Naakte geile meisjes vacuum tieten

naakte geile meisjes vacuum tieten

Was dit vernedering zonder seks? Waarom kleedde hij zich niet uit? Ze voelde dat hij de riemen in haar bilnaad uiteentrok en wat olie tussen haar billen liet druppelen en haar anus masseerde. Nu wist ze echt niet meer wat ze moest denken en voelen. Het voelde exhibitionistisch en bloot. Nog nooit had hij haar zo anaal beetgepakt. Wat ging er nog komen? Wat ze al vreesde gebeurde ook, een zware plug met de lange paardenstaart werd tegen haar anus geduwd.

Hij was te groot en ging er niet in. Ze was blij, maar hij gaf het niet op, nam haar bit beet en draaide haar gezicht zodat ze hem wel aan moest kijken, zoals je een paard beetpakt. Ze keek hem aan en hij keek naar haar terwijl hij aanzette en duwde. Beiden werden ze er geil van en ze werkte mee. Hij duwde nog wat en de plug met staart werd in haar kontje geschoven, Ze gromde en viel op haar buik toen het dikste deel haar anus oprekte en daarna versmalde en daar onwrikbaar werd vastgehouden door haar kringspier en de riemen van het harnas.

Ze ging weer terug op handen en knieën staan. Tussen haar benen door zag ze de staart hangen. Van haar zelf was ondertussen niets meer te vinden. Ze voelde zich pony en haar man was voor haar een vreemdeling die haar als een pony behandelde.

Ze zou het laten gebeuren. Was dit nu "sub space" waarover ze ergens gelezen had? Hij liet haar van tafel opstaan en deed haar handen omhoog met haken die aan de armbanden zaten.

Die werden aan elkaar geklikt en met een koord aan het plafond vastgemaakt. Hij moest ervoor op een stoel gaan staan. Daar zaten nog haken van de schommel die de kinderen vroeger in de kamer hadden.

Ze stond ingesnoerd, op laarzen als hoeven en met ingebonden borsten, tepels met ringetjes, staart en hoofdstel met bit waardoor de moest kwijlen. De riemen sneden in haar bilnaad. Ze droomde weg en voelde zich geil worden. Ze gaf zich er aan over en het speeksel liep over haar kin en borsten. Hij kwam aan met een blinddoek. Ze schudde heftig haar hoofd maar hij trok zich er niets van aan. De blinddoek werd voorgedaan over het hoofdstel en ze zag niets meer.

Ze moest vertrouwen hebben. Geblinddoekt aan het touw hangend voelde ze plotseling een scherpe pijn op haar borsten. Ze kon niets zien maar vermoedde zweeptikken. Zo klonken ze ten minste. Ze probeerde zich weg te draaien, maar dat was zinloos. De tikken kwamen dan van de andere kant. Haar tepels werden niet ontzien en door de tepelringen waren die extra gevoelig. Tranen liepen over haar wang en haar pijnkreten werden door het bit gesmoord.

Haar borsten waren nat van het speeksel dat in straaltjes langs het bit liep. Bij iedere slag trok ze in een reflex een knie op, alsof dat bescherming zou bieden. Ze moest het ondergaan en voelde hoe hij een borst optilde door er een hand onder te houden.

Ging hij haar strelen? De borst die opgetild was kreeg nu harde tikken aan de bovenkant en toen die losgelaten werd, herhaalde het proces zich met de andere borst. Na de zweepslagen voelde ze hoe hij haar borsten liefdevol met olie inwreef. Ze was wel blij dat hij niet sprak en niets vroeg. Wat moet je zeggen als hij vraagt wat je ervan vindt? Ze was passief en gepijnigd. Kennelijk kickte hij erop als ze machteloos door hem kon worden vernederd. Daarna voelde ze hoe er met haar tepels werd gerommeld en al snel werd haar duidelijk dat er riempjes aan de ringen waren vastgemaakt.

Ze voelde hoe haar borsten pijnlijk aan de tepels werden opgetrokken en weer vielen. De riemen door haar bilnaad werden losgemaakt en haar kutje kwam vrij. Zijn vingers zochten haar klit. Ze duwde haar benen instinctief tegen elkaar.

Ze voelde hoe hij wegging. Even later werden haar benen beetgepakt en uit elkaar gezet. Het was een spreidstang en haar benen -hoeven eigenlijk- stonden nu heel ver uiteen. Ze voelde zich kwetsbaar. Zijn vingers gingen weer door haar kutje en ze voelde hoe nat ze was, ze sopte gewoon. Hij aaide langs haar clit. Net genoeg om het te voelen, maar te weinig en te kort om er op klaar te komen.

De riempjes aan de tepelringen hingen zwaar aan haar tepels en ze kwijlde. Wat zou er nog komen? Had hij dit al die jaren gemist of was hij pas laatst op dit soort gedachten gekomen? Was het zijn revanche omdat ze een betere baan had dan hij en meer verdiende? Wilde hij de baas over haar spelen?

Alles ging door haar hoofd. Op dat moment werd er gebeld. Ze schrok en gromde uit protest, ze wilde los en naar een andere kamer.

Ze schudde wild haar hoofd. Haar bit liet weinig hoorbaar protest door, maar dat ze dit niet wilde was duidelijk. Hij ging naar de hal en slot de kamerdeur achter zich. Ze hoorde stemmen en ze kon wel door de grond zakken van schaamte toen hij haar blinddoek afdeed en hij met een andere vrouw in de kamer naar haar stond te kijken. Ze voelde dat ze een rood hoofd kreeg. Wanhopig keek ze naar haar man, maar die gaf geen krimp.. Het was een jonge vrouw, klein van stuk, bijna een meisje nog, ze schatte dat het een Oost-Europees meisje was.

Dat maakte de situatie nog genanter. Hier hing ze naakt voor een kind nog. Het meisje keek haar aan en streelde haar wang. Wegkijken was geen optie want hij had haar bit vastgepakt. Ze kon haar ogen wel dichtdoen, maar ze wilde zien wat er gebeurde. Ze kon alleen maar grommen en kwijlen. Ze wilde niet knikken en niet met haar hoofd schudden. Ze zochten het maar uit. Het meisje dat dus Susan heette nam het initiatief en maakte haar hoofdstel los.

Eindelijk kon ze haar kaken ontspannen en haar speeksel inhouden. Maar nog steeds stond ze met haar handen omhoog en haar benen gespreid. Ze werd door het meisje van boven tot onder bekeken. Haar man keek haar aan en toen het meisje bukte en haar schaamlippen beetpakte en licht uiteentrok voelde ze zich rood worden.

Schaamde ze zich voor haar man? Was het boosheid of gene? Ze zweefde in een roes en knikte nauwelijks zichtbaar. Daarop pakte Susan de twee riempjes en trok haar borsten aan de tepels omhoog. Ze riep "au" en direct realiseerde ze zich dat ze iets nodig had om op de bijten.

Haar man pakte het en deed het bit tussen haar kaken. Nu trok hij het zonder waarschuwing hard naar achter en snoerde het stevig vast. Direct begon ze weer te kwijlen. Op een vreemde manier stelde het bit haar gerust, ze kon zo beter toegeven aan haar onderdanige dierlijke gevoelens. Susan pakte nogmaals de tepelriempjes en trok haar borsten omhoog.

Ze kon nu op het bit bijten en haar speeksel de vrije loop laten. Wat deed het pijn. Ze zag haar man tevreden toekijken, ook toen Susan een zweepje nam en haar op haar billen begon te slaan.

Wegdraaien had geen zin. De eerste slagen waren wel lekker, maar naarmate er meer slagen op dezelfde plek kwamen werd het pijnlijker. Ze gromde dierlijk en draaide om de pijn te bezweren. Hij was erbij gaan zitten en keek naar haar. Ze deed het voor hem en door het hoofdstel met bit te vragen had ze zich ook de mogelijkheid ontnomen om te protesteren of te stoppen. De laatste slagen werden tussen haar billen gemikt. Susan pakte de staart en trok die omhoog. Ze voelde de plug in haar kantelen.

Het zweepje raakte ook haar kutje die door de spreidstang wel erg kwetsbaar en beschikbaar was. Gelukkig stopte ze met slaan, maar trok nog wel aan de staart, wat en raar gevoel gaf omdat de plug de sluitspier onder druk zette.

Ze trok nu de staart heel rustig naar beneden. Met bit in en spreidstang en handen aan het plafond was er geen ontkomen aan? Plots hield ze het niet meer en kwam het brede deel van de plug langs haar sluitspier. Ze gromde en beet in haar bit. Susan deed de staart in een plastic zak. Uitgeput en transpirerend hing ze in de touwen Haar man klom weer op de stoel en maakte haar handen los van het plafond. Haar armbanden werden van elkaar losgemaakt en ook de stang tussen haar benen ging los.

De laarzen met hoeven bleven aan. Ze besefte dat ze nu ook weg kon lopen naar een andere kamer en daar de riemen en haar hoofdstel los kon maken. Veel tijd om te denken had ze niet. Haar man maakte haar armen weer achter haar rug vast en Susan pakte de twee riemen die aan de tepelringen hingen.

Leidsels, dat waren het. Ze bleef op haar hoeven staan, maar toen pijnlijk aan de tepelriemen werd getrokken moest ze wel achter Susan aanlopen. Haar man keek tevreden. Zijn vrouw werd nu door een jong meisje vernederd en werd aan haar tepels rondgetrokken.

Hij zag dat ze het besefte. Na een paar rondjes waarbij er steeds harder aan de tepelriemen werd getrokken en ze dus sneller moest lopen, onhandig op die hoeven-larzen,, werd er gepauzeerd.

Ze werd naar de tafel gebracht en moest weer op handen en knieën gaan staan. Terwijl haar man haar hoofd strak bij het bit vast hield, kwam Susan achter haar staan, veegde met een vochtig doekje haar anus schoon en trok haar schaamlippen uit elkaar.

Scheel van geilheid keek ze naar haar man, terwijl Susan haar vingers tussen haar schaamlippen liet gaan en haar clit beroerde. Ze draaide met haar achterste.

Ze kon niet knikken omdat hij haar hoofd in een klem had. Ze knipperde met haar ogen. Het voelde erg exhibitionistisch om zo'n jonge vrouw achter je te weten die je kut bespeelt terwijl je ingesnoerd op vier poten op tafel staat en je man je kop omhoog houdt aan de bit die tussen je kaken zit.

De riempjes aan de tepelringen hingen naast de tafel en hun gewicht trok aan de tepels. Plotseling voelde ze klemmen op haar schaamlippenen van schrik ging ze even omhoog. De klemmen werden gebruikt om haar schaamlippen goed open te zetten want even later werden er koordjes om haar bovenbenen gedaan.

Ze moest haar benen uit elkaar doen. Susan gaf steeds een tik met de zweep op haar billen. Zo werd ze gedwongen zelf haar schaamlippen pijnlijk uiteen te trekken. Ze zakte met haar hoofd omlaag om de pijn een beetje te ontlopen. Haar man hield nog steeds met een hand haar hoofdstel vast en haar speeksel droop op de mat. Ze kon het speeksel niet inhouden omdat haar kaken te wijd om het bit geklemd waren. Ze voelde zich een pony bij de keuring. Haar man pakte met zijn andere hand de riempjes die aan de tepelringen zaten.

Hij trok er zachtjes aan en haar grote borsten zwaaien rustig, maar de tepels kregen elke keer wel een rukje te verduren. Ze zette haar tanden in het bit. De tepels en de schaamlippen werden tegelijk gepijnigd. Ze gromde en draaide.

Plotseling liet haar man haar los, na een laatste felle ruk aan haar tepels en ging voor haar zitten, op enige afstand van de tafel. Hij kon haar aankijken. Het meisje Susan die net haar schaamlippen had opengesperd, liep nu een rondje om de tafel en ging voor haar staan en trok haar hoofd aan haar haren naar achter.

Tranen sprongen in haar ogen. Dit kind was een sadiste die er schik in had om vrouwen die haar moeder konden zijn duidelijk onderdanig te maken.

Wat ging er komen? Waarom moest ze hier als een hondje staan kwijlen? Susan legde de tepelriempjes over haar rug en ging achter haar staan. Haar man keek haar aan toen de tikken met de zweep haar schaamlippen striemden.

Ze kromp ineen, sloot haar benen en ging op haar zij liggen met opgetrokken knieën. Tranen welden op in haar ogen en een grom kwam uit haar keel.

Susan en haar man stonden te kijken en wachtten. Langzaam kwam ze overeind en nam de positie op vier poten weer aan, alsof iets haar dwong. Toen nam ze zelf de tepelriemen en gaf die aan haar man. Ze wilde dat hij de teugels had tijdens deze marteling. Ze wilde contact met hem houden, al was het maar doordat hij haar tepels met de riemen uitrekte en haar naar zich toe trok.

Ze stond weer op handen en knieën en haar man trok aan de tepelriemen om haar memmen te laten zwaaien. Susan pakte weer het zweepje en fel werden haar schaamlippen geraakt. Ze kromp ineen en zette haar tanden in het bit, maar bleef staan en door haar tranen keek ze naar haar man die ritmisch aan haar tepelriemen bleef trekken. Gelukkig stopte het na een paar minuten en werden de klemmen op haar schaamlippen weggehaald.

Ze kromp ineen toen haar bloed weer begon te stromen. Susan gaf haar met het zweepje een tik op haar billen. Ze kroop van de tafel en wist zich even geen houding te geven. Ze stond kwijlend en ingesnoerd met pijnlijke schaamlippen tussen hen in.

Susan pakte haar bij haar hoofdstel en liet haar op haar ellebogen op de tafel leunen. De bedoeling was duidelijk. Omdat ze op enige afstand van de tafel stond hingen haar borsten zwaar en vrij naar beneden. De riempjes aan de tepelringen benadrukten dat beeld nog meer. Met tikjes van de zweep werd zonder woorden duidelijk gemaakt dat ze haar benen uit elkaar moest doen.

Maar deze keer was het niet haar achterste waar het om ging. Haar hangende borsten waren het doelwit. De riempjes werden van de tepelringen losgemaakt en haar man deed ook de tepelringen uit de tepels. Dat ging niet zachtzinnig, de tepels werden ruw behandeld en ze probeerde haar borsten in de goede richting te krijgen om de pijn te beperken.

Met een vochtig doekje reinigde hij nog even de tepels zelf. Dat voelde koud en tintelend aan. Daar stond ze dan, voorover leunend. Maar waarom was hij nog steeds niet naakt, was hij nog niet geil? Haar lijf zat nog in de riemen ingesnoerd en de riemen net onder en boven haar borsten zetten de borsten onder spanning. Susan was onder haar gaan zitten en rommelde met haar tepels. Er werd wat opgezet en voor ze het besefte hoorde ze een piepend geluid.

Een tepel werd vacuum gepompt. Gadverdamme dat deed zeer. Alsof het bloed door de huid eruit werd getrokken. Ze gromde in haar bit, terwijl haar man met een hand haar hoofdstel klem hield, zodat haar kwijlende hoofd in een ongemakkelijke scheve houding gefixeerd was.

Met zijn andere hand streelde hij over haar rug. De andere tepel werd ook vacuum gezogen en de tranen liepen over haar wangen. Haar man liet haar los en Susan kwam onder haar vandaan. De vacuumcups zaten nog pijnlijk op haar tepels. Susan had de plaats van haar man ingenomen en haar hoofdstel gepakt. Als ze had gewild had ze haar greep makkelijk kunnen weerstaan want Susan leek niet zo sterk als haar man.

Maar op een vreemde manier wilde ze door het meisje geleid worden. Was ze nu al als onderdanige getraind? Ging het zo snel? De pijn in haar tepels nam toe en ze schudde haar borsten in een poging de cups en de pijn kwijt te raken. Ze besefte dat ze de cups ook met haar handen had kunnen losmaken, maar ze wilde de magie en de onderdanige houding niet stoppen. Intussen had haar man zich uitgekleed. Ze zag hem naakt met een forse erectie aankomen. Hij lekte een straaltje voorvocht op de gromd. Het had hem allemaal dus wel opgegeild.

Terwijl Susan haar hoofd vasthield, zou ze zo geneukt worden? Nog nooit hadden ze dat gedaan als er iemand toekeek, maar alles wat ze vandaag deden was voor het eerst. Hij deed zijn hand tussen haar schaamlippen en veegde haar vocht uit over haar kutje en benen. Ze was bechikbaar, loops, zo voelde het. Het voelde koud en nat aan. Hij kwam achter haar staan, ze voelde zijn benen en zijn eikel voor haar kutje. Hij trok aan de riemen die haar insnoerden zodat ze in de goede positie kwam.

Susan dwong haar hoofd omhoog zodat ze haar in de ogen moest kijken. Dit meisje aankijken terwijl ze geneukt werd was genant. Haar man rukte aan de riemen en trok zich zo bij haar naar binnen. Ze was zo nat dat het heel soepel ging, maar hij neukte niet. Hij bleef stil vastgepind in haar zitten terwijl hij zich met de riemen tegen haar aantrok.

Wat was dit nu weer? Hij zat wel zo diep dat ze het goed voelde. Susan liet haar hoofd los en terwijl haar man in haar bleef duwen, werden de vacuumcups door Susan losgemaakt. Zo leunend op tafel voelde ze een merrie die gedekt werd. Susan sloeg met haar vlakke hand tegen de zijkant van haar borsten.

Moest ze blijven staan en het laten gebeuren? Ze strekte haar armen en kwam overeind, maar ver kwam ze niet. Susan trok fel aan twee tepels tegelijk en zei "Terug jij". Haar man bewoog langzaam in haar alsof hij haar langdurig wilde neuken.

Intussen voelde ze een scherpe steek in een tepel en toen in de andere. Susan had tepelklemmen opgezet, op de tepels die door de vacuumcups ultra gevoelig waren geworden. Er zaten oogjes aan waaraan gewichtjes werden gehangen. Haar tepels werden extreem uitgerekt en de pijn was nauwelijk meer te houden. Ze gromde en huilde en Susan had haar bit weer vast en keek haar aan. Als ze wegkeek kreeg ze een harde tik met de zweep op de zijkant van haar borst "Kijk me aan" pets, pets.

Sexy ass blonde bi babes krijgen enorme negerlul. Oma's bossige kut gepaald door jonge knaap. Speeltjes neukende tiener Ebony lesbiennes Een amateur orgie gaat los met alle sex.

Er zijn wel twintig mannen en vrouwen geil met elkaar aan het neuken maar het enige wat je hoort is zacht gekreun en gehijg, en natuurlijk alle andere geluiden die met lekkere wilde seks gepaard gaan!

Lesbische seks tussen twee jonge meisjes Alle modellen op deze site zijn volwassenen. Geile en stoute Ebony meisjes pijpen en neuken een blan Hij neukt haar van achter en zij pijpt hem klaar.

Meisjes houden ervan om melk te drinken Het is niet gek dat sommigen niet geweldig presteren op school. Geile stoute meisjes flashen hun geweldige tieten in he Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Meiden die van meiden houden Neukende jongens beffen kaalgeschoren venusheuvel roodharige studente met tepelpiercings laat haar harige kutje beffen en neuken door een ervaren kerel. Sexy meisjes doen panty porn. Geile pijpende en neukende vriendin Geile blonde meid hard en diep geneukt in de sex party.

..

Vrouw zoekt dominante man sexdate shemale

De borst die opgetild was kreeg nu harde tikken aan de bovenkant en toen die losgelaten werd, herhaalde het proces zich met de andere borst. Na de zweepslagen voelde ze hoe hij haar borsten liefdevol met olie inwreef. Ze was wel blij dat hij niet sprak en niets vroeg. Wat moet je zeggen als hij vraagt wat je ervan vindt? Ze was passief en gepijnigd. Kennelijk kickte hij erop als ze machteloos door hem kon worden vernederd. Daarna voelde ze hoe er met haar tepels werd gerommeld en al snel werd haar duidelijk dat er riempjes aan de ringen waren vastgemaakt.

Ze voelde hoe haar borsten pijnlijk aan de tepels werden opgetrokken en weer vielen. De riemen door haar bilnaad werden losgemaakt en haar kutje kwam vrij. Zijn vingers zochten haar klit. Ze duwde haar benen instinctief tegen elkaar. Ze voelde hoe hij wegging. Even later werden haar benen beetgepakt en uit elkaar gezet. Het was een spreidstang en haar benen -hoeven eigenlijk- stonden nu heel ver uiteen. Ze voelde zich kwetsbaar.

Zijn vingers gingen weer door haar kutje en ze voelde hoe nat ze was, ze sopte gewoon. Hij aaide langs haar clit. Net genoeg om het te voelen, maar te weinig en te kort om er op klaar te komen. De riempjes aan de tepelringen hingen zwaar aan haar tepels en ze kwijlde.

Wat zou er nog komen? Had hij dit al die jaren gemist of was hij pas laatst op dit soort gedachten gekomen? Was het zijn revanche omdat ze een betere baan had dan hij en meer verdiende?

Wilde hij de baas over haar spelen? Alles ging door haar hoofd. Op dat moment werd er gebeld. Ze schrok en gromde uit protest, ze wilde los en naar een andere kamer. Ze schudde wild haar hoofd. Haar bit liet weinig hoorbaar protest door, maar dat ze dit niet wilde was duidelijk. Hij ging naar de hal en slot de kamerdeur achter zich. Ze hoorde stemmen en ze kon wel door de grond zakken van schaamte toen hij haar blinddoek afdeed en hij met een andere vrouw in de kamer naar haar stond te kijken.

Ze voelde dat ze een rood hoofd kreeg. Wanhopig keek ze naar haar man, maar die gaf geen krimp.. Het was een jonge vrouw, klein van stuk, bijna een meisje nog, ze schatte dat het een Oost-Europees meisje was. Dat maakte de situatie nog genanter. Hier hing ze naakt voor een kind nog. Het meisje keek haar aan en streelde haar wang. Wegkijken was geen optie want hij had haar bit vastgepakt. Ze kon haar ogen wel dichtdoen, maar ze wilde zien wat er gebeurde. Ze kon alleen maar grommen en kwijlen. Ze wilde niet knikken en niet met haar hoofd schudden.

Ze zochten het maar uit. Het meisje dat dus Susan heette nam het initiatief en maakte haar hoofdstel los. Eindelijk kon ze haar kaken ontspannen en haar speeksel inhouden. Maar nog steeds stond ze met haar handen omhoog en haar benen gespreid. Ze werd door het meisje van boven tot onder bekeken. Haar man keek haar aan en toen het meisje bukte en haar schaamlippen beetpakte en licht uiteentrok voelde ze zich rood worden.

Schaamde ze zich voor haar man? Was het boosheid of gene? Ze zweefde in een roes en knikte nauwelijks zichtbaar. Daarop pakte Susan de twee riempjes en trok haar borsten aan de tepels omhoog. Ze riep "au" en direct realiseerde ze zich dat ze iets nodig had om op de bijten.

Haar man pakte het en deed het bit tussen haar kaken. Nu trok hij het zonder waarschuwing hard naar achter en snoerde het stevig vast. Direct begon ze weer te kwijlen. Op een vreemde manier stelde het bit haar gerust, ze kon zo beter toegeven aan haar onderdanige dierlijke gevoelens. Susan pakte nogmaals de tepelriempjes en trok haar borsten omhoog. Ze kon nu op het bit bijten en haar speeksel de vrije loop laten. Wat deed het pijn. Ze zag haar man tevreden toekijken, ook toen Susan een zweepje nam en haar op haar billen begon te slaan.

Wegdraaien had geen zin. De eerste slagen waren wel lekker, maar naarmate er meer slagen op dezelfde plek kwamen werd het pijnlijker.

Ze gromde dierlijk en draaide om de pijn te bezweren. Hij was erbij gaan zitten en keek naar haar. Ze deed het voor hem en door het hoofdstel met bit te vragen had ze zich ook de mogelijkheid ontnomen om te protesteren of te stoppen. De laatste slagen werden tussen haar billen gemikt. Susan pakte de staart en trok die omhoog. Ze voelde de plug in haar kantelen. Het zweepje raakte ook haar kutje die door de spreidstang wel erg kwetsbaar en beschikbaar was. Gelukkig stopte ze met slaan, maar trok nog wel aan de staart, wat en raar gevoel gaf omdat de plug de sluitspier onder druk zette.

Ze trok nu de staart heel rustig naar beneden. Met bit in en spreidstang en handen aan het plafond was er geen ontkomen aan? Plots hield ze het niet meer en kwam het brede deel van de plug langs haar sluitspier.

Ze gromde en beet in haar bit. Susan deed de staart in een plastic zak. Uitgeput en transpirerend hing ze in de touwen Haar man klom weer op de stoel en maakte haar handen los van het plafond. Haar armbanden werden van elkaar losgemaakt en ook de stang tussen haar benen ging los.

De laarzen met hoeven bleven aan. Ze besefte dat ze nu ook weg kon lopen naar een andere kamer en daar de riemen en haar hoofdstel los kon maken. Veel tijd om te denken had ze niet. Haar man maakte haar armen weer achter haar rug vast en Susan pakte de twee riemen die aan de tepelringen hingen. Leidsels, dat waren het. Ze bleef op haar hoeven staan, maar toen pijnlijk aan de tepelriemen werd getrokken moest ze wel achter Susan aanlopen.

Haar man keek tevreden. Zijn vrouw werd nu door een jong meisje vernederd en werd aan haar tepels rondgetrokken. Hij zag dat ze het besefte. Na een paar rondjes waarbij er steeds harder aan de tepelriemen werd getrokken en ze dus sneller moest lopen, onhandig op die hoeven-larzen,, werd er gepauzeerd. Ze werd naar de tafel gebracht en moest weer op handen en knieën gaan staan. Terwijl haar man haar hoofd strak bij het bit vast hield, kwam Susan achter haar staan, veegde met een vochtig doekje haar anus schoon en trok haar schaamlippen uit elkaar.

Scheel van geilheid keek ze naar haar man, terwijl Susan haar vingers tussen haar schaamlippen liet gaan en haar clit beroerde. Ze draaide met haar achterste. Ze kon niet knikken omdat hij haar hoofd in een klem had.

Ze knipperde met haar ogen. Het voelde erg exhibitionistisch om zo'n jonge vrouw achter je te weten die je kut bespeelt terwijl je ingesnoerd op vier poten op tafel staat en je man je kop omhoog houdt aan de bit die tussen je kaken zit. De riempjes aan de tepelringen hingen naast de tafel en hun gewicht trok aan de tepels. Plotseling voelde ze klemmen op haar schaamlippenen van schrik ging ze even omhoog.

De klemmen werden gebruikt om haar schaamlippen goed open te zetten want even later werden er koordjes om haar bovenbenen gedaan. Ze moest haar benen uit elkaar doen. Susan gaf steeds een tik met de zweep op haar billen. Zo werd ze gedwongen zelf haar schaamlippen pijnlijk uiteen te trekken. Ze zakte met haar hoofd omlaag om de pijn een beetje te ontlopen. Haar man hield nog steeds met een hand haar hoofdstel vast en haar speeksel droop op de mat. Ze kon het speeksel niet inhouden omdat haar kaken te wijd om het bit geklemd waren.

Ze voelde zich een pony bij de keuring. Haar man pakte met zijn andere hand de riempjes die aan de tepelringen zaten. Hij trok er zachtjes aan en haar grote borsten zwaaien rustig, maar de tepels kregen elke keer wel een rukje te verduren. Ze zette haar tanden in het bit. De tepels en de schaamlippen werden tegelijk gepijnigd. Ze gromde en draaide. Plotseling liet haar man haar los, na een laatste felle ruk aan haar tepels en ging voor haar zitten, op enige afstand van de tafel.

Hij kon haar aankijken. Het meisje Susan die net haar schaamlippen had opengesperd, liep nu een rondje om de tafel en ging voor haar staan en trok haar hoofd aan haar haren naar achter. Tranen sprongen in haar ogen. Dit kind was een sadiste die er schik in had om vrouwen die haar moeder konden zijn duidelijk onderdanig te maken. Wat ging er komen? Waarom moest ze hier als een hondje staan kwijlen?

Susan legde de tepelriempjes over haar rug en ging achter haar staan. Haar man keek haar aan toen de tikken met de zweep haar schaamlippen striemden. Ze kromp ineen, sloot haar benen en ging op haar zij liggen met opgetrokken knieën.

Tranen welden op in haar ogen en een grom kwam uit haar keel. Susan en haar man stonden te kijken en wachtten. Langzaam kwam ze overeind en nam de positie op vier poten weer aan, alsof iets haar dwong.

Toen nam ze zelf de tepelriemen en gaf die aan haar man. Ze wilde dat hij de teugels had tijdens deze marteling. Ze wilde contact met hem houden, al was het maar doordat hij haar tepels met de riemen uitrekte en haar naar zich toe trok. Ze stond weer op handen en knieën en haar man trok aan de tepelriemen om haar memmen te laten zwaaien.

Susan pakte weer het zweepje en fel werden haar schaamlippen geraakt. Ze kromp ineen en zette haar tanden in het bit, maar bleef staan en door haar tranen keek ze naar haar man die ritmisch aan haar tepelriemen bleef trekken. Gelukkig stopte het na een paar minuten en werden de klemmen op haar schaamlippen weggehaald.

Ze kromp ineen toen haar bloed weer begon te stromen. Susan gaf haar met het zweepje een tik op haar billen. Ze kroop van de tafel en wist zich even geen houding te geven. Ze stond kwijlend en ingesnoerd met pijnlijke schaamlippen tussen hen in.

Susan pakte haar bij haar hoofdstel en liet haar op haar ellebogen op de tafel leunen. De bedoeling was duidelijk. Omdat ze op enige afstand van de tafel stond hingen haar borsten zwaar en vrij naar beneden. De riempjes aan de tepelringen benadrukten dat beeld nog meer. Met tikjes van de zweep werd zonder woorden duidelijk gemaakt dat ze haar benen uit elkaar moest doen.

Maar deze keer was het niet haar achterste waar het om ging. Haar hangende borsten waren het doelwit. De riempjes werden van de tepelringen losgemaakt en haar man deed ook de tepelringen uit de tepels. Dat ging niet zachtzinnig, de tepels werden ruw behandeld en ze probeerde haar borsten in de goede richting te krijgen om de pijn te beperken. Met een vochtig doekje reinigde hij nog even de tepels zelf. Dat voelde koud en tintelend aan.

Daar stond ze dan, voorover leunend. Maar waarom was hij nog steeds niet naakt, was hij nog niet geil? Haar lijf zat nog in de riemen ingesnoerd en de riemen net onder en boven haar borsten zetten de borsten onder spanning. Susan was onder haar gaan zitten en rommelde met haar tepels. Er werd wat opgezet en voor ze het besefte hoorde ze een piepend geluid. Een tepel werd vacuum gepompt. Gadverdamme dat deed zeer. Alsof het bloed door de huid eruit werd getrokken.

Ze gromde in haar bit, terwijl haar man met een hand haar hoofdstel klem hield, zodat haar kwijlende hoofd in een ongemakkelijke scheve houding gefixeerd was. Met zijn andere hand streelde hij over haar rug. De andere tepel werd ook vacuum gezogen en de tranen liepen over haar wangen. Haar man liet haar los en Susan kwam onder haar vandaan. De vacuumcups zaten nog pijnlijk op haar tepels.

Susan had de plaats van haar man ingenomen en haar hoofdstel gepakt. Als ze had gewild had ze haar greep makkelijk kunnen weerstaan want Susan leek niet zo sterk als haar man.

Maar op een vreemde manier wilde ze door het meisje geleid worden. Was ze nu al als onderdanige getraind? Ging het zo snel? De pijn in haar tepels nam toe en ze schudde haar borsten in een poging de cups en de pijn kwijt te raken. Ze besefte dat ze de cups ook met haar handen had kunnen losmaken, maar ze wilde de magie en de onderdanige houding niet stoppen.

Intussen had haar man zich uitgekleed. Ze zag hem naakt met een forse erectie aankomen. Hij lekte een straaltje voorvocht op de gromd. Het had hem allemaal dus wel opgegeild. Terwijl Susan haar hoofd vasthield, zou ze zo geneukt worden?

Nog nooit hadden ze dat gedaan als er iemand toekeek, maar alles wat ze vandaag deden was voor het eerst. Hij deed zijn hand tussen haar schaamlippen en veegde haar vocht uit over haar kutje en benen. Ze was bechikbaar, loops, zo voelde het.

Het voelde koud en nat aan. Hij kwam achter haar staan, ze voelde zijn benen en zijn eikel voor haar kutje. Hij trok aan de riemen die haar insnoerden zodat ze in de goede positie kwam. Susan dwong haar hoofd omhoog zodat ze haar in de ogen moest kijken. Dit meisje aankijken terwijl ze geneukt werd was genant. Haar man rukte aan de riemen en trok zich zo bij haar naar binnen. Ze was zo nat dat het heel soepel ging, maar hij neukte niet.

Hij bleef stil vastgepind in haar zitten terwijl hij zich met de riemen tegen haar aantrok. Wat was dit nu weer? Hij zat wel zo diep dat ze het goed voelde. Susan liet haar hoofd los en terwijl haar man in haar bleef duwen, werden de vacuumcups door Susan losgemaakt.

Zo leunend op tafel voelde ze een merrie die gedekt werd. Susan sloeg met haar vlakke hand tegen de zijkant van haar borsten. Moest ze blijven staan en het laten gebeuren? Ze strekte haar armen en kwam overeind, maar ver kwam ze niet.

Susan trok fel aan twee tepels tegelijk en zei "Terug jij". Haar man bewoog langzaam in haar alsof hij haar langdurig wilde neuken. Intussen voelde ze een scherpe steek in een tepel en toen in de andere. Susan had tepelklemmen opgezet, op de tepels die door de vacuumcups ultra gevoelig waren geworden.

Er zaten oogjes aan waaraan gewichtjes werden gehangen. Haar tepels werden extreem uitgerekt en de pijn was nauwelijk meer te houden. Ze gromde en huilde en Susan had haar bit weer vast en keek haar aan. Als ze wegkeek kreeg ze een harde tik met de zweep op de zijkant van haar borst "Kijk me aan" pets, pets. Haar man begon nu te neuken in een sneller tempo en daardoor zwaaiden de gewichten aan de tepels steeds heftiger.

Van pijn deed ze de ogen dicht, maar steeds als ze dat deed werd ze met de zweep herinnerd aan de opdracht "kijken". Ze werd nu geneukt als een razende. Met de riemen werd ze vastgetrokken. Die riemen sneden in haar lijf, haar kut sopte geilheid, haar tepels deden zo pijn dat ze huilde en Susan keek haar in de ogen.

Ze voelde hoe haar man klaarkwam en zijn zaad in haar spoot. Hij liet de riemen los en ging over haar liggen, pakte haar borsten en draaide aan de tepelklemmen voordat hij ze losdeed, wat weer extra pijnlijk was. Toen ging hij van haar af, ze voelde zich lekken en Susan hield al die tijd haar bit vast.. Alsof de merrie die net gedekt was zou weglopen.

Haar man legde het yogamatje op de grond en leidde haar naar de mat. Ze was moe en murw en deed maar wat hij aangaf. Ze voelde dat ze uit naar kut droop en ook het kwijlen kon ze door het bit niet onderdrukken. Gelukkig was nu de ergste pijn weg. Hij streelde haar over het hoofd en de rug en bleef dat maar doen. Ze wachtte het af. Susan was kennelijk weg. Maar dat bleek maar kort. Ze kwam na een paar minuten terug met een grote hond.

Had ze die zolang in de auto of in de berging gelaten? Ze wist instinctief dat de hond er was om mee verder te geilen. Ze had er geen zin in, maar had ook de energie niet meer om te protesteren. Susan nam het woord: Het was geen vraag maar een melding. Haar man ging voor haar zitten en nam met twee handen haar hoofdstel vast.

Susan bracht Brutus naar haar achterste. In reflex deed ze haar benen bij elkaar toen zijn snuit haar raakte. Daar was de zweep weer, gadverdamme, nu op haar tepel.

Terwijl haar man haar aankeek, likte Brutus haar anus en kut. Diep ging zijn tong naar binnen. Susan hield hem aan de lijn. Terwijl ze zo gelikt werd maakte haar man haar hoofdstel los en daarna een voor een de riemen die haar hadden ingesnoerd. Het luchtte haar op dat ze nu haar kalen kon ontspannen.

Ze stond nog steeds op handen en knieën, maar nu zonder bit en zonder riemen. Susan had Brutus losgemaakt en Susan en haar man, die nog steeds naakt was, waren nu op afstand gaan kijken.

Ze besefte dat ze nu vrij was en dus kon weglopen, maar ze deed het niet. Er werden geen opdrachten gegeven. Brutus liep om haar heen en likte haar gezicht. Ze zag zijn hondenlul groot en rood hangen en bukte zich. Brutus was kennelijk ervaren. Hij liet haar komen en voorzichtig likte ze de lul. Alsof Brutus daar op gewacht had ging hjj achter haar staan en besprong haar. Ze voelde zijn warme lijf op haar rug.

Sexy ass blonde bi babes krijgen enorme negerlul. Oma's bossige kut gepaald door jonge knaap. Speeltjes neukende tiener Ebony lesbiennes Een amateur orgie gaat los met alle sex.

Er zijn wel twintig mannen en vrouwen geil met elkaar aan het neuken maar het enige wat je hoort is zacht gekreun en gehijg, en natuurlijk alle andere geluiden die met lekkere wilde seks gepaard gaan! Lesbische seks tussen twee jonge meisjes Alle modellen op deze site zijn volwassenen. Geile en stoute Ebony meisjes pijpen en neuken een blan Hij neukt haar van achter en zij pijpt hem klaar.

Meisjes houden ervan om melk te drinken Het is niet gek dat sommigen niet geweldig presteren op school. Geile stoute meisjes flashen hun geweldige tieten in he Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Meiden die van meiden houden Neukende jongens beffen kaalgeschoren venusheuvel roodharige studente met tepelpiercings laat haar harige kutje beffen en neuken door een ervaren kerel. Sexy meisjes doen panty porn. Geile pijpende en neukende vriendin Geile blonde meid hard en diep geneukt in de sex party.naakte geile meisjes vacuum tieten

Was dit vernedering zonder seks? Waarom kleedde hij zich niet uit? Ze voelde dat hij de riemen in haar bilnaad uiteentrok en wat olie tussen haar billen liet druppelen en haar anus masseerde. Nu wist ze echt niet meer wat ze moest denken en voelen.

Het voelde exhibitionistisch en bloot. Nog nooit had hij haar zo anaal beetgepakt. Wat ging er nog komen? Wat ze al vreesde gebeurde ook, een zware plug met de lange paardenstaart werd tegen haar anus geduwd. Hij was te groot en ging er niet in.

Ze was blij, maar hij gaf het niet op, nam haar bit beet en draaide haar gezicht zodat ze hem wel aan moest kijken, zoals je een paard beetpakt.

Ze keek hem aan en hij keek naar haar terwijl hij aanzette en duwde. Beiden werden ze er geil van en ze werkte mee. Hij duwde nog wat en de plug met staart werd in haar kontje geschoven, Ze gromde en viel op haar buik toen het dikste deel haar anus oprekte en daarna versmalde en daar onwrikbaar werd vastgehouden door haar kringspier en de riemen van het harnas.

Ze ging weer terug op handen en knieën staan. Tussen haar benen door zag ze de staart hangen. Van haar zelf was ondertussen niets meer te vinden. Ze voelde zich pony en haar man was voor haar een vreemdeling die haar als een pony behandelde.

Ze zou het laten gebeuren. Was dit nu "sub space" waarover ze ergens gelezen had? Hij liet haar van tafel opstaan en deed haar handen omhoog met haken die aan de armbanden zaten. Die werden aan elkaar geklikt en met een koord aan het plafond vastgemaakt. Hij moest ervoor op een stoel gaan staan. Daar zaten nog haken van de schommel die de kinderen vroeger in de kamer hadden.

Ze stond ingesnoerd, op laarzen als hoeven en met ingebonden borsten, tepels met ringetjes, staart en hoofdstel met bit waardoor de moest kwijlen. De riemen sneden in haar bilnaad. Ze droomde weg en voelde zich geil worden. Ze gaf zich er aan over en het speeksel liep over haar kin en borsten.

Hij kwam aan met een blinddoek. Ze schudde heftig haar hoofd maar hij trok zich er niets van aan. De blinddoek werd voorgedaan over het hoofdstel en ze zag niets meer. Ze moest vertrouwen hebben. Geblinddoekt aan het touw hangend voelde ze plotseling een scherpe pijn op haar borsten. Ze kon niets zien maar vermoedde zweeptikken. Zo klonken ze ten minste. Ze probeerde zich weg te draaien, maar dat was zinloos. De tikken kwamen dan van de andere kant.

Haar tepels werden niet ontzien en door de tepelringen waren die extra gevoelig. Tranen liepen over haar wang en haar pijnkreten werden door het bit gesmoord. Haar borsten waren nat van het speeksel dat in straaltjes langs het bit liep. Bij iedere slag trok ze in een reflex een knie op, alsof dat bescherming zou bieden. Ze moest het ondergaan en voelde hoe hij een borst optilde door er een hand onder te houden.

Ging hij haar strelen? De borst die opgetild was kreeg nu harde tikken aan de bovenkant en toen die losgelaten werd, herhaalde het proces zich met de andere borst. Na de zweepslagen voelde ze hoe hij haar borsten liefdevol met olie inwreef.

Ze was wel blij dat hij niet sprak en niets vroeg. Wat moet je zeggen als hij vraagt wat je ervan vindt? Ze was passief en gepijnigd. Kennelijk kickte hij erop als ze machteloos door hem kon worden vernederd.

Daarna voelde ze hoe er met haar tepels werd gerommeld en al snel werd haar duidelijk dat er riempjes aan de ringen waren vastgemaakt. Ze voelde hoe haar borsten pijnlijk aan de tepels werden opgetrokken en weer vielen. De riemen door haar bilnaad werden losgemaakt en haar kutje kwam vrij. Zijn vingers zochten haar klit. Ze duwde haar benen instinctief tegen elkaar. Ze voelde hoe hij wegging. Even later werden haar benen beetgepakt en uit elkaar gezet.

Het was een spreidstang en haar benen -hoeven eigenlijk- stonden nu heel ver uiteen. Ze voelde zich kwetsbaar. Zijn vingers gingen weer door haar kutje en ze voelde hoe nat ze was, ze sopte gewoon. Hij aaide langs haar clit. Net genoeg om het te voelen, maar te weinig en te kort om er op klaar te komen. De riempjes aan de tepelringen hingen zwaar aan haar tepels en ze kwijlde. Wat zou er nog komen?

Had hij dit al die jaren gemist of was hij pas laatst op dit soort gedachten gekomen? Was het zijn revanche omdat ze een betere baan had dan hij en meer verdiende? Wilde hij de baas over haar spelen? Alles ging door haar hoofd. Op dat moment werd er gebeld. Ze schrok en gromde uit protest, ze wilde los en naar een andere kamer. Ze schudde wild haar hoofd. Haar bit liet weinig hoorbaar protest door, maar dat ze dit niet wilde was duidelijk.

Hij ging naar de hal en slot de kamerdeur achter zich. Ze hoorde stemmen en ze kon wel door de grond zakken van schaamte toen hij haar blinddoek afdeed en hij met een andere vrouw in de kamer naar haar stond te kijken. Ze voelde dat ze een rood hoofd kreeg. Wanhopig keek ze naar haar man, maar die gaf geen krimp..

Het was een jonge vrouw, klein van stuk, bijna een meisje nog, ze schatte dat het een Oost-Europees meisje was. Dat maakte de situatie nog genanter. Hier hing ze naakt voor een kind nog. Het meisje keek haar aan en streelde haar wang. Wegkijken was geen optie want hij had haar bit vastgepakt. Ze kon haar ogen wel dichtdoen, maar ze wilde zien wat er gebeurde.

Ze kon alleen maar grommen en kwijlen. Ze wilde niet knikken en niet met haar hoofd schudden. Ze zochten het maar uit. Het meisje dat dus Susan heette nam het initiatief en maakte haar hoofdstel los. Eindelijk kon ze haar kaken ontspannen en haar speeksel inhouden. Maar nog steeds stond ze met haar handen omhoog en haar benen gespreid. Ze werd door het meisje van boven tot onder bekeken. Haar man keek haar aan en toen het meisje bukte en haar schaamlippen beetpakte en licht uiteentrok voelde ze zich rood worden.

Schaamde ze zich voor haar man? Was het boosheid of gene? Ze zweefde in een roes en knikte nauwelijks zichtbaar. Daarop pakte Susan de twee riempjes en trok haar borsten aan de tepels omhoog. Ze riep "au" en direct realiseerde ze zich dat ze iets nodig had om op de bijten. Haar man pakte het en deed het bit tussen haar kaken. Nu trok hij het zonder waarschuwing hard naar achter en snoerde het stevig vast.

Direct begon ze weer te kwijlen. Op een vreemde manier stelde het bit haar gerust, ze kon zo beter toegeven aan haar onderdanige dierlijke gevoelens. Susan pakte nogmaals de tepelriempjes en trok haar borsten omhoog. Ze kon nu op het bit bijten en haar speeksel de vrije loop laten. Wat deed het pijn. Ze zag haar man tevreden toekijken, ook toen Susan een zweepje nam en haar op haar billen begon te slaan.

Wegdraaien had geen zin. De eerste slagen waren wel lekker, maar naarmate er meer slagen op dezelfde plek kwamen werd het pijnlijker. Ze gromde dierlijk en draaide om de pijn te bezweren. Hij was erbij gaan zitten en keek naar haar. Ze deed het voor hem en door het hoofdstel met bit te vragen had ze zich ook de mogelijkheid ontnomen om te protesteren of te stoppen.

De laatste slagen werden tussen haar billen gemikt. Susan pakte de staart en trok die omhoog. Ze voelde de plug in haar kantelen. Het zweepje raakte ook haar kutje die door de spreidstang wel erg kwetsbaar en beschikbaar was. Gelukkig stopte ze met slaan, maar trok nog wel aan de staart, wat en raar gevoel gaf omdat de plug de sluitspier onder druk zette. Ze trok nu de staart heel rustig naar beneden. Met bit in en spreidstang en handen aan het plafond was er geen ontkomen aan? Plots hield ze het niet meer en kwam het brede deel van de plug langs haar sluitspier.

Ze gromde en beet in haar bit. Susan deed de staart in een plastic zak. Uitgeput en transpirerend hing ze in de touwen Haar man klom weer op de stoel en maakte haar handen los van het plafond.

Haar armbanden werden van elkaar losgemaakt en ook de stang tussen haar benen ging los. De laarzen met hoeven bleven aan. Ze besefte dat ze nu ook weg kon lopen naar een andere kamer en daar de riemen en haar hoofdstel los kon maken. Veel tijd om te denken had ze niet. Haar man maakte haar armen weer achter haar rug vast en Susan pakte de twee riemen die aan de tepelringen hingen.

Leidsels, dat waren het. Ze bleef op haar hoeven staan, maar toen pijnlijk aan de tepelriemen werd getrokken moest ze wel achter Susan aanlopen. Haar man keek tevreden. Zijn vrouw werd nu door een jong meisje vernederd en werd aan haar tepels rondgetrokken.

Hij zag dat ze het besefte. Na een paar rondjes waarbij er steeds harder aan de tepelriemen werd getrokken en ze dus sneller moest lopen, onhandig op die hoeven-larzen,, werd er gepauzeerd. Ze werd naar de tafel gebracht en moest weer op handen en knieën gaan staan. Terwijl haar man haar hoofd strak bij het bit vast hield, kwam Susan achter haar staan, veegde met een vochtig doekje haar anus schoon en trok haar schaamlippen uit elkaar. Scheel van geilheid keek ze naar haar man, terwijl Susan haar vingers tussen haar schaamlippen liet gaan en haar clit beroerde.

Ze draaide met haar achterste. Ze kon niet knikken omdat hij haar hoofd in een klem had. Ze knipperde met haar ogen. Het voelde erg exhibitionistisch om zo'n jonge vrouw achter je te weten die je kut bespeelt terwijl je ingesnoerd op vier poten op tafel staat en je man je kop omhoog houdt aan de bit die tussen je kaken zit. De riempjes aan de tepelringen hingen naast de tafel en hun gewicht trok aan de tepels.

Plotseling voelde ze klemmen op haar schaamlippenen van schrik ging ze even omhoog. De klemmen werden gebruikt om haar schaamlippen goed open te zetten want even later werden er koordjes om haar bovenbenen gedaan.

Ze moest haar benen uit elkaar doen. Susan gaf steeds een tik met de zweep op haar billen. Zo werd ze gedwongen zelf haar schaamlippen pijnlijk uiteen te trekken. Ze zakte met haar hoofd omlaag om de pijn een beetje te ontlopen. Haar man hield nog steeds met een hand haar hoofdstel vast en haar speeksel droop op de mat. Ze kon het speeksel niet inhouden omdat haar kaken te wijd om het bit geklemd waren. Ze voelde zich een pony bij de keuring. Haar man pakte met zijn andere hand de riempjes die aan de tepelringen zaten.

Hij trok er zachtjes aan en haar grote borsten zwaaien rustig, maar de tepels kregen elke keer wel een rukje te verduren. Ze zette haar tanden in het bit. De tepels en de schaamlippen werden tegelijk gepijnigd. Ze gromde en draaide.

Plotseling liet haar man haar los, na een laatste felle ruk aan haar tepels en ging voor haar zitten, op enige afstand van de tafel. Hij kon haar aankijken. Het meisje Susan die net haar schaamlippen had opengesperd, liep nu een rondje om de tafel en ging voor haar staan en trok haar hoofd aan haar haren naar achter.

Tranen sprongen in haar ogen. Dit kind was een sadiste die er schik in had om vrouwen die haar moeder konden zijn duidelijk onderdanig te maken. Wat ging er komen? Waarom moest ze hier als een hondje staan kwijlen? Susan legde de tepelriempjes over haar rug en ging achter haar staan. Haar man keek haar aan toen de tikken met de zweep haar schaamlippen striemden.

Ze kromp ineen, sloot haar benen en ging op haar zij liggen met opgetrokken knieën. Tranen welden op in haar ogen en een grom kwam uit haar keel. Susan en haar man stonden te kijken en wachtten. Langzaam kwam ze overeind en nam de positie op vier poten weer aan, alsof iets haar dwong.

Toen nam ze zelf de tepelriemen en gaf die aan haar man. Ze wilde dat hij de teugels had tijdens deze marteling. Ze wilde contact met hem houden, al was het maar doordat hij haar tepels met de riemen uitrekte en haar naar zich toe trok. Ze stond weer op handen en knieën en haar man trok aan de tepelriemen om haar memmen te laten zwaaien.

Susan pakte weer het zweepje en fel werden haar schaamlippen geraakt. Ze kromp ineen en zette haar tanden in het bit, maar bleef staan en door haar tranen keek ze naar haar man die ritmisch aan haar tepelriemen bleef trekken.

Gelukkig stopte het na een paar minuten en werden de klemmen op haar schaamlippen weggehaald. Ze kromp ineen toen haar bloed weer begon te stromen. Susan gaf haar met het zweepje een tik op haar billen. Ze kroop van de tafel en wist zich even geen houding te geven. Ze stond kwijlend en ingesnoerd met pijnlijke schaamlippen tussen hen in. Susan pakte haar bij haar hoofdstel en liet haar op haar ellebogen op de tafel leunen.

De bedoeling was duidelijk. Omdat ze op enige afstand van de tafel stond hingen haar borsten zwaar en vrij naar beneden. De riempjes aan de tepelringen benadrukten dat beeld nog meer. Met tikjes van de zweep werd zonder woorden duidelijk gemaakt dat ze haar benen uit elkaar moest doen.

Maar deze keer was het niet haar achterste waar het om ging. Haar hangende borsten waren het doelwit. De riempjes werden van de tepelringen losgemaakt en haar man deed ook de tepelringen uit de tepels.

Dat ging niet zachtzinnig, de tepels werden ruw behandeld en ze probeerde haar borsten in de goede richting te krijgen om de pijn te beperken. Met een vochtig doekje reinigde hij nog even de tepels zelf. Dat voelde koud en tintelend aan. Daar stond ze dan, voorover leunend. Maar waarom was hij nog steeds niet naakt, was hij nog niet geil? Haar lijf zat nog in de riemen ingesnoerd en de riemen net onder en boven haar borsten zetten de borsten onder spanning.

Susan was onder haar gaan zitten en rommelde met haar tepels. Er werd wat opgezet en voor ze het besefte hoorde ze een piepend geluid. Een tepel werd vacuum gepompt. Gadverdamme dat deed zeer. Alsof het bloed door de huid eruit werd getrokken. Ze gromde in haar bit, terwijl haar man met een hand haar hoofdstel klem hield, zodat haar kwijlende hoofd in een ongemakkelijke scheve houding gefixeerd was.

Met zijn andere hand streelde hij over haar rug. De andere tepel werd ook vacuum gezogen en de tranen liepen over haar wangen. Haar man liet haar los en Susan kwam onder haar vandaan. De vacuumcups zaten nog pijnlijk op haar tepels. Susan had de plaats van haar man ingenomen en haar hoofdstel gepakt. Als ze had gewild had ze haar greep makkelijk kunnen weerstaan want Susan leek niet zo sterk als haar man.

Maar op een vreemde manier wilde ze door het meisje geleid worden. Was ze nu al als onderdanige getraind? Ging het zo snel? De pijn in haar tepels nam toe en ze schudde haar borsten in een poging de cups en de pijn kwijt te raken. Ze besefte dat ze de cups ook met haar handen had kunnen losmaken, maar ze wilde de magie en de onderdanige houding niet stoppen. Intussen had haar man zich uitgekleed. Ze zag hem naakt met een forse erectie aankomen. Hij lekte een straaltje voorvocht op de gromd.

Het had hem allemaal dus wel opgegeild. Terwijl Susan haar hoofd vasthield, zou ze zo geneukt worden? Nog nooit hadden ze dat gedaan als er iemand toekeek, maar alles wat ze vandaag deden was voor het eerst. Hij deed zijn hand tussen haar schaamlippen en veegde haar vocht uit over haar kutje en benen.

Ze was bechikbaar, loops, zo voelde het. Het voelde koud en nat aan. Hij kwam achter haar staan, ze voelde zijn benen en zijn eikel voor haar kutje. Hij trok aan de riemen die haar insnoerden zodat ze in de goede positie kwam. Susan dwong haar hoofd omhoog zodat ze haar in de ogen moest kijken. Dit meisje aankijken terwijl ze geneukt werd was genant. Haar man rukte aan de riemen en trok zich zo bij haar naar binnen. Ze was zo nat dat het heel soepel ging, maar hij neukte niet.

Hij bleef stil vastgepind in haar zitten terwijl hij zich met de riemen tegen haar aantrok. Wat was dit nu weer? Hij zat wel zo diep dat ze het goed voelde. Susan liet haar hoofd los en terwijl haar man in haar bleef duwen, werden de vacuumcups door Susan losgemaakt.

Zo leunend op tafel voelde ze een merrie die gedekt werd. Susan sloeg met haar vlakke hand tegen de zijkant van haar borsten. Moest ze blijven staan en het laten gebeuren? Ze strekte haar armen en kwam overeind, maar ver kwam ze niet. Susan trok fel aan twee tepels tegelijk en zei "Terug jij".

Haar man bewoog langzaam in haar alsof hij haar langdurig wilde neuken. Intussen voelde ze een scherpe steek in een tepel en toen in de andere.

Susan had tepelklemmen opgezet, op de tepels die door de vacuumcups ultra gevoelig waren geworden. Er zaten oogjes aan waaraan gewichtjes werden gehangen. Haar tepels werden extreem uitgerekt en de pijn was nauwelijk meer te houden. Ze gromde en huilde en Susan had haar bit weer vast en keek haar aan. Als ze wegkeek kreeg ze een harde tik met de zweep op de zijkant van haar borst "Kijk me aan" pets, pets.

Sexy ass blonde bi babes krijgen enorme negerlul. Oma's bossige kut gepaald door jonge knaap. Speeltjes neukende tiener Ebony lesbiennes Een amateur orgie gaat los met alle sex. Er zijn wel twintig mannen en vrouwen geil met elkaar aan het neuken maar het enige wat je hoort is zacht gekreun en gehijg, en natuurlijk alle andere geluiden die met lekkere wilde seks gepaard gaan!

Lesbische seks tussen twee jonge meisjes Alle modellen op deze site zijn volwassenen. Geile en stoute Ebony meisjes pijpen en neuken een blan Hij neukt haar van achter en zij pijpt hem klaar.

Meisjes houden ervan om melk te drinken Het is niet gek dat sommigen niet geweldig presteren op school. Geile stoute meisjes flashen hun geweldige tieten in he Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Meiden die van meiden houden Neukende jongens beffen kaalgeschoren venusheuvel roodharige studente met tepelpiercings laat haar harige kutje beffen en neuken door een ervaren kerel.

Sexy meisjes doen panty porn. Geile pijpende en neukende vriendin Geile blonde meid hard en diep geneukt in de sex party.

..

Lekkere stijve pik meisje neukt opa

  • Meloen in kut amateurstel
  • SEX ADVERTENTIES NL MEISJE VOOR KARWEITJE
  • Net genoeg om het te voelen, maar te weinig en te kort om er op klaar te komen. Het idee dat ik alles met je kan doen maakt me supergeil" fluisterde hij.
  • Naakte geile meisjes vacuum tieten

Erotische massage emmen holland gangbang


Ze kon niet knikken omdat hij haar hoofd in een klem had. Ze knipperde met haar ogen. Het voelde erg exhibitionistisch om zo'n jonge vrouw achter je te weten die je kut bespeelt terwijl je ingesnoerd op vier poten op tafel staat en je man je kop omhoog houdt aan de bit die tussen je kaken zit.

De riempjes aan de tepelringen hingen naast de tafel en hun gewicht trok aan de tepels. Plotseling voelde ze klemmen op haar schaamlippenen van schrik ging ze even omhoog.

De klemmen werden gebruikt om haar schaamlippen goed open te zetten want even later werden er koordjes om haar bovenbenen gedaan. Ze moest haar benen uit elkaar doen. Susan gaf steeds een tik met de zweep op haar billen. Zo werd ze gedwongen zelf haar schaamlippen pijnlijk uiteen te trekken. Ze zakte met haar hoofd omlaag om de pijn een beetje te ontlopen. Haar man hield nog steeds met een hand haar hoofdstel vast en haar speeksel droop op de mat.

Ze kon het speeksel niet inhouden omdat haar kaken te wijd om het bit geklemd waren. Ze voelde zich een pony bij de keuring. Haar man pakte met zijn andere hand de riempjes die aan de tepelringen zaten. Hij trok er zachtjes aan en haar grote borsten zwaaien rustig, maar de tepels kregen elke keer wel een rukje te verduren. Ze zette haar tanden in het bit.

De tepels en de schaamlippen werden tegelijk gepijnigd. Ze gromde en draaide. Plotseling liet haar man haar los, na een laatste felle ruk aan haar tepels en ging voor haar zitten, op enige afstand van de tafel.

Hij kon haar aankijken. Het meisje Susan die net haar schaamlippen had opengesperd, liep nu een rondje om de tafel en ging voor haar staan en trok haar hoofd aan haar haren naar achter. Tranen sprongen in haar ogen. Dit kind was een sadiste die er schik in had om vrouwen die haar moeder konden zijn duidelijk onderdanig te maken. Wat ging er komen? Waarom moest ze hier als een hondje staan kwijlen? Susan legde de tepelriempjes over haar rug en ging achter haar staan.

Haar man keek haar aan toen de tikken met de zweep haar schaamlippen striemden. Ze kromp ineen, sloot haar benen en ging op haar zij liggen met opgetrokken knieën. Tranen welden op in haar ogen en een grom kwam uit haar keel. Susan en haar man stonden te kijken en wachtten. Langzaam kwam ze overeind en nam de positie op vier poten weer aan, alsof iets haar dwong. Toen nam ze zelf de tepelriemen en gaf die aan haar man.

Ze wilde dat hij de teugels had tijdens deze marteling. Ze wilde contact met hem houden, al was het maar doordat hij haar tepels met de riemen uitrekte en haar naar zich toe trok. Ze stond weer op handen en knieën en haar man trok aan de tepelriemen om haar memmen te laten zwaaien. Susan pakte weer het zweepje en fel werden haar schaamlippen geraakt.

Ze kromp ineen en zette haar tanden in het bit, maar bleef staan en door haar tranen keek ze naar haar man die ritmisch aan haar tepelriemen bleef trekken. Gelukkig stopte het na een paar minuten en werden de klemmen op haar schaamlippen weggehaald. Ze kromp ineen toen haar bloed weer begon te stromen.

Susan gaf haar met het zweepje een tik op haar billen. Ze kroop van de tafel en wist zich even geen houding te geven. Ze stond kwijlend en ingesnoerd met pijnlijke schaamlippen tussen hen in. Susan pakte haar bij haar hoofdstel en liet haar op haar ellebogen op de tafel leunen. De bedoeling was duidelijk. Omdat ze op enige afstand van de tafel stond hingen haar borsten zwaar en vrij naar beneden.

De riempjes aan de tepelringen benadrukten dat beeld nog meer. Met tikjes van de zweep werd zonder woorden duidelijk gemaakt dat ze haar benen uit elkaar moest doen. Maar deze keer was het niet haar achterste waar het om ging. Haar hangende borsten waren het doelwit.

De riempjes werden van de tepelringen losgemaakt en haar man deed ook de tepelringen uit de tepels. Dat ging niet zachtzinnig, de tepels werden ruw behandeld en ze probeerde haar borsten in de goede richting te krijgen om de pijn te beperken. Met een vochtig doekje reinigde hij nog even de tepels zelf. Dat voelde koud en tintelend aan.

Daar stond ze dan, voorover leunend. Maar waarom was hij nog steeds niet naakt, was hij nog niet geil? Haar lijf zat nog in de riemen ingesnoerd en de riemen net onder en boven haar borsten zetten de borsten onder spanning.

Susan was onder haar gaan zitten en rommelde met haar tepels. Er werd wat opgezet en voor ze het besefte hoorde ze een piepend geluid. Een tepel werd vacuum gepompt. Gadverdamme dat deed zeer. Alsof het bloed door de huid eruit werd getrokken. Ze gromde in haar bit, terwijl haar man met een hand haar hoofdstel klem hield, zodat haar kwijlende hoofd in een ongemakkelijke scheve houding gefixeerd was.

Met zijn andere hand streelde hij over haar rug. De andere tepel werd ook vacuum gezogen en de tranen liepen over haar wangen. Haar man liet haar los en Susan kwam onder haar vandaan. De vacuumcups zaten nog pijnlijk op haar tepels. Susan had de plaats van haar man ingenomen en haar hoofdstel gepakt. Als ze had gewild had ze haar greep makkelijk kunnen weerstaan want Susan leek niet zo sterk als haar man. Maar op een vreemde manier wilde ze door het meisje geleid worden.

Was ze nu al als onderdanige getraind? Ging het zo snel? De pijn in haar tepels nam toe en ze schudde haar borsten in een poging de cups en de pijn kwijt te raken. Ze besefte dat ze de cups ook met haar handen had kunnen losmaken, maar ze wilde de magie en de onderdanige houding niet stoppen.

Intussen had haar man zich uitgekleed. Ze zag hem naakt met een forse erectie aankomen. Hij lekte een straaltje voorvocht op de gromd. Het had hem allemaal dus wel opgegeild. Terwijl Susan haar hoofd vasthield, zou ze zo geneukt worden? Nog nooit hadden ze dat gedaan als er iemand toekeek, maar alles wat ze vandaag deden was voor het eerst. Hij deed zijn hand tussen haar schaamlippen en veegde haar vocht uit over haar kutje en benen.

Ze was bechikbaar, loops, zo voelde het. Het voelde koud en nat aan. Hij kwam achter haar staan, ze voelde zijn benen en zijn eikel voor haar kutje.

Hij trok aan de riemen die haar insnoerden zodat ze in de goede positie kwam. Susan dwong haar hoofd omhoog zodat ze haar in de ogen moest kijken.

Dit meisje aankijken terwijl ze geneukt werd was genant. Haar man rukte aan de riemen en trok zich zo bij haar naar binnen. Ze was zo nat dat het heel soepel ging, maar hij neukte niet. Hij bleef stil vastgepind in haar zitten terwijl hij zich met de riemen tegen haar aantrok.

Wat was dit nu weer? Hij zat wel zo diep dat ze het goed voelde. Susan liet haar hoofd los en terwijl haar man in haar bleef duwen, werden de vacuumcups door Susan losgemaakt. Zo leunend op tafel voelde ze een merrie die gedekt werd. Susan sloeg met haar vlakke hand tegen de zijkant van haar borsten. Moest ze blijven staan en het laten gebeuren? Ze strekte haar armen en kwam overeind, maar ver kwam ze niet. Susan trok fel aan twee tepels tegelijk en zei "Terug jij". Haar man bewoog langzaam in haar alsof hij haar langdurig wilde neuken.

Intussen voelde ze een scherpe steek in een tepel en toen in de andere. Susan had tepelklemmen opgezet, op de tepels die door de vacuumcups ultra gevoelig waren geworden.

Er zaten oogjes aan waaraan gewichtjes werden gehangen. Haar tepels werden extreem uitgerekt en de pijn was nauwelijk meer te houden. Ze gromde en huilde en Susan had haar bit weer vast en keek haar aan. Als ze wegkeek kreeg ze een harde tik met de zweep op de zijkant van haar borst "Kijk me aan" pets, pets. Haar man begon nu te neuken in een sneller tempo en daardoor zwaaiden de gewichten aan de tepels steeds heftiger. Van pijn deed ze de ogen dicht, maar steeds als ze dat deed werd ze met de zweep herinnerd aan de opdracht "kijken".

Ze werd nu geneukt als een razende. Met de riemen werd ze vastgetrokken. Die riemen sneden in haar lijf, haar kut sopte geilheid, haar tepels deden zo pijn dat ze huilde en Susan keek haar in de ogen. Ze voelde hoe haar man klaarkwam en zijn zaad in haar spoot. Hij liet de riemen los en ging over haar liggen, pakte haar borsten en draaide aan de tepelklemmen voordat hij ze losdeed, wat weer extra pijnlijk was.

Toen ging hij van haar af, ze voelde zich lekken en Susan hield al die tijd haar bit vast.. Alsof de merrie die net gedekt was zou weglopen. Haar man legde het yogamatje op de grond en leidde haar naar de mat. Ze was moe en murw en deed maar wat hij aangaf. Ze voelde dat ze uit naar kut droop en ook het kwijlen kon ze door het bit niet onderdrukken.

Gelukkig was nu de ergste pijn weg. Hij streelde haar over het hoofd en de rug en bleef dat maar doen. Ze wachtte het af. Susan was kennelijk weg. Maar dat bleek maar kort. Ze kwam na een paar minuten terug met een grote hond. Had ze die zolang in de auto of in de berging gelaten?

Ze wist instinctief dat de hond er was om mee verder te geilen. Ze had er geen zin in, maar had ook de energie niet meer om te protesteren. Susan nam het woord: Het was geen vraag maar een melding. Haar man ging voor haar zitten en nam met twee handen haar hoofdstel vast.

Susan bracht Brutus naar haar achterste. In reflex deed ze haar benen bij elkaar toen zijn snuit haar raakte. Daar was de zweep weer, gadverdamme, nu op haar tepel. Terwijl haar man haar aankeek, likte Brutus haar anus en kut. Diep ging zijn tong naar binnen. Susan hield hem aan de lijn. Terwijl ze zo gelikt werd maakte haar man haar hoofdstel los en daarna een voor een de riemen die haar hadden ingesnoerd. Het luchtte haar op dat ze nu haar kalen kon ontspannen. Ze stond nog steeds op handen en knieën, maar nu zonder bit en zonder riemen.

Susan had Brutus losgemaakt en Susan en haar man, die nog steeds naakt was, waren nu op afstand gaan kijken. Ze besefte dat ze nu vrij was en dus kon weglopen, maar ze deed het niet. Er werden geen opdrachten gegeven. Brutus liep om haar heen en likte haar gezicht. Ze zag zijn hondenlul groot en rood hangen en bukte zich. Brutus was kennelijk ervaren. Hij liet haar komen en voorzichtig likte ze de lul. Alsof Brutus daar op gewacht had ging hjj achter haar staan en besprong haar.

Ze voelde zijn warme lijf op haar rug. Zijn stoten was tevergeefs, ze was te lang en te hoog voor hem. Haar man en Susan keken toe, ze was zich daar van bewust maar ze wilde nu niet stoppen. Dat haar man een een jong meisje toekeken hoe ze zich vrijwillig en zonder dwang door een reu liet dekken! Ze had het zelf nooit voor mogelijk gehouden. Ze keken toe en hielpen haar ook niet. Het enige dat ze kon doen was haar knieën zo ver mogelijk spreiden zodat ze zo laag kwam dat Brutus haar kon penetreren.

Dat deed ze en Brutus raakte haar kutje. Nog een stukje en jawel. Hij ramde zijn lul die groter was dan die van haar man naar binnen. Ze was nu zijn teefje. Haar man streelde haar over haar hoofd toen Brutus in haar ramde. Dus u wilt meer informatie? Een geil sex feestje. Dries en Peter neuken de jonge studente Carolien Bekeken: Haar rijpe kut volgespoten door jonge zwarte stud. Beste sextoy voor mannen. Sexy ass blonde bi babes krijgen enorme negerlul.

Oma's bossige kut gepaald door jonge knaap. Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Het meisje is gevangen naakt in de openbare bibliotheek 5m: Leuke vrouw toont haar grote tieten op de webcam 8m: Sexy vrouw is naakt buiten 2m: Vrouw met grote kont smeekt om anale seks 1m: Openbare orale seks met mijn vriendin 4m: Een volwassen vrouw met grote tieten krijgt sperma in mond 2m: Naakt lesbiennes gefilmd maken van seks 3m: Een geile vrouw toont haar tieten op de webcam 3m: Naakt voor de webcam op de hogeschool 3m: Grote penis in haar strakke kont 8m: De vrouw krijgt een grote ejaculatie van sperma op haar gezicht 3m: De vrouw krijgt een verrkonting met een grote ejaculatie van sperma Een paar nudist maakt seks op het strand 1m: Volwassen naakte paar maakt seks op het strand 3m: Sex buiten met een geile moeder met grote borsten 13m: Ze is verrast door een grote ejaculatie in haar mond 1m: Vrouw in interraciale seks met zwarte man 1m: Nudisten gefilmd waardoor seks op het strand 12m:

naakte geile meisjes vacuum tieten

Pijpende mannen grote kut.nl


Swingers en Amateursex XXX Gratis Films Kutje European Home Porn French Sex Videos Seks op het Strand Abella Porno Sites Dose of Free Porn Svensk Sex Film Gratis Voyeur Porno Top Porno Sites Sharky Porn Videos Eerste Keer Anal Geile Gratis Porno Dansk Porno Films Gratis Seks Videos Sex Thuis met Vrouw Seks met Vrouw Amateur Porn Tube Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Het meisje is gevangen naakt in de openbare bibliotheek 5m: Leuke vrouw toont haar grote tieten op de webcam 8m: Sexy vrouw is naakt buiten 2m: Vrouw met grote kont smeekt om anale seks 1m: Openbare orale seks met mijn vriendin 4m: Een volwassen vrouw met grote tieten krijgt sperma in mond 2m: Naakt lesbiennes gefilmd maken van seks 3m: Ze had zich uitgekleed en had wel zwarte kousen aangedaan en liep nu op hoge hakken naakt de lunchtafel te dekken.

Ze voelde zich bloot exhibitionistisch toen ze zo door de kamer liep. Ze was net klaar met de tafel toen de deur openging en haar man binnenkwam. Om haar naaktheid wat te verhullen kroop ze tegen hem aan en ze wisselden een hartstochtelijke tongzoen, waarbij hij zijn handen over haar rug liet gaan en haar billen licht kneep en uit elkaar duwde.

Ze gingen aan tafel en haar volle borsten hingen uitdagend bijna op haar bord. Het voelde ongemakkelijk zoals hij wellustig naar haar borsten staarde. Hij zat tegenover haar en pakte over de tafel met twee handen haar tepels, trok die naar zich toe en boog naar haar toe om haar te kussen.

Ze had verwacht dat hij zich ook wel snel zou uitkleden, maar hij zat nog in zijn kostuum met stropdas en al, zoals hij in zijn werk gewoon was. Wat moest ze daar nu mee? In je blootje aan tafel en het dan gewoon vinden om aan je tepels over tafel getrokken worden?

Ze ruimden samen de tafel af en hij had goedkeurend naar haar gekeken en haar nog op de tafel laten leunen om haar mooi hangende borsten te kneden en aan de tepels te trekken. Hij deed dat langdurig, niet even een kneepje, maar met aandacht en rustig. Ze stond te wachten tot hij ermee klaar was. Het voelde alsof ze gemolken werd. Vroeger zou ze dit met twee tellen hebben gestopt en iets gezegd hebben in de trant van "Zo kan die wel weer".

Maar ze besefte dat haar pogingen om zijn gedrag te sturen wel eens de reden kon zijn geweest van hun afnemende seksleven. Deze keer mocht hij voluit gaan, ze zou hem niet remmen om zo te ontdekken wat ze hem dus eigenlijk al die tijd had onthouden. In de keuken kwam hij achter haar staan, sloeg met de vlakke hand een keer op haar billen en kneep stevig in haar borsten.

Ze voelde dat ze licht geil werd van deze behandeling, maar wachtte af. Dit was zijn idee immers. Ze was langer dan hij, had een goed lijf en grote borsten maar besefte haar naaktheid nog meer omdat het nog middag was en de gordijnen open. Hij bleek een brede halsband en leren armbanden meegenomen te hebben en legde deze op tafel.

Hoewel ze voelde waar het heenging vond ze het ook wel opwindend en ze had hem laten begaan. Ze had haar polsen aangeboden voor de leren armbanden en ze had haar haren wegehouden toen hij de brede halsband om haar nek vastgespte. Nu stond ze dus met halsband om de nek en brede armbanden om de polsen. Uitdagend, vragend en een beetje geringschattend keek ze hem aan.

Vroeg ze, maar ze had er direct spijt van. Ze moest hem niet ontmoedigen. Ze deed het rustig. Plots klikte hij op haar rug haar polsen aan elkaar. Haar schouders gingen naar achter en haar borsten stonden nu nadrukkelijker naar voren. Hij ging voor haar staan en gaf haar een tongzoen die ze beantwoordde.

Terwijl ze weer zoenden pakte hij haar tepels beet en kneep er in. Ze kreunde van pijn en trok weg. Hij liet haar los en haalde iets uit een tas die kennelijk al eerder achter de bank was gezet. Als je het niks vindt doen we het een keer en daarna nooit meer, maar die ene keer moet je het me wel even laten afmaken, ontspan je".

Hij sprak overtuigend, maar ze voelde dat dit raar ging aflopen. Hij streelde over haar hoofd en pakte het hoofdstel dat met een rubberen bit was uitgevoerd. Hij hield het bit voor haar mond en ze zuchtte gelaten.

Hij wachtte tot ze haar mond opendeed en legde toen het bit tussen haar tanden. De riempjes over haar hoofd en achter haar hoofd maakte hij vast.

Nu moest hij de bit nog strak in haar mond trekken en vroeg haar om haar mond even open te doen. Ze deed het en hij trok de riem achter haar hoofd zo strak mogelijk. Dat was pijnlijk en ze schudde met haar hoofd en liep weg, draaide zich om. Hij liep achter haar aan en trok haar aan haar armen weer terug.

Het hoofdstel had een hypnotiserende werking op haar. Praten was onmogelijk, slikken lastig, de mond en kaken deden pijn. Als vanzelf ging je je dan overgeven aan wat er ging gebeuren. Hij maakte haar handen los en nam haar even in zijn armen. Hij streelde haar schouders en haar borsten. Snel ging hij met een hand tussen haar benen. Haar geschoren kutje was nat. Ze was dus ondanks alles ook geil geworden. Hij pakte haar hoofdstel beet en leidde haar mee naar de huiskamertafel.

Het rubberen matje waar ze haar yoga oefeningen op deed legde hij erop. Ze woonden 4 hoog in een flat en de tafel stond dicht bij de ramen. Inkijk van andere flats was wel mogelijk. Ze besefte het, maar ze kroop op de tafel en ging staan. De bewoners van de andere flats waren toch vreemden, ze kende er niemand. Haar borsten hingen zwaar omlaag en deinden zacht.

Door het bit kon ze het speeksel niet inhouden. Het liep uit haar mond en ze voelde zich meer een pony dan een echtgenote. Ze besefte dat ze een grens was overgegaan. Dit was geen seks tussen gelijkwaardige partners meer. Ze moest zich kennelijk gedragen als een dierlijk lustobject die niks meer in te brengen had. Ze voelde nu ook het nat tussen haar benen.

Graag had ze het afgeveegd om hem niet zo nadrukkelijk haar natte spleet te tonen, maar anderzijds, toen hij achter haar ging staan en zacht haar knieën uit elkaar duwde en haar clit beroerde merkte dat ze zich in deze stand geneerde voor haar eigen man. Het voelde alsof ze zich met haar achterste voor paring aanbod, zoals aap-vrouwtjes dat wel doen.

Intussen had hij uit zijn broekzak tepelringen gepakt. Die had ze jaren geleden uitgedaan en er nooit meer aan gedacht. Kennelijk had hij alles tot in de details voorbereid en de tepelringen al die jaren bij hun seks gemist? Dat haar handen los waren maakte het eigenlijk vreemder. Er viel nu niet te ontkennen dat ze het vrijwillig deed. Als je vastzat en gedwongen werd kon je nog ontkennen en achteraf protesteren, maar nu leek het of ze het zelf wilde.

Hij kwam naast haar staan en kneep in een tepel van haar hangende borsten. Met een doekje alcohol reinigde hij het gaatje waar de ring had gezeten.

Zo te staan terwijl er aan je tepel wordt gerommeld wond haar op. Hij trok nog een keer aan de tepel en duwde de tepelring door het gaatje en sloot de opening met het bijbehorende bolletje. Hij schoof het ringetje nog even op en neer en depte de tepel nog een keer met alcohol.

Het was koud en gevoelig en ze kreunde en keek hem geil aan. Ze schudde haar hoofd. Het idee dat ik alles met je kan doen maakt me supergeil" fluisterde hij. Daarna trok hij hard de andere tepel omlaag, renigde deze duwde ook hier weer de tepelring in haar tepel. Het ging ruiger en ze kronkelde even. Toen de twee ringen zaten trok hij aan de tepels om de borsten te laten zwaaien. Ze wist dat hij het geil vond, maar ze voelde hoe haar borsten zwaar omlaag hingen en het was wel een beetje pijnlijk en de tepels gevoelig.

Hij streelde over haar rug en ging met zijn vingers tussen haar billen en haar kutje. Ze bedacht dat ze hier vrijwillig op handen en voeten stond en het liet gebeuren en een mengeling van gedachten kwam op. Ze had zich feitelijk al aan hem overgeleverd besefte ze. Uit de tas kwamen riemen die hij over haar rug drapeerde en waarvan hij vervolgens de vele gespen onder haar buik en borsten begon aan te trekken. Gaatje voor gaatje werd het strakker om haar lijf getrokken. Haar naakte borsten zaten strak tussen de riemen geklemd en leken daardoor nog forser.

De tepelpiercing-ringen staken vooruit. De brede lederen halsband dwong haar hoofd trots overeind. Ze voelde zich steeds meer als een paard dat wordt ingespannen. Haar longen zwoegden in haar omsloten borstkas terwijl haar ingetrokken buik probeerde uit te zetten, wat uiteraard geen enkele kans van slagen had. Hij tilde haar van tafel en ruw zette hij haar op de grond en met grote ogen moest ze toezien hoe hij nog een doos tevoorschijn haalde. In de doos bleken enkellaarsjes te zitten met een lange veter.

Maar wat voor laarsjes. In plaats van een zool waren ze op de voorvoet voorzien van hoefijzers en de hoge hak ontbrak geheel, de stugheid van het leer zou ongetwijfeld zorgen dat haar voet in de ‘juiste’ houding zou blijven staan.

Ze stapte erin en hij maakte ze vast. Wankelend, onwennig op dit onbekende schoeisel probeerde ze haar evenwicht te bewaren. De riemen onderaan het harnas werden strak aangetrokken, links en rechts van haar schaamlippen en snijdend in haar bilnaad.

Ruw duwde hij haar voorover over de bank. Ging dit nog over seks? Ze wilde klaarkomen en het afronden, maar daar zag het voorlopig nog niet naar uit. Was dit vernedering zonder seks?

Waarom kleedde hij zich niet uit? Ze voelde dat hij de riemen in haar bilnaad uiteentrok en wat olie tussen haar billen liet druppelen en haar anus masseerde.

Nu wist ze echt niet meer wat ze moest denken en voelen. Het voelde exhibitionistisch en bloot. Nog nooit had hij haar zo anaal beetgepakt. Wat ging er nog komen? Wat ze al vreesde gebeurde ook, een zware plug met de lange paardenstaart werd tegen haar anus geduwd. Hij was te groot en ging er niet in. Ze was blij, maar hij gaf het niet op, nam haar bit beet en draaide haar gezicht zodat ze hem wel aan moest kijken, zoals je een paard beetpakt.

Ze keek hem aan en hij keek naar haar terwijl hij aanzette en duwde. Beiden werden ze er geil van en ze werkte mee. Hij duwde nog wat en de plug met staart werd in haar kontje geschoven, Ze gromde en viel op haar buik toen het dikste deel haar anus oprekte en daarna versmalde en daar onwrikbaar werd vastgehouden door haar kringspier en de riemen van het harnas.

Ze ging weer terug op handen en knieën staan. Tussen haar benen door zag ze de staart hangen. Van haar zelf was ondertussen niets meer te vinden. Ze voelde zich pony en haar man was voor haar een vreemdeling die haar als een pony behandelde. Ze zou het laten gebeuren. Was dit nu "sub space" waarover ze ergens gelezen had? Hij liet haar van tafel opstaan en deed haar handen omhoog met haken die aan de armbanden zaten.

Die werden aan elkaar geklikt en met een koord aan het plafond vastgemaakt. Hij moest ervoor op een stoel gaan staan. Daar zaten nog haken van de schommel die de kinderen vroeger in de kamer hadden. Ze stond ingesnoerd, op laarzen als hoeven en met ingebonden borsten, tepels met ringetjes, staart en hoofdstel met bit waardoor de moest kwijlen.

De riemen sneden in haar bilnaad. Ze droomde weg en voelde zich geil worden. Ze gaf zich er aan over en het speeksel liep over haar kin en borsten. Hij kwam aan met een blinddoek. Ze schudde heftig haar hoofd maar hij trok zich er niets van aan. De blinddoek werd voorgedaan over het hoofdstel en ze zag niets meer.

Ze moest vertrouwen hebben. Geblinddoekt aan het touw hangend voelde ze plotseling een scherpe pijn op haar borsten. Ze kon niets zien maar vermoedde zweeptikken. Zo klonken ze ten minste. Ze probeerde zich weg te draaien, maar dat was zinloos. De tikken kwamen dan van de andere kant. Haar tepels werden niet ontzien en door de tepelringen waren die extra gevoelig. Tranen liepen over haar wang en haar pijnkreten werden door het bit gesmoord.

Haar borsten waren nat van het speeksel dat in straaltjes langs het bit liep. Bij iedere slag trok ze in een reflex een knie op, alsof dat bescherming zou bieden. Ze moest het ondergaan en voelde hoe hij een borst optilde door er een hand onder te houden. Ging hij haar strelen?

De borst die opgetild was kreeg nu harde tikken aan de bovenkant en toen die losgelaten werd, herhaalde het proces zich met de andere borst. Na de zweepslagen voelde ze hoe hij haar borsten liefdevol met olie inwreef. Ze was wel blij dat hij niet sprak en niets vroeg. Wat moet je zeggen als hij vraagt wat je ervan vindt? Ze was passief en gepijnigd. Kennelijk kickte hij erop als ze machteloos door hem kon worden vernederd.

Daarna voelde ze hoe er met haar tepels werd gerommeld en al snel werd haar duidelijk dat er riempjes aan de ringen waren vastgemaakt. Ze voelde hoe haar borsten pijnlijk aan de tepels werden opgetrokken en weer vielen. De riemen door haar bilnaad werden losgemaakt en haar kutje kwam vrij. Zijn vingers zochten haar klit. Ze duwde haar benen instinctief tegen elkaar.

Ze voelde hoe hij wegging. Even later werden haar benen beetgepakt en uit elkaar gezet. Het was een spreidstang en haar benen -hoeven eigenlijk- stonden nu heel ver uiteen. Ze voelde zich kwetsbaar. Zijn vingers gingen weer door haar kutje en ze voelde hoe nat ze was, ze sopte gewoon.

Hij aaide langs haar clit. Net genoeg om het te voelen, maar te weinig en te kort om er op klaar te komen. De riempjes aan de tepelringen hingen zwaar aan haar tepels en ze kwijlde. Wat zou er nog komen? Had hij dit al die jaren gemist of was hij pas laatst op dit soort gedachten gekomen? Was het zijn revanche omdat ze een betere baan had dan hij en meer verdiende? Wilde hij de baas over haar spelen?

Alles ging door haar hoofd. Op dat moment werd er gebeld. Ze schrok en gromde uit protest, ze wilde los en naar een andere kamer. Ze schudde wild haar hoofd. Haar bit liet weinig hoorbaar protest door, maar dat ze dit niet wilde was duidelijk. Hij ging naar de hal en slot de kamerdeur achter zich. Ze hoorde stemmen en ze kon wel door de grond zakken van schaamte toen hij haar blinddoek afdeed en hij met een andere vrouw in de kamer naar haar stond te kijken.

Ze voelde dat ze een rood hoofd kreeg. Wanhopig keek ze naar haar man, maar die gaf geen krimp.. Het was een jonge vrouw, klein van stuk, bijna een meisje nog, ze schatte dat het een Oost-Europees meisje was.

Dat maakte de situatie nog genanter. Hier hing ze naakt voor een kind nog. Het meisje keek haar aan en streelde haar wang. Wegkijken was geen optie want hij had haar bit vastgepakt. Ze kon haar ogen wel dichtdoen, maar ze wilde zien wat er gebeurde. Ze kon alleen maar grommen en kwijlen.

Ze wilde niet knikken en niet met haar hoofd schudden. Ze zochten het maar uit. Het meisje dat dus Susan heette nam het initiatief en maakte haar hoofdstel los. Eindelijk kon ze haar kaken ontspannen en haar speeksel inhouden. Maar nog steeds stond ze met haar handen omhoog en haar benen gespreid. Ze werd door het meisje van boven tot onder bekeken.

Haar man keek haar aan en toen het meisje bukte en haar schaamlippen beetpakte en licht uiteentrok voelde ze zich rood worden. Schaamde ze zich voor haar man? Was het boosheid of gene? Ze zweefde in een roes en knikte nauwelijks zichtbaar. Daarop pakte Susan de twee riempjes en trok haar borsten aan de tepels omhoog. Ze riep "au" en direct realiseerde ze zich dat ze iets nodig had om op de bijten. Haar man pakte het en deed het bit tussen haar kaken. Nu trok hij het zonder waarschuwing hard naar achter en snoerde het stevig vast.

Direct begon ze weer te kwijlen. Op een vreemde manier stelde het bit haar gerust, ze kon zo beter toegeven aan haar onderdanige dierlijke gevoelens. Susan pakte nogmaals de tepelriempjes en trok haar borsten omhoog. Ze kon nu op het bit bijten en haar speeksel de vrije loop laten. Wat deed het pijn. Ze zag haar man tevreden toekijken, ook toen Susan een zweepje nam en haar op haar billen begon te slaan.

Wegdraaien had geen zin. De eerste slagen waren wel lekker, maar naarmate er meer slagen op dezelfde plek kwamen werd het pijnlijker. Ze gromde dierlijk en draaide om de pijn te bezweren. Hij was erbij gaan zitten en keek naar haar. Ze deed het voor hem en door het hoofdstel met bit te vragen had ze zich ook de mogelijkheid ontnomen om te protesteren of te stoppen. De laatste slagen werden tussen haar billen gemikt. Susan pakte de staart en trok die omhoog. Ze voelde de plug in haar kantelen.

Het zweepje raakte ook haar kutje die door de spreidstang wel erg kwetsbaar en beschikbaar was. Gelukkig stopte ze met slaan, maar trok nog wel aan de staart, wat en raar gevoel gaf omdat de plug de sluitspier onder druk zette. Ze trok nu de staart heel rustig naar beneden. Met bit in en spreidstang en handen aan het plafond was er geen ontkomen aan? Plots hield ze het niet meer en kwam het brede deel van de plug langs haar sluitspier.

Ze gromde en beet in haar bit. Susan deed de staart in een plastic zak. Uitgeput en transpirerend hing ze in de touwen Haar man klom weer op de stoel en maakte haar handen los van het plafond.

Haar armbanden werden van elkaar losgemaakt en ook de stang tussen haar benen ging los. De laarzen met hoeven bleven aan. Ze besefte dat ze nu ook weg kon lopen naar een andere kamer en daar de riemen en haar hoofdstel los kon maken. Veel tijd om te denken had ze niet. Haar man maakte haar armen weer achter haar rug vast en Susan pakte de twee riemen die aan de tepelringen hingen. Leidsels, dat waren het.

Ze bleef op haar hoeven staan, maar toen pijnlijk aan de tepelriemen werd getrokken moest ze wel achter Susan aanlopen. Haar man keek tevreden. Zijn vrouw werd nu door een jong meisje vernederd en werd aan haar tepels rondgetrokken. Hij zag dat ze het besefte. Na een paar rondjes waarbij er steeds harder aan de tepelriemen werd getrokken en ze dus sneller moest lopen, onhandig op die hoeven-larzen,, werd er gepauzeerd.

Ze werd naar de tafel gebracht en moest weer op handen en knieën gaan staan. Terwijl haar man haar hoofd strak bij het bit vast hield, kwam Susan achter haar staan, veegde met een vochtig doekje haar anus schoon en trok haar schaamlippen uit elkaar.

naakte geile meisjes vacuum tieten