Sm dominant lekker en geil

sm dominant lekker en geil

Ik besloot om haar te gaan vragen wat er aan de hand was. Ze bleek Ineke te heten en ze zei net te zijn ontslagen van haar werk Hoi, ik ben mark van 37 jaar. Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten. De laatste tijd ben ik regelmatig op een chat site te vinden waar veel bdsm-ers en kinky mensen zitten. Laatst het ik een geil spel via deze site gespeeld.

Ik heb al een Eindelijk was het dan zover. En dit jaar niet hangen op Zantvoord. Ik ben nog steeds ontzettend verliefd op mijn gespierde buurvrouw. Sinds ze naast me is komen wonen, ben ik al zo vaak door haar leeggemolken, dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Ze weet precies hoe ze me moet bewerken en seksueel op te winden door Het begon allemaal zo onschuldig, dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Op een avond ging ik met een paar collega's na het werk naar de plaatselijke kroeg.

Aangezien ik getrouwd ben, bezocht ik deze officieuze vergaderingen alleen maar als Dominant   1 2. Opeens ben ik de Meester van twee slavinnen! Dominant   1 2 Meester maakt van mij een sissy! Sissy Sexverhalen   donderdag 20 juli     Meester Sexverhalen   donderdag 20 juli     Meesteres Sexverhalen   zaterdag 24 december     Cuckolding Sexverhalen   dinsdag 12 juli     Vernedering Sexverhalen   zaterdag 2 juli     Dat doe ik ook juist graag, in mijn privésfeer maar ook op mijn werk.

Dat is alleen veel meer psychologie, en het is ergens ook veel "enger. Dat betekent niet dat ze er geil van worden om erover te denken, maar als je de krassen in je rug hebt, is het een hele lekkere beurt geweest, ook als je geen onderdanig type bent. Het is namelijk zo, dat je tijdens goeie seks meer ongevoelig wordt voor pijn. Dat zweept je alleen maar op. Dat gaat op voor mannen èn vrouwen. Natuurlijk werkt het niet honderd procent, als je tever gaat dan is het opeens over met de seks. Als je er goed mee bent kan het heel sexy zijn.

Je moet het leren, zoals alles met seks, en je moet niet te makkelijk schrikken. Als je het eens mis laat gaan, zijn er mensen die dan te schrikkerig zijn om het opnieuw te proberen. Als je er genoeg mee hebt gedaan, dan is de pijn niet alleen maar nuttig om te gebruiken om het heftiger te maken tijdens de seks. Dan kan je het ook gebruiken om juist in de goeie bui te komen. In mijn seksleven voor mezelf kan ik heel lekker in de stemming komen door eens goed over de knie te gaan.

In mijn werkleven natuurlijk niet, dan heb ik daar niet de bui voor! Met de goeie bui is de top natuurlijk als het neuken zelf lekker zeerdoet. Als ik er klaar voor ben, dus lekker opgewarmd, en mijn partner kan hard gaan, zodat ik lekker rauw en beurs word, oei! En dan lekker het zoute sperma in de rauwe plekken, dat je het voelt branden. Ik krijg het nu al warm. De enige uitzondering is als er een lipje meegaat, want die pijn is zeurderig, en dan geil ik meteen helemaal af. Dat is anders, ik weet niet waarom.

Ik moet niet te hard aangepakt worden. Als je me een beetje teveel pijn doet, of ik voel me alsof ik echt een beetje gewond ga raken, dan vind ik het niet leuk meer en dan is het meteen voorbij.

Ik ben een beetje kleinzerig als het om mijn hoofd gaat, en ik vind in mijn gezicht geslagen worden, ook heel zachtjes, of aan mijn haren trekken, niet leuk.

Dat gaat niet gebeuren. Je mag mijn billen en benen slaan totdat ze rood zijn, maar alleen met je handen en niet met een riem ofzo. Pijn ontvangen kan dus opwindend zijn, maar het kan ook heel leuk zijn om te geven.

Daar hebben mensen verschillende redenen voor, want ik heb gezien dat er veel mensen zijn die het doen om een soort van af te reageren. Dat doe ik dus niet.

Dat lijkt me ook helemaal niet sexy. Er zijn genoeg mensen die het doen om hun partner te plezieren, maar dat soort seks doe ik al teveel voor mijn werk. Als ik zin heb om mijn partner zeer te doen, is dat gewoon een sadistisch pleziertje. Er zit niet echt een hele diepe gedachte bij, soms heb je daar gewoon zin in. Ik heb het netzogoed afgeleerd als andere mensen toen ik klein was. Ik heb wel geleerd, dat over wat leuk is met seks, je toch niet teveel moet nadenken.

Seks komt uit je tenen, daar denk je niet teveel bij na. Ik vind het soms fijn om mijn partner te pesten, of een beetje af te straffen als ik daar zin in heb. Ik had een vriend waarmee ik dat veel deed. Ik was toen al een hele tijd bezig met de prostitutie, en dat is ook waarom onze relatie kapotging.

We hebben het maar een maand gehad. Hij was een hele zelfverzekerde man, een grote beer van een vent. Ik vond het daarom juist geil om hem in bed hardvochtig onder handen te nemen.

Het was niet alleen maar sadisme, ik vond het ook enorm opwindend om te zien hoeveel hij kon verdragen, en hoeveel hij verdroeg om mij onder de indruk te maken. Als ik kon zien dat hij véél pijn had, maar hij toch geen krimp gaf, vond ik hem superlekker. Ik zou hem nog eens op moeten zoeken, want ik heb nu ook wat meer truukjes geleerd om het nog heftiger te maken. Hij moet me toch nog maar een keertje neuken met een eikelring om. Al die dingen doe ik niet met een spelletje.

Tijdens een spelletje zijn er allemaal regeltjes, en dan is de man niet met mij bezig maar met het spelletje. Ik wil het menen, anders is er voor mij niets aan. Je verstopt je een beetje met zo'n spelletje, dan kan je doen alsof je dingen doet vanwege het spel in plaats van vanwege je eigen seksualiteit.

Ik wil het juist heel confronterend doen. Dat zijn mensen niet gewend, want iedereen doet het juist andersom. Tijdens het werk is dat natuurlijk helemaal niet belangrijk. Dan kan het me ook niet schelen. Er zijn echt heel veel mensen, vooral klanten natuurlijk, die fetish en SM mixen. Dat is iets waar ik zelf helemaal niets mee heb. Het lijkt wel alsof elke fetish klant er iets sado-maso mee heeft. De voetfetishisten, de leer en rubber fetishisten, de haarfetishisten, luierfetishisten, ze hebben allemaal iets SM ermee.

De stofjesfetishisten zijn minder erg, en de kousenfetishisten ook. Maar die hebben het ook wel. Ik wou wel dat ik dat ook had, want het is een erg goed lopend stuk van het werk.

Als je daar goed mee bent heb je veel werk, en goed betaald. Ik word er alleen echt niet warm van. Bondage heb ik wel geprobeerd, maar ik vind het maar niets. Je mist zoveel als je niet allebei dingen kan doen. Bovendien, als je een onderdeel van de seks hebt dat er één niet mag bewegen, dan is het echt veel leuker als die niet geholpen wordt met touw.

Dan verzin je gewoon één of andere spannende bestraffing, die wél geil is, maar níet leuk! Ik heb dan wel gebruikt, dat elke keer als mijn partner bewoog, hij één minuut minder mocht neuken aan het eind. Op het laatst weet hij dat hij dan nog maar twee minuten heeft, en dat is extra oppassen, want straks is het er nog maar één.

De spelletjes die mijn klanten willen zijn vaak heel erg vaste patronen. Ze hebben er duidelijke verwachtingen mee. De martelingen kunnen heel heftig worden, maar omdat ze zich erop voorbereid hebben, kunnen ze ervan genieten. Er zit een soort van dominantie aan vast die je ze moet geven, maar die is voor mij heel onnatuurlijk. Je moet ze precies geven wat ze zoeken, en daarbij moet je ze vernederen, maar je moet erg oppassen. De vernederingen moeten wel vreemd genoeg, ver genoeg weg blijven.

Het moet in het spel blijven, dat is heel belangrijk. Zo maak je het wel erg ver van je weg, en dan ben ik het snel kwijt. Dat vind ik niet een soort van contact waar ik mee om kan gaan. Het is niet zo dat ik nooit spèlletjes leuk kan vinden.

Ik kan heel leuk spelen dat ik het slavenmeisje ben en hij de slaveneigenaar, of andersom. Of dat hij de leerling is die na moet blijven, en ik de juf. Dat is allemaal erg leuk, als ik voor mezelf bezig ben. Met een klant doe ik het eigenlijk tóch al, dus dan maakt het niet zo uit. De spelletjes zijn eigenlijk meer over dominantie, en dat hou ik toch best apart van de pijn. Tijdens een spelletje met dominantie kan ik best leuk met ook een beetje pijn aan de slag, maar dan gaat het niet om de pijn.

Dan gaat het om de dominantie. Spelletjes geven je de mogelijkheid, om even lekker los te laten. Je hoeft niet rekening te houden met hoe je hem behandeld, want buiten bed verandert het niks. Je houdt alles in het spelletje. Je speelt op een andere manier met elkaar dan gewoon. Je legt vantevoren je verwachtingen al vast. Soms vind je het prettig als er regels zijn, die het een hele andere ervaring maken. Je kan eventjes je inleven in een fantasie, en dat is fijn.

Je relatie met een partner is toch best ingewikkeld, en met zo'n spelletje maak je het eventjes makkelijk. Als je het bed uitstapt, ben laat je het spel achter. Je kan een rol aannemen, die je anders niet zou doen. Lekker slavenmeisje spelen, of doen alsof je zijn dochter bent, of een net meisje zijn dat hard verkracht word.

Met een spelletje is dat snel en makkelijk gedaan, maar toch deed ik die steeds minder. Als je het vaak genoeg zo doet met je partner, ga je het steeds minder nodig hebben. Je gaat die dingen ook gewoon samen kunnen doen, zonder het spel, omdat je er gewoon comfortabeler mee wordt. Een spel is dus wel een goeie manier, om je partner te leren over een bepaalde soort van seks.

Een spel is soms een excuus om je op een bepaalde manier te gedragen. Je zou het niet doen, als je het spel niet aan het spelen was. Dat is iets wat veel mensen zo doen. En dat excuus, dat vind ik altijd zo flauw. Mensen die een excuus nodig hebben, die vind ik een beetje bekrompen, en niet erg volwassen.

Ik weet dat het zo werkt, want zo was ik vroeger zelf ook! Ik ben bijvoorbeeld gek op een dominante man in bed. Als ik een vriendje heb, moet hij lekker dominant en mannelijk zijn. Veel initiatief, en lekker ruw met me. Als ik het idee heb dat hij lekker voor zichzelf gaat en mij pakt zoals hij wil, dan heb ik er zin in. Een man met een onderdanige insteek, die vind ik gewoon níet geil. Dominante mannen zijn netzogoed bezig om je lekker naar de zevende hemel te verwennen, maar ik wil niet voor een man hoeven zorgen tijdens de seks, hij moet nemen wat hij wil.

Mijn vriendinnen vinden dat ouderwets en zwak van me, maar dat is echt niet zo. En juist met die dominante mannen vind ik het lekker om eens goed dominant te zijn in een spelletje, of ze eens lekker zeer te doen.

Als ik dan kan zien hoe hij zich moet inhouden omdat ik door het spelletje de baas ben, dan vind ik het leuk. Dat spelletje is helemaal saai als ik het doe met iemand die van zichzelf er precies inpast. Een dominante stier van een kerel die me doggystyle neukt, en die ik dan verontwaardigd hoor snuiven als ik hem plagerig net te hard in zijn ballen knijp, zodat hij me hard in de kussens drukt, zalig. Soms doe ik een spelletje weleens niet om het spelletje zelf, maar juist om wat erna komt.

Als ik hem eerst een uurtje tease, en hij moet zich telkens maar nederig houden, terwijl ik hem pest en uitdaag, dan weet je wel wat er gebeurt als hij eindelijk zijn gang gaat! Dan kan het spelletje best grappig zijn, maar ik ben alleen maar bezig om hem en mij voor te bereiden.

Natuurlijk is het véél leuker als die dominantie van hem afkomt terwijl er géén spelletje is. Als het echt is, is het veel geiler.

Dat is met pijn zo, maar ook met dominantie. Als ik een one night stand heb, hebben we soms allebei een soort van rol die we aan de andere hebben laten zien. Dan is het net zoals in een spelletje, maar dan is er geen echte relatie die je moet vergeten.

Dat is echt veel geiler, en dat soort one night stands doe ik echt heel graag. Je weet alleen nooit wat voor vlees je in de kuip hebt. Het is ècht heel jammer dat dit alleen maar kan, als ik een vriend heb. Met klanten kan je nooit zover komen. Je moet een professionele relatie houden, en je kan ze niet genoeg vertrouwen. Bovendien ben je er helemaal niet zoveel mee bezig.

Thuisontvangst nijmegen gratis seks advertenties
sm dominant lekker en geil

Ik besloot om haar te gaan vragen wat er aan de hand was. Ze bleek Ineke te heten en ze zei net te zijn ontslagen van haar werk Hoi, ik ben mark van 37 jaar. Ik ben bisexueel en hou van BDSM en kinky opdrachten.

De laatste tijd ben ik regelmatig op een chat site te vinden waar veel bdsm-ers en kinky mensen zitten. Laatst het ik een geil spel via deze site gespeeld. Ik heb al een Eindelijk was het dan zover. En dit jaar niet hangen op Zantvoord. Ik ben nog steeds ontzettend verliefd op mijn gespierde buurvrouw. Sinds ze naast me is komen wonen, ben ik al zo vaak door haar leeggemolken, dat ik de tel ben kwijtgeraakt.

Ze weet precies hoe ze me moet bewerken en seksueel op te winden door Het begon allemaal zo onschuldig, dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Op een avond ging ik met een paar collega's na het werk naar de plaatselijke kroeg.

Aangezien ik getrouwd ben, bezocht ik deze officieuze vergaderingen alleen maar als Dominant   1 2. Opeens ben ik de Meester van twee slavinnen! Dominant   1 2 Meester maakt van mij een sissy!

Sissy Sexverhalen   donderdag 20 juli     Meester Sexverhalen   donderdag 20 juli     Meesteres Sexverhalen   zaterdag 24 december     Cuckolding Sexverhalen   dinsdag 12 juli     Vernedering Sexverhalen   zaterdag 2 juli     Dat doe ik ook juist graag, in mijn privésfeer maar ook op mijn werk.

Dat is alleen veel meer psychologie, en het is ergens ook veel "enger. Dat betekent niet dat ze er geil van worden om erover te denken, maar als je de krassen in je rug hebt, is het een hele lekkere beurt geweest, ook als je geen onderdanig type bent.

Het is namelijk zo, dat je tijdens goeie seks meer ongevoelig wordt voor pijn. Dat zweept je alleen maar op. Dat gaat op voor mannen èn vrouwen. Natuurlijk werkt het niet honderd procent, als je tever gaat dan is het opeens over met de seks.

Als je er goed mee bent kan het heel sexy zijn. Je moet het leren, zoals alles met seks, en je moet niet te makkelijk schrikken.

Als je het eens mis laat gaan, zijn er mensen die dan te schrikkerig zijn om het opnieuw te proberen. Als je er genoeg mee hebt gedaan, dan is de pijn niet alleen maar nuttig om te gebruiken om het heftiger te maken tijdens de seks.

Dan kan je het ook gebruiken om juist in de goeie bui te komen. In mijn seksleven voor mezelf kan ik heel lekker in de stemming komen door eens goed over de knie te gaan. In mijn werkleven natuurlijk niet, dan heb ik daar niet de bui voor! Met de goeie bui is de top natuurlijk als het neuken zelf lekker zeerdoet.

Als ik er klaar voor ben, dus lekker opgewarmd, en mijn partner kan hard gaan, zodat ik lekker rauw en beurs word, oei! En dan lekker het zoute sperma in de rauwe plekken, dat je het voelt branden.

Ik krijg het nu al warm. De enige uitzondering is als er een lipje meegaat, want die pijn is zeurderig, en dan geil ik meteen helemaal af. Dat is anders, ik weet niet waarom. Ik moet niet te hard aangepakt worden. Als je me een beetje teveel pijn doet, of ik voel me alsof ik echt een beetje gewond ga raken, dan vind ik het niet leuk meer en dan is het meteen voorbij.

Ik ben een beetje kleinzerig als het om mijn hoofd gaat, en ik vind in mijn gezicht geslagen worden, ook heel zachtjes, of aan mijn haren trekken, niet leuk. Dat gaat niet gebeuren.

Je mag mijn billen en benen slaan totdat ze rood zijn, maar alleen met je handen en niet met een riem ofzo. Pijn ontvangen kan dus opwindend zijn, maar het kan ook heel leuk zijn om te geven. Daar hebben mensen verschillende redenen voor, want ik heb gezien dat er veel mensen zijn die het doen om een soort van af te reageren. Dat doe ik dus niet. Dat lijkt me ook helemaal niet sexy.

Er zijn genoeg mensen die het doen om hun partner te plezieren, maar dat soort seks doe ik al teveel voor mijn werk. Als ik zin heb om mijn partner zeer te doen, is dat gewoon een sadistisch pleziertje. Er zit niet echt een hele diepe gedachte bij, soms heb je daar gewoon zin in. Ik heb het netzogoed afgeleerd als andere mensen toen ik klein was. Ik heb wel geleerd, dat over wat leuk is met seks, je toch niet teveel moet nadenken. Seks komt uit je tenen, daar denk je niet teveel bij na.

Ik vind het soms fijn om mijn partner te pesten, of een beetje af te straffen als ik daar zin in heb. Ik had een vriend waarmee ik dat veel deed. Ik was toen al een hele tijd bezig met de prostitutie, en dat is ook waarom onze relatie kapotging. We hebben het maar een maand gehad.

Hij was een hele zelfverzekerde man, een grote beer van een vent. Ik vond het daarom juist geil om hem in bed hardvochtig onder handen te nemen. Het was niet alleen maar sadisme, ik vond het ook enorm opwindend om te zien hoeveel hij kon verdragen, en hoeveel hij verdroeg om mij onder de indruk te maken. Als ik kon zien dat hij véél pijn had, maar hij toch geen krimp gaf, vond ik hem superlekker.

Ik zou hem nog eens op moeten zoeken, want ik heb nu ook wat meer truukjes geleerd om het nog heftiger te maken. Hij moet me toch nog maar een keertje neuken met een eikelring om. Al die dingen doe ik niet met een spelletje. Tijdens een spelletje zijn er allemaal regeltjes, en dan is de man niet met mij bezig maar met het spelletje.

Ik wil het menen, anders is er voor mij niets aan. Je verstopt je een beetje met zo'n spelletje, dan kan je doen alsof je dingen doet vanwege het spel in plaats van vanwege je eigen seksualiteit. Ik wil het juist heel confronterend doen. Dat zijn mensen niet gewend, want iedereen doet het juist andersom. Tijdens het werk is dat natuurlijk helemaal niet belangrijk.

Dan kan het me ook niet schelen. Er zijn echt heel veel mensen, vooral klanten natuurlijk, die fetish en SM mixen. Dat is iets waar ik zelf helemaal niets mee heb.

Het lijkt wel alsof elke fetish klant er iets sado-maso mee heeft. De voetfetishisten, de leer en rubber fetishisten, de haarfetishisten, luierfetishisten, ze hebben allemaal iets SM ermee. De stofjesfetishisten zijn minder erg, en de kousenfetishisten ook.

Maar die hebben het ook wel. Ik wou wel dat ik dat ook had, want het is een erg goed lopend stuk van het werk. Als je daar goed mee bent heb je veel werk, en goed betaald.

Ik word er alleen echt niet warm van. Bondage heb ik wel geprobeerd, maar ik vind het maar niets. Je mist zoveel als je niet allebei dingen kan doen. Bovendien, als je een onderdeel van de seks hebt dat er één niet mag bewegen, dan is het echt veel leuker als die niet geholpen wordt met touw. Dan verzin je gewoon één of andere spannende bestraffing, die wél geil is, maar níet leuk!

Ik heb dan wel gebruikt, dat elke keer als mijn partner bewoog, hij één minuut minder mocht neuken aan het eind. Op het laatst weet hij dat hij dan nog maar twee minuten heeft, en dat is extra oppassen, want straks is het er nog maar één.

De spelletjes die mijn klanten willen zijn vaak heel erg vaste patronen. Ze hebben er duidelijke verwachtingen mee. De martelingen kunnen heel heftig worden, maar omdat ze zich erop voorbereid hebben, kunnen ze ervan genieten.

Er zit een soort van dominantie aan vast die je ze moet geven, maar die is voor mij heel onnatuurlijk. Je moet ze precies geven wat ze zoeken, en daarbij moet je ze vernederen, maar je moet erg oppassen. De vernederingen moeten wel vreemd genoeg, ver genoeg weg blijven.

Het moet in het spel blijven, dat is heel belangrijk. Zo maak je het wel erg ver van je weg, en dan ben ik het snel kwijt. Dat vind ik niet een soort van contact waar ik mee om kan gaan. Het is niet zo dat ik nooit spèlletjes leuk kan vinden. Ik kan heel leuk spelen dat ik het slavenmeisje ben en hij de slaveneigenaar, of andersom. Of dat hij de leerling is die na moet blijven, en ik de juf.

Dat is allemaal erg leuk, als ik voor mezelf bezig ben. Met een klant doe ik het eigenlijk tóch al, dus dan maakt het niet zo uit.

De spelletjes zijn eigenlijk meer over dominantie, en dat hou ik toch best apart van de pijn. Tijdens een spelletje met dominantie kan ik best leuk met ook een beetje pijn aan de slag, maar dan gaat het niet om de pijn.

Dan gaat het om de dominantie. Spelletjes geven je de mogelijkheid, om even lekker los te laten. Je hoeft niet rekening te houden met hoe je hem behandeld, want buiten bed verandert het niks. Je houdt alles in het spelletje.

Je speelt op een andere manier met elkaar dan gewoon. Je legt vantevoren je verwachtingen al vast. Soms vind je het prettig als er regels zijn, die het een hele andere ervaring maken. Je kan eventjes je inleven in een fantasie, en dat is fijn. Je relatie met een partner is toch best ingewikkeld, en met zo'n spelletje maak je het eventjes makkelijk. Als je het bed uitstapt, ben laat je het spel achter. Je kan een rol aannemen, die je anders niet zou doen.

Lekker slavenmeisje spelen, of doen alsof je zijn dochter bent, of een net meisje zijn dat hard verkracht word. Met een spelletje is dat snel en makkelijk gedaan, maar toch deed ik die steeds minder.

Als je het vaak genoeg zo doet met je partner, ga je het steeds minder nodig hebben. Je gaat die dingen ook gewoon samen kunnen doen, zonder het spel, omdat je er gewoon comfortabeler mee wordt. Een spel is dus wel een goeie manier, om je partner te leren over een bepaalde soort van seks. Een spel is soms een excuus om je op een bepaalde manier te gedragen. Je zou het niet doen, als je het spel niet aan het spelen was.

Dat is iets wat veel mensen zo doen. En dat excuus, dat vind ik altijd zo flauw. Mensen die een excuus nodig hebben, die vind ik een beetje bekrompen, en niet erg volwassen. Ik weet dat het zo werkt, want zo was ik vroeger zelf ook! Ik ben bijvoorbeeld gek op een dominante man in bed. Als ik een vriendje heb, moet hij lekker dominant en mannelijk zijn. Veel initiatief, en lekker ruw met me. Als ik het idee heb dat hij lekker voor zichzelf gaat en mij pakt zoals hij wil, dan heb ik er zin in.

Een man met een onderdanige insteek, die vind ik gewoon níet geil. Dominante mannen zijn netzogoed bezig om je lekker naar de zevende hemel te verwennen, maar ik wil niet voor een man hoeven zorgen tijdens de seks, hij moet nemen wat hij wil. Mijn vriendinnen vinden dat ouderwets en zwak van me, maar dat is echt niet zo. En juist met die dominante mannen vind ik het lekker om eens goed dominant te zijn in een spelletje, of ze eens lekker zeer te doen.

Als ik dan kan zien hoe hij zich moet inhouden omdat ik door het spelletje de baas ben, dan vind ik het leuk. Dat spelletje is helemaal saai als ik het doe met iemand die van zichzelf er precies inpast.

Een dominante stier van een kerel die me doggystyle neukt, en die ik dan verontwaardigd hoor snuiven als ik hem plagerig net te hard in zijn ballen knijp, zodat hij me hard in de kussens drukt, zalig.

Soms doe ik een spelletje weleens niet om het spelletje zelf, maar juist om wat erna komt. Als ik hem eerst een uurtje tease, en hij moet zich telkens maar nederig houden, terwijl ik hem pest en uitdaag, dan weet je wel wat er gebeurt als hij eindelijk zijn gang gaat! Dan kan het spelletje best grappig zijn, maar ik ben alleen maar bezig om hem en mij voor te bereiden.

Natuurlijk is het véél leuker als die dominantie van hem afkomt terwijl er géén spelletje is. Als het echt is, is het veel geiler. Dat is met pijn zo, maar ook met dominantie. Als ik een one night stand heb, hebben we soms allebei een soort van rol die we aan de andere hebben laten zien. Dan is het net zoals in een spelletje, maar dan is er geen echte relatie die je moet vergeten. Dat is echt veel geiler, en dat soort one night stands doe ik echt heel graag.

Je weet alleen nooit wat voor vlees je in de kuip hebt. Het is ècht heel jammer dat dit alleen maar kan, als ik een vriend heb. Met klanten kan je nooit zover komen. Je moet een professionele relatie houden, en je kan ze niet genoeg vertrouwen.

Bovendien ben je er helemaal niet zoveel mee bezig.


Harde sex escorts overijssel


Wat ik allemaal fijn vind op het gebied van seks is echt teveel om op te noemen. Ik sta voor alles open en laat me dan ook graag verrassen door mannen met voorstellen. Zoek leuke oudere mannen waar ik zo nu en dan bij kan chillen, de meest jongens om mij. Leuke spontane man die ervaring heeft met meiden en weet hoe hij mij kan pleasen. Ik heb wat dat betreft altijd weinig geluk gehad in de liefde, of dat nou aan mij ligt?.

Jij hebt tot nu toe ook weinig geluk gehad in de liefde. Wellicht werd je juist daardoo. Sinds enkele jaren ben ik nu alleenstaand maar ik heb nog steeds mijn verlangens naar p.

Een vaste relatie hoeft niet direct voor mij, alhoewel je nooit weet wat de toekomst ga. In het dagelijks leven ben ik onderwijzeres, maar in mijn vrije tijd ben ik een wilde v. Een seksbelevenis waar de spetters vanaf vliegen, het mag er van mij best wel wild aan. Ik ben Fiona, 27 jaar.

Mijn vriendje is zo lief maar de seks is zo ontzettend saai dat. Ik zoek een man die in staat is om mij gillend en kreunend klaar te laten komen, tot sp. Ik bepaal het liefst wat er wel en niet kan daar geniet ik van. Onderdanige mannen die luisteren en doen wat ik hun opdraag. Doe je dat dan mag je miss. We spelen ongeveer een keer in de week een spel. Met hem gaat het veel verder dan met mijn eerdere partner.

Hij heeft zwepen en canes maar slaat me ook met zijn handen of een mattenklopper. Ik dacht dat ik nooit een halsband zou dragen maar dat heb ik inmiddels toch gedaan. En hoe raar en eng ik het ook vind, het geeft me een fijn gevoel. Na ons spel liggen we altijd met elkaar te knuffelen en bespreken we wat we ervan vonden. Deze lifestyle valt of staat met goede communicatie. We hebben een stopwoord afgesproken, maar dat heb ik nog niet hoeven te gebruiken. Hij is nog nooit te ver gegaan en ziet wel aan mijn lichamelijke reactie wanneer het genoeg is.

Soms daag ik hem uit en dan zegt hij: En dan ga ik toch nog even door. Soms zitten we op de bank met een wijntje en voel ik de sfeer veranderen. Ook word ik weleens gestraft. Zo vroeg hij me laatst een foto van mijn doos te sturen. Ik had me een paar dagen niet geschoren dus wist dat hij niet blij zou zijn.

Tijdens ons spel later die week heeft hij me dit wel later voelen. Pijn windt me op. Ik heb een heel hoge pijngrens maar teken wel snel. Ik heb vaak blauwe plekken en striemen dus douchen na het sporten doe ik alleen nog thuis. Een deel van mijn vrienden en mijn zusje weten van mijn kinky lifestyle, maar mijn ouders vertel ik het bewust niet. Die zouden zich alleen maar zorgen gaan maken.

Het is verslavend en maakt alles intenser. Vaak kom ik meerdere keren klaar. Mijn partner blijft het opbouwen door harder te slaan en langer door te gaan.

Hij scheldt me uit en kleineert me. Ik vind het lekker om vernederd te worden. Mijn eerstvolgende avontuur is over een paar dagen. Ik verlang er naar maar ben tegelijkertijd ook bang. Hij zal me eerst tien keer slaan waarna ik naar de hoek van de kamer moet kruipen waar hij me oraal zal penetreren. Gaat dit echt met me gebeuren? Toch is het alleen maar bevrijdend voor me om toe te geven aan mijn verlangens.