Openstaande kut extreem aangeboden

openstaande kut extreem aangeboden

..

Sexparty limburg gratis gsm
openstaande kut extreem aangeboden

..


Slagroom kut dikke tieten gangbang

  • Sanne komt weer overeind en stapt van Henk af. De beide meisjes liepen heupwiegend met ieder een steeds natter wordend kruis, voor mij uit naar de auto.
  • Sex in zuid holland borsten melken
  • Wij liepen vast naar de auto, waarbij Ron riep, “hé komen jullie nog” omdat de vrouwen niet achter ons aan liepen. Voor het eerst in haar leven wordt ze gesandwiched, voor vandaag had ze nog nooit eerder iets in haar kontje gehad dat dikker was als een thermometer.Gratis sex gezocht sex vagana


Ze rolde even met mijn kloten en trok me toen eraan vast tegen het achterwerk van haar zus. Mijn stijve drong daardoor in een ruk helemaal in dat geile pruimpje. Bij het binnen dringen van de stijve brulde lotte als een bronstig dier.

Van geilheid schreeuwde zij dingen als, "neuk me geile hengst; ik wil je zaad nu ook diep in mijn kut voelen. An wilde zoveel mogelijk genieten en gleed op den duur af in een wilde extase. Ze duwde nu haar tong steeds dieper met mijn pik mee in lotte's kutje. Telkens als an haar tong weer terugtrok, zoog ze mijn ballen tot achter in haar mond. Het geilende loeder duwde haar tong steeds verder en harder tussen mijn pik en de rand van lotte's nu ver openstaande poes.

Ineens rukte lotte zich van mij los en stond op. Met een druipende kut ging ze voor mij staan en zei, "an sodemieter even op, ik ga die lul nu helemaal in mijn kut leeg rijden. Haar tengere zus die mijn massieve lul in haar smalle enge spleet leeg ging rijden.

Ik ging op mijn rug liggen en lotte hurkte boven mijn stijf omhoog staande stengel. Ze kromde haar rug, greep mijn lul beet en drukte, terwijl ze op haar knieën ging zitten, mijn pik bij zich naar binnen. De stijve drong met een pruttelend geluid diep in haar natte spleetje.

Naarmate zij haar kutje verder over mijn lul liet zakken, kwam er meer vocht uit. Het geil dreef glanzend langs haar dijen, nu neukte ze mij vol overgave. Lotte sloot genotvol haar ogen en gooide nu kreunend het hoofd in haar nek.

Ze ging helemaal op in haar eigen hete, geile paringsdrift en ramde haar poes steeds harder over mijn paal. Mijn ballen begonnen te gloeien en te krampen. Ik ramde nu met een laatste ongecontroleerde stoot mijn totaal opgezwollen pik vast in haar hete en klaar komende onderlijf.

Op dat moment sperde zij haar ogen wijd open en stiet een orgastische schreeuw uit. Direct daarna draaide ze met een open hangende mond haar ogen weg en zakte slap op mij in elkaar. Ze had zich suf geneukt, terwijl mijn kloten nog steeds zaad in haar verkrampend en klaarkomend kutje bleven pompen. Mijn pik was nu zo dik opgezwollen in het strak aangetrokken kutje dat we een paar tellen aan elkaar vast bleven hangen. Beide, met onze geslachtsorganen aan elkaar geklonken, nagenietend van het heerlijke orgasme.

Haar geslachtsorgaan maakte ook nu nog een instinctief melkende beweging. Haar lichaam eiste mijn zaad. We kwamen weer wat bij onze positieven toen ook lotte's roes wat afliet. Naast ons zat an met verrukte gilletjes, in haar eentje klaar te komen op haar eigen vingers.

Ze was zich diep en intens aan het masturberen. Haar kale kutje droop van het glazige slijm, de kutlipjes waren vuurrood en dik gezwollen. De brede zachtroze tepels priemden keihard in de zwoele zomerlucht. Dit was een aanblik voor de goden, het ultieme genot voor alle drie. Heftig en taboeloos het orgasme beleven zoals door de natuur bedoeld is. Een ander laten meegenieten van je eigen genot. Lotte keek nu lachend van an naar mij en tongzoende me.

Ze vroeg lief, " mag ik je iets vragen. Benieuwd vroeg ik, "wat wilde je weten. An hield mij nu haar vingers voor die ik genoegzaam afzoog en de fijne smaak van haar meisjesgeil kon proeven. Ze pakte, toen lotte van mij af ging, mijn lul en zoog eens stevig eraan. Genotvol slikte zij het geil van haar zus vermengt met mijn laatste sperma in. Na de vingers, likte ik het zoete pruimpje van an. Terwijl ik haar clitoris afzoog begon an rijdbewegingen met haar bekken te maken.

Hees zei ze ineens, "en nu ik. Wellustig met haar bekken stotend maakte an aanstalten zich op mijn pik te rijgen. Lotte hield haar tegen en zei, "an dat moet je eerst aan mam vragen, dat was de afspraak. Je bent nog erg onervaren. Ik heb je wel al een paar keer met tim laten neuken maar dat was thuis.

Mijn vriendje heeft weliswaar een prachtige lange piemel, maar bij verre niet zo'n moordapparaat als dit", waarbij lotte op mijn lul wees.

An vond dat jammer en besliste dat ik maar meteen mee naar huis moest, dan kon ma mij keuren en haar zegen geven. Want ze was zo geil geworden dat ze ook eens flink genomen wilde worden en zei, "lotte, dan kun jij ook eens kijken als ik op die lul gespietst wordt. En mijn poes ook eens flink klaar laat neuken met zo'n grote worst. Lotte had iets gezien wat ons eerder totaal niet was opgevallen. Wij waren zo in ons hete spel opgegaan dat we het jacht, dat vlakbij in het riet afgemeerd had, niet hadden gezien.

Het lag een meter of tien van ons vandaan. Aan de reling stond een oudere heer uitvoerig aan zijn ontzettend lange en gezwollen pik te trekken. Nu dat konden we hem niet kwalijk nemen en van gluren kon geen sprake zijn. Wij hadden ook open en bloot liggen vozen dat de stukken er van af vlogen. De man zei, "dat was een pracht vertoning" en masturbeerde verwoed zijn lange dikke lul.

De man draaide zich half om naar de kajuit en riep, "ik heb wat voor je amanda en wil je reet naaien als nooit tevoren. Hij greep de vrouw bij haar forse tieten en liet haar voorover bukken. Ze ging meteen op zijn avances, in zonder nog na te denken, ze was al te lang veel te kort gekomen.

Amanda was een, met zwart geverfd haar, voor haar leeftijd best nog aantrekkelijke vrouw. Je kon zien dat het vroeger best een stuk moet zijn geweest. Haar memmen waren zo ontzettend groot dat ze zwaar door hingen in het bovendeel van het badpak dat ze droeg. Ook tekende zich duidelijk een forse venusheuvel af met goed zichtbaar de dikke schaamlippen compleet met spleet. Toen de man zijn eega uit het badpak trok en de kolossale dikke tieten er uit floepten, zagen we een, nog tamelijk goed in haar vel zittende naakte oudere vrouw van een jaar of zeventig.

Ze had een brede iets open hangende roze schaamspleet die nu al nat was. Onderaan de enorme hangende uiers zaten heel grote donkere tepelhoven met dikke zware spenen. Haar buik was wel wat slap en verried een paar bevallingen, maar echt misstaan deed het niet. Ze was rijp, echt rijp en botergeil. Ook dat heeft zo zijn eigen charmes vindt ik. De man was niet veel ouder maar zag er beduidend verweerder uit, zijn zak hing ver uit, en zijn eieren schommelden bij elke beweging heen en weer in de lange zak.

Ze bukte zich voorover over het stuurrad en de man stak zijn reusachtige apparaat pardoes in de gapende pruim van zijn vrouw. Deze kwam hem tegemoet door haar zeiknatte reet iets naar boven te richten en haar rug door te laten zakken.

Hij stootte hard toe en drong diep in het al geilende wijfje voor hem. Door de stoot sloeg ze met haar bovenlichaam tegen het stuurwiel en kletsten ook haar enorme hangtieten er onzacht tegen. Zij hitste hem nog meer op door te zeggen, " harder klootzak, naai mijn memmen plat en stoot die riem er verder in.

Hij begon zwaar te hijgen en spoot op het moment dat zijn geliefde, luid kermend klaar kwam. Ze riep luidkeels over het water, " jaaah" blus mijn kut, spuit vol die scheur. De pap droop vandaar verder tussen haar dijen. Vette dikke klodders dropen stroperig naar beneden, ze had te veel gehad. Zijn pik begon slap te hangen en er droop nog een kwakje uit zijn lul op het dek van de boot. De vrouw draaide zich voldaan om naar haar man en zag nu ook ons.

Nu wist ze meteen waar zij dit onverwachte genoegen aan te danken had. Ze lachte eens vriendelijk maar wel wat beschaamd naar mij en de meisjes. Dus als jullie nog eens zin hebben, om meer te".. Stout lachend zei lotte, "wij vinden het ook leuk dat we zijn libido homeopathisch gerepareerd hebben. De man glom dan ook van trots toen ik zei, dat hij een prachtwijf had en dat ik echt geil was geworden bij het zien van haar. Die massale memmen klotsten fantastisch mooi zei ik nog vol overtuiging tot zijn grote vreugde.

Dit had de man natuurlijk nooit verwacht na gezien te hebben met wat voor schoonheden ik net de liefde bedreven had. Maar de waarheid mocht en moest volgens mij altijd gezegd worden en zeker als je er iemand een plezier mee deed. Voldaan richtte hij zijn aandacht weer op zijn eigen neukmeubel.

Hij kuste haar en nam d'r mee naar het achterdek. Stout naar an kijkend zei ze een beetje plagend, "ik laat het sperma en geil zo tussen mijn benen opdrogen, dan kan ik aan mam laten zien wat die waard is. Dan mag jij beslist ook. Haar kontje in de richting van de boot kerend liet lotte ineens een ferme straal urine in het water klateren. An deed het zelfde met haar derriêre.

Pervers naar onze bootvluchtelingen kijkend pieste zij in hun richting. Ik vond ook dat de vrouw op de boot het verdiend had mij te zien pissen.

Dus pakte ik mijn pik en piste een forse straal in een boog over de gebukt staande an heen. Aan de andere kant van an spetterde mijn pis voor de voeten van lotte in het gras. We deden onze kleren aan en ik pakte vlug mijn vistroep in. Nog nooit had ik mijn geliefde materiaal zo snel bij elkaar gekwakt. Ik was erg benieuwd naar wat hun moeder zou zeggen en wilde geen tijd verliezen. De beide meisjes liepen heupwiegend met ieder een steeds natter wordend kruis, voor mij uit naar de auto.

Ik kon hun kontjes goed bekijken en mijn pik werd maar niet echt slap bij het idee dat ze hun moeder zomaar alles wilden vertellen. Ook de voorstelling dat an gewoon wilde vragen of zij met mij mocht kezen maakte mij hitsig. Ik moest steeds denken aan hetgeen eventueel bij hun thuis ging gebeuren en probeerde me een voorstelling van hun moeder te maken. Dat moest beslist een hele hete tante zijn.

Want ben eens eerlijk, dat wat de meiden zo bespraken en hoe ze met seks omgingen, dan moest ma ze wel heel erg ruimdenkend opgevoed hebben. Uitgaande van de woordkeuze en het gedrag van de meisjes, tijdens de eerste kennismaking, kon ma volgens mij geen ordinaire en goedkope lellebel zijn.

An wilde voorin zitten en lotte nestelde zich op de achterbank, waar ze steeds meer verleidelijke gebaren maakte, die ik in het spiegeltje wel moest zien. Nu wilden ze weten wie die vrouw was, waar ik mee neukte, toen ze mij bespioneerd hadden. Dus vertelde ik hen, dat ze paula heette en met mijn jongere zus loes een lesbische relatie had. Ook dat ze samen een kind wilden, maar het gedoe in het ziekenhuis met kunstmatige inseminatie van een vreemde donor niet wilden.

Mijn zus en ik hadden vanaf onze kindertijd al een heel goede relatie. Bovendien wij woonden al geruime tijd met zijn drieën samen, omdat het goed klikte tussen ons. Om toch een eigen kind te hebben moest ik het maar maken volgens mijn zus loes.

Paula wilde dat ook, omdat het dan eigenlijk toch een beetje van loes zou zijn. Ik vertelde nu, dat mijn zus, een kleine donkerharige tenger gebouwde meid, de domina van de onderdanige paula is. En dat ik het best een geil idee vond, omdat paula in mijn ogen best een, op perverse wijze, aantrekkelijk pot is. Paula wil meestal erg grof behandeld worden, iets wat mijn zusje dan enorm opwindt waardoor zij ook extremer te keer gaat.

De twee hebben mij al vaak mee laten genieten, als ze onbeschaamd de liefde bedrijven in onze gezamenlijke woning. Loes vind het altijd geil om mij dan met haar amandelvormige ogen uit te dagen, terwijl paula haar bevredigd.

Ze lijkt een beetje op een transseksueel uit een van mijn pornofilms, maar dan zonder lul. Zij, paula, is een grote gespierde en brede vrouw met een grof hoekig gezicht en erg kleine tietjes. Haar kont is breed en plat, extreem dik gespierde bovenbenen met daartussen een kut als een paardenmerrie.

Kortom zij bezit het figuur van een oost-europees olympisch kampioene. Ze had mij laten beloven dat ik haar alleen zou bevruchten zoals een fokstier dat doet. Dus van achteren er op, er in, stoten, spuiten en eraf. Nu daar was ik op een vreemde manier wel toe bereid.

Morgen is het feest voor onze seksvrienden” stelde Miranda haar gerust. Aan alles leek te zijn gedacht en opgelucht gingen Lianne en Birgit naar huis. De volgende dag kroop de tijd voorbij en eindelijk zat het laatste lesuur er voor Lianne op en konden zij op weg naar het feest.

Net als de andere keren liepen zij naar de achterdeur, maar toen zij binnen kwamen was het behoorlijk druk in huis met mensen die hapjes en borden en bestek kwamen afleveren en ook een rijdende tafel om alles op te serveren stond klaar. Lianne en Birgit leek het niet de bedoeling dat zij zich dit keer al gelijk zouden uitkleden en bleven staan wachten tot zij Miranda zagen.

Miranda was druk bezig met alles te controleren en gebaarde naar de meiden dat zij maar even aan de keukentafel moesten gaan zitten. Ze zaten net toen zij ook John zagen die dit keer keurig in bedrijfskleding was gekleed en er smetteloos uitzag. Na een kwartier was alles een beetje uitgeladen en stond alles op de aangewezen plekken en konden de cateraars vertrekken met achterlating van John. Nu de anderen weg waren moesten de meiden zich uitkleden en gaan douchen. Luchtjes waren verboden en na een half uur kwamen de meiden helemaal fris en opgemaakt naar beneden.

Beneden wachtte een vrouw op hen die zij niet kenden en die zoals zij gisteren al hadden gehoord met henna teksten op Lianne haar lichaam zou schrijven. Lianne werd op die manier een levende verjaardagskaart met de tekst “Deze ongeschonden vrucht is voor mijn allerliefste Jasper, Miranda.

Intussen liep het al tegen vier uur en de eerste gasten zouden rond vijf uur er zijn. Miranda ging zichzelf omkleden en een vrouw die speciaal was besteld voor het opmaken van erotische gerechten nam Lianne mee naar de keuken waar zij op de rijdende tafel moest gaan liggen. Symbolisch werd zij omringd met vijgenbladen en dan begon de opmaak van haar lichaam. Tussen haar schaamlippen werd een roos gestoken. En rond de teksten werd met chocolademousse een hart getekend.

Op haar borsten werden schijven ananas gelegd met daarop een torentje van slagroom. In haar beide handen kreeg zij een komkommer die uitgesneden waren in de vorm van een pik. Tussen haar benen was met bladen rode kool een kut uitgebeeld waar een aubergine in stak met daarop verbonden twee pruimen die de balzak moesten voorstellen en rond haar werden allerlei gerechten uitgestald met een erotische uitstraling.

Zoals cupcakes versierd als een openstaande kut, de niet te vergeten bananen staande in een uitgeholde ananas, oesters,asperges en kippenpoten die zo geplaatst werden dat het een vrouw met gespreide benen leek. Daarnaast natuurlijk nog de nodige ander hapjes die uitgesneden waren in de vorm van hartjes, kutten en pikken.

Het geheel zag er uit om op te vreten en dat zou ook zeker gaan gebeuren. Birgit hielp de vrouw bij het opmaken van het erotische buffet en dan hoorden zij dat de eerste gasten binnen aan het komen waren. Alles was zover klaar en John moest nu zijn hemd uit doen en een strikje om en zo met ontbloot bovenlijf de gasten drankjes gaan aanbieden.

Het liep al aardig vol en het wachten was op het feestvarken, dat nergens van wist. In de veronderstelling dat hij met Miranda uit eten zou gaan kwam hij stipt op tijd naar huis en om half zes stapte hij de voordeur binnen. Van alle kanten werd hij gefeliciteerd en natuurlijk kreeg hij ook een heel intiem welkom van Miranda. Al snel had Jasper door dat alle aanwezigen uitsluitend vrienden van hun seksavonden waren en dat er iets in de lucht hing.

John was intussen naar de keuken gestuurd om zich helemaal uit te kleden en in de keuken konden zij horen hoe Miranda de opening van het feest aankondigde met een verrassingsinleiding waarbij de tafel leeg moest zijn.

Iedereen pakte zijn drankje van de tafel en Miranda liep naar de keuken om daar Birgit en John een halsband om te doen en achter zich aan te laten kruipen naar de kamer. Tijdens de tongzoen begonnen de handen al hun verkenningstocht en gleden over elkaars lichaam met sensuele bewegingen. John onderbrak de tongzoen en Birgit liet zich achterover zakken om John de gelegenheid te geven om haar lichaam verder te verkennen. Met zijn mond zakte hij langs haar nek af naar haar tepels, wat bij Birgit een eerste kreun los maakte.

Als Henk weer aan de beurt laat deze er geen gras over groeien. Hij komt tegen Sanne aan staan en legt zijn handen op haar schouders. Langzaam laat hij zijn handen over haar blote rug glijden tot deze bij de bh sluiting aankomen.

Terwijl Sanne haar hoofd op de schouder van Henk legt fluistert deze wat in haar oor. Sanne draait haar hoofd naar hem toe en tot mijn verbazing begint ze hem te zoenen. Wat gebeurt hier zei ik tegen mijzelf. Maar van dit geile gezicht wilde ik genieten en bleef aandachtig kijken. Henk beweegt ritmisch tegen Sanne op en deze beantwoord hem door terug te bewegen. Henk wrijft over de rug van Sanne en met een zeer behendige beweging maakt hij de sluiting van haar bh los.

Hij legt zijn handen om haar middel en draait Sanne om zodat ze met haar rug naar hem toe staat. Vervolgens begint hij langzaam tegen haar billen aan te rijden en zie ik zijn handen via de achterzijde van haar openstaande jurk naar haar buik gaan.

Zijn handen zijn zichtbaar onder haar jurk en iedereen kan zien hoe zijn handen langzaam omhoog gaan tot hij haar enorme borsten beet heeft. Langzaam begint hij haar borsten te masseren terwijl iedereen toe kijkt. Sanne legt haar hoofd tegen de schouder van Henk en geniet van zijn handen die hun werk doen.

Voor een van de oudjes wordt de verleiding te groot en komt op het stel aflopen. Ook hij begint aan haar borsten te voelen. Sanne moet dit gemerkt hebben, maar vindt het allemaal prima. Ook als de oude man met zijn handen in haar nek gaat en het laatste knoopje van haar jurk los maakt. Een seconde later valt haar jurk inclusief bh van haar lichaam. Met alleen haar string nog aan en 4 handen op haar borsten staat ze midden in de kamer. Iedereen kijkt aandachtig naar het schouwspel.

Henk is als eerste die haar borsten los laat en met zijn hand haar string in gaat. Sanne laat ook dit toe, en laat een lichte kreun horen als Henk zijn vinger in haar natte spleet laat glijden. Zachtjes begint hij haar te vingeren terwijl de oude man aan haar stijve tepels begint te likken.

Sanne geniet en begint nu zelf ook actie te ondernemen. Haar hand zoekt de gulp van Henk zijn broek, en als ze deze gevonden heeft doet ze hem open. Sanne krijgt het voor elkaar om zijn dikke lul tevoorschijn te halen en begint er zachtjes aan te trekken.

Henk zijn vingers beginnen sneller te bewegen als deze merkt dat Sanne met haar benen begint te draaien. Als reactie begint Sanne nu ook sneller aan zijn pik te trekken. Henk doet er nog een schepje bovenop waardoor het Sanne te veel wordt. De vingers van Henk in haar natte gleuf en het likken aan haar tepels doen haar klaar komen. Met een luide kreun komt Sanne klaar.

Haar lichaam schokt terwijl Henk nog door blijft vingeren. Als Sanne klaar is geeft ze Henk en de andere man een dikke kus. Sanne heeft nog steeds haar hand om de lul van Henk en begint deze weer zachtjes te masseren. Ook de andere man weet dat er wat te halen valt en haalt zijn lul uit zijn broek. Deze was niet zo dik als die van Henk, maar toch ook best een piemel die gezien mag worden. Met haar andere vrije hand pakt ze de andere lul beet en begint ook deze te masseren.

Het duurt ook niet lang voordat ze de twee heren staat af te trekken. Ook de twee andere mannen komen uit hun schuilplaats en gaan naar Henk en de andere man toe. Met zijn vieren gaan ze om Sanne staan. Ik zie overal handen over haar lichaam gaan, terwijl Sanne ook de piemel van de twee andere heren bevrijd uit hun knellende situatie. Als ik mijn drinken pak en weer hun richting op kijk zie ik dat Sanne ondertussen op haar knieën is gaan zitten en twee lullen tegelijkertijd aan het aftrekken is.

Als Henk zijn eikel richting de mond van Sanne beweegt kijkt ze hem geil aan en opent ze haar mond. Terwijl ze Henk aan het pijpen is blijft ze hem aankijken. De andere heren kijken aandachtig naar Sanne.

Als een professionele pijpster wisselt ze steeds van lul, zodat ze allemaal wel een keer aan de beurt komen. Voor een van de vier heren wordt het te veel. Zonder enige vooraankondiging komt hij klaar. Een straal sperma weet nog op de borst van Sanne terecht te komen, maar de rest valt hulpeloos op de grond. Oh wat zonde zegt Sanne als ze de laatste druppel van zijn eikel aflikt. Ja, sorry zegt de oude man ik hield het niet meer.

Als Sanne de half slappe lul uit haar mond laat glijden, doet hij deze terug in zijn broek en verlaat stilletjes de kamer. Zo wie is de volgende zegt Sanne geil tegen de overige drie mannen. Nog voordat er antwoord gegeven kan worden neemt Sanne weer een lul in haar mond en begint ze te pijpen. Wat een geil gezicht was dit, mijn Sanne en drie blote piemels om haar heen. Sanne geeft elke lul de zelfde behandeling, en zo wisselen de heren elkaar af om van het mondje van Sanne te genieten. Het duurt ook niet lang voordat de volgende krampachtig aan zijn lul begint te trekken.

Sanne weet wat er gebeuren gaat en plaatst haar lippen om zijn eikel. Zijn lichaam begint te schokken terwijl hij zijn warme zaad in Sanne haar mond spuit. Ook voor de volgende wordt dit geile schouwspel te veel en begint te roepen dat hij klaar gaat komen.

Sanne is nog net op tijd om ook dit warme zaad haar keel in te laten glijden. Het is even stil en de heren doen een stap achteruit. Dan zegt Henk tegen ze dat het een erg gezellige avond geweest is en of ze de deur dicht kunnen doen als ze weg gaan. Zonder een woord te zeggen vertrekken de heren.

Nu blijven we met zijn drieën over. Zo zegt Henk tegen Sanne, jij klein geil wijfje, nu gaat het echte werk beginnen. Hij trekt Sanne aan haar handen omhoog en vraagt of ze mee wil komen. We lopen naar zijn slaapkamer waar hij Sanne op het bed neer legt. Henk doet zijn kleren uit en ik zie dat zijn lul al in vol formaat aanwezig is.

Jeetje, zeg wat had die man een lul. Henk loopt op Sanne af en legt zijn handen op haar heupen. Sanne weet wat hij wil en als Henk met zijn vingers haar string beet pakt doet ze gewillig haar kont omhoog zodat Henk haar string kan uittrekken.

Henk komt met zijn hoofd tussen haar benen liggen en begint haar overal te kussen. Langzaam gaat hij via de binnenkant van haar dijen naar haar schaamlippen toe. Als hij daar aangekomen is gaat hij met zijn tong tussen haar schaamlippen en gaat met het puntje van zijn tong bij haar naar binnen.

Dan stopt hij en gaat via haar buik naar haar borsten toe. Hij likt aan haar keiharde tepels en beweegt voorzichtig met zijn onderlichaam over dat van haar.

Zijn eikel gaat speels langs haar schaamlippen. Sanne wordt hier verschrikkelijk geil van en elke keer als Henk met zijn eikel langs haar opening gaat drukt Sanne haar onderlichaam naar voor om hem er in te krijgen.

Maar Henk is blijkbaar nog niet zo ver. Hij wil haar gek maken. Maar Sanne wil hier niet aan mee werken. Ze rolt onder Henk vandaan en duwt hem op zijn rug. Vervolgens klimt ze boven op hem zodat de dikke eikel van Henk boven haar opening zit. Met een hand houdt ze de dikke lul van Henk vast terwijl ze deze begeleidt naar haar natte spleet. Pas nu zie ik hoe dik de lul van Henk wel echt is, want Sanne krijgt met een hand de lul van Henk niet omvat.

Zijn eikel drukt tegen haar schaamlippen aan. Sanne laat zich voorzichtig op zijn lul zakken. Ik zie de schaamlippen van Sanne strak gespannen staan om de lul van Henk als deze langzaam bij Sanne naar binnen gaat.

Sanne kreunt het uit als ze de lul van Henk centimeter bij centimeter bij haar naar binnen voelt gaan.

openstaande kut extreem aangeboden