Schatjes prive homo pjes

.

Geilepoesjes nl man vingert meisje


.
Gratispjes negersex


En wat blijkt zoveel incarnaties als je er in geloof, want wat ik zeg kan tegen me gebruik worden later ik ben eigenlijk geen steek veranderd. Want alles wat in mijn bewustzijn is gekomen zit er nog in zowel goed en kwaad! Stoom van de ketel Lezer.. Iedereen die wat over mij te zeggen heeft, ga lekker je schoonmoeder pesten of zo. Oh ja, doe St. Anger de groeten… http: Wanneer ik mijn woede daadwerkelijk in opbouwende kracht zou kunnen omzetten; wow, dan gaat er wat ontstaan.

Ik bedoelde wel een naam geven Repelsteeltje of wat je maar kunt bedenken maar er geen aandacht aan schenken, geen invulling aan geven! Ik heb gemerkt dat dan het veel milder wordt! Imke, misschien heb jij met Woede wat ik heel sterk had met fobische Angst! Het voelt nu zo voor mij dat het iets was dat bij mij hoorde. Langzamerhand voel ik dat ik die emotie niet meer nodig heb en verdwijnt het als sneeeuw voor de zon! Doordat mijn Angst echter onderdeel van mij was geworden, ben ik het gevoel dat daarbij hoorde gaan koesteren.

Als die enorme Angst nu weer opkomt kan ik het heel snel Loslaten en op laten lossen door het gewoon recht in de ogen te kijken. Niet meer, niet minder! Ik koester het gevoel niet meer, waardoor het vanzelf oplost. Dit baart echter oefening!

Ik heb gemerkt dat op het moment dat je steeds meer voelt dat het werkt, geeft dat heel veel Vertrouwen. En zo kom ik stapje voor stapje verder!

Woede kan pas een opbouwende kracht worden, als je er achter komt, wat het jou te vertellen heeft. Dat doe je door het i. Dus vanuit een afstandje er naar kijken, omarmen en dan bij je zelf te rade gaan, wat wil dit mij nou eigenlijk vertellen? Wat zegt deze woede over mij? Wat kan ik er van leren? Dan pas kan je het transformeren naar kracht, wat helaas jaren duurt, en niet zo simpel los te laten is, zoals Dick schrijft.

Maar ja, Dick is dan ook een man, en de hersens van mannen werken anders dan die van ons vrouwen! Ik hoop, dat je hier iets aan hebt. Spelling deels uit Ik waardeer jou stukjes, al snap ik het niet altijd, zullen mijn gevoelige vrouwenhersentjes of hormonen wel zijn, maar ook jij bent en schatje!

En dat van die mensen, die hun woede inhouden, ja, daar moet je voor oppassen, helemaal mee eens! Zie mijn reactie op Wat hier nu op deze site gebeurt, is typisch de invloed van michael, of , hoe je het noemen wil. Ik wil niemand bekeren, herken veel van wat er over michaelsenergie bekend is, maar respecteer andere visies! Het gaat er om, dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde willen, en dat begint voor mij met liefde voor mezelf zodat ik liefde kan geven aan anderen.

En in welke vorm dan ook, ook schelden kan een vorm van liefde zijn, of confronteren, wat ik zelf vaak doe. Het gaat erom, dat we uiteindelijk allemaal met onze neus de zelfde kant uit staan! Dit is voor alle wtk bezoekers! Ooh van dat het op moment in de lucht zit, harde confrontaties met Ons Zelve en onze Omgeving, geloof ik wel hoorrrr. Helemaal te gek dit nummer, gaat mijn frontje altijd van mijn box af springen, snapiedat?

Heb net nog geprobeerd mijn kostbare bruine zachte op de tong smeltende goud in de Usb poort te proppen om met je te delen, helaas, blijft het bij virtueel. Het is net als bij de nieuwste dixon gadget, denk je onderaan het Onofff knopje gevonden te hebben, blijkt het bovenaan een half verborgen verzonken lang vergeten sensorische piëzo elektrische touch druk toets te zijn die ut um doet, begin niet onder maar start us boven, nieuwe slogan van Loesje, verzin ik nu.

The word piezoelectricity means electricity resulting from pressure. It is derived from the Greek piezo or piezein, which means to squeeze or press, and electric or electron, which stands for amber, an ancient source of electric charge. Piezoelectricity was discovered in by French physicists Jacques and Pierre Curie. Die kunnen overigens ook niet tegen woede, had ik vorig jaar last van, gevolg, ik stuiter door de hele wei achter een hard galopperend paard aan, totdat ik van het baasje moest opzouten, want ik had teveel woede in me.

Maar welk leuk om te doen, iets voor jou hyper? Maar je bent weer weergaloos en onnavolgbaar, behalve dan, dat ook jij in hogere sferen bent gekomen door mijn engelengeleuter. Want dat met die peizoelektircity, is dat hetzelfde als wat mijn manueeltherapeut doet, door druk mijn DNA corrigeren?

Is ff heftig, maar dan komt alles wel weer in balans, en kunnen we beter de schouders eronder doen, op naar de wereldvrede! Er is tenslotte genoeg voor iedereen! The boys van Bots wisten dat jaaaren geleden al! Ooh gaaf Idee Issy, zou best goed voor mij zijn, ik heb best wel af en aan een aardig tijdje met paarden van doen gehad, ik wist van jongs af aan al wel dat er iets in mij zat, vast woede, en dus spanning, waar juist dat soort super gevoelige dieren op reageren, bio feedback, hoe weet je van jezelf hoe laat het isz, nou er zijn zoveel manieren, jah er ging bij mij ook regelmatig wat op hol geslagen bokkend en steigerend misz, schelden kwaad worden hielp niet, hoe kon dat nou toch gebeuren..

Genezing, heel worden, en zelf op adem kunnen komen, weten wanneer ik in een reflex verkramp, waar zitten de mentale pijn punten, hoe is het zo gekomen, hoef ik er mij niet mee te identificeren, het is een deel van mij maar ik ben het niet. De volgende keer als ik iemand op een paard tegen kom dan kijk ik driemaal achterom door mijn periscopische radar installatie, zal ze het zijn?

Wat een Kermis, professioneel konten kijken en taxeren, het blijft een droom beroep. De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten kunnen rondkijken.

Een voordeel boven radar, sonar e. Referred to in contemporary company documentation as the Jaguar 2. Hier zijn ze vooral goed in kluunen, als moeder natuur meewerkt. Je weet aardig wat van die edele viervoeters af! Maar wat je schrijft over dieren en hun verzorgers geld ook vaak voor kinderen en hun ouders. Het lullige alleen is, dat kinderen die bokken een pilletje krijgen zodat de farmaceutiche maffia weer wordt gespekt en de ouders niets aan zichzelf hoeven te doen!

Weet je dat kinderen die Ritalin gebruiken gevoeliger zijn voor een drugsverslaving? Kan Big Pharma later die Ritalin kids weer wat geven tegen hun afkickverschijnselen, oftewel kassa! Terwijl het vaak om zeer gevoelige en waanzinnige creatieve kijk naar jou, jij bent een woordenvirtuoos mensen, maar ja, alles wat zijn kop boven het maaiveld uitsteekt… Maar dat paardenclipje, verkeerd ingeschat hyperderpiepertje!

Wow Issy, wat een mooi clipje. Ik heb zelden een paard zo gezien. Die blik van dat dier, prachtig. Train jij zo met paarden? Wat fantastisch moet dat voelen stel ik me voor. En als je weet dat je het baasje niet kan vertrouwen hoe kan je dan een gezonde geest ontwikkelen?

En hoe gedraagt een gezond baasje in balans zich? Hey Im, hoe is het met je woede? Nee, ik train ze niet, wel soms de kids die er ook zo naast lopen en dan een sofatraining met paarden krijgen. Ik heb laatst jouw site bekeken, maar wat kan jij mooi creeren!

Volgens mij kan je in jouw werk ook wel wat woede kwijt! Zelf rommel ik ook wat in de marge, maar ben slecht in figuratief. Maar misschien moeten we maar eens samen een WTK workshop crea-bea orgsniseren in jouw atelier, ik woon hemelsbreed 27 km bij jou vandaan.

Kunnen we eens de rechter hersenhelft van de forumbezoekers prikkelen! Lijkt me wel grappig, als die elkaar eens gaan knuffelen, hahaha… Dat is volgens mij wel nodig na alle verhitte verhalen n. Hyper, nu spreken we weer dezelfde taal nu je Klaus blijkt te kennen! Reden jullie ook bitloos? Ik rijd zelf helaas niet meer, was mijn manuele vriend het niet helemaal mee eens, zucht..

Het paard verteld veel over jezelf, zo komt b. En over dat passende zadel en dat voer, dat geld ook voor mensen! Heel veel mensen smijten maar wat in hun supermarktkarretje en eten voor de k..

Zelf ben ik jaren geleden gestopt met koffie, dan begon ik n. Fijn dat je mijn virtuele knuffies waardeert, ja zelfs virtueel doen ze een mens goed! Schijn je ook langer van te leven! Maar ga nu mijn kippies op stok doen, morgenvroeg een kinkhoestcheck, schijnt te heersen, en er worden hier in huis flink wat van die kleine nare onzichtbare beestje rongebazuint de hele dag!

Tis niet zo dat ik een wandelend kruitvat ben hoor nou ja, af en toe dus wel, maar dat richt zich meer naar mijzelf , maar wel interressant om het eens goed onder de loep te nemen. Even inhakend op het paardenverhaal…. Mensen zijn de enige zuigdieren die kunnen liegen , een taal die dieren niet verstaan omdat het niet strookt met de lichaamstaal. Contact met elementaalwezens werkt op dezelfde basis en ook communicatie met de plantenwereld. Gisteren kwam ik een gans tegen die vastzat in een omheining , ze ging tekeer als een bezetene , ik praatte een paar minuten op haar in om duidelijk te maken dat er samenwerking nodig was en liet haar een paar keer in mijn broekspijp bijten.

Daarna werd ze rustig en kon ik haar oppakken zonder dat ze me beet en heb ik haar met haar familie verenigd. Volledig verwilderd en onzeker kreeg ik haar mee en binnen een paar maanden kon ik er mee lezen en schrijven , ze heeft haar vrijheid nodig , samen hebben we de kaders gesteld. Fixing the Shadow http: Dan ervaar ik wat dimensieloos echt betekent en voorstelt. Deel uit willen maken van onze Natuur is voor mij de enige weg die naar waarheid leid.

Last van veel duiven. Ik werd er gek van. Uit gekkigheid spande ik een net om die beesten van het balkon te houden. Een tijdje is het goed gegaan.

Op een ochtenc werd ik om 5 uur ochtend wakker. Een gewetter van jewelste. Het was niet omaan te horen. Ik schoof het gordijn open en zag een zwerm spreeuwen die waarschijnlijk op doorreis waren. Ze bleven maar rondcirkelen tussen de flatgebouwen door. Ik had het niet inde gaten maar zag 1 van de groep op zijn kop in het net vastzitten. Hij vocht alsof zijn leven ervan afhing. Hoe harder hij knokte des te vaster in het net.

Angst was heer en meester zijn shit was niet om aan te zien. Zonder te bedenken pakte ik een schaar en ging het balkon op! Ik spreek geen vo gel maar probeerde net als Cosmic het dier gerust te stellen.

Ik kon hem zelf aanraken. Hij spartelde geen moment. Voorzichtig knipte ik het gaas dat om zijn pootje vast zat door. En met het andere hand zette ik op het balkon. Het pootje was wel gewond maar hij had zijn vrijheid terug. Hij kroop onder de railing van de balustrade door en vloog zijn familie en vrienden te gemoet. De groep maaktenog een of twee rondjes op de binnenplaats en vervolgenden toen hun reis.

En het net die heb ik maar weggehaald! En duiven op mijn balkon so what. Ze komen nog wel maar ik heb het gevoel niet meer zo vaak want ik ervaar ze niet meer als een probleem. Het is leven en laten leven! Overal kun je Natuur ervaren. De natuur is matrixloos. Dus naar mijn mening hoef jezelf niet af te zonderen zoals Jezus, Buddah, Krisna, Ghandi dat deden. Dat is wat anderen altijd over deze gasten zeiden. Maar dat is een ander verhaal. Issie, vrouwen en mannen denken en voelen niet anders.

Dat is wat de matrix ons met de paplepel hebben ingegoten hoe wij moeten denken en gedragen als man of als vrouw! Gooi je schroom af. Gedraag je een dagje als vrouw als je man bent. Gedraag je een dagje als man als je vrouw bent. En kijk wat er dan gebeurt!

Er gaat een wereld voor je open! Anelle, Mooi stukje van de violette vlam, thanx! Ik begrijp dat je een pittige nacht achter de rug hebt op dit forum! Dit is duidelijk de invloed van Michael, mooi om dat te ervaren! Tenslotte is deze site bedoelt om alles wat in het verborgene gebeurt bloot te leggen, en dus ook bij forumleden. Ik heb niet alles meegekregen maar ik wilde je laten weten dat je terecht verontwaardigd mag zijn.

Zo uithalen naar een medemens is niet correct. Ik bied hier plaatsvervangend mijn excuses aan voor iets waar ik niets mee te maken heb maar het niet kan accepteren dat een mens zo beledigd wordt. Ik denk dat sommige sites geen goede invloed hebben op betrokkene, natuur liefhebbende mensen. Ikzelf kan er niet tegen. Krijg er een naar gevoel van en een wansmaak in mijn mond. Mag allemaal wel wat genuanceerder als het aan mij ligt. Lieve Hyper, ik was er helemaal niet.

Ik heb pas na mijn Assad en trouwens ook de Keshe reactie, gelezen wat er de avond daarvoor speelde. En ik weet niet wat je nu aan het doen bent om mij nu de zwarte piet toe te spelen, echt jammer…maar ik blijf lekker bij mezelf en mensen beledigen daar heb ik geen zin in, heel makkelijk. Love Hou van You goh dat zeg ik niet snel, kan me niet heugen dat ik dat gezegd heb de laatste eonen.

Hyper, jouw gevoel is je sterkste kracht. Alleen word je er ook onzeker van, weet er zelf alles van. Durf uit je gevoel te leven en als iemand je wat aan wil doen, gewoon stapje opzij. Laat je niet beduvelen. Wie zichzelf overwint is sterker dan de sterkste leeuw. Je bent een goed mens en dat weet je best. The interaction between currents, sea ice, and weather make for a vigorous and productive ecosystem.

Het is mijn weg en iedereen heeft de zijne. Ik geloof onvoorwaardelijk in het goede in de mens en snap je reactie over dat de maatschappij er zeker niet altijd aan bij draagt. En ik kan daarom ook coz begrijpen maar ik moest wel reageren omdat het me zelf iets deed, het gevoel dat Anelle die ik niet eens persoonlijk ken pijn ervaart…ik voelde het letterlijk in mij. Positive vibrations, ook en vooral in moeilijke tijden. Yeah, let the good times roll: In heel veel zie ik mijzelf en ik heb dat niet gauw hoor, dat ik mijzelf identificeer met iemand.

Zouden we tot eenzelfde zielencluster of-groep behoren? Ook mijn vader zei vaak tegen mij: Had ook altijd maar weer begrip, probeerde de ander altijd van binnen te zien, te ontleden dubbele schorpioen met verder veel in 8e huis etc. Ik waarschuwde haar wel eens voor personen want zij geloofde alles.

Veel teleurstellingen en daardoor inzicht hebben mij gematigd — dit heeft wel lange tijd gevergd — maar af en toe steekt dat beestje wel weer de kop op, ja. Maar dan stuur ik het heel gauw weer weg. Ik heb er veel te veel voor moeten betalen voor deze levenservaringen gnagnagna. Maar, oké, heb er ook veel waardevols immaterieel voor teruggekregen tenslotte. Ik geef momenteel niet zoveel reacties, lees de artikelen met de commentaren wel, maar het is me allemaal wat teveel, ben een beetje naar binnen gekeerd; al die val- en struikelpartijen hebben mij eindelijk doen inzien een heel kalm en kabbelend leventje te lijden.

Gewoon leven bij het moment, beetje vegeteren. Komt wel weer een andere tijd voor mij. Blijkt trouwens ook dat ik al 3 jaar met Borrelia Ziekte van Lyme, tekenbeet rondloop en vandaar de gewrichtspijnen en ontzettende moeheid, dacht dat het van de burnout kwam, dat eveneens wel, maar dit deed er nog een schepje bovenop. Ik zit echt wel te smullen van al jullie commentaren en ben ook blij dat ik sommigen heb ontmoet, wat een extra dimensie aan alles geeft.

Nou lieve Monika, ik doe jou en al de anderen natuurlijk, de hartelijke groeten. Plaatsvervangende excuses zijn de uiterste vorm van slijmerigheid , zeker gezien ik dat zelf al had gedaan en er mans genoeg voor ben om toe te geven dat ik wat lelijk en kort door de bocht kwam. Diplomatiek gelul is waar compromissen worden gesloten die geen stand kunnen houden. Dit mag je wel zeggen en dat weer niet , probeer ajb elkaars gevoelens niet te kwetsen , maar als je het op een verpakte manier zegt is het wel allemaal toegestaan.

Insinuaties dat Indigorevolution niet goed voor me is , gatverdamme , ga je nu ook voor me denken? Wat goed voor me is en wat niet? Adopteer half van mijn kennis en half van mijn ervaring en kom dan nog een keertje terug. Niet dat ik er prat op ga , het kan me eigenlijk niet schelen , zoek het allemaal maar lekker zelf uit en stap weer in die valkuilen.

Ik red me wel. Al ben ik af en toe wat extreem in mijn visie of uitspraken , dat is wie ik ben , dat is mijn keuze in deze cruciale tijd. Als ik een verschil kan maken dan zal ik dat niet nalaten , compromissen staan dan vaak niet in het woordenboek. Cozmic, iedereen heeft recht op zijn eigen proces. Dat geldt voor mij, voor Monika, voor jou, voor iedereen! Ik trok vanmorgen een heel toepasselijk kaartje:. Jeetje cozmic…de hele wereld draait om jou of wat?

Is het mijn houding? Jij bent de koning of wat, jouw pijnen en wonden zijn groter dan die van een ander? Mogen anderen ook ventileren? En ook op een manier die jij slijmend vind? Dat is hoe jij de wereld ziet. Moet dan uitgehaald worden met kwetsen en pijn doen en schelden, zonder recht op digniteit van een mens?

Als je de wereld wilt beter maken, denk je dan dat het zo wel lukt? Laat nou eens echt los voor een tijdje, voel een mens, die je aanbiedt voor je te zijn, niet alleen digitaal en laat je strijdbijl even los, doe het, je bent een te mooi mens om onder te gaan aan alle negativiteit. Of zoals een heel goede vriend altijd tegen me zegt: Cozmic, die kennis en ervaring van jou he, die draag je maar lekker zelf.

Misschien moest jij maar eens in iemand anders zijn schoenen gaan staan, kom je erachter dat een ander toch ook wel een behoorlijke ballast met zich mee draagt. Niet over mezelf gesproken hoor, ik ben nog jong en gooi overbodige ballast graag van me af. Moet je er nog wat hebben soms? Jonge jonge, wat hebben sommigen hier een zwaar leven: We nemen je zoals je bent, ik kleef er geen slechte gedachtes aan of positieve, heb je leren kenen van een andere kant en die hou ik graag voor me zoals ik je ook zo heb leren kennen.

Of je nu aan de rand van een afgrond staat of tegen een enorme muur opbotst met jezelf, ik sta gewoon naast je en geef je graag een hand in de hoop dat je die aan wilt nemen. Misschien dat we er samen kunnen uitkomen of niet, beter iets dan helemaal niets. Soms zitten we allemaal met onze rats vast tussen ons chewgumming verstand: Voor de laatste keer over goden, engelen, stralen en cosmische samenzweringen en de strikt persoonlijke visie van Anelle hierover.

Laten wij om te beginnen er vanuit gaan dat de mens een multidimensioneel wezen is. En niet alleen een wezen, ook een multimensionele energie. Dat alles en iedereen, de hele cosmos inbegrepen, één is. Laten we er vanuit gaan dat de mens energie is die door een fysieke verpakking binnen deze verpakking gevangen zit. We weten onderhand dat elke energie een eigen vibratie en kleur heeft.

Wanneer we al die kleuren zou kunnen zien, zouden we de mens als een multicolore kaleidoscoop waarnemen. Elke energie heeft een specifiek kenmerk, de ene is helend, de andere zuiverend, nog andere zijn liefdedrager, compassiedrager, woede of haatdrager enz. Wanneer de mens volgens een bepaalde behoefte beroep doet op een specifieke energie kleur IN hem, wordt die, eens naar buiten gericht een straal. De roze en groene straal van liefde, de blauwe straal van waarheid, de violette straal van zuivering en transmutatie, de zwarte straal van woede en haat.

Het is NIET zo dat die energieën per se van buitenaf komen, al kan dat ook wel is gebeuren, multimensionaal als de mens is. Het universum kent diezelfde energieën en nog veel meer, het is dus best mogelijk dat een deel van de multimensionale mens zijn aardse vorm als straal komt bijstaan.

Onderhand zijn de meesten onder ons zich bewust van het feit dat wij één zijn met god, engelen, demonen, kortom het hele amalgaam van cosmisch bewustzijn. Zo leven god, zijn engelen en demonen OOK binnen in de mens. Hij haalt die NIET van buiten, neen hij veruiterlijkt alleen die bepaalde innerlijke energie om er gebruik van te maken. Hetzelfde met de violette vlam Die komt NIET van Saint Germain, die is enkel de boodschapper om de mens van die straal bewust te maken.

Idem dito voor de blauwe straal van Michael. Die komt alleen maar overeen met diens energie maar is niet vàn, ergens buiten ons. Wat met de slechteriken als Archons, 4D-Orions en dies meer? Zou het niet zo kunnen zijn dat zij aanvankelijk innerlijke demonen waren, door de angst van de mens tot krachtige egregoren geëvolueerd? Het gebruik maken van gekleurde energiestralen wordt door sommigen als een kreet om hulp gezien en als het uit handen geven van zijn eigen kracht.

Wanneer wij energieën als Archons en 4D-Orion-ers bestaansrecht geven, geldt datzelfde bestaansrecht voor engelen- en meestersenergieën. Wanneer wij de negatieve energieën negeren en hen niet meer voeden met onze angst en doemvoorspellingen, verhongeren zij gewoon.

De strijd tussen goed en kwaad gebeurt niet alleen in de cosmos, maar ook in ons binnenste. In onze gevoels- en denkwereld. Wij zijn maw de scheppers van ons eigen leven, in vrijheid of gevangenschap, aan ons de keuze. Wat zijn channelings dan? De teneur van dit gesprek hangt van de ingeschakelde energie af. Goh, wat moeten we nu met al die websites en blogs en kanalen allerhande, elk met hun believers en non-believers? Zouden kunnen dienen om als vrienden onder elkaar virtueel samen te komen om ideeën, tips en andere ziele roerselen te delen.

Want beide is dagenlijks gekakel hoe mooi en slecht alles kan zijn. Echter ik geloof niet in beide kanten maar gewoon in het concept er precies tussen in te willen leven. Zien waar het hele concept van deze creativiteit uit bestaat, want er is zo ontzettend veel meer in het leven dan engelen en duivels die het allemaal zo op ons gemunt hebben.

We zijn het enige levende wezen op aarde die gefrusteerd met dit soort zaakjes bezig is omdat we altijd blijven twijfelen tussen Ja en Nee.

Het hele Feestje tussen jou en Cozmic had eigenlijk niet gehoeven als je het zo bekijkt. Als alles zo makkelijk in elkaar had gezeten dan was er geen complixiteit geweest. Gewoon los laten die hele handel. Je komt vanzelf wel weer mensen tegen waar je wel je hele weten bij weg kan parkeren zonder te betalen, nu krijg je enkel alleen maar de rekening gepresenteerd voor wat?!

Het is het niet waard… En we zijn niet! Engelen duivels , het is maar vanuit welke kant je dat bekijkt. Goed kwaad ,mooi lelijk, dik dun allemaal duaal en dus N.

Niet ter zake doende,oordeel en oordeel is plaats ,tijd en persoon gebonden en geeft feitelijk niet een meerwaarde , alleen een unieke perceptie weer, ten koste van het hele plaatje, werkt dus zeer beperkend.

Maar een duidelijk verhaal dat jij verteld Anelle en een mooie unieke Anelle visie. En mooi dat je het durft te delen , er zullen vast oordelen over geveld worden. Laat je daar echter niet door raken. Anelle , Een heel mooi inzichtvol verhaal heb je geschreven. Als je het zo ziet dan klopt het ook allemaal. Zo zou ik het ook graag zien.

Zoals jij dat geweldige stukje over Reiki en de Jezuïtenpiste naar voren bracht , zo heb ik de achtergronden van de organisatie die het werken met de stralen en de violette vlam hebben grootgemaakt. Als ik het compleet heb zal ik het posten. Het is in het Engels , hopelijk is dat geen al te groot probleem. Okay Marcel, jij je zin: Broemmm broeeemmmmmmm voor je het weet heb je weer een OM-heilige hijgend in je kletsnatte getatoeerde zweet nek zitten…. Born to be wild: Paul, een droom van mij in dit stoffelijke lichaam is om op mijn dooie gemakkie in een tijdsbestek van een halfjaar tot een jaar nog eens de Pan American Highway te rijden op de motor, helemaal vanuit Alaska tot in het puntje van Argentinie… en dan nog een aantal weken een voettocht te maken door Pategonie!

Ik heb vorig jaar bijna een jaar mijn huis te koop gehad om door de verkoop mijn handen vrij te hebben… Dat is me helaas niet gelukt, blijkbaar was het voor mij nog? Lijkt me ultieme vrijheid op de motor, een tentje mee en minimale bagage, om op je gemakkie door een geweldig mooi landschap te trekken! Anelle, dat is van lood goud maken. Door met je eigen zuivere licht de duistere plekken in jezelf te transformeren. Die duistere, vaak lichamelijk pijnlijke plekken, die dienen te worden opgelost om niet meer geraakt erdoor te worden.

Soort zoekt soort, zo ook met energieën. Negatieve energie maakt blokkades zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt alles zwaar en trekt meer van hetzelfde aan.

Zo wordt een mens steeds zwaarmoediger. Los je het op, dan wordt alles lichter en trek je lichtere, fraaiere energie aan.

De wet van aantrekkingskracht werkt tot in de kleinste details door. Veel liefde en licht gewenst voor iedereen, laat de ellende maar aan de rest van de wereld over. Zij die het dragen willen dragen het. Tot onze energie ook die van hun zal oplossen omdat er simpelweg geen andere mogelijkheid meer is. Tot dan zullen er oorlogen zijn, haat en woede. Daar is volgens mij niet veel aan te doen helaas…. De oplossing moet van binnenuit komen kan niet anders….

We mogen onszelf ontsluieren en dit anderen gunnen ook te mogen ervaren.. Om mezelf mogen ontsluieren is daar het toverwoord. Geen gift aan de ander maar van mezelf. Elke keer dat ik vergeef, op welk niveau dan ook, kom ik dichter tot de kern, en onthecht ik me meer van het idee dat ik menselijk wezen ben met een spirituele ervaring. Ik snap dan beter dat ik een spritueel wezen ben met een menselijke ervaring dat nimmer kan verliezen…Ook niet zichzelf.

Ja dat heb ik vroeger ook altijd gehad, willen reizen, met oa de TransSerbia Express van Moskou tot de Oostkust van China, Route 66 rijden met een Motorfiets of met een kamper.

Maar had ook de droom dat ik wel eens heel graag wilde opstappen op een RoadTrain: Ik wilde maar 1 ding, al me rijbewijzen halen, chauffeurs diploma, Autotechniek en Vrachtwagen techniek, Documenten, Geografische kennis, GPS Tracking de natuur, weersomstandigheden, avontuur en het puur alleen op de weg zitten zonder een Baas die op je vingers mee kijkt.

De Techniek voorop staande, de 18 wheels of more en het transporteren over enorme afstanden. Geld, zieke Ouders en een zieke broer die om aandacht, het matrix systeem wat tegen werkte en een vrouw die andere dingen met me wilde gaan doen. Mocht ik het nog eens over nieuw mogen doen en ik had weer de keus dan was ik er nu gelijk voor gegaan.

Gewoon met een vlam in me broekspijp…. Anelle , ik heb jouw tekst nogmaals doorgelezen , en wederom , als je het zo ziet klopt het als een bus. Nogmaals mijn excuses dat ik even doorsloeg. De woede die ik tentoon spreidde was wel gefundeerd , maar had ik niet op jou moeten projecteren. Elizabeth Claire Prophet en haar man Mark Prophet hebben met hun Summit Lighthouse de invocaties van de violet flame groot gemaakt. Hun kennis was gebaseerd op de werken van Madam Blavatsky en Allister Crowly.

Zij hadden het Grote Witte Broederschap geïntroduceerd en naast Jezus , boedha en Michaël ook nog een reeks nieuwe opgevaren meesters er bij gezet , waaronder de charlatan St Germain. De new age was geboren. De teachings van de Prophets gingen wereldwijd , ook ik ben er bijna ingestonken , toen ik een contract onder mijn neus kreeg om voor het leven lid te worden op straffe van Deze teachings gaan inmiddels wereldwijd en zelfs het UN staat er voor open , het is onderdeel van de NWO agenda , een dubbele valkuil van Rome en de Jezuitenagenda.

Misschien begrijp je nu mijn blinde woede tegen het verraad , de leugen , de misleiding. Zoniet dan sta ik tegen de verkeerde boom te blaffen. Google zelf maar op trefwoorden , onderzoek voorbij je comfortzone. Ik heb mijn best gedaan , misschien niet altijd op de netste manier , maar alleen met een flinke klap krijg je een roestige bout los.

Ik ga ff verder zoeken naar een hutje op de hei , ik heb het weer effe gehad met gehypnotiseerd laagland. Goed te weten wie je vrienden zijn. Even idiote shit aan de andere kant. Leip gedoe hier de laatste tijd. Hyper komt ook al met die heerlijke fly by dingen. Zijn jullie nog wel wakker? Het is allemaal bullshit wat er verkondigt wordt. Die klote websites, en mensen als David Icke e.

Een en al sensatie. Als je een sensatiezoeker bent, lekker naar sensation gaan. Het is geen waarheid, het is een manier van denken en kijken naar een wereld die er alleen maar is vanuit de ogen van de waarnemer. Heeft niets met waarheid te maken. Alles is al een illusie, hoe meer je erbij haalt hoe groter de illusie wordt. Als ze het bij de kern zouden houden waren ze met een kwartier al uitgesproken… Maar ja, dat vinden onze luisterkinderen niet interessant.

Paul , dat is geen teiltje meer , dat is een badkuip. Kan je een scheet in laten als afschijtsborrel. Cozmic, het is zo dringen als je steeds op elkaar moet wachten, veel beter als je het lekker samen tegelijkertijd kan doen… Is gelijk ook een beetje horizon verbreedend…. Ga onmiddelijk beginnen met printen, uitknippen, plakken en hem water dicht krijgen. Weetje Hyper , het is allemaal angst.

Iedereen die nog iets wil van deze matrixwereld beschermd het. Omdat ze een goede baan hebben , omdat ze kinderen hebben willen ze het echte spel niet zien. Angst voor hun creatie in een valse creatie , een schijnwerkelijkheid. Op het moment dat je de doos van Pandora opentrekt schijten ze allemaal 7 kleuren. Paul hij valt uit elkaar dat ding van mij, IkEA gevalletje, ik dacht dat moet niet moeilijk zijn, zelfs een kwali teiltje maken vereist enige kunde en vakmanschap, zo zie je maar weer, niets is zo simpel als het lijkt te zijn, maar dat komt omdat ik te veel denk volgens Martijn, daar zou ie wel eens gelijk in kunnen hebben, een denk tankje, zo lek als een mandje, het valt niet mee om Professor te zijn..

Geeft niet Hyper van Mij mag je je hele inhoud zo hier op tafel neer komen leggen, dat Martijn nou niet kan mee komen is weer zijn zaak. Met mijn Diets Annunaki hoofd kan ik makkelijk zonder drugs of alcohol zo mee hollen als Hollander, maakt niet uit of mijn hoofd dan op Hol slaat. Angst is een slechte raadgever. Gooit de deuren open naar al die nare shit waar ik hier al een tijdje over lees.

Ik geleuf er niet meer in. Klopt Cozmic, toen Anelle met dat Jezuïeten Artikel op de proppen kwam, toen dacht ik van nu moet het toch een beetje duidelijk worden voor Velen hoe diep en ver de manipulaties gaan, de Da La Lai Maa bijvoorbeeld, ammehoela, vast ook een Cee Ai A Jezuïeten constructie etcetera, maar neuh, zo gauw het je eigen werk en leef en gedachten wereld direct gaat raken wordt het pijnlijk, snap ik wel, en dat is weer pijnlijk om te zien..

By de weg, waar is Eye naar toe gevlucht? Bijna iedereen is hier al weggevlucht, ik kan het alleen niet laten om tegengas te geven. Betweters moeten weten dat ze het ook niet weten, zoiets? Nu maar Hol worden van binnen, dan kan er nieuwe toevoegingen er zo weer bij. Hyper , ik weet niet waar Carola Eye in Orange is. Na haar advertentie bleef ze weg , geen idee. Zelf heb ik ook vaak het bijltje er bij neer willen gooien , voelde me echter vaak gesteund door jullie en ben gebleven , ook Guido blijkt het hart op de juiste plaats te hebben , hetgeen mij ook steunt.

Ik weet het vaak niet meer om eerlijk te zijn. Het is een gevecht tegen windmolens en tweedehands trollen. Que sera sera …. Eye zie ik elders vaak aan het werk, kan haar wel eens aanspreken voor jullie of ze nog wat komt pennen hier. Ja als ik hier naar kijk zie ik Hyper en Cozmic aktief de raken klappen uitdelen, alleen die met het bloempot kapsel kan ik nog niet thuis brengen, die moet nog geboren worden hier waarschijnlijk: Ik zag Eye altijd graag , ze had een no bullshit mentaliteit.

Ik weet dat ik af en toe overkritisch ben en mijn bek wijd open gooi , echter zelden zonder diepgaande reden. Het laffe kleffe compromis zoeken behoort voor mij tot het verleden. Mocht ik fout zitten ben ik ook niet de lulligste om dat toe te geven , de lijn tussen grijs en zwart is vaag. De new agies stelen steeds meer rond , op zeer subtiele wijze , af en toe pis ik mijn territorium even af. Hoewel ik geen territorium heb , pis ik toch even.

Deze moet Carola Eye ook leuk vinden toch? Je probleem is zooo typisch Hollands! Jullie NL schimpen de hele tijd op de RK Kerk en het Vaticaan — terecht overigens — maar zien de Kerkse terreur in eigen dorp over het hoofd. Hebben jullie je dan eindelijk bevrijd uit de wurggreep van verschillende elkaar beconcurrerende gemeenten in één dorp of stad, dan gooien jullie je met volle overgave en al even fanatiek, in de muil van een ander fundamentalistisch dwepend beest.

Kreeg ooit een boekje van Elisabeth Prophet over de violette vlam in handen. Gelezen en eruit gedistilleerd wat ik bruikbaar want logisch vond.

Ligt nu ergens stof te verzamelen. Nogmaals, ik ga nooit naar lezingen, seminars en meer van die new-age zemerige toestanden, laat mij niets voorkauwen. Maar, die waarheid is mi niet definitief! Alles is eeuwig in beweging, je waarheid verandert samen met je groeiend bewustzijn. Eén van mijn lievelingsgedachten is: Zolang je in je hart niet ergens van overtuigd bent, blijf je stekeblind. En naarmate je groeit, zie je meer en meer. Dàt is ascensie, een immer opweg zijn, lichter, vlotter, aangenamer, gelukzaliger.

Ik denk dat je in de eerste plaats woedend op jezelf bent. Dat je je zomaar liet beetnemen. Dat je zoveel mooie tijd in bullshit stak. Slechts wanneer je dit her- en erkent, zal je woede smelten als sneeuw voor de zon. Krijg je gelijk meer ruimte voor zoveel andere mooie ervaringen, zoals begrip voor andermans zoektocht bv. Daar heb je volgens mij de koe bij de hoorns gevat. Het is zo helemaal waar! Ik heb 1 maar bedoel je niet 3d orions ipv 4d orions? Of maakt dat niets uit.

De Aarde is toch de uitwerkplaneet van Orionieten, dwz experiment mislukt Game Over! Godsdiensten zijn meestal hokjes en vakjes denkers, die de vrijheid van zjn van een ongelovige Thomas nooit ervaren hebben en ipv naar de kerk te gaan zoals Katootje met haar boek vol zilverwerk, het zijn zich gericht hebben om gevormd tot spiritueel zijn. Er zijn ook lui tussen die los van alles Spiritueel kunnen zijn en beter weten wat een godsdienst in zou kunnen houden schrijven fictieve nuances hoe het zou kunnen zijn om in een Kerk rond te hangen tijdens een mis.

Zij maken er dus weer een ander Fantasie verhaal van dan het werkelijke verhaal. Zolang er gelooft wordt zit men al zo lang de mens bestaat bij elkaar in de haren. Ook niet iedereen zit gelijk weer vast aan een Violette vlam verhaal, Soho Sektes, of andere Guru Groeperingen.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en wat gerespecteerd kan worden door iedereen omdat iedereen van verschillend komaf is. Als ik zeg dat ik een oude Malvariaan ben en mensen uit die tijd leerde kennen die daar massaal mee bezig waren van bekend tot onbekende Nederlanders en Belgie zeggen de meeste mensen hier nog niks. Ook voor Cozmic telt dat stukje, Indigo Revolution is ook rete goed als je van uit dat oogpunt zaken behartigd, het anders denken.

Maar elkaar op een grove manier elkaar aanvallen heeft geen zin. Of het nu wel de hele of de halve waarheid is, zou jullie een rotzorg zijn. Laten we onze woede eens op andere dingen richten door lui die dat ook al voor ons verzieken, we hebben wel betere dingen dingen te doen dan elkeaar het leven zuur te maken, zo niet drink dan een fles appel azijn leeg en houdt een TL-buis vast om verlicht te willen worden!

Je moet er verder geen speciale betekenis achter zoeken. Een visie is in mijn ogen niet echt een uitleg, maar een neerslag van een persoonlijke beleving. Mijn opmerking over de terreur het kerkse NL komt door het lezen van NL blogs en de zware zielennood die ik daar te lezen kreeg van leden van die of die of andere gemeente in éénzelfde stad. Mensen die met zich geen raad meer wisten omdat zij één keer, één!

Een andere vouw die door het hele dorp verstoten en uitgesloten was omdat zij een spirituele zoektocht was begonnen. Zo kan ik maar doorgaan. Zulke fenomenen komen in België alleen voor bij sektes als Jehova, Krishna of Scientology e. Ik lees dergelijke dingen allang niet meer, kwamen op mijn weg tijdens mijn zoektochten.

Ik als ziel met menselijke ervaring kan me daar toch niet in herkennen, en vind een dergelijke opmerking ook geen hout snijden. Maar dat laat onverlet dat jij het zo mag zien hoor. Waarom moet dan nou altijd?! Je vergeet misschien dat we heus wel alles lezen en begrijpen wat er gaande is, zo dom ben ik ook weer niet om er een WTK woordenboek en vertaler er op na te houden. Het staat er zoals het er staat geschreven en dat is niet EDIT-baar om het geen snel bij te sencureren… Het is pikken of slikken.

Enigste wat ik grof vind is Zaanse grove Mosterd! Paul, ik zal maar weer op alle slakken zout leggen of zout in de wonden strooien. Of is dat ook één van je stopwoorden geworden. Eerst iemand in halleluja euforie brengen.

En dan zeggen het was toch helemaal niets! Is dat ook niet pappen en nathouden. Dat is toch niks voor een 5d specialist. Misschien loop ik je te treiteren. Kom eens van die zetel af die in het midden staat. Je zegt ik sta in het midden is dat toevallig niet schavotje 1.

Je weet wel eerste plekje 2 dan plekje 1 en plekje 3. Het is ook niet erg om een opdoffer niet letterlijk te krijgen of te incasseren om de echte Paul te willen zien. Ook in crissisen leer je de mens echt kennen. Ook je omgeving geef je de schuld van het tekort wat nog ontbeert. Je zegt zelf als ik het nog eens over mocht doen of als ik mijn droom in vervulling kan brengen wil ik ….

Doe het Paul, spijt is een slechte zaak. Of zit het verstand je toch in de weg? Een weegschaal wikt en weegt, maar als die uiteindelijk zijn keuze maakt fan is het meestal goed! Het spijt me als ik te persoonlijk word! Ik wil echte mensen begrijpen, doorgronden, hun drijfveer kennen waarom ze zijn zoals ze zijn. Paul ik ben nooit de beste van de klas geweest misschien wel de slechtste. Mijn capaciteiten zijn ook niet uitzonderlijk! Studeren daarvoor was ik niet op Aarde gekomen!

Eerder lol trappen en lekker oppervlakkig zijn. Maar qua bewustwording heb ik inmiddels vind ik zelf zoveel voor mijzelf bereikt dat ik blij ben dat mijn route nooit anders is geweest. Ook met voor-en tegenspoed zou ik als ik het over mocht doen, exact hetzelfde doen. Naar mijn mening niet veel bijzonders maar in volle tevredenheid.

De rest is voor mij bijzaak! Anelle velen anderen en jij ook helpen de underdog. Werk liever als het moet met een blinde geleide aangeleide hond. Het gaat er gewoon om dat je ook UNIEK kunt zijn en zonder al die poespas en de wapens gebruiken waarmee je het gevoel hebt dat ik ze tegen je wil gebruiken. Man in tegendeel wordt nou eens wakker en wees nou eens je zelf met of zonder vooroordelen. Als ik jou wil door gronden dan heb ik daar betere methodes voor, als ik geen behoefte heb omdat niet te willen dan speel ik tikkertje met je zoals ik dat nu doe.

Misschien ook eens een jaartje of wat Taxi te gaan rijden om mensenkennis op te doen, doe je dat?! Je kan ook leuke dingen met elkaar doen dan steeds de shit in een ander naar boven lepelen, of elkaar blindelings aan kunnen vullen. Waarom nou altijd iemand op lagere en of hogere waardes in schatten en niet willen plaatsen of diegene van de zelfde strekking is.

Leer mensen nou eens te nemen wat ze zijn en waar voor ze staan, als ik in het midden wil zitten, dan moet jij dat snappen en niet gaan lopen te klooien en denken dat ik in een laag onderbewustzijn of hoog bewustzijn aan het FEEST VIEREN ben. Beetje egoistisch omdat te denken, kan ook pal naast je staan als van het zelfde soort zijn. Er waer 5 vragen en ik moest de antwoorden op die vragen op een papiertje schrijven. De 2de vraag ging als volgt. U krijgt staks 5 dieren of begrippen in beeld.

Wilt u het woord opschrijven dat het eerst als beeld bij u binnenkomt? Een goeie vraag stelling Dick, ga dat ook eens doen met zulke antwoorden bij me zelf toetsen, misschien dat er dan ook denkstof tot verbeelding komt bij me. Je brengt me op een zeer prachtig idee!

Paul, ik lag vannacht in bed en kon, heel ongebruikelijk, de slaap niet vatten. Ik bleef maar nadenken over mijn beantwoording, gisteravond, van de Tibetaanse persoonlijkheidsquiz onder Ik had de Zee geassocieerd met het begrip Wijds. En dat antwoord zou iets te maken hebben met Het Verhaal van mijn Leven.

En vannacht kreeg ik het antwoord! In de eerste plaats schreef ik Wijds i. Dat is al een freudiaanse verspreking! Ik bezocht vroeger heel veel de wadden eilanden.

En daarbij was Terschelling mijn grote favoriet. En ik vond het heerlijk om hele lange strandwandelingen te maken langs het Noordzee strand. En ik kon dan soms urenlang zitten aan de rand van de duinen of boven in een duinpannetje en in de verte staren naar de horizon waar de uitgestrekte, eindeloze Zee naadloos overliep in de blauwe Lucht, genieten van het Weidse uitzicht en van het ruisen van de Zee. Vannacht voelde ik dat dat inderdaad het Verhaal van mijn Leven is. Ik heb teveel gedsan aan navelstaring, ik wilde altijd Daar zijn, terwijl het vlak voor me, Hier, te vinden is!

Dick had het over Freudiaanse verspreking. Staat tussen andere tikfouten, meermaals dezelfde kanjer van een schrijffout nl. Of dat de multidimensionale mens menselijk blijft, ongeacht zijn klim door de hogere dimensies? De ervaring leerde mij om aandacht te schenken aan versprekingen. Mischien het woordje DI, Anelle. Mens is Geest, Lichaam en Ziel. Dick Je haalt DI aan.

Di betekende in het middeleeuwse Nederlands gij, jij, u, jou. Maar, in mijn fout, is de DI verdwenen. Daarom denk ik dat MENS om aandacht vraagt. Werkelijk prachtig waarom je zo kan piekeren om heel kleine details in je slaap, kleine zaken waar je niet uitkomt en de rust er niet voor vind terwijl het eigenlijk heel makkelijk is.

Heb het zelf ook zo vaak en later op de dag snap je het pas. Ik heb dat vaak met dingen als ik die niet 1 2 3 oplossen kan. Het gewoon loslaten hoe erg het ook is. Dan kan je in een GVD blijven hangen van hier tot ginder met slapeloze nacht, tegenwoordig laat ik het los en ontdek meestal in me slaap de kern van het probleem om dan het gelijk ook goed op te lossen.

Doe ik dat dan niet dan zit ik aan alles te pielen, te rommelen en raak steeds verder van de bron af. Nu tijdelijk terug gevallen op een oude zeer trage HDD. Maar goed zolos ik altijd problemen op, met te gaan denken kom ik er nooit uit, maar de geest weet er wel raad mee en die duikt gewoon op met info uit de akasha kronieken biep.

En ja de natuur is een ander verhaal, heb zo vaak vlak naast bepaalde natuur elementen gewoond waar je de meest heerlijke dromen aan over kon houden, zoals pal naast een groot bos te hebben gewoond.

Ben er 1x in gestapt en rond gewandeld prachtig enkel op de sterke geur van de hondepoep na ben ik er in 12 jaar tijd haast nooit meer geweest. Ook vlak bij de duinen te hebben gewoond, zelfde verhaal, weilanden idem, water en stad ook van het zelfde. Altijd was er wel iets waar het plezier er aan verging voor iets anders waar door je er niet intens van kon gaan genieten. En toch was ik altijd meer buiten de deur te vinden dan altijd thuis te zitten, nu is dat precies omgekeerd, met de hunkering weer naar buiten toe en op een of andere manier zit dat weer ruimschoots tegen.

Overigens lees ik je comments nog steeds graag. Probeer het eens zo te zien, een projectie van het zijn, dat je een Taxi chauffeuse bent, niet dat je dat nu moet gaan doen maar vanuit een stelling waargenomen dat je daar NU mee bezig bent. Met al je talenten en kennis die je op zak hebt moet je personen vervoeren in het leven, elke rit met klant is een onderdeel van je zuur verdiende boterham.

Nu zit je in je Taxi en wacht op de eerst volgende rit, benieuwd wat voor passagier er in komt te stappen en waar het je vandaag de dag in het NU naar toe brengt. Spanning en sensatie, leuke klant of niet, wat zou het zijn. Daar zit je dan in een net pak in spanning te wachten tot er iemnad instapt en jawel het is gelijk raak, iemand met 5 ehele zware koffers die alla minuut nara het vliegveld wil.

Wordt tillen en uitsloven met die handel, vol zweet net opgedrikt hara zit weer door de war, makeup is uitgelopen enz, je de klant vriendelijk toe spreekt en een service vriendelijk ritje vliegveld met hem aan gaat.

Flinke fooi voor jou service, je dag kan al niet stuk en je bent harstikke blij. De volgende rit weer terug leeg naar de stad toe, ziekenhuis, waar iemand al 2 uur aan het wachten is voor een Taxi, je krijgt her over je heen waarom je zo laat bent. Je excuus en je vriendelijkheid moeten deze nieuwe klant op andere gedachtes brengen, maar het gesprek is een stugge variant, je krijgt er geen speld tussen van alle ellende die je moet aanhoren.

Je humeur is al weer anders als de volgende klant een ritje naar het strand wil maken, leuke rit is het en een buitengewoon gesprek wat je hebt. Daar terplekke stapt de klant ineens uit en is verdwenen jou achterlatend zonder dat je maar ene cent hebt ontvangen voor de gemaakte rit. Nu ben je pissed omdat je fooi die je in het begin van de rit nu al weer kwijt bent om de boel te compenseren. Een ander klant stap in en is straal bezopen, kotst je wagen helemaal vol en is vrij handtastelijk, tioch breng je hem naar huis toe en je helpt hem naar binnen en laat je van je beste kant zien.

Die is blij en betaald je veels te veel aan geld. With the help a friend who recommended me to cyberhacks who help hack his phone,all his social applications, email, chat, sms and expose him for a cheater he is. This Yong mans life is about to be ruined. If, in any application, unbalanced collections are expected, the effects of biases, and corrections for them, will have to be investigated.

He is really good and cheap, you will not regret working with him. He help me with my hacking needs, and he is very discreet. There are no hacking services he cant offer. Jessey White We are called Money s and our aim is to enrich the poor, get those monies from the big politicians and become rich today! We got to talking and he has been helping me ever since, he is the real tool box; hacking into phones and intercepting text messages, getting mail passwords,registry hacks e.

It also has a feature that allows you to zip a message conversation and upload it to Google Drive, DropBox or Onedrive instantly.

Mobile phone tracking is the ascertaining of the position or location of a mobile phone, whether stationary or moving. Ice zz I have ViruS 4 sale: We sell software, apps for hacking service.

Be open and real with her so she can even be at the best of her service to you. We render the best hacking service on the web. Track Blackberry Cell Phone. L James Hill Make use of a trusted cyber expert to provide solutions to hack related problems. Lost your mobile phone, SpyHumans FREE mobile spy app has been helping many parents for tracking their childrens activities remotely for last couple of years. Com he is a masterclass at this hacking stuff,its so discrete and interesting,tell him i refereed you pleaseee i promised i would help in any way since he did the same for me.

Sandra clinton I have used remotehackserver. Need an for that? Contact me Norde for all your general: A group which is very active in studying gender recognition among other traits on the basis of text is that around Moshe Koppel. After Koum and Acton left Yahoo! G online dating scams, cyber frauds , bank account hacks and transfer, facebook, whatsapp,text messages, phone records, email hacks, teaching individuals on how to become pro s and counter hacking s.

You might as well try and get your life back. Com because he helped me spy on my husband when he was cheating of me, he served as a personal investigator to me by helping me spy on my husbands phone activities like facebook, email, whatsapp, calls, skype and others.

Just send her an email On email address atmmachine You could mail him as well if You got any cyber issues, hes discreet and professional too. He doesnt only hack, he also help redeem your hacked phones, profiles, emails and anything that you lost to s unknown. If the kissing progresses farther, at what point is the affair likely to threaten each persons marriage or primary relationship. Just send her an email On atmmachine I basically am trying to recover from a deceitful relationship and also trying to help people figure out if their partners are cheating or not.

IF u need help tell her Dominique referred you to her and shell help. Our certified professionals crack and hack everything hackable theophileaxlexoutlook. Yes No I need help. With these basic facts in mind, lets see why participants said they engaged in these relationships Ill summarize them more specifically later. Though is illegal,there is no risk of being caught,because it has been programmed in such a way that it is not traceable,it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you.

Figures 1, 2, and 3 show accuracy measurements for the token unigrams, token bigrams, and normalized character 5grams, for all three systems at various numbers of principal components. The location adverbs daar there and waar where appear to be a more male thing, as well as some prepositions like per per , bij at, near and voor for, before.

So, take a stroll down memory lane to remember all of our past Word of the Year selections. Hes a guaranteed job well done and hes got evidence for you as well. She enter his phone number in his facebook id, so its dont have email id  in his list so pls can you guide me how can i do Edgar Hi can you help me. So i decided to contact the blackhatcreator. The silent acceptance of wrongdoing is how weve gotten to this point.

You can also contact him for all sorts of hacks He would be willing to help you. Basically i perform all sort of hacks and penetration into any and i mean literarilly any database. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use.

Im glad i had a proven truth he was cheating. The main way that people get into their locked phones is by performing a Hard Reset but in your case, you are not going to be able to do this because it will erase the information that you are wanting to seek in the device.

Stenson Dj bnd sir,i have been frauded by my girlfriend and she has an affair with some guy. Kryptowire discovers mobile phone firmware that transmitted personally identifiable information pii without user consent or disclosure.

All Thanks to planetveiwhack get to him on planetveiwhack. I bumped into this page from google and I was excited about this, then I contacted the s. Com they helped me hack my fiancees phone and gmail i could not believe i was been played all along,i feel relieved now that i know the truth and now i can move on with my life, a professional indeed they are, you should contact them if you want to find out the truth and save yourself heart break and pain, you can contact the for any issue regarding hacking Miley Moore My ex husband and I were together for about 7 years.

You guys should check what your spouses are doing on the Internet with toughcyber. Fluidity of identity was a huge theme in.

If you need further help, please feel free to contact us. I do not care if she can find out, the uncertainty is killing me. At Evolution, we believe that children should benefit from a balanced education that invites creativity and interest into the learning process. Have you ever wanted to change your grades and you had contacted many s to. Specializes in all kind of hacking from: Lely edition fair ariana uitnodigingen qmusic kankerzooi goood ir gedekt kruikje knol achterelkaar isdatherkenbaar schule jalours tover apart ella paleis netjes liggende grind mannnn sportief zone ortho marijke waah regionale beck steekpartij plakje huilie pleurt maaien gerecht halle hil highclass stresse reading allday eteen hierrr strafbaar stomp whaaaaaa legde uitgeweest axel h6 bestuurder waka ahhaa lieffies feite externe domheid whatssapp mogooltje paasdag supeeer slaapgevallen herrineren veroorzaken vooroordelen bozer players nirvana vierkante gewaardeerd maximale gelogeerd moi rage praatmee snik memo teef zenuwachtig zuiver lobbi schopte vuilniszak eierkoek thialf gangetje donor primera museumplein google 3min mn.

Com he is an excellent ,cheap and offers the best hack services. Travis Wright When people say s are not reliable i laugh at them. Even so, a recent survey by Harris Poll shows that young people are now monitoring and changing their privacy settings more than ever, a development that USA Today dubbed the Edward Snowden effect.

Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Have you tried using blackhatstrolling. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. The best feature type for recognition appears to be the token unigrams, with the most distinguishing tokens linked to the typical activities of the dominant Twitter users. I dont exaggerate but he is good in hacking contact him via nicholas You need to contact swithclass.

I was able to access my mans facebook conversations, even the deleted ones, Im sure they can hack other social accounts. I wanna say thanks to him again for letting me get the value of my money. If you need to hire a professional with sure proof of job done within a short period of time contact via Services offered include; All Social networks, Email accounts, Changing school grades, Hacking bank accounts, University transcript, Ripoff report, and general hacking jobs, Serious Inquiries Only Forat Doski i like making to hack facebook please i need Tasha Snow John Steadying need s for hire?

All in all, there appear to be quite a few features related to style after all. You can contact hackdickson Run your tests, log your results, review previous results, use the CBV calculator to customize your recipes to the exact dose you want.

Thomas Halloran finding a good isnt that easy but i got to work with one who helped in getting out my ex wifes dirty secrets by hacking her email and facebook account you can try him out lordmarcus. After few emails with Scott, it became very clear that perfectgodseyeconsultant.

Sunil Kumar jacob Stenson Daniel Emily hacklord do you need hacking services with the best set of Pro s that delivers with the speed of light?

Just contact him systemhacksolutions Just tell her i referred you. Track Apple iPhone 6 Plus Plans 18 since this is the information we put in with our metadata determination. You need to contact distinct. S can actually help people which is often overlooked.

The messages involved discussing how to make an explosive device and a confession of the perpetration the attack. Ruggengraat opereren keukenkastje biljetten spijbelaar mafketel jogingbroek koprol puilt playertje stil meekomen ssst. Tell him from mary hagan Alexa Smith I really dont know much about this scam thing. You Can to Track Cell App Android I know there are lots of people out there looking for proof and evidence about one thing or the other.

Erase unwanted files or clear bad records, then Contact: I got virtually every information my Spouse has been hiding over the months easily on my own phone: