Natte pruimen wijde kutjes

natte pruimen wijde kutjes

..

Neuken gelderland body to body massage zuid holland
natte pruimen wijde kutjes

..

Ik was overrompeld door haar directheid en stamelde: Achter me hoorde ik het tweetal iets tegen elkaar fluisteren en voordat ik halverwege de gang was riep Aimee me achterna: Je moet wat doen. Je moet beneden een fles Safari voor ons halen. Ik had weinig zin om loopjongen te gaan spelen voor dit kreng. Ze keek me zelfvoldaan aan en haar vriendinnetje keek al even arrogant.

Meisjes in de puberteit doen soms rare dingen en ik wilde een scêne voorkomen. Als ze inderdaad begonnen te gillen, dan had ik inderdaad heel wat uit te leggen aan Bert. Verder nog wat, prinses? En breng hem maar naar mijn kamer, da's die deur daar. Ik draaide me weer om en liep naar beneden. De drank werd uitgeschonken aan de bar en ik kon moeilijk een hele fles Safari vragen zonder rare blikken te krijgen.

En dus liep ik naar de keuken en schoot daar een jongen in een schort aan. Hij geloofde mijn smoesje dat de Safari op was bij de bar direct en ik bood snel aan dat ik wel even een nieuwe fles wilde brengen.

Even later sloop ik met de fles drank in mijn ene hand en mijn whisky in de andere hand de trap weer op naar boven. Na een klop op de aangewezen deur deed het vriendinnetje van Aimee de deur voor me open en ik stapte de ruime kamer in. De meisjes hadden niet de moeite genomen om iets anders aan te trekken en liepen nog steeds rond in een slipje en een topje met spaghettibandjes.

Ik overhandigde het meisje dat de deur voor me had geopend de fles Safari en stak mijn vrijgekomen hand uit: Het meisje keek een beetje verbaasd, maar gaf me toch netjes een hand en zei: Ze verbaasde me door me keurig netjes een hand te geven.

Bedankt voor de Safari, Willem. Wil je ook een glaasje? De meisjes waren ineens de vriendelijkheid zelve en ik vroeg me af of ze iets aan het bekokstoven waren of dat ze gewoon als een blad aan een boom waren omgeslagen. Aimee begon met het mixen van de drankjes. Ze haalde een pak jus uit haar eigen koelkast, schonk dat in de twee glazen en deed er vervolgens een flinke scheut Safari bij. Ik keek de kamer eens rond en maakte wat opmerkingen over de aanwezige popsterren die aan de muur hingen.

De meisjes waren helemaal weg van Robbie Williams en ze begonnen me uit te leggen waarom hij zo geweldig was. Van het felle kreng dat me in de gang op mijn plaats had gezet, was niks meer terug te vinden en ik vermaakte me wel met de twee tieners.

Zittende op de bureaustoel van Aimee genoot ik van mijn whisky, babbelde wat met de schaars geklede meisjes en keek ondertussen eens naar hun lichamen. Het waren twee mooie meiden. Aimee had lang blond haar, blauwe ogen en het gezicht van een engeltje. Hiermee kon ze erg gemeen kijken, had ik op de gang ervaren. Maar als ze lachte dan straalde ze oogverblindend. Ze had een strak figuur met lange benen. Madelon had bruine krullen tot op haar schouder.

Haar eveneens bruine ogen keken vrolijk de wereld in. Voor haar lichaam hoefde ze zich al evenmin te schamen als haar vriendin.

Het was rond waar het rond moest zijn en vlak op de juiste plaatsen. Haar boezem was wat voller dan die van Aimee, wat haar erg vrouwelijk maakte. De meisjes hadden hun glas leeg en Aimee sprong op van het bed om een nieuwe mix in te schenken.

Ze liep blootsvoets naar de koelkast en boog voorover om de jus te pakken. Hierbij stak ze haar kontje in mijn richting en ik slikte even bij de aanblik van de ronde billen, die slechts omsloten werden door het dunne laagje stof van haar roze slipje. Als een volleerde barvrouw mixte ze twee nieuwe drankjes, gaf er eentje aan haar vriendin en ging weer op het bed zitten. We babbelden gezellig verder en ik vermaakte me een stuk beter dan met de saaie lui die beneden aanwezig waren. Op een gegeven moment ging Madelon op haar buik liggen met haar gezicht naar mij toe.

Ze ondersteunde haar bovenlichaam op haar ellebogen en of ze het door had weet ik niet, maar ze had een behoorlijke inkijk. Ik moest moeite doen om niet al te opvallend naar de jonge schoonheid te kijken, maar mijn blik richtte zich regelmatig op haar decolletè.

Jammer genoeg duurde het niet lang voordat de dames hun glas leeg hadden en Madelon sprong van het bed om de glazen te vullen. Ook zij boog zich voorover bij de koelkast en ik werd wederom getrakteerd op een heerlijk uitzicht.

Madelon ging naast haar vriendin tegen de achterwand van het bed zitten. Ik zat op de bureaustoel aan het voeteneinde en deed net alsof ik het doodnormaal vond om met twee schaars geklede tieners te borrelen. Mijn uiterlijke sereniteit stond echter in schril contrast met de wilde opwinding die ik van binnen voelde. De meisjes zelf oogden ontspannen. Of dit door de gemoedelijke sfeer kwam of door de Safari weet ik niet, maar in het begin hadden ze aardig opgekruld op het bed gezeten, met de knieën stijf tegen elkaar aan en nu zakten ze wat onderuit en deden ze een stuk minder moeite om kuis over te komen.

Ik vroeg Aimee waar het toilet was en excuseerde me. Met een half stijf lid is het moeilijk plassen en ik deed mijn uiterste best de boel een beetje netjes en schoon te houden.

Dit lukte aardig en even later nam ik weer plaats tegenover de twee meisjes, die zich prima schenen te vermaken, want ze waren uitbundig aan het lachen toen ik binnenkwam. Ik nam nog een slok van mijn Single Malt, die vrijwel op was. Het viel me op dat Madelon haar benen voor zich had gestrekt en iets uit elkaar had liggen, zodat ik vrij zicht had op haar slipje. Zo onopgemerkt mogelijk keek ik tussen haar benen. Het idee dat een laagje felblauw katoen het enige was wat mij scheidde van een vrije blik op haar poesje, deed me het zweet uitbreken.

De meisjes hadden niks in de gaten en praatten en lachten gezellig. Op een gegeven moment zette ook Aimee haar voeten wat uit elkaar. Ze had haar knieën opgetrokken en tot nu toe tegen elkaar gehouden, maar ook zij gunde me nu gewild of ongewild een blik op de voorkant van haar roze slipje.

Mijn opwinding nam nog meer toe en ik voelde mijn lid groeien in mijn shorts. Ik probeerde normaal aan het gesprek deel te nemen, maar had moeite mijn ogen van dat lekkers af te houden.

Ondertussen hoopte ik dat ze het niet zouden merken, want anders zouden ze waarschijnlijk direct anders gaan zitten. Na een tijdje legde Madelon haar linker been nog iets verder opzij en mijn blik werd onbedwingbaar naar haar kruis getrokken. Toen ook Aimee haar benen bewoog en iets verder uit elkaar zette, vlogen mijn ogen naar haar slipje en dit keer hadden de meisjes het overduidelijk in de gaten.

De blik in haar ogen vertelde me echter dat ze dit niet was en ze deed ook geen moeite haar benen te sluiten. Nee, natuurlijk niet, " stamelde ik. Volgens mij vind je het maar wat spannend.

Snel sloeg ik mijn benen over elkaar. Aimee volgde haar voorbeeld en gunde me nu ook een ongehinderde blik op haar kruis. Ik was even overrompeld geweest door de directheid van de meisjes, maar hervond mezelf snel en zei: Ze bleven wijdbeens voor me zitten en schenen er plezier in te hebben dat ik ongegeneerd naar hun kruis zat te kijken. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zag dat Madelon haar hand over haar buik naar beneden liet glijden en zachtjes over haar slipje begon te wrijven.

Overrompeld of niet, veel bedenktijd had ik niet nodig. Deze kans liet ik me niet ontgaan! Ik haalde mijn geld uit mijn broekzak en overhandigde Madelon tien euro.

Ik overhandigde Aimee ook tien euro en ging weer zitten. De meisje legden hun geld op het nachtkastje en openden hun benen weer voor me. Ze hadden blosjes op hun wangen gekregen. Dit keer schoven de handen van het veertienjarige sletje niet van haar buik naar beneden, maar omhoog. Langzaam schoof ze de stof van haar topje omhoog. Toen ik de onderkant van haar borsten kon zien, wachtte ze even en keek me verleidelijk aan. Godverdomme, deze lolita wist hoe ze een man gek kon krijgen!

Tergend langzaam schoof ze de stof verder omhoog en ontblootte haar bovenlijf voor me. Ze trok het topje helemaal uit en smeet het in een hoek. Haar borsten waren om van te dromen zo mooi. Vol rond en nog perfect in vorm.

Haar tepelhoven slechts lichtjes donkerder dan de huid. Ze lachte en dronk haar glas leeg. Nu was Aimee aan de beurt, ook zij schoof haar topje langzaam omhoog en even later zat ze topless naast haar vriendinnetje op bed.

Haar borsten waren iets kleiner en puntiger, maar zeker niet minder lekker. Haar tepels stonden stijf vooruit. Madelon zat al weer lekker over haar slipje te wrijven. Ik had het idee dat ze niet eens zozeer deed om mij op te geilen, als wel omdat ze het zelf gewoon lekker vond. Madelon opende haar mond en begroette de tong van Aimee. Ze kreunde even toen ze heftig begonnen te tongen.

Ik keek genietend toe terwijl de twee topless meisjes met elkaar vreeën. Aimee draaide zich van haar vriendinnetje af en dit keer nam zij het woord. Mijn hand gleed dan ook zonder een seconde te twijfelen in mijn broekzak. Ik trok een twintigje uit mijn stapeltje bankbiljetten en gaf dit met een glimlach aan Aimee, die het bij de twee tientjes op het nachtkastje legde. De meisjes hadden het geduld niet meer om de spanning op te bouwen.

Snel ontdeden ze zich van hun slipje en gingen wijdbeens voor me liggen. Mijn blik werd direct tussen de benen van Aimee getrokken, want deze had nog een verassing voor me in petto. Haar jonge kutje was namelijk ontdaan van alle haar. Ze had een volledig kaal kutje. Madelon had haar schaamhaar keurig getrimd tot een verticaal streepje op haar schaamheuvel, wat er ook niet verkeerd uitzag. Haar vinger gleed al snel tussen de glinsterende schaamlippen, die net zo kaal waren als die van Aimee en ze begon zich heerlijk voor me te vingeren.

Het andere sletje volgde haar voorbeeld en begon ook haar klitje te verwennen. Ik liet de meisjes begaan en genoot van het showtje. Je krijgt niet iedere dag de kans om toe te kijken hoe twee bloedgeile schoolmeisjes zich voor je liggen te vingeren. Ik merkte dat Madelon me aan lag te kijken terwijl ze zich vingerde. Haar half gesloten, sensuele ogen zochten de mijne en toen we contact maakten, hijgde ze: De blikken van beide meisjes richtten zich op de bobbel in mijn broek.

Meer aanmoediging had ik niet nodig en heel langzaam opende ik mijn riem. Ik knoopte mijn broek los en deed mijn gulp open. Vervolgens stond ik op en duwde mijn pantalon naar beneden, zodat die om mijn enkels viel.

Mijn vingers omklemden mijn onderbroek en schoven die aan de voorkant naar beneden. Hierdoor sprong mijn erectie naar voren en stond een klein moment te wiegen. Wat een lekkere lul heb je. Oh" dit is zoooo geil. Het feest beneden was ik volslagen vergeten. Er bestond alleen maar deze kamer, met twee bloedmooie meisjes voor me op bed die met hun kutje lagen te spelen, terwijl ze toekeken hoe ik mezelf bevredigde. Aimee kwam als eerste klaar.

Ze bleef strak naar mij kijken en bereikte kreunend haar hoogtepunt. Niet veel later bereikte haar vriendinnetje haar climax en de meisjes lagen hijgend bij te komen op bed. Ik vroeg of ze nog zin hadden in wat Safari, want ik zag dat hun glazen leeg waren. Ze wilden allebei nog wel wat en ik pakte de inmiddels halflege fles.

Ik schonk het echter niet in hun glazen, maar stelde de meisjes voor dat ze het puur zouden drinken en dan wel op een hele bijzondere wijze. Hier hadden ze wel oren naar en ik gaf hen opdracht op hun rug te gaan liggen, met hun hoofd bij de rand van het bed. Opgewonden gingen ze klaar liggen in de gewenste positie en openden hun mond.

Ik ging bij hun hoofden staan en richtte mijn pik met mijn linkerhand op de opengesperde mond van Aimee. Vervolgens schonk ik met mijn rechterhand wat Safari op mijn paal en dit stroomde direct naar beneden, haar mond in. Nu richtte ik me op haar en liet wat Safari via mijn pik in haar mond lopen. Ze slikte het door en ik vroeg aan Aimee of ze meer wilde. Dit wilde ze wel en op die manier schonk ik een flinke hoeveelheid Safari bij de meisjes naar binnen. All models are 18 years or above.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Vuist in harige Duitse pruim ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Bierflesje en eigen vuist in een bizar gezwollen piercing kut. Geil kutje pist in haar slipje als voorbereiding op het scheren. Franse brunette krijgt een flinke vuist in haar reet. Neger rost zijn vuistdikke leuter in een een blanke huismoeder. Sexy Duitse blondine solo in latex pakje.

Dokter Kink verstopt zijn vuist in het patientje. Massage ballen in een harig kutje. Grote vuist in haar amateur kut.

3 lullen in 1 kut meisje zoekt sex

  • Mega dildo in kut massage hoogtepunt
  • Clitoris likken squirtende kut
  • NEGERIN GEZOCHT BENGELENDE TIETEN

Amateur escort den haag bobbi eden sex


natte pruimen wijde kutjes