Sex in de biesbosch borsten kneden

sex in de biesbosch borsten kneden

Dikke negerin sex squirt sex

Neem de borsten van uw geliefde in uw handen en kneed ze zachtjes. Oefen lichte druk uit en laat weer los. Begin aan de zijkant en werk langzaam richting de tepel. Verdeel uw aandacht over beide borsten of streel ze een voor een. Wanneer u een man masseert, moet u uw handen lichtjes over zijn borstkas laten lopen. Trek vervolgens zachtjes met een vinger cirkels over de tepel. Sommige mensen vinden het prettig als er zachtjes aan de tepel wordt getrokken tussen duim en wijsvinger.

Tot slot kunt u met uw tong cirkels draaien rondom de tepel. Blaas daarna met uw warme adem zachtjes over de zachte huid. Kijk dan in de winkel naar ' 50 tips voor een erotische massage ' Of kom volgende week terug. Ik moet vaker vragen hoe het gaat en of het haar nog bevalt. Ik wil haar niet kwijt. Gijs komt in zijn donkergrijze pak naar beneden. Zijn donkere haren zijn nog een beetje vochtig. Hij geeft me een kus en zijn stoppeltjes baard prikt op mijn wang.

Hij begroet Natalia zakelijk en gaat nog even bij de kinderen zitten. Niet veel later is iedereen de deur uit en heb ik twee cappuccino gemaakt voor Natalia en mezelf. We praten over de kinderen en hoe het haar bevalt in ons gezin.

Het is fijn om te horen dat ze het naar haar zin heeft bij ons en in Nederland. Ik leg mijn hand op de hare om mijn woorden van dank te versterken.

Ik krijg een schok, haar energie raakt me. Tintelingen gaan van mijn hand door mijn lichaam naar beneden. Ik voel mijn slipje nat worden. Een reactie die ik nog nooit gehad heb op een vrouw. Ik slik, trek mijn hand weg.

Snel sta ik op: Aan haar stem te horen, voelde zij ook iets. Ik herpak mezelf en zeg: Daarna ga ik douchen en kun jij boven aan het werk. Als ik naar bovenloop, loopt Natalia me met de stofzuiger achterna. Het idee dat ze onder mijn badjas kan kijken windt me op. IJverig begint ze te stofzuigen. Ik kijk kort toe hoe haar lichaam heen en weer beweegt. In de badkamer laat ik mijn badjas op de grond vallen en stap ik onder het warme, stromende water.

Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd naar achter en geniet van de seksuele energie die door mijn lichaam raast. Ik voel koude lucht de ruimte in komen, de stoom trekt weg. Daar staat Natalia, met een geschrokken blik en  de stofzuiger in haar hand. Ze verontschuldigt zichzelf dat ze me stoorde. Waar het vandaan komt, weet ik niet maar ik vraag haar of ze mijn rug wil komen scrubben onder de douche.

Ik zie verwarring op haar gezicht die al snel plaats maakt voor een stoute blik die mijn ademhaling doet versnellen. Ze legt de stofzuiger neer en begint zich uit te kleden. Ze trekt haar bh uit en mooie, grote, zachte borsten worden bevrijd. Stroef trekt ze haar broek over haar ronde achterste. Ik kijk naar mijn eigen slanke, gespierde lichaam.

Uren van harde training heeft het gekost om na de kinderen weer in vorm te komen. En nu zie ik het zachte lichaam van haar en ze is alles wat ik niet ben. Ik kan niet wachten om haar lichaam te verkennen en haar zachtheid te voelen. Het verlangen naar haar vrouwelijkheid duwen mijn twijfels naar de achtergrond. Alsof het een spelletje is stapt ze in de douche. Ze bukt uitdagend om de scrub te pakken en zegt: Ik draai me om en terwijl de cabine zich weer vult met stoom voel ik hoe haar handen mijn rug bewerken.

Ik kreun zachtjes, en geniet van de aandacht die dit vrouwelijk wezen me geeft. De laatste korrels spoelen van mijn rug. Langzaam draai ik naar haar toe. We kijken elkaar recht aan. Opwinding glinstert in haar ogen. Voorzichtig streel ik met mijn hand langs haar wang. Ik wil haar niet afschrikken en ben voorzichtig. Mijn gebaar ziet ze als signaal van goedkeuring. Haar volle lippen gaan richting mijn mond en voor het eerst zoen ik met hetzelfde geslacht.

Zoenend glijden mijn handen langs haar natte borsten. Ik kneed haar tepels op een manier die ik bij mezelf fijn vind. Ze kreunt in mijn mond en dat moedigt me aan mijn ontdekkingsreis te vervolgen. Verleidelijk gaat mijn hand via haar gladde buik naar beneden en glijden mijn vingers tussen haar lippen.

Ik vinger haar, ze is van binnen net zo zacht als van buiten. Ze is nat en ontspant, haar handen vinden mijn kleine borsten en ook haar hand glijdt naar beneden en ze voelt mijn natte opwinding.

Twee vingers stoten in en uit me en ze neemt mijn borsten in haar mond. Ze zuigt en vingert alsof ze hier ervaring mee heeft en ik zou zo kunnen klaarkomen. Ik leg mijn hand op haar hoofd en duw haar zachtjes naar beneden. Braaf gaat ze op haar knieën onder me zitten. Staand leun ik tegen de douchewand. Ik zet mijn benen verder uit elkaar zodat haar mond toegang heeft tot mijn onderste lippen.

Haar tong kronkelt over mijn clitoris. Ze likt me, van voor naar achter.


sex in de biesbosch borsten knedenDe frustratie om haar ex. De teleurstellende sexdates van Tinder. Haar egoïstische pubers die misbruik maken van de situatie. Als goede vrienden hoorde we alles aan. Om de negatieve sfeer te doorbreken trok ik mijn vriendin de dansvloer op.

Voor zover een bruin café een dansvloer heeft. Het was warm, druk en overal rook je de verschillende geuren van de aangeschoten dansende jeugd. Ik bedenk me dat ik liever de geur van sigaretten ruik, zoals het vroeger was. Deze mengeling van zweet, deodorantlucht een parfum is verre van lekker. Het dansen hielp en Merel haar stemming sloeg om van depressief naar uitgelaten. Op de dansvloer werden we bekeken door de mannen die om ons heen stonden.

Trots dat we nog steeds in trek zijn. We hadden de smaak te pakken. Bram is geen danser en stond met zijn biertje aan de bar te genieten van ons. Wij deden er nog een schepje bovenop. We lieten ons meeslepen door de muziek. Haar lange, slanke lichaam rijdend tegen mij aan. Uitdagend naar de mannen en zoekend naar genegenheid.

En nu, op de fiets richting huis. We hebben de grootse lol om hoe gênant en opwindend het was op de dansvloer. Mijn vriendin en ik gaan op in elkaar zoals altijd als we samen zijn.

Bram laat ons begaan. Ik ben ook voor. Het is nog te gezellig om naar huis te gaan. Haar kinderen waren toch bij haar ex.

We komen binnen in een huis gevuld met leegte. Ik trek mijn hakken uit, ik kan niet meer en ook Merel schopt haar schoenen uit.

Bram loopt naar de keuken. Hij schenkt de mixjes in. Merel zet de muziek aan en ik dim de lamp en steek de kaarsen aan. We ploffen neer op de grote hoekbank. Mijn vriendin en ik naast elkaar. Bram op de hoek. Merel kijkt naar me en zegt: Het raakt me haar zo te zien. Iets te lang dan wat voor ons normaal is. Merel draait haar hoofd naar me toe. Haar lippen vinden de mijne en voor ik het in de gaten heb zoenen we. Voor het eerst in mijn leven voel ik hoe zachte vrouwenlippen mijn mond vinden.

Het is nieuw en ik schrik van de reactie van mijn lichaam. Ik word warm, mijn hartslag schiet omhoog en mijn slipje wordt nat. Beduusd maak ik me los van haar en kijk ik naar Bram. Hij zit nog steeds op de hoek van de bank en te zien aan de bobbel in zijn broek geniet hij van wat zich voor hem afspeelde.

Met bevende handen knoop ik mijn blouse los. Aangemoedigd door zijn reactie. Er is iets aangewakkerd in me. Ik ben nu te nieuwsgierig. Ik wil dit ontdekken. Zou hij ons beiden willen nemen? Nog nooit hebben we een trio gehad. Hoe zou het voor mij voelen als hij zijn pik in een andere vrouw stopt? Ik schud deze gedachten van me af en richt me op waar we zijn. Merel volgt mijn voorbeeld en trekt haar shirt uit. Als vanzelfsprekend verdwijnen ook de spijkerbroeken.

We kennen elkaar zo goed en al zo lang dat we ons niet vreemd voelen in ons naakt zijn. Ik zie verwarring op haar gezicht die al snel plaats maakt voor een stoute blik die mijn ademhaling doet versnellen.

Ze legt de stofzuiger neer en begint zich uit te kleden. Ze trekt haar bh uit en mooie, grote, zachte borsten worden bevrijd. Stroef trekt ze haar broek over haar ronde achterste. Ik kijk naar mijn eigen slanke, gespierde lichaam. Uren van harde training heeft het gekost om na de kinderen weer in vorm te komen. En nu zie ik het zachte lichaam van haar en ze is alles wat ik niet ben. Ik kan niet wachten om haar lichaam te verkennen en haar zachtheid te voelen.

Het verlangen naar haar vrouwelijkheid duwen mijn twijfels naar de achtergrond. Alsof het een spelletje is stapt ze in de douche. Ze bukt uitdagend om de scrub te pakken en zegt: Ik draai me om en terwijl de cabine zich weer vult met stoom voel ik hoe haar handen mijn rug bewerken. Ik kreun zachtjes, en geniet van de aandacht die dit vrouwelijk wezen me geeft. De laatste korrels spoelen van mijn rug. Langzaam draai ik naar haar toe.

We kijken elkaar recht aan. Opwinding glinstert in haar ogen. Voorzichtig streel ik met mijn hand langs haar wang. Ik wil haar niet afschrikken en ben voorzichtig. Mijn gebaar ziet ze als signaal van goedkeuring. Haar volle lippen gaan richting mijn mond en voor het eerst zoen ik met hetzelfde geslacht. Zoenend glijden mijn handen langs haar natte borsten. Ik kneed haar tepels op een manier die ik bij mezelf fijn vind.

Ze kreunt in mijn mond en dat moedigt me aan mijn ontdekkingsreis te vervolgen. Verleidelijk gaat mijn hand via haar gladde buik naar beneden en glijden mijn vingers tussen haar lippen.

Ik vinger haar, ze is van binnen net zo zacht als van buiten. Ze is nat en ontspant, haar handen vinden mijn kleine borsten en ook haar hand glijdt naar beneden en ze voelt mijn natte opwinding. Twee vingers stoten in en uit me en ze neemt mijn borsten in haar mond. Ze zuigt en vingert alsof ze hier ervaring mee heeft en ik zou zo kunnen klaarkomen. Ik leg mijn hand op haar hoofd en duw haar zachtjes naar beneden. Braaf gaat ze op haar knieën onder me zitten. Staand leun ik tegen de douchewand.

Ik zet mijn benen verder uit elkaar zodat haar mond toegang heeft tot mijn onderste lippen. Haar tong kronkelt over mijn clitoris. Ze likt me, van voor naar achter. Het warme water spat op haar gezicht. Het is zo verschrikkelijk geil, ik wil langer genieten en tegelijkertijd wil ik verlost worden.

Ik duw haar hoofd nog iets harder tegen mijn tintelende gezwollen lippen. Dan kan ik het niet meer tegenhouden, mijn benen spannen zich aan en mijn lichaam vult zich met de warme golf van het orgasme. Ik kom klaar in haar mond. Het duizelt me en ik kan niet meer staan. Ook ik zak naar beneden en zit tegenover haar.

Ik zoen haar en proef mezelf. Als ik bijgekomen ben voel ik de behoefte haar ook te bevredigen. Ik zit met mijn rug tegen de wand. Ik spreid mijn benen en vraag of ze ertussen komt zitten. Haar rug duwt tegen mijn borsten en nogmaals verken ik haar lichaam, terwijl ze haar hoofd tegen me aanlegt alsof ze troost zoekt, vinger ik haar.

Het duurt niet lang voordat ook zij klaarkomt. Ik geniet van het schokkende lichaam die door mijn aanrakingen haar hoogtepunt bereikt. Zwijgend drogen we elkaar af.

We kleden ons aan. Natalia gaat verder met stofzuigen en ik stap in mijn auto naar mijn afspraak. Nog een beetje beduusd bel ik Gijs. En met een brede grijns begin ik aan mijn werkdag. Ze schrijft over haar sex leven en hoe ze inspiratie vindt voor de sexy verhalen. Do you want search? Fantasie , Lesbische , Sexy verhalen. Stiekem verlangen June 10, Een waas van lust June 06, Manuel May 27, Mijn eerste Tinder-date May 23, Spanning in het vliegtuig May 21, Vol overgave May 09, Geheime ontmoeting May 05,