zoals TV, Internet en tijdschriften.

Denk je echt dat dit kabinet herkozen wordt? Ik zei 5 tegen en een arabist. Hans Jansen is niet voor of tegen Wilders en zo heeft hij zich nog nooit voorgesteld. Dus nog steeds op objectieve wetenschapper. Het is de interpretatie die mensen aan een stukje tekst geven, en helaas zijn er mensen die in een bepaalde uitleg de legitimatie zien van compleet mensonwaardig handelen.

In dat opzicht is de Koran niet anders dan de Bijbel of de Thora. Dat is wel erg radicaal. Jammer dat je je zelf nu ook zo omlaag haalt. Uitwassen zijn er zeker en daar is de christelijke wereld ook niet van verschoond.

Maar als je goed gelezen had zit het verschil in de schaal waarop dit gebeurd. Ik ken die vent niet eens maar zal het zeker eens gaan lezen. En in dat laatste zit het verschil. Dit is in de arabische wereld toegestaan, sterker, nationale overheidszenders prediken het.

De interpretaties die mensen aan deze geschriften geven zijn vaak aanleiding geweest tot mensonwaardig gedrag. Dat is in het verleden zo geweest, dat zien we nu nog steeds, en dat zal in de toekomst niet anders zijn, vrees ik. Er is wel zeker een grote groep moslims die vasthouden aan de letterlijke interpretatie de Koran claimt namelijk het onvervalste woord van Allah te zijn. Neem bijvoorbeeld jean pierre poinas en zijn positie t.

Tariq zit met straffen als b. Hij is eigenlijk tegen, maar omdat de Koran voor hem het letterlijke woord van Allah is kan hij dit niet zomaar opzij schuiven. Het zou mogelijk moeten zijn simpelweg nee te zeggen tegen zaken als stenigen, wat er ook in de Koran staat. Zo stelt de rose syrah grenache ook:. Dat is een radicale stap, want de gewone moslim gelooft dat de koran het letterlijke woord van God is.

Maar het is evident dat de letterlijke tekst van de koran simpelweg niet kan worden toegepast in een moderne samenleving. De enige echte oplossing is hier afstand van te nemen. Zo heeft tweede verjaardag bumba voorgesteld de teksten uit de Medina periode uit de Koran te halen omdat deze het meest gewelddadig zijn.

Hiervoor is hij vervolgens gedood op grond van afvalligheid. En hier raken we de kern van het probleem: En blijven we zitten met teksten die letterlijk genomen dienen te worden en barbaarsheid legitimeert.

Dat lijkt me op z'n zachtst gezegd een ongelukkige uitspraak. Hij verklaarde dat de Heilige Geest over hem neergedaald was, en maakte van het verzet een heilige missie.

Zijn soldaten zijn voornamelijk kinderen. Die worden onder dwang ontvoerd in de dorpen, en psychologisch geconditioneerd om te doden. De jonge meisjes worden als seksslavinnen gebruikt door de commandanten. Verder maakte het LRA zich schuldig aan verminkingen, verkrachtingen, kannibalisme en moord. De onethische praktijken van het LRA kwamen voor het eerst in naar boven, met storende getuigenissen van gevluchte kinderen.

Wat ik misschien nog wel mis is dat er weldegelijk een poging gedaan kan worden om uitwassen in het buitenland ook tegen te gaan. Het heeft ook geen enkel nut om op zijn amerikaans daar met geweld te gaan bepalen hoe men daar moet leven. Maar wat wel kan is door middel van politiek bedrijven en dialoog aangaan toch een bepaald pad aanwijzen en aangeven dat de huidige koers die men vaart niet in het belang is van deze landen.

Maar het is hierbij van groot belang dat alle vormen van vrijheidsbedreigende ideologiën op eenzelfde wijze worden aangepakt. Wilders gooi ik hierbij dus voor het gemak op dezelfde hoop als haatzaaiende islamieten. Van mij mogen er tegen beide stappen ondernomen worden. Als postmoderne holocaust ontkenners en fascisten. Volgens mij slaat dat wat je over Harry de Winter zegt perfect op jezelf, dat korte berichtje bevat bijna alle kenmerken die je een ander toedicht.

Ik heb geen angst. En als ik die al wel zou krijgen dan komt het niet vanuit de hoek van het moslimextremisme. De moslims die ik regelmatig spreek hebben niets van doen met de ideologie die door wilders uitgebeeld wordt. Wat wilder doet is veel gevaarlijker. Waar wordt gerept over vooruitgang in marocco of tunesië. Waar zijn de beelden van de gewone moslims die niet met dit alles van doen willen hebben?

Daar zit de grote fout. JIJ en wilders maken hier geen voldoende onderscheid tussen die twee. Hij waarschuwt niet tegen radicalen. Hij gebruikt radicalen om te waarschuwen tegen de islam als geheel. Het interesseert hem niet of een moskee radicaal is of niet. De moskee moet weg. De invloed van de islam moet uit europa verdwijnen in zijn ideologie. Dit ontkennen heeft gezien zijn huidige politiek weinig zin denk ik zo.. Perceptie heeft hier ook mee van doen.

Maar als de moordenaar zelf eerst slachtoffer was. Als hij diegene pakt die zijn familie heeft uitgemoord. Is die moordenaar dan nog zo vanzelfsprekend de kwade factor? Zo is het met geloof ook zo. Dat is de essentie van wat er hier zich afspeelt. De film zit vol met halve waarheden, leugens en ook juridisch een monstrum. Op de eerste avond al blijkt dat Wilders helemaal niet vies van diefstal van intellectueel eigendom. Er komt binnenkort in Nederland een film uit waarin Mohammed wordt getoond met erectie, en aangegeven dat hij een meisje verkracht, en dat in een moskee doet, met op een der minaretten een hakenkruis.

Pyromanen doen vaak hun ding om andacht te trekken voor hun zielig persoontje, ik vind dat dat uitstekend op Wilders van toepassing is.

Zijn geblondeerde hoofd was niet genoeg, hij wil lijden, en hij wil dat wij zien dat hij lijdt. Het is niet voor niets dat de titel van de film daarop wijst: Niet alleen bij fanatici, ook op een gemiddeld verjaardagspartijtje kun je nog veel van zulke opvattingen horen. Dat Balkenende de film afkeurt prima, maar dat hij het probeert tegen te houden op voorhand is waanzin.

Ook de uitlatingen van van de Broek zijn waanzin want zijn gedaan voordat de film uit was. Ondertussen lopen we wel allemaal met een identiteitsbewijs rond.

Of dat nou misbruik is of niet, religie is de kruiwagen. Ik heb nog geen discussie gehoord over de godsdienst van vrijheid hoeft ook niet , maar wel elke keer Balkenende die tekeer gaat tegen de vrijheid van meningsuiting. Nogmaals we leven in angst, terecht of onterecht, vanwege een eventuele religieuze overheersing. Vindt jij het gepast en netjes getimed dat het CDA nu aan alle kanten loopt te mormelen aan Nederlandse normen en waarden en die probeert te veranderen naar christelijke grondslag?

Of zou een pas op de plaats, zoals ze ook van Wilders verlangen, misschien wat beter zijn. Vergeet niet de cultuur historie van Nederland waarbij de invloed van religie op de staat altijd argwanend bekeken is en zelf relatief al gelang naar de periode weinig was. Wij gaan nu tekeer tegen de Islam omdat die zich politiek manifesteert. Het hele kabinet noemt het Islamofobie en ondertussen kunnen zij weer alles openbreken ten faveure van de maakbare mens, vanuit christelijke of socialistische grondslag.

Niet voor die uitverkoop van de sociale vangnetten of die privatiseringen die niet werkten, nee vanwege het einde van de dominantie van het CDA die ons in de weg stond om vooruit te gaan in onze ontwikkeling. Dan de homo's die elke keer terugkomen in deze discussie. Regeerakkoord geeft ambtenaren die volgens de wet verplicht zijn de vrijheid te weigeren bij een homohuwelijk.

Een regeerakkoord wat hamert op de normen en waarden en handhaven van de wet. Balkenende is diverse malen in het buitenland betrapt op het niet verdedigen en beantwoorden van vragen over de Nederlandse houding t. Als je de ontstaangeschiedenis kent van het Christendom en door geschiedenis heen bekijkt zie je dat Christenen zich alles toe-eigenen om hun geloof te verspreiden. Of dat nou Kerstmis is, zelfs Jezus Christus of zelfs het Darwinisme door Creationisme, alles is van hun.

Zij hebben nog nooit toegegeven en zullen dat ook nooit doen. Niet veel anders dan andere religies en eigenlijk een beetje inherrent aan geloven, vandaar ook dat fascisme, of elke fanatieke ideologie die de mens en het invididu als basis ontkent ten faveure van HET systeem, zo makkelijk te vergelijken is met een geloof en de dogma's.

Balkenende is premier van de Nederlanders en dient zo neutraal mogelijk te opereren, ook een norm. Nogmaals, Wilders is niet meer dan de pus uit de etterende wond die politiek Den Haag is. Want het vraagt nog al wat. Maar als ze echt zo gelovig zijn zullen ze het met liefde doen.

Het was er mij alleen om te doen dat het beeld dat moslims de enige jodenververvolgers zijn wel een heel krom beeld is, en dat er veel voorbeelden zijn van vreedzame co-existentie tussen joden en moslims. HEb je dan niet door dat Mohammed B en rolmodel is voor deze rapper, en dat deze rapper speciaal op Mohammed B wilde lijken Zowel uiterlijk als in zoijn gedachtegoed Lees de teksten van zijn cd's ens goed na..

Religieuze wreedheid is geen typische islamitische eigenschap. Jij doet het alleen maar voorkomen dat de christenen dit hebben. Dwingen tot bekering is dus een ding waar beide kampen goed in zijn geweest. Jij begint steeds over geschiedenis Moet ik soms gaan raden wat jij denkt, in plaats van af te gaan op wat jij hier schrijft? Anders wordt het wel een erg eenzijdig beeld. Het vreemde is dat ik hier eigenlijk nooit meningen over hoor van moslims.

Ik weet ook niet goed wat je met je opsomming wilt, als we er doden aantallen aan gaan hangen dan tja Wie wint er dan? Voorbeelden van islamitisch geweld worden genoeg genoemd, de discussie is echt niet eenzijdig. Juist in Nederland is het absolute noodzaak. Tolerantie is in Nederland uitgevonden omdat we elkaar anders de hersens zouden inslaan. Een aanval op de tolerantie van welke kant dat ook komt is daarom een ernstige zaak. Ik ben daarom blij dat deze film een zware afknapper is.

De islamitische organisaties lijken er ieder geval gunstig op te reageren. Misschien komt er dan toch nog iets goeds uit voort. Ik ben blij dat jij Hans Jansen als een voorstander erkent, en daarmee aangeeft dat hij niet de objectieve afstand kan houden die je van een wetenschapper verwacht. Het merendeel vind het normaal dat we geen doodstraf hebben, we geen mensen stenigen en ook dat we geen clitoris afsnijden bij het zwakke geslacht.

Dat is belachelijk, hoewel ik uit eerdere berichten begrijp, watdra, dat het jou erg raakt. Was het al dat gezever van tevoren waard? Gezien de enorme reacties op deze film speelt het onderwerp behoorlijk onder de bevolking. Het probleem ligt niet in beide boeken. Beide boeken moet je lezen in de context van de tijd waarin ze zijn geschreven. En toendertijd nam men het niet zo nauw met mensenrechten en hielden ze er, op zijn zachts gezegd, nogal barbaarse methoden op na.

Heel simpel, bij degenen die de beide boeken interpreteren, dus de geestelijke leiders van beide geloven. Zolang deze prediken dat het gebruik van geweld is toegestaan door een hogere macht, zal het nooit veranderen. En daarin verschilt naar mijn mening de islamitische wereld nu wel van de christelijke wereld.

Ik zeg expres nu, want de voorbeelden van de kruistochten hoeven we denk ik niet te herhalen. Die zijn ook niet relevant. Dan krijg je discussies als 'Zij deden het in het verleden, dus mogen wij het nu'. IK heb dat in het verleden niet gedaan. En ik hoop dat ook nooit tegen te komen. Helaas is dit wel wat er in de arabische wereld gebeurt. Die mensen worden gewoon gehersenspoeld. Als je van jongs af aan geen andere informatie krijgt dan dat en in een moskee leert dat geweld tegen niet-gelovigen geoorloofd is, kan je het ze dan kwalijk nemen?

Wat wij wel kunnen is de situatie binnen Nederland veranderen. Zolang wij met z'n allen toestaan, dat de islam op deze manier gepredikt wordt, zal er ook in Nederland polarisering plaatsvinden.

Hier ligt ook een verantwoordelijkheid voor de islamitische gemeenschap in Nederland zelf. Indien er Imaams zijn die haatdragende preken uitspreken in moskeen, moet de gemeenschap zelf de stappen durven nemen deze Imaams te weren uit moskeen. Scheer niet alle moslims over een kam, prima, maar toon dan als gemeenschap zelf hier ook tegen in opstand te komen De dag is nog jong, het si maar de vraag wanneer ANP en dergelijke het filmpje hebben gezien wat ze ervan vinden.

S heb je de zogenaamde anti abortus bewegingen, hen stelling is dat abortus moord is, en dat rechtvaardigt hun motivatie om aanslagen te plegen op doctors en abortusklinieken.

Dat Wilders een creatieve, uitgebalanceerde, goed onderbouwde film zou maken? Dat zijn eigenschappen waar ik niet aan denk als ik aan Wilders denk. Iedereen in Nederland heeft zich de afgelopen maanden laten opfokken door de kermis die rond het uitbrengen van dit filmpje plaatsvond. Het ging tot het punt waar zelfs de grootste scepticus er reikhalzend naar uit begon te zien.

Natuurlijk is het dan een teleurstelling en omdat Wilders nou eenmaal Wilders is, is het woord afknapper wel op zijn plaats. De groep wordt geleid door Joseph Kony, die zichzelf tot profeet heeft uitgeroepen en een staat wil uitroepen gebaseerd op een eigen interpretatie van de bijbelse tien geboden. Behalve dat dit filmpje iets wil zeggen over moslims, zegt eht vooral iets over Wilders en zijn aanhangers.

In mijn beleving hebben joden en moslims juist heel vreedzaam naast elkaar geleefd. In Marokko en in Bagdad twee plaatsen waar ik het van weet zijn grote joodse woonwijken, de "mellah's". Geweldig deze zin helemaal mee eens. Dat is waar hij het steeds over heeft. En niet alleen Balkenende. Want er zijn veel Denen en veel moslim, allemaal individuen.

Een mooie docu over de geloven vind ik daarom ook zondag wat te doen. Wel een beetje conspiracy theory: Voor iemand uit dus 50 jaar laat je wel zien hoe volwassen jij wel niet bent voor je leeftijd. Ik daar in tegen voel mij nog steed zo vrij als een vogel. Ik heb dus helemaal niks tegen het geloof behalve de haat die bijna elk geloof met zich mee brengt.

Je slaat echt door Wilders laat toch echt zien in zijn film dat de radicalen het gevaar voor de wereld! Zie je vandaag Nederlanders op straat die moslims aanvallen? Nou ik niet hoor. Zie je moslims die erg boos zijn ik niet. Ook de moslims zelf zijn bang voor radicalen. Waar maak je dat uit op?: Ik heb geen beelden gezien die een belediging zouden kunnen zijn voor moslims. Ja een afbeelding van een profeet zou dat al een belediging zijn wow..

De teksten die hij aanhaalt uit de koran zullen natuurlijk door de moslims zelf worden aangegrepen worden!! De haat die in de koran en in de bijbel staan moet je nooit goed praten. Die worden moet je uit de boeken halen,en niet prediken. En dat je eigenlijk alleen maar lief moet hebben. Waarom komt een moslim zelf niet in opstand tegen zijn eigen geloof. Want immers zijn geloof word misbruik door de radicale moslims. En terecht dat je bang bent van je eigen kort zichtigheid.

Want deze ongelovige zal nog geen vlieg kwaad doen. En als we echt goed hebben gekeken en geluisterd weten we dat de Moslim radicalen, uit zijn op de totale vernietiging van de westerse wereld. Maar ze zijn alle drie monotheïstisch, ze hebben alle drie een infrastructuur van hemel en hel, ze kennen alle drie geen reïncarnatie, ze verbieden alle drie om God af te beelden, etc Beter dan dat kan ik het niet uitleggen.

Dit is namelijk een patstelling waar je niet uit komt als je in die lijnen blijft denken. Dat is het punt dat ik wil aanstippen Moslims vinden Denen slecht gezien de rellen en de Denen de Moslims gezien de cartoons De Deense cartoonist Kurt Westergaard is kwaad omdat Geert Wilders zonder toestemming een van zijn tekeningen heeft gebruikt.

Westergaard heeft hulp ingeroepen van een advocaat van de Deense journalistenbond om te kijken welke stappen hij kan ondernemen tegen wat hij het misbruik van zijn cartoon noemt. Ik kan me herinneren dat er grote delen zijn waar niet doorheen te komen is door gebrek aan samenhang.

Indien Nederlandse kijkers dit als zoete koek voor de enige waarheid aannemen kan dit inderdaad leiden tot discriminatie van Moslims. Eenzijdig omdat hij alleen excessen laat zien, en geen gematigde 'volgelingen', en bovendien, van iedere radicale beleiding van een willekeurig geloof of ideologie kan een schokkende reportage worden gemaakt.

Te veel aandacht voor beelden en inzichten welke allang bekend en gezien zijn. Dus mijn boodschap aan Wilders is: Stop er nu maar mee, je stelt de zaken te simpel voor en je stelt je te eenzijdig op.

Het gebruik van zelfmoordaanslagen om het vredesproces te torpederen is voorlopig afgelopen. We zijn af van het pre-emptieve gezeur, gemoraliseer en gezeik. Kunnen we nu weer met zijn allen bezig gaan met de realiteit in plaats van de analyse van sprookjesboeken? Een zeer onsmakelijke vertoning die de film van Wilders nooit had kunnen evenaren, ik persoonlijk noem het zelfs landsverraad. Als het nog even had doorgegaan dan hadden Balkenende en consorten dynamietgordeltjes geleverd aan diegene die beledigd zouden zijn, want die hebben zij continu in het gelijk gesteld met hun hysterisch gezeur.

Wanneer er deining komt dan is Balkenende c. Laten we wel wezen de premier heeft ze ook uitgenodigd want hij heeft ze op voorhand verdedigd in plaats van de Nederlanders en Nederland. Hun mogelijke reactie moest voorkomen worden door Wilders tegen te houden, niets over het feit dat zo'n reactie barbaars zou zijn of onterecht of zeggen dat we het niet en nooit zullen accepteren.

Balkenende bedankt voor deze uitverkoop, zoals het een VOC premier betaamd. Dus je vindt dat, omdat jij schromelijk generaliseert, moslims een goede reden hebben om alle Denen die cartoons kwalijk te nemen?

Maar of dat nou een lange-termijnoplossing is Dus als je er, net als ik overigens, aanstoot aan neemt dat "vele" moslims alle Denen aanspreken op die cartoons, moet je zelf niet óók alle moslims aankijken op de excessen die in Wilders' film worden getoond. Sudan steunde deze groepering omdat het Uganda verdacht van het steunen van vrijheidsstrijders in Zuid-Sudan. Dit maakt duidelijk dat Geert geen bestuurder is. Geen geloof maar een overtuiging dat onze rechten en onze wetten superieur zijn aan die van anderen.

Het uitmoorden van anders denkenden in Zuid amerika, noord amerika, azië en australië. Dan baseer ik me ook op feiten. Ik zie niet in waarom minder versnippering goed is voor meer veiligheid. Jij bent zeker ook één van de chagerijnige bejaarden die altijd op de jeugd loopt te schelden dat ze nergens goed voor zijn? Zo iemand die je bal lek steekt als die in de tuin komt. Ben je soms mijn oude buurman? Dan kan de hele Randstad en zijn doorgeslagen assertiviteitscultuur in therapie. Ik kon hem hierdoor gister snel zien, terwijl downloaden via de officiele locatie bijna onmogelijk was.

Ook wordt ´ie kotsziek ervan telkens in de verdediging te moeten vanwege lieden die zeggen zijn geloof uit te dragen. Dit is een patstelling geworden. Moslims blijven uitleggen dat ze het niet eens zijn met bijvoorbeeld Osama Bin Laden. Echter wordt ik ook regelmatig door Moslims in discussies betrokken de laatste tijd en vraagt men mij of ik ook achter Wilders sta.

Ik wordt daar weer doodmoe van. Elke negatieve opmerking wordt dan gelijk weer terug gekaatst met rechtse sympathiën. Wie weet komt nu de discussie wel goed op gang en komt het goed. Als we dit niet doen glijd het alleen nog maar verder af Dus die hebben niet op zeer hardhandige wijzen oa vele Joden bekeerd?

Je wordt nu Moslim of je kop gaat eraf? Het doel van de film is immers dergelijke reacties uit te lokken. Waar maak je dat uit op? Onze cultuur is er geen van verlichting en menslievendheid. Ken je het Verzetsleger van de Heer? Ooit gehoord over de massamoorden in Srebrenica? Over de bombardementen in Tsjetsjenië?

Over de Klu Klux Klan? Dat komt niet echt overtuigend over. Ze spraken met God, kregen opdrachten van hem Sterker nog, ik zou het contact verder mijden hetgeen ik ook dagelijks doe en me knap eenzaam gemaakt heeft. En tja die pubers weten niets van de wereld. De ergsten zijn door hun ouders verwaarloosd, nooit aandacht gehad en daarom onzeker over allerlei zaken waarover jij en ik van huis uit zekerheid hebben meegekregen, zoals dat je ertoe doet, en het kunnen incasseren omdat je zelf nou eenmaal ook wel eens een ander kwetst.

Ik zie nog steeds deze kinderen ´s avonds op straat en geen hond die naar ze omkijkt. Want dan kom je aan het gezin en "privé", heilige huisjes in hypocriet Nederland. Kun je dat van mij aannemen? Alleen toch jammer dat de Koran als letterlijk woord van Allah niet zodanig aan herinterpretatie onderhevig kan zijn als b.

Een "verlichting" in deze zou welkom zijn. Ik was de enige Nederlander bij wie hij gehoor vond. Hij is nu op cursus in Medina bij een moslimschool die mij niet aanstaat, waar dhr. Cheppih uit Tilburg nogal banden mee heeft. Hopelijk komt ´ie niet terug als wahabist of erger qutbist, maar ik hoop wel dat ´ie op een aantal geloofszaken zodanig antwoord heeft gekregen dat ´ie de zin van het leven weer ziet.

En we zullen wel zien hoezeer ´ie "anti-westers" is geworden. In de huidige consumentistische samenleving vrees ik ook voor anti-westers versleten te kunnen worden Ouwe koeien uit de sloot halen is zó Het gaat om het hier en nu. Dus was er een imam die zei op TV: Ga nu, God verwacht van u dat u jongetjes misbruikt.

Het staat namelijk zo in de Koran beschreven! Ik dacht het niet Toevallig misschien ook in die van het Hindoeïsme en Boeddhisme? Oh, die blijken helemaal niet haatdragend en intolerant. Tsja, toegegeven, aannemen zieke werknemer veel religieuze boeken zijn intolerant, maar met een veldheer als hoofdpersoon zitten er wel erg veel opruiende passages in de Koran. Na het zien van de film fitna.

Zet het de mensen bijna op een lijn. Dit gebeurt ook door Imaams in Islamitische laden. Sterker nog, het gebeurt ook door Imaams in Nederland Uiteraard nemen die beiden de regel: Beide zouden gecastreerd moeten worden en in een kerker gesmeten. Kinderen blijf je vanaf, punt! Geschiedenis kan je niet veranderen en als je het de meeste gelovigen zal vragen zal niemand zeggen: Over de verkrachting van jongetjes door priesters in de USA?

Dus was er een priester die zei op TV: Het staat namelijk zo in de Bijbel beschreven! Ik begrijp het nu zelfs helemaal.

Eigenlijk zijn ze helden Dat zijn me toch een stel rakkers! Dat verbleek helemaal in het niets bij Fafour en zijn neefje Nahoul. Hunnie hullie, je hebt duidelijk je kant gekozen. De koran is dus enkel en alleen maar haat zaaien. En de gekken roepen het nog hard op ook. De voorbeelden die worden aangehaald, uit de Koran, zou dus een schande moeten zijn voor de moslims zelf. De haat teksten liegen er niet om.

Ik begrijp nu ook veel beter waarom de Moslims niks ondernemen tegen radicalen moslims ze zijn zelf bang om onthoofd te worden. Dus blijven ze lekker achterover zitten. Maar wel klagen tegen het westen over een prentje met een profeet er op. Ik zou zeggen ben je echt een moslim ga dan lekker snel naar een moslim land en leef volgens de regels van de koran en slag elkaar daar maar af als je het niet met elkaar eens bent. En laat het westen gewoon de vuile hond zijn.

Want je hoeft niet in het westen te leven. Maar je mag in het westen leven. Wilders heeft echt gelijk als hij zegt dat wij wel respect hebben voor de moslims. Maar de Moslims hebben geen respect voor anders denkende. Hoe kan je nu je naaste lief hebben als er haat word gezaaid van uit de koran.

Ik vond de bijbel ook al een slecht voorbeeld voor de mensheid. Maar de Koran slaat dus echt door tegen de mensheid en eigen volk we hebben nooit kunnen begrijpen waarom een hele natie achter Hitler ging staan. Moslims gebruiken geweld alleen maar uit machtmisbruik. De vertaling uit de koran zegt dus: Zij die ongelovig zijn in onze tekenen zullen wij in een vuur laten branden. En telkens als hun huid gaar gebakken is vervangen wij die door andere huid.

Opdat zij de bestraffing proeven Allah is machtig en wijs. En helemaal geen oppermacht. Ik zou alle moslims in dit land willen vragen bekijk de film fitna 3 keer en oordeel dan over uw eigen geloof en klap dat boek dicht en ga eens naar een kerk als u toch gelovig wilt zijn. Als u met ons kan en wil leven. Dan kunnen wij ook met u leven. En dit zegt iemand die niet gelooft in een oppermacht.

Maar wel van het leven houdt zo lang het duurt. Want geloof of geen geloof iedereen heeft recht op leven. Wat een ophef vooraf De Koran bevat wel heel veel vermaningen dat ongelovigen een dergelijke straf branden in het hellevuur wacht, maar daarbij ontbreekt de suggestie dat moslims daarbij alvast een rol zouden moeten spelen.

Zoek in william of baskerville [ liedje abba money money money is so funny ] maar eens op het woord "vuur". Christenen, Joden, Economen, etc. Daarnaast zie ik geen zenders waarbij haat wordt gepredikt tegen het Midden Oosten Een groot gedeelte van de hier geboren Moslim-jongeren ontspoort volledig, spreken en schrijven de taal erg slecht en hebben geen respect naar anderen en ook elkaar. Dat soort jongeren radicaliseerd in hoog tempo. Dit is iets waar de regering al jaren geleden op in had moeten haken, maar gruwlijk heeft nagelaten.

In de grote steden loopt dit gierend de klauwen uit. Die jongeren gaan zich steeds meer afzetten van deze maatschappij en krijgen daarbij bevestiging van Imaams en ronselaars. Tot Pim Fortuyn was dit zelfs niet eens bespreekbaar in NL. De onvrede leeft al jaren en Wilders is hiervan een uitwas. Ligt dat aan de Islam zelf? Nee natuurlijk niet, maar Het verzet tegen het "verwesteren" neemt steeds grotere vormen aan hier Hitler is namelijk ook ooit klein begonnen.

Het is dus zaak voor de regering om te zorgen dat de uitwassen worden bestreden. Dat doen ze nu niet of nauwlijks Als ze zorgen dat ze dingen gaan doen die resultaat boeken, zoals oa het uitzetten van haat-predikers, dan zal Wilders terrein verliezen en uiteindelijk zelfs helemaal geen zetels meer krijgen.

Wij vertellen dat onze kinderen over gruwelijke teksten:. Daar maken we een vuur en geven ze allebei nog een stukje brood. Dan gaan wij aan het werk en laten ze alleen achter. Ze kunnen de weg naar huis niet terugvinden en wij zijn van ze af. Ze kon niet langer wachten. Het gaat in die Soera niet om ongelovigen in het algemeen, maar om tegenstanders op het slagveld.

De meeste moslims doen dat dan ook niet, en Jansen waarschuwt dat dat zo moet blijven: Om Hamas te veroordelen vanuit een Nederlandse doorzonwoning. Dat geeft mij dan weer een hele andere kijk op WOII. De duitsers voelde zich namelijk ook onderdrukt in hun eigen land door de Joden.

Dus eigenlijk waren de Nazi's nog helemaal niet zo slecht. Echter, hoe kan je OOIT vrede bereiken door het vergiftigen van de denkwijze van kinderen. Kinderen die er op vertrouwen dat wat ze horen ook de waarheid is. Hoe kut voelde jij je toen iemand vertelde dat Sinterklaas niet bestond? Je ouders zeiden dat hij wel bestond en jij toch je ouders geloofde. Wat mag Israel dan wel volgens jou doen om hun kinderen te beschermen? Lekker boekje, om een paar paard en wagen riet en bieze. Hoe je het ook wendt of keert, het klopt allemaal precies.

Het is heel lang geleden al voorspeld dat de islam de wereld overheersen gaat. Ik heb een vermoeden dat deze thread nergens over gaat, een soort van moderne poëzie, discussie zonder echt onderwerp, een literair experiment.

Dat is vrij makkelijk, materiaal is voldoende voorhanden, begeleidt door bijbelteksten laat ik joden Beiroet bombarderen en christenen hun kinderen vermoorden in Jonestown, en de KKK zwarten ophangen in de USA. Hoor vaak genoeg van de "goede", dat ze niks slechts zien. Eigen kamp wordt te weinig gedaan, heel weinig.. Zie je daar een Sesamstraat waarin Pino wordt vermoord door een SS-er? Overdreven lijkt me het juiste woord. Wilders heeft die beelden niet gefingeerd ofzo. Het zijn wel beelden van de donkere kant van de Islam de extremen zeg maar.

Orthodoxen joden, christenen, moslims, KKK-leden, etc. Persoonlijk hoop ik dat de discussie nu eindelijk eens echt op gang gaat komen en we niet blijven pappen en nathouden Wilders die steeds meer zetels krijgt!

Omdat zij op het Pluche al 30 jaar doen alsof er niets aan de hand is Ik weet het niet hoor, maar zijn de Joden niet onderdrukt door de Duitsers? Onderdrukking komt overal voor Die zie ik ook niet zulke dingen uitzenden. Ik kan me niet herinneren dat ik hier iets leerzaam aan vond.

Tenzij je doelt op hoe ontzettend ziek mensen kunnen zijn om dat soort dingen te doen met kinderen. Als je daar niet op doelt vind ik jouw uitspraken zelfs een beetje eng worden Samen met Israël gevangen in een eeuwige en vernietigende patstelling. Tot haat, veel haat, levensgevaarlijke haat.

Zoek in rocking vertigo symptoms [ japan design inrichting ] maar eens op het woord "vuur". En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan. Merk ook op dat het in deze Soera niet gaat om ongelovigen in het algemeen, maar om tegenstanders op het slagveld. Je krijgt wat je zaait en er zijn zenders in het Midden Oosten die niets anders doen dan de hele dag haat prediken tegen het Westen, Joden, Amerika, Christenen, etc. Die kinderen krijgen dat van kleins af aan te horen en nemen dat voor waarheid aan.

Kinderen geloven nou eenmaal wat hun ouders hen vertelt. Uiteraard zijn het niet alleen moslims, want je hebt ook de KKK Als je schokkend wil zien, bekijk dan eens dit educatieve kinderprogramma:. Dit kan tot een verbod van de huidige versie van de film leiden en een forse schadeclaim.

Een vrije samenleving bestaat bij de gratie van tolerantie. Zal waarschijnlijk ook gebeuren bij alle andere hosts en mirrors. Due to an increase in traffic and targetted hacking attacks, we have had to disable certain features. We hope you enjoy all that we have available at this time and we further hope that you will visit us again to explore the full range of features and interactivity that LiveLeak has to offer. If this is your first visit to LiveLeak. Thank you for your patience.

Alles was al bekend.


Gratis sex nummers gratis films

  • Lekker geil pijpen tantra massage zaandam
  • Ik ga zelfs nog verder, je bent een intolerant semi-intellectueel neo-nazistisch warhoofd. Gelukkig kunt u deze bonus gemakkelijk toevoegen aan Windows XP. Lekker boekje, om een paar paard en wagen riet en bieze.
  • Seksmarkt naakt pissen
  • 404
  • Puntborsten gangbang privePrive ontvangst neuken zonder condoom neukhoer


Hiervoor opent u het configuratiescherm en kiest u Systeem en onderhoud. Onder Systeembeheer kiest u voor Partities op vaste schijf maken en formatteren. Klik met rechts op de lege partitie die u onder handen wilt nemen en kies Volume uitbreiden of Volume verkleinen. Vervolgens geeft u de gewenste grootte aan en bevestigt u met een klik op OK. Het volume wordt nu aangepast. Zeker als u na een herinstallatie de nodige tijd besteedt aan het actualiseren van de programma's, valt dat namelijk reuze mee.

Hebt u bijvoorbeeld zojuist Microsoft Office geinstalleerd, maar het nog niet bijgewerkt? Er zijn inmiddels de nodige servicepacks voor uitgebracht. De lijst met geinstalleerde program ma's biedt daarvoor een handig overzicht. Vervolgens brengt u een bezoek aan de websites van de softwareleveranciers en controleert u of er inmiddels nieuwe updates zijn verschenen. Bij sommige programma's kunt u vanuit de software zelf een controle op updates uitvoeren.

Ga in dat geval op zoek naar een optie met een naam die lijkt op Controleren op updates. Als zo'n optie aanwezig is, vindt u hem doorgaans in het menu Info. Deze is inmiddels hopeloos verouderd. Geen nood, want nadat u Windows Search 4. Na installatie kunt u de Windows-taakbalk gebruiken om zoekopdrachten op te geven. De resultaten niet alleen afkomstig uit uw documenten, maar ook van andere locaties.

Zo hoeft u de achterhaalde zoekassistent van Windows XP dus niet meer te gebruiken. U kunt overigens ook gebruikmaken van Google Desktop Search http: Ook als u deze uitbreiding installeert, kunt u via de taakbalk van Windows gaan zoeken. De programma's werken op basis van een index waarin de locatie van veelgezochte items is opgeslagen. Dankzij deze technologie verlopen uw zoekacties aanzienlijk sneller. Vervang het daarom door Windows Search.

Taakbalk bij de tijd 1 r£l. Het is immers best handig om de taakbalkknoppen onderling te kunnen verschuiven, waarbij u bijvoorbeeld het meest gebruikte programma vooraan plaatst en minder vaak gebruikte programma's wat verderop. Ook voor gebruikers van Windows Vista komt deze uitbreiding overigens goed van pas. U vindt Taskbar Shuffle op de website http: Na installatie start u Windows opnieuw op.

U kunt vervolgens de knoppen op de taakbalk verschuiven naar een nieuwe positie. Overigens beperken de mogelijkheden van het programma zich niet alleen tot taakbalkknoppen. Ook de pictogrammen in het systeemvak het gedeelte naast de klok in de taakbalk kunt u van positie verschuiven. Met een slimme uitbreiding kunt u dezelfde balk ook in Windows XP gebruiken. Het gratis programma ViGlance neemt de taakbalk van Windows XP onder handen, Het zorgt er onder meer voor dat u een miniatuurweergave van geopende programma's kunt bekijken en uw favoriete programma's kunt vastpinnen aan de taakbalk.

U kunt het programma downloaden via http: Zo kan deze mediaspeler minder soorten video's afspelen dan de versie van Media Player die u bij Windows 7 aantreft. Hebt u de speler bijgewerkt naar versie 1 1 zie verderop in dit artikel , maar bent u nog steeds niet tevreden? Deze opensource-videospeler speelt standaard een grote hoeveelheid verschillende videobestanden af. Denk hierbij aan mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, maar ook mp3, DivX en dvd's. Windows Media Player 11 is geschikt voor deze twee besturingssystemen.

U kunt de versie gratis downloaden via http: Helaas kennen zowel Windows XP als Windows Vista geen mogelijkheid om specifieke gedeelten uit te vergroten. Tijd om deze functie bij de tijd te brengen. Met dit programma, dat zich in het systeemvak nestelt en pas in actie komt wanneer u hierom vraagt, kunt u gedeelten van het scherm uitvergroten.

Na installatie kunt u het programma zelf aanpassen naar uw wensen. Het inzoomen doet u vervolgens met het scrollwiel van de muis.

Daarnaast kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de optie om op het scherm te 'tekenen', bijvoorbeeld als u een specifiek gebied wilt uitlichten. Tot slot is het mogelijk om een timer te gebruiken en hiervoor de gewenste toetsencombinatie en vertraging op te geven.

Tevreden met de instellingen? Het programma en de opties zijn bereikbaar via een pictogram in het systeemvak. Zoomit - Sysinter rials: Het venster simpelweg naar links of naar rechts verplaatsen en boven de rand loslaten zoals in Windows 7 is standaard helaas niet mogelijk. U kunt deze functie echter zelf toevoegen en het vensterbeheer een flinke opfrisbeurt geven. U vindt het programma op http: Hier vindt u ook Aero Peek, een nieuwe functie waarmee u de geopende vensters transparant kunt maken om het achterliggende bureaublad te zien, zonder dat u de vensters hoeft te minimaliseren.

Het zou veel beter werken als er ook een miniatuurweergave van het betreffende venster wordt getoond. Het is dan ook niet zo vreemd dat nieuwe Windows-versies standaard over deze functionaliteit beschikken. Gelukkig kunt u deze bonus gemakkelijk toevoegen aan Windows XP. Nadeel van Media Center is dat sommige onderdelen slechts beperkt kunnen worden aangepast. Met Tweak MCE kunt u opties aanpassen die niet via de gebruikersomgeving toegankelijk zijn. U gebruikt het programma via de gebruikersomgeving van Media Center.

Het is opgedeeld in vijf gebieden: Via Tweak MCE kunt u onder meer de instellingen van de afstandsbediening aanpassen en de weergave via een eventuele Extender optimaliseren. Ook kunt u de instellingen voor weergave aan uw wensen aanpassen en opgeven waar de opgenomen televisieprogramma's standaard moeten worden opgeslagen. U vindt Tweak MCE via http: Snapshot maken n Als u de vorige 26 tips hebt doorlopen, zit uw taak erop: Windows gaat weer jaren mee.

Als laatste tip willen we u nog meegeven dat het de overweging waard is om met behulp van een imaging-programma een volledige systeemback-up te maken.

Gaat er in de toekomst onverhoopt iets mis of bent u genoodzaakt om het systeem opnieuw in te richten, dan kunt u de gemaakte image gebruiken om de systeemstaat te herstellen. Bekende image-software is Norton Ghost van Symantec www. Hosting In Nederlatic op de nieuwste generate supermicro servers en blnnen 24 uur aan de slag! Direct te Instalieren zonder kennls van zaken! Met SiteBuilder maakt u In een handomdraai een rachtige website!

U kunt het apparaat gebruiken om spelletjes te spelen, muziek te draaien, door foto's te bladeren en natuurlijk om films te bekijken.

Niet elke film kan zomaar door een tablet worden afgespeeld. Wat gaan we doen? Omdat de iPad wat 'eigenwijs' is, concentreren we ons vooral op dit apparaat, maar ook Android-tablets komen ruimschoots aan bod. Uw eigen filmzender fl Hebt u een verzameling films op uw computer of op een externe schijf of NAS staan? Dan zijn die prima via een tablet te bekijken, zonder dat u ze eerst hoeft te converteren.

U hoeft ze zelfs niet over te zetten naar de tablet. Zolang u binnen het bereik van uw eigen draadloze netwerk bent, kunt u ze als stream naar uw tablet zenden. Een stream is een film die u vanaf uw computer via het netwerk 'uitzendt' zodat u hem op een ander apparaat kunt bekijken. Om van deze mogelijk gebruik te maken, moet u enerzijds een programma op uw computer installeren en anderzijds een speciale app op de tablet.

Voor de iPad zijn zowel het programma als de app gratis te downloaden. Hij kan rechtstreeks vanuit de App Store op de iPad worden geinstalleerd. Deze gratis versie van de app laat overigens wel hier en daar advertenties zien. Bevalt het programma maar wilt u het liever zonder advertenties gebruiken, dan kunt u later altijd nog kiezen voor de betaalde versie, genaamd VLC Streamer zonder 'Free' in de naam. Die kost slechts 1 ,59 euro. I was jus wottiifcg a Fujj H3 copy c? Stttipii'a SMp ana «era»y takes £ sacorefcL Yoo.

Tfja suESter can stscam off o» pc a«3 p! Tijdens de installatie brengt het programma enkele aanpassingen in uw firewall aan. Dat is noodzakelijk, want anders kan de iPad geen verbinding leggen met de computer waarop de server draait en die de films voor u gaat afspelen. Mocht er iets niet goed gaan, dan kunt u op de website informatie vinden waarmee de problemen kunnen worden opgelost. Mocht de eerste keer een venster verschijnen met uitleg over het downloaden van VLC Streamer Helper, dan tikt u op No thanks, skip this.

Dat programma hebt u immers al op de pc staan. Start u de app per ongeluk eerder dan het programma op uw computer? Tik op de iPad uw computer aan en daarna op Add a movie. Tik vervolgens op het pictogram van de schijf onderin het venster. U kunt nu met uw iPad alle op de computer aangesloten schijven en mappen op uw gemak afstruinen en films aan de afspeellijst in de app toevoegen. Films afspelen 2 S3 Nadat u een keuze hebt gemaakt, stelt u met de twee draaiwielen de gewenste streaming-kwaliteit in.

Hoe sterker het signaal van uw draadloze netwerk binnenkomt op uw iPad en computer, hoe hoger de afspeelkwaliteit die mogelijk is. Het is een kwestie van uitproberen welke kwaliteit in uw situatie de beste resultaten geeft. Hierbij maakt het veel uit vanaf welke plek in huis u films afspeelt. Hebt u een keuze gemaakt? Tik dan op Watch! De film zal automatisch geschikt worden gemaakt voor het afspelen op een iPad. Bij korte films is dat snel gepiept, maar bij speelfilms neemt dat behoorlijk wat tijd in beslag.

Als u eerst meerdere films toe wilt voegen aan de lijst, dan kunt u op Don't wait tikken. Dan hoeft u niet te wachten en kunt u direct verder gaan met het toevoegen van films aan de afspeellijst. Q Tip 05 Probeer uit welke afspeelkwaliteit in uw situatie het beste resultaat biedt.

Tik simpelweg op Play DVD om het afspelen te laten starten. Kies ook nu weer de afspeelkwaliteit en tik op Watch! Dvd's omzetten kost erg veel tijd. Precies zoals in de vorige tip werd uitgelegd, hoeft u hier niet op te wachten. Zodra het omzetten isafgerond, kan de dvd uit despeler worden gehaald. Devoor de iPad omgezette versie bevindt zich nu in een werkmap op de server.

Het draaiende cirkeltje bij de filmtitel is dan verdwenen. Elke film die u uitkiest, wordt dus altijd eerst aan een afspeellijst toegevoegd en omgezet. Zodra u op het hoofdscherm van de app een computer uit uw netwerk uitkiest, wordt de afspeellijst van die server getoond. Tik op de filmnaam om het afspelen te laten beginnen. Bent u uitgekeken op een film?

Films afvoeren kan door rechts bovenin op Edit te tikken. Systeemvak a Op de computer waarop de server draait, is een pictogram aan het systeemvak toegevoegd. Dubbelklik hierop om het configuratiescherm te openen. Hierin kunt u onder andere de server stoppen of starten en aangeven dat het programma automatisch mag starten zodra u de pc aanzet. De apparaten verschijnen dan allemaal op het hoofdscherm van VLC Streamer op uw tablet. Uiteraard moet een pc wel in hetzelfde netwerk zitten en aanstaan om hiervoor te kunnen worden benaderd - niet alleen tijdens het uitkiezen van een film, maar ook gedurende de volledige speelduur.

Het is immers een stream, de film wordt door een computer voor u afgespeeld en dus niet vooraf in zijn geheel naar de tablet overgezet. Ook met Plex kunt u namelijk films die zich online en in uw thuisnetwerk bevinden afspelen op tablets. Deze app is helaas niet gratis uit teproberen. HIj kost 3,99 euro voor de iPad en 3,50 euro voor een Android-tablet.

U installeert een gratis programma, genaamd Plex Media Server, op uw pc of Mac. Plex Media Server zorgt ervoor dat films via het thuisnetwerk naar de tablet worden gestreamed. Daarnaast installeert u op de iPad of op uw Android-tablet de Plex-app. Films meenemen H Films via streaming-technologie bekijken is niet altijd de meest handige optie. Zodra u uit de buurt van uw thuisnetwerk bent, valt het signaal weg en stopt de film plotseling met afspelen.

In zo'n geval is het natuurlijk een uitkomst dat u uw films ook op het apparaat zelf kunt meenemen. Er zijn alleen ontzettend veel filmformaten en er zijn altijd wel filmbestanden te vinden die zich niet op een pc, laat staan op een tablet willen laten afspelen.

Met name de iPad is in dat kader kieskeurig. Op dit apparaat kunt u slechts een paar filmformaten afspelen, maar gelukkig zijn er programma's waarmee u dit probleem eenvoudig oplost.

HandBrake, dat u gratis kunt downloaden via http: Hier kunt u een tijdelijke map voor gebruiken. Klik daarna op Close. Terug op het hoofdscherm kiest u een film uit door op het pictogram Source en dan op Video File te klikken. U kunt zelf alle ingewikkelde video- en audioparameters instellen, maar het is een stuk eenvoudiger om in het rechter schermdeel bij Presets voor Apple iPad te kiezen.

HandBrake stelt vervolgens alles netjes voor u in. Zodra u op Start klikt, wordt de film omgezet. Op de iPad kunt u slechts een paarfilmformaten ofspelen Tip D v d-hoo fd stukken ct Welk spoor u wilt gebruiken, stelt u in op het tabblad Audio. Daarnaast kan op het tabblad Subtitles voor ondertiteling worden gekozen, Helaas werkt dit niet zoals het zou moeten en u zult merken dat er geen ondertiteling verschijnt zodra u de film afspeelt.

Hopelijk functioneert dit onderdeel wel goed in de nieuwere versies van het programma. Een andere beperking is dat beveiligde dvd's niet met HandBrake kunnen worden omgezet. Het is verboden om een beveiliging te kraken. Meestal staat ergens op de achterzijde van een dvd-hoes aangegeven of er beveiliging op de schijf is aangebracht. U kunt uiteraard wel at uw eigen gebrande dvd-films omzetten, zodat u ze op uw tablet kunt afspelen.

Zelf instellen 9 HandBrake biedt ontzettend veel instelmogelijkheden. In het hoofdscherm vindt u er zeven tabbladen vol mee. Als u specifieke wensen hebt en bekend bent met dit soort parameters, kunt u alles naar smaak aanpassen. Zoals we in tip 1 1 hebben aangegeven, gaat dit voor de meeste gebruikers net iets te ver, en werkt de methode met de presets een stuk beter. Merkt u dat een film plotseling niet meer goed wordt omgezet, dan hebt u wellicht iets per ongeluk gewijzigd op een van de vele tabbladen.

Kies in dat geval bij Presets simpelweg opnieuw voor de iPad om de juiste voorinstellingen terug te krijgen.

Waarschijnlijk gaat het dan al beter. U wijst nu niet rechtstreeks een filmbestand aan, maar een map die zich op het schijfje bevindt. Bovenin bij Title selecteert u vervolgens het onderdeel met de langste speelduur, want dat zal de hoofdfilm zijn.

Op een dvd bevindt zich vaak ook nog allerlhande ander materiaal, zoals trailers. Die hebben meestal een korte speelduur. Mocht u alleen geinteresseerd zijn in een gedeelte van de film, dan is het mogelijk om bij Chapters alleen die hoofdstukken te kiezen die u echt wilt omzetten. Dat scheelt veel tijd, want een hele dvd converteren kan tijdrovend zijn.

Controleer of bij het onderdeel Destination een duidelijke bestandsnaam voor uw film is gekozen. Pas dit eventueel aan. Ondertiteling Een dvd bevat vaak meerdere audiosporen, voor verschillende talen. U kunt het bovendien gebruiken om materiaal om te zetten voor een iPad, iPhone of iPod. Het programma werkt met profielen presets , zodat automatisch de optimale instellingen worden gekozen voor het door u gekozen apparaat. Het programma steekt erg basaal in elkaar.

U sleept een film naar het venster of klikt op choose a file om rechtstreeks naar de film van uw keuze te bladeren.

Dan kiest u uw tablet uit in de lijst eronder of een die erop lijkt , u klikt op Convert! Het resultaat van de omzetting wordt in dezelfde map geplaatst als waar de originele film staat. Het verschil tussen de conversies voor de diverse apparaten heeft vooral te maken met de afwijkende schermresoluties.

Het hoofdscherm van Hand- Bra ke biedt zeven tabbladen vol instelmogelijkheden Tip Bibliotheek uitbreiden n Zodra u films geschikt hebt gemaakt om op uw tablet af te spelen, bijvoorbeeld met HandBrake of Miro Video Converter, moet u ze nog wel naar het apparaat zelf overzetten. Met een Apple iPad is daar maar een beperkt aantal mogelijkheden voor. Zo kunt u daar bijvoorbeeld iTunes voor gebruiken. Start dit programma op en klik links onder Bibliotheek op Films. Een iets andere methode is door de films vanuit bijvoorbeeld Windows Verkenner naar de bibliotheek van iTunes te slepen.

Nu hoeft u alleen nog maar uw iPad te synchroniseren. Als dat is gebeurd, kunt u de bestanden naar hartenlust op uw tablet afspelen. P2O -USM2 11 '-.

Synchroniseren a Sluit uw iPad aan op de computer, zodat deze in iTunes zichtbaar wordt. Wacht eventueel tot het apparaat klaar is met synchroniseren en klik dan links onder Apparaten op uw iPad. Ga vervolgens naar het tabblad Films.

Let op, u moet niet op het onderdeel Films klikken dat u in de linkerkolom onder uw iPad vindt, maar helemaal bovenin het venster naar het tabblad Films gaan. Kijk of het vinkje bij Films synchroniseren aanstaat, want alleen dan worden uw films daadwerkelijk in het synchronisatieproces meegenomen.

Automatisch synchroniseren hfa Staat het vinkje waar we in de vorige tip naar verwezen uit, lees dan de waarschuwing die wordt getoond als u het vinkje aanzet. Bestaande films op de iPad die niet in deze iTunes-bibliotheek zitten, worden dan namelijk van het apparaat verwijderd. Twijfelt u, start dan eerst de app Video's op de iPad om te zien of er films op het apparaat aanwezig zijn die u niet wilt kwijtraken.

Zodra het vinkje aanstaat, kunt u in iTunes aanvinken welke films gesynchroniseerd moeten worden. U kunt ook het vinkje bij Automatisch inclusief aanzetten en achter deze optie voor alle kiezen.

Daarmee worden altijd alle films die zich in de bibliotheek bevinden, gesynchroniseerd met uw tablet. Klik rechts onderin nog wel even op Toepassen. Films afspelen doet u met de app Video's, die standaard op elke iPad aanwezig is. Dat is ook verstandig, want anders raakt uw iPad snel overvol.

U kunt films verwijderen door ze uit de iTunes-bibliotheek te deleten. Zolang deze bibliotheek wordt gesynchroniseerd, zal de film vanzelf van de iPad worden afgehaald. Als u niet automatisch al uw films laat synchroniseren, kunt u ze ook rechtstreeks van de iPad verwijderen. Op het hoofdscherm van de app Video's zietuminiaturen van uw films. Houd uwvingernetzo lang op een film gedrukt tot een kruisje in de linker bovenhoek verschijnt. Tik op het kruisje om de film weg te gooien.

Filml to 1 Met de gratis app Filml van Chellomedia hebt u op uw Andoid-tablet of iPad de beschikking over de volledige televisiegids van Filml. Weet u zeker dat u 'P 1 ' wilt verwijderen? Vanuit die database kunnen ook weer trailers worden afgespeeld.

Zo weet u altijd welke films interessant zijn voor u. De films bekijken kan uiteraard alleen wanneer Filml in uw televisiepakketzit. Zo wordt de dienst veelvuldig gebruikt om bijvoorbeeld recensies te lezen. Films die interessant lijken te zijn, kunt u aan een verlanglijst watchlist toevoegen.

Zo vergeet u nooit meer welke films u zeker nog moet gaan zien. Voor sommige functies, zoals het gebruik van de watchlist en de optie om een rapportcijfer aan een film toe te kennen, hebt u een gratis account bij IMDb nodig. U kunt uzelf daarvoor vanuit de app registreren. YouTube Movies n Niet iedereen weet het, maar op YouTube is meer te zien dan alleen de zelfgemaakte filmpjes van gebruikers. Als u een kijkje neemt op www. Het gaat daarbij uiteraard niet om de allernieuwste kaskrakers, maar er zit vast wel iets voor u tussen.

Via de browser van uw tablet bezoekt u de website en speelt u de films af. U haalt de films dus niet binnen, maar bekijkt ze online. Om hier gebruik van te maken, is dan ook een internetverbinding vereist.

Tip 23; Yxplayer 1 n Hebt u geen zin om steeds maar weer films om te zetten naar een formaat dat de iPad slikt? Het kan ook anders. Met de app yxplayer, die u voor 3,99 euro binnenhaalt, kunt u op uw iPad films afspelen die allerlei formaten hebben, zoals mpeg, avi, mp4, flv, mkv, wmv en asf.

Als u deze app niet ongezien wilt kopen, kunt u er ook voor kiezen om eerst yxplayer Lite te installeren. Die mag u gratis gebruiken, maar hij toont wel reclames. Tik vervolgens rechts bovenin op videobron. Nu kunt u films bekijken die zich op de iPad, ergens in uw thuisnetwerk of op internet bevinden. Met Lokaal bestand bekijkt u films die al op de iPad staan. In de volgende tip gaan we hier nader op in. Tot slot kan via Browser een ingebouwde webbrowser worden gestart om online naar films te zoeken.

Yxplayer 3 3t Om bestanden naar de iPad te kopieren, zodat u ze in yxplayer kunt afspelen, start u iTunes, klikt links op uw iPad en gaat u bovenin naar het tabblad Apps. Scroll nu helemaal omlaag en klik onder het kopje Bestandsindeling op yxplayer. Sleep uw films vanuit bijvoorbeeld Windows Verkenner naar het kader yxplayer-documenten of klik op de knop Toevoegen en blader vanuit iTunes naar de map met films.

Films worden meteen naar de iPad overgezet, u hoeft dus ntets te synchroniseren. Breedbeeld Q Veel films zijn bedoeld om te worden afgespeeld op een breedbeeld- scherm. Tablets hebben meestal echter een beeldverhouding van 4: Het gevolg is dat er zwarte balken boven en onder in beeld verschijnen. Er is een instellingsmogelijkheid waarmee u die zwarte balken meestal kwijt kunt raken, doordat een uitsnede van het beeld wordt gemaakt tijdens het afspelen.

U raakt dan echter wel wat beeldinformatie aan de zijkanten kwijt. Bij de iPad kunt u ook tijdens het afspelen van een film kiezen om naar deze [li- stening om te schakelen. Om dit te doen, tikt u ergens op het scherm en daarna op het pictogram rechts bovenin.

Voor ouders is het lastig om er grip op te houden, ook al zijn ze overtuigd van de risico's. Weet u bijvoorbeeld op welke websites uw kinderen rondneuzen als ze online zijn?

Celukkig zijn er verschillende hulpmiddelen waarmee u als ouder toezicht kunt houden op het internetgedrag van uw kroost. Hiermee kunt u instellen wat uw kinderen wel en niet met de pc kunnen doen, zodat ze bijvoorbeeld geen aanstootgevende websites bekijken of spelletjes spelen die niet geschikt zijn voor hun leeftijd.

Er zijn handige hulpmiddelen waarmee u het computer- en internetgebruik van uw kinderen in goede banen leidt. Standaard is Windows een heel open systeem. De programma's op het bureaublad en in het startmenu kunnen meestal door iedereen worden uitgevoerd zodra de pc is aangezet. Wie de webbrowser start, kan ook nog eens onbeperkt de hele wereld rondsurfen. Kinderen kunnen daarbij onbedoeld met programma's en websites te maken krijgen waar ze gezien hun leeftijd nog niet aan toe zijn.

Door de computer slim in te stellen, kunt u dit voor een groot deel voorkomen. We reiken u in dit artikel een aantal handige tools aan, maar besef daarbij wel dat het hulpmiddelen zijn, niets meer en niets minder.

Ze bieden dus geen garantie. Daarnaast is het belangrijk dat u met uw kinderen praat over wat ze wel en nietmogen doen en dat uzeuitlegt welke bedreigingenze op internet kunnen tegenkomen.

Net zoals u ze vast ook hebt uitgelegd wat de gevaren zijn van het oversteken op een drukke weg. Ouderlijk toezicht n Het computer- en internetgebruik van kinderen is in de hand te houden door Ouderlijk Toezicht te activeren. Als u met Windows 7 werkt, is deze functie standaard al op uw computer aanwezig.

U hoeft hem alleen maar te activeren en naar smaak in te stellen. U kunt ermee aangeven wanneer en hoe lang een computer door de kinderen mag worden gebruikt en welke programma's ze wel en niet mogen uitvoeren.

Ook kunt u instellen welke websites de kinderen mogen bezoeken. Hier hebt u wel een uitbreiding voor nodig. Die stelt Microsoft gratis beschikbaar en u installeert hem eenvoudigweg vanaf internet. Het computergebruik van kin- deren kan worden gecontro- leerd via Ouderlijk Toezicht Tip ' Extra Windows-accounts fl Voordat we Ouderlijk Toezicht kunnen activeren, zijn er enkele voorbereidingen nodig.

Zo moet voor elk kind een eigen Windows- account met een wachtwoord worden aangemaakt. Daarnaast moet ook uw eigen account een wachtwoord krijgen. Hebt u meerdere accounts op uw pc aangemaakt? Dan moeten ze allemaal van een wachtwoord worden voorzien. Daarna kunt u per account aangeven of het wel of niet onder het regime van Ouderlijk Toezicht moet vallen.

Op die manier kunt u de accounts van volwassenen aan het toezicht onttrekken, zodat ze ongelimiteerd kunnen worden gebruikt. Hebben de kinderen een eigen pc? Ook dan is het nodig dat u met meerdere accounts werkt: Wachtwoord instellen SE Allereerst gaan we de Windows-accounts voorbereiden.

Hiervoor gaat u naar het configuratiescherm. Druk op de Windows-toets van het toetsenbord of klik op het Start-pictogram linksonder in het bureaublad. Klik daarna op Configuratiescherm en vervolgens op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht. Klik nu op Gebruikersaccounts. Stel hier een wachtwoord in voor uw eigen account het account dat u nu gebruikt met de optie Een wachtwoord voor uw account instellen. Daarna zijn de andere accounts op deze computer aan de beurt. Klik op Een ander account beheren.

Stel per account een wachtwoord in door steeds op een gebruikerspictogram te klikken en vervolgens op Een wachtwoord instellen. Via Een ander account beheren keert u iedere keer terug naar het scherm waarop alle accounts zichtbaar zijn.

Klik onder het kader met accountpictogrammen op Een nieuw account maken, vul een naam in en kies voor Standaardgebruiker. Doe dit per kind. Vergeet niet om ook deze nieuwe accounts direct na het aanmaken van een wachtwoord te voorzien. Daar vraagt Windows helaas niet om tijdens het aanmaken, dit moet u dus steeds achteraf doen. Ouderlijk Toezicht instellen m Nu alle Windows-accounts zijn voorbereid, kunt uOuderlijkToezicht gaan inrichten.

Ookditdoetu op het scherm metdegebruikerspictogrammen. Hier klikt u onderin het venster op Ouderlijk toezicht instellen. U mag ook beginnen op het hoofdscherm van het configuratiescherm en daar onder het kopje Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht kiezen voor Ouderlijk toezicht voor elke gebruiker instellen.

U ziet nu alle accounts op een rijtje. Klik op een account waarvoor u Ouderlijk Toezicht wilt instellen. Standaard is de functie voor iedereen uitgeschakeld, klik dus op Ingeschakeld: Daarna is het aan u om te beslissen welke beperkingen u voor ieder kind instelt. In de volgende tips laten we de mogelijkheden zien. Speldassrficaties; Ung«scft«ft«d Spellen beheren op basis van dasstficatie, inhoud of naam programme beperkingen: Tijdslimieten n Allereerst kunt u bepalen wanneer een kind de computer mag gebruiken.

Als u op Tijdslimieten klikt, verschijnt er een matrix. Om de computer op bepaalde dagen en tijdstippen te blokkeren, klikt u in de betreffende vakjes, zodat ze blauw worden. U kunt ook met de muisknop ingedrukt over de vakjes slepen, zodat u aaneengesloten gebieden inkleurt. Op deze manier kunt u heel precies instellen wat de toegestane computertijden voor het betreffende kind zijn.

Buiten de toegestane tijden kan een kind zich niet aanmelden en blijft de computer vergrendeld. Staat de computer al aan, dan wordt het kind automatisch afgemeld zodra de geblokkeerde periode aanbreekt. Dit doet u door te klikken op Spelclassificaties instellen. Daarnaast kunt u bepaalde typen inhoud blokkeren, zoals 'angst', 'geweld', 'grof taalgebruik' en 'seks'.

Deze blokkering heeft een aanvullende functie. Zelfs als een spel binnen een bepaalde, door u toegestane leeftijdsclassificatie valt, kan het alsnog worden geblokkeerd omdat u een bepaald type inhoud niet hebt toegestaan. Niet alle spelletjes ondersteunen PEGI, daarom hebt u boven in dit venster ook nog de keuze om ongeclassificeerde spelletjes toe te staan of te blokkeren. Ook dit is weer een aanvulling op de keuzes die u zojuist hebt gemaakt. Zodra u ervoor kiest, verschijnt er een rijtje met spelletjes die op de betreffende computer staan, met erachter een aantal keuzemogelijkheden.

Standaard is Classificatie- instelling voor gebruiker actief. Dit betekent onder andere dat de gekozen PEGI-classificatie leidend is. U kunt er echter voor kiezen om bij een bepaald spelletje over te schakelen naar Altijd toestaan of Altijd blokkeren. Programma's SH Terug op het hoofd scherm waar u Ouderlijk Toezicht voor een kind inschakelt, kunt u vervolgens kiezen voor Specifieke programma's toestaan en blokkeren.

Deze optie wordt voorafgegaan door de naam van het account. Zodra u deze optie activeert, wordt een lijst samengesteld met gei'nstalleerde programma's. Dit kost wat tijd. Als u er nog iets in mist, mag u de lijst zelf aanvullen via de knop Bladeren. Standaard is alles geblokkeerd, u moet zelf aangeven welke programma's het kind mag gebruiken. Dat kan door hier en daar een vinkje te zetten, of door de knop Alles selecteren te gebruiken.

Het is verstandig om eerst met Alles selecteren alle programma's toe te staan en vervolgens alleen de exemplaren uit te schakelen die uw kinderen echt niet mogen gebruiken.

Als u het niet op deze manier doet, starten allerlei systeemtaken niet meer op! Wie een geblokkeerd spel of programma alsnog probeert te starten, krijgt een foutmelding te zien en leest daarin dat de software is geblokkeerd via Ouderlijk Toezicht.

Door een wachtwoord op te geven, kan een ouder alsnog toestemming geven. Dat is ook handig als u zelf eventjes onder het kinderaccount wilt werken. Het is verstandig om voor de jongste kinderen alleen websites toe te staan die gegarandeerd kindvriendelijk zijn. Dat kan door een speciale browser voor kinderen te installeren, zoals MyBee www.

U kunt hier suggesties voor inzenden, waarna redacteuren van het browserteam beoordelen of de genoemde websites geschikt zijn om aan MyBee toe te voegen. Wilt u maximaal grip houden op het internetgebruik van jonge kinderen, dan kunt u een eigen lijst gebruiken waar door u goedgekeurde websites op staan.

MyBee is bedoeld voor kinderen tot elf jaar. Via Ouderlijk Toezicht kunt u alle andere browsers blokkeren, zodat MyBee de enige werkende browser is onder het kinderaccount. Maar goed, ik zei het al eerder: Van onze rechtstaat heb je dus geen drol begrepen. Je laat van je zelf niks heel man. Godverdome man je drijft maar door en door of jij zelf de wijsheid in pacht heb.

En als je moet schijten dan zou ik als ik jou was De koran maar eens op het schijthuis goed door nemen. Zie daarvan bijna dagelijks de beelden op de televisie. Of een mes in je buik, van Gogh toch was zijn naam. Dan wil je toch ook geen gokje wagen welke kant dit op zou gaan. Het domste wat je nu als moslim kan doen is wilders voor het gerecht slepen.

Want dan voed je dus ook een deel van de Nederlanders, dat je juist niet wil voeden. Dus ben je zelf ook haat zaaier geworden. Moslims die afstand doen van radicaal gedrag Zouden juist meer moeten laten zien dat zij vechten tegen dit onrecht van hun geloof. Maar dat is juist dat de Nederlanders niet zien gebeuren. En of er niks van merken. Respect voor elkaar daar zit nog een heel groot gat in dit land. Doe dat lekker in de kerk of moskee Maar val mij er niet lastig mee.

Van huis uit ben ik katholiek gedoopt Maar ik laat mij toch mooi niet foppen door sprookjes boek Bijbel die haat en liefde uitspreekt als Mooi! Dat is net zoiets als hier heb je een kus, maar de klap komt er achter aan.

Dan ben je dus gedoemd om je hele leven te bukken voor zij die je willen dood kussen. Ik probeer elke dag de mens liefde vol te respecteren. Je mag best veel harde taal gebruiken maar dat houd niet in dat je elkaar maar moet doden omdat? Vul dat zelf maar in.

Dus toiletpaper laat die verdediging en aanval eens los en kijk eens goed in de spiegel wie je daar nu echt ziet staan!

Want vandaag ben je weer dit en morgen weer dat. Wie je ook bent op deze wereld. Laat de vrede met ons zijn. Ongelovigen mag je plunderen en over de kling jagen. Ik heb ook geen idee waar hij dit vandaan heeft, maar ik ga het niet goedpraten. Vooralsnog hou ik het er op dat hij niet in staat is om onderscheid te maken tussen religie en menselijk handelen. Hoe kom je daar in godsnaam bij?

Jij bent als zovelen in deze discussie die de mond vol hebben van vrijheid van meningsuiting, en die dan alleen bedoelen hun eigen mening! Marcheer jij maar lekker achter degene met de grootste mond aan. Ik hou me daar verre van Dat moet ik toch zelf weten.

Ik dacht dat jij voor vrijheid van meningsuiting was? Statistisch zijn Marokkanen en Turken grotere criminelen dan autochtone Nederlanders. En ook niet die Antillianen die beslist niet islamitisch zijn?

Jij wil dus Turkse en Marokkaanse criminaliteit relativeren aan het geloof? Eigenlijk is het van de gekke dat ik hier met een fervent neo-nazi aan het discussiëren ben. Het gaat hier immers om een religie die bestaat uit de middeleeuwse waanideeën van een agressieve pedofiel. Iemand die bij het volle verstand en geheel vrijwillig zegt het persoonlijke en maatschappelijke leven te willen baseren op een dergelijk krankzinnig gedachtegoed is zelf niet goed wijs.

Zo iemand wil je niet als buurman. Waarom doe je nog moeite hier, dan? Wilders klaagt de hele tijd hoe hem dingen onmogelijk worden gemaakt. Hitler deed dat ook altijd. Jij doet dat ook. Alsof een citaat jou gelijk geeft. Maar bij een aangifte moeten verklaringen worden afgelegd, en dat moet er wel iets aan de hand zijn.

Als je een post niet van voldoende kwaliteit vind, waarom reageer je er dan op? Je kunt dit als cultuurrelativist niet leuk vinden, maar het is nu eenmaal een feit, dat geheel verklaarbaar is uit de verschillende culturele achtergronden. Mensen zijn nu eenmaal niet gelijk en niet gelijkwaardig kijk maar naar je loonstrookje ;-. Verder zijn de vrouwen binnen de islam opgejaagd wild.

De vergelijking die Wilders maakt tussen Koran en Mein Kampf is volledig gebaseerd op het onderdrukkende fascistische karakter van de islam. De bedreigingen aan zijn adres zijn immers reëel en de man strompelt van de ene tegenslag naar de andere, zowel in NL als daarbuiten.

Ik ben het zelf ook niet altijd eens met praktijken in de USA of in Nederland. Soms heb ik het schaamrood op de kaken, om het maar eens zo uit te drukken. En voor wat betreft de SGP: Mijn stelling was dat iemand dit zou kunnen doen als hij gekrenkt was in zijn geloof.

En zoals je al eerder terecht hebt opgemerkt: Net zomin als "de Nederlander". Mensen hangen al dan niet een geloof aan, mensen geven interpretaties, mensen zijn al dan niet tolerant. Wederzijds vertrouwen en tolerantie bijvoorbeeld zijn zaken waaraan ik grote waarde hecht. En onder onze vriendenkring van mijn vrouw en mij, bedoel ik bevinden zich islamieten die dezelfde waarden delen, ook al verschillen we op sommige punten van geloofsopvatting.

Is geen probleem gelukkig niet. Maar goed, er zullen altijd mensen rondlopen die ophitsen tot moord, en anderen die moorden. Dat is heel erg. Dat geef ik direct toe. Dat is wat ik bedoelde met een wereldwijde doodsbedreiging. Soms zijn fatwa's zelfs in strijd met de Koran, omdat ze een vraagstuk oplossen dat binnen de Koran niet oplosbaar is zoek in deze thread op het woord "siam" voor een voorbeeld.

De meeste Nederlanders vinden toch dat in Afrika, gezien de enorme AIDS-epidemie condooms moeten worden gebruikt, terwijl het Vaticaan dit actief verbiedt. Als ik het even populair uitdruk, dan vechten soennieten en sjiïeten elkaar de tent uit, dus echt aardig vinden ze elkaar niet, nee.

Maar heel veel islamieten zo niet allemaal hanteren de Koran als hoogste uitgangspunt, daarmee de wetgeving in een land of de Universele Verklaring van de Mensenrechten op het tweede plan stellend. Dit even vertaald richting Rushdie: Ik hoop dat je dat zelf ook ziet, anders denk ik dat iedere discussie sowieso onmogelijk wordt. Ook zijn ze niet echt onderbouwd door feitelijkheden. Dus ik maar er verder niet teveel woorden aan vuil.

Want deze verklaring staat lijfstraffen toe, zoals die in de USA vaak worden toegepast. In de USA is het wettelijk toegestaan dat mensen worden opgehangen, vergiftigd of vergast, indien een rechter hiertoe bevel geeft. Dit is in strijd met die andere verklaring van de rechten van de mens. Neo-nazi's grijpen de eenzijdig besproken feiten, de halve en hele leugens van Wilders, en ook van jou, Peter de Jong zie mijn reactie van Maar ik weet wel een aantal dingen zonder opzoeken:.

Die zijn door de meeste landen in de wereld erkent. Uit m'n hoofd gezegd heet die de Universele islamitische verklaring van de mensenrechten, maar dat weet ik niet zeker. Deze verklaring wijkt op sommige punten af van de Universele Verklaring, met name daar waar het gaat om de positie van vrouwen, lijfstraffen en de positie van religieuze minderheden. Daarnaast weet ik ook niet of Iran één van beide verklaringen heeft ondertekend. Ik sluit daarom af met een quote waar ik me helemaal in kan vinden:.

Moet die voor een Internationaal gerechtshof verschijnen? Turken en Marokkanen stelen geld én besnijden meisjes in NL. Maar dat staat er niet. Er staat, dat niet alleen de besnijdenis van meisjes die in NL wonen doorgaat, maar ook de grootschalige oplichting door Turkse en Marokkaanse PGBs. Het verdient niet op basis van feiten een prominente plek in een discussie die over de islam gaat.

Er kwam vorige week een grootschalige diefstal aan het licht van PGB's, er is hiervoor een Nederlandse directie gearresteerd. De kans is heel wel aanwezig dat deze in christelijke traditie zijn opgevoed. Wat zegt dit over Nederlandse christenen? Daarbij verbiedt de bijbel alsook de koran, diefstal. Dus het noemen van Turkse en Marokkaanse organisaties die blijkbaar hebben gefraudeerd in een discussie ove islam is onterecht stigmatiserend.

Het zeggen dat wanneer je een gropeje jonge Marokkanen in een steegje tegenkomt, de kans dat je wordt vermoord dan wanneer je een groepje oudere Noren tegenkomt is nergens op gebaseerd. Dit is een onnodig stigmatiserende vergelijking, want als je de jonge Marokkanen vervangt door jonge Noren klopt hij ook, en als je de ouder Noren vervangt door oudere Marokkaanen klopt hij ook.

Ik vind de stellingen die jij poneert levensgevaarlijk, warhoofdig, en vanwege de intellectuele schijn die moeten oproepen, semi-intellectueel. Niemand heeft immers het recht een ander schade te berokkenen. Als een criminele overheid uit een ander land wordt berecht voor een internationaal tribunaal en dit leidt tot aanslagen door extremisten dan dient de internationale gemeenschap daar tegen op te treden. Daar kan je alleen vrijwillig afstand van doen.

Kan de bevolking het probleem niet zelf oplossen zoals in een dictatuur , dan is er in principe niets op tegen als anderen hen helpen om de misstanden recht te zetten.

There is no greater power in the universe than the need for freedom. Against that power, governments and tyrants and armies cannot stand. Zelf ga je immers voortdurend uit van veronderstellingen, zonder deze te controleren. Om deze nog maar even vrij samen te vatten:. Discriminatie op basis van groepskenmerken is de core business van alle verzekeringsmaatschappijen en dat is niet voor niets.

De dode Theo van Gogh is daar het levende bewijs van we kunnen er toch over praten, schijnt-ie nog gemompeld te hebben. Voor de individuele Marokkaan die net als ieder ander mens liever gelijk op zijn persoonlijke merites wordt beoordeeld is dat natuurlijk heel vervelend. Het is echter onzin om het de ander te verwijten dat die een risicomijdende opstelling kiest. Je gaat slechts in op een voorbeeld geen argument , dat je ook hierboven aanhaalt: Dat buitenlanders hun vrouwen besnijden weten we al lang.

Nederlanders doen dit niet. En dat Turken en Marokkanen op grote schaal de Nederlandse overheid oplichten weten we ook allang.

Of ben je de enorme kinderbijslagfraude waar de Marokkaanse en de Turkse overheid vrolijk aan meewerkten nu al vergeten? Dat Nlers de overheid ook oplichten weten we, maar de misstanden waar we het hier over hebben zijn alleen en uitsluitend mogelijk door de aanwezigheid van Turken en Marokkanen. Heb je hier ooit van gehoord bij Chinese of Italiaanse immigranten in NL? Dat belastinggeld is al erg, maar die vrouwenbesnijdenis is een onvoorstelbare schande.

Anders kap ik ermee. Die moest gescheiden worden want ze konden zo niet blijven leven. Bij het scheiden zou een van de twee kinderen overlijden. Het is dus niet mogelijk, in dit voorbeeld, om volgens de Koran te leven, want alles wat je doet, wat je ook kiest, je keuze is altijd in strijd met de Koran.

En het fatwa luidde dat de operatie mocht doorgaan. De operatie slaagde, een kind bleef leven, het ander ging dood. Helaas is het kind dat bleef leven een jaar later overleden. Het wordt toegepast in islamitische, maar ook in christelijke en animistische bevolkingsgroepen in Oost-Afrika.

In landen zoals Soedan en Jemen is het een wijdverspreid gebruik dat meisjes besneden worden. In je eigen ogen dan Voor zulk gedrag bestaat een woord wat ik je zal besparen.

Van vrijheid van meningsuiting heb je iig weinig begrepen en van de democratische rechtstaat ook niet Soennieten hebben geen enkele religieuze verplichting hieraan. Bin Laden is een Soenniet. Geert Wilders is bijvoorbeeld iemand die niet in staat blijkt te zijn om dergelijke noodzakelijke nuanceringen te maken. Want hij noemt ook Turken en Marokkanen in een zinnetje als zijnde bedriegers en besnijders van meisjes, terwijl dat toch echt niet in die landen voorkomt.

Her verschil lijkt kinderachtig, maar toch is het er. En die bepaalde etniciteit in verband te brengen met besnijdenis van meisjes. Voor mij is dat wat ik met niveau Mein Kampf bedoel.

Ik heb er nog een paar genoemd. Nu we dan toch zo aardig zijn wil je complimenteren voor je open houding in de discussie, waarschijnlijk het meest open van iedereen in deze discussie. Weloverwogen, doordacht, met kennis van zaken en in staat om bronnen te vermelden. Ik waardeer dat zeer, want ik merk in sommige draadjes dat dat niet altijd zo is.

Bovendien lijkt het me dat we qua denkbeelden niet veel verschillen. Ik vond het "de man spelen, niet de bal", om het eens in voetbaltermen uit te drukken. W kan nu zeggen dat hij niet verantwoordelijk is voor de andere kanalen waarin deze film verspreid wordt. Geen enkele crimineel erkent de wetgeving die hij overtreedt tot hij gearresteerd is en zich er ter bescherming op kan beroepen ;-.

De mensen daar vinden zichzelf geen criminelen. Dat wij in Nederland andere regels, normen en waarden hanteren geeft ons niet het recht om anderen als "crimineel" te bestempelen. Die dient zich dan voor het Internationale Gerechtshof in Den Haag te verantwoorden voor het niet of onvoldoende handhaven van mensenrechten. Je weet dat het zo niet werkt.

Met andere woorden, in een dergelijke situatie beroept Iran zich op hun rechtspraak. Suggereer je hier een actie op het grondgebied van een soevereine staat? Eén van de basisbeginselen van de internationale rechtsorde is juist erkenning van soevereiniteit. Met de suggestie die je hier doet legitimeer je ook de daad van een extremist op Nederlands grondgebied. Lijkt me niet echt jofel. En als Geert Wilders dan hetzelfde doet wordt men opeens ernstig bedreigd?

Het enige verschil is dat Geert de koranteksten handig in het nederlands vertaald heeft. Zijn ze het zat dat hun bandbreedte dichtgetrokken wordt? Heeft een andere partij achter de schermen druk uitgeoefend?

Wie komt eens met een mooie conspiracy theorie? Het doen van valse aangifte is een redelijke ernstig misdrijf in de UK zeker als het om terroristische bedreiging gaat , dus daar passen ze dan voor. Meer kan ik er niet over zeggen. Meer kan ik er neit voer zeggen. Misschien dat je met een dergelijke klacht eens naar de dokter kunt gaan, ze hebben er goede middeltjes tegen, tegenwoordig.

Of Iran geen mensenrechten erkent doet er juridisch niet zoveel toe. Dit geldt overigens net zo goed als een land de eigen burgers slecht behandelt denk bijv. De globaliseringstrend zal dit echter sterk verbeteren. Hoe meer grensoverschrijdende organisaties er zijn, die allemaal economisch met elkaar verweven zijn, hoe meer behoefte er aan algemeen geldende en goed handhaafbare rechtsregels zal zijn.

Dit gaat boven alle andere zaken waar overheden zich mee bezighouden. Het is dermate essentieel voor ons bestaan, dat tegen schendingen onmiddelijk en krachtig dient te worden opgetreden. Het is ook een onvoorstelbare schande dat iemand als Wilders, ongeacht hoe je over hem denkt, niet normaal over straat kan. Ik haal mijn favoriete schrijver nog maar eens aan:.

For it is against scoundrels that oppressive laws are first aimed, and oppression must be stopped at the beginning if it is to be stopped at all. Ik stelde de vraag over Salmon Rushdie, tegen wie een fatwa werd uitgesproken. Natuurlijk, Engeland, Amerika, Nederland, eigenlijk de gehele westerse wereld protesteerde. Ook moslims, die in deze landen woonden en wonen, hebben aangegeven het niet met deze fatwa eens te zijn en sommigen ook wel, natuurlijk.

Maar een land als Iran, om maar eens wat te noemen, heeft een andere religie als basis. Tegen bepaalde normen en waarden wordt in zo'n land anders aangekeken dan wij in Nederland doen denk aan vrijheid van godsdienst, meningsuiting, persvrijheid. Als jij dus schrijft: Als er een doodsbedreiging wordt uitgesproken tegen een burger zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat daar tegen opgetreden wordt door de verantwoordelijke overheid c. Maar dan praat je over crimineel gedrag let wel, bezien vanuit onze rechtsorde!

Maar iemand als Mohammed B. Daarnaast heeft geen een religie of levensbeschouwing een antwoord op "alle vragen des levens", dus ook dat antwoord moet ik je schuldig blijven. Maar lees onderstaande uitspraak uit een essay van Nehed Selim: Een botsing tussen de orthodoxe islam en de westerse, democratische wereld lijkt onvermijdelijk. Met orthodoxe islam bedoel ik die vorm van het islamitische geloof waarbij zowel de koranteksten als de overleveringen van de Profeet hadith letterlijk geïnterpreteerd en nageleefd worden.

Het is de officiële islam in de meeste islamitische landen. Het merendeel van de moslims in Nederland voelt zich ermee verbonden moet in een keer belasting terugbetalen.

Maar dat neemt niet weg dat er mensen zullen zijn die daar anders over denken. Dat je je verbijstert over het gebrek aan valide argumenten, ook prima. Maar om dan iemand te bejegenen met. Ik vind bovendien dat je reactie aan 4UiA geen legitimatie is voor deze uitspraak.

Hij suggereert, dat Wilders anti-islam is omdat in zijn pubertijd een moslim er met zijn vriendinnetje vandoor ging. Welk argument je ook gebruikt. Ik vind dat je met deze uitspraak geen haar beter bent dan degene die je probeert te veroordelen Misschien liepen de emoties bij jou hoog op, maar ook dat is geen excuus.

Het is zijn mening en niet geheel gestaafd door onwaarheden. Dat jij vindt dat het uit zijn context is getrokken is iets wat je moet bespreken, maar om dan gelijk iemand een Nazi te noemen Dan ben ik wel erg benieuwd op wie JIJ gestemd hebt, want elk ding dat die persoon doet was jij het helemaal mee eens.

Het antwoord van de AEL geeft nog eens af op de joden. Oprichter Dyab Abou Jahjah is alleen te horen als commentaarstem. Het antwoord van de Nederlandse Wereldomroep geeft Wilders de schuld van de multiculturele spanningen in NL:. Dat blijft uiteraard allemaal speculatie. Verder blokkeren we ook het internetverkeer wat ons niet zint. En dan gaan we ons hier trots nederlandertje zitten voelen. Die spelfouten zijn wat dat betreft een onmiskenbare voorbode van de kwaliteit van de boodschap En dan dat gezeur over mijn nick Tenzij er opeens een nick-politie is waar jij de verschijningsvorm van bent.

En dan niet één keer erover beginnen, maar keer. En dan nog vreemd vinden dat je geen reactie krijgt! Hoe diep wil je gaan? Het is zelfs totaal in strijd met de Islam, die stelt dat je je lichaam goed moet verzorgen en niet mag schaden of verminken.

Hun site staat vol met Pat Condell die waarschuwt hoe gemeen en gewelddadig moslims zijn, hoe kan dat dan dat ze dit niet voorzien hadden? Nog steeds staat de site vol met Pat Condell die waarschuwt voor gemene moslims, die hun vrouw slaan, en de persvrijheid bedreigen.

Waarom maken ze geen korte metten emt die sites waarop Condell staat. Wilders zit bij Piratebay met seeders, hij zit bij Youtube, Google video, tientallen, zo niet onderden plaatsen.

Waarom LiveLeak aanvallen vanwege Wilders. Maar "gelukkig" was Duitsland daarop voorbereid. Voor de avond was gevallen hadden ze heel Polen bezet. Arme Hitler, hij had vrede gewild, maar die ellendige Polen wilden oorlog. Wat kon hij doen? Toch alleen maar terug laten schieten? Waarom hij wel, hij is veel prominenter als islam criticaster dan Wilders. Ik ga er van uit dat LiveLeak niet met Wilders samenspant en een onafhankelijke overweging maakt.

Je mag dus aannemen dat die bedreigingen er echt zijn. En dat Pat Condell dus gelijk heeft als hij het heeft over 'bullying muslims' die zo iedereen naar hun pijpen laten dansen. Vind jij dat dan acceptabel? Zoals zij zeggen "This is a sad day for freedom of speech on the net" idd. We would like to thank the thousands of people, from all backgrounds and religions, who gave us their support. Er is deze week een Nederlandse directie opgepakt die miljoenen aan persoonsgebonden budgetten heeft verduisterd.

Dat is erg, maar dit gebeurt niet door Turken en Marokkanen, ook hier weer een fout gekoppelde nationaliteit. Ik nodig iedereen uit om zijn overige reacties met betrekking tot dit onderwerp te lezen. Ik hoop dat het dan duidelijk is, en zo niet, tja, dan heb ik geen hoop meer dat dit publiek tot een in mijn opinie goed standpunt in staat is, en maakt het verder niet uit dat ik veel moeite doe. In lek geval is misschien duidelijk waarom ik deze persoon een: Nu, dan is dat maar zo.

Ik heb in elk geval mijn best gedaan, en nog enkele anderen ook, meer kan ik niet doen. Nog erger is dat er nu autochtonen zijn die nu snappen wat de islam inhoudt n. Tis om te janken. De enige boodschap die ik kan filteren n. Joseph Kony had een zeer beperkte reikwijdte met zijn denkbeelden. De Paus keurde het niet af, maar moedigde het ook niet openlijk aan. Dus daarmee was de reikwijdte ook zeer beperkt. Veel priesters wilden dat wel, maar waren door hun eed aan de kerk en in hun ogen aan God niet in staat om dat te doen wat ze juist vonden.

Ik acht Wilders mede verantwoordelijk voor de alleen al financieel gezien enorme schade die Nederland gaat oplopen komende weken. Al die dingen die ik hierboven noemde heeft hij werkelijk voorgedragen in de tweede kamer, en wat ik zeg over het ontbreken van vrijheid van meningsuiting binnen zijn "Partij van de Vrijheid" klopt ook. De Koran is een dik boek, maar lang niet dik genoeg om alle voorkomende vragen te beantwoorden. Daar is jurisprudentie van fatwa's ontstaan. Dat is weer heel wat anders dan een Sjiiet.

Maar een andere interpretatie, iets met kinderen en neven van profeten, dat hou ik allemaal niet precies bij. Hij heeft naar eigen zeggen dit boek in Gods Allah opdracht geschreven.

Ik zeg dit als onafhankelijk individu, geheel op eigen initiatief, zonder overleg met anderen. Dat jij mij begint te stigmatiseren zegt iets over jou, niet over mij. Die gruwt van het militarisme in die streken. En gruwt van de godsdienstwaanzin aldaar. Afstand neemt van het zionisme dat ontaard is in een motivering van een etnisch en religieus zuiver Israël waarin geen plek meer zou zijn voor Arabieren, christelijk of moslim. Wat HdW dus doet is spreken vanuit de achtergronden van iemand die uit de praktijk spreekt van religieuze en etnische intolerantie.

Weet wat er uit naam van allerlei religies in Het Heilige Land gebeurd is en gebeurt. Overeenkomst bij dit alles is dat het gebeurt op grond van religieus en etnisch fanatisme.

En dat het de hele regio ondermijnt en kan lijden tot het Armageddon van de gehele wereld. Want wat denk je dat er gaat gebeuren als Iran of Hezbollah kernwapens in gaat zetten tegen Israël? Zijn alle PvdA stemmers het eens met Wouter Bos? Zijn alle Moslims het eens met Middelmatige mensen praten over gebeurtenissen. De persoon met gebruikersnaam "Toiletpapier" praat over mensen.

Ik weet niet hoor, maar als mijn communicatievaardigheden op dat level zouden liggen zou ik me een beetje gedeisd houden en al zeker geen andere mensen gaan afzeiken die wel naar school zijn gegaan Ik zeg alleen dat de uitspraak. Onze geestelijk leiders zoals Geert Wilders doen dat wel nogal ongenuanceerd en vooral niet waar is. Daar reageerde ik op, maar dit Wilders is bij jou allang niet meer objectief heb ik het idee Vandaar dat ik het even heb opgezocht, niet om mensen te beledigen of flauw te doen.

In een vorige reactie gaf ik aan dat de houding van Balkenende nogal wat twijfels heeft gezaaid wat voor premier er eigenlijk aan het roer staat.

Voorlopig houd ik het er op dat Balkenende al in de verdediging sprong voordat de film uit was. Ik hou het liever op risicomijdend gedrag, en kennelijk had hij daar aanleiding toe. Bovendien wil hij dat het boek, waarop deze religie gebaseerd is, verboden zou moeten worden in Nederland. Wilders heeft al lang geleden duidelijk gemaakt wat voor film hij zou gaan maken.

Tsja, dan zijn de reacties hierop voorspelbaar. Een bekend Nederlands spreekwoord zegt dan ook: En wat te denken van Verhagen? Allemaal niet echt verheffend. Hij heeft nog niet opgeroepen alle moslims in de straten te doden, omdat zij moslim zijn.

Hoewel ik met lang al zijn denkbeelden en wellicht de wijze waarop hij dit uitdraagt niet eens ben, maakt hij wel een valide punt, namelijk het tot staan brengen van radicalisering in Nederland en dit een groter probleem is dan men in Den Haag geloofd of naar handelt. Zolang er steeds voorbeelden te noemen zijn van radicale imaams in nederlandse moskeen, heeft hij een valide punt naar mijn mening. Als men het negeert, escaleert het nog verder Ik ben met je eens dat de meneer in kwestie geexcommuniceerd had moeten worden en dat hetzelfde geld voor de vorige Paus, maar beiden vormden geen bedreiging voor de wereldvrede al was Adolf Hitler dat uiteraard wel.

Werd een wereldberoemde uitdrukking en doctrine. Nee, het staat niet in de van Dale, komt nog wel. Het is een verwijzing naar de aanval op Irak. Dus al die verschillende cultuurtjes, religies en taaltjes vind ik niet zo terzake doende.

De opmerking alsof ik die eventueel niet zou kennen komt eventueel voort uit een wij en zij geest die ik nog niet heb. Wat vinden jullie van mijn high heels? Ontsnappen is geen optie. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Rondborstige blondine is helemaal klaar voor de BDSM sessie. Kinky slet bewerkt met Hitachi. Big tits hottie gagged and enjoying a BDSM session. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals.

Lezdom Punishes Submissive Anal Slut. Lisa wil van pijn leren genieten. Moeder en dochter kleineren een hulpeloze knaap. Kinky squirten tot het pijn doet.

Linda zit in een uitzichtloze situatie en vindt het heerlijk.