Shemale in groningen slipje in kut

shemale in groningen slipje in kut

Escort dames zeeland rijke vrouwen zoeken sex

Deel 1 - Ik ben Martin een dominante perverse man geen SM-er van inmiddels 49 jaar, ik heb via internet al veel getrouwde, alleenstaande en eenzame vrouwen ontmoet voor sex en de vreemdste avonturen meegemaakt, maar mijn huidige vriendin Monique die ik ook via internet heb leren kennen liet al het andere verbleken van wat ik tot dan mee had gemaakt, Monique is van A tot Z sex want ze kent geen enkele remmingen, ook laat ik haar regelmatig uitgebreid vertellen wat die mannen die zij voor mijn tijd heeft gehad allemaal met haar uitgespookt hebben het zijn echt veel mannen geweest en menige hoer zou er jaloers op zijn ze vertelt alles in geuren en kleuren en ik hoor het graag want ik word er alleen maar geiler van en dat weet ze inmiddels.

Via een chatbox leerde ik mijn huidige vriendin “Monique” kennen op maandag 2 juli , ze was een alleenstaand bijstandsmoedertje van 35 jaar inmiddels is ze 42 , ik heb er de meest perverse vrouw van gemaakt die een man zich maar kan wensen, ze woonde met haar dochter “Wilma” van 15 jaar inmiddels is ze 22 in een goed onderhouden maar klein flatje met 1 slaapkamer in een klein Brabants stadje, ik heb Monique en later ook haar dochter Wilma gevormd tot echte sexslavinnetjes die alles doen zonder een woord tegenspraak.

Ik probeer te vertelen hoe het zo is gekomen en ook over de verschillende avonturen die wij tot nu toe hebben meegemaakt… en die avonturen zijn niet mis…van gewone sex tot aan het perverse toe. Na een ongeveer een half uur gepraat te hebben over de algemene dagelijkse dingen begon ze zomaar uit het niets te vertellen ze dat zij op haar 20ste een jaar getrouwd was geweest met de vader van Wilma die 25 jaar ouder was als haar en dat de vader er vandoor was gegaan met een meid van 18 en dat ze na de scheiding nooit niks meer van hem had vernomen, ook vertelde zij dat ze heel vaak korte relaties ook via internet had gehad en dat de meeste mannen na een nacht of avond met haar nooit niets meer van zich lieten horen, en ook dat ze de afgelopen twee maanden geen relatie meer had gehad, ik dacht bij mezelf die vrouw is een geboren slet.

Toen boorde ik vier vingers in haar grote kut wat heel makkelijk ging en vingerde haar behoorlijk hard en krachtig, even later begon Monique luid schreeuwend klaar te komen en ze schreeuwde..

Weer bij haar positieve gekomen na een paar minuten gleed Monique van de bank en trok haastig mijn broek naar beneden en begon zachtjes mijn eikel te likken waarna ze mijn keiharde kale lul begon te likken over de hele lengte, even later begon ze als een bezetene wild en stevig door te pijpen, ook likte en zoog ze mijn kaal geschoren zware balzak ze was gek van geiligheid merkte ik, ik maande haar om het even rustig aan te doen want anders was ik zeker gaan spuiten in dat sletten pijpsmoeltje van haar, even later gingen we naar de slaapkamer waar ik zag hoe ze zich uitkleden, ze had geen superlijf maar wel lekkere grote hangtieten met een behoorlijke grote kale kut die naar mijn mening zeker al heel veel lullen moet hebben gehad door de jaren heen, ik zei kom voor me staan sletje en trek je kutlippen uit elkaar zodat ik jou kut goed bekijken.

Na op bed nog wat te hebben liggen tongzoenen en met haar grote hangtieten gespeeld te hebben, vroeg Monique…… zullen we ons even snel douchen en ons dan aankleden schat want Wilma komt rond half vier thuis van school en het is al drie uur geweest, ik zei aankleden doen we wel maar ons wassen niet want dat vind ik juist geil zo samen nog ruikend naar het geil.

Wilma kwam naar mij toe en zei hallo meneer ik ben Wilma en gaf me een handje, ik zei hallo lieverd, ik ben Martin en je moeder heeft mij verteld dat jij een hele lieve dochter en een schat van een meid voor haar bent, ze begon heel liefelijk te blozen, ik vond Wilma er heerlijk uitzien, ze was heel slank en iets kleiner als haar moeder en ze had lange blonde haren, mooie blauwe kijkertjes, ook zag ik lekkere kleine borstjes in haar shirt zitten, ik was me meteen aan het verlekkeren aan die jonge meid want ze is een lust voor mijn geile ogen…… Monique zei tegen Wilma, Martin is ook een echte lieve schat meisje en ik dacht bij mezelf deze slet ga ik zo bewerken dat ik binnen niet al te lange tijd de volledige controle heb over deze slet, want ik was heel wat van plan met dit sletje.

Na televisie te hebben gekeken en samen met Monique verschillende flesjes bier en borrels te hebben gedronken was het inmiddels twaalf uur geworden toen Wilma ons welterusten wenste en verdween richting slaapkamer. Ik zei tegen Monique die een beetje dronken was.. Ik kon me niet stilhouden en kreunde van geilheid. Ga door, hoorde ik mezelf zeggen, niet meer stoppen. En hij ging door, nog dieper, nog harder. Ik had mijn benen intussen zover mogelijk uit elkaar gezte, zodat hij er goed bij kon.

Met mijn handen op de rand van het wastafeltje stond ik nu dus een beetje voorover gebogen te genieten van iemand die ik nog niet eens gezien had. Ben ik een slet? Het maakte me niets meer uit nu, ik wilde nu nog maar een ding: Ik duwde mezelf steeds een beetje achteruit, op het ritme van zijn vingers, ik voelde hoe ze steeds dieper naar binnen gleden.

Hat ging niet lang meer duren, ik voelde mijn orgasme komen. Jaa, dieper, doorgaan kreundeik, ik ga komen. Jaaa, oooh jaaaa, het komt kreunde ik nog uit. Meteen daarna gierde een fantastisch gevoel ddor mijn kut en buik. Diep zuchtend en hard kreunend kwam ik klaar, en ik genoot er van. Wat was dit geil. Klaarkomen op de vingers van een wildvreemde man in op het toilet in de trein. Het duurde even voor ik weer bij mijn positieven kwam. Plotseling hoorde ik een deur open en snel weer dicht gaan Ik draaide me om en merkte dat ik alleen in het toilet stond.

Snel deed ik de deur weer op slot en keek rond naar mijn slipje. Hij had hem mee genomen!. Toen ik me realiseerde dat ik vandaag dus zonder slipje moest rondlopen moest ik even glimlachen. Misschien, of nee, waarschijnlijk zou hij zich later op de dag aftrekken met mijn slipje in zijn hand? Ik fatsoeneerde mij zoveel als mogelijk was en verliet het toilet. Ik liep terug naar de plek waar ik eerst ook stond.

Keek even naar de bank, maar zag alleen een paar vrouwen zitten. Was de man ergens anders heen gegaan? Ik keek de coupe rond, maar zag niemand die naar mij keek. Vlak voordat de trein op een volgend station stopte kreeg ik een briefje in mijn hand geduwd. Ik keek naar de persoon die mij het briefje gaf.

Het was een vrouw, van een jaar of 25, schatte ik. Ze boog zich naar me toe en fluisterde in mijn oor: En voor ik begreep wat er gebeurt was zag ik haar de trein uitstappen en weglopen. Mijn slipje in haar hand. Ik keek naar het brieje in mijn hand en zag een telefoonnummer en een naam. Of ik gebeld heb? Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend.

Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!


shemale in groningen slipje in kutTiener ero tantra massage

  • SEXMARKT DRENTHE NEUKEN OP ZIJN GRIEKS
  • Weer bij haar positieve gekomen na een paar minuten gleed Monique van de bank en trok haastig mijn broek naar beneden en begon zachtjes mijn eikel te likken waarna ze mijn keiharde kale lul begon te likken over de hele lengte, even later begon ze als een bezetene wild en stevig door te pijpen, ook likte en zoog ze mijn kaal geschoren zware balzak ze was gek van geiligheid merkte ik, ik maande haar om het even rustig aan te doen want anders was ik zeker gaan spuiten in dat sletten pijpsmoeltje van haar, even later gingen we naar de slaapkamer waar ik zag hoe ze zich uitkleden, ze had geen superlijf maar wel lekkere grote hangtieten met een behoorlijke grote kale kut die naar mijn mening zeker al heel veel lullen moet hebben gehad door de jaren heen, ik zei kom voor me staan sletje en trek je kutlippen uit elkaar zodat ik jou kut goed bekijken.
  • BISTEL ZOEKT MAN GRATIS PLASSEX