Man gezocht voor trio stiefvader neukt dochter

man gezocht voor trio stiefvader neukt dochter

.

Geile mokkel erotische massage brasschaat
man gezocht voor trio stiefvader neukt dochter

.

Mijn eens zo vrolijke meid is niet meer wat ze was. Ze gaat uit zichzelf om stip 7 uur naar bed, en smeekt mij dan om bij haar te blijven tot ze slaapt. Nu is het misschien vreselijk dat ik dit schrijf, maar het is iets wat mij al langere tijd was opgevallen. Ik hou van mijn man met heel mijn hart, maar ik verdenk hem ervan dat hij onze dochter heeft verkracht. Als ik op woensdagavond standaard met wat vriendinnen een hapje ga eten, is mijn man vrolijk, overactief, en zit hij de hele tijd aan me.

Mijn dochter komt dan om 7 uur terug van bijles, dus haar zie ik niet van te voren. Vorige week lag mijn man naakt met mijn dochter in bed. Niet in een erotische houding, maar gewoon zoals een vader en dochter dat horen te doen. Toch baarde dit mij grote zorgen, want sinds die avond praat mijn dochter niet meer tergen mij.

Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn Een geheim met een vraag - pedo-talk. Ik heb ook een hart.. Hoe leef ik hiermee?

Seksueel Man met dochter?! Hij kneep in mijn tieten terwijl mijn moeder met haar hoofd afzakte naar beneden en me begon te beffen. Terwijl ik daar lag, en mijn moeder mijn klitje likte,mijn vader aan mijn tepels zoog en met zijn vrije hand mijn moeder bespeelde,sloegen me de vlammen letterlijk uit.

Goed, dan ga je nu voelen hoe je vaders pik aanvoelt, weet je ook eens wat je moeder te verduren heeft! Hij had zo'n ongelofelijk dikke lul!!! Niet te vergelijken met welk vriendje dan ooit, dat zijn piemel tussen mijn benen had mogen boren.

Het kon me niet schelen, Ik was geil! Achterover liggend met een open kutje,mijn vader die tussen mijn benen stond,mijn moeder die zich vingerde, het werd me bijna teveel. Ik voelde de eikel van mijn vader een beetje tussen mijn lipjes wroeten en hoe het geil bijna plasjes onder mijn billen vormde. Ik durfde er helemaal niet aan te denken wat er zou gebeuren als hij zou toestoten en me zou opvullen.

Ik hoefde niet lang te wachten, want met een flinke stoot spietste mijn vader me op zijn dikke en kloppende pik. Even voelde het of ik zou scheuren, maar toen hij naar voren stootte, zich terugtrok en daarna nog een keer diep in mijn kutje plofte kon ik alles loslaten. Ik had de pik van mijn vader in mijn kutje. Hij stootte en stootte langzaam, steeds het tempo een beetje opvoerend. Ik werd natter en natter. Mijn moeder had ondertussen ergens een vibrator vandaan gehaald,en duwde die droog mijn kringspier in, die protesteerde door de ruwe aanpak.

Ik gilde het uit. Zoveel sensatie maar de ontlading kon nog niet komen. Ze klom op de tafel, terwijl mijn vader mij steeds harder en steeds bruter neukte, ging zij met haar natte kut op mijn gezicht zitten. Ik likte tot ik niet meer kon, ik voelde overal handen, monden, een dikke pik,alles klopte, tintelde en pulseerde. Terwijl ik mijn tong steeds harder over mijn moeders klitje liet flitsen,en mijn vader steeds harder neukte met die strakstaande kloten van hem,voelde ik binnenin me alles verstrakken.

Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik klaar zou komen. En ik voelde ook aan hun beiden dat het niet lang meer zou duren. Mijn moeder kwam als eerste. Ze gilde het uit, terwijl golven geil over mijn gezicht liepen. Ik likte alles op en voelde haar kut verkrampen om mijn tong heen. En toen gebeurde het ook bij mij, Likkend, kreunend en gillend liet ik alles gaan. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen. Het samentrekken van mijn kutje was blijkbaar ook hetgene dat mijn vader over de streep trok: Hij gromde, beet in mijn schouder en ik voelde zijn zaad diep in me pompen.

Bijna huilend kwam ik daardoor nog een keer klaar. De vibrator die trilde en zoemde in mijn kontje en maar niet ophield,droeg daar zeker ook aan bij. Niet uit te houden dit Liefdevol keek ze me aan. Ik knipoogde stiekem naar mijn vader waarna ik fluisterde: Het was haar idee en zij had nog bijna niets mogen meemaken En als je het dan met je dochter doet, moet je het ook goed doen Ik stond op en pakte haar vast, Haar armen achter haar rug hield ik met één hand vast, waarna ik in haar oor fluisterde "Zo Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik duwde haar achterover op de bank.

Ik zou haar laten gillen! Mijn vader stond met zijn pik in zijn hand naar me te kijken en zijn ogen glommen. Ik weet dat hij dit in zijn wildste dromen niet had kunnen voorstellen en ik genoot van het feit dat hij zo op me geilde. Dus ik ging rustig tussen de benen van mijn moeder zitten en spreidde ze een klein beetje.

Wat een mooi roze kutje had ze. Toen boog ik me voorover. Met mijn tong likte ik zachjes over haar klit, die als een knikker omhoog stak tussen haar schaamlippen. Ze sloot haar ogen en lag heerlijk te genieten van mijn tong.

Aarzelend stak ik een vinger uit en streelde daarmee haar gaatje. Wat was ze heerlijk nat. Ik keek met een schuin oog naar mijn vader die inmiddels als een bezetene aan zijn pik stond te rukken die inmiddels alweer een geweldig formaat had. Ik wriemelde mijn tong haar kut in, likte alsof mijn leven ervanafhing terwijl mijn gezicht glom van het kutgeil.

Dat was voor mij wel een teken dat ik verder kon gaan. Ik likte over mijn vinger en stak die haar kutje in, en begon ermee heen en weer te bewegen. Dat beviel haar wel, want ze kreunde steeds harder. Dan zou er ook wel een tweede vinger inpassen. Terwijl ik zo zat, met mijn kont omhoog en mijn moeder likte, voelde ik achter me mijn vader aan mijn sterretje komen.

Eerst alleen met een vinger en terwijl mijn anus kloppende bewegingen maakte en zich opensperde voor die onderzoekende vinger voelde ik zijn natte tong ook naar binnen dringen. Mijn kontje werd geneukt door de tong van mijn vader. Ik begon alweer bijna sterretjes te zien, zo geil maakte dit hele gebeuren me. Ik kon het sperma in de ballen van mijn vader bijna horen borrelen.

Hoewel hij net een flinke lading geloosd had, stond zijn pik nu alweer op volle oorlogssterkte. Een bevel waar ik maar al te graag gehoor aan gaf. Al die tijd waren mijn vingers niet uit de kut van mijn moeder geweest en haar kreuntjes en geluidjes maakten me duidelijk dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen.

Dat wilde ik nou ook weer niet. Ik rukte me met tegenzin los en ging spiernaakt in de kamer staan. Ik voelde de bewonderende blikken van mijn ouders op mijn lichaam en stiekem was ik ook wel een beetje trots. Mijn moeder knikte enthousiast.
Kreunend klaarkomen gratis online sex


man gezocht voor trio stiefvader neukt dochter