Plasseks oma met kale kut

plasseks oma met kale kut

Ouwe lul raakt gevoelige snaar. Pik-A-Holic Viviane geniet van jong vlees. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Vader en zoon verrassen de vrouwen met een orgie.

Oma voorspelt jonge knul een potente toekomst. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. BBW granny stuurt ouwe pik het bos in. Ouder amateur koppel in standje Ouwe visser trek telescoop hengel uit de broek. Oma wordt keihard genaaid in de badkamer. Opa zet zijn ouwe lul weer aan het werk voor oma. Ouwe taart geniet van quality time in de badkamer. Blonde weduwe dubbel gepentreerd door ouwe buurmannen. Das nog een aardig mooi lichaam voor een 60 jarige. GILF met een onverzadigbare kut.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. De zus van mijn moeder Karin kwam die dag samen met oma en opa. Ze zouden een lang weekend blijven logeren. Ik vond oma altijd een leuk mens met ruime opvattingen, ze was al een tijd niet geweest, opa was een vrolijke levensgenieter.

Oma zag er goed verzorgd uit in een deftig mantelpakje. Ze begroette ons hartelijk en drukte ons stevig tegen haar aan. De welbekende woorden dat ik een grote jongen geworden was en dat mijn zus een hele dame was en dat ze op haar moeder lijkt toen ze klein was en voelde even aan haar borsten. Opa knuffelde mijn moeder en vroeg hoe het met de “jongens” was, daarbij doelend op mijn moeders flinke borsten, hij kneep er even brutaal in. Goed hoor zei mijn moeder, ze krijgen hier aandacht genoeg.

Nou zei hij, je hebt het niet van een vreemde. Je moeder is ook goed gevuld en hij kneep ook even in de borsten van oma. Niet waar de kinderen bij zijn vader zei ze. O zei mijn moeder, dat is niet erg ze zijn veel gewend hier en gaf ons een knipoog. Oma deed haar jasje uit en ging op de bank zitten. Tante karin hielp mijn moeder met de koffie en toen ze bukte om een kopje voor mij neer te zetten, kon ik de verleiding niet weerstaan om heel voorzichtig onder haar rok te kijken.

Mijn moeder zag dat en zei lachend “nee hoor tante Karin draagt ook geen slip, dat kan ik je zo vertellen. Vroeger was het bij mij thuis hetzelfde als wat je hier gewend bent. Ze moesten beide lachen. Vroeger bij ons thuis liepen we vaak bloot. Ze zat haar gebakje op te eten en dronk haar koffie.

Mijn zus en ik zaten tegenover haar en konden goed in haar kruis kijken, we vonden dat spannend om te doen. Ruimen jullie even de koffiekopjes af, zei mijn vader, dan schenken jullie moeder en ik wat te drinken in.

Ze liepen naar de keuken. Wij zetten de kopjes één voor één op een blad. Ik zag dat mijn opa onder de rok van mijn zus voelde. Wat doet u nu opa zei ze lachend en liet hem rustig haar kutje betasten. Oma zei kan je je weer niet beheersen. Opa rook aan zijn middelvinger en likte hem af.

Oma zei je broer krijgt een hele bobbel in z’n broek. Ze voelde en kneep in mijn stijve lul. Ik wil hem even zien Eddie, ze deed mijn gulp open en haalde hem eruit en stak hem in haar mond. Mmmm wat lekker groot. Ik moest hem weer terug doen.

We liepen naar de keuken en zette het servies in de vaatwasser. Daar waren onze ouders druk bezig om zes glazen vol te zeiken. Ik wist niet dat oma en opa daar ook van hielden zei ik. Een met een blad met zes volle glazen geel vocht liep mijn moeder naar binnen. Toen iedereen had zei ze proost! En ze dronken hun glas leeg. Het leek wel of dit het sein was om los te komen, want oma zei dat ze het heerlijk vond en dat ze hier altijd zo geil van werd.

Ze stond haar kleren uit te trekken, liep naar mijn vader en drukte zijn hoofd tussen haar benen en begon in zijn mond te zeiken. Mijn moeder zei dat iedereen naar de tuin moest, want anders kon ze dadelijk alle plassen opdweilen. Het was lekker warm weer. Iedereen was nu bloot en we waren van elkaar aan het genieten.

Mijn oma was mij aan het pijpen, terwijl ik in aan haar tepels kneep en vlak naast mij keek ik in de kut van mijn tante die bovenop mijn moeder lag en door haar gebeft werd.

Zij was op haar beurt met de kut van mijn moeder bezig. Ik stopte een vinger in haar kont.

...

Sexadressen groningen kutjes parade

De drie meiden in de film leken ook nog eens op de familiesletjes, dus dat maakte het alleen maar leuker. De drie meiden gingen gehukt op de tafel zitten. Jon en Jordy met hun lullen gingen aan de zijkant staan. Joyce, Wendy en Janine opende hun kutjes en begonnen rustig te pissen. Het gekletter van warm zeik dat via de tafel op de grond liep gaf een bijzonder geil geluid.

Ook Jon en Jordy begonnen te zeiken. Iedereen richtte op elkaar, om zoveel mogelijk elkaar onder te pissen. Janine opende haar kutje met vingers nog wat verder, zodat Jordy zijn straal precies in haar kutje kon richtte.

Via haar kont druppelde het op de tafel naar beneden. Jon had een beste druk achter zijn straal en presteerde het om af en toe de dikke tieten van Wendy te raken. Joyce vingerde zich langzaam terwijl ze zeek, zodat haar straal verdeeld werd in geile druppels die in het rond vlogen.

Janine kneep steeds met haar kut kleine straaltjes pis in het rond. Jordy hield zijn lul er precies onder zodat zijn lul droop van het warme vocht van zijn moeder. Wendy ging wat achterover hangen zodat haar buik een soort glijbaan was. Jon richtte zijn lul op haar en spoot steeds straaltjes zeik over har heen. Wendy probeerde zoveel mogelijk met haar mond, maar vooral met haar lichaam op te vangen, zodat het geil langs haar kutje en kontje weer naar beneden liep.

Ze hadden er allen veel lol in, en dat was te horen aan het gelach, gehijg en gekreun. Zij perste er een dikke straal zeik uit. Jon ving dit met zijn mond op, en spuugde het op het kutje van Joyce. Deze masseerde met haar vingers deze sappen in en rond haar kutje. Toen draaide Wendy zich op haar zij, en liet Jon zijn dikke staaf in haar kut duwen. Hij begon gelijk flink te neuken en haar tieten wiegde flink heen en weer.

Hij trok zijn grote lul terug, sloeg er een paar keer mee op haar kut, en neukte ten weer verder. Gelukkig was de tafel van goede kwaliteit, want er werd flink gebeukt. Wendy vingerde haar kutje terwijl Jon met zijn lul flink door neukte. Joyce zat in het midden, en terwijl zij zich rustig vingerde moedige ze haar moeder en zus aan.

Joyce pakte de dikke tieten van Wendy vast, en schudde ze hevig heen en weer, terwijl Jon zijn dochter met flink tempo bleef neuken. De geilheid was van ieders gezicht te lezen, en het gehijg en gekreun was dan ook flink te horen. Toen stopte Jordy met beuken, begon te pissen en tergend langzaam trok hij zijn lul uit haar gleuf.

Straaltjes zeik liepen door haar bilnaad naar beneden terwijl Jordy rustig verder zeek. Hij besproeide zijn moeders kutje die op haar beurt ook begon te zeiken tegen zijn straal in. Zo onstond een geweldig geile fontein van warm geil vocht. Jordy duwde zijn lul in haar kutje en piste haar kutje vol.

Dat spoot Janine er met veel kracht weer uit. Dit herhaalde ze een paar keer. De kracht achter de straal van Jordy zorgde ervoor dat haar hele lichaam onder zat en ze glom van alle geile sappen. Met de laatste straal duwde Jordy zijn lul weer in haar kletsnatte gleuf en neukte hard verder. Hij kuste zijn moeder en trok zijn lul uit haar kutje, en piste omhoog tegen hun beide kun aan. Zo vermengde het geile sap zich met hun tongzoen. Daarna nam hij weer een flink neuktempo aan.

Aan de ander kant van de tafel was Joyce nog steeds druk in de weer met de heerlijke bolle tieten van haar zus. Wendy had haar benen in de nek van Jon gelegd, zodat Jon flink diep in kon beuken op zijn dochter. Deze schreeuwde het uit toen ze haar zoveelste orgasme beleefde. Jon trok zijn lul terug en gaf aan eens flink te gaan pissen. Zijn straal had zoveel kracht dat Joyce in het midden van de tafel helemaal onder gezeken werd door haar vader. Dit was het sein voor de andere kant van de tafel om ook daar eens flink los te gaan.

Janine en Jordy richtte zich op de andere kant van de tafel en begonnen ook flink te zeiken. Het werd tweerichtingsverkeer voor wat betreft zeikstralen. Het sap vloeide rijkelijk en het gekletter van al dat geil zorgde dat het lang duurde. Overal kwamen de stralen goud terecht en de vrije handen werden gebruikt om al dat geil overal in te wrijven.

Moeder Janine spande om dit moment de kroon. Haar stralen vlogen wel zeker een halve meter hoog door de lucht, en daar werd ze zelf nog wel het geilst van. Toen werd er gewisseld. Jordy wilde zijn geile zus Wendy nu hebben, terwijl Jon zijn andere dochter wilde neuken.

Moeder Janine ging gehurkt in het midden van de tafel zitten om zich over haar familie te ontfermen. Jordy trok Wendy over de tafel naar zich toe.

Wendy gleed door alle geil zo over de tafel. Jordy ging op zijn rug op tafel liggen, lekker in het geil. Wendy klom boven op de flinke stamper van Jordy, en liet hem in haar kut verdwijnen. Ze neukte er meteen flink op los. De dikke tieten van Wendy deinden op en neer, geholpen door Janine die ze stevig vast had. Tijdens het neuken vingerde ze stevig haar kut. Aan de andere kant van de tafel was Joyce op de lekker stamper van Jon geklommen en neukte op dezelfde manier.

Moeder Janine zat in het midden te genieten van alle geilheid, en graaide met haar handen naar haar dochters en tussen haar eigen benen. De beide meiden zaten wijdbeens te genieten van de dikke lullen in hun kutjes. Wendy kwam weer eens klaar, hukte omhoog en met haar kutje gespreid schoot ze een paar lekkere stralen kutgeil in het rond. Dit ging over in een ferme straal warm zeik, die ze richtte op de lul van Jordy, die zijn paal precies in haar straal hield.

Wendy bleef maar zeiken, en het stroomde langs de zak van Jordy over de tafel naar beneden. Op de vloer was een mini zwembad ontstaan van alle geile sappen. Toen de straal van Wendy ophield, nam Jordy het over en piste met flinke kracht een mooie straal omhoog tegen de hete kut van Wendy. Met haar hand masseerde ze haar kut, gemengd met de zeik van Jordy en haar eigen kutgeil.

De dikke lul werd terug in haar kut geduwd en Wendy begon weer flink te rijden op de harde paal. Jon en Joyce neukte alsof hun leven er vanaf hing, aangemoedigd door moeder Janine, die met haar hand in haar kut ragde.

Joyce beleefde een heftig orgasme op de dikke lul van haar vader. De mannen klommen op de tafel, met hun dikke lullen in de hand. Janine en Joyce gingen gehurkt op de tafel zitten, hun kutjes open gespreid. Wendy ging gehurkt op de grond zitten, met haar rug tegen de tafel. Nu begon iedereen te zeiken. Er onstond een ware pisfontein!!! Vooral Jordy had nog aardig wat op voorraad en produceerde een machtige straal warm vocht waar Wendy helemaal gek van werd.

Ze ragde met haar vingers door haar kletsnatte kut, terwijl ze met haar vrije hand alle zeik heerlijk over haar lichaam uitwreef. Janine en Joyce vingerde zich nog eenmaal klaar en tegelijk met Wendy spoten ze voor de laatste keer die dag hun geile kutsappen in het rond. Iedereen was het hier wel mee eens. Iedereen liep naar het zwembad, waar een grote douche was.

Nadat ik klaarkwam in die heerlijke kut van mijn moeder, nam mijn zus mijn lul en likte die af en pakte haar broodje en hield die onder de vol gespoten kut van ons mam en liet het sperma er op druipen.

Toen er niks meer uitkwam zoog ze nog even de laatste restjes eruit, waarbij mijn moeder een straal pis mee liet komen, die mijn zus ook opdronk. Daarna at ze het broodje met smaak op. We gingen daarna aan tafel en mijn vader die schoon gewassen uit de douche kwam en alleen een boxer aan had nam ook plaats aan de tafel en we ontbeten alsof er niks gebeurd was. De zus van mijn moeder Karin kwam die dag samen met oma en opa.

Ze zouden een lang weekend blijven logeren. Ik vond oma altijd een leuk mens met ruime opvattingen, ze was al een tijd niet geweest, opa was een vrolijke levensgenieter. Oma zag er goed verzorgd uit in een deftig mantelpakje. Ze begroette ons hartelijk en drukte ons stevig tegen haar aan. De welbekende woorden dat ik een grote jongen geworden was en dat mijn zus een hele dame was en dat ze op haar moeder lijkt toen ze klein was en voelde even aan haar borsten.

Opa knuffelde mijn moeder en vroeg hoe het met de “jongens” was, daarbij doelend op mijn moeders flinke borsten, hij kneep er even brutaal in. Goed hoor zei mijn moeder, ze krijgen hier aandacht genoeg. Nou zei hij, je hebt het niet van een vreemde. Je moeder is ook goed gevuld en hij kneep ook even in de borsten van oma. Niet waar de kinderen bij zijn vader zei ze.

O zei mijn moeder, dat is niet erg ze zijn veel gewend hier en gaf ons een knipoog. Oma deed haar jasje uit en ging op de bank zitten. Tante karin hielp mijn moeder met de koffie en toen ze bukte om een kopje voor mij neer te zetten, kon ik de verleiding niet weerstaan om heel voorzichtig onder haar rok te kijken.

Mijn moeder zag dat en zei lachend “nee hoor tante Karin draagt ook geen slip, dat kan ik je zo vertellen. Vroeger was het bij mij thuis hetzelfde als wat je hier gewend bent. Ze moesten beide lachen. Vroeger bij ons thuis liepen we vaak bloot. Ze zat haar gebakje op te eten en dronk haar koffie. Mijn zus en ik zaten tegenover haar en konden goed in haar kruis kijken, we vonden dat spannend om te doen. Ruimen jullie even de koffiekopjes af, zei mijn vader, dan schenken jullie moeder en ik wat te drinken in.

Ze liepen naar de keuken. Wij zetten de kopjes één voor één op een blad. Ik zag dat mijn opa onder de rok van mijn zus voelde. Wat doet u nu opa zei ze lachend en liet hem rustig haar kutje betasten. Oma zei kan je je weer niet beheersen. Opa rook aan zijn middelvinger en likte hem af. Oma zei je broer krijgt een hele bobbel in z’n broek. Ze voelde en kneep in mijn stijve lul.

Ik wil hem even zien Eddie, ze deed mijn gulp open en haalde hem eruit en stak hem in haar mond. Mmmm wat lekker groot. Ik moest hem weer terug doen. We liepen naar de keuken en zette het servies in de vaatwasser. Daar waren onze ouders druk bezig om zes glazen vol te zeiken. Ik wist niet dat oma en opa daar ook van hielden zei ik. Een met een blad met zes volle glazen geel vocht liep mijn moeder naar binnen. Toen iedereen had zei ze proost!

En ze dronken hun glas leeg. Het leek wel of dit het sein was om los te komen, want oma zei dat ze het heerlijk vond en dat ze hier altijd zo geil van werd. Ze stond haar kleren uit te trekken, liep naar mijn vader en drukte zijn hoofd tussen haar benen en begon in zijn mond te zeiken.

Mijn moeder zei dat iedereen naar de tuin moest, want anders kon ze dadelijk alle plassen opdweilen. Het was lekker warm weer.


plasseks oma met kale kut

Ouwe lul raakt gevoelige snaar. Pik-A-Holic Viviane geniet van jong vlees. Behulpzaam trutje wordt aangerand door ouwe viespeuken. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Vader en zoon verrassen de vrouwen met een orgie.

Oma voorspelt jonge knul een potente toekomst. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. BBW granny stuurt ouwe pik het bos in. Ouder amateur koppel in standje Ouwe visser trek telescoop hengel uit de broek. Oma wordt keihard genaaid in de badkamer. Opa zet zijn ouwe lul weer aan het werk voor oma. Ouwe taart geniet van quality time in de badkamer.

Blonde weduwe dubbel gepentreerd door ouwe buurmannen. Das nog een aardig mooi lichaam voor een 60 jarige. GILF met een onverzadigbare kut. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. De zus van mijn moeder Karin kwam die dag samen met oma en opa. Ze zouden een lang weekend blijven logeren. Ik vond oma altijd een leuk mens met ruime opvattingen, ze was al een tijd niet geweest, opa was een vrolijke levensgenieter.

Oma zag er goed verzorgd uit in een deftig mantelpakje. Ze begroette ons hartelijk en drukte ons stevig tegen haar aan. De welbekende woorden dat ik een grote jongen geworden was en dat mijn zus een hele dame was en dat ze op haar moeder lijkt toen ze klein was en voelde even aan haar borsten.

Opa knuffelde mijn moeder en vroeg hoe het met de “jongens” was, daarbij doelend op mijn moeders flinke borsten, hij kneep er even brutaal in. Goed hoor zei mijn moeder, ze krijgen hier aandacht genoeg.

Nou zei hij, je hebt het niet van een vreemde. Je moeder is ook goed gevuld en hij kneep ook even in de borsten van oma. Niet waar de kinderen bij zijn vader zei ze. O zei mijn moeder, dat is niet erg ze zijn veel gewend hier en gaf ons een knipoog. Oma deed haar jasje uit en ging op de bank zitten.

Tante karin hielp mijn moeder met de koffie en toen ze bukte om een kopje voor mij neer te zetten, kon ik de verleiding niet weerstaan om heel voorzichtig onder haar rok te kijken.

Mijn moeder zag dat en zei lachend “nee hoor tante Karin draagt ook geen slip, dat kan ik je zo vertellen. Vroeger was het bij mij thuis hetzelfde als wat je hier gewend bent.

Ze moesten beide lachen. Vroeger bij ons thuis liepen we vaak bloot. Ze zat haar gebakje op te eten en dronk haar koffie. Mijn zus en ik zaten tegenover haar en konden goed in haar kruis kijken, we vonden dat spannend om te doen. Ruimen jullie even de koffiekopjes af, zei mijn vader, dan schenken jullie moeder en ik wat te drinken in. Ze liepen naar de keuken. Wij zetten de kopjes één voor één op een blad. Ik zag dat mijn opa onder de rok van mijn zus voelde.

Wat doet u nu opa zei ze lachend en liet hem rustig haar kutje betasten. Oma zei kan je je weer niet beheersen. Opa rook aan zijn middelvinger en likte hem af. Oma zei je broer krijgt een hele bobbel in z’n broek. Ze voelde en kneep in mijn stijve lul. Ik wil hem even zien Eddie, ze deed mijn gulp open en haalde hem eruit en stak hem in haar mond.

Mmmm wat lekker groot. Ik moest hem weer terug doen. We liepen naar de keuken en zette het servies in de vaatwasser. Daar waren onze ouders druk bezig om zes glazen vol te zeiken. Ik wist niet dat oma en opa daar ook van hielden zei ik. Een met een blad met zes volle glazen geel vocht liep mijn moeder naar binnen.

Toen iedereen had zei ze proost! En ze dronken hun glas leeg. Het leek wel of dit het sein was om los te komen, want oma zei dat ze het heerlijk vond en dat ze hier altijd zo geil van werd. Ze stond haar kleren uit te trekken, liep naar mijn vader en drukte zijn hoofd tussen haar benen en begon in zijn mond te zeiken. Mijn moeder zei dat iedereen naar de tuin moest, want anders kon ze dadelijk alle plassen opdweilen. Het was lekker warm weer. Iedereen was nu bloot en we waren van elkaar aan het genieten.

Mijn oma was mij aan het pijpen, terwijl ik in aan haar tepels kneep en vlak naast mij keek ik in de kut van mijn tante die bovenop mijn moeder lag en door haar gebeft werd. Zij was op haar beurt met de kut van mijn moeder bezig. Ik stopte een vinger in haar kont.

...