Slaaf gezocht spuiten op kut

slaaf gezocht spuiten op kut

.

Shemale afspraak sex rimmen

Wacht even zegt ze en belt oma op en verteld dat ze later gaat komen. Ik heb mijn broek wat verder uitgetrokken om het wat gemakkelijker te maken. De stoel achterover en voel onder haar rokje en nat slipje. Ze trekt het slipje uit terwijl ze nog met oma aan het telefoneren is.

Ik kan niets zeggen want anders hoort oma het. Na het gesprek met oma vraagt ze of ik klaar gepijpt wil worden of wil neuken. Maar ik heb wel al met mijn vriendje geneukt en die heeft in mij gespoten zegt ze. Dat vind ik niet erg dat je al sperma in je kutje hebt gekregen. Weet ik zegt ze weer want heb al gezien dat je mamma die kut vol met sperma had uitlikt. Wil je mijn kutje ook uitlikken? Kom dan gaan we daar bij het fietsenhok dat is gemakkelijker dan hier in de auto. We kleden ons uit in de auto en stappen uit de auto en lopen naakt snel naar het fietsenhok.

In het fietsenhok lik ik het sperma kutje uit. Dan ga ik op de grond zitten en ze komt over mij heen staan en laat zich langzaam zakken en ik voel mijn pik in het nauwe kutje glijden. Ze maakt neuk bewegingen en stoot na stoot gaat hij dieper en dieper in het nauwe kutje.

Ik had volgens haar de dikste en de grootste die ze tot nu toe had gehad. Ik word geneukt door dit geile meisje. Spuit lekker in mij dat vind ik lekker zegt ze nog. Ze maakte me al gek met dit heerlijke kutje maar nu begon ze ook nog zo geil te praten tegen mij.

Ik spoot het kutje vol en ze bleef mij maar door neuken totdat ze zelf ook klaar kwam. Nu lik me, en ze pakt mijn hoofd en drukt die tegen haar kutje aan. Ik lik het kutje helemaal schoon. En zij pijpt mij en mijn pik word weer stijf. In standje 69 blijven we elkaar likken en ze komt met schokken klaar en ik blijf door likken. Ze heeft het moeilijk want ze schokt en trilt met haar lichaam maar laat het toe en blijft pijpen tot ik klaar kom in haar mond.

Breng me nu maar naar oma en zeg niets tegen pa en ma!!!! Nee dat blijft iets tussen ons verzeker ik. We kleden ons aan en ik zet haar af bij oma en rij door naar het seksfeestje van haar vader en moeder.

Ik ga kijken via de cam zegt ze nog. Daar aangekomen waren ze volop bezig Ik maar snel wat genomen en camagra genomen en naar de feestvierders toe. Wat bleek ze hadden twee mannen laten komen in de tijd dat ik weg was.

En mij vrouw lag daar met één te neuken en had me schijnbaar nog niet gemist. De moeder was al goed gebruikt want het sperma zag je op het laken liggen en uit het kutje komen. Alleen mijn vriend vroeg waar bleef je zo lang. Ik zei maar dat ik in een controle terecht was gekomen en dat ik moest blazen. Dat het maar goed was dat ik was gegaan omdat ik nog niets had gebruikt. Ja wat een geluk zeg zegt mijn vriend.

Hij moest eens weten wat ik met zijn dochter had gedaan. Ik liet me maar even bij mijn vrouw zien en die vertelde mij dat ze door de andere mannen goed was verwend toen ik er niet was. Nu zag ik ook de webcam staan en die stond gericht op de matrassen waar we lagen. Stiekem draaide ik de webcam nog iets verder naar de moeder toe en ging ik de moeder de sperma kut leeg likken.

Werd er behoorlijk geil van te weten dat de dochter nu kijkt Ook mijn pilletjes begonnen goed te werken. Ik kom nooit klaar als ik bepaalde pillen gebruik en dat was nu maar goed ook. Want ik denk niet dat er nog een druppel uit zou komen als ik klaar kwam.

De dochter vraagt nu regelmatig dat ik er ergens naartoe wil brengen e. Dit omdat ze me gewoon wilt pijpen en door mij geneukt wilt worden. Ook neem ik af en toe vrij om samen ondeugende dingen te doen. Hoe dit gaat eindigen weet ik niet maar geniet van het moment. Ze wilt het zelf en ik dring echt niet aan. Wat moet ik doen ik ben ook maar een man. Ik neuk al jaren met Karien de zus van Betsie zonder dat ze dit wist.

Karien komt altijd poetsen omdat Betsie daar gewoon te lui voor is. Karien is gewoon een lekker wijf en ik had er eens op de kont geslagen toen ze voorover stond gebukt. Ja meer riep Karien na de tik op haar kont spank me baby. Ze bleef zo uitdagend staan en bleef me uitdagen met de kont schuddend: Spank me baby als je durft.

Met de kont wiebelend bleef ze voor me staan. Ik sloeg er nog maar eens op en ze liet zich voorover vallen op het bed. Je durft toch niet meer zegt Karien uitdagend. Ik sprong op het bed en van het één kwam het ander en voor ik het goed door had lagen we te vrijen met elkaar. Nu neuken we wekelijks met elkaar en dit al een 6 jaar.

Ze poetst nu vaak naakt of zonder slip en ik neuk Katrien tijdens en voor en na het poetsen. Het is al die jaren goed gegaan totdat Betsie op een dag opeens binnen viel. Ze was vroeger gestopt met werken en overviel ons. Katrien was mij aan het pijpen toen Betsie de deur open deed. Ik wist het smerige teef dat je bent rep ze tegen Betsie. De twee begonnen elkaar uit te maken en te verwijten.

Ik kwam nu te weten dat ook Betsie wel eens vreemd was gegaan tijdens ons huwelijk met Katrien haar man. Ik kwam tussen de twee zussen om ze wat rustiger te krijgen. Na wat gepraat en bemiddeld te hebben lag ik met de twee zussen in bed.

Ook bleek dat ze vroeger ook met elkaar seks hadden gehad. En ook nu waren ze niet vies van elkaars kutje. Betsie gaf te kennen dat ze recht had om ook vreemd te gaan en dat ik dit maar moet accepteren.

Regelmatig seksen we nu met zijn drieen en ook nodigt Betsie regelmatig een andere man uit. Als straf moet ik dan kijken hoe Betsie met de andere man bezig is.

Ook moet ik haar kutje likken als die is volgespoten door een andere man. Karien en Betsie hadden samen afgesproken met drie mannen zonder dat ik dit wist. We waren weer eens bezig met drie toen de telefoon ging en Betsie nam op en gimg de kamer uit. Betsie kwam even later terug en we gingen verder met seksen. Een 10 min later ging Betsie naar de w. En ook de deurbel ging. Ik kijk wel even riep Betsie. Katrien en ik genoten lekker van elkaar toen dedeur open ging en drie jonge jongens van rond de 20 jaar naakt de kamer binnen kwamen samen met Betsie.

Ik heb wat versterking mee genomen en ze ploft samen met de jongens op het bed. En begint aan de pikken te trekken en te pijpen en ook Katrien gaat naar één van de jongens en begint te pijpen.

Het is vol op de kamer en op het bed. De zussen pijpen en laten zich neuken door de jongens. Het is alsof het een wedstrijd is wie van de twee het geilste is. Katrien werd volgespoten door twee van de drie jongens en Betsie door één jongen. Ook ik besloot om Katrien te neuken en vol te spuiten.

Mijn Betsie kwam met de kut voor Katrien staan en Katrien likte de sperma eruit. Nu kwam Katrien op mijn gezicht zitten en likte ik alle sperma uit Katrien der kut. Betsie is duidelijk niet echt blij dat Katrien drie keer is volgespoten. Wen er maar vast aan want dit kutje is niet alleen meer van jou zegt ze wat gefrustreerd.

Nu kom ik regelmatig thuis en is ze met één of andere man bezig of heeft ze zich door iemand al vol laten spuiten. Ik moet Betsie likken en dit accepteren van en volgens haar. En anders moet ik maar bij Katrien gaan wonen krijg ik te horen. Ook Katrien doet vaak mee of laat iemand extra komen als Betsie er niet is.

Haar man mag dit niet te weten komen omdat het al bijna één keer door Betsie o een scheiding is uitgelopen. Ik kwam erachter toen Heidi eens thuis kwam en ik heel goed een seksgeur rond haar hing. Ik werd er geil van en kuste haar en wilde meer. Ze wilde opeens niet seksen met mij wat heel vreemd is, want ze wil eigenlijk altijd. Ik kom net van het werk en ben vuil kreeg ik als antwoord.

Ga me eerst even douchen. Ik liet haar richting douche gaan en iets later volgde ik. Heidi had net haar slip uit gedaan en die was nat!!!! Ze schrikt als ze me ziet en wilt de slip weg steken. Ik vraag Heidi wat is dat in je slip? Ze loopt rood aan en zegt: Ik heb een ongelukje gehad en dat is was urine.

Heidi gooit het slipje snel in de wasmand. Ik pak Heidi onverwacht in het kruis en voel de natte spleet. Ze wordt nog roder in het gezicht. De kut is glad en erg nat en haal mijn vinger er doorheen. Nu ga ik met die vinger naar het gezicht van Heidi en vraag, wat is dit Heidi?

Ze is rood als een tomaat en zegt urine. Heidi dit is geen urine, dit is sperma!!! Ze begint te huilen en verteld dat het de baas op het werk is geweest. Er waren heel wat mensen ontslagen en hij had tegen Heidi gezegd dat ze waarschijnlijk ook snel ontslagen ging worden. Maar als ze goed werk zou leveren hij er wel voor kon zorgen dat ze kon blijven. Heidi vroeg of haar werk niet goed was. Jawel maar is meer waar je de baas mee kan helpen.

Hij liet goed merken wat hij bedoelde en Heidi ging op zijn voorstel in. Hoe lang is dit al bezig? Al een 2 jaar zegt Heidi. En heb je het nog met meerdere gedaan als alleen je baas , want nu wil ik het weten. Ja ook met Johan en Peter.

Het is haar ploegbaas en een collega. Alles word mij duidelijk waarom Heidi opslag kreeg en veel overwerk had. Ze heeft de ploegbaas en de baas nodig om hoger op te komen.

En Peter is een hele mooie jongen dat kon ik wel begrijpen. Heidi biegt op dat ze minimaal één a twee keer in de week met één van die mannen neukt. Ga je nu van mij scheiden vraagt ze. Nee slet dat je bent ik hou van je. Eigenlijk zou ik kwaad moeten worden. Maar het wond mij erg op en stond met een stijve pik voor Heidi.

Buk slet dat ik je sperma kut verder vol spuit. Heidi boog voorover en ik neukte Heidi hard. Ik schold Heidi uit voor slet ,hoer , teef , snol , sloerie e. Heidi werd hier erg geil van en kwam klaar. Ik sloeg nog harder en kwam klaar in haar kutje.

Kom hier dat ik eens proef hoe het sperma van een ander smaakt en ging met mijn mond voor Heidi haar kutje. Heidi zette haar voet op de rand van het bad en ik likte het sperma eruit. Nu heb ik met haar afgesproken dat ze met die mannen mag neuken maar dat ze zich niet mag douchen. Als ik thuis kom dan wil ik het gebruikte kutje zien ruiken en leeg likken. Heidi maakt er nu echt een spelletje van. Zeker twee keer in de week komt ze thuis met een vol kutje. Ik moet dan proeven van wie het is.

Ze neemt en gebruikt altijd iets op voorhand. Dit zodat ze nog ongeremder en geiler is. Schaamte kent ze dan niet meer. Wat of wie haar neukt maakt haar niet meer uit.

Alles wat een pik heeft mag haar gebruiken. Ze wil me dan alleen maar vernederen door het met jan en alleman te doen. Jong ,oud, dik, dun,Turk,Marokaan, negers, honden , paarden, en zelfs tot varkens toe. Het klinkt ongeloofwaardig maar is echt waar. Ze vindt het geil om voor mijn ogen gebruikt te worden. Nu was ze zo geil dat ze op de parkeerplaats al haar kleren uit deed en het bos in liep. Er stonden al wat auto's met mannen te wachten.

Ook stonden er wat mannen met elkaar te praten. Iedereen had het gezien en ze werd direct gevolgd door een aantal mannen. Ik pakte haar kleren op en nam een deken mee. Nu Ik liep maar achter de mannen aan want ze was al verdwenen in het bos. Daar was ze al druk bezig met pijpen en trekken. Ze zag me en gaf me het commando om de deken neer te leggen. Er stonden totaal 11 man om haar heen. Ze pijpte de één na de andere pik. Nu keek ze mij aan: Kijk hoe ik mij laat gebruiken door echte mannen zegt ze tegen mij.

Zeg wat ik wil tegen de mannen kreeg ik te horen. Ik voelde mij zwaar vernederd op dit moment. Kom zeg het wat ik wil!!!! Ze wil door jullie geneukt worden in haar kont. En wat nog meer zegt ze. Dat jullie haar kont vol spuiten met sperma. En degene die niet zonder condoom willen worden klaar gepijpt of kunnen gaan. Ik keek toe hoe de mannen haar in de kont neukten en 6 van de 11 spoten haar kont vol.

De andere 5 spoten in haar mond. Toen ze opstond liep de sperma uit haar kont. Ga onder mij liggen en ze ging met de benen uiteen staan. Ik ging onder haar liggen en ze kwam met haar kont boven mijn mond hangen. De sperma drupte eruit. Likken zegt ze en gaat met haar kont boven op mijn mond zitten en perst alles eruit.

Ze begint over mijn gezicht te rijden en duuwt haar kut tegen mijn mond en pist in mijn mond. Als slaaf lik en slik ik alles van haar.

Ze pijpt ondertussen mijn harde pikje van 12cm. Ik spuit haar mond vol. Zo dat heb je wel verdiend. Zwarte pikken gezocht die mijn vouw bare volspuiten. Ik ontvang de mannen of breng haar er naar toe. Mijn vrouw moet ik dan scheren en helpen geil opmaken en klaar maken voor gebruik. De zwarte mannen gebruiken en misbruiken mijn vrouw haar kutje kont en mond. Ik mag en moet alleen kijken hoe ze haar uitwonen. Als deze weg zijn moet ik haar helemaal schoon likken en ook het sperma uit haar kut en kont oplikken.

José geeft mij seksopdrachten die ik voor haar moet regelen. Nu een advertentie zelf geplaatst om op een parkeerplaats pikken te pijpen. Er hadden heel wat mannen gereageerd. Op de dag zelf ging José erg geil gekleed mee naar de parkeerplaats. Daar stonden al wat mannen te wachten in de auto's. José liep echt geil gekleed naar de bosjes samen met mij. Daar bogon ze me te pijpen en al snel kwamen er mannen om haar heen staan en aan hun pik te trekken.

José begon de pikken te pijpen en liet ze in haar mond of in haar gezicht klaar komen. Ik liep regelmatig op en neer om te kijken of er nog mannen waren aangekomen.

Vroeg dan of ze een afspraak hadden en José zochten en wees ze de weg. José is zeker twee uur bezig geweest en ik schat een 20 mannen zijn naar haar toe gegaan. Na een twee uur kwamen er geen mannen meer en besloten we te vertrekken. De haren en haar gezicht zat vol sperma.

Wij de sekshop binnen en José had al een vibrator , lingerie , en een cockring voor mij gekocht. Ook waren er film cabines en een filmzaal aanwezig. We vroegen wat uitleg en voor de filmcabines moesten we betalen en de filmzaal was gratis als koppel. Dan maar even kijken in de filmzaal. In de filmzaal zaten vier mannen. Wij namen ook plaats en José begon met mij te vrijen. Ze had een rok aan maar geen slip eronder.

Ik vingerde haar klaar en José had mijn pik al uit mijn broek gehaald en was die aan het aftrekken. De mannen in de zaal zagen duidelijk dat wij bezig waren. Zeker toen José mij begon te pijpen. Haar kut was goed nat en er waren al mannen naast haar gaan zitten en begonnen haar te betasten.

José draaidezich naar die mannen toe en begon met de mannen te vrijen. Ik hoorde het soppende geluid van haar kut. De mannen wilde dat we mee gingen naar een andere ruimte. Daar lagen matrassen en José klede zich helemaal uit en ging op de matras liggen.

Ga even condooms voor mij halen liet ze me weten. Ik snel naar voor condooms halen in de winkel en weer snel terug. José had vier mannen die met haar bezig waren. Ik gaf haar de condooms en die werden uitgedeeld. Ze werd door de mannen geneukt in kut en kont. Kwam daarbij enkele keren klaar. Toen de mannen klaar waren moest ik haar nieuwe lingerie setje halen want dat wilde ze nu passen. Het stond haar fantastisch een body met open kruis en borsten.

Ook ik moest mijn cockring passen. Na wat geklungel is het gelukt en mijn paal werd super hard. José trok haar kort jurkje over haar body aan. Ik wilde mijn cockring uit doen maar dat wilde ze niet. Ze deed haar jasje aan en dicht. We vertrokken en onderweg kon ze maar niet van me af blijven.

Ook mijn pik stond op springen door die cockring. Bij haar thuis aangekomen heb ik haar geneukt in het nieuwe body en José haar mond volgespoten. Ze smeekt mij nu om een slet van haar te maken. José daagt mij nu telkens uit als ik op bezoek ben en mijn vriendin is erbij.

Op de twee dagen dat mijn vriendin werkt en ik vrij ben ben ik bij José. Vaak ligt ze al te wachten in bed. Ze is enorm geil en doet echt alles.

Nu wilde ze een keer een trio of iets dergelijks. Mijn vrienden durf ik niet te vragen en iemand anders wist ik niet. Dan maar op een advertetie gereageerd. Twee mannen zochten en vrouw of koppel. Daarmee afgesproken en ik José opgehaald. José was zichtbaar opgewonden en nerveus. Het blijft wel een geheim tussen ons kreeg ik nog maar eens van haar te horen. Niemand mag dit komen te weten!!!! Op de locatie aangekomen waren er twee mannen van een 35 jaar aanwezig.

Na elkaar voor te stellen en wat gedronken te hebben vroeg José waar de saniaire voorzieningen waren om zich klaar te maken.

Toen José zich klaar aan het maken was deden de mannen en ik dus ook maar de kleren al uit. Ook werden er twee matrassen op de grond gelegd. José kwam de kamer binnen in een heel sexy geil lingerie setje. En ging op haar knieen zitten en begon de mannen te pijpen. De mannen genoten er van en al snel lag José op haar rug met een pik in de mond en een pik in haar kut. Ik keek toe hoe mijn schoonmoeder aan het genieten was van twee pikken.

Er werden diverse houdingen uitgeprobeert. Ook wilde ze een sandwich proberen. Ze ging op een pik zitten en langs achter een tweede pik anaal. Ik had José al anaal geneukt en dat vindt ze heerlijk. Nu genoot ze ook van de twee pikken. Dit terwijl ze mij aan het pijpen was. Helaas was het snel voorbij want de mannen kwamen al snel klaar. Ze trokken hun condoom af en spoten het in José haar gezicht. Ik was ook al klaar gekomen in haar mond.

José likte en pijpte de pikken nog eventjes. Daarna gingen we naar huis. Onderweg naar huis heet ze me nog gepijpt in de auto en hebben zijn we langs de weg gestopt en hebben we nog geneukt.

José wil dat ik nu vaker seks avoturen regel voor haar. Man ik weet niet wie nu geiler is de moeder of de dochter. Van wie hou ik het meeste?

Ik weet het niet. Maar ik doe alles wat José mij vraagt. Ik ben kind aan huis en loop binnen en buiten wanneer ik wil. José is gescheiden en woont alleen. Ik kwam zoals gewoon via achter het huis binnen.

José lag in de tuin te zonnen en ze was geheel naakt. Ze had me duidelijk niet verwacht want ik had haar nog nooit naakt gezien. Sorry ik had je niet verwacht anders had ik wat aangetrokken. Je bent tuis dus doe je toch lekker waar je zin in hebt, en als je lekker van de zon wilt genieten moet je dat doen gaf ik als antwoord. Vind je het niet erg dan? Nee hoor dat stoort mij helemaal niet. Ze lag op haar buik en stond op.

Man wat een grote tieten heeft die vrouw. Maar ook een behaarde kut. Ik zal je wat te drinken halen en ze ging naar binnen. Ze kwam terug en gaf me een biertje. Ik ga me even wat verfrissen en liep naar binnen.

Ik hoorde de douche en ik was ook maar in de tuin gaan liggen en had mijn tshirt uit gedaan. Op een gegeven ogenblik komt ze de tuin in gelopen met twee ijsjes. Ik bekijk haar en zie dat ze de kut heeft geschoren. Hier een ijsje zegt ze, anders krijg je het misschien te warm. Ik voel me al veel beter nu ik me wat heb verfrist. José ziet dat ik naar haar kut kijk en zegt, mijn poesje ook maar geschoren want het oog wilt ook wat.

Of ben ik misschien niet meer waard om naar te kijken? Jawel hoor je bent een heel mooie vrouw. Alleen mooi of misschien ook wel lekker. Je ziet er heel aantrekkelijk uit. Val jij dan ook op oudere vrouwen. Jij bent toch niet oud en je ziet er geweldig uit, ik ben er zeker van dat heel wat mannen je mooi en sexy vinden. Zou jij het met mij dan kunnen en willen doen? Ja natuurlijk , wie zou het niet met je willen doen. Ze likt wulps aan haar ijsje en ik bekijk haar goddelijk lichaam.

Ik kan daar een heel leuk spelletje mee zegt José. Maar het blijft wel een geheim tussen ons twee he? Ja natuurlijk blijft dit geheim verzeker ik haar. Ze gaat met het ijsje over haar lichaam naar haar kut. Met één hand doet ze haar schaamlippen op en met de andere hand steekt ze de magnum in haar kut. Hij gaat er helemaal in en alleen het stokje steekt er nog uit. Met een stijve sta ik te kijken naar José. Lust jij milkshake vraagt ze aan me. Ja dat is lekker.

Ze trekt het stokje uit haar kut en zegt de milkshake is klaar. Ze gaat op rand van de tafel zitten met de benen open. Als je zin hebt en durft heb ik een shake voor je. Ik kon mij niet meer bedwingen en begon haar kut uit te likken. Ze perste alles eruit. Wacht even en ze pakte mijn ijsje en deed die ook in haar kut. Trek je broek ook maar uit dat is veel fijner zegt José. Snel mijn short uit en daar stond ik met een stijve lat.

Ze haalde het stokje ook weer uit haar kut. Shake is klaar, ik stak mijn gezicht weer tussen haar benen en likte alles uit haar kut.

Heerlijk was het chocolade met gesmolten ijs en geile sappen. Het blijft wel ons geheim zegt ze nog eens. Ja niemand komt dit te weten. Zo nu moet jou stokje erin , of durf je niet?

Ik sta op en steek mijn pik in haar koude natte kut. Neuk me zegt ze en neuk me lekker hard. Ik ben super geil en neuk José hard. Na een paar minuten kom ik in haar klaar.

Zo nu heb ik slagroom in mijn kutje zegt José. Ik duik tussen haar benen en lik chokolade , ijs, geile sappen en sperma uit haar kut. Daarna zijn we samen geen douchen. Nu heb ik een relatie met haar en haar dochter. Twee keer in de week neuk ik José en het is een geil wijf.

Ik ben 19 en José is 39 jaar. José wil dat ik met haar van alles doe en onderneem. Ze is opeens helemaal los geslagen en op hol geslagen. Nu wilde ze met meerdere mannen en dat ik dit regel voor haar. Alles wordt daar gedeeld en we zijn bloedbroeders. Regelmatig als er een lid is die hoger op wilt in rang dan worden er feesten en beproevingen gehouden.

Zo is één van de voorwaarden dat je alles moet delen en beschikbaar stellen aan je bloedbroeders!!! Nu was ik aan de beurt en ik moet ook mijn vrouw delen met mijn broeders. Dit feestje was het zo ver en is ze door mijn bloedbroeders totaal uitgewoond. Mijn vrouw hebben ze zoals normaal goed dronken laten worden en daarna gingen we er met zijn alle overheen.

Raar genoeg vond mijn vrouw het schijnbaar helemaal niet erg. Ze werkte spontaan mee en werd door heel wat broers gedeeld. Eind van het feestje was ze totaal uitgewoond door al die pikken. Het sperma zat in en over haar gehele lichaam. Totaal uitgeput nam ik haar mee naar huis. Later gaf ze toe dat ze het wel hlekker vond om door al die mannen gebruikt te worden.

Nu wodt ze met nog wat andere vrouwen regelmatig uitgewoond door mijn broeders. Dat is en was mijn ervaring met creampie. Anja en ik naar de afspraak en daar waren 12 zwarte aanwezig. Er zou nog een koppel komen maar die hebben we niet gezien. Alle blacks waren nu voor Anja. Ik werd vastgebonden op een stoel. Moet toe kijken hoe Anja zich geeft aan de zwarte bulls. Alle 12 spoten Anja haar kut vol. Ook kreeg ik pikken te pijpen die vol sperma hingen.

Als laatste werd ik in Anja haar kut gedrukt met mijn gezicht en likte ik al het sperma van de zwarte bulls op. Ik voel me zwaar vernederd. Anja is geen hoer maar nog erger, ze laat zich gratis vol spuiten door zwarte , Turken ,Mocro en door honden, Ik moet nu iemand zoeken met paarden. Ze wil geneukt worden door een hengst. Liefst grote honden met een flinke pik. Hoe vernederend dit ook is, ik word er enorm geil van.

Ook zoekt ze een slet die net zo erg of erger is als Anja. Dit om samen te geieten en de grenzen op te zoeken. Wat die grens moet zijn weet ik niet. Weet alleen dat ze niet van echte pijn houdt en voor de rest neukt en doet ze alles wat haar geil maakt.

Ik ben haar cuckold slaaf, kijk toe en mag haar assisteren en soms ook gebruiken. Ik zal altijd alles doen om het haar aangenaam te maken. Laat me heerlijk pakken door mijn collega's.

Ook stop ik regelmatig op parkeerplaatsen en neuk ik met vreemden. Normaal deed ik dit niet omdat de kans zeker op de parkeerplaatsen waar homo's komen erg groot is op aids.

Nu ben ik beschermd en maakt het niet meer uit of iemand aids kan hebben. Mij kan hij in ieder geval niet infecteren.

Bijna iedere week ga ik wel een keer of drie naar de parkeerplaatsen en laat ik mij door een man of 3 neuken en vol spuiten.

Ook pijp en slik ik nu alles door. Dan ga ik naar huis en mag mijn man alles schoon likken. Ook hij neemt PREP. Jammer dat ik daar zo lang op heb moeten wachten. Neuken met condoom is eigenlijk niet iets voor mij. Ik wil ongeremde en vettige seks met veel sperma. Ongeremd neuken en mij vol laten spuiten. Hoe het komt komt het , spuit gewoon maar waar en wanneer je wilt in mij.

Nu voel ik me pas een echte geile slet als ik lading na lading in mijn kut kont en mond krijg gespoten. Met een druipende kut de volgende pik ontvangen , geiler kan het toch niet.

Het geeft mij een goed gevoel als vreemden mannen mij zien als seksobject en mij willen gebruiken. Dat ze van mij geil worden en in mij klaar komen geeft mij een enorme voldoening. Voorheen deed ik dit met condoom. Nu met PREP laat ik mee heerlijk vol spuiten en voelt het gewoon veel lekkerder.

Ook mijn cuckold man kijkt graag toe hoe ik mij laat vol spuiten. Laatst in de parenclub heb ik mij door iedereen die het wilde laten volspuiten. Het is gewoon heerlijk om lading na lading in je gespoten te krijgen. Volgens mijn cuckold man hebben 18 van de 32 man mij zonder condoom volgespoten. Ik ben een onderdanige slavin en vind dit erg spannend.

Er worden altijd afspraken gemaakt waar ieder zich aan moet houden. Nu ging ik voor een week mee met een andere meester.

Ik ging een week mee naar Portugal. Hij had daar een ook villa. Ik was er al eens geweest samen met mijn meester. Het leek me wel wat lekker in de zon e. Zoals de vorige keer was ik het dienstmeisje. Naakt met een shortje voor moet ik iedereen bedienen. Er komen daar ook zakenpartners van deze meester.

Ik bedien iedereen zoals van mij verwacht word. Ook ga ik regelmatig met een zakenpartner het bed in e. Op een dag hield hij een seks feestje Een andere zakenpartner nam ook nog een meisje slavin mee. Voor de rest waren het mannen.

We waren helemaal naakt en bedienden de mannen zoals het hoort. De drank ging er goed door en er werd ook van alles genomen en gesnoven. Het ander meisje nam ook van alles en wilde dat ik het ook zou proberen.

Ik neem normaal nooit iets maar zag dat ze erg geil werd van dit spul. Besloot het ook maar eens te proberen. Wauw wat was dat!!!! Dit is niet te beschrijven Alles wat er gebeurden vond ik fijn. Ik werd op tafel gelegd en met eten vol gelegd. De mannen aten het van mijn lichaam af.

De champagne fles werd in mijn kut gestopt en mijn kut liep vol. Dan werd de fles er weer uit getrokken en spoot de champagne uit mijn kut. De mannen probeerde dan uit mijn kut te drinken. Er werden een flink aantal flessen in mijn kut gespoten. Ook ik werd behoorlijk zat van dit spelletje. Maar ook door het ander spul voelde het alsof ik een andere wereld was.

Alles maakte mij geil en alles was heerlijk. Ook in de andere slavin hadden ze de nodige flessen gespoten. De mannen waren duidelijk ook erg geil en neukte ons de gehele avond door.

Er werd behoorlijk gedronken en van alles gebruikt. De andere slavin werd nu geboeid aan handen en voeten en nek Het was een metalen buisenframe waar ze voorover in vast zat. Nu kwam de meester met één van zijn drie honden binnen en smeerde de kut van de slavin in met slagroom. De hond likte dit iedere keer weer weg en de slavin kwam duidelijk klaar. De slavin was nu de hond aan het pijpen. De hond besprong haar langs achter en neukte haar. Als het mis ging werd de hond er weer op gezet.

De hond spoot in haar!!! Nu was het schijnbaar mijn beurt. Ze werd losgemaakt uit het frame en ik nam haar plaats in. Ook ik werd vol slagroom gespoten en de hond likte mij iedere keer als er slagroom op mij werd gespoten. Wat een tong en wat een geil gevoel dat ik kreeg. Ik kwam spuitend meerdere keren klaar. Ook ik werd door deze hond geneukt. Wat later kwam de meester met een andere hond die duidelijk hitzig was.

Deze besprong mij direct. Ik zat op handen en voeten en met mijn net vast in dit frame en kon niets doen. Keer op keer kroop hij over mij heen. De hond spoot in mij en toen de hond eraf was likte de slavin mijn kut. Wat later moesten we gaan douchen en de kutjes gaan spoelen van de meester. Dat deden we en ik nam nog het één en ander op aanraden van de andere slavin.

Geil als we waren werden we door al de mannen geneukt in kut kont en mond. Veel sperma kregen we dan ook te verwerken. Als laatste likten we elkaar schoon van al het sperma. Terug bij mijn meester heb ik nooit gezegd dat ik door de honden ben gebruikt en dat ik bepaalde producten heb gebruikt. Maar ben wel altijd blij als ik hoor dat ik naar die meester of één van zijn zakenpartners word uitgeleend. Dan weet ik dat het een geil feest gaat worden. Werd door een jonge verkoper geholpen.

Zoals altijd heb ik geen slip aan. Eerlijk gezegd had ik het niet door omdat ik altijd sliploos ben. Maar ik zat voor de spiegel en de verkoper hielp mij met het passen en uitzoeken van laarsjes.

Hij liep opeens rood aan en toen had ik het door. Shit hij kijkt tegen mijn kut aan bij het passen. Het was duidelijk te zien in de spiegel voor me. Ik voelde het bloed door mijn lijf jagen. De verkoper nam een ander paar en deed deze aan.

Hij pakte mijn onderbeen en deed de rits van de laars dicht en schoof met zijn hand door over tot op mijn bovenbeen.

Het was gelukkig niet druk in de winkel en het maakte me wel lekker geil. Ik vroeg hem of hij deze avond iets te doen had. Nee kreeg ik als antwoord en hij haalde zijn hand weg. Als je wilt kunnen we er een leuke avond van maken gaf ik als antwoord. Hij wist precies wat ik bedoelde en gaf als antwoord, dat lijkt me wel wat. Doe dit paar maar en heb je wat te schrijven? Snel kwam hij met een papiertje aangelopen en ik schreef mijn adres op.

Aan de kassa tikte hij iets in en ik gaf al het geld. Hij ging in de kassa en gaf mij het geld weer terug. Ik keek hem aan en hij gaf onopvallend aan dat er camera's hingen die alles opnemen. Begreep het en ging de winkel uit. Snel naar huis onder de douche en het kutje glad scheren en mooie lingerie aangetrokken.

Nu maar wachten op zijn komst. Om kwart over 8 gaat de bel. Snel maak ik open, hij staat voor de deur. Hij komt binnen en in de hal begint hij mij direct te kussen vol op mijn mond. Ook zijn hand gaat al heel snel naar mijn kruis.

Na wat minuten ben ik drijf nat en hij staat daar met een dikke paal in zijn broek. Kom we gaan naar boven op de slaapkamer. Op de slaapkamer ontdoe ik mij van mijn korte jurk en sta voor hem in mijn lingerie Zelf ophoudende kousen en een open bh. Hij kleed zich ook snel uit en we liggen al snel op het bed. Is dat je man vraagt hij kijkent naar de foto's op de wand.

Ja maar die komt vandaag niet stel ik hem gerust. Weet hij dit dan? Nee natuurlijk niet, dat maakt het toch lekker spannend. Hij vraagt wil je met of zonder condoom? Doe maar zonder laat ik weten. Dat vond hij ook goed. Eerst deden we standje 69 en daarna neukt hij me in diverse houdingen.

Het duurt niet heel lang of hij spuit in mij. En zijn pik wordt slap. Ik neem rustig de tijd en praat en knuffel wat met hem. F gaat voorzichtig met zijn tong over het kutje van A, als hij haat clit raakt ontsnapt haar een kreun. Voor F aanleiding om nog beter zijn best te doen. Ik trek A een stukje verder onderuit waardoor F haar nog beter kan likken. Ook geef ik hem de opdracht om haar kontje niet te vergeten. Als hij voorzichtig haar anus likt duw ik hem hard met zijn hoofd naar voren en draag hem op om haar kontje te neuken met zijn tong.

Ik beweeg zijn hoofd heen weer. Plotseling trek ik hem terug, een blik van verontwaardiging komt op het gezicht van A, ze wil nog wel even doorgaan, ze zat tegen een hoogte punt aan maar zelf ben ik inmiddels ook vreselijk geil geworden van al dat moois en geils wat ik zie.

F kijkt me aan, “mond open” commandeer ik. F opent zijn mond en ik duw in 1 beweging mijn stijve lul naar binnen. A komt gelijk omhoog en kijkt met een geile blik in haar ogen hoe F me pijpt. Ze gaat achter hem staan en neemt zijn hoofd in haar handen, haar hoofd komt naar mij toe en vlak voordat ze haar lippen op de mijne drukt voor een innige zoen fluistert ze me toe ” neuk hem maar even lekker in zijn mondje”. Tijdens een diepe lekkere tongzoen duwt ze het hoofd van F steeds verder en sneller over mijn harde lul.

Zelf heb ik inmiddels 2 vingers in de kut van A en ben haar lekker aan het vingeren, mijn andere hand speelt met haar lekkere borst. Dit moet echter niet te lang duren want ik begin vreselijk geil te worden door het feit dat ik een man in zijn mond neuk. Ik trek me dan na een poosje ook terug uit de mond van F. Ook mijn vinger trek ik uit A, het vocht loopt al over haar benen. Ik geef F de opdracht om haar even schoon te likken en daarna wil ik dat hij ons voorgaat naar de slaapkamer.

Als we in zijn slaapkamer komen dan heeft hij conform onze opdracht banden aan de hoofd- en voeteneinde gebonden. We geven aan dat hij op zijn rug op het bed moet gaan liggen, A stroopt de string van zijn lichaam af en slaat met haar vlakke hand een paar keer tegen de harde lul van F, hij kreunt zacht van opwinding.

We binden vervolgens ieder een arm vast aan het hoofdeinde en daarna zijn benen aan het voeteneinde. F ligt nu met gespreide benen en armen vast op het bed.

Hij kan bijna niet meer bewegen. A kan het niet laten om nu even met de pik van F te spelen. Ze trekt hem even af en wisselt dit dan weer af met klapjes tegen zijn lul en knijpt in zijn ballen. Ik besluit om met een veter de ballen en lul van F flink strak af te binden zodat hij niet te snel klaar zal komen. Vooraf hebben we afgesproken dat hij alleen met onze toestemming mag komen en dat we hem anders streng zullen straffen. Het geheel laat F niet onberoerd, zijn eikel glimt van het voorvocht.

A pakt een condoom en schuift deze over de lul van F. Dan neemt ze zijn lul in haar mond en begint te pijpen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een heerlijk gevoel is, ze pijpt als de beste. Ik sta inmiddels achter haar en duw mijn lul in 1 x bij haar naar binnen waardoor ze in verder naar voren wordt geduwd met haar mond over de lul van F.

Na een poosje vindt A dat ze F genoeg heeft gepijpt. Ze laat hem los en duwt mij ook achteruit waardoor mijn lul uit haar kut glijdt. Ze gaat nu boven F zitten en laat zich over zijn harde lul zakken. Langzaam begint ze hem te berijden. Ze buigt voorover waardoor haar borsten boven zijn gezicht komen. Ze dwingt F bijna om haar tepels te likken en te zuigen. Ik sta achter hen en zie de harde lul van F in en uit het kutje van A gaan.

Het wordt al een behoorlijk natte bende daar. Ik kniel achter hen, buig voorover en lik het sterretje van A. In de tussentijd speel ik met de ballen van F terwijl hij door A wordt geneukt.

Ik hou het niet erg lang meer vol zo, ik duw 1 vinger in het kontje van A, na een poosje haar te hebben gevingerd met 1 vinger stop ik er een tweede bij.

Dan pak de heupen van A en duw mijn harde lul tegen haar kringspier, langzaam schuif ik mijn harde lul bij haar naar binnen, aan de andere kant voel ik de lul van F. Eerst moeten we even wennen aan het ritme maar na een poosje hebben we het ritme te pakken en duurt het niet lang voordat A heerlijk schokkend klaar komt.

Ik laat haar even bij komen, vervolgens haal ik mijn lul uit haar kontje, A rolt opzij en de lul van F komt uit haar kut. Zijn lul is vreselijk hard en waarschijnlijk behoorlijk pijnlijk door de veter die er nog steeds strak om zit. Ik besluit om de veter te verwijderen, daarna maak ik zijn benen los, pak een condoom die door A om mijn lul wordt gedaan. De benen van F, nog steeds gehuld in een paar mooie zwarte kousen, duw ik omhoog zodat zijn ster vrij komt.

A pakt mijn lul en begeleidt me naar het kontje van F, langzaam duw ik mijn lul bij hem naar binnen. Alles is behoorlijk gesmeerd door het geil van A wat nog behoorlijk aanwezig is tussen de benen van F waardoor ik eigenlijk veel makkelijker dan verwacht bij hem binnen kan dringen. Een paar keer beweeg ik langzaam in en uit zijn kont en dan begin ik hem echt te neuken. Voor het eerst in mijn leven neuk ik iemand van mijn eigen geslacht.

A heeft inmiddels het condoom van F verwijderd en trekt hem af. Na een korte tijd vraagt F of hij alsjeblieft mag komen en A geeft hem toestemming. Hij spuit dan direct een grote lading zaad over zijn buik en borst.

Als hij uitgespoten is hou ik het ook niet meer, ik wil ook spuiten. Ik trek me terug uit zijn kont, trek het condoom van mij lul, ik ga naar zijn hoofd “Mond open” zeg ik, ik trek nog even aan mijn lul en stop dan mijn spuitende lul in zijn mond. Pas als ik helemaal leeg ben en F mijn lul heeft schoon gepijpt trek ik me uit zijn mond terug. A en ik zijn inmiddels al weer heerlijk aan het zoenen en ik speel met haar borsten.

Dan vraag ik A of we nog even pauze zullen nemen en een kopje koffie gaan drinken, ze stemt in.


slaaf gezocht spuiten op kut

.
Meesteres car sex in belgie


slaaf gezocht spuiten op kut