Neuk me kutje eerste keer

neuk me kutje eerste keer

..

Moeder leert dochter pijpen gratis date sex


neuk me kutje eerste keer

..

Dat was voor mij een beetje een schok, ik val in het totaal niet op zo'n jonge meisjes, in mijn persoonlijk leven heb ik altijd liefjes gehad die even oud of ouder waren dan mij. Maar dit meisje deed iets met mij. Ze was al vrij groot voor haar leeftijd, een kleine meter 60, met lang blond haar en ik schat een B cupje al moet je rekenen dat het meeste daarvan vanuit haar voorgevormde bh's kwam. De eerste keer dat ik aan haar dacht terwijl ik me afrukte deed het was raar, maar al snel zat ik op regelmatige basis aan haar te denken terwijl ik me zat af te rukken.

Elina was hier zich helemaal niet van bewust. In de week zat ik op kot en ik keek steeds meer en meer uit naar de weekends. Elk weekend op zaterdag spraken we af. Ondertussen was ik al meer huiswerkbegeleiding geworden voor alle vakken dan enkel wiskunde.

Haar ouders vonden het allemaal best, ze waren volgens mij al lang blij dat zij van heel die boel af waren. Toen ik zei dat ik heus geen geld meer hoefde voor mijn 'werk' met het excuus dat ik er veel ervaring mee opdeed voor mijn opleiding was het al helemaal in orde.

Zo kwam het dat ik en Elina elkaar elk weekend zagen. Ze begon nu ook naar mijn kamer te komen. De zomervakantie kwam eraan Elina was met glans geslaagd op school en er was eigenlijk geen reden meer om elkaar te zien.

Maar Elina bleef langskomen. Ze sloop vaak tot bij mij, als haar ouders niet thuis waren. Dat deed ze via het plat dak. Als ze via haar slaapkamerraam over het dak sloop kon ze tot aan mijn raam wandelen en zo naar binnen. Zo kwam het dat ze op een dag in de grote vakantie aan mijn raam stond te tikken.

Toen ik haar binnenliet vroeg ze mij of ik zin had om te komen zwemmen. Ze verveelde haar namelijk rot. Dit was het eerste jaar dat haar ouders haar toelieten om alleen thuis te blijven in de vakantie, andere jaren moest ze naar de speelplein werking. Ik was maar wat graag bereid om ja te zeggen. Toen ik tien minuutjes later in short over het dak sloop en via haar raam naar binnen ging had ze net haar bikini aan. Dat strakke lijfje van haar had ik nog nooit zo gezien.

We gingen het zwembad in en dolden wat in het water. Ik genoot ervan om haar veel vast te nemen en aan te raken maar ik deed mijn best om geen stijve te krijgen wat niet gemakkelijk was. Ik was dus ook wel blij toen we na een tijdje alle twee uitgeput waren en gewoon wat zaten te praten in het water.

Op een bepaald punt sprong ik op een luchtmatras die er rond dreef en ging erop zitten 'zonnen'. Ik wou gewoon het water wat uit eigenlijk. Elina was niet akkoord en wou ook op de luchtmatras. Na er elkaar een paar keer te hebben afgegooid probeerden we om te samen op de matras te liggen. Na wat pogingen hadden we een goeie positie gevonden.

Ik lag op mijn rug op het uiterste randje en Elina lag half op haar rug, half op haar zij naast me. Ik voelde haar borstjes tegen me aan drukken. Op een bepaald ogenblik begon ze me allerlei vragen te stellen over mijn liefdesleven. Het begon heel onschuldig heb je al veel liefjes gehad, wanneer weet je of iemand je leuk vind etc.

Ik antwoordde zo goed als mogelijk op haar vragen maar ik voelde me steeds geiler en geiler worden. Uiteindelijk zat ik met een loeiharde stijve in mijn boxershort. Eerst merkte ze niets, maar toen ze hem opmerkte was ze verrast.

Ze vroeg waarom ik een stijve had. Ik zei dat ik daar niet aan kon doen, als je naast een mooi meisje ligt en over zoiets praat dan moet elke gezonde man wel een stijve krijgen.

Ze had wel oren naar mijn compliment en vroeg of ik haar mooi vond dan. Na een lange stilte vroeg ze of ze hem eens mocht aanraken. Ik schrok, en weigerde maar ze bleef aandringen. En hoe kon ik nu weigeren. Ze liet haar hand zakken en legde hem op mijn boxer. Eerst gewoon los erop en ten slotte greep ze mijn lul wel vrij stevig vast door mijn boxer.

Ik kreunde lichtjes als antwoord. Ik vroeg haar of ze hem wou zien en ze antwoordde van wel. Ik tilde de rekker van mijn boxer op en liet haar alles zien.

Ze greep mijn lul vast met haar hand. Dit voelde nog veel lekkerder. Daar lag ik dan, met de hand van een dertienjarig meisje rond mijn lul. Elina had er ook wel lol in, want ze ging steeds sneller en sneller.

Ze werd zelfs zo enthousiast dat we ons wankel evenwicht verloren en het water insloegen. Al lachend en proestend kwamen we boven water. Ik kon gewoon rechtstaan, Elina moest blijven paddelen om boven te blijven. Ik trok haar tegen me aan, buik tegen buik. Ze sloeg haar benen rond me heen, als een automatisme. Ik voelde haar kutje tegen mijn stijve lul aan.

Ze begon met haar heupen te draaien, tegen mij aan. Na een aantal minuten vroeg ik haar of we niet beter naar binnen zouden gaan. We stapten het zwembad uit en ik wou naar binnen gaan, ze hield me tegen. Ze gaf mij een droge handdoek. Ik moest haar beloven dat ik niet zou kijken dus ik draaide me om en speelde mijn boxer uit en sloeg de handdoek om.

Dan wachten tot ze zei dat ik me mocht omdraaien. Ik zag haar bikini in een hoopje naast haar benen liggen. Bij het uit trekken van zijn broek schoot zijn lul omhoog en stond stijf overeind. Wil je mij laten zien hoe je je aftrekt pap? Hij nam zijn gezwollen lul in zijn hand en begon zich af te trekken. Ik keek geboeid toe en ging naast hem op bed liggen. Kun je mij vingeren pap, terwijl je ook met jezelf doorgaat, vraag ik hem? Pap stak zijn andere hand uit en begon met haar klit te spelen.

Ik bewoog langzaam mijn heupen en kreunde zacht ik schoof dichter naar mijn vader toe en nam nu ook zijn lul in mijn hand. Mijn vader begon nu harder te kreunen en ik vroeg me af of hij klaar ging komen. In al zijn geilheid was hj opgehouden met mij te vingeren en dat beviel mij helemaal niet.

Ik trok mijn vader over me heen ik fluisterde, wil je mij nu neuken pap? Ik wil die grote lul van je in mijn kut voelen. Pap ging tussen mijn wijd gespreide benen zitten en vroeg me nog een keer, weet je zeker dat je door mij geneukt wil worden?

Ik knikte alleen maar en pakte zijn pik en hield hem voor mijn kutje. Begin maar pap, ik ben zo geil, duw hem maar voorzichtig naar binnen. Hij stootte naar voren, ik voelde hem maar wilde hem dieper voelen en bracht mijn heupen omhoog en ik sloeg mijn benen om mijn vader heen.

Nu pap, neuk me diep zei ik. Maar je bent nog maagd zei hij, nu nog wel maar dan over een poosje niet meer. Ik ben er klaar voor pap, ik wil dat jij het doet, stoten pa, toe maar ik ben er echt klaar voor. Hij trok zijn stijve, kloppende lul een beetje terug en stootte toen naar binnen, ik schreeuwde heel hard en riep, ja hij zit er in, hij zit er helemaal in ik voel je dikke lul van je in me zitten.

Je hebt me ontmaagd pap, oh wat heerlijk, wat fijn dat jij het bent die dit doet. Mijn vader begon nu langzaam te bewegen en ik begon met hem mee te bewegen.

Hij zat nu diep in mijn kutje en ik had mijn benen over hem heen, we waren nu een, en we bewogen ook als waren we een. Neuk me, riep ik, toe neuk me harder, ik wil klaar komen, we lagen nu als gekken te neuken. Ik kom, riep mijn vader, ik ga je kut helemaal vol spuiten. Hij kwam klaar maar ik ook, ik voelde zijn warme zaad in mijn warme kutje en langzaam begonnen we rustiger te bewegen om uiteindelijk onbeweeglijk, nog steeds in elkaar, tot rust te komen.

Ik lachte naar hem, en vroeg me af of hij dit nog een keer zou kunnen doen. Ik had van mijn vriendinnen wel eens gehoord dat mannen soms even moeten wachten voordat ze weer een stijve lul konden krijgen. Kun je nog een keer vroeg ik hem?

Hij lachte naar mij en zei, als jij net zo geil bent als mij dan is dat geen probleem. Hij trok zijn lul uit mijn kutje en schoof wat hoger over me heen, zodat zijn bijna weer stijve lul boven mijn mond wam, hij lekte nog steeds sperma en ook kutvocht. Ik begreep zijn bedoeling, richtte me een beetje op zodat ik zijn lul in mijn mond kon stoppen.

Zal ik hem lekker schoonlikken pap en dan weer zorgen dat hij stijf wordt? Hij knikte van ja, hij vond me vast wel goed en ook best wel geil. Ik ging aan zijn lul zuigen, en merkte dat deze weer best groot werd, ik had hem achter in mijn keel zitten. Lieverd, zei pap, als je nog een keer geneukt wil worden dan moet je nu stoppen, anders kom ik al weer klaar en kom ik klaar in je mond. Ik liet zijn lul los en ik draaide mij om en ging op handen en voeten zitten. Zou hij zo ook bij mijn kutje kunnen komen?

Dat lijkt me ook heerlijk, van achteren te worden geneukt, maar niet in mijn kontje. Maar ik voelde zijn lul weer in mijn kutje glijden gelukkig, mijn kutje omklemde zijn lul, ik was nog zo lekker strak zei pap. Oh pap, zei ik, nu voelt het nog veel beter dan zopas, neuk me nu maar langzaam, ik wil er nu echt volop van genieten. En dat deed hij, soms trok hij zijn lul er bijna uit en dan stootte hij weer naar binnen, wat een zalig geil gevoel was dit, zo anders dan de eerste keer.

Komt vast dacht ik omdat ik nu ontmaagd ben en het beter kan verdragen. Plotseling begon mijn vader sneller te neuken, ze voelde dat hij klaar ging komen, en ik spoorde hem aan, neuk me maar zo hard mogelijk hoor, kom maar zodra je kunt. Nu schreeuwde mijn vader het uit, ik neuk je zo hard als ik kan, ik spuit je kut helemaal vol, mijn dochter, ik kom weer klaar.

Ze ging op zin ritme mee en toen kwamen we klaar, nog heftiger dan zopas, het zaad stroomde naar binnen en ik lag echt heel erg te genieten.

Pap liet zich naast mij vallen, wat heerlijk lieverd. Vond jij het ook echt fijn? Zei ik, ik heb heel erg genoten en gaf hem een zoen op zijn mond.Lekkere cutjes rijpe vrouw zoekt

  • Als ik er nu weer aan terug denk, dan voel in het vocht alweer uit mijn kut lopen. Zij heeft me zo gemaakt!
  • Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien, terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en ondertussen vertelt waar ze op dat moment aan denkt. Ik zelf kon van de spanning niets doen en liet hem begaan. Naast me loopt mijn man, John.
  • Neuk me kutje eerste keer
  • Gratis lesbisch oude kale kutten
  • SPUITENDE LESBIENNES BETAALDE SEX LIMBURG