Natte slipjes afgetrokken lul

natte slipjes afgetrokken lul

Slipjes Ruiken , Aftrekken Aanmoedigen , Slipjes. Roodharige , Aftrekken Aanmoedigen. Solo , Kont , Neuken , Aftrekken Aanmoedigen. Aftrekken Aanmoedigen , Spel. Aftrekken Aanmoedigen , Homo. Yoga , Aftrekken Aanmoedigen , Yogabroek. Aftrekken , Lul , Aftrekken Aanmoedigen.

Aanmoediging , Aftrekken Aanmoedigen , Vluggertje. Volledige Lijst met Categorieën 18 Jaar Oud Amateur In Een Gangbang Anale DP Dubbele Penetratie Achter De Schermen Pijpen Met Cumshot Betrapt met Masturberen Lul En Bal Marteling Instructies Voor Zaad Eten Zo nu en dan verwende hij haar nog wel, vroeger was hij een meester met zijn mond en vingers. Ook daar had hij niet veel zin meer in, haar gedachte gaan even terug naar het begin van de relatie.

Zodra ze even alleen waren verwende hij haar, hoeveel keren Eva klaar is gekomen op de vreemdste plekken is niet te tellen. Tijdens de gedachten had zij zichzelf verwend en binnen een paar seconden was ze hevig klaar gekomen in de slip. Geschrokken van zichzelf had ze het slipje uit getrokken, zonder er bij na te denken had ze hem in de wasmand gegooid. De volgende morgen wilde zij de was mee nemen toen haar oog op het slipje viel, ze raapte hem op en zag er vlekken in zitten.

Ze bracht hem naar haar neus en wist gelijk dat het sperma vlekken waren, heel even werd ze boos en gelijk moest zij lachen. Ben was dus bezig met het bevuilen van de slipjes van Katrien en die van haar, in haar hoofd vlogen de gedachten heen en weer. Na een poosje wist zij wat zij moest doen, de jongen zou de tijd van zijn leven krijgen en misschien kon zij ook weer eens genieten van een man.

De laatste keer dat zij Ben naakt had gezien was zij een beetje geschrokken van de grote van zijn paal, half stijf stond die recht vooruit en was groter dan die van haar man. Eva opent de deur van haar stiefdochter en loopt naar binnen, op het bureau liggen verschillende papieren. Er ligt ook een schrift, ertussen zit een pen en uit nieuwsgierigheid opent Eva het schrift. Normaal leest zij nooit de spullen van haar stiefdochter, maar er hangt een heerlijke en opwindende sfeer in de kamer van Katrien.

Glimlachend leest zij een aantal bladzijden, er wordt beschreven wat zij de dag heeft gedaan en hoe die is gegaan. Een paar bladzijden verder gaat het over thuis, ineens ziet Eva de naam van Ben staan. Snel gaat zij een stukje terug, als de naam van haar stiefzoon voor de eerste keer langskomt, gaat zij zitten en leest het stuk aandachtig.

Dit is alweer de derde keer dat er eentje weg is. Vanavond ga ik op zoek, ik vermoed dat hij bij Ben in zijn kamer ligt. Eva is uit en Ben gaat dadelijk even naar een vriend, ik hoor hem het huis verlaten. Snel loop ik zijn kamer in maar kan de slipjes nergens vinden, teleurgesteld ga ik de badkamer in.

De wasmand staat op de grond en bovenop liggen mijn slipjes, ik pak ze eruit en voel dat ze nat zijn. Na een kort onderzoek ruik ik dat er sperma in zit, mijn vermoeden is dus goed. Ben gebruikt mijn slipjes om in klaar te komen, ik was hier heel boos over maar vind het eigenlijk ook wel erg leuk.

Ik ga rustig nadenken hoe ik hem kan betrappen en hem dan een straf zal geven. Dit gaat een leuke tijd worden, waarschijnlijk heb ik snel eindelijk weer eens een echte paal voor mij. Er volgen een paar bladzijden met minder interessante dingen, dan komt er weer een bladzijde met de naam van Ben erin.

Alle drie de slipjes zijn door Ben gebruikt, in een string van mij zitten grote vlekken en in beide andere slipjes iets minder grote. Na een kort onderzoek weet ik dat Ben ze heeft gebruikt om klaar te komen.

Het is wel raar dat Eva ook een heel geil uitziend slipje heeft gedragen, ik heb al heel lang niet meer gezien dat Eva die draagt. Zal zij ook weten wat Ben doet? Of is het omdat ze eindelijk weer zin krijgt en zich weer wil laten zien als een mooie en opwindende vrouw? Eva is nog steeds een heel mooie vrouw, soms gaan mijn gedachten wel eens naar een avondje op bed samen met haar. Deze gedachten hebben mij vroeger bang gemaakt maar nu weet ik dat ik gewoon bi ben.

Je weet maar nooit misschien kan ik dat nog wel eens gebruiken. Eva doet het schrift dicht en kijkt met gemengde gevoelens door de kamer, in een soort trans staat zij op en gaat verder met de kamer van haar stiefdochter. Even later doet zij de kamer van Ben, nergens vind zij een slipje of iets in die richting. Het bed heeft een aantal vlekken waardoor Eva glimlachend weet dat haar stiefzoon zich regelmatig aftrekt tussen de lakens.

De gevoelens zijn heel heftig in haar lichaam, niet alleen door de dingen die Ben doet, maar zeker over de bekentenis van Katrien. Vroeger heeft Eva ook verschillende malen seks gehad met een vriendin, zelfs in het begin van haar huwelijk deed zij het nog. Na de geboorte van Katrien is er nooit meer iets van gekomen. Zij dacht dat het weg was maar nu voelt ze een zalige warmte door haar lichaam gaan, deze bekentenis van Katrien zal haar leven drastisch veranderen.

Ten eerste moet zij iets verzinnen voor Ben, daarna komt Katrien aan de beurt. Zij wil haar stiefdochter graag leren hoe het is om seks te hebben met een vrouw, zij moet het niet leren van een vreemde.

Ben zal zijn eerste echte seks hebben met zijn stiefmoeder of zijn stiefzus, gemeen glimlachend loopt zij de kamer uit en ruimt haar schoonmaak spullen op. Die avond zal zij ze beide goed in de gaten houden zonder dat zij het merken.

Katrien is als eerste die dag thuis, zij geeft haar stiefmoeder een kus en merkt aan haar dat ze vrolijker is. Na een kort gesprek gaat Katrien naar haar kamer, het slipje wat zij draagt plakt aan haar kutje. Verschillende malen heeft zij er een paar druppels urine in laten lopen, op de terug weg naar huis was de opwinding zo hoog dat ze haar sappen in het slipje voelde lopen.

Dit slipje legt zij straks bij het andere slipje in de wasmand, Ben heeft dan een slipje voor het uit kiezen. Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen. Ze maakt haar broek los en schuift die samen met haar slipje van haar billen, haar vingers strelen langs haar natte kutje en als ze een vinger diep in haar duwt voelt ze een hevige opwinding. Met haar duim streelt ze over haar groeiende klitje, in een trans van genot hoort ze de stem van Ben. Dit is genoeg voor haar om tot een daverend orgasme te komen, even later heeft zij zich weer aangekleed en loopt met een heerlijk gevoel de badkamer in.

Geschrokken ziet zij dat de wasmand bijna leeg is, er liggen een aantal kledingstukken in. Half onder een bloes ziet zij een slipje wat zij niet kent, Katrien haalt het uit de wasmand en ruikt gelijk de geur van haar stiefmoeder. Snel snuift ze de geur uit het slipje en denkt dat haar stiefmoeder klaar is gekomen in het slipje. Snel legt zij het terug samen met haar slipje, zodra Katrien in haar kamer is hoort zij Ben naar boven komen.

Gelukkig heeft haar slaapkamer deur een ruitje, normaal heeft zij daar altijd iets voor hangen maar nu heeft zij er een kleine ruimte gemaakt. Staande op een krukje kijkt ze de gang in, de deur van Ben staat nog open. Dan komt de jonge man de slaapkamer uit en loopt de badkamer in, Katrien kan net niet zien wat hij er doet maar als hij naar buiten komt heeft hij in zijn hand de twee slipjes.

Zijn broek is los en door de openstaande gulp komt zijn dikke paal naar buiten. Hijgend laat Katrien zich van het krukje glijden en maakt snel haar kleren los, met haar vingers streelt zij zichzelf binnen een paar minuten naar een ongekend orgasme. In de badkamer ziet Ben de twee slipjes liggen, zonder aarzeling pakt hij ze en voelt zijn pik hard worden.

Zijn broek zit te strak waardoor zijn pik zeer doet, snel rits hij hem open en haalt zijn grote en harde paal eruit. Het lijkt wel of hij iets hoort en snel loopt hij over de gang naar zijn kamer, leunend tegen de deur schuift hij zijn broek en slip van zijn billen.

De natte slipjes legt hij rond zijn warme en kloppende paal en voor hij zich kan beheersen komt hij schokkend klaar. Zijn zaad dringt in de slipjes die hij naar zijn mond brengt en ze stuk voor stuk leeg zuigt, als zijn lichaam weer tot rust is gekomen luistert hij naar de geluiden in huis.

Zachtjes opent hij zijn deur en gaat naar de badkamer, de slipjes stopt hij terug in de wasmand en na zich opgefrist te hebben loopt hij terug naar zijn kamer. Zijn pik is niet helemaal slap geworden en beweegt bij iedere stap, glimlachend gaat hij zijn kamer in. Katrien heeft haar stiefbroertje naar de badkamer zien lopen en even later weer terug.

Zijn pik was minder hard maar nog steeds erg mooi. Al haar vriendjes hadden een minder grote paal als haar stiefbroertje heeft, nu ze hem gezien heeft wil ze die ook echt in haar hebben. Langzaam opent zij de deur en loopt de badkamer in, langzaam bukt zij zich om de natte slipjes te pakken. Net als ze er eentje vast heeft hoort ze iemand op de trap, snel trekt ze haar broek naar beneden en gaat op het toilet zitten.

Even later gaat de deur open en komt haar stiefmoeder binnen, glimlachend kijkt Eva naar haar stiefdochter en pakt dan de wasmand. Aan het gezicht van Katrien is te zien dat ze graag iets uit de mand had willen pakken. Zonder iets te zeggen verlaat ze de badkamer en gaat naar beneden, in de keuken zet ze de wasmand op de tafel. Ze pakt het slipje en voelt dat het natter is, haar reuk vertelt haar dat er sperma in zit.

In het slipje van haar stiefdochter zit dat ook, glimlachend doet ze de was in de machine en zet deze aan. In gedachten ziet ze Katrien weer zitten, zachtjes hoorde zij de urine in de pot vallen.

Ze had zo graag veel willen doen maar door het vreemde gevoel in haar lichaam moest ze snel de badkamer verlaten. Op de trap klinken voetstappen, Eva pakt een glas drinken en gaat op een stoel in de ruime keuken zitten, de deur gaat open en Katrien komt binnen.

Ga je als je het niet lekker vindt ergens anders eten? Ik moet straks nog even naar Brechje, zij belde net of ik een boek voor haar heb. Over drie weken moet zij een scriptie inleveren, als alles goed gaat komt zij dit jaar van school af. Heb jij misschien mijn donker rode string gezien? Ik ben die al een poosje kwijt. Het is wel te hopen voor Brechje dat ze het dit jaar wel haalt anders moet ze naar een andere school.

Al jou spullen die in de wasmand zitten gaan de machine in en worden gewassen, daarna worden ze opgeruimd en terug gebracht van wie ze zijn.

Misschien heeft je stiefbroertje de string wel, je weet maar nooit. Ik zou het echt niet weten schatje waar hij is. Ze lette heel goed op de reactie van haar stiefdochter toen zij zei dat Ben hem misschien wel had. Heel even kwam er een opgewonden lichtje in haar ogen, lachend had Katrien haar stiefmoeder aan gekeken en gaat dan weer weg.

Eva kijkt haar stiefdochter na en voelt weer dat heerlijke gevoel in haar buik groeien. Dat zij straks weg gaat is een uitkomst, vanavond zal zij een begin maken met haar stiefzoon.

In gedachten heeft ze veel plannetjes laten passeren maar iedere keer kwam er eentje terug. Ze wil haar stiefzoon straffen en gebruiken, hij zal een poosje haar slaaf zijn en als hij dat niet wil zullen haar handen hard op zijn billen terecht komen. Straf zal hij krijgen, zodra haar stiefdochter er iets van merkt zal zij haar ook gebruiken. Beiden zullen haar het genot terug geven wat zij nu al zolang heeft moeten missen. Langzaam begint zij aan het eten, als de verse worst uit de koelkast komt begint ze inwendig te lachen.

Vele jaren geleden stonden zij en haar man te koken, toen was er ook verse worst en voor zij het in de gaten had was ze door haar man op de tafel gezet. Hij had de worst in zijn handen en had haar ermee geneukt tot zij heerlijk klaar kwam.

Daarna had hij de worst gewoon gebraden en zij hadden hem met veel smaak en plezier op gegeten. De verse worst schuift langzaam tussen haar vingers door, in haar slipje voelt ze haar kutje nat worden. Snel drukt zij haar benen tegen elkaar, het orgasme raast door haar lichaam. Met een snelle beweging trekt ze haar slip uit en drukt de worst ver in haar hunkerende kut. Met haar vingers streelt zij haar grote klit en met een luide kreun komt ze tot een zalig orgasme.

Haar sappen stromen langs de worst haar kutje uit, haar lichaam wordt weer rustig en dan haalt zij de worst uit haar kutje. Ze legt hem op een bord en kijkt ernaar, de worst glimt van haar sappen, in de pan wordt de boter warm en even later verdwijnt de glimmende worst in de pan.

Even later komt haar man thuis, na een kus gaat hij naar boven om een douche te nemen. Als hij weer beneden komt gaat hij in de kamer zitten, hij heeft zijn hobby kleren al aan. Hier kan hij zich uitleven, Eva weet dat hij het doet omdat hij het vreselijk vindt dat hij zijn vrouw niet meer kan geven wat ze zo graag wil hebben. Meestal verdwijnt hij na de afwas en komt dan rond elf uur weer terug, vanavond heeft Eva genoeg tijd om haar plannen tot werkelijkheid te laten worden.

Na het eten doen ze met elkaar de afwas, de worst smaakte zalig maar niemand vond er iets vreemds aan. Glimlachend geniet Eva van de worst die haar zo een heerlijk orgasme bezorgde. Na de afwas gaat haar man de deur uit, Ben gaat naar boven Katrien gaat naar haar verdien, zij blijft even beneden zitten.

In haar lichaam begint de opwinding langzaam naar een hoogtepunt te lopen, met haar vingers streelt zij langzaam haar benen die gestoken zijn in nylons. Nu zijn het zelf ophoudende kousen, als het weer het toelaat heeft zij altijd een rok of jurk aan omdat het voor haar meer vrouw is.

De vingers glijden langzaam over haar stevige bovenbeen en verdwijnen onder haar rok. Het genot golft door haar lichaam, dit gevoel had zij vroeger ook altijd. Samen met haar man konden zij hier uren van genieten, zij kwam dan vele malen klaar en haar man kon ook minimaal twee maal komen. Haar vingers raken haar kruis en gelijk gaat er een schok door haar lichaam, ze trekt haar vingers terug en staat langzaam op. Ze schopt haar schoenen uit en gaat langzaam en zo stil mogelijk naar boven, boven hoort zij verschillende geluiden.

Gemeen glimlachend komt zij met haar hoofd boven de trap uit en kijkt gelijk de kamer van ben binnen. Hij heeft zijn stiefmoeder niet gehoord en zit op het bed met zijn rug naar de deur. De arm van de jongen gaat langzaam heen en weer, Eva komt iets hoger en kijkt tegen de blote billen van haar stiefzoon aan.

Betaalbare sex turkse meid geneukt

Ik ben gek op gedragen slipjes, ik ruik ze altijd graag van mijn vriendin. Laat ik me eerst even voorstellen, ik ben Tom en heb een leuke vriendin Daphne. Maar ik heb een fetish voor gedragen vrouwen slipjes. Het begon allemaal al een tijdje geleden, ik was mij aan het rukken op de slaapkamer toen mijn vriendin aan het werk was.

Toevallig lag er een slipje in bed en tijdens het rukken begon ik eraan te ruiken. Het was opwindend, veel opwindender dan normaal met alleen rukken. Ik kon haar kutje gewoon ruiken, het leek voor mij wel of ze voor me lag. De geur was geil, het overdonderde mij zo dat ik der slipje aan het likken was en mezelf aan het rukken. Dat was het moment waar de fetish begon, ik kan het zo terug spoelen als een soort film.

Sinds die keer ruk ik mij vaker met slipjes van mijn vriendin. Vooral als ik weet dat ze een hele avond geil is geweest, kijk ik niet meer alleen uit naar de sex. Ik heb ook zin om aan dat geile slipje te ruiken, wetend dat ze de hele avond nat was.

Het werd een soort obsessie, maar wel een hele geile. Vreemd gaan deed ik niet, zo was ik niet dacht ik altijd. Maar opeens kwam er een punt dat ik dacht dat er vast wel kansen waren om aan slipjes te ruiken van andere vrouwen. Eigenlijk kon ik die vragen niet echt beantwoorden, het idee leek mij heel geil maar ik wist niet hoe ik eraan moest komen.

Toen kwam de eerste situatie langs. Ik was samen met Daphne bij Sophie. Sophie is al zeker een jaar of 10 een vriendin van Daphne, een erg mooie meid van rond de jaar.

Sophie heb ik nooit vaak met een vriend gezien, zeker geen lange relatie. Daardoor had ik wel eens fantasieën over haar. Gewoon met het idee, hoe zou het zijn om haar te neuken of te likken. Het was een hele gezellige avond, veel wijn en bier ging erdoorheen. Sophie rookt aardig wat dus tegen een uur of half 12 vroeg ze of Daphne even mee ging sigaretten halen.

Want haar pakje was bijna leeg en had geen zin om alleen te lopen. Ik zette de tv aan en was al lekker aangeschoten. Toen kwam het idee opeens in mij om in de wasmand van Sophie te kijken , ik keek door het raam en zag ze al aan het eind van de straat lopen. Ik ging snel naar boven en keek in de slaapkamer, geen wasmand te vinden hier. Ik liep erna toe, een tikkeltje zenuwachtig, opende snel de wasmand en zag eerst een trui liggen.

Ik pakte de trui op en zag een mooi blauw slipje liggen, ik pakte hem op en bracht hem naar mijn neus. Precies waar Sophie der kutje zat wilde ik ruiken, ik snoof aan der slipje. Ze rook hemels, precies zoals ik me kon voorstellen. Opwindend, geil, heet en het beste van alles, het slipje was nog een beetje nat.

Ik kon me niet bedwingen, ik pakte mijn pik uit mijn broek en ging mij aftrekken. Diep snuivend aan haar slipje, bleef ik mij hard aftrekken. Ik wist dat ik snel moest zijn dus bleef mij stevig aftrekken, ik voel het al borrelen en rook extra diep aan het slipje. Toen ik het voelde opkomen likte ik met mijn tong het natte slipje en kon aan niet anders denken dan Sophie der geile natte kut. Ik richte mijn pik op de douchecabine en spoot zo de hele muur vol met Sophie in mijn hoofd.

Dit was zo geil dacht ik, dit wil ik v! Snel maakte ik met water de muur schoon, legde het slipje terug en ging weer beneden TV kijken. Ik had al een nieuw biertje in mijn hand toen de dames binnenkwamen, voor hun had ik nieuwe wijn ingeschonken.

Na die eerste situatie kwamen er nog wel eens situaties voor, gewoon even snel aan een slipje ruiken als ik er ergens de kans voor had. Ik was bijvoorbeeld eens bij een bevriend stel op bezoek die niet zo groot wonen, zij hadden de WC en badkamer in 1 zitten. Voordeel voor mij was dat daar ook de wasmand stond als ik naar de WC moest. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Ze likt haar eigen natte slipje leeg terwijl ze masturbeert ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Malle meid drinkt haar eigen pis. Zij draagt geen slipje onder haar zomerse jurkje. Mooie latina verwent haar zieknatte poesje. Langzaam warmt zij hem op met haar voetjes. Latina vingert haar poesje zeiknat.

Amateur zonder slipje in de stadsbus. Jonge geildoos snoept van haar eigen sappen. Ebony propt haar hele klauw in haar extreem natte kut.


natte slipjes afgetrokken lul

Slipjes Ruiken , Aftrekken Aanmoedigen , Slipjes. Roodharige , Aftrekken Aanmoedigen. Solo , Kont , Neuken , Aftrekken Aanmoedigen. Aftrekken Aanmoedigen , Spel. Aftrekken Aanmoedigen , Homo.

Yoga , Aftrekken Aanmoedigen , Yogabroek. Aftrekken , Lul , Aftrekken Aanmoedigen. Aanmoediging , Aftrekken Aanmoedigen , Vluggertje. Volledige Lijst met Categorieën 18 Jaar Oud Amateur In Een Gangbang Anale DP Dubbele Penetratie Achter De Schermen Pijpen Met Cumshot Betrapt met Masturberen Lul En Bal Marteling Instructies Voor Zaad Eten Zo nu en dan verwende hij haar nog wel, vroeger was hij een meester met zijn mond en vingers. Ook daar had hij niet veel zin meer in, haar gedachte gaan even terug naar het begin van de relatie.

Zodra ze even alleen waren verwende hij haar, hoeveel keren Eva klaar is gekomen op de vreemdste plekken is niet te tellen. Tijdens de gedachten had zij zichzelf verwend en binnen een paar seconden was ze hevig klaar gekomen in de slip.

Geschrokken van zichzelf had ze het slipje uit getrokken, zonder er bij na te denken had ze hem in de wasmand gegooid. De volgende morgen wilde zij de was mee nemen toen haar oog op het slipje viel, ze raapte hem op en zag er vlekken in zitten.

Ze bracht hem naar haar neus en wist gelijk dat het sperma vlekken waren, heel even werd ze boos en gelijk moest zij lachen. Ben was dus bezig met het bevuilen van de slipjes van Katrien en die van haar, in haar hoofd vlogen de gedachten heen en weer.

Na een poosje wist zij wat zij moest doen, de jongen zou de tijd van zijn leven krijgen en misschien kon zij ook weer eens genieten van een man. De laatste keer dat zij Ben naakt had gezien was zij een beetje geschrokken van de grote van zijn paal, half stijf stond die recht vooruit en was groter dan die van haar man. Eva opent de deur van haar stiefdochter en loopt naar binnen, op het bureau liggen verschillende papieren.

Er ligt ook een schrift, ertussen zit een pen en uit nieuwsgierigheid opent Eva het schrift. Normaal leest zij nooit de spullen van haar stiefdochter, maar er hangt een heerlijke en opwindende sfeer in de kamer van Katrien.

Glimlachend leest zij een aantal bladzijden, er wordt beschreven wat zij de dag heeft gedaan en hoe die is gegaan. Een paar bladzijden verder gaat het over thuis, ineens ziet Eva de naam van Ben staan. Snel gaat zij een stukje terug, als de naam van haar stiefzoon voor de eerste keer langskomt, gaat zij zitten en leest het stuk aandachtig. Dit is alweer de derde keer dat er eentje weg is. Vanavond ga ik op zoek, ik vermoed dat hij bij Ben in zijn kamer ligt.

Eva is uit en Ben gaat dadelijk even naar een vriend, ik hoor hem het huis verlaten. Snel loop ik zijn kamer in maar kan de slipjes nergens vinden, teleurgesteld ga ik de badkamer in. De wasmand staat op de grond en bovenop liggen mijn slipjes, ik pak ze eruit en voel dat ze nat zijn.

Na een kort onderzoek ruik ik dat er sperma in zit, mijn vermoeden is dus goed. Ben gebruikt mijn slipjes om in klaar te komen, ik was hier heel boos over maar vind het eigenlijk ook wel erg leuk. Ik ga rustig nadenken hoe ik hem kan betrappen en hem dan een straf zal geven. Dit gaat een leuke tijd worden, waarschijnlijk heb ik snel eindelijk weer eens een echte paal voor mij. Er volgen een paar bladzijden met minder interessante dingen, dan komt er weer een bladzijde met de naam van Ben erin.

Alle drie de slipjes zijn door Ben gebruikt, in een string van mij zitten grote vlekken en in beide andere slipjes iets minder grote. Na een kort onderzoek weet ik dat Ben ze heeft gebruikt om klaar te komen.

Het is wel raar dat Eva ook een heel geil uitziend slipje heeft gedragen, ik heb al heel lang niet meer gezien dat Eva die draagt.

Zal zij ook weten wat Ben doet? Of is het omdat ze eindelijk weer zin krijgt en zich weer wil laten zien als een mooie en opwindende vrouw? Eva is nog steeds een heel mooie vrouw, soms gaan mijn gedachten wel eens naar een avondje op bed samen met haar. Deze gedachten hebben mij vroeger bang gemaakt maar nu weet ik dat ik gewoon bi ben.

Je weet maar nooit misschien kan ik dat nog wel eens gebruiken. Eva doet het schrift dicht en kijkt met gemengde gevoelens door de kamer, in een soort trans staat zij op en gaat verder met de kamer van haar stiefdochter. Even later doet zij de kamer van Ben, nergens vind zij een slipje of iets in die richting. Het bed heeft een aantal vlekken waardoor Eva glimlachend weet dat haar stiefzoon zich regelmatig aftrekt tussen de lakens.

De gevoelens zijn heel heftig in haar lichaam, niet alleen door de dingen die Ben doet, maar zeker over de bekentenis van Katrien. Vroeger heeft Eva ook verschillende malen seks gehad met een vriendin, zelfs in het begin van haar huwelijk deed zij het nog.

Na de geboorte van Katrien is er nooit meer iets van gekomen. Zij dacht dat het weg was maar nu voelt ze een zalige warmte door haar lichaam gaan, deze bekentenis van Katrien zal haar leven drastisch veranderen. Ten eerste moet zij iets verzinnen voor Ben, daarna komt Katrien aan de beurt. Zij wil haar stiefdochter graag leren hoe het is om seks te hebben met een vrouw, zij moet het niet leren van een vreemde.

Ben zal zijn eerste echte seks hebben met zijn stiefmoeder of zijn stiefzus, gemeen glimlachend loopt zij de kamer uit en ruimt haar schoonmaak spullen op. Die avond zal zij ze beide goed in de gaten houden zonder dat zij het merken. Katrien is als eerste die dag thuis, zij geeft haar stiefmoeder een kus en merkt aan haar dat ze vrolijker is. Na een kort gesprek gaat Katrien naar haar kamer, het slipje wat zij draagt plakt aan haar kutje. Verschillende malen heeft zij er een paar druppels urine in laten lopen, op de terug weg naar huis was de opwinding zo hoog dat ze haar sappen in het slipje voelde lopen.

Dit slipje legt zij straks bij het andere slipje in de wasmand, Ben heeft dan een slipje voor het uit kiezen. Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen. Ze maakt haar broek los en schuift die samen met haar slipje van haar billen, haar vingers strelen langs haar natte kutje en als ze een vinger diep in haar duwt voelt ze een hevige opwinding. Met haar duim streelt ze over haar groeiende klitje, in een trans van genot hoort ze de stem van Ben.

Dit is genoeg voor haar om tot een daverend orgasme te komen, even later heeft zij zich weer aangekleed en loopt met een heerlijk gevoel de badkamer in. Geschrokken ziet zij dat de wasmand bijna leeg is, er liggen een aantal kledingstukken in. Half onder een bloes ziet zij een slipje wat zij niet kent, Katrien haalt het uit de wasmand en ruikt gelijk de geur van haar stiefmoeder. Snel snuift ze de geur uit het slipje en denkt dat haar stiefmoeder klaar is gekomen in het slipje.

Snel legt zij het terug samen met haar slipje, zodra Katrien in haar kamer is hoort zij Ben naar boven komen. Gelukkig heeft haar slaapkamer deur een ruitje, normaal heeft zij daar altijd iets voor hangen maar nu heeft zij er een kleine ruimte gemaakt.

Staande op een krukje kijkt ze de gang in, de deur van Ben staat nog open. Dan komt de jonge man de slaapkamer uit en loopt de badkamer in, Katrien kan net niet zien wat hij er doet maar als hij naar buiten komt heeft hij in zijn hand de twee slipjes.

Zijn broek is los en door de openstaande gulp komt zijn dikke paal naar buiten. Hijgend laat Katrien zich van het krukje glijden en maakt snel haar kleren los, met haar vingers streelt zij zichzelf binnen een paar minuten naar een ongekend orgasme. In de badkamer ziet Ben de twee slipjes liggen, zonder aarzeling pakt hij ze en voelt zijn pik hard worden.

Zijn broek zit te strak waardoor zijn pik zeer doet, snel rits hij hem open en haalt zijn grote en harde paal eruit. Het lijkt wel of hij iets hoort en snel loopt hij over de gang naar zijn kamer, leunend tegen de deur schuift hij zijn broek en slip van zijn billen.

De natte slipjes legt hij rond zijn warme en kloppende paal en voor hij zich kan beheersen komt hij schokkend klaar. Zijn zaad dringt in de slipjes die hij naar zijn mond brengt en ze stuk voor stuk leeg zuigt, als zijn lichaam weer tot rust is gekomen luistert hij naar de geluiden in huis.

Zachtjes opent hij zijn deur en gaat naar de badkamer, de slipjes stopt hij terug in de wasmand en na zich opgefrist te hebben loopt hij terug naar zijn kamer. Zijn pik is niet helemaal slap geworden en beweegt bij iedere stap, glimlachend gaat hij zijn kamer in. Katrien heeft haar stiefbroertje naar de badkamer zien lopen en even later weer terug.

Zijn pik was minder hard maar nog steeds erg mooi. Al haar vriendjes hadden een minder grote paal als haar stiefbroertje heeft, nu ze hem gezien heeft wil ze die ook echt in haar hebben.

Langzaam opent zij de deur en loopt de badkamer in, langzaam bukt zij zich om de natte slipjes te pakken. Net als ze er eentje vast heeft hoort ze iemand op de trap, snel trekt ze haar broek naar beneden en gaat op het toilet zitten. Even later gaat de deur open en komt haar stiefmoeder binnen, glimlachend kijkt Eva naar haar stiefdochter en pakt dan de wasmand.

Aan het gezicht van Katrien is te zien dat ze graag iets uit de mand had willen pakken. Zonder iets te zeggen verlaat ze de badkamer en gaat naar beneden, in de keuken zet ze de wasmand op de tafel. Ze pakt het slipje en voelt dat het natter is, haar reuk vertelt haar dat er sperma in zit. In het slipje van haar stiefdochter zit dat ook, glimlachend doet ze de was in de machine en zet deze aan. In gedachten ziet ze Katrien weer zitten, zachtjes hoorde zij de urine in de pot vallen.

Ze had zo graag veel willen doen maar door het vreemde gevoel in haar lichaam moest ze snel de badkamer verlaten. Op de trap klinken voetstappen, Eva pakt een glas drinken en gaat op een stoel in de ruime keuken zitten, de deur gaat open en Katrien komt binnen. Ga je als je het niet lekker vindt ergens anders eten? Ik moet straks nog even naar Brechje, zij belde net of ik een boek voor haar heb. Over drie weken moet zij een scriptie inleveren, als alles goed gaat komt zij dit jaar van school af.

Heb jij misschien mijn donker rode string gezien? Ik ben die al een poosje kwijt. Het is wel te hopen voor Brechje dat ze het dit jaar wel haalt anders moet ze naar een andere school. Al jou spullen die in de wasmand zitten gaan de machine in en worden gewassen, daarna worden ze opgeruimd en terug gebracht van wie ze zijn. Misschien heeft je stiefbroertje de string wel, je weet maar nooit. Ik zou het echt niet weten schatje waar hij is. Ze lette heel goed op de reactie van haar stiefdochter toen zij zei dat Ben hem misschien wel had.

Heel even kwam er een opgewonden lichtje in haar ogen, lachend had Katrien haar stiefmoeder aan gekeken en gaat dan weer weg. Eva kijkt haar stiefdochter na en voelt weer dat heerlijke gevoel in haar buik groeien. Dat zij straks weg gaat is een uitkomst, vanavond zal zij een begin maken met haar stiefzoon. In gedachten heeft ze veel plannetjes laten passeren maar iedere keer kwam er eentje terug. Ze wil haar stiefzoon straffen en gebruiken, hij zal een poosje haar slaaf zijn en als hij dat niet wil zullen haar handen hard op zijn billen terecht komen.

Straf zal hij krijgen, zodra haar stiefdochter er iets van merkt zal zij haar ook gebruiken. Beiden zullen haar het genot terug geven wat zij nu al zolang heeft moeten missen. Langzaam begint zij aan het eten, als de verse worst uit de koelkast komt begint ze inwendig te lachen.

Vele jaren geleden stonden zij en haar man te koken, toen was er ook verse worst en voor zij het in de gaten had was ze door haar man op de tafel gezet. Hij had de worst in zijn handen en had haar ermee geneukt tot zij heerlijk klaar kwam. Daarna had hij de worst gewoon gebraden en zij hadden hem met veel smaak en plezier op gegeten. De verse worst schuift langzaam tussen haar vingers door, in haar slipje voelt ze haar kutje nat worden.

Snel drukt zij haar benen tegen elkaar, het orgasme raast door haar lichaam. Met een snelle beweging trekt ze haar slip uit en drukt de worst ver in haar hunkerende kut. Met haar vingers streelt zij haar grote klit en met een luide kreun komt ze tot een zalig orgasme. Haar sappen stromen langs de worst haar kutje uit, haar lichaam wordt weer rustig en dan haalt zij de worst uit haar kutje.

Ze legt hem op een bord en kijkt ernaar, de worst glimt van haar sappen, in de pan wordt de boter warm en even later verdwijnt de glimmende worst in de pan. Even later komt haar man thuis, na een kus gaat hij naar boven om een douche te nemen. Als hij weer beneden komt gaat hij in de kamer zitten, hij heeft zijn hobby kleren al aan. Hier kan hij zich uitleven, Eva weet dat hij het doet omdat hij het vreselijk vindt dat hij zijn vrouw niet meer kan geven wat ze zo graag wil hebben.

Meestal verdwijnt hij na de afwas en komt dan rond elf uur weer terug, vanavond heeft Eva genoeg tijd om haar plannen tot werkelijkheid te laten worden.

Na het eten doen ze met elkaar de afwas, de worst smaakte zalig maar niemand vond er iets vreemds aan. Glimlachend geniet Eva van de worst die haar zo een heerlijk orgasme bezorgde. Na de afwas gaat haar man de deur uit, Ben gaat naar boven Katrien gaat naar haar verdien, zij blijft even beneden zitten.

In haar lichaam begint de opwinding langzaam naar een hoogtepunt te lopen, met haar vingers streelt zij langzaam haar benen die gestoken zijn in nylons. Nu zijn het zelf ophoudende kousen, als het weer het toelaat heeft zij altijd een rok of jurk aan omdat het voor haar meer vrouw is.

De vingers glijden langzaam over haar stevige bovenbeen en verdwijnen onder haar rok. Het genot golft door haar lichaam, dit gevoel had zij vroeger ook altijd.

Samen met haar man konden zij hier uren van genieten, zij kwam dan vele malen klaar en haar man kon ook minimaal twee maal komen. Haar vingers raken haar kruis en gelijk gaat er een schok door haar lichaam, ze trekt haar vingers terug en staat langzaam op.

Ze schopt haar schoenen uit en gaat langzaam en zo stil mogelijk naar boven, boven hoort zij verschillende geluiden. Gemeen glimlachend komt zij met haar hoofd boven de trap uit en kijkt gelijk de kamer van ben binnen.

Hij heeft zijn stiefmoeder niet gehoord en zit op het bed met zijn rug naar de deur. De arm van de jongen gaat langzaam heen en weer, Eva komt iets hoger en kijkt tegen de blote billen van haar stiefzoon aan.

Negerinen tieten vakantie sex

  • 436
  • B2b massage rotterdam neuken in rotterdam
  • Het parfum en haar verschijning zijn vaak genoeg om hem klaar te komen in zijn broek.
  • Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen.
  • SEX IN NL OUDE SLETTEN

Film vet wijf neuken


Amateur zonder slipje in de stadsbus. Jonge geildoos snoept van haar eigen sappen. Ebony propt haar hele klauw in haar extreem natte kut. Terwijl ze een lul trekt met haar voetjes maakt ze haar huiswerk af. Een creampie van haar eigen kutvocht.

Amateur gaat helemaal los op haar eigen kale kutje. Vieze slet squirt een beker vol en zuipt haar eigen vocht. Buurvrouw betrapt terwijl ze haar kutje vingert. Milf laat vibrator op haar clitje trillen tot ze klaarkomt. Ouwe taart in haar eigen keukentje geneukt.

Zij toont haar extreem natte kutje op de webcam. Een paar dagen later had zij diep uit haar lingerie verzameling een sexy slip gepakt, toen deze rond haar billen zat voelde zij een heerlijk gevoel door haar lichaam stralen.

Het was alweer lang geleden dat Eva seks had gehad, haar man had geen zin meer en vreemd gaan zag zij niet zitten ondanks dat haar man het toestond.

Vroeger droeg zij ook altijd opwindende lingerie, zodra haar kleren uit waren kon hij niet van haar afblijven tot zes jaar geleden. Van de één op de andere dag had hij geen zin meer, zijn pik die vroeger rechtop stond als zij haar benen liet zien, wilde niets meer.

Wat Eva ook probeerde hij werd niet hard meer, na een aantal dokters bezoeken kwamen zij erachter dat hij een bepaalde ziekte had die ervoor zorgde dat hij geen opwinding meer voelde.

Zo nu en dan verwende hij haar nog wel, vroeger was hij een meester met zijn mond en vingers. Ook daar had hij niet veel zin meer in, haar gedachte gaan even terug naar het begin van de relatie. Zodra ze even alleen waren verwende hij haar, hoeveel keren Eva klaar is gekomen op de vreemdste plekken is niet te tellen.

Tijdens de gedachten had zij zichzelf verwend en binnen een paar seconden was ze hevig klaar gekomen in de slip. Geschrokken van zichzelf had ze het slipje uit getrokken, zonder er bij na te denken had ze hem in de wasmand gegooid.

De volgende morgen wilde zij de was mee nemen toen haar oog op het slipje viel, ze raapte hem op en zag er vlekken in zitten. Ze bracht hem naar haar neus en wist gelijk dat het sperma vlekken waren, heel even werd ze boos en gelijk moest zij lachen.

Ben was dus bezig met het bevuilen van de slipjes van Katrien en die van haar, in haar hoofd vlogen de gedachten heen en weer. Na een poosje wist zij wat zij moest doen, de jongen zou de tijd van zijn leven krijgen en misschien kon zij ook weer eens genieten van een man. De laatste keer dat zij Ben naakt had gezien was zij een beetje geschrokken van de grote van zijn paal, half stijf stond die recht vooruit en was groter dan die van haar man. Eva opent de deur van haar stiefdochter en loopt naar binnen, op het bureau liggen verschillende papieren.

Er ligt ook een schrift, ertussen zit een pen en uit nieuwsgierigheid opent Eva het schrift. Normaal leest zij nooit de spullen van haar stiefdochter, maar er hangt een heerlijke en opwindende sfeer in de kamer van Katrien. Glimlachend leest zij een aantal bladzijden, er wordt beschreven wat zij de dag heeft gedaan en hoe die is gegaan. Een paar bladzijden verder gaat het over thuis, ineens ziet Eva de naam van Ben staan. Snel gaat zij een stukje terug, als de naam van haar stiefzoon voor de eerste keer langskomt, gaat zij zitten en leest het stuk aandachtig.

Dit is alweer de derde keer dat er eentje weg is. Vanavond ga ik op zoek, ik vermoed dat hij bij Ben in zijn kamer ligt.

Eva is uit en Ben gaat dadelijk even naar een vriend, ik hoor hem het huis verlaten. Snel loop ik zijn kamer in maar kan de slipjes nergens vinden, teleurgesteld ga ik de badkamer in. De wasmand staat op de grond en bovenop liggen mijn slipjes, ik pak ze eruit en voel dat ze nat zijn.

Na een kort onderzoek ruik ik dat er sperma in zit, mijn vermoeden is dus goed. Ben gebruikt mijn slipjes om in klaar te komen, ik was hier heel boos over maar vind het eigenlijk ook wel erg leuk. Ik ga rustig nadenken hoe ik hem kan betrappen en hem dan een straf zal geven. Dit gaat een leuke tijd worden, waarschijnlijk heb ik snel eindelijk weer eens een echte paal voor mij.

Er volgen een paar bladzijden met minder interessante dingen, dan komt er weer een bladzijde met de naam van Ben erin. Alle drie de slipjes zijn door Ben gebruikt, in een string van mij zitten grote vlekken en in beide andere slipjes iets minder grote. Na een kort onderzoek weet ik dat Ben ze heeft gebruikt om klaar te komen. Het is wel raar dat Eva ook een heel geil uitziend slipje heeft gedragen, ik heb al heel lang niet meer gezien dat Eva die draagt.

Zal zij ook weten wat Ben doet? Of is het omdat ze eindelijk weer zin krijgt en zich weer wil laten zien als een mooie en opwindende vrouw? Eva is nog steeds een heel mooie vrouw, soms gaan mijn gedachten wel eens naar een avondje op bed samen met haar. Deze gedachten hebben mij vroeger bang gemaakt maar nu weet ik dat ik gewoon bi ben. Je weet maar nooit misschien kan ik dat nog wel eens gebruiken. Eva doet het schrift dicht en kijkt met gemengde gevoelens door de kamer, in een soort trans staat zij op en gaat verder met de kamer van haar stiefdochter.

Even later doet zij de kamer van Ben, nergens vind zij een slipje of iets in die richting. Het bed heeft een aantal vlekken waardoor Eva glimlachend weet dat haar stiefzoon zich regelmatig aftrekt tussen de lakens. De gevoelens zijn heel heftig in haar lichaam, niet alleen door de dingen die Ben doet, maar zeker over de bekentenis van Katrien.

Vroeger heeft Eva ook verschillende malen seks gehad met een vriendin, zelfs in het begin van haar huwelijk deed zij het nog.

Na de geboorte van Katrien is er nooit meer iets van gekomen. Zij dacht dat het weg was maar nu voelt ze een zalige warmte door haar lichaam gaan, deze bekentenis van Katrien zal haar leven drastisch veranderen. Ten eerste moet zij iets verzinnen voor Ben, daarna komt Katrien aan de beurt.

Zij wil haar stiefdochter graag leren hoe het is om seks te hebben met een vrouw, zij moet het niet leren van een vreemde. Ben zal zijn eerste echte seks hebben met zijn stiefmoeder of zijn stiefzus, gemeen glimlachend loopt zij de kamer uit en ruimt haar schoonmaak spullen op.

Die avond zal zij ze beide goed in de gaten houden zonder dat zij het merken. Katrien is als eerste die dag thuis, zij geeft haar stiefmoeder een kus en merkt aan haar dat ze vrolijker is. Na een kort gesprek gaat Katrien naar haar kamer, het slipje wat zij draagt plakt aan haar kutje. Verschillende malen heeft zij er een paar druppels urine in laten lopen, op de terug weg naar huis was de opwinding zo hoog dat ze haar sappen in het slipje voelde lopen.

Dit slipje legt zij straks bij het andere slipje in de wasmand, Ben heeft dan een slipje voor het uit kiezen. Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen. Ze maakt haar broek los en schuift die samen met haar slipje van haar billen, haar vingers strelen langs haar natte kutje en als ze een vinger diep in haar duwt voelt ze een hevige opwinding.

Met haar duim streelt ze over haar groeiende klitje, in een trans van genot hoort ze de stem van Ben.

Dit is genoeg voor haar om tot een daverend orgasme te komen, even later heeft zij zich weer aangekleed en loopt met een heerlijk gevoel de badkamer in. Geschrokken ziet zij dat de wasmand bijna leeg is, er liggen een aantal kledingstukken in. Half onder een bloes ziet zij een slipje wat zij niet kent, Katrien haalt het uit de wasmand en ruikt gelijk de geur van haar stiefmoeder. Snel snuift ze de geur uit het slipje en denkt dat haar stiefmoeder klaar is gekomen in het slipje.

Snel legt zij het terug samen met haar slipje, zodra Katrien in haar kamer is hoort zij Ben naar boven komen. Gelukkig heeft haar slaapkamer deur een ruitje, normaal heeft zij daar altijd iets voor hangen maar nu heeft zij er een kleine ruimte gemaakt. Staande op een krukje kijkt ze de gang in, de deur van Ben staat nog open.

Dan komt de jonge man de slaapkamer uit en loopt de badkamer in, Katrien kan net niet zien wat hij er doet maar als hij naar buiten komt heeft hij in zijn hand de twee slipjes. Zijn broek is los en door de openstaande gulp komt zijn dikke paal naar buiten. Hijgend laat Katrien zich van het krukje glijden en maakt snel haar kleren los, met haar vingers streelt zij zichzelf binnen een paar minuten naar een ongekend orgasme. In de badkamer ziet Ben de twee slipjes liggen, zonder aarzeling pakt hij ze en voelt zijn pik hard worden.

Zijn broek zit te strak waardoor zijn pik zeer doet, snel rits hij hem open en haalt zijn grote en harde paal eruit. Het lijkt wel of hij iets hoort en snel loopt hij over de gang naar zijn kamer, leunend tegen de deur schuift hij zijn broek en slip van zijn billen. De natte slipjes legt hij rond zijn warme en kloppende paal en voor hij zich kan beheersen komt hij schokkend klaar. Zijn zaad dringt in de slipjes die hij naar zijn mond brengt en ze stuk voor stuk leeg zuigt, als zijn lichaam weer tot rust is gekomen luistert hij naar de geluiden in huis.

Zachtjes opent hij zijn deur en gaat naar de badkamer, de slipjes stopt hij terug in de wasmand en na zich opgefrist te hebben loopt hij terug naar zijn kamer.

Zijn pik is niet helemaal slap geworden en beweegt bij iedere stap, glimlachend gaat hij zijn kamer in. Katrien heeft haar stiefbroertje naar de badkamer zien lopen en even later weer terug. Zijn pik was minder hard maar nog steeds erg mooi. Al haar vriendjes hadden een minder grote paal als haar stiefbroertje heeft, nu ze hem gezien heeft wil ze die ook echt in haar hebben. Langzaam opent zij de deur en loopt de badkamer in, langzaam bukt zij zich om de natte slipjes te pakken. Net als ze er eentje vast heeft hoort ze iemand op de trap, snel trekt ze haar broek naar beneden en gaat op het toilet zitten.

Even later gaat de deur open en komt haar stiefmoeder binnen, glimlachend kijkt Eva naar haar stiefdochter en pakt dan de wasmand. Aan het gezicht van Katrien is te zien dat ze graag iets uit de mand had willen pakken. Zonder iets te zeggen verlaat ze de badkamer en gaat naar beneden, in de keuken zet ze de wasmand op de tafel. Ze pakt het slipje en voelt dat het natter is, haar reuk vertelt haar dat er sperma in zit.

In het slipje van haar stiefdochter zit dat ook, glimlachend doet ze de was in de machine en zet deze aan. Nu pas raakten ze elkaar aan en begonnen ze elkaars zaad uit te wrijven over hun naakte jongenslijven. Met een speelse aai van Theo over Johns lul stond zijn apparaat ook weer obsceen omhoog. John, bruin, glimmend van zijn eigen sperma, gespierd, stijve pik liggend op zijn buik, wachtte geil en nieuwsgierig af.

Theo pakte dus 4 jongensslipjes van zichzelf, legde die puberbroekjes over Johns naakte lijf, op zijn borst en buik, en begon met een veer Johns stijve lul te aaien. John verstrakte van genot: Hij was weer heet en geil. Vooral toen Theo behendig de voorhuid van Johns stijve naar achteren schoof, kreunde John onwillekeurig van genot. Die veer vooral langs de onderkant van zijn eikelrand deed zijn werk: Johns realiseerde zich, dat dit niet lang zou duren zo: John gaf zich kronkelend gewonnen: Geloof het of niet, maar John begon spontaan weer te schokken: Theo genoot van dit geile gebeuren: Machteloos stond John in hoogste staat van opwinding zijn geil uit zijn lul te rukken rijdend tegen de natverpakte stijve van de jongere Theo!

Nadat de boys 10 minuten nodig hadden om bij te komen, was het Johns beurt om Theo te verrassen. Nu beval John, dat de weer naakte Theo moest gaan liggen.

John ging naar boven, en kwam terug met zijn scheerapparaat!

natte slipjes afgetrokken lul

Geile sex meiden vingeren lesbi


Over de seksualiteit had zij hun ook alles verteld, stiefmoeder had gewoon verteld wat een vrouw lekker vond en wat een man lekker vond. Zij had het pijpen voorgedaan met een grote dildo die zij zelf gebruikte, aan Ben had zij laten zien hoe een man een vrouw kon opwinden met zijn vingers en mond.

Katrien was haar stiefmoeder erg dankbaar voor het vertellen van zoveel dingen, haar verkering was alweer drie maanden uit. De jongen hield het met nog twee andere meisjes zonder dat die het van elkaar wisten. Toen Katrien laat in de avond thuis kwam vertelde haar stiefmoeder dat zij de jongen van haar had gezien in het winkelcentrum met een meisje waar hij heel close mee stond te tongen. Zonder verder erover na te denken had zij hem gebeld en het gelijk uit gemaakt, de jongen was niet meer langs geweest.

Met haar natte slip loopt ze de badkamer in, op de kamer van Ben hoort ze muziek. Lachend laat ze het slipje in de wasmand glijden, haar oog valt op een slip van haar stiefmoeder.

In het kruis zit een donkere plek, heeft zij hetzelfde gedaan? Eva wandelt door het huis en is bezig met de schoonmaak, soms moet je als vrouw je huis eens verder schoonmaken. Fluitend en zingend is de beneden verdieping gedaan, boven moet ze nu nog twee kamers.

Zij besluit om eerst de kamer van Katrien te doen, haar stiefdochter heeft de laatste tijd geen vriendje meer gehad. Na die waardeloze kerel van de laatste tijd is zij erg blij dat deze verkering weer uit is. Katrien is erg vrolijk de laatste tijd en Eva weet nog steeds niet waarom dat het zo is. Gelijk dacht zij eraan dat Katrien misschien weer een vriendje had, op de één of andere manier kon zij zich dat niet voorstellen. Haar eigen ondergoed lag altijd onaangeraakt in de wasmand, toen zij nog eens had gekeken zag zij waarom.

Een paar dagen later had zij diep uit haar lingerie verzameling een sexy slip gepakt, toen deze rond haar billen zat voelde zij een heerlijk gevoel door haar lichaam stralen.

Het was alweer lang geleden dat Eva seks had gehad, haar man had geen zin meer en vreemd gaan zag zij niet zitten ondanks dat haar man het toestond. Vroeger droeg zij ook altijd opwindende lingerie, zodra haar kleren uit waren kon hij niet van haar afblijven tot zes jaar geleden. Van de één op de andere dag had hij geen zin meer, zijn pik die vroeger rechtop stond als zij haar benen liet zien, wilde niets meer.

Wat Eva ook probeerde hij werd niet hard meer, na een aantal dokters bezoeken kwamen zij erachter dat hij een bepaalde ziekte had die ervoor zorgde dat hij geen opwinding meer voelde. Zo nu en dan verwende hij haar nog wel, vroeger was hij een meester met zijn mond en vingers. Ook daar had hij niet veel zin meer in, haar gedachte gaan even terug naar het begin van de relatie.

Zodra ze even alleen waren verwende hij haar, hoeveel keren Eva klaar is gekomen op de vreemdste plekken is niet te tellen. Tijdens de gedachten had zij zichzelf verwend en binnen een paar seconden was ze hevig klaar gekomen in de slip. Geschrokken van zichzelf had ze het slipje uit getrokken, zonder er bij na te denken had ze hem in de wasmand gegooid. De volgende morgen wilde zij de was mee nemen toen haar oog op het slipje viel, ze raapte hem op en zag er vlekken in zitten.

Ze bracht hem naar haar neus en wist gelijk dat het sperma vlekken waren, heel even werd ze boos en gelijk moest zij lachen. Ben was dus bezig met het bevuilen van de slipjes van Katrien en die van haar, in haar hoofd vlogen de gedachten heen en weer. Na een poosje wist zij wat zij moest doen, de jongen zou de tijd van zijn leven krijgen en misschien kon zij ook weer eens genieten van een man. De laatste keer dat zij Ben naakt had gezien was zij een beetje geschrokken van de grote van zijn paal, half stijf stond die recht vooruit en was groter dan die van haar man.

Eva opent de deur van haar stiefdochter en loopt naar binnen, op het bureau liggen verschillende papieren. Er ligt ook een schrift, ertussen zit een pen en uit nieuwsgierigheid opent Eva het schrift. Normaal leest zij nooit de spullen van haar stiefdochter, maar er hangt een heerlijke en opwindende sfeer in de kamer van Katrien.

Glimlachend leest zij een aantal bladzijden, er wordt beschreven wat zij de dag heeft gedaan en hoe die is gegaan. Een paar bladzijden verder gaat het over thuis, ineens ziet Eva de naam van Ben staan. Snel gaat zij een stukje terug, als de naam van haar stiefzoon voor de eerste keer langskomt, gaat zij zitten en leest het stuk aandachtig.

Dit is alweer de derde keer dat er eentje weg is. Vanavond ga ik op zoek, ik vermoed dat hij bij Ben in zijn kamer ligt. Eva is uit en Ben gaat dadelijk even naar een vriend, ik hoor hem het huis verlaten. Snel loop ik zijn kamer in maar kan de slipjes nergens vinden, teleurgesteld ga ik de badkamer in.

De wasmand staat op de grond en bovenop liggen mijn slipjes, ik pak ze eruit en voel dat ze nat zijn. Na een kort onderzoek ruik ik dat er sperma in zit, mijn vermoeden is dus goed.

Ben gebruikt mijn slipjes om in klaar te komen, ik was hier heel boos over maar vind het eigenlijk ook wel erg leuk. Ik ga rustig nadenken hoe ik hem kan betrappen en hem dan een straf zal geven. Dit gaat een leuke tijd worden, waarschijnlijk heb ik snel eindelijk weer eens een echte paal voor mij.

Er volgen een paar bladzijden met minder interessante dingen, dan komt er weer een bladzijde met de naam van Ben erin. Alle drie de slipjes zijn door Ben gebruikt, in een string van mij zitten grote vlekken en in beide andere slipjes iets minder grote. Na een kort onderzoek weet ik dat Ben ze heeft gebruikt om klaar te komen.

Het is wel raar dat Eva ook een heel geil uitziend slipje heeft gedragen, ik heb al heel lang niet meer gezien dat Eva die draagt. Zal zij ook weten wat Ben doet? Of is het omdat ze eindelijk weer zin krijgt en zich weer wil laten zien als een mooie en opwindende vrouw? Eva is nog steeds een heel mooie vrouw, soms gaan mijn gedachten wel eens naar een avondje op bed samen met haar. Deze gedachten hebben mij vroeger bang gemaakt maar nu weet ik dat ik gewoon bi ben.

Je weet maar nooit misschien kan ik dat nog wel eens gebruiken. Eva doet het schrift dicht en kijkt met gemengde gevoelens door de kamer, in een soort trans staat zij op en gaat verder met de kamer van haar stiefdochter.

Even later doet zij de kamer van Ben, nergens vind zij een slipje of iets in die richting. Het bed heeft een aantal vlekken waardoor Eva glimlachend weet dat haar stiefzoon zich regelmatig aftrekt tussen de lakens. De gevoelens zijn heel heftig in haar lichaam, niet alleen door de dingen die Ben doet, maar zeker over de bekentenis van Katrien. Vroeger heeft Eva ook verschillende malen seks gehad met een vriendin, zelfs in het begin van haar huwelijk deed zij het nog.

Na de geboorte van Katrien is er nooit meer iets van gekomen. Zij dacht dat het weg was maar nu voelt ze een zalige warmte door haar lichaam gaan, deze bekentenis van Katrien zal haar leven drastisch veranderen. Ten eerste moet zij iets verzinnen voor Ben, daarna komt Katrien aan de beurt. Zij wil haar stiefdochter graag leren hoe het is om seks te hebben met een vrouw, zij moet het niet leren van een vreemde. Ben zal zijn eerste echte seks hebben met zijn stiefmoeder of zijn stiefzus, gemeen glimlachend loopt zij de kamer uit en ruimt haar schoonmaak spullen op.

Die avond zal zij ze beide goed in de gaten houden zonder dat zij het merken. Katrien is als eerste die dag thuis, zij geeft haar stiefmoeder een kus en merkt aan haar dat ze vrolijker is. Na een kort gesprek gaat Katrien naar haar kamer, het slipje wat zij draagt plakt aan haar kutje. Verschillende malen heeft zij er een paar druppels urine in laten lopen, op de terug weg naar huis was de opwinding zo hoog dat ze haar sappen in het slipje voelde lopen.

Dit slipje legt zij straks bij het andere slipje in de wasmand, Ben heeft dan een slipje voor het uit kiezen. Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen. Ze maakt haar broek los en schuift die samen met haar slipje van haar billen, haar vingers strelen langs haar natte kutje en als ze een vinger diep in haar duwt voelt ze een hevige opwinding. Met haar duim streelt ze over haar groeiende klitje, in een trans van genot hoort ze de stem van Ben.

Dit is genoeg voor haar om tot een daverend orgasme te komen, even later heeft zij zich weer aangekleed en loopt met een heerlijk gevoel de badkamer in. Geschrokken ziet zij dat de wasmand bijna leeg is, er liggen een aantal kledingstukken in.

Half onder een bloes ziet zij een slipje wat zij niet kent, Katrien haalt het uit de wasmand en ruikt gelijk de geur van haar stiefmoeder. Snel snuift ze de geur uit het slipje en denkt dat haar stiefmoeder klaar is gekomen in het slipje. Snel legt zij het terug samen met haar slipje, zodra Katrien in haar kamer is hoort zij Ben naar boven komen.

Gelukkig heeft haar slaapkamer deur een ruitje, normaal heeft zij daar altijd iets voor hangen maar nu heeft zij er een kleine ruimte gemaakt. Staande op een krukje kijkt ze de gang in, de deur van Ben staat nog open. Dan komt de jonge man de slaapkamer uit en loopt de badkamer in, Katrien kan net niet zien wat hij er doet maar als hij naar buiten komt heeft hij in zijn hand de twee slipjes.

Zijn broek is los en door de openstaande gulp komt zijn dikke paal naar buiten. Hijgend laat Katrien zich van het krukje glijden en maakt snel haar kleren los, met haar vingers streelt zij zichzelf binnen een paar minuten naar een ongekend orgasme.

In de badkamer ziet Ben de twee slipjes liggen, zonder aarzeling pakt hij ze en voelt zijn pik hard worden. Ik ben gek op gedragen slipjes, ik ruik ze altijd graag van mijn vriendin. Laat ik me eerst even voorstellen, ik ben Tom en heb een leuke vriendin Daphne.

Maar ik heb een fetish voor gedragen vrouwen slipjes. Het begon allemaal al een tijdje geleden, ik was mij aan het rukken op de slaapkamer toen mijn vriendin aan het werk was. Toevallig lag er een slipje in bed en tijdens het rukken begon ik eraan te ruiken.

Het was opwindend, veel opwindender dan normaal met alleen rukken. Ik kon haar kutje gewoon ruiken, het leek voor mij wel of ze voor me lag. De geur was geil, het overdonderde mij zo dat ik der slipje aan het likken was en mezelf aan het rukken.

Dat was het moment waar de fetish begon, ik kan het zo terug spoelen als een soort film. Sinds die keer ruk ik mij vaker met slipjes van mijn vriendin. Vooral als ik weet dat ze een hele avond geil is geweest, kijk ik niet meer alleen uit naar de sex. Ik heb ook zin om aan dat geile slipje te ruiken, wetend dat ze de hele avond nat was. Het werd een soort obsessie, maar wel een hele geile.

Vreemd gaan deed ik niet, zo was ik niet dacht ik altijd. Maar opeens kwam er een punt dat ik dacht dat er vast wel kansen waren om aan slipjes te ruiken van andere vrouwen. Eigenlijk kon ik die vragen niet echt beantwoorden, het idee leek mij heel geil maar ik wist niet hoe ik eraan moest komen.

Toen kwam de eerste situatie langs. Ik was samen met Daphne bij Sophie. Sophie is al zeker een jaar of 10 een vriendin van Daphne, een erg mooie meid van rond de jaar. Sophie heb ik nooit vaak met een vriend gezien, zeker geen lange relatie.

Daardoor had ik wel eens fantasieën over haar. Gewoon met het idee, hoe zou het zijn om haar te neuken of te likken. Het was een hele gezellige avond, veel wijn en bier ging erdoorheen. Sophie rookt aardig wat dus tegen een uur of half 12 vroeg ze of Daphne even mee ging sigaretten halen. Want haar pakje was bijna leeg en had geen zin om alleen te lopen. Ik zette de tv aan en was al lekker aangeschoten. Toen kwam het idee opeens in mij om in de wasmand van Sophie te kijken , ik keek door het raam en zag ze al aan het eind van de straat lopen.

Ik ging snel naar boven en keek in de slaapkamer, geen wasmand te vinden hier. Ik liep erna toe, een tikkeltje zenuwachtig, opende snel de wasmand en zag eerst een trui liggen. Theo genoot van dit geile gebeuren: Machteloos stond John in hoogste staat van opwinding zijn geil uit zijn lul te rukken rijdend tegen de natverpakte stijve van de jongere Theo!

Nadat de boys 10 minuten nodig hadden om bij te komen, was het Johns beurt om Theo te verrassen. Nu beval John, dat de weer naakte Theo moest gaan liggen. John ging naar boven, en kwam terug met zijn scheerapparaat!

John wist precies wat hij wilde: Hier had John vaak van gedroomd. Gelaten zag Theo toe, hoe John het apparaat aanzette. Hij veerde aangenaam getroffen op, toen het trillende apparaat in contact kwam met zijn onderbuik, en de eerste haartjes weg werden geschoren. Het vibrerende apparaat gaf een onverwacht geil gevoel in zijn toch al opgewonden jongenskruis. Vlak voor de zaadlozing was zijn onderbuik en zak vrij geworden van al zijn schaamhaar.

John troostte hem, door zijn schrale huid rondom zijn stijve rijkelijk te behandelen met babyolie: Daarna goot hij een scheut olie in zijn linkerhand en zijn rechterhand en pakte pardoes met de volle hand de naakte, kale zak en stijve pik van Theo vast en glibberde zijn beide handen er behendig over heen, heen en weer, heen en weer Theo steigerde met zijn heupen omhoog tegen de natte, gladde rukbeweging in. Eerst dat vibrerende scheerapparaat en nu die glijdende handen van John als een koker om zijn glimmende stijve lul was snel te veel: Opeens krulde Theo schreeuwend zijn rug omhoog, stootte fanatiek tegen de rukkende vuisten van John, en kwam kermend en sidderen klaar met felle stralen wit jongenssap uit zijn gladde penis:

natte slipjes afgetrokken lul