Slipje uitdoen hete lesbiennes

slipje uitdoen hete lesbiennes

..

Harige oma kut in de blote kut

Met een glimlach op haar gezicht vertelde ze me dat ze me van het begin al had zien aankomen en verborgen achter de struik het hele tafereel had aanschouwt. Ik was met stomheid geslagen en voelde me ontzettend opgelaten. Bedremmeld en met de handen voor mijn buik als wilde ik mijn schaamstreek verbergen stond ik haar verbaasd aan te kijken. Ik besloot nog maar niet om open kaart te spelen want dit was echt niet de eerste keer voor mij. Zwijgend gaf ze mijn onderbroek terug en terwijl ik mijn ene been door mijn broekje stak knoopte ze haar eigen broek los liet het langs haar benen op de grond vallen en stapte eruit.

Ze had een wit nylon slipje aan waarbij haar beharing duidelijk zichtbaar was. Gelijk stond ze weer op, trok het slipje nu geheel uit. Terwijl ik mijn eigen onderbroek nog niet eens geheel aanhad, reikte ze mij haar slipje toe en verbaasd van mezelf pakte ik het aan. Terwijl ik haar nu hoorde plassen wierp ik snel een blik op hetgeen ze me uitdagend aanbood. Een ferme straal pis spoot tussen haar benen en ik zag de druppels glinsteren op haar lipjes.

Zo ongemerkt mogelijk probeerde ik haar slipje te bekijken en zag een grote vochtplek zitten in het badstof kruisje. Ik was ongelofelijk opgewonden nu en stapte kordaat uit mijn onderbroek en met enkele snelle bewegingen trok ik haar slipje aan ondertussen mijn jurkje omhoog houdend. Met grote ogen staarde de vrouw mij nu ook aan verbaasd van mijn gedrag waarschijnlijk en ik gaf haar mijn onderbroek weer die ze nu ook aantrok. We stonden er wel potsierlijk bij indien iemand ons zou zien hier bedacht ik me.

Ik met mijn jurk omhoog en in een slipje en de andere vrouw alleen gekleed ik haar hemdje met die grote truttige onderbroek van mij aan. Terwijl we elkaar zwijgend stonden te bewonderen pakte Eva mijn jurk beet en trok deze met enkele bewegingen over mijn hoofd waardoor ik geheel in mijn ondergoed, bh en slipje, stond.

Ik besloot het spel mee te spelen en trok ook haar hemdje over haar heen. Ze droeg geen BH en gekleed in mijn onderbroek en met blote volle borsten stond ze tegenover me. Alsof het was afgesproken bewogen we onze gezichten naar elkaar toe en vonden elkaars monden. We kusten elkaar diep en innig en een groot gevoel van gelukzaligheid overviel me. Ik had wel eens vaker een vrouw gekust, maar nog nooit was het zo lekker geweest als deze keer.

Langzaam met haar tong ion mijn mond zocht ze het haakje van mijn bh en gespte het open. Ik liet mijn bh afglijden en op de grond vallen. Beide stonden we alleen nog maar gekleed ik slip tegen elkaar aan. Haar hand streelde mijn borst en zachtjes begon ze over mijn, inmiddels keiharde, tepel te wrijven. Ik voelde alsof ik in mijn broek had geplast. Zo heet en nat voelde mijn kutje aan. Ik begon haar ook te strelen en liet mijn hand in haar onderbroek glijden.

Zachtjes gleed ik tussen haar lippen en voelde de warmte en het vocht over mijn vingers. Ik haalde mijn hand uit haar broekje stopte met tongen en stak mijn vingers in mijn mond om haar geil te proeven. Terwijl ze ging zitten pakte ze me bij mijn middel en stroopte het slipje van mijn billen en trok het helemaal uit. Ik ging naakt over haar heen zitten en begroef mijn gezicht in haar kruisje terwijl ze mijn onderbroek nog aanhad. Plagerig drukte ik de stof van de onderbroek tussen haar lippen om het broekje maar goed nat te maken.

Jeetje wat was ik geil. Ze schoof haar kontje iets omhoog mij de mogelijkheid gevende om het onderbroekje nu ook bij haar uit te trekken. Gulzig drukte ik mijn neus tussen de haren van haar schaamstreek en snoof de geile geur van haar natte kutje op. Met mijn tong beroerde ik haar klit, wat gekreun bij Eva opleverde en langzaam liet ik mijn tong door haar natte soppende spleet glijden. Oh ohhh wat was dit lekker en geil.

Ook Eva liet zich niet onbetuigd en begon ook mij wellustig te likken over mijn kittelaar en door mijn kut. Sidderend en kreunend kwamen we bijna gelijktijdig klaar. Hevig naschokkend wilde Eva nogmaals gelikt worden en ook ik vond het heerlijk nog een keer ongeremd te komen.

Hijgend gleed ik van haar natte lichaam af en onze tongen vonden elkaar weer waardoor we elkaars kutgeil oplikten. We moesten noodgedwongen ophouden omdat we een gezin vlakbij hoorden die waarschijnlijk aan een tafeltje vlakbij de struiken zaten.

Onnodige dingen uitlokken trokken me toch niet zo heel erg aan. Wat een heerlijk gezicht dacht ik bij mezelf kijkende naar deze mooie jonge vrouw in onderbroek.

Ik trok haar slipje aan en de rest van de kleding. Mijn woonplaats lag ongeveer 30 kilometer van de parkeerplaats af en ik vroeg Eva of ze hier vaak kwam. Ze vertelde dat ze hier regelmatig zat maar nog niet had meegemaakt datgene wat wij zojuist hadden beleefd. Ik was behoorlijk royaal geweest met de verf en zei: Heerlijk he zo een sex cam avontuur! Het was echt niet voor het eerst dat ik haar kutje zag we lopen regelmatig bloot van onze slaapkamers naar de badkamer en weer terug , maar ik had er nog niet eerder zo dicht op gezeten.

Terwijl ik haar heupen paars maakte, keek ik met open mond naar de roos tussen haar benen. Nog nooit had ik zulke weelderige schaamlippen gezien: Zachtjes cirkelde ik met mijn vingers rond haar poesje.

Ze had zich vanmorgen onder de douche nog geschoren, dus haar huid was heerlijk glad. Suzanne trok instinctief haar knieën op. Ik kon zien dat ze nu bloedgeil was: Zelfs haar clitje kon ik zien. Ik bleef cirkels draaien, steeds dichter bij haar spleetje. Het liefst had ik mijn vingers in haar kletsnatte holletje gestoken, maar ik was bang dat die verf niet geschikt was voor intern gebruik.

Ik had ontzettende zin in hete lesbische sex. Plotseling kreeg ik een idee. Met bonkend hart maakte ik het penseel schoon die ik daarnet nog gebruikt had. Toen streek ik ermee over haar clitje. Steeds sneller ging ik met de zachte haartjes van het penseeltje over haar genotsknopje.

Steeds harder kreunde mijn vriendin, tot haar mooie lichaam begon te schokken. Daarna trok ze me naar zich toe en begon me te zoenen.slipje uitdoen hete lesbiennes

..


Lekker spuiten gay sex afspraak

  • 271
  • Geile massages regio neuken
  • PRIVE ONTVANGST NOORD HOLLAND EROTISCHE TANTRA
  • 112
  • KOPPEL SEX GRATIS SEX MET VROUW