Marokaanse geneukt melktieten

marokaanse geneukt melktieten

Hij vond alles wel goed. Shirley kwam eindelijk thuis en bereidde het eten voor haar kinderen. Het was al klokslag 8 uur en haar vriendin Anna zou over een half uurtje komen.

Snel kleedde ze zich aan. Ze had een strak zwart rokje aan tot haar knieën. Ook had ze een glimmend rood blousje aan en kwamen haar tieten lekker in zicht. Haar krullend haar zat lekker woest los. De deurbel ging en daar stond haar vriendin Anna. Anna is een slanke vrouw van 42 jaar en heeft een b cup.

Ze is erg lang 1. Ze heeft een mooi gezicht en lekker volle lippen die vanavond met rode lippenstift waren bewerkt. Zij had een strakke spijkerbroek aan en een mooie witte blouse.

Jermaine zat op de bank tv te kijken en mompelde iets van “ heb veel plezier ”. Shirley en Anna reden naar een restaurant om eerst wat te eten.

Ze namen beiden een steak met groente en een glas wijn. Hij ligt op mij, een paar stoten en hij ligt te ronken op bed. Hij wil niet eens gepijpt worden ”. Nou Shirley, ik was van plan om vandaag geneukt te worden door een jonge groot geschapen lekkere Marokkaanse gast ”. Shirley’s ogen werden groot, ze schrok wat Anna zei. Ze zijn lekker brutaal en niet te vergeten ze hebben een lekker grote dikke lul ”.

Shirley wist niet wat ze hoorde. Hoe jonger hoe beter! Ik neuk ze meestal in mijn kelder en soms ook bij hen ”. Shirley kon haar vriendin niet geloven, maar was ondertussen wel geil geworden en zei “ Laten we nu een Marokkaan vinden, ik heb wel zin om goed geneukt te worden ”.

Anna moest lachen en zei “ Ik wist wel dat je overstag zou gaan. Dat mietje van een Jermaine kan jou in geen miljoenen jaren bevredigen ”. Anna en Shirley waren klaar met eten en rekenden af in het restaurant.

Ze reden met de auto richting huis en parkeerden in een garage. Shirley liep achter Anna aan maar wist niet waar ze naar toe gingen. Ze liepen rond te zwerven in de stad, totdat Anna op een gegeven moment een zijstraatje in liep. Aan het einde van een zijstraat zagen ze een gespierde mocro met een opgeschoren kop. Hij leek 18 en had een donkerblauwe spijkerbroek aan en een blouse die glanzend rood was. Hij had ook een knap gezicht en een kleine litteken onder zijn oog dat erg stoer stond.

Hij hing tegen de muur en rookte een peukje. Hij keek agressief om zich heen en zag Anna en Shirley zijn kant op komen lopen. Anna liep naar die Mocro toe en fluisterde in zijn oor “ Wij willen geneukt worden, ga je mee? Maar Anna voelde aan zijn bobbel, wreef er een beetje aan en zei “ Kom nu mee naar de auto ”.

Ze liepen alle drie naar de auto en reden naar Anna’s huis. Anna leidde Shirley en Mo, zo heette de Marokkaan, naar de schuur van haar huis. Ze deed de deur van de schuur open en begeleidde de anderen naar binnen. De schuur zag er rommelig uit. Veel oude spullen en een vieze matras op de grond. Wat er toen gebeurde hadden de twee rijpe Surinaamse vrouwen niet verwacht. Mo pakte agressief Anna bij haar keel vast en eiste dat ze haar blouse losmaakte. Anna keek geschrokken maar deed toch wat hij vroeg.

Je zag haar b-cup gelijk verschijnen doordat ze geen bh droeg. Shirley zat verbaasd te kijken wat hier aan de hand was. Mo keek richting Shirley en schreeuwde “ Kuthoer, trek je kleding helemaal uit voordat ik dat kom doen ”. Shirley schrok van zijn taalgebruik, maar was stiekem wel geil geworden. Ze deed precies wat hij vroeg. Anna’s tieten werden nog steeds gezogen door Mo, maar daar bleef het niet bij.

Hij begon hardhandig te kneden en scheurde haar blouse kapot. Hij begon haar broek ook hardhandig uit te trekken en je zag dat ze een witte string aan had. Hij voelde aan haar kut en was erg verbaasd toen hij zijn hand terugtrok. Zijn hand was nat van het kutgeil en Shirley, die alles had gezien, kon het ook niet geloven. Anna kon niks uitbrengen en de Marokkaan riep Shirley bij zich. Hij keek goedkeurend naar haar naakte lichaam. Lekker een beetje mollig. Hij gaf haar een forse klap op haar kont.

Shirley kon een klein kreuntje niet onderdrukken. Zonder iets terug te zeggen deed ze het. Ze begon heerlijk snel te beffen. Haar tongetje ging diep in het kutje van Anna. Die was erg nat geworden, waardoor het likken nog makkelijker ging.

Al het kutgeil droop van haar kut. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerde Shirley al het kutgeil op te vangen. Mo keek naar het schouwspel en liet zijn broek zakken. Zijn genotspaal stond op oorlogssterkte. Zijn 23 cm bleef ook voor de dames niet onopgemerkt en ze schrokken zelfs een beetje. Arab Karima doet een negerpik. Marokkaanse nerd kent alleen Oui en Merci. Habiba houdt haar hoofddoekje op. Mooie Turkse zuigt grote Marokkaanse lul. Anouska doet haar hoofddoek af. Voetbalfan Fatima heeft alles over voor een handtekening.

Blonde Babette doet graag wat extra zuigwerk. Arabisch amateurtje lust er pap van. Aan handsfree zuigen doet deze chick niet. Marokkanse Aigul maakt een verboden sextape. Marokkaanse Jasmine geniet van anale seks. Rondborstige Arab laat harige kut likken. Nederlandse geile meid neukt gewoon lekker buiten. Ik neuk je wel maar ik zie je niet. Uiteindelijk heeft deze Hollandse meid een voorkeur voor de bruine lul.

Geile Pakistaanse slikt voor verblijfsvergunning.

..

Sexafspraak amsterdam sex date vanavond

Ik nam een kaartje uit mijn zak en schreef erop dat ik aan de deur was geweest en ze me terug kon bellen voor een nieuwe afspraak. Ik had nog niet gedaan met schrijven toen dan toch plots door de parlofoon een stem zei sorry kom maar binnen.

Ik stapte binnen ging de trap op de deur stond op een kier. Ik wist dat het een allochtone vrouw was want de naam op het papier kon ik niet fatsoenlijk uitspreken. Ik klopte op de deur die wat mee openging en zei: Een stem riep kom maar binnen en ik deed dat sloot de deur achter mij ging verder en zag ze zitten.

Westers geen hoofddoek ze draaide haar hoofd naar mij en zei goedendag ja sorry was even moeilijk en toen zag ik de baby. Ze was aan het voeden en ik zei sorry en deed een stap achteruit. Geeft niet hoor als ze moet eten moet ze eten is het nu thuis of ergens anders dat is het gemak van borst te geven. Ze wees zelfs naar de zetel schuin naast haar.

De baby was lekker aan het eten en ja toch iets aparts bij een vrouw zitten waarvan de rechterborst compleet naakt is. Alles lag op het tafeltje zei ze en ik keek naar haar en ze zei zelf, sorry ik ben Irina zo laat ik me noemen mijn Arabische naam is niet uit te spreken. Ik ben Marokkaanse van afkomst woon hier al 18 jaar en ben een alleenstaande moeder. Juist op dat moment stopte de baby met eten ik zag nu de borst compleet naakt de mooie bruine tepel nog vochtig van de baby en de melk.

Ze legde de baby tegen haar aan om ene boertje te laten de borst bleef naakt. De kleine liet een flink boertje en zei ze amaai wat een flinke meid ben jij en gaf het kusjes. De baby vond het wel leuk maar het mondje ging nog open en ze zei heb je nog honger wacht even mama moet even wisselen.

Ze legde de baby op haar schoot nam de beha en trok die over de naakte borst en maakte die vast maar deed dan de andere cup van de beha los en ontblootte de linkerborst. De baby vond snel de tepel en begon te zuigen.

Ik praatte door de mogelijkheden en opties en weer even onderbreken voor de kleine die nu na een flinke boer genoeg had en ze haar in de wieg legde. Ze kleedde zich terug helemaal aan en ging toen koffie halen. Het was een mooie Marokkaanse vrouw en ik droomde alweer verder. Ik kleedde haar in mijn droom langzaam uit, haar volle borsten met donkere tepels die hard stonden en stelde me voor hoe haar kutje eruit zag..

Ze onderbrak mijn droom door te vragen of ik melk moest hebben. Ook al had ik beide tieten gezien toen ze bukte gluurde ik nog. We gingen verder en ze zat geboeid te luisteren en ze legde haar been op haar knie en jongen ik kon opzij haar benen zien haar billen ik kreeg gewoon een stijve. De klein knorde even en ze stond bukte zich over de wieg waardoor ik nu haar benen en kontje goed kon zien, een snelle droom, ik erachter en haar neuken in de bruine kont.

Ik denk dat ze het voelde want ze ging zitten gooide bijna haar been over de andere waardoor haar kleedje ver omhoog schoof en vroeg dan en hebt u kinderen? Ik zei ja 2 maar al wat groter.

We werden even intiem in het gesprek, getrouwd en hoelang en zo verder. Zij vertelde dat ze een man had leren kennen maar die wilde wel trouwen maar volgens de islam en ze wilde haar vrijheid niet opgeven daarom was ze alleen gebleven.

Ik zei ben je heel de tijd alleen geweest geen vriend meer? Ze lachte en zei wie wil er nu ene vriendin met eerst een dikke buik en daarna met een kind. Nee geen vriendjes wie weet later maar nu nee ik kan best zonder. Ik keek haar aan en zei ik zou het niet kunnen alleen blijven, ze keek me aan en nu voor het eerst keek ze ongewild denk ik naar mijn lichaam meer bepaald mijn kruis.

De erectie was al weg maar ze zei dan toch u bedoeld alleen blijven omdat je dan geen vrouw meer hebt voor bepaalde zaken. Ik zei ook dat al zijn er andere mogelijkheden, inderdaad zei ze er zijn vrouwen genoeg voor die zaken maar ik zei snel nee dat bedoel ik niet je kan ook zelf maar stopte ze lachte weer en zei inderdaad zelfhulp dat doe ik dus ook.

Ik zei en verschoot echt van mezelf, met uw figuur zou je toch makkelijk een vriend kunnen hebben. Dank je zei ze voor het compliment over mijn figuur ik werd rood maar zei toch ja sorry maar de waarheid mag gezegd worden he.

Ze stond recht je vind dat ik een mooi figuur heb? Ik zei ja en ze draaide waardoor het kleed opwaaide en ik toch zoiets van 30cm boven de knie been zag.

Juist wat ik bedoelde zei ik mooi figuur mooie benen. Ze stond stil keek me aan vind je en trok haar kleedje op tot weer die 30cm boven de knie.

Ik zei ja hoor en mijn billen vind je niet te dik en ze trok het nog iets hoger. Ok mijn erectie was weer terug toen ik haar billen zag ik denk dat de stof van het kleedje juist tot 2cm onder haar kruis kwam. Ik zei euch zeker ook je billen. Ja mijn borsten heb je al gezien zouden die je bevallen? Ik zei zoals een kleine jongen jaja.

Ik wilde dromen maar het was geen droom, ze stond voor mij liet het kleedje los dat terug haar benen bedekte maar ze opende de knoopjes vooraan, ik zag haar beha weer maar ze deed verder los en liet het kleedje van haar lichaam vallen. Ze stond daar op amper 1m voor mij in beha en slip. Kan dit u behagen zei ze en terwijl gingen haar handen naar haar rug en maakte de beha los.

Haar borsten kwamen bloot, stevig vol met mooie tepels die zich oprichten. Ze kwam iets dichter en zei de rest is voor jouw als je wil? Ik wilde maar mijn handen bibberden echt toen deze naar haar lichaam gingen en de bovenkant van haar slipje vastnam. Mijn handen lagen op haar heupen klaar om die slip uit te doen maar ze bukte en gaf me een kus direct zonder waarschuwing een volle tongkus.

Ik taste naar haar borsten en voelde het lekkere strakke vlees. Ze deed mijn das los en begon me te ontkleden, geen woord zeiden we maar ik stond vrij snel in mijn boxer. We kusten elkaar ik voelde haar harde tepels tegen mijn borstkas en ze duwde haar bekken tegen mijn lul aan.

Die avond, naast haar vriendje op de bank, staarde ze continu naar haar mobiel. Hij had nog steeds geen idee. Toen ze ging slapen en nog steeds geen reactie had ontvangen, was ze ondanks haar ongeduld Pas toen ze Ali in zijn ogen keek, zag ze de blik die haar alles zei dat hij haar zo op de toonbank zou nemen! Ali trok zijn portemonnee, Lysan zag dat hij nog steeds rijkelijk gevuld was, en gaf Lysan een euro.

Met zijn brood in de hand liep hij weer de winkel uit. De rest van haar Hij haalde zijn hand door Lysans haar. Hij boog voorover om zijn lippen tegen die van haar te drukken. Aangenaam verrast voelde Ali dat Lysan haar mond voor hem opende en zijn tong haar mondje binnen liet.

Tegelijkertijd dwaalde haar handje naar zijn dij toe. Met haar ogen dicht streelde ze langs zijn dij, totdat ze vond waar ze naar zocht. De Turk voelde hoe zij haar Ze betrapte zichzelf erop dat ze een stuk vriendelijker klonk.

Toen ze hem in de ogen keek, zag ze dat hij haar bekeek zoals zij hem had bekeken. Sterker nog, Lysan dacht dat ze hem erop had betrapt dat hij haar met zijn ogen uit aan het kleden was… “Als u nog wat wilt bestellen, moet u snel zijn, zo lang werkt ze hier niet meer!

Toegevoegd op vrijdag 19 januari door Haidera Als ze weer eens in een strakke spijkerbroek en topje op stap gaat, kan hij deze gevoelens maar moeilijk onderdrukken. Het doet hem denken aan zijn vrouw Fatima, toen die nog jong en lekker was, en die nu dik en verlept is. Het is zomer en Sakar is met haar vriendinnen een weekje op vakantie naar Istanbul geweest. Als Bagir zijn dochter ophaalt van Schiphol, is hij blij om haar weer te zien. Marokkaanse dochter en haar vader! Toegevoegd op woensdag 17 januari door GeileLoes Als ze de huiskamer binnen loopt om haar spullen te pakken, voelt ze dat ze in haar ooghoeken bekeken wordt door haar vader.

Hij zegt niets, maar Reanna voelt hoe ze begluurd wordt. Ze vraagt zich af wat hij van haar denkt. Het voelt een beetje als een vieze blik, net zoals ze buiten vaak aangekeken wordt. Zou hij soms ook stiekem een beetje op haar geilen, vraagt Reanna zich af? Marokkaans model helpt familie! Toegevoegd op woensdag 17 januari door GeileLoes Op een vrijdagavond komt ze thuis in een strakke spijkerbroek en wit truitje met inkijk.

Die avond heeft ze het gevoel dat ze bekeken wordt. Het is een gevoel wat ze niet helemaal kan plaatsen. Als ze door de huiskamer loopt, voelt ze een hand langs haar billen gaan als haar vader voorbij loopt. Had ze dat goed gevoeld? Voelde ze nou écht zijn hand langs haar billen gaan. Was het per ongeluk? Trio met mijn Marokkaanse buurjongen!

Toegevoegd op dinsdag 21 november door GeileLoes Er wordt aangebeld. Ik kijk in het schermpje bij de bel, wie er bij de voordeur van ons appartementencomplex staat. Het is Ank, Julia’s beste vriendin, ook Ik ben wel geen tante, maar zo noemt Ank me al van jongs af aan. Ik zeg, “Dag Ank, Julia is er niet hoor. Hoofddoeksletje bruut genomen door haar vader!

Toegevoegd op dinsdag 9 mei door AngelaX Aisha wist dondersgoed dat haar kleding eigenlijk te gewaagd is voor een nette moslima, maar stiekem voelde ze zich daar wel prettig bij. Ze weet dat ze mooie vrouwelijke vormen heeft en dat mannen daar graag naar kijken, Als ze weer eens door de universiteitsbibliotheek liep zag ze regelmatig de blikken van Hollandse jongens die haar billen bewonderden.

Ze was ook erg trots op haar billen, vandaar Je weet dat ik altijd nummers zing, die over liefde en sex gaan, en dat ik me altijd eerst ga verkleden voor ik op treed, maar is jou toen niet opgevallen, dat als ik op kwam, ik een kort jurkje aan had, en daar nooit een BH en string onder Er kwam een man van een jaar of veertig, vijf en veertig, dichtbij Jolanda staan, en zei: Jolanda snapte er niets van en schudde maar van nee met haar hoofd.

Ik verlangde naar die grote dikke Marokkaanse lul! Toegevoegd op zondag 7 mei door AngelaX Totdat ik op een site kwam waar blanke vrouwen door een Marokkaanse man verwend worden. Ik kon niet geloven dat die pikken zo groot waren.

Ik stelde mij voor hoe dat bij mij zou voelen.
marokaanse geneukt melktieten

Hij vond alles wel goed. Shirley kwam eindelijk thuis en bereidde het eten voor haar kinderen. Het was al klokslag 8 uur en haar vriendin Anna zou over een half uurtje komen. Snel kleedde ze zich aan. Ze had een strak zwart rokje aan tot haar knieën. Ook had ze een glimmend rood blousje aan en kwamen haar tieten lekker in zicht.

Haar krullend haar zat lekker woest los. De deurbel ging en daar stond haar vriendin Anna. Anna is een slanke vrouw van 42 jaar en heeft een b cup. Ze is erg lang 1. Ze heeft een mooi gezicht en lekker volle lippen die vanavond met rode lippenstift waren bewerkt. Zij had een strakke spijkerbroek aan en een mooie witte blouse. Jermaine zat op de bank tv te kijken en mompelde iets van “ heb veel plezier ”. Shirley en Anna reden naar een restaurant om eerst wat te eten.

Ze namen beiden een steak met groente en een glas wijn. Hij ligt op mij, een paar stoten en hij ligt te ronken op bed. Hij wil niet eens gepijpt worden ”.

Nou Shirley, ik was van plan om vandaag geneukt te worden door een jonge groot geschapen lekkere Marokkaanse gast ”. Shirley’s ogen werden groot, ze schrok wat Anna zei. Ze zijn lekker brutaal en niet te vergeten ze hebben een lekker grote dikke lul ”. Shirley wist niet wat ze hoorde. Hoe jonger hoe beter! Ik neuk ze meestal in mijn kelder en soms ook bij hen ”. Shirley kon haar vriendin niet geloven, maar was ondertussen wel geil geworden en zei “ Laten we nu een Marokkaan vinden, ik heb wel zin om goed geneukt te worden ”.

Anna moest lachen en zei “ Ik wist wel dat je overstag zou gaan. Dat mietje van een Jermaine kan jou in geen miljoenen jaren bevredigen ”. Anna en Shirley waren klaar met eten en rekenden af in het restaurant. Ze reden met de auto richting huis en parkeerden in een garage. Shirley liep achter Anna aan maar wist niet waar ze naar toe gingen.

Ze liepen rond te zwerven in de stad, totdat Anna op een gegeven moment een zijstraatje in liep. Aan het einde van een zijstraat zagen ze een gespierde mocro met een opgeschoren kop.

Hij leek 18 en had een donkerblauwe spijkerbroek aan en een blouse die glanzend rood was. Hij had ook een knap gezicht en een kleine litteken onder zijn oog dat erg stoer stond.

Hij hing tegen de muur en rookte een peukje. Hij keek agressief om zich heen en zag Anna en Shirley zijn kant op komen lopen. Anna liep naar die Mocro toe en fluisterde in zijn oor “ Wij willen geneukt worden, ga je mee? Maar Anna voelde aan zijn bobbel, wreef er een beetje aan en zei “ Kom nu mee naar de auto ”.

Ze liepen alle drie naar de auto en reden naar Anna’s huis. Anna leidde Shirley en Mo, zo heette de Marokkaan, naar de schuur van haar huis. Ze deed de deur van de schuur open en begeleidde de anderen naar binnen. De schuur zag er rommelig uit. Veel oude spullen en een vieze matras op de grond. Wat er toen gebeurde hadden de twee rijpe Surinaamse vrouwen niet verwacht. Mo pakte agressief Anna bij haar keel vast en eiste dat ze haar blouse losmaakte.

Anna keek geschrokken maar deed toch wat hij vroeg. Je zag haar b-cup gelijk verschijnen doordat ze geen bh droeg. Shirley zat verbaasd te kijken wat hier aan de hand was. Mo keek richting Shirley en schreeuwde “ Kuthoer, trek je kleding helemaal uit voordat ik dat kom doen ”. Shirley schrok van zijn taalgebruik, maar was stiekem wel geil geworden. Ze deed precies wat hij vroeg. Anna’s tieten werden nog steeds gezogen door Mo, maar daar bleef het niet bij.

Hij begon hardhandig te kneden en scheurde haar blouse kapot. Hij begon haar broek ook hardhandig uit te trekken en je zag dat ze een witte string aan had. Hij voelde aan haar kut en was erg verbaasd toen hij zijn hand terugtrok.

Zijn hand was nat van het kutgeil en Shirley, die alles had gezien, kon het ook niet geloven. Anna kon niks uitbrengen en de Marokkaan riep Shirley bij zich. Hij keek goedkeurend naar haar naakte lichaam. Lekker een beetje mollig. Hij gaf haar een forse klap op haar kont. Shirley kon een klein kreuntje niet onderdrukken. Zonder iets terug te zeggen deed ze het. Ze begon heerlijk snel te beffen. Haar tongetje ging diep in het kutje van Anna. Die was erg nat geworden, waardoor het likken nog makkelijker ging.

Al het kutgeil droop van haar kut. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerde Shirley al het kutgeil op te vangen. Mo keek naar het schouwspel en liet zijn broek zakken. Zijn genotspaal stond op oorlogssterkte. Zijn 23 cm bleef ook voor de dames niet onopgemerkt en ze schrokken zelfs een beetje.

Arab Karima doet een negerpik. Marokkaanse nerd kent alleen Oui en Merci. Habiba houdt haar hoofddoekje op. Mooie Turkse zuigt grote Marokkaanse lul. Anouska doet haar hoofddoek af. Voetbalfan Fatima heeft alles over voor een handtekening. Blonde Babette doet graag wat extra zuigwerk. Arabisch amateurtje lust er pap van. Aan handsfree zuigen doet deze chick niet. Marokkanse Aigul maakt een verboden sextape. Marokkaanse Jasmine geniet van anale seks. Rondborstige Arab laat harige kut likken.

Nederlandse geile meid neukt gewoon lekker buiten. Ik neuk je wel maar ik zie je niet. Uiteindelijk heeft deze Hollandse meid een voorkeur voor de bruine lul. Geile Pakistaanse slikt voor verblijfsvergunning.

..


Grote geile kut vrouw zoekt sexbuddy


Diep in de kut privehuis belgie


Arab Karima doet een negerpik. Marokkaanse nerd kent alleen Oui en Merci. Habiba houdt haar hoofddoekje op. Mooie Turkse zuigt grote Marokkaanse lul. Anouska doet haar hoofddoek af. Voetbalfan Fatima heeft alles over voor een handtekening. Blonde Babette doet graag wat extra zuigwerk. Arabisch amateurtje lust er pap van. Aan handsfree zuigen doet deze chick niet. Marokkanse Aigul maakt een verboden sextape.

Marokkaanse Jasmine geniet van anale seks. Voetbalfan Fatima heeft alles over voor een handtekening. Marokkaanse Jasmine geniet van anale seks. Vrome moslim vrouw met hoofddoek en natte kut. Blondine milf zuigt een mocro pik.

Imam weet niet wat deze geile Marokkaanse meid in haar vrije tijd doet. Hele dikke Marokkaanse tieten. Marokkaanse Jamila lastiggevallen tijdens pissen. Geile tepeltjes van Serena. Serena heeft zaadzucht na geslaagde fotoshoot. Nederlandse ebony aan haar harde tepels gezogen. Een gewillig spuitkutje bij Marokkaanse squirt-koning. Een nummertje trekken bij een Duits ketsfestijn. Rossige Ronnie helpt Marokkaanse integreren. Arabisch amateurtje lust er pap van. Copyright - © This site is owned and operated by: Nou Shirley, ik was van plan om vandaag geneukt te worden door een jonge groot geschapen lekkere Marokkaanse gast ”.

Shirley’s ogen werden groot, ze schrok wat Anna zei. Ze zijn lekker brutaal en niet te vergeten ze hebben een lekker grote dikke lul ”.

Shirley wist niet wat ze hoorde. Hoe jonger hoe beter! Ik neuk ze meestal in mijn kelder en soms ook bij hen ”. Shirley kon haar vriendin niet geloven, maar was ondertussen wel geil geworden en zei “ Laten we nu een Marokkaan vinden, ik heb wel zin om goed geneukt te worden ”.

Anna moest lachen en zei “ Ik wist wel dat je overstag zou gaan. Dat mietje van een Jermaine kan jou in geen miljoenen jaren bevredigen ”. Anna en Shirley waren klaar met eten en rekenden af in het restaurant. Ze reden met de auto richting huis en parkeerden in een garage. Shirley liep achter Anna aan maar wist niet waar ze naar toe gingen. Ze liepen rond te zwerven in de stad, totdat Anna op een gegeven moment een zijstraatje in liep. Aan het einde van een zijstraat zagen ze een gespierde mocro met een opgeschoren kop.

Hij leek 18 en had een donkerblauwe spijkerbroek aan en een blouse die glanzend rood was. Hij had ook een knap gezicht en een kleine litteken onder zijn oog dat erg stoer stond. Hij hing tegen de muur en rookte een peukje. Hij keek agressief om zich heen en zag Anna en Shirley zijn kant op komen lopen. Anna liep naar die Mocro toe en fluisterde in zijn oor “ Wij willen geneukt worden, ga je mee?

Maar Anna voelde aan zijn bobbel, wreef er een beetje aan en zei “ Kom nu mee naar de auto ”. Ze liepen alle drie naar de auto en reden naar Anna’s huis. Anna leidde Shirley en Mo, zo heette de Marokkaan, naar de schuur van haar huis. Ze deed de deur van de schuur open en begeleidde de anderen naar binnen. De schuur zag er rommelig uit. Veel oude spullen en een vieze matras op de grond. Wat er toen gebeurde hadden de twee rijpe Surinaamse vrouwen niet verwacht. Mo pakte agressief Anna bij haar keel vast en eiste dat ze haar blouse losmaakte.

Anna keek geschrokken maar deed toch wat hij vroeg. Je zag haar b-cup gelijk verschijnen doordat ze geen bh droeg. Shirley zat verbaasd te kijken wat hier aan de hand was. Mo keek richting Shirley en schreeuwde “ Kuthoer, trek je kleding helemaal uit voordat ik dat kom doen ”. Shirley schrok van zijn taalgebruik, maar was stiekem wel geil geworden.

Ze deed precies wat hij vroeg. Anna’s tieten werden nog steeds gezogen door Mo, maar daar bleef het niet bij. Hij begon hardhandig te kneden en scheurde haar blouse kapot. Hij begon haar broek ook hardhandig uit te trekken en je zag dat ze een witte string aan had. Hij voelde aan haar kut en was erg verbaasd toen hij zijn hand terugtrok. Zijn hand was nat van het kutgeil en Shirley, die alles had gezien, kon het ook niet geloven. Anna kon niks uitbrengen en de Marokkaan riep Shirley bij zich.

Hij keek goedkeurend naar haar naakte lichaam. Lekker een beetje mollig. Hij gaf haar een forse klap op haar kont.

Shirley kon een klein kreuntje niet onderdrukken. Zonder iets terug te zeggen deed ze het. Ze begon heerlijk snel te beffen. Haar tongetje ging diep in het kutje van Anna.