Latex kut sm slaaf gezocht

latex kut sm slaaf gezocht

.

Gratis sex in friesland shemale gelderlandlatex kut sm slaaf gezocht

.

Na enige tijd ging werd ik aangesproken, en in een auto geleid. We reden enige tijd, tot we aan een groot huis stopen. Ik naar binnen geleid. Ik kreeg gelijk een klap op mijn dijen, en ik werd aan de hand een trap opgeleid. Terwijl ik behoedzaam omhoog kroop, voelde ik gretige handen mijn uit het kleine broekje puilende billen gekneed en geknepen worden. Na zeker 30 trappen omhoog, beval men mij stil te staan. Men deed mijn blinddoek af, en beval mij goed rond te kijken.

Wat ik zag, aanschouwde ik nog nooit. Ik zag een doktersstoel, 2 sint Andrieskruisen, een schandblok, iets als een tunbok, met dik leder bekleed, en een groot gareel, in het midden van de grote ruimte.

Het zag eruit als een grote "U", stond op 1 poot op de grond, en hing aan het plafond. Er hingen buizen, kettingen, riemen, touwen en een ligbankje in. Ik werd er waanzinnig geil van. Aan een muur hingen wel honderd dingen, gaande van maskers, knevels, allerlei hand- enkel- en been boeien, mond garelen, dildo 's, van klein naar extreem groot, voorbind penissen, ook van klein naar groot, allerlei vibrators, een neukmachine en foltertuig.

In een hoek stond een rond giga bed, met in het midden, een verhoog, van ongeveer 40cm hoog en breed en een meter lang. In enkele boeien hangend aan de rail, hing met het gezicht naar de muur, een vrouw, gemaskerd, gekneveld en in weinig kledij gehuld. Mijn gemaskerde, en in strak latex gehulde meesteres kwam op me af met een zwaar lederen masker, met aan alle kanten metalen ringen, een voorgevormde neus met 2 adem gaten, kleine openingen voor de ogen,en een groot gat, waar de mond kwam.

Men kon de openingen van de ogen afsluiten met klepjes. Het masker werd over mijn hoofd getrokken, en flink vastgesnoerd, rond mijn nek en achteraan mijn hoofd.

Ik hoorde praktisch niets meer. Daarna sloten ze de oog klepjes. Het zou vanaf nu met lange pozen donker blijven. Mijn handen werden ruw naar voren getrokken, en even later voelde ik 20 cm brede lederen banden om mijn polsen en onderarmen vastgemaakt worden. Om mijn enkels en onderbenen kwamen eveneens 20 à 30 cm brede lederen banden.

Ik werd enkele meters vooruit geduwd, Ik vermoedde tot naast de geketende vrouw, en mijn handen werden hoog aan de rail vastgemaakt.

Er werd een metalen buis tussen mijn enkels bevestigd, wat maakte, dat ik met de benen licht gespreid stond. Er ging een knevel in mijn mond, en toen werd het stil. Het meeste van die dingen, deed ik graag, maar wat ik hier in die korte tijd zag, tartte mijn stoutste verbeelding. Want naast mij stond in dezelfde houding een vrouw Na lange tijd voelde ik plots licht striemende pijn op mijn dijen, er werd met een zweep op geranseld. Ik wilde gillen van de pijn, maar de mondknevel belette elk geluid.

Mijn broekje werd omlaag getrokken, zodat mijn bolle billen bloot kwamen. De slagen verplaatsten zich hiernaar, en even werd de knevel uit mijn mond gehaald. Ik werd enkele pillen toegediend, en dan liet men mij, met ontblote billen, en een half stijve lul, even ongemoeid. Ik meende te horen, dat mijn buurvrouw nu ransel kreeg. Toen werden mijn billen en spleet ingesmeerd, en kreeg ik iets koud in mijn aars. Het trilde zacht, en langzaam kwam er meer spanning op mijn aars spier.

Mijn kontje werd met tussenpozen elektrisch langzaam opengesperd. Ook voelde ik dat men mijn broek van mijn benen afknipte. Ook mijn shirt werd van mijn body geknipt. Ik stond nu naakt!! Plots werd er een brede lederen band om mijn borstkas en buik gedaan en strak op de rug aangegespt. Mijn handen werden boven losgemaakt, en op de rug geketend. Ik hoorde enkele klikkende geluiden, en dan werd ik opgetakeld. Ik voelde dat ik een loeierd van een stijve had, waarschijnlijk het gevolg van de pillen, die men mij gegeven had.

Ik hing zo enige tijd, met een groeiende plug in mijn kont, en enkele gretige handen om mijn lul. Plots voelde ik het naakte lijf van de geketende vrouw tegen het mijne. Zij hing onderste boven, en haar kut kwam tegen mijn mond te liggen.

Instinctief stak ik mijn tong in de strakke spleet. Mijn stijve werd tegelijkertijd in haar mond geduwd. In deze houding werden wij aan elkaar vastgemaakt met touwen. De plug ging uit mijn kontje, en ik voelde daarna een dikke eikel tegen mijn rosetje duwen.

Zonder veel moeite gleed hij naar binnen, en werd ik met lange halen diep gepakt. Ik werd zo geil, dat ik mijn sperma niet langer in mijn ballen kon houden, en ik spoot de inhoud in de moeizaam slikkende keel van mijn collega - slaaf - vrouw Niet veel later werd ook mijn kontje met warm sperma gevuld. Onmiddellijk daarna werden wij van elkaar losgemaakt, en werd ik horizontaal gehangen, het hoofd omlaag. Blijkbaar zat ter hoogte van mijn middel een soort scharnier, zodat men mij kon ronddraaien.

Mijn enkels werden van de metalen stang verlost, maar werden in de plaats ergens aan vastgemaakt, en langzaam maar zeker, takelden ze mijn benen ver uit elkaar.

Ik piepte van de pijn. Men trok mijn hoofd iets naar achter, en het werd zo vastgemaakt. Dan schoof men een vreemde mond - spreader over mijn tanden. Aan weerszijden van mijn tanden zaten er enkele rijen nopjes aan het tuig.

De noppen begonnen te trillen, wat een zeer vreemd gevoel gaf. Toen mijn mond ver genoeg openstond, drong er een stijve naar binnen.

Tegelijkertijd schoof er ook opnieuw een dikke lul in mijn kont. Er was dus meer volk dan ik dacht aanwezig. Men bewoog mij soepel heen en weer, aan de ene kant drong de eikel tot diep in mijn darmen, en aan de andere kant ging de lange stijve helemaal tot in mijn keel.

Door de elektrische stimulatie, duurde het dan ook niet lang, of de mond - neuker spoot zijn hele zaakje in mijn keel, gevolgd door nog een lading tussen mijn billen. Electro marteling en zweepslagen Ondertiteld bizarre Japanse bodemloze geen slipje huis Brunette krijgt haar borsten bedekt met hete was en heeft haar kutje gemarteld en fucked Japanse Bdsm gebruikt een speciale Wapen Rick Savage flogs haar kont Bleke chick wrijven haar gigantische lul vóór Franse Paar Sadistische Foltering De meest krankzinnige fisting met een pompoen Bizarre anale plezier in de Tub Rondborstige model martelen haar tepels Hitler Weird Porn Experimenten Master martelingen slavin Garde strekt haar monsterlijke kut geopend Franse Paar Sadistische Foltering 2 Rijpe huisvrouw met een orgasme Babe extreme martelingen Raar femdom meesteressen neuken kont Gepompt melken tieten en kut martelingen Rare fetish slet gemolken buiten Ondertiteld groep Japanse milfs strip voor racespel Babe vastgebonden en gekneveld Vervelende blonde housewive krijgt haar geile Ilsa electro marteling Gemarteld in ondersteboven positie Bal en Cock foltering Mollige vet BBW koninginnen vent en krijgt orale Sexy teef krijgt varken vastgebonden en tittortured Extreme en bizarre BDSM spelen met twee Arme geile slet krijgt gemarteld ruwweg part3 Haar hete lichaam schokte Naughty amateur vrouw bizarre bukkake fetish Extreme Bdsm Vrouw Spanked Crazy Extreme Bdsm Bitch afgedroogd In Azz Gemolesteerd womans borsten Sadistische Bdsm Vrouw onderdanig Sex Sexy angel tieten afgeslacht Master martelingen natte kut Sexy teef krijgt varken vastgebonden en gemarteld tit - Geile huisvrouw gek zuigen part1 Vervelende blonde slet goes crazy schokbewegingen part3 Kinky MILF is seksslavin in bizarre bondage part1 Introduceer slet om de naald te spelen Femdom kont krijgt een pak slaag Natashas bdsm debuut en vastgebonden tiet marteling Twee rokende tiener meisjes liefde tonen Raar blond meisje krijgt harde slagroom Gelukkige jonge paar krijgt om te neuken part4 Dominatrix Kuiken in Fascinerend fetish martelen Oma Sex Compilatie Zelf marteling met nietmachine Meisje voor experimenten