Slappe lul aftrekken via via sex dates

Nam mijn pik opnieuw, nu steviger, in de hand en begon me af te trekken in een heerlijk ritme…. Trek je daar maar niets van aan, ze weet nog niet precies wat ze wil maar het is een prima meid die ook wel eens mij bewonderde als ik geil door jouw filmpjes mij lag klaar te vingeren hier in de tuin ,,, wacht, ik zal haar even groeten en gedag zwaaien, en ze …. Maar ik genoot ook, en niet zo weinig…het totale naakt zijn, het geile aftrekken en de gedachte dat er nog iemand mij stond te bekijken…maakte, dat ik me nu niet meer kon beheersen, krampachtig mijn heupen naar voren stootte alsof ik stond te neuken en Loes pakte dat natuurlijk onmiddellijk op en begon me nog steviger af te trekken…Ahhhhgh kreunde ik en voelde mijn sperma in golven komen, eerst een druppel en toen korte stromen die naar voren schoten gestimuleerd door het trekken van Loes….

Ik zakte bijna door mijn benen, liep naar de tafel met stoelen en ging zitten om bij te komen. Tsjonge Loes wat heb jij mij verwend….

Ik hoorde de bel en even later stond Loes in de deuropening van haar keuken en vroeg, Klaas , de buurvrouw van achter vraagt of ze erbij mag komen en ik antwoordde ja, maar alleen als ze het niet bezwaarlijk vindt dat ik naakt ben…. Intussen keek ik naar haar blouse die van boven wat open viel waardoor haar borsten iets zichtbaar waren, ze had een jongensachtig figuurtje, lang, tenger en gespierd en vroeg hoe oud ze was…oh, ik ben 19 jaar en ben nog aan het leren….

Ik reikte naar haar kant en knoopte haar blouse verder open totdat ik haar naakte tieten en mooie roze tepeltjes zag, ze ging direct staan, liet haar rokje zakken, stapte er uit en vervolgde met het naar beneden trekken van haar slipje…. Wat een heerlijkheid, 2 naakte vrouwen om me heen….

Ik haalde mijn vinger uit Dineke haar kutje wat ze zichtbaar jammer vond en keek Loes aan met haar vrouwelijke lichaam, duidelijk anders dan Dineke maar ook wel heel erg mooi, wat ouder maar nog wel redelijk strak! OOOHHhh en ik ging uiteraard door, totdat ze op de stoel kronkelde van opwinding en gillend klaarkwam, en weer klaarkwam want ik stopte niet, haar voeten schoten van de zitting maar Dineke pakte ze meteen in haar handen, hield haar benen omhoog zodat ik Loes haar klitje kon blijven aflikken en geil houden totdat ze voor de derde maal klaarkwam…en nog ging ik door maar mijn tong raakte ook verkrampt en Loes was ook aan het einde van haar Latijn….

M'n voorhuid houdt geilvocht goed beschikbaar, dat maakt aftrekken en lekker mijn voorhuid over mijn eikel op en neer trekken wel zo glad en daarmee extra lekker. Laatste, als ik klaarkom vang ik mijn sperma op onder mijn dan opbollende voorhuid, mooi om te zien en heel praktisch. Kijk gwn eens op internet naar filmpjes. Of bij Omegle naar real-life Daar zie je t zo. Je hebt niet eens een voorhuid.

Als ik mezelf aftrek dan heb ik mijn hand om mijn lul en ga ik op en neer tegen de rand van mijn eikel. Ik wrijf niet over mijn eikel. Kan op allerlei manieren. De voorhuid heen en weer bewegen over de eikel, of juist helemaal terugtrekken en alleen oevr de schacht rukken. Al dan niet met masseren van het toompje. Je kan ook de eikel blootmaken en met je hand erover, maar dan moet je wel een glijmiddel hebben, bijv.

Met een onbesneden lul kan je dus alle kanten op. Hand om de piemel en dan van onder op en neer tegen de rand van de eikel. Daarmee ga je nl. Ook maak ik wel 's een o-tje, duim en wijsvinger als een ringetje om de schacht en ga daarmee over het litteken en het stukje binnenhuid.

Ik wrijf ook niet of nauwelijks over de eikel zelf. Glijmiddel is wel lekker, maar voor mij niet echt nodig. Ik ben zelf onbesneden en trek me af door met mijn volledige mijn penis vast te pakken en hem vervolgens op en neer te bewegen. Mijn voorhuid kan bijna niet over mijn eikel als hij in erectie is. Zijn er nog meer jongens die dit hebben? Een Spaanse kraag is geen feest, met een pijnlijk afgeklemde eikel. Blijft het lastig gaan, denk eens over besnijden, of de milde vorm ervan, een zogeheten Z-incisie, die maakt dat je voorhuid ruimte krijgt.

De operatie is niet leuk, je hebt er wél de rest van je leven voordeel van. Ik kan mijn penis onder de douche wel gewoon goed wassen hoor, alleen als hij stijf is kan Mn voorhuid er niet overheen Ik trek me bijna altijd af door mijn voorhuid met mijn hele hand over m'n eikel heen en weer te schuiven, waarbij m'n eikel dus eerst wordt ontbloot en daarna weer wordt bedekt door m'n voorhuid.

Ik vind het ook fijn om de onderkant van m'n penis, m'n eikel en ballen te masseren met mijn vingers. Dát is een Spaanse kraag. Ik snap dat je er niet echt veel last van hebt, maarre, als ik jou was zou ik toch eens met je huisarts gaan praten.

Maar, je hoeft écht niet gelijk te beslissen wat je er dan mee wilt, ook niet als je huisarts je 'snijden' aanraad. Gewoon, informatief navraag doen kan ook.

En wie weet, zegt ie wel dat er niks aan de hand is, nu niet. Als ik een erectie heb dan is mein eikel helemaal bedekt en kan niet verder naar achteren want dat doet pijn wat kan ik hier aan doen?? Hoe dan ook, het zou bij een stijve piemel ook moeten kunnen. Je kunt er het beste even mee naar een arts gaan, want bij seks zou het problemen kunnen geven. Topics in dit forum. Kamp en mastruberen jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https?

...

Sex met wortel oma gangbang

Na een wat moeilijke start ik wist niet of ik hem echt zag zitten en speelde veel hard to get liep alles toch goed. De eerste maanden heb ik seks heel erg afgehouden, terwijl hij steeds aangaf dat te respecteren maar ook erg behoefte had aan intimiteit en seks met mij.

Hij gaf steeds aan me erg sexy, aantrekkelijk, mooi, lief etc te vinden, maar hij respecteerde mijn tempo. Twee weken geleden was hij bij me thuis en voelde ik me zo op mijn gemak dat ik het met hem wilde doen.

Meneer is heel erg heet, krijgt het warm, ik voelde dat hij een stijve kreeg, In bed had hij nog een stijve, hij duwde hem naar binnen, maar ik voelde niet veel en vroeg: Ik wist niet wat ik meemaakte, hij verlangde toch zolang naar me? Hij gaf aan dat hij niet zeker wist of ik wel of niet aan de pil was en zat niet te wachten op een 2e ongelukje heeft al een dochter met iemand en dat was echt een ongelukje ondanks dat zij de pil slikte.

Ik ging condooms halen ook al ben ik aan de pil en kom terug zie ik meneer alweer aangekleed staan. Echt zo raar, dus ik zei niet veel en deed ook mijn kleren aan.

Er zouden nog meer momenten komen zei hij. Anyway het was een afknapper voor mij en ik denk dat hij niet zo groot geschapen is omdat ik niet veel voelde of dat zijn penis gewoon halfslap in me zat kan me niet meer zo goed herinneren Daarna hebben we elkaar weer een paar keer gezien en elke keer als hij bij me is en aan me zit geeft hij aan hoe sexy en aantrekelijk hij me vind, dat hij het warm van me krijgt etc, zit constant aan me etc.

Gisteren was hij weer bij me, op de bank werd hij weer erg heet, kreeg een stijve, eenmaal in de slaapkamer kreeg hij weer een slappe en kreeg hem weer niet hard. Het lukte hem niet, we zijn maar verder tegen elkaar gaan liggen. Maar ik begreep dit dus echt niet, heb nog nooit zoiets meegemaakt. Hij zei dat het kwam doordat hij 3 dagen ervoor een natte droom had gehad?

Dat ging er bij mij niet in want na 3 dagen zou hij toch alweer opegwarmd moeten zijn, dan gaf hij aan dat dit hem dus nog nooit eerder is overkomen bij iemand anders, dat hij met zijn gedachten ergens anders zat, dat hij soms elke dag een stijve kan krijgen en wil vrijen en soms niet, hij was niet ziek ofzo, maar hij begreep het ook niet.

Hij vroeg wel ineens: Hoe ziet hij eruit? Ik heb gezegd dat ik daar zeker geen antwoorden op ga geven op zo een moment. Ik heb hem op zijn gemak proberen te krijgen en gezegd dat het geen probleem was. Nu gaf hij aan dat we de vlg x niet meer met het seksgebeuren bezig zullen zijn, meer intimiteit en dan zouden we wel zien wanneer weer het juiste moment is om het weer te proberen.

Hij zei dat hij me echt zou laten zien dat hij heus wel met me naar bed kan gaan? Ik heb aangegeven dat hij voor mij niks hoeft te bewijzen, maar hij legt er zlef de nadruk op. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, iemand wel? Zuigstengel vrijdag 31 december Dreamglasses vrijdag 31 december Heeft hij het gevoel dat hij aan bepaalde eisen van jou moet voldoen. Only dead fish go with the flow.

Hij geeft allerlei uiteenlopende redenen waarom het hem niet lukte. Ik zag wel dat hij er zo erg van baalde. Eerst voelde ik me zo beledigd en dacht dat het met mij te maken heeft, maar als hij me ziet krijgt hij altijd een stijve, alleen tijdens de daad verslapt zijn penis weer. Ik durf er ook niet meer de nadruk op te leggen, maar ik heb ook geen zin om maanden te moeten wachten ofzo voordat ik normale seks kan krijgen. Ik merkte dat hij heel erg de nadruk legde om me oraal en met zijn vingers klaar te laten komen.

Net alsof hij wist dat hij hem toch niet meer omhoog zou kunnen krijgen. Soms helpt het als je begint met wat mondwerk. Dan blijft hij soms wat langer op oorlogssterkte. Ik vond de vragen over mijn ex-man ook zo raar, wilde perse weten of hij gespierd was enzo. Hij zeurde figuurlijk dan maanden aan mijn hoofd voor seks en eenmaal zover verslapt zijn penis steeds. Haley vrijdag 31 december Ik denk dat de spanning iets te hoog opgelopen is voor deze man en dat hij door die ervaren druk niet meer presteert.

Jammer genoeg kan hij er niet volwassen mee omgaan zich snel aankleden terwijl jij een condoom zoekt!! Ik denk dat zijn aanpak om de volgende keer minder met sex bezig te zijn een goede is. Maar dat is slechts de helft: Verder heb ik het gevoel dat je niet alles vertelt over jullie. Doen jullie wel leuke dingen of zit hij al twee maanden alleen maar aan je te plukken terwijl jij hem af probeert te weren?

Maar miet er zoveel werk zijn voor zo een 1e keer? Ik kan me herinneren van andere partners dat die al heet werden van het voelen van mijn naakte lichaam, dat lange voorwerk kwam pas na een tijdje. Gabje33 vrijdag 31 december Uhm ja, toen my dear husband en ik nog in het afspraakjesstadium zaten lang lang geleden: Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar.

De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt.

De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul. Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens Deze zaad donor krijgt een helpende mond en natte ktu.

Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In haar eerste film pijpt ze de stijve lul en word ze gen In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro Kijk hoe de sperma uit de behaarde kut druipt nadat hij e Een trio sex met een milf en twee tieners.

Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Gulzig pijpt de oudere geile dame de jonge stijve lul en Drie pijp en neuk scenes met oudere dames. Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten.

Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e De grote slappe lul word al snel stijf tijdens het pijpen In het klaslokaal pijpt ze de leraar en word inde kont en Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Glimmend van de olie pijpt beft en neukt dit geile stel.

De kut word gelikt de stijve lul gepijpt en ze neuken tot Ze pijpt likt de ballen en word in haar mond geneukt.
Nam mijn pik opnieuw, nu steviger, in de hand en begon me af te trekken in een heerlijk ritme…. Trek je daar maar niets van aan, ze weet nog niet precies wat ze wil maar het is een prima meid die ook wel eens mij bewonderde als ik geil door jouw filmpjes mij lag klaar te vingeren hier in de tuin ,,, wacht, ik zal haar even groeten en gedag zwaaien, en ze ….

Maar ik genoot ook, en niet zo weinig…het totale naakt zijn, het geile aftrekken en de gedachte dat er nog iemand mij stond te bekijken…maakte, dat ik me nu niet meer kon beheersen, krampachtig mijn heupen naar voren stootte alsof ik stond te neuken en Loes pakte dat natuurlijk onmiddellijk op en begon me nog steviger af te trekken…Ahhhhgh kreunde ik en voelde mijn sperma in golven komen, eerst een druppel en toen korte stromen die naar voren schoten gestimuleerd door het trekken van Loes….

Ik zakte bijna door mijn benen, liep naar de tafel met stoelen en ging zitten om bij te komen. Tsjonge Loes wat heb jij mij verwend…. Ik hoorde de bel en even later stond Loes in de deuropening van haar keuken en vroeg, Klaas , de buurvrouw van achter vraagt of ze erbij mag komen en ik antwoordde ja, maar alleen als ze het niet bezwaarlijk vindt dat ik naakt ben…. Intussen keek ik naar haar blouse die van boven wat open viel waardoor haar borsten iets zichtbaar waren, ze had een jongensachtig figuurtje, lang, tenger en gespierd en vroeg hoe oud ze was…oh, ik ben 19 jaar en ben nog aan het leren….

Ik reikte naar haar kant en knoopte haar blouse verder open totdat ik haar naakte tieten en mooie roze tepeltjes zag, ze ging direct staan, liet haar rokje zakken, stapte er uit en vervolgde met het naar beneden trekken van haar slipje…. Wat een heerlijkheid, 2 naakte vrouwen om me heen…. Ik haalde mijn vinger uit Dineke haar kutje wat ze zichtbaar jammer vond en keek Loes aan met haar vrouwelijke lichaam, duidelijk anders dan Dineke maar ook wel heel erg mooi, wat ouder maar nog wel redelijk strak!

OOOHHhh en ik ging uiteraard door, totdat ze op de stoel kronkelde van opwinding en gillend klaarkwam, en weer klaarkwam want ik stopte niet, haar voeten schoten van de zitting maar Dineke pakte ze meteen in haar handen, hield haar benen omhoog zodat ik Loes haar klitje kon blijven aflikken en geil houden totdat ze voor de derde maal klaarkwam…en nog ging ik door maar mijn tong raakte ook verkrampt en Loes was ook aan het einde van haar Latijn….

M'n voorhuid houdt geilvocht goed beschikbaar, dat maakt aftrekken en lekker mijn voorhuid over mijn eikel op en neer trekken wel zo glad en daarmee extra lekker. Laatste, als ik klaarkom vang ik mijn sperma op onder mijn dan opbollende voorhuid, mooi om te zien en heel praktisch. Kijk gwn eens op internet naar filmpjes. Of bij Omegle naar real-life Daar zie je t zo. Je hebt niet eens een voorhuid. Als ik mezelf aftrek dan heb ik mijn hand om mijn lul en ga ik op en neer tegen de rand van mijn eikel.

Ik wrijf niet over mijn eikel. Kan op allerlei manieren. De voorhuid heen en weer bewegen over de eikel, of juist helemaal terugtrekken en alleen oevr de schacht rukken. Al dan niet met masseren van het toompje. Je kan ook de eikel blootmaken en met je hand erover, maar dan moet je wel een glijmiddel hebben, bijv. Met een onbesneden lul kan je dus alle kanten op. Hand om de piemel en dan van onder op en neer tegen de rand van de eikel.

Daarmee ga je nl. Ook maak ik wel 's een o-tje, duim en wijsvinger als een ringetje om de schacht en ga daarmee over het litteken en het stukje binnenhuid.

Ik wrijf ook niet of nauwelijks over de eikel zelf. Glijmiddel is wel lekker, maar voor mij niet echt nodig. Ik ben zelf onbesneden en trek me af door met mijn volledige mijn penis vast te pakken en hem vervolgens op en neer te bewegen.

Mijn voorhuid kan bijna niet over mijn eikel als hij in erectie is. Zijn er nog meer jongens die dit hebben? Een Spaanse kraag is geen feest, met een pijnlijk afgeklemde eikel. Blijft het lastig gaan, denk eens over besnijden, of de milde vorm ervan, een zogeheten Z-incisie, die maakt dat je voorhuid ruimte krijgt.

De operatie is niet leuk, je hebt er wél de rest van je leven voordeel van. Ik kan mijn penis onder de douche wel gewoon goed wassen hoor, alleen als hij stijf is kan Mn voorhuid er niet overheen Ik trek me bijna altijd af door mijn voorhuid met mijn hele hand over m'n eikel heen en weer te schuiven, waarbij m'n eikel dus eerst wordt ontbloot en daarna weer wordt bedekt door m'n voorhuid. Ik vind het ook fijn om de onderkant van m'n penis, m'n eikel en ballen te masseren met mijn vingers. Dát is een Spaanse kraag.

Ik snap dat je er niet echt veel last van hebt, maarre, als ik jou was zou ik toch eens met je huisarts gaan praten. Maar, je hoeft écht niet gelijk te beslissen wat je er dan mee wilt, ook niet als je huisarts je 'snijden' aanraad. Gewoon, informatief navraag doen kan ook. En wie weet, zegt ie wel dat er niks aan de hand is, nu niet.

Als ik een erectie heb dan is mein eikel helemaal bedekt en kan niet verder naar achteren want dat doet pijn wat kan ik hier aan doen?? Hoe dan ook, het zou bij een stijve piemel ook moeten kunnen.

Je kunt er het beste even mee naar een arts gaan, want bij seks zou het problemen kunnen geven. Topics in dit forum. Kamp en mastruberen jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https?

...


Vriendin laten neuken tieten melken


Intussen keek ik naar haar blouse die van boven wat open viel waardoor haar borsten iets zichtbaar waren, ze had een jongensachtig figuurtje, lang, tenger en gespierd en vroeg hoe oud ze was…oh, ik ben 19 jaar en ben nog aan het leren…. Ik reikte naar haar kant en knoopte haar blouse verder open totdat ik haar naakte tieten en mooie roze tepeltjes zag, ze ging direct staan, liet haar rokje zakken, stapte er uit en vervolgde met het naar beneden trekken van haar slipje….

Wat een heerlijkheid, 2 naakte vrouwen om me heen…. Ik haalde mijn vinger uit Dineke haar kutje wat ze zichtbaar jammer vond en keek Loes aan met haar vrouwelijke lichaam, duidelijk anders dan Dineke maar ook wel heel erg mooi, wat ouder maar nog wel redelijk strak! OOOHHhh en ik ging uiteraard door, totdat ze op de stoel kronkelde van opwinding en gillend klaarkwam, en weer klaarkwam want ik stopte niet, haar voeten schoten van de zitting maar Dineke pakte ze meteen in haar handen, hield haar benen omhoog zodat ik Loes haar klitje kon blijven aflikken en geil houden totdat ze voor de derde maal klaarkwam…en nog ging ik door maar mijn tong raakte ook verkrampt en Loes was ook aan het einde van haar Latijn….

Ik werd nu bijna dierlijk geil en kreunend stootte ik mijn lul heen en weer in een stevig tempo totdat ik me klaar voelde komen…. Dineke had dat ook door en trok me van Loes af, pakte mijn kletsnatte lul beet en begon me hevig af te trekken, staand tussen de benen van Loes, ik voelde me komen en vol spoot ik mijn sperma over Loes heen tot op haar gezicht en borsten en buik en kutje tot ik niet verder kon….

Hij vroeg wel ineens: Hoe ziet hij eruit? Ik heb gezegd dat ik daar zeker geen antwoorden op ga geven op zo een moment. Ik heb hem op zijn gemak proberen te krijgen en gezegd dat het geen probleem was. Nu gaf hij aan dat we de vlg x niet meer met het seksgebeuren bezig zullen zijn, meer intimiteit en dan zouden we wel zien wanneer weer het juiste moment is om het weer te proberen.

Hij zei dat hij me echt zou laten zien dat hij heus wel met me naar bed kan gaan? Ik heb aangegeven dat hij voor mij niks hoeft te bewijzen, maar hij legt er zlef de nadruk op. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, iemand wel? Zuigstengel vrijdag 31 december Dreamglasses vrijdag 31 december Heeft hij het gevoel dat hij aan bepaalde eisen van jou moet voldoen.

Only dead fish go with the flow. Hij geeft allerlei uiteenlopende redenen waarom het hem niet lukte. Ik zag wel dat hij er zo erg van baalde.

Eerst voelde ik me zo beledigd en dacht dat het met mij te maken heeft, maar als hij me ziet krijgt hij altijd een stijve, alleen tijdens de daad verslapt zijn penis weer. Ik durf er ook niet meer de nadruk op te leggen, maar ik heb ook geen zin om maanden te moeten wachten ofzo voordat ik normale seks kan krijgen.

Ik merkte dat hij heel erg de nadruk legde om me oraal en met zijn vingers klaar te laten komen. Net alsof hij wist dat hij hem toch niet meer omhoog zou kunnen krijgen. Soms helpt het als je begint met wat mondwerk. Dan blijft hij soms wat langer op oorlogssterkte. Ik vond de vragen over mijn ex-man ook zo raar, wilde perse weten of hij gespierd was enzo. Hij zeurde figuurlijk dan maanden aan mijn hoofd voor seks en eenmaal zover verslapt zijn penis steeds.

Haley vrijdag 31 december Ik denk dat de spanning iets te hoog opgelopen is voor deze man en dat hij door die ervaren druk niet meer presteert. Jammer genoeg kan hij er niet volwassen mee omgaan zich snel aankleden terwijl jij een condoom zoekt!! Ik denk dat zijn aanpak om de volgende keer minder met sex bezig te zijn een goede is.

Maar dat is slechts de helft: Verder heb ik het gevoel dat je niet alles vertelt over jullie. Doen jullie wel leuke dingen of zit hij al twee maanden alleen maar aan je te plukken terwijl jij hem af probeert te weren?

Maar miet er zoveel werk zijn voor zo een 1e keer? Ik kan me herinneren van andere partners dat die al heet werden van het voelen van mijn naakte lichaam, dat lange voorwerk kwam pas na een tijdje.

Gabje33 vrijdag 31 december Uhm ja, toen my dear husband en ik nog in het afspraakjesstadium zaten lang lang geleden: Hand om de piemel en dan van onder op en neer tegen de rand van de eikel.

Daarmee ga je nl. Ook maak ik wel 's een o-tje, duim en wijsvinger als een ringetje om de schacht en ga daarmee over het litteken en het stukje binnenhuid. Ik wrijf ook niet of nauwelijks over de eikel zelf. Glijmiddel is wel lekker, maar voor mij niet echt nodig. Ik ben zelf onbesneden en trek me af door met mijn volledige mijn penis vast te pakken en hem vervolgens op en neer te bewegen. Mijn voorhuid kan bijna niet over mijn eikel als hij in erectie is.

Zijn er nog meer jongens die dit hebben? Een Spaanse kraag is geen feest, met een pijnlijk afgeklemde eikel. Blijft het lastig gaan, denk eens over besnijden, of de milde vorm ervan, een zogeheten Z-incisie, die maakt dat je voorhuid ruimte krijgt. De operatie is niet leuk, je hebt er wél de rest van je leven voordeel van. Ik kan mijn penis onder de douche wel gewoon goed wassen hoor, alleen als hij stijf is kan Mn voorhuid er niet overheen Ik trek me bijna altijd af door mijn voorhuid met mijn hele hand over m'n eikel heen en weer te schuiven, waarbij m'n eikel dus eerst wordt ontbloot en daarna weer wordt bedekt door m'n voorhuid.

Ik vind het ook fijn om de onderkant van m'n penis, m'n eikel en ballen te masseren met mijn vingers. Dát is een Spaanse kraag. Ik snap dat je er niet echt veel last van hebt, maarre, als ik jou was zou ik toch eens met je huisarts gaan praten. Maar, je hoeft écht niet gelijk te beslissen wat je er dan mee wilt, ook niet als je huisarts je 'snijden' aanraad. Gewoon, informatief navraag doen kan ook.

En wie weet, zegt ie wel dat er niks aan de hand is, nu niet. Als ik een erectie heb dan is mein eikel helemaal bedekt en kan niet verder naar achteren want dat doet pijn wat kan ik hier aan doen?? Hoe dan ook, het zou bij een stijve piemel ook moeten kunnen. Je kunt er het beste even mee naar een arts gaan, want bij seks zou het problemen kunnen geven.

Topics in dit forum. Kamp en mastruberen jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site.