Neuk me klaar meesteres billenkoek

Gratis spuitende vrouwen vrouw voor sex gezocht

Ik heb sindsdien ook een paar keer mogen ervaren hoe het is om billenkoek te mogen geven. Ook dat heeft me enorm gesteund om mezelf meer en meer te accepteren hierin! Maar ik zit wel met het volgende: Alleen sommige fantasieën willen ook nog wel eens in de richting van eerdergenoemde droom gaan. Wat vertelt mij dit?

Waar komt dit vandaan? Ik hoop dat door het schrijven en delen van dit geheim ik begrip, steun en antwoorden bij mezelf vind om mijn proces hierin inzichtelijker en acceptabeler te maken.

Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn Een geheim met een vraag - pedo-talk. Ik heb ook een hart.. Hoe leef ik hiermee? Mijn moeder keurde als het ware zijn geslachtsdeel. Ze leidde haar zweep onder zijn ballen en bewoog die zodat ze Russell zijn enorme grote penis goed kon bekijken. Die was niet stijf maar Russell had een enorme lange dikke lul. Ik kon zijn gespierde lichaam goed zien. Russell was een knappe vent veel jonger dan mijn vader.

Zijn gespierde lijf zijn ronde billen gespierde bovenbenen buik met zijn geverfde goudkleurige haren gaven hem iets van een Arische slaaf. Tenminste zoiets als je op foto's zag van Romeinse soldaten of uit de tweede wereldoorlog Arische ras. Daarom had hij zijn haren geverfd en deed uit natuurlijk aan krachtsport hij zou de perfecte slaaf moeten zijn. Mijn moeder trok een deel van haar slipje weg en nu moest Russell haar als een stier staande neuken.

Ik keek mijn ogen uit hoe handig Russell zijn nu geile stijve lul in haar kutje bracht. Ik had het nog nooit gezien. Maar toch wist ik alles. Ik kreeg gelijk een stijve piemel toen ik Russell mijn moeder zag neuken. Zijn lul stootte hij in haar kut en mijn moeder kronkelde om zijn nek was opgewonden en vond het blijkbaar heel lekker.

Maar blijkbaar mocht Russell ineens niet meer toen mijn moeder wild aan de ketting die vastzat aan de halsband rukte. Vrijdag zij ze ineens resoluut. Russell bleef tegen de muur staan en ik kon niet zijn dikke lange lul in volle glorie zien. Mijn piemel deed pijn in mijn onderbroekje. In het pikkedonker gezeten in de kast kon ik niks anders dan stil zijn. Maar Russell fluisterde in het oor van mijn moeder. Ik verstond het niet. Mijn moeder bracht haar leren slipje weer in orde.

Russell deed een leren korte broek aan. Op gebiedende toon niet helemaal niet meer fluisterend riep mijn moeder je weet nu wat ik met stoute jongens doe slaaf. Ja Mevrouw dank u Mevrouw. Ruim de troep in de kamer onmiddellijk op Russell. Ja mevrouw Waarop Russell het bed waarop hij had gelegen keurig weer in orde maakte.

Ook ruimde hij wat andere dingetjes op. Waar kan ik een stofdoek vinden. In de kast in de gang riep mijn moeder. Ik schrok me de pleuris. Ik zou ontdekt worden als Russell naar de kast zou komen. Weglopen ging niet dan zou ik lawaai maken. Mijn verstoppen ging niet. De kastdeur vloog open Russell keek me aan greep mijn arm en leidde me de slaapkamer van mijn moeder in. Daar stond ik in mijn onderbroek met een stijve piemel. Russell sloot de slaapkamerdeur achter me en bleef achter mij staan.

Mijn moeder keek me kwaad aan. Zo Daniel wat is dit. Je behoort in je bed te liggen en niet in kasten te zitten. Nee mama antwoordde ik heel bedeesd. Ik knikte keek haar aan alsof ze mij genade zou verlenen.

Russell duwde me naar het bed. Hij was stil en mijn moeder gebood hem maak Daniel maar vast aan het bed. Ja mevrouw gaf Russell als antwoord. Je verdiend billenkoek toch Daniel. Ja mama gaf ik maar toe. Nog nooit had ze mij een pakslaag gegeven. Ook mijn vader had me nooit geslagen.

Ik was welopgevoed en behoorde ook niet te gluren. Maar ik was nieuwsgierig geweest. Heb je alles gezien Daniel. Ja mama gaf ik ruiterlijk toe. Weet je wat billenkoek betekend Daniel. Nou dat heet spanking dat is een soort spel. Moet dat dan maar Daniel zodat we beide alles daarna vergeten. Graag mama waarbij ik haar en Russell aankeek. Heb je mij ook naakt gezien Daniel. Russell deed mij de handboeien om. Ook werden mijn voetboeien aangedaan die om mijn enkels werden gedaan.

Ben je kleinzerig Daniel of al een flinke jongen wilde Russell weten. Dat weet ik niet piepte ik. Het vrijstaande oude huis waar de buren vele honderden meters vandaan woonden zou ik al schreeuwende niet overbruggen.

Ik keek naar mijn moeder met een afwachtende blik niet wetende wat ik zou ondergaan. Als je lief bent dan krijg je ook een beloning dat hoort erbij fluisterde Russell.

Mijn moeder knikte instemmend. Moet ik Mevrouw vroeg Russell. Russell trok langzaam mijn onderbroek naar beneden zodat mijn billen voor hem opdoemden.

Russell liet zijn hand over mijn billen glijden aaide die. Zitten je boeien niet te strak Daniel vroeg mijn moeder. Nee mevrouw gaf ik van schrik ook maar als antwoord. Mijn moeder bleef staan met haar zweep waar ik nu verwachtte dat ze mij daarmee zou gaan slaan. Maar dat gebeurde niet. Russell gaf me eigenlijk een zacht ouderwets pakslaag.

Mijn billen werden rood geslagen tenminste dat zou moeten. Maar Russell streelde eerst mijn billen gleed met zijn hand over mijn zachte huid en ik kreeg een heel vreemd opwindend gevoel. Mijn piemel was de hele tijd stijf gebleven. Mijn moeder kon nu mijn piemel wellicht zien en ook Russell. Mijn moeder trok ineens Russell zijn leren broekje los. Die zakte naar de vloer en hij stapte eruit. Met een handbeweging trok mijn moeder zijn slipje los nu stond Russell naakt naast me.

Ik lag geboeid op het bed kon geen kant op. Ik hoorde de zweep op Russell zijn billen slaan. Slaan Russell niet aaiden. Je mag niet geil van mijn zoon worden stoute jongen. Weer kreeg Russell een tik op zijn billen. Mijn moeder maakte eigenlijk heel slim en handig de ketting die bevestigd was aan de halsband van Russell aan het bed vast en telkens trok ze de ketting door een soort haak.

Liet die dan los zodat Russell meer en meer voorover moest buigen. Hij kon daardoor geen kracht zetten en sloeg daarom niet zo hard op mijn billen. De eerste klap was niet hard maar haast automatisch zij ik auw en slaakte een kreetje. Stout riep mijn moeder en gaf Russell opnieuw een klap met haar zweep op zijn billen.

Nu trok ze zijn ketting weer iets aan die tussen mijn gespreide handen doorliep. Zo Russell je wil zijn billen dus likken. Ja mevrouw fluisterde Russell.

Nu ging mijn moeder los likken dan en Russell kreeg de ene naar de andere zweepslag op zijn billen en likte mijn billen. Lik tussen zijn billen Russell waarop Russell tussen mijn benen begon te likken mijn ballen likte en mijn billen. Dieper gebood mijn moeder duwde met haar zweep even tussen mijn bilnaad.

Russell likte en begon nu tussen mijn billen te likken en raakte mijn aars. Ik begon te kreunen wist niet wat me overkwam maar kronkelde op het bed. Lik Russell wel lekker Daniel. Raakt hij wel elk deel van je aars. Mijn moeder pakte uit een lade een rood gekleurde rubberen penis. Ze pakte een tube smeerde die rubberen penis in.

Omdat Russell voorover stond gebogen duwde ze die penis tussen zijn billen. Lik zijn aars siste mijn moeder tegen Russell die nu nog heftiger begon te likken. Ik hield het niet meer. Mijn penis was keihard en mijn ballen voelde zo zalig aan. Ik bedacht dat Russell me helemaal schoonlikte mijn kontje, spleet, aars, ballen alles likte hij zo intens dat het een geweldig geil gevoel gaf. Ik bewoog mijn benen heftiger omdat ik zo genoot en helemaal opgewonden was geraakt.

Ineens voelde ik dat mijn moeder de beenboeien losmaakte en dat ik nu mijn benen vrijelijk kon bewegen. Ze pakte weer uit het kastje een kunstpenis nu wit smeerde die in. Ik keek schielijk ernaar veel kleiner dunner die ze heel zorgvuldig insmeerde met hetgeen er in de tube zat.

Ze duwde zonder iets te zeggen de tube in Russell zijn hand. Ja mevrouw dank u. Russell haalde wat uit de tube en smeerde dat tussen mijn billen en op mijn aars. Het voelde eigenlijk heel lekker om zijn vingers bij mijn aars te voelen. Jij wil natuurlijk ook verwend worden Daniel. Ja mevrouw gaf ik nederig als antwoord.

Jij bent niet zo'n dooie pier als je vader hé Daniel. Russell duwde nu heel rustig de kunstpenis heel voorzichtig in mijn jongenskut. Het leek net alsof de penis in me binnen gezogen werd. Ik kreunde heftig kronkelde en moest even wennen aan het genot en heel zachte pijn daarom kronkelde ik heftiger. Moet hij dieper vroeg mijn moeder. Russell voerde het uit en heel rustig duwde hij de kunstpenis dieper in mijn jongenskut en bewoog die zo zalig.

Ja hijgde ik geil bewoog. Ik hoorde hoe Russell zelf hijgde en kreunde hetgeen mijn moeder met hem uithaalde. De klappen van de zweep haar hand omvatte de grote kunstpenis die ze in zijn aars duwde. Russell kronkelde nu zelf ook. Ik zag zijn zwiepende keiharde grote dikke penis. Ik wilde die aanraken maar de handboeien belette mij dat. Ik deed mijn mond iets open keek Russell aan die met zijn gezicht vlakbij de mijne was getrokken. Russell stak zijn tong uit en als ik dat zou doen zou ik de zijne kunnen aanraken.

Dus deed ik dat raakte zijn tong met de mijne aan waarop Russell de zijne snel bewoog zo mijn tong bewoog of likte. Nu kreeg Russell daarvoor behoorlijk straf met de zweep. Mijn moeder keek hem aan trok haar slipje weg en Russell moest nu gelijk haar kutje likken met zijn tong. Ze ging wijdbeens staan waardoor Russell haar goed kon likken. Haal hem eruit waarbij ze Russell een tik gaf en breng die bij me in. Russell haalde de kunstpenis uit mijn jongenskut.

Ik vond het eigenlijk jammer omdat het mij zo'n opwindend gevoel had bezorgd. De kunstlul zoog nog na in mijn jongenskut. Ik verzuchtte keek Russell geil aan met andere woorden jammer dat hij eruit moet. Maar het was opwindend te zien hoe hij speelde met de kunstlul in het kutje van mijn moeder. Ik stak mijn tong uit bewoog die geil maar dat was blijkbaar nu nog niet aan mij gegund.

Ik kom geloof ik klaar kreunde ik. Duwde mijn onderlijf geil tegen het matras maakte neukende bewegingen. Met een korte harde tik op mijn billen werd ik afgestraft. De tijd vloog om n de klok sloeg twaalfuur. Een briefje morgen maar Daniel vroeg mijn moeder.

Wat betekende dat ze een smoes zou verzinnen zodat ik later naar school kwam. Ja mevrouw graag mevrouw antwoordde ik. Russell maakte mijn handboeien los ging naast me liggen. Mijn moeder had daarvoor een teken gegeven. Russell zijn penis was keihard en mijn moeder bracht heel snel en handig klemmen aan op zijn tepels met daartussen een ketting.

Draai je om Daniel gebood mijn moeder. Snel gaf ik gehoor aan haar bevelen en zo lagen Russell en ik beide met een keiharde penis te wachten.Terwijl ik mijn eerste vriend belde kwam mijn meesteres voor mij staan tilde haar korte rokje op en begon met haar kutje te spelen ondertussen probeerde ik mijn vrienden uit te leggen wat er aan de hand was, zij begrepen er niets van en ik kon het natuurlijk ook niet goed uit leggen. Nu werd haar dochter gebeld. Met days, met je moeder heb jij vandaag even tijd om langs te komen schat? Natuurlijk mam is er iets dan?

Nou ik moet je wat leuks laten zien. Eindelijk mam heb je die hufter te pakken ik kom gelijk tot zo. Ik zat al die tijf op mijn knieën te wachten en kon mijn oren eigenlijk niet geloven, ik wist niet dat zij een hekel aan mij had. Jij gaat je nu helemaal scheren op je hoofd na, daarna kom je je melden hup opschieten slaaf. Ik naar de badkamer om mij van al mijn lichaamshaar te ontdoen, dit moest ik wel vaker doen dus was het niet zoveel werk.

Ik werd uitvoerig gecontroleerd door mijn Meesteres, en het werd goed bevonden, nu werden mijn ballen en pik ingesmeerd met een hele vette olie zodat ze goed glommen. Ik stond met mijn handen naast mijn lichaam te wachten dit terwijl mijn Meesteres een boekje zat te lezen. De bel ging, opendoen slaaf, ja maar, direct weer die stroomstoot dus ik ging snel naar de deur.

Ik deed open en haar dochter stond voor de deur, hallo zei ik met een rood hoofd. Hoe bedoel je met hallo en ik kreeg van mijn stiefdochter een harde trap tussen mijn benen ik kromp ineen van de pijn. Heb jou meesteres niet geleerd hoe jij een dame moet begroeten slaaf? Ik zakte op mijn knieën en begon haar laarzen te likken, dat is beter maar wel te laat, ze trok haar laarzen uit en beval mij om ze geheel schoon te likken, daarna kom je je melden voor de straf die je verdient en neem mijn laarzen mee dan kan ik ze controleren slaaf.

Ze liep door en liet mij verbaast achter. Na dat ik haar laarzen geheel schoon gelikt had ook de hakken ging ik op mijn knieën naar de woonkamer, de dames zaten op de bank en ik stak mijn vinger in de lucht.

Na een minuut of tien zei mijn meesteres wat is er slaaf wil jij wat zeggen. Ik moest mij van uw dochter melden voor een straf. Van af nu noem jij mijn dochter mevrouw slaaf heb je dat?

Goed en nu willen wij een kopje thee, daarna kom je je straf met ons bespreken. Nadat ik de thee netjes in mijn schort geserveerd had stond ik te wachten met mijn vinger omhoog de dames hadden geen haast en dronken hun thee gezellig op hierbij praten ze over mij en wat ze met mij zouden gaan doen het zag er niet goed uit voor mij. Wat wil je nou weer slaaf?

Nou Meesteres ik kom met mevrouw en u mijn straf bespreken. O ja dat is waar ook goed dat je er aan dacht wij waren het bijna vergeten. Schort af doen handschoenen aan houden die draag jij voortaan altijd in huis zie mevrouw. Ja mevrouw, en ik deed mijn schort af. Wat vind jij een gepaste straf voor je gedrag van daar net slaaf? Nou mevrouw het was natuurlijk heel respectloos naar u toe en ik vind dat ik wel tien zweepslagen dik verdiend heb. En hoe kom jij bij het getal 10 slaaf?

Dat kwam gewoon bij mij op mevrouw. Nou ik vind dat wel een beetje weinig slaaf, wat vind jij. Ja mevrouw als U vind dat het er meer moeten zijn dan is dat natuurlijk zo. Goed slaaf, ga naar buiten en pak mijn tas uit de auto en breng deze snel naar mij. Ik ging naar haar auto en pakte haar tas, de buren die net thuis kwamen keken wel vreemd toen ze mij naakt over straat zagen lopen, en ik kreeg natuurlijk een knalrood hoofd snel ging ik weer naar binnen en melde mij bij mevrouw. Op je knieën slaaf, kijk eens wat ik voor je heb.

Ze haalde uit haar tas een paar tepelklemmen, vind jij dat goed mam? Natuurlijk schat hij is er ook voor jou je mag met hem doen wat je wilt. De tepelklemmen werden op mijn tepels gezet en direct erg strak aangedraaid. Ik vraag me al jaren af waar deze behoefte vandaan komt. Ik ben nooit geconfronteerd geweest met billenkoek.

Daarnaast ben ik me vanaf mijn laat pubertijd me enorm gaan schamen voor mijn behoefte! Ik geneer me er nu vele malen minder om! Ik heb sindsdien ook een paar keer mogen ervaren hoe het is om billenkoek te mogen geven.

Ook dat heeft me enorm gesteund om mezelf meer en meer te accepteren hierin! Maar ik zit wel met het volgende: Alleen sommige fantasieën willen ook nog wel eens in de richting van eerdergenoemde droom gaan. Wat vertelt mij dit? Waar komt dit vandaan? Ik hoop dat door het schrijven en delen van dit geheim ik begrip, steun en antwoorden bij mezelf vind om mijn proces hierin inzichtelijker en acceptabeler te maken.

Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer.Vrouw gezocht voor trio homo

  • Nattekutjes sex op hooizolder
  • 576
  • EROTISCHE MASSAGE EMMEN GROTE NEGERPIK
  • Sex zonder inschrijven vette dikke kut
  • 710
Sex in de achterhoek sex in assen


Ik ben midden dertig en voor zolang ik me kan herinneren heb ik iets met billenkoek. Van jongs af aan al. Volledig onschuldig en zonder enige vorm van seksuele opwinding vonden deze spelletjes plaats.

Bijvoorkeur op de blote billen. Ik vraag me al jaren af waar deze behoefte vandaan komt. Ik ben nooit geconfronteerd geweest met billenkoek. Daarnaast ben ik me vanaf mijn laat pubertijd me enorm gaan schamen voor mijn behoefte! Ik geneer me er nu vele malen minder om! Ik heb sindsdien ook een paar keer mogen ervaren hoe het is om billenkoek te mogen geven. Ook dat heeft me enorm gesteund om mezelf meer en meer te accepteren hierin!

Maar ik zit wel met het volgende: Alleen sommige fantasieën willen ook nog wel eens in de richting van eerdergenoemde droom gaan. Wat vertelt mij dit? Mijn moeder trok ineens Russell zijn leren broekje los. Die zakte naar de vloer en hij stapte eruit. Met een handbeweging trok mijn moeder zijn slipje los nu stond Russell naakt naast me.

Ik lag geboeid op het bed kon geen kant op. Ik hoorde de zweep op Russell zijn billen slaan. Slaan Russell niet aaiden. Je mag niet geil van mijn zoon worden stoute jongen. Weer kreeg Russell een tik op zijn billen.

Mijn moeder maakte eigenlijk heel slim en handig de ketting die bevestigd was aan de halsband van Russell aan het bed vast en telkens trok ze de ketting door een soort haak. Liet die dan los zodat Russell meer en meer voorover moest buigen. Hij kon daardoor geen kracht zetten en sloeg daarom niet zo hard op mijn billen.

De eerste klap was niet hard maar haast automatisch zij ik auw en slaakte een kreetje. Stout riep mijn moeder en gaf Russell opnieuw een klap met haar zweep op zijn billen. Nu trok ze zijn ketting weer iets aan die tussen mijn gespreide handen doorliep. Zo Russell je wil zijn billen dus likken. Ja mevrouw fluisterde Russell. Nu ging mijn moeder los likken dan en Russell kreeg de ene naar de andere zweepslag op zijn billen en likte mijn billen.

Lik tussen zijn billen Russell waarop Russell tussen mijn benen begon te likken mijn ballen likte en mijn billen. Dieper gebood mijn moeder duwde met haar zweep even tussen mijn bilnaad. Russell likte en begon nu tussen mijn billen te likken en raakte mijn aars.

Ik begon te kreunen wist niet wat me overkwam maar kronkelde op het bed. Lik Russell wel lekker Daniel. Raakt hij wel elk deel van je aars. Mijn moeder pakte uit een lade een rood gekleurde rubberen penis. Ze pakte een tube smeerde die rubberen penis in. Omdat Russell voorover stond gebogen duwde ze die penis tussen zijn billen. Lik zijn aars siste mijn moeder tegen Russell die nu nog heftiger begon te likken. Ik hield het niet meer. Mijn penis was keihard en mijn ballen voelde zo zalig aan.

Ik bedacht dat Russell me helemaal schoonlikte mijn kontje, spleet, aars, ballen alles likte hij zo intens dat het een geweldig geil gevoel gaf.

Ik bewoog mijn benen heftiger omdat ik zo genoot en helemaal opgewonden was geraakt. Ineens voelde ik dat mijn moeder de beenboeien losmaakte en dat ik nu mijn benen vrijelijk kon bewegen. Ze pakte weer uit het kastje een kunstpenis nu wit smeerde die in. Ik keek schielijk ernaar veel kleiner dunner die ze heel zorgvuldig insmeerde met hetgeen er in de tube zat.

Ze duwde zonder iets te zeggen de tube in Russell zijn hand. Ja mevrouw dank u. Russell haalde wat uit de tube en smeerde dat tussen mijn billen en op mijn aars. Het voelde eigenlijk heel lekker om zijn vingers bij mijn aars te voelen. Jij wil natuurlijk ook verwend worden Daniel. Ja mevrouw gaf ik nederig als antwoord. Jij bent niet zo'n dooie pier als je vader hé Daniel. Russell duwde nu heel rustig de kunstpenis heel voorzichtig in mijn jongenskut.

Het leek net alsof de penis in me binnen gezogen werd. Ik kreunde heftig kronkelde en moest even wennen aan het genot en heel zachte pijn daarom kronkelde ik heftiger. Moet hij dieper vroeg mijn moeder. Russell voerde het uit en heel rustig duwde hij de kunstpenis dieper in mijn jongenskut en bewoog die zo zalig. Ja hijgde ik geil bewoog. Ik hoorde hoe Russell zelf hijgde en kreunde hetgeen mijn moeder met hem uithaalde.

De klappen van de zweep haar hand omvatte de grote kunstpenis die ze in zijn aars duwde. Russell kronkelde nu zelf ook. Ik zag zijn zwiepende keiharde grote dikke penis. Ik wilde die aanraken maar de handboeien belette mij dat. Ik deed mijn mond iets open keek Russell aan die met zijn gezicht vlakbij de mijne was getrokken. Russell stak zijn tong uit en als ik dat zou doen zou ik de zijne kunnen aanraken.

Dus deed ik dat raakte zijn tong met de mijne aan waarop Russell de zijne snel bewoog zo mijn tong bewoog of likte. Nu kreeg Russell daarvoor behoorlijk straf met de zweep. Mijn moeder keek hem aan trok haar slipje weg en Russell moest nu gelijk haar kutje likken met zijn tong. Ze ging wijdbeens staan waardoor Russell haar goed kon likken.

Haal hem eruit waarbij ze Russell een tik gaf en breng die bij me in. Russell haalde de kunstpenis uit mijn jongenskut. Ik vond het eigenlijk jammer omdat het mij zo'n opwindend gevoel had bezorgd.

De kunstlul zoog nog na in mijn jongenskut. Ik verzuchtte keek Russell geil aan met andere woorden jammer dat hij eruit moet. Maar het was opwindend te zien hoe hij speelde met de kunstlul in het kutje van mijn moeder. Ik stak mijn tong uit bewoog die geil maar dat was blijkbaar nu nog niet aan mij gegund. Ik kom geloof ik klaar kreunde ik. Duwde mijn onderlijf geil tegen het matras maakte neukende bewegingen.

Met een korte harde tik op mijn billen werd ik afgestraft. De tijd vloog om n de klok sloeg twaalfuur.

Een briefje morgen maar Daniel vroeg mijn moeder. Wat betekende dat ze een smoes zou verzinnen zodat ik later naar school kwam. Ja mevrouw graag mevrouw antwoordde ik. Russell maakte mijn handboeien los ging naast me liggen. Mijn moeder had daarvoor een teken gegeven. Russell zijn penis was keihard en mijn moeder bracht heel snel en handig klemmen aan op zijn tepels met daartussen een ketting. Draai je om Daniel gebood mijn moeder. Snel gaf ik gehoor aan haar bevelen en zo lagen Russell en ik beide met een keiharde penis te wachten.

Mijn moeder ging bovenop Russell zitten. Het omgekeerde missionaris standje zodat mijn moeder het tempo bepaalde en ook omgekeerd of naar voren of achteren leunend hem neukte. Ik bekeek alles was zo opgewonden dat mijn stijve penis pijn deed. Die was zo hard en ik zo geil. Ik lag er haast met mijn neus bovenop. Russell keek mijn moeder aan liet een tipje van zijn tong zien en kreeg blijkbaar zwijgend haar toestemming.

Russell trok me snel naar hem toe duwde me naar het hoofdeinde en begon mijn stijve penis te likken. Ook raakte hij mijn ballen. Ik hield het niet meer en bewoog nu mijn lichaam soepel over het bed zodat Russell mijn piemel kon likken. Ik kreunde heftig bewoog neukend mijn lul tegen zijn likkende tong. Russell opende zijn mond helemaal wachtte of ik het begreep en ineens stootte ik mijn stijve piemel in zijn openstaande mond.

Russell omklemde mijn keiharde piemel met zijn mond en nu kon ik hem in zijn mond neuken. Mijn moeder kreunde heftig terwijl die het ritme bepaalde. Russell zoog aan mijn keiharde gloeiende lul en ik kreunde net zo heftig als mijn moeder kreunde.

Nu voelde ik de kunstpenis tussen mijn billen spelen die Russell heel speels en zacht tegen mijn aars drukte. Nu had ik het helemaal niet meer.

Hijgde en kreunde net als mijn moeder zo heftig genoot en kreunde. Ik kom waarschuwde ik Russell als teken dat ik echt zou klaarkomen in zijn mond als hij me verder zoog. Heftiger begon ik haast automatisch te neuken in zijn heerlijke warme mond kreunde bewoog geil hijgde en sloot mijn ogen en riep jaaaaaaa waarop ik ejaculeerde in zijn keel.

Russell bleef slikken en zuigen en pijpte me helemaal leeg tot aan de laatste druppel. Wat ik niet eens gemerkt had was dat Russell haast gelijk met mij ejaculeerde. Mijn moeder had voortdurend de ene na het andere orgasmes beleeft. Zo zalig dat dit voelde zo verslavend geil. Toen mijn piemel in zijn mond verslapte keek ik Russell geil aan.

Ik ging naast Russell liggen op het bed. Russell bekeek me streelde met zijn hand over mijn naakte lijf. Ik rolde bovenop hem zodat zowel zijn piemel als de mijne niet meer zichtbaar waren voor mijn moeder.

Die glimlachte liep even later naar de badkamer. Russell keek me aan. Spreken Daniel is zilver zwijgen is goud oké. Ik knikte oké dan mag ik mee blijven doen bij goud. Hij knikte heftiger ja hoor maar daar moet je nog maar een nacht over slapen Daniel.

Bij jou zo op je, vroeg ik hem. Dat moet je onze meesteres vragen Daniel. Ik vroeg het haar haast fluisterend. Ja hoor dat mag wel. Op jou kamer Daniel of naast mij. Russell had alles keurig opgeruimd en weggeborgen. Mijn moeder gaf Russell de opdracht. Ik bleef op zijn sterke lijf liggen kriebelde met mijn vingers over zijn lichaam. Fluisterend vroeg ik hem word ik ook zo. Mmmm kreeg ik als antwoord van een slaperige Russell.

Toen ik hem op zijn lippen zoende beantwoorde hij dat met zijn felle tong spelde met de mijne in mijn mond. Ik bleef liggen die ochtend tot aan de middag. Ik had genoten wilde veel meer. Het spel trok me aan en sindsdien speelden we gedrieën zo vaak als wij wilden een lang spel. Soms de hele week als we niets te doen hadden. Wij waren slaven die gehoorzaamden. Als uiteindelijke beloning na een lang spel ging mijn moeder bovenop mij zitten. Omgekeerde missionaris standje was de ultieme beloning.

Ik zweefde was eigenlijk helemaal van de wereld genoot zo intens waar naar ik maanden hunkerde gebeurde. Was was zo geil en nat bepaalde hem tempo en genoot kreeg het ene na het andere orgasme. Ik kwam zo lekker veilig klaar in haar natte zalige kutje. Als beloning mocht Russell me straffen. Logies het was zijn meesteres die ik had bevredigd.

Die boeide mij toen ik over het paard werd gelegd door hem. Mijn armen geboeid en enkels zodat ik strak over het paard lag. Nu kreeg ik van hem billenkoek spanking dus maar heel serieus.

Ik kronkelde schreeuwde maar de pijn mijn vuurrode billen en mijn uiteindelijke ejaculatie terwijl ik machteloos hem moest laten begaan. Alles onder toezicht van mijn moeder. Stout Daniel heel stout om te ejaculeren verzekerde Russell mij. Ik sidderde de pijn het genot hadden zich met elkaar vermengt. Ik was zo opgewonden zijn heerlijke handen op mijn billen in de verzekering een tijdje niet meer normaal te kunnen zitten. Ik voelde Russell zijn penis tussen mijn billen tegen mij aars duwen en na steeds een grotere dildo was zijn lul een ultieme ontmaagding van mijn jongenskut.

Ik voelde zijn grote dikke lul in mij binnendringen. Hij neukte mij jongenskut briesend als een hengst. Ik kronkelde en sloot mijn ogen maar bleef schreeuwen kronkelen fel bewegen geboeid op het paard. Machteloos moest ik de straf ondergaan.

Mijn hol deed zo'n pijn maar voelde dagen zo lekker aan. Ik kreeg mijn rust en die weel moest ik een keuze maken bij de rechtbank. Ongemakkelijk schoof ik een beetje heen en weer op het stoeltje. Mijn moeder en Russell mijn vader en zijn kameraad zaten keurig gekleed in de rechtbank.

En Daniel bij wie zou jij het liefste willen wonen. Zou je een weekend en vakanties willen delen met je vader. Ik hoorde de eerste nacht mijn vader kreunen in zijn slaapkamer die hij deelde met zijn vriend. De moderne woning alles keurig ingericht luxe heel zoet. Ik stond op van mijn bed opende hun slaapkamerdeur en zag hoe mijn vader door zijn vriend werd geneukt. In mijn onderbroekje aanschouwde ik het even.

Striptease lekker geil worden


Ik mocht alleen mee-eten in de avond de overige maaltijden moest ik alleen verzorgen en dan met mijn handen op mijn rug wachten tot mijn Meesteres klaar was en de opdracht gaf om af te ruimen, als ik met het eten bezig was droeg ik een keukenschort en latex handschoenen, mijn Meesteres wilde tijdens het eten niet naar mijn pik hoeven te kijken, en ze wilde ook niet dat ik met mijn handen aan haar eten zat.

Na een poosje werd ik bij haar geroepen en ik melde mij netjes op mijn knieën. Zo slaaf hoe bevalt het je tot nog toe? Nou Meesteres, het valt me eigenlijk een beetje tegen, ik had wat meer sex verwacht en wat minder opdrachten, ik dacht dat ik wat meer vrijheid zou hebben. Dat kun je vergeten slaaf, ik heb trouwens nog wat nieuwe regels voor je nl: Heb je dat slaaf? Ja maar Meesteres hoe moet ik dat dan doen? Ben jij nou zo dom kut slaaf moet ik je alles voorkauwen dan. Je belt je vrienden op en zegt ze de waarheid, mijn dochter zal ik bellen want die moet ik nog wat uitleggen, en nu bellen slaaf.

Met lood in mijn schoenen pakte ik de telefoon, die ik op meeluisteren gezet had ik ging op de stoel zitten, maar voelde direct weer de stroomstoot door mijn ballen wat had ik jou nou gezegd over zitten? Ik mag niet zitten Meesteres sorry daarvoor.

Op je knieën slaaf. Terwijl ik mijn eerste vriend belde kwam mijn meesteres voor mij staan tilde haar korte rokje op en begon met haar kutje te spelen ondertussen probeerde ik mijn vrienden uit te leggen wat er aan de hand was, zij begrepen er niets van en ik kon het natuurlijk ook niet goed uit leggen. Nu werd haar dochter gebeld. Met days, met je moeder heb jij vandaag even tijd om langs te komen schat?

Natuurlijk mam is er iets dan? Nou ik moet je wat leuks laten zien. Eindelijk mam heb je die hufter te pakken ik kom gelijk tot zo.

Ik zat al die tijf op mijn knieën te wachten en kon mijn oren eigenlijk niet geloven, ik wist niet dat zij een hekel aan mij had. Jij gaat je nu helemaal scheren op je hoofd na, daarna kom je je melden hup opschieten slaaf. Ik naar de badkamer om mij van al mijn lichaamshaar te ontdoen, dit moest ik wel vaker doen dus was het niet zoveel werk. Ik werd uitvoerig gecontroleerd door mijn Meesteres, en het werd goed bevonden, nu werden mijn ballen en pik ingesmeerd met een hele vette olie zodat ze goed glommen.

Ik stond met mijn handen naast mijn lichaam te wachten dit terwijl mijn Meesteres een boekje zat te lezen. De bel ging, opendoen slaaf, ja maar, direct weer die stroomstoot dus ik ging snel naar de deur.

Ik deed open en haar dochter stond voor de deur, hallo zei ik met een rood hoofd. Hoe bedoel je met hallo en ik kreeg van mijn stiefdochter een harde trap tussen mijn benen ik kromp ineen van de pijn. Heb jou meesteres niet geleerd hoe jij een dame moet begroeten slaaf?

Van jongs af aan al. Volledig onschuldig en zonder enige vorm van seksuele opwinding vonden deze spelletjes plaats. Bijvoorkeur op de blote billen. Ik vraag me al jaren af waar deze behoefte vandaan komt. Ik ben nooit geconfronteerd geweest met billenkoek. Daarnaast ben ik me vanaf mijn laat pubertijd me enorm gaan schamen voor mijn behoefte! Ik geneer me er nu vele malen minder om! Ik heb sindsdien ook een paar keer mogen ervaren hoe het is om billenkoek te mogen geven.

Ook dat heeft me enorm gesteund om mezelf meer en meer te accepteren hierin! Ik begon te kreunen wist niet wat me overkwam maar kronkelde op het bed.

Lik Russell wel lekker Daniel. Raakt hij wel elk deel van je aars. Mijn moeder pakte uit een lade een rood gekleurde rubberen penis. Ze pakte een tube smeerde die rubberen penis in. Omdat Russell voorover stond gebogen duwde ze die penis tussen zijn billen. Lik zijn aars siste mijn moeder tegen Russell die nu nog heftiger begon te likken. Ik hield het niet meer. Mijn penis was keihard en mijn ballen voelde zo zalig aan. Ik bedacht dat Russell me helemaal schoonlikte mijn kontje, spleet, aars, ballen alles likte hij zo intens dat het een geweldig geil gevoel gaf.

Ik bewoog mijn benen heftiger omdat ik zo genoot en helemaal opgewonden was geraakt. Ineens voelde ik dat mijn moeder de beenboeien losmaakte en dat ik nu mijn benen vrijelijk kon bewegen. Ze pakte weer uit het kastje een kunstpenis nu wit smeerde die in.

Ik keek schielijk ernaar veel kleiner dunner die ze heel zorgvuldig insmeerde met hetgeen er in de tube zat. Ze duwde zonder iets te zeggen de tube in Russell zijn hand. Ja mevrouw dank u. Russell haalde wat uit de tube en smeerde dat tussen mijn billen en op mijn aars. Het voelde eigenlijk heel lekker om zijn vingers bij mijn aars te voelen.

Jij wil natuurlijk ook verwend worden Daniel. Ja mevrouw gaf ik nederig als antwoord. Jij bent niet zo'n dooie pier als je vader hé Daniel. Russell duwde nu heel rustig de kunstpenis heel voorzichtig in mijn jongenskut. Het leek net alsof de penis in me binnen gezogen werd. Ik kreunde heftig kronkelde en moest even wennen aan het genot en heel zachte pijn daarom kronkelde ik heftiger.

Moet hij dieper vroeg mijn moeder. Russell voerde het uit en heel rustig duwde hij de kunstpenis dieper in mijn jongenskut en bewoog die zo zalig. Ja hijgde ik geil bewoog. Ik hoorde hoe Russell zelf hijgde en kreunde hetgeen mijn moeder met hem uithaalde. De klappen van de zweep haar hand omvatte de grote kunstpenis die ze in zijn aars duwde.

Russell kronkelde nu zelf ook. Ik zag zijn zwiepende keiharde grote dikke penis. Ik wilde die aanraken maar de handboeien belette mij dat. Ik deed mijn mond iets open keek Russell aan die met zijn gezicht vlakbij de mijne was getrokken.

Russell stak zijn tong uit en als ik dat zou doen zou ik de zijne kunnen aanraken. Dus deed ik dat raakte zijn tong met de mijne aan waarop Russell de zijne snel bewoog zo mijn tong bewoog of likte. Nu kreeg Russell daarvoor behoorlijk straf met de zweep. Mijn moeder keek hem aan trok haar slipje weg en Russell moest nu gelijk haar kutje likken met zijn tong. Ze ging wijdbeens staan waardoor Russell haar goed kon likken. Haal hem eruit waarbij ze Russell een tik gaf en breng die bij me in.

Russell haalde de kunstpenis uit mijn jongenskut. Ik vond het eigenlijk jammer omdat het mij zo'n opwindend gevoel had bezorgd. De kunstlul zoog nog na in mijn jongenskut. Ik verzuchtte keek Russell geil aan met andere woorden jammer dat hij eruit moet. Maar het was opwindend te zien hoe hij speelde met de kunstlul in het kutje van mijn moeder.

Ik stak mijn tong uit bewoog die geil maar dat was blijkbaar nu nog niet aan mij gegund. Ik kom geloof ik klaar kreunde ik. Duwde mijn onderlijf geil tegen het matras maakte neukende bewegingen. Met een korte harde tik op mijn billen werd ik afgestraft. De tijd vloog om n de klok sloeg twaalfuur. Een briefje morgen maar Daniel vroeg mijn moeder. Wat betekende dat ze een smoes zou verzinnen zodat ik later naar school kwam.

Ja mevrouw graag mevrouw antwoordde ik. Russell maakte mijn handboeien los ging naast me liggen. Mijn moeder had daarvoor een teken gegeven. Russell zijn penis was keihard en mijn moeder bracht heel snel en handig klemmen aan op zijn tepels met daartussen een ketting. Draai je om Daniel gebood mijn moeder. Snel gaf ik gehoor aan haar bevelen en zo lagen Russell en ik beide met een keiharde penis te wachten.

Mijn moeder ging bovenop Russell zitten. Het omgekeerde missionaris standje zodat mijn moeder het tempo bepaalde en ook omgekeerd of naar voren of achteren leunend hem neukte. Ik bekeek alles was zo opgewonden dat mijn stijve penis pijn deed.

Die was zo hard en ik zo geil. Ik lag er haast met mijn neus bovenop. Russell keek mijn moeder aan liet een tipje van zijn tong zien en kreeg blijkbaar zwijgend haar toestemming.

Russell trok me snel naar hem toe duwde me naar het hoofdeinde en begon mijn stijve penis te likken. Ook raakte hij mijn ballen. Ik hield het niet meer en bewoog nu mijn lichaam soepel over het bed zodat Russell mijn piemel kon likken.

Ik kreunde heftig bewoog neukend mijn lul tegen zijn likkende tong. Russell opende zijn mond helemaal wachtte of ik het begreep en ineens stootte ik mijn stijve piemel in zijn openstaande mond.

Russell omklemde mijn keiharde piemel met zijn mond en nu kon ik hem in zijn mond neuken. Mijn moeder kreunde heftig terwijl die het ritme bepaalde. Russell zoog aan mijn keiharde gloeiende lul en ik kreunde net zo heftig als mijn moeder kreunde.

Nu voelde ik de kunstpenis tussen mijn billen spelen die Russell heel speels en zacht tegen mijn aars drukte. Nu had ik het helemaal niet meer. Hijgde en kreunde net als mijn moeder zo heftig genoot en kreunde.

Ik kom waarschuwde ik Russell als teken dat ik echt zou klaarkomen in zijn mond als hij me verder zoog. Heftiger begon ik haast automatisch te neuken in zijn heerlijke warme mond kreunde bewoog geil hijgde en sloot mijn ogen en riep jaaaaaaa waarop ik ejaculeerde in zijn keel. Russell bleef slikken en zuigen en pijpte me helemaal leeg tot aan de laatste druppel. Wat ik niet eens gemerkt had was dat Russell haast gelijk met mij ejaculeerde. Mijn moeder had voortdurend de ene na het andere orgasmes beleeft.

Zo zalig dat dit voelde zo verslavend geil. Toen mijn piemel in zijn mond verslapte keek ik Russell geil aan. Ik ging naast Russell liggen op het bed. Russell bekeek me streelde met zijn hand over mijn naakte lijf. Ik rolde bovenop hem zodat zowel zijn piemel als de mijne niet meer zichtbaar waren voor mijn moeder.

Die glimlachte liep even later naar de badkamer. Russell keek me aan. Spreken Daniel is zilver zwijgen is goud oké. Ik knikte oké dan mag ik mee blijven doen bij goud. Hij knikte heftiger ja hoor maar daar moet je nog maar een nacht over slapen Daniel.

Bij jou zo op je, vroeg ik hem. Dat moet je onze meesteres vragen Daniel. Ik vroeg het haar haast fluisterend. Ja hoor dat mag wel. Op jou kamer Daniel of naast mij. Russell had alles keurig opgeruimd en weggeborgen. Mijn moeder gaf Russell de opdracht. Ik bleef op zijn sterke lijf liggen kriebelde met mijn vingers over zijn lichaam. Fluisterend vroeg ik hem word ik ook zo. Mmmm kreeg ik als antwoord van een slaperige Russell. Toen ik hem op zijn lippen zoende beantwoorde hij dat met zijn felle tong spelde met de mijne in mijn mond.

Ik bleef liggen die ochtend tot aan de middag. Ik had genoten wilde veel meer. Het spel trok me aan en sindsdien speelden we gedrieën zo vaak als wij wilden een lang spel.