Meesteres online dildo in je kut

meesteres online dildo in je kut

Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken. Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder. Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk. Niet met een dildo. Tranen springen in mijn ogen. Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift.

Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in.

Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak. De dildo gaat er nu ver in. Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo.

Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je. Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten. Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast. Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb. Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol.

Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken.

Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh. Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen.

Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment. Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja.

Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer. Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres. Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang.

Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha. Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden. Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien. Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels.

De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren. Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op. Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij. Kan het niet zien. De mix van pijn, genot en hummende Meesteres Catja. Haar hummen geeft deze slet een gevoel van geborgenheid. Het zuigen op de dildo zorgt er voor dat mijn hoerenmond gevuld wordt met vocht.

Dat is waar deze pisslet voor gaat. De dildo maakt dat mijn pijnkreten gedempt worden. Dit gedeelte is het absolute hoogtepunt voor mij van deze sessie. Ga ik eens even in die karaf zeiken. Hmmm zijn lekker grote tepels geworden slettebak. Wat een mooi uitzicht heb Ik. Drink Mijn laatste slokje Cola op. Meesteres Catja gaat naast Haar slet zitten en verwijderd de dildo uit mijn mond. Meesteres Catja slaat weer op mijn manvormig aanhangsel met Haar rijzweepje.

Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe. Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant.

Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet. Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen.

Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen. Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken. Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars.

Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet. Mijn Meesteres waarschuwt haar voor de consequenties als zij eerder klaarkomt dan mijn Meesteres, maar de slavin is zo ver op weg naar een enorm orgasme dat ze het niet meer tegen kan houden en komt ongelooflijk hard klaar.

Het kutvocht spuit uit haar kut en even is ze helemaal van de wereld. Mijn Meesteres trekt haar handen uit de kut en kont van de slavin en hurkt boven haar neer. Terwijl de slavin nog ligt bij te komen zet mijn Meesteres haar sluizen open en pist haar helemaal onder. Als ze hiermee klaar is gaat ze weer op het gezicht van de slavin zitten en rijd zich ruw naar een enorm orgasme, mij ondertussen strak aankijkend. Ze gaat zo wild tekeer met haar kut over het gezicht van de slavin dat ik denk dat ze zal stikken.

Als mijn Meesteres klaar komt kijkt ze mij met glazige ogen maar ook triomfantelijk aan. Als mijn Meesteres is bijgekomen van haar orgasme staat ze op en loopt naar me toe. Ik ben zo geil geworden van deze show dat ondanks de gewichten aan mijn zak mijn paal strak vooruit staat en druipt van het voorvocht. Als mijn Meesteres dit ziet krijg ik uit het niets een 10tal harde slagen met een zweep tegen mijn pik en ballen.

Hierdoor krimpt mijn pik weer tot zoals mijn Meesteres dat noemt een zielig lulletje. De slavin ligt nog steeds vast gebonden op bed bij te komen en allebei haar gaten staan nog open. Mijn Meesteres maakt mij los en draagt mij op de slavin schoon te maken met mijn tong. Ik kruip naar het bed en begin haar bij haar voeten schoon te likken en werk mij een weg naar boven. Helaas verbied mijn Meesteres mij om haar kut en kont schoon te likken. Al het kutgeil en pis van mijn Meesteres lik van de slavin af en ik geniet.

Als de slavin weer helemaal schoon is maakt mijn Meesteres haar los en worden de rollen omgedraaid. Ik moet op mijn rug op het bed gaan liggen.

Ze boeit mijn armen en maakt mijn benen vast aan touwen die met een katrol aan het plafond vast zitten. Zo trekt ze mijn benen omhoog en uit elkaar. Ik lig compleet onderdanig vast met mijn mannenkut op deze manier toegankelijk voor mijn Meesteres.

De slavin wordt vastgezet aan het Andreaskruis en als mijn Meesteres hiermee klaar is en zich omdraait zie ik dat ze een enorme voorbinddildo voor heeft gedaan. Ik denk te weten wat er komen gaat.

Ze komt naar me toe en blinddoekt me, terwijl ze in mijn oor fluistert, ik ben zo terug. Ik ga even wat drinken anders heb ik zo niets meer voor jou. Ik weet niet hoelang ze me hier zo laat liggen, maar ik weet wel dat als ze terugkomt ik als eerste die grote voorbind dildo nat zal moet pijpen voordat hij mijn mannenkut ingaat en voor mijn eigen bestwil kan ik dat maar zo goed mogelijk doen.

Na het lijkt een eeuwigheid hoor ik de deur opengaan en hoor ik mijn Meesteres binnenkomen, alleen heb ik het idee dat ze niet alleen is, maar zeker weten doe ik het niet. Er komt iemand op het bed zitten en kruipt over mijn borstkas heen. Ik weet wat er gaat komen en doe al gewillig mijn mond open. Langzaam schuift er iets in mijn mond, maar als ik goed proef weet ik zeker dat het geen dildo is, maar Ik zal me kort even voorstellen.

Mijn naam is Chris. Ik ben een man van midden veertig, cm en een normaal postuur en ben licht bi. Sinds enige tijd kom ik regelmatig bij een Meesteres.

Ze is een werkelijke lust godin en we hebben al veel leuke sessies met elkaar gehad. Regelmatig pakt ze me hard aan, speelt lekker met mijn mannenkut en rekt deze steeds een beetje meer op.

Bi vrouw gezocht amateur escort service


meesteres online dildo in je kut

Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken.

Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder. Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk. Niet met een dildo. Tranen springen in mijn ogen.

Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift. Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in.

Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak. De dildo gaat er nu ver in. Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je. Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten.

Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast. Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb.

Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol. Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken.

Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh. Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen. Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment. Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja.

Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer. Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres. Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang.

Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha. Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden. Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien. Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels. De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren.

Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op. Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij. Kan het niet zien. De mix van pijn, genot en hummende Meesteres Catja.

Haar hummen geeft deze slet een gevoel van geborgenheid. Het zuigen op de dildo zorgt er voor dat mijn hoerenmond gevuld wordt met vocht. Dat is waar deze pisslet voor gaat. De dildo maakt dat mijn pijnkreten gedempt worden. Dit gedeelte is het absolute hoogtepunt voor mij van deze sessie.

Ga ik eens even in die karaf zeiken. Hmmm zijn lekker grote tepels geworden slettebak. Wat een mooi uitzicht heb Ik. Drink Mijn laatste slokje Cola op. Meesteres Catja gaat naast Haar slet zitten en verwijderd de dildo uit mijn mond.

Meesteres Catja slaat weer op mijn manvormig aanhangsel met Haar rijzweepje. Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe. Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant.

Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet. Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen. Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten.

Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen. Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken. Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars. Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet.

Mijn Meesteres waarschuwt haar voor de consequenties als zij eerder klaarkomt dan mijn Meesteres, maar de slavin is zo ver op weg naar een enorm orgasme dat ze het niet meer tegen kan houden en komt ongelooflijk hard klaar. Het kutvocht spuit uit haar kut en even is ze helemaal van de wereld. Mijn Meesteres trekt haar handen uit de kut en kont van de slavin en hurkt boven haar neer.

Terwijl de slavin nog ligt bij te komen zet mijn Meesteres haar sluizen open en pist haar helemaal onder. Als ze hiermee klaar is gaat ze weer op het gezicht van de slavin zitten en rijd zich ruw naar een enorm orgasme, mij ondertussen strak aankijkend. Ze gaat zo wild tekeer met haar kut over het gezicht van de slavin dat ik denk dat ze zal stikken.

Als mijn Meesteres klaar komt kijkt ze mij met glazige ogen maar ook triomfantelijk aan. Als mijn Meesteres is bijgekomen van haar orgasme staat ze op en loopt naar me toe.

Ik ben zo geil geworden van deze show dat ondanks de gewichten aan mijn zak mijn paal strak vooruit staat en druipt van het voorvocht.

Als mijn Meesteres dit ziet krijg ik uit het niets een 10tal harde slagen met een zweep tegen mijn pik en ballen. Hierdoor krimpt mijn pik weer tot zoals mijn Meesteres dat noemt een zielig lulletje. De slavin ligt nog steeds vast gebonden op bed bij te komen en allebei haar gaten staan nog open.

Mijn Meesteres maakt mij los en draagt mij op de slavin schoon te maken met mijn tong. Ik kruip naar het bed en begin haar bij haar voeten schoon te likken en werk mij een weg naar boven. Helaas verbied mijn Meesteres mij om haar kut en kont schoon te likken.

Al het kutgeil en pis van mijn Meesteres lik van de slavin af en ik geniet. Als de slavin weer helemaal schoon is maakt mijn Meesteres haar los en worden de rollen omgedraaid. Ik moet op mijn rug op het bed gaan liggen. Ze boeit mijn armen en maakt mijn benen vast aan touwen die met een katrol aan het plafond vast zitten. Zo trekt ze mijn benen omhoog en uit elkaar. Ik lig compleet onderdanig vast met mijn mannenkut op deze manier toegankelijk voor mijn Meesteres.

De slavin wordt vastgezet aan het Andreaskruis en als mijn Meesteres hiermee klaar is en zich omdraait zie ik dat ze een enorme voorbinddildo voor heeft gedaan. Ik denk te weten wat er komen gaat. Ze komt naar me toe en blinddoekt me, terwijl ze in mijn oor fluistert, ik ben zo terug.

Ik ga even wat drinken anders heb ik zo niets meer voor jou. Ik weet niet hoelang ze me hier zo laat liggen, maar ik weet wel dat als ze terugkomt ik als eerste die grote voorbind dildo nat zal moet pijpen voordat hij mijn mannenkut ingaat en voor mijn eigen bestwil kan ik dat maar zo goed mogelijk doen. Na het lijkt een eeuwigheid hoor ik de deur opengaan en hoor ik mijn Meesteres binnenkomen, alleen heb ik het idee dat ze niet alleen is, maar zeker weten doe ik het niet.

Er komt iemand op het bed zitten en kruipt over mijn borstkas heen. Ik weet wat er gaat komen en doe al gewillig mijn mond open. Langzaam schuift er iets in mijn mond, maar als ik goed proef weet ik zeker dat het geen dildo is, maar Ik zal me kort even voorstellen. Mijn naam is Chris. Ik ben een man van midden veertig, cm en een normaal postuur en ben licht bi. Sinds enige tijd kom ik regelmatig bij een Meesteres. Ze is een werkelijke lust godin en we hebben al veel leuke sessies met elkaar gehad.

Regelmatig pakt ze me hard aan, speelt lekker met mijn mannenkut en rekt deze steeds een beetje meer op.

Geile glazenwasser stevige pik

  • 415
  • Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt.
  • SEX MASSAGE ZWOLLE GRATIS SEX LIMBURG
  • Als mijn Meesteres klaar komt kijkt ze mij met glazige ogen maar ook triomfantelijk aan.