Kinky femke neuken in de huiskamer

kinky femke neuken in de huiskamer

Sex eerbeek lekkerekutjes

Steeds dieper beukte zijn grote eikel naar binnen, op weg naar haar baarmoedermond. Op weg naar haar eileiders die vol verwachting Ik ben een oma van 62 jaar en al 12 jaar weduwe. Nu is er iets tussen ons gebeurd en dat wilo ik wel even kwijd. Ik zit er al zolang mee. Mijn kleinzoontje heb ik al van de kleuterschool bij mij. Ik breng en haal hem van school en blijft dan bij mij t Paardje hop Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin Sandra en haar twee dochters Maria van 14 en Hilde van Sandra is verpleegster en ik had haar leren op een feestje van Rob, mijn beste vriend.

Sandra is nog steeds een mooie meid en alt Ik was een jongen van 17, Merel toen We kenden elkaar van de sportclub, en ik had wel belangstelling voor haar. Het was een brunette, met mooie bruine ogen, nog wat kleine borstjes, maar niettemin al een beetje een vrouw. Opeens hoor ik wat gerommel en gekreun achter de garages in de bosjes.

Ik besloot te gaan kijken en zag hoe een marokaanse jongen van rond de 25 jaar gepijpt werd door een meisje ter De rondgang stokte toen hij was aangekomen bij de aantrekkelijkste dame van zijn team. Mijn vader was gek op mij,dat was al van het begin,ik mocht veel van hem en dat werd alleen maar meer nadt ik ouder werd en mijn figuur begon te groeien en ik heb een goed figuur. Hij was altijd nieuwschierig en vrog dan ook vaak of ik al haartjes op mijn Hoi ik ben een knul van Ik heb nog een zus van Ik ben de jongste van de 2 kinderen die mijn moeder heeft.

Mijn moeder is in tegenstelling tot alle andere verhalen die je hier leest nog gelukkig getrouwd. Mijn zus woont nu alweer een paar jaar same Ik ga jullie een verhaal vertellen, het verhaal dat uitlegt hoe ik aan een baby kom op jarige leeftijd. Maar eerst zal ik me even voorstellen: Ik heb donker blond lang haar, held Jasmijn was 14 jaar toen ze een zomerbaantje kreeg bij haar tante op de tennisclub.

Haar moeder had haar aangemoedigd om niet thuis te gaan zitten niets doen en had gezegd dat haar tante, Marleen, wel een extra hulpje kon gebruiken in het clubhuis van de Hoi, Ik ben Robin, en ik ben nu 20 jaar. Destijds was ik 11 jaar toen mijn ouders omkwamen bij een auto-ongeluk en de voogdij over mij werd toegewezen aan mijn tante Lies, de jarige zus van mijn moeder, het enige nog in leven zijnde familielid dat mij Esther en Hans hadden al ruim een jaar verkering.

Het was voor hun beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest. Esther was toen 16 jaar en zat in de vierde klas van het VWO. De assistentes waren al aan het opruimen toen Samira zich meldde, een uur te laat. Samira was een Het was een warme zomerdag ergens in juni.

We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Ik kwam naar huis en omhelsde mijn moeder. Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan. Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof. Ze zei wat is dat. Ik ben Fabio, 18 jaar, een niet onknappe jongen, 1m78 en daar kwam waarschijnlijk nog iets bij , stoer gebouwd, ik had al de baardgroei van een volwassene en ik vond het wel tof om een sikje en snor te laten staan net als Orlando Bloom in Pirates of the Ik ben een jongen van 19 jaar en woon samen met mijn ouders.

Mijn vader van 54 jaar en mijn moeder van 52 jaar. Ze zien er allebei nog goed uit. Mijn moeder met name is eigen Al heel lang heb ik panty's van mijn zus gedragen.

Meestal bruine 20 den panty's, als ook haar earobic maillots en andere dans tenus. Wij hadden thuis een grote zolder. Deze was speciaal ingericht als dansruimte voor mijn getalanteerde zus Maike. Mama helpt een handje Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden. Momenteel ben ik enkele dagjes ziek thuis, dus heb ik even de tijd om neer te pennen wat me deze zomer allemaal overkwam Ik denk er nog dagelijks aan terug, en hoop het z Het is alweer een jaar of vier geleden dat ik bij mijn tanteSylvia en oom Gerard op vacantie was.

Ging altijd tot mijn twaalfde jaar mee ,want zij woonde vlak bij strand,tien minuten met de auto. Het zijn naturisten en lopen graag in hun blote kont ,dat Hoi ik ben Janine en nu 20 jaar oud. Ik denk er nog alle dagen aan en word dan super geil. Mijn broertje was toen 17 jaar en ik 16 jaar. Ik was erg sexueel actief en vingerde mij ook al en pr Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan.

Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is. Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden. Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen.

Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien. Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan Dit verhaal is allemaal begonnen op een warme zomerdag in april.

Mijn oom is een echte motor fan en mijn tante een beetje kunstzinnig typ met een lekkere dik kont en cup B. Ik vond al een tijdje heel geil! Terwijl ze toch al rond de 50 was. Ik had er al vaak met Ellen , mijn vrouw, er over gehad dat een trio mij best leuk leek. Waarom, vroeg zij dan vaak,nou het lijkt mij heerlijk om te zien hoe jij verwend wordt door een ander en wij kunnen je samen verwennen. Ik heb aan één lul genoeg,zei ze De kinderen fietsen altijd met elkaar naar school, en ga zo maar door.

Mijn zusje heeft ook zo'n fiets groepje, alleen zij gaat al naar de middelbare school. Bij ons in de straat woont e Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Vandaar dat ik dus ook anoniem wil blijven Het gebeurde in de meivakantie.

Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen. Hij was ook vrij van school Ik was bezig mijnhuiswerk te maken,maar dat lukte niet zo best. Ik had er mijn gedachten niet bij want ik had mijnvader die middag gezien terwijl hij zich aan het aftrekken was.

Ik was wat eerder thuis gekomen en toen ik de kamer binnen kwam zat hij een por Ik ken me schoonzus Paula al bijna 25 jaar maar sinds afgelopen zomer ben ik anders naar haar gaan kijken. Het was in juli van afgelopen zomer wij gingen met ze vijven op vakantie haar man en haar zoon en ik met me vrouw. Ik had toen al wel wat gevoel Ik ben Arnold en ben 16 jaar net geworden. In mijn vacantie ga ik altijd naar mijn oom en tante toe ,die wonen vlak bij de zee.

Het was warm weer en tante had met oom Fred afgesproken dat we naar het naakt strand zouden gaan ,waar ze altijd liggen. Het is zeer uitzonderlijk dat in een voetbalploeg van jarigen nog een meisje meespeelt, maar bij ons is dat het geval. Nathalie speelt al jaren in onze ploeg en anders komen we simpelweg spelers te kort. Hoewel ze daarmee soms getreiterd wordt, is het Ik trainde al jaren bij een sportschool in de buurt maar ondertussen had ik zelf ook al een behoorlijk colectie aan trainings apparatuur bij elkaar gespaard en ik begon thuis uit mijn jas te groeien.

Mijn vader had gelukkig ruimte zat en omdat hij gestopt Maar terug naar Laura, Laura is een slank meisje bruin Op het zwembad Ik was net 18 geworden ik was op weg naar het zwembad. Op de fiets dacht ik nog even terug naar die morgen waarop ik me drie keer had afgetrokken.

Ik had geen vriendin, was nog maagd en dacht ieder moment van de dag aan seks. Ik kwam bij he Hoihoi, ben Annelies, ben 17, bijna 18 en trotse moeder van een meisje van 10 maanden. Zij is van me broer en mij. Zij zorgde er voor dat me broer en ik gingen neuken. We doen vaak een triootje. En mama en ik genieten ook erg van el Ik kan mij voorstellen dat een aantal van jullie het volgende verhaal liever niet willen lezen. Althans, doen alsof je het niet wilt lezen in verband met grove anale sex Het gaat over mijn vriendin en haar moeder.

Nou zal ik jullie niet alles vertel Ik ben Patrick en ben 16 jaar. Ik ben het enige kind van moeder Ankie 44 en van vader Peter Ik mag dan wel enig kind zijn thuis maar ben echt geen v Ik was geslaagd voor mijn Mulo diploma en probeerde met wat sollicitatie brieven aan de bak te komen, maar kreeg de ene na de andere afwijzing, om moedeloos te worden.

Ik zat maar thuis te niksen en geen geld op zak. Op een gegeven og Als 16 jarige heb je natuurlijk allang de meisjes van je leeftijd ontdekt. Nee ik val lievere op oudere vrouwen, voor al de vrouwen die z Ongeveer twaalf was ik en ik zat in de zesde klas van de lagere school, toen ik begon met me af te trekken.

Hoe ik het ontdekte weet ik niet meer. Wel dat ik het ontzettend lekker vond en het zo vaak als maar kon deed. Als ik m'n lul niet gewoon te voorsc Al heel vroeg liet ik me met jongens in. Nog maar net elf jaar was ik toen ik me al hartstochtelijk liet zoenen door jongens, die daar zin in hadden. En als je zo vroeg bezig bent blijft 't natuurlijk niet bij zoenen. Al gauw voelde ik handen over mijn sn Het was een warme zomerdag.

Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde. Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur. Het was Marieke, het meisje van de overkant. Ze was een jaar of 18 en had blo Ik ben nog erg sexueel actief en wil het liefst alle dagen geneukt worden Het is zo,n jaar of twintig dat ik mij eens door een hond had laten likken ,maar verder niets. Nu dat ik al zo lang weduwe bent denk ik daar steeds Hallo, ik ben Nikki, een slanke blonde 33 jarige getrouwde vrouw, getrouwd met Tim 37 slank, blond en 1.

We hebben het goed voor en met elkaar Met je schoonmoeder op vakantie naar Duitsland Enkele weken geleden ben ik bij toeval met mijn lieve schoonmoeder op vakantie gegaan.

Deze is nu 56 jaar en is een leuke vlotte vrouw. Best wel groot en slank. Ze is al enkele jaren alleenstaand en al die ti Hoi, ik ben Nicky en ik ben 16 jaar en mijn verhaal speelt zich af in het 2e jaar op het voortgezet onderwijs. De zomervakantie was helaas net afgelopen, dus je zou denken uit met de pret. Maar nee hoor, want in de 2e schoolweek gingen we met de klas op k Dit avontuur begon allemaal op een zondagmorgen, midden in de zomervakantie.

Mijn ouders waren ’s ochtends vroeg, met mijn oom en tante een weekje op vakantie gegaan. Mijn twee nichtjes en ik bleven de hele week alleen thuis.

Ik hoor de deur dichtslaan Dit is mijn verhaal over hoe ik als burgerlijk mannetje die niet wist wat beffen was leerde om geil te worden van een spuitende kut en veel meer.

Dit echt gebeurd verhaal, het heet de moestuin omdat het daar begonnen is, tsja wat is Hallo ik ben Tom 16j en dit is het verhaal van mij en men geile stiefmoeder. Men ouders zijn al een tijdje gescheiden en ik ben om de 2 weken bij mijn pa en stiefmoeder. Ik heb ook nog 2 stiefbroers maar dat doet er niet toe. Judith kreunde luid terwijl ze haar onderlichaam omhoog wierp. Genotsgolven schoten door haar jonge lichaam en stuwden haar onverbiddelijk naar een hevig orgasme.

Ze trok haar benen op en klemde het hoofd van haar één jaar oudere zus tussen haar dijen. Ik ben een jongen van Mijn kennissen, vrijwel familie, doen aan een vrije opvoeding. Wat dit precies betekent leerde ik kennen toen ik meer bij hun over de vloer kwam.

Zij zijn nudist en zij hebben een dochter Carmen van 16, bijna Alleen met de dochter van mijn vriendin Na een lange lange tijd vrijgezel te zijn geweest kwam ik eindelijk de ware tegen. Maria kwam zelf net uit een mislukt huwelijk van waaruit ze twee kinderen had gekregen.

Ofschoon ik bijna 50 ben en Maria bijna Ik ben Gijsbert, vader van Loesje en Mandy een tweeling van nu 17 jaar oud. Loes en Mandy worden al echte vrouwtjes. Hun tieten zijn enorm groot net zoals die van hun moeder en ze hebben geile kontjes. Ik begluur ze al jaren als ze in bad gaan en soms ook Mijn ouders gingen een weekend weg en ik bleef met mijn zus alleen thuis.

Zij is achtien jaar en ik negentien. Wij hebben altijd veel met elkaar opgetrokken en ik geilede best op haar. Toen haar lichaam vrouwelijke vormen kreeg lag ik mij vaak 's avonds af t Hoi, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Jeroen en ben 18 jaar oud. Ik ben best wel knap, maar durf nooit echt naar een meisje te stappen. Verder ben ik al meer dan een jaar zonder meisje en was een week geleden nog maagd. Een week geleden was ik een paar Het was een hete zomerdag en ik had net één week zomervakantie en het was de eerste dag van een lange leuke week alleen thuis.

Mijn ouders waren met wat vrienden een weekje weg en ze vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven. Omdat het zo heet was Ik zat heerlijk in de tuin van het zonnetje te genieten. Er waren twee lessen uitgevallen,had een pilsje gepakt en zat wat te lezen.

Mijn moeder was nog niet thuis maar zou zo wel van de tennisbaan komen. Zij was verbaasd dat ik er al was,ze kwam naar mij Dit gebeurde toen ik net 16 was en is echt gebeurd.

Ik deed een beetje aan sexting met een vriendin van mij die bi was en omdat ze ook een meisje was zat ik daar niet echt mee. Mijn oom die net gescheiden was, mijn neef en mijn familie waren die zater M'n zusje maakte zelf een einde aan de onzekerheid.

Ze richtte ineens haar hoofdje op. Terwijl haar lange blonde haren als een waterval over haar schouders omlaag vielen keek Els me aan van over haar schouder.

Vorige week, was mijn moeder sinds lange tijd met een vriendin weer eens naar een bar geweest en ze kwam s'avonds om een uur of alleen 12 thuis zoals gewoonlijk. Mijn moeder is namelijk al sinds dat ik jong ben gescheiden van mijn vader. Danielle ging naar boven en liep mijn kamer in.

De vorige avond had ik me liggen aftrekken in bed en was daarna meteen in slaap gevallen. Dit met het gevolg dat ik nog naakt en met overal sli Omdat hij weinig rookte en dronk en veel aan sport deed had hij een atletisch lichaam, en hij kleedde zich voortreffelijk. Er waren dan ook genoeg vrouwen die een Dit is nu 5 jaar terug en ik vond het tijd dat ik het eens ging vertellen omdat het tog een last was. Ik houd van meisjes met kleine tietjes en dat is 1 van de redenen dat ik met al mijn nichtjes heb liggen neuken totdat ze grote tieten kregen met uitzon Ik ben karel en al twee jaar met lia getrouwd.

Haar moeder is een pracht wijf in het doen en laten. Ik houd veel van ze. Maat laatst gebeurde er iets dat mij erg geil maakte. Ik heb nooit het idee gehad om haar te neuken ,maar ze plaagde mij zo d Mijn moeder ging drie maand op reis. Naar lang aandringen van mijn vader ging zij op familiebezoek in Australië en omdat wij daar aardig wat familie hebben zitten besloot ze er gelijk maar drie maand naar toe te gaan.

Wij beloofden goed voor elkaar te zorge Dochter moet seks examen doen. Esmee en Hans, zijn een tweeling en over een paar weken worden ze achttien jaar. Hans heeft al een vriendinnetje en heeft met Ellen al seks ervaring, hij heeft zijn vriendinnetje al meerdere keren geneukt in al haar ga Wij Zijn Reeds 40 jaar getrouwd en hebben een herders hond waar we veel van houden,het beest is nu 8 jaar oud en heel erg vertrouwd met mij,van begin af aan als puppie was hij al heel aanhankelijk aan mij,hij groeide al snel op naar volwassenheid en als h Het valt voor een vrouw met grote seksuele behoeften zoals ik niet mee om zich te plooien in de dagelijkse tred van het huishouden.

Huisje, boompje, beestje is mooi, maar na drie jaar huwelijk en een bevalling achter de rug werden er minder bomen opgezet Hoi, ik ben 16 jaar en vertel jullie nu wat ik op een avond heb beleefd met mijn zus Ik zat in mijn kamer huiswerk te maken toen zij opeens binnen kwam.

Ik vroeg wat ze wou en zij zocht naar een woordenboek. Ze gelijk duikte in mijn boekenkast, toen Na een gymles stonden een aantal jongens altijd met hun pik te spelen ik zelf deed daar niet aan mee. Maar op een dag vroegen ze of ze mijn pik stijf mochten zien omdat ik als enige jongen al schaamhaar Ik wil mijn verhaal ook eens een keer kwijt,ik heb het alleen verteld aan een paar vriendinnen en zij geileden er ook lekker op.

Ik kom uit een gezin waar gezamelijke sex net zo normaal was als eten en drinken,dus wij deden het met elkaar. Je moest wel acht Hallo; Ik zat de diverse verhalen te lezen en besloot daarom om mijn eigen ervaring hier bij te zetten. Even over mezelf, ik ben 24 jaar woon sinds kort op mezelf en kom uit een gezin met 4 kinderen waarvan ikzelf er een ben. Dit wil dus zeggen dat ik 3 z Sex met preutse schoonmoeder Een waargebeurt verhaal wat mij overkwam in de zomer van Ik was ongeveer 20 jaar en had verkering in Brabant met een meisje noem haar nu Sanne ook van 20 jaar.

Hallo mijn naam is Wendy, en sinds kort beleef ik de meest geile dingen met mijn papa. Afgelopen zomer moest ik bij mijn vader gaan wonen. Mijn ouders zijn gescheiden en ik woonde altijd bij mijn moeder, maar dat ging totaal niet meer dus we We wilden nog wat huiswerk maken als voorbereiding op de proefwerkweek.

We zitten beide in dezelfde klas. We waren nog niet echt vriendinnen, maar hielpen elka Ik kan mij heel goed vinden in de brief van kik,waarin hij schrijft dat zijn vrouw een geile slet is,want mijn vrouw is dat ook. Dat ontdekte ik al snel nadat wij getrouwd waren. Zij werd extra geil wanneer ,in haar fantasie een derde paal er bij kwam om h Mijn moeder en ik.. Eén keer per kwartaal ga ik met mijn moeder uit eten om gezellig bij te kletsen en afgelopen vrijdagavond was het weer zover.

Dit keer was mijn vader niet thuis, hij loopt één keer per jaar in Spanje een week of zeven. Ik ben een vrouw van 36 jaar ,slank met niet te groten borsten. Net een handje vol,maar nog wel stevig. Zelf ben ik wel een geil type , maar niet zo dat ik met andere mannen omgaat. Nee ik vermaak mij thuis met mijn zoontje.

Dat komt dat hij het temper Mijn schoonzus heeft een beste baan en daar door moet zij regelmatig naar het buitenland. Laatst moest zij eerst een week naar China en daarop aansluitend een week naar Italië. Mijn broer zorgd dan niet zo best voor zich zelf en mijn schoonzus vroeg aan mi Een student heeft eindelijk de stoute schoenen aangedaan.

Nooit eerder durfde hij een panty te kopen. Droeg altijd die van zijn zus. Plots ziet hij een wat oudere man ook rondkijken. Een tijdje na mijn eerste kennismaking met neuken waren mams en ik alleen thuis.

Paps was een paar dagen in het buitenland voor zijn werk. En ik sliep naakt bij mams. Mijn hoerige tante III. Ik ontwaakte zaterdag middag tegen 12 uur uit een diepe slaap. Tevreden en gelukkig gingen mijn gedachten terug naar mijn tante. Ik voelde me gelukkig met zo'n mooie volrijpe volwassen vrouw. Ik kon nog steeds niet begrijpen wat m Hallo, Ik ben Hans en ik ben nu 16 jaar oud.

Ik woon alleen met mijn moeder want mijn vader en moeder zijn gescheiden. Mijn vader ging vreemd en ik weigerde nog bij hem te wonen. Mijn broertje en zusje pendelen om de week op en neer. Mijn moeder is nie Mijn lekkere schoonzus Ik heb vele mooie ervaringen op het gebied van sex, maar dit is toch wel een van de mooiste “all time”. Kelly liep net naar de kamer, het was net half acht en ze had haar huiswerk af. Beneden aangekomen zag ze even in een flits, dat alleen haar vader in de kamer zat, ze liep naar de koelkast om een blikje cola te pakken.

Wat hoorde ze toch? Ik ben tim en ben nu 17 jaar. En samen met men nicht nu 17 mooi blond en mooie ronde borsten ook hebben we veel uitgespookt. Ik zag haar niet veel omdat ze nog al ver woonde. Men grootouders gingen wel eens op bezoek en dan ging ik wel is mee. Toen ik lang geleden een jaar of twintig was, had ik al een auto.

In die tijd leidde ik een vriendinloos leven, hoewel de dames zeker hun aantrekkingskracht op mij hadden. Soms ging ik op bezoek bij een tante van me, meestal ter gelegenheid van haar ver Vroeger kickte ik erop om mannen geil te maken met een onbeschoft kort rokje aan, maar sinds ik Ernst heb leren kennen is dat kinderspel geworden.

Laat ik eerst uitleggen dat ik eerzaam getrouwd ben, anders wordt het te ingewikkeld. Met ons huwelijk is Op mijn zeventiende ging ik nog een keertje logeren bij mijn oma en opa, zij wilde dat graag. Vanaf mijn eerste jaar was ik heel vaak bij hun geweest, mijn ouders werkte beide en dan werd ik toevertrouwd aan mijn grootouders die alles in het werk stelde o Dit vorval speelde vorig jaar af toen het zo warm was.

Onze buren hebben een zomerhuisje vij dichtbij in de bossen bij ons. Het had wat achterstallig onderhoud en omdat de buurman niet zo handig is om met gereedschap om te gaan werd aan mij gevraagd om het Op een avond kwam mijn dochter van 23 plots thuis.

Haar vriendje had het uitgemaakt. Ze huilde enorm en begreep niet waarom. Hij wil met mij naar bed zei ze en ik heb schrik papa zei ze.

Natasja was een grote vrouw met bruin half lang haar. Ik nam haar in Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen, mijn naam is Didier, maar iedereen uit mijn omgeving noemt me Didi, ik ben 23 jaar oud en heb een mooie relatie van 2 jaar met een pracht van een meisje van Ons Sexleven is perfect zoals het hoort, maar hier Ik zit op de bank.

Ze doet de knoop van haar broek los en er gaat een lichte aa Wanneer ik heerlijk met mijn vrouw aan het spelen was drukte ik regelmatig twee of drie vingers in haar kontje, daar genoot zij geweldig van. Zij vond dat zo heerlijk geil die spanning,zei ze en wanneer ik dan flink doorging en dan ook met haar klit speeld Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes.

Ik ben normaal jurist. Het zou de meest geile dag van mijn leven Toen ik 16 jaar was zat ik in mijn bed mijn huiswerk te doen, mijn ouders waren naar een tante van mij om te helpen met het inrichten van haar nieuwe winkel. Ik hoorde mijn broer thuis komen hij was toen 18 jaar en hoorde hem de trap op komen, hij ging Mijn naam is Jan, ik ben 17 jaar en ik woon in een flat met mijn moeder want mijn vader is overleden.

Op een dag kwam ik thuis en ik ging mijn huiswerk maken. Ik was wel een beetje geil dus ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken Hoi, Ik heet Sander en ik ben 37 jaar oud. Afgelopen zomer was ik op vakantie in het buitenhuisje van mijn oom. Hij was er niet en ik kom het de hele vakantie gebruiken. Het buitenhuisje ligt in een landelijk gebied met wat kleine dorpjes en ver van Vreemde ervaring Ik ben een man 48 jaar en leef in Nederland ik ben niet getrouwd.

Op een dag en ik op het internet en daar zie ik op een dating site een foto van een mooi jonge vrouw 34 jaar en wonende in de Oekraïne. Ik schrijf haar een kort briefje Ik ben Anneke, en twaalf jaar als mijn moeder sterft en ik alleen achterblijf met mijn vader. Het is voor ons beiden een zware tijd, maar uiteindelijk begint het verdriet een beetje te slijten.

Mijn vader leert Claire kennen, een gescheiden vrouw waarop h Ik ben 16, bijna 17 en ik zal het maar eerlijk vertellen, ik heb nog nooit geneukt, wel gezoend met jongens en me bij mijn tieten laten pakken en ik laat sommige jongens ook wel aan mijn kut voelen, lekker gevoel trouwens.

Maar ja, ik vond het Het is vrijdagmiddag 3 uur en ik heb het helemaal gehad op mijn werk. Ik ben als vertegenwoordiger de hele week op pad geweest en ik besluit dat het mooi is geweest. Ik bel even met mijn vrouw die ook nog aan het werk is bij de bank. Ze vertelt me dat het Je staat met een rokje in je hand en bedenkt hoe die je zal staan. Je moest wel zoeken om zo’n kort rokje te vinden, maar deze komt aardig in de buurt van wat ik verlang van je. Je kijkt naar de prijs; niet duur, maar dat mag ook wel voor zo’n klein lapje Liesbeth is een 15 jarig meisje dat bij mij in de straat woont.

Iedere keer als ze langs fietste keek ik naar haar en begon te fantaseren over hoe ik haar zou willen neuken. Op een dag vernam ik dat Liesbeth alleen thuis bleef terwijl de rest van het gezi Hallo allemaal, mijn naam is Linde en ik wil jullie graag een waargebeurd verhaal vertellen. Ik ben een donkerblond meisje, lekker strak rond kontje die door veel jongens als geil word beschouwd, voor mijn leeftijd heb ik mooie grote borsten, Ik heb al twee jaar verkering met mijn lieve schat linda.

Zelf ben ik 22 jaar en zij is Ik heb hele lieve schoonouders ,alleen jammer dat mijn schoonvader diabeet is. Het is een schat van een man ,liever dan mijn eigen ouders. Maar nu schijnt het Het was in de zomer en de 18 jarige max en 16 jarige tim waren rustig bezig met een spelletje op hun spelcomputer toen hun 15 jarige zusje anja binnen kwam.

Laatst ging ik naar de fitness om mezelf eens lekker moe te maken en dan lekker naar de sauna te gaan. Nou hebben ze hier een complete spa, waarbij alleen het zwembad nog ontbreekt, en niet alleen maar een zweethokje, zoals bij veel fitnesscentra. Oh wat had ik daar toch weinig zin in Reneé is 17 jaar. Ze is sinds haar zevende bij het Hockey.

Samen met de even oude Christianne haar beste vriendin. Deze heeft ze met hockey leren kennen en ze zijn al jaren bevriend. Elke dinsdag avond gaan ze trainen. Christianne wacht dan op haar onder Best gezellig hoor, samen met vier andere mannen een nieuwe koeienstal bouwen. Maar met dit warme weer begint het toch verdacht veel op werken te lijken Dochter stelt nog meer Vragen Aan het kontje van Heleen zie mijn verhaal de vragen die dochters wel niet stellen zijn we die nacht niet meer aan toe gekomen.

We vielen alletwee innig in slaap. Die morgen werd ik wakker en voelde naast me; Heleentje w Ruben en ik zijn twee dikke vrienden. We zijn allebei 16 jaar en beiden ongeveer 1m85 groot We zitten in dezelfde klas en we spelen in dezelfde voetbalploeg. Na school ga ik altijd bij hem thuis op de Playstation spelen.

Ik denk zelf dat ik meer bij he Dit verhaal gaat over mijn seks relatie met m’n moeder. Ik en me moeder wonen samen vader overleden, geen broers en zussen. Me moeder licht soms naakt in de tuin huis staat alleen, niks in de buurt.

Toen ik terug kwam van school, was dit keer allee Het was al een tijdje duidelijk mijn vader geilde op mij. Ik was zeventien jaar en een komplete jonge vrouw. Mooi borsten,met al flinke tepels,mooie benen, strakke billen en kont en flink behaard. En op een zaterdag kon het niet uitblijven. Mijn moeder zei da Met mijn 16 jarige nichtje Het was afgelopen zomer. Mijn schoonzusje was met haar 3 dochters bij ons op vakantie. Bij aankomst viel mij direct op dat Louise, net 16 jaar geworden, mij een kus gaf en daarmee bijna op mijn mond kuste.

Ik keek haar di Mijn hoerige tante V Bij het ontwaken lag ik met mijn hoofd op een borst van mijn slavin Syl. Ik ontwaarde een doordringende stront geur en constateerde dat de andere borst besmeurd was met een bruine geurende spul. Ik kon dit eerst met mijn slapende Deel 1 Het weerzien na zes jaar De rails denderde onder de trein door, Jop keek uit het raam.

Al ruim vier uur in de trein en Berlijn kwam in zicht. Het was ruim zes jaar geleden dat hij zijn dochter zag. Ja het was gek gegaan, als v Beide dames waren 16 jaar en konden het samen goed vinden. Ik kan niet meer dan proberen. Tosca pakte haar mobiel en draaide het nummer van haar ooms huis.

Ik was moe, ontzettend moe en mijn hele lichaam deed pijn. De afgelopen dagen had ik een trekking gedaan in het noorden van Thailand, net even buiten de stad Chang Mai. Ik keerde terug op mijn hotelkamer en zag een folder liggen over een massage mogelijkh Het was een prachtige dag geweest en Frieda en Corien hadden zich de hele dag vermaakt in het openlucht zwembad in hun woonplaats.

Het was inmiddels al zes uur, hoog tijd om naar huis te gaan. Hun ouders zouden al zitten te wachten met het avondeten. Het was een jaar of wat geleden toen mij het overkwam. Mijn schoonzus bleef bij ons logeren voor het eerst sinds ik samenwoonde met mijn vriendin, daar de logeerkamer nog niet helemaal klaar was hadden we besloten dat ze op onze kamer mocht komen liggen m Annalies mijn hoofdpersoon in dit verhaal was 16 jaar en had een vriendje.

Ze had ook al verschillende keren met hem gecampt en zelfs al eens zich gedwongen uitgekleed en zich zelf moeten vingeren. Annalies had mooi bruin haar en had k Het was een rustige avond.

Mijn meester en ik zijn slavin hebben samen op de bank een film zitten kijken. Na de film kreeg ik plotseling van mijn meester de opdracht in inspectiehouding te gaan staan.

Dat betekend broek en string uit, benen wijd, kontje Wij liepen in het bos terwijl de zon lekker scheen, daarom had Annie, mijn vrouw niet te veel aan. Een topje, natuurlijk geen bh want ze pronkt graag met haar dikke tepels en ik geil daar wel op.

Zij had haar favoriete wikkerokje aan zodat ik gemakkelijk Ik vond het niet erg dat twee lessen uitvielen. Het was lekker weer en ik nam mij voor om heerlijk in de tuin te gaan liggen in mijn bikini of mischien wel helemaal naakt, want achter de heg kan dat, omdat wij buitenaf wonen.

Mijn vader heeft een Het was ‘s nachts dat ik wakker werd van geluiden die ik niet één, twee,drie niet thuis kon brengen. Ik liep de slaapzaal op en zag dat er twee jongens bij elkaar in bed la Het was warm en ik was geil en omdat ik alleen thuis was kon gebruik maken van ons zwembad en dook er lekker naakt in. Ik had gedacht dat het water mijn geilheid wel weg zou spoelen maar dat was niet zo het nam alleen maar toe. Ik bsloot daarom mijn kutje t Hoi ik ben Antonio, ik ben 19 jaar en geboren in lido di jesolo vlakbij venetie in besloten mijn ouders dat ik zou gaan verhuizen naar Nederland om te gaan wonen bij mijn tante en oom.

De rede hiervan was dat ik hier een opleiding kon beginnen wat ni Ik ben een jongen van21 en heb een lesbies zusje van net We waren van klijns af aan al heel close en ze was dan ook heel erg op me gesteld. Ik woon op me zelf en me vriendin was even een weekend bij haar ouders dus vroeg ik me zusje om gezelschap. Niels zat op zijn kamer te computeren toen zijn zus binnen kwam lopen. Wat ben je aan het doen vroeg zus Marieke. Dat zie je toch, bromde Niels een beetje.

Marieke reageerde er niet echt op. Ze hield meer de trap in de gaten. Het was Niels ook al opgevall Het is een gezellige dag. Vandaag vier ik mijn verjaardag en ik moet zeggen de opkomst is groter dan verwacht. Zelf mijn oude buurmeisje Silvy die ik ongeveer een jaar of acht niet gezien had staat plotseling voor de deur.

Toen haar ouders ginge Ik zou mij eerst even voorstellen. Ik ben een meid van 27 uit twente. Heb lichtblauwe ogen donkerblond haar1. Ik kwam op een Vrijdag weer van het werk het was koud en ik had zoon zin in het weekend thuis lekker de verwarming aangezet. Ik lag zoals gewoonlijk weer eens op een zaterdagmiddag tv te kijken. Mijn ouder waren uit eten en ik werd hier achtergelaten met mijn zusje en oma. Mijn oma paste elke zaterdag op mij en mijn zusje.

Ik ben een 46 jarige gescheiden vrouw Els die alleen met mijn enige zoon Sven samenleeft in een appartement. We hebben een vrij gesloten relatie waarbij er weinig wordt gesproken over seks etc.. Vorig jaar toen mijn zoon in zijn examens was geslaagd, Hallo ik lezers, dit is een waargebeurd verhaal, dus niet schrikken he ;. Ik moest om 14u20 men tante gaan halen aan de lucht haven, en had me dus moeten haasten, want het was 12u vooraleer ik uit men bed was, na aan lange rit in de trein naar de lucht Ik ontmoette haar op een maandag in Den Haag.

Mijn ex vriendin, Wil, van een aantal jaren geleden. We hadden elkaar in de tussenliggende jaren niet gezien. Waren inmiddels alle twee getrouwd. We liepen elkaar bij toeval tegen het lijf. Ik kreeg gelijk de Hier een verhaal waarvan ikzelf nog niet geloof dat het gebeurd is. Deze zomer was het mooi weer. Mijn schoonmoeder past regelmatig op de kinderen als wij samen aan het werk zijn.

Ik heb een goede band met mijn schoonmoeder. Ze is voor haar leeftijd Wij waren op vakantie in Zuid-Frankrijk. Mijn familie, dat zijn: We stonden op een camping in een bosrijke streek, dichtbij een Afgetrokken worden door je tante Al sinds mijn veertiende geil ik op een tante van me.

Ze was toen achter in de 30 en ik dus net Ik kreeg geile gevoelens en begon me af te trekken. Omdat mijn tante vaak bij ons kwam en ik te verlegen was voor meisje Ik ben met mijn vrouw, Heleen, en de kinderen op vakantie geweest naar Zuid Frankrijk. We hebben twee kinderen, Martijn van 17 en Ilse van Het hele gezin houdt van camperen en we Mijn zus en ik zijn altijd al vriendinnen geweest ondanks het leeftijdverschil. Ik ben 18 mijn zus is er Ze is getrouwd en ik heb al 3 jaar een vriend.

Mijn zus is juist bevallen en ik ben de meter van het kind Janneke en Peter lagen naast elkaar op bed bij te komen van hun laatste neukpartij. Sinds ze het min of meer toevallig een paar weken geleden voor het eerst gedaan hadden, ging er nu geen dag voorbij zonder. Hoi, mijn naam is Sonja en ben een vrolijke meid van 24 lentes jong. Sinds een jaar woon ik weer bij mijn moeder en broertje thuis. Hiervoor zat ik op kamers waar ik net als elke andere studenten leven leiden. Veel feesten en plezier maken.

Dit deed ik da Mijn schoonzus had net een nieuw appartement betrokken , waar nog een en ander te doen was. Daar ik nogal goed overweg kan met behangen vroeg ze me haar even te komen helpen. Ik nam een dagje vrij en op maandagmorgen begonnen wij aan de klus. De avond van 24 december was wat sneeuwerig in het zuiden. Ik reed van mijn werk weg in mijn oude Fiatje en zag dat er steeds meer witte vlokken vielen. Toen zag ik haar staan bij de bushalte. Ze zwaaide naar me en ik stopte instinctief.

Ik stapte uit e Het volgende verhaal is me een paar jaar geleden overkomen. Een buurman was jarig en ik werd uitgenodigd voor zijn verjaardag.

Het vriendinnetje wat ik toen had kon niet, dus ik moest alleen. Toen ik er kwam was het al gezellig, ze hadden een handjevol b Klaas kijkt zijn dochter met een glimlach aan en ritst zijn broek weer dicht.

Ook deze geile gebeurtenis gaat over zo'n geval: Ik had mijn les er voor die dag opzitten en besloot nog eeven wat te kopen in de schoolkant Wij hebben een vrije opvoeding op sexgebied gehad. Het was heer gebruikelijk dat wij thuis naakt rondliepen. Dat deden mijn ouders en mijn drie zussen ook. Wanneer wij gebruik maakte van de badkamer was de deur nooit opslot en zodoenden zagen wij onze ouders Gerda was een lekkere jonge meid en sinds een jaar mijn eerste echte liefde van nog net geen zestien jaar oud.

Ze hoopte dat ik mijn belofte zou nakomen als ze zondag 8 augustus zestien zou worden. Gerda was net als ik ongeveer 1m 70 lang, had lang Ik was regelmatig enorm geil met de gedachte dat ik nu al twee keer naakt door school had gelopen. Een keer had zelfs iemand toegekeken hoe ik naakt over het schoolplein liep en me klaarvingerde.

Regelmatig nam ik ook de geisha-balletjes mee naar school, Mijn 'vriend' laat mij dit verhaal schrijven, terwijl mijn billen nog rood en gloeiend aanvoelen van zijn pak slaag. Hij en ik spelen bij tijd en wijle een opwindend rollenspel, waarin hij de dominante partij voor zijn rekening neemt en ik de onderdanige. Anaal onderzoek Vele jaren geleden, ik was net 25 woonde ik samen met mijn vriend Henk.

Omdat ik al een tijdje bij de huisarts liep voor pijn in mijn buik, stuurde hij mij door naar een specialist.

De eerste keer bij deze man op het spreekuur onder Hoi ik ben Johan, een jaar geleden ben ik met mijn moeder Mirjam lekkere grote borsten en lang bruin haar en jongere zusje blond dun, begint net te ontwikkelen naar Australië verhuisd. We wonen daar in een grote boerderij en hebben een groot stuk land. Ik ben 31 en woon tijdelijk bij mn ouders omdat mijn huis verbouwt word. Mijn vader was een paar dagen op zakenreis. Mn pik is lekker groot 24cm,toen ik was wezen douchen liep ik er naakt uit want dat was ik gewend,ik liep mn kamer in en zag mn moeder staan Ik zat achter de p.

Ik was meer met volle aandacht aan het lezen en had niet gehoord dat mijn zus van 18 naar Sater zat in de trein richting zijn vriend Redo, het zou de tweede keer zijn dat hij een paar dagen bij Redo zou logeren sinds ze elkaar via internet waren tegengekomen. De eerste keer was het van hun beider kanten even wennen geweest.

Maar aangezien ze a Ze is sensueel maar niet ordinair. Ze lust er wel pap van maar weet het te verkopen als een gunst. Ze kan me op elk moment dat ze kiest in volle opwindig brengen.

Ik hou zielsveel van haar. Er viel niet veel meer van haar te zien, dat was zeker. Ik wist meteen welke vraag ze bedoelde. Ik wist het zelf niet. Ik vond het aan de ene kant nogal confronterend wat er zou kunnen gebeuren, ja zelfs eigenlijk wel een beetje eng, maar aan de andere kant wond het me mateloos op. Ik had geen idee wat de overhand zou krijgen als het zover zou komen. Ik sprong maar in het diepe: Ik denk zover als jij met me wilt gaan.

Ik weet alleen niet of jij wel beseft hoever dat zou kunnen zijn. Dat zou je ook moeten zijn. Ik heb besloten dat ik iets met je fantasietje zal gaan doen. Maar het wordt misschien niet helemaal wat je had gehoopt. Ik zal je iets gaan leren.

Ik zal je leren hoe het is om lustobject te zijn. Ik zal je leren wat vrouwen elke dag moeten doormaken. Dat kerels alleen in de richting van je kut kijken als ze met je praten, daar tussendoor je tieten zitten te beoordelen en zo heel af en toe ook nog blijk geven half naar je te luisteren. Wij zijn geen wandelende kutten. We zijn vrouwen, denkende wezens, mensen met gevoel! Als er op straat een mooie vrouw loopt wijst ze me erop omdat ze weet dat ik dat altijd leuk vind, in plaats van dat ze gaat lopen loeren of ik ook kijk.

Maar ze gaf me geen respijt, laat staan gelegenheid om iets relativerends te zeggen. Ik heb echt nagedacht. Wij bespreken alles met elkaar. Ze weten alles van wat jij in bed allemaal met me uithaalt hoor en nog wel meer ook! Dan kan dit er ook nog wel bij. En jij bent er ook. Fris gewassen en gepoetst. En je bent helemaal naakt. Geen sokken, geen horloge, geen ringen, niks. Hoe je dat doet moet je zelf weten. Maar vanaf het moment dat je de deur voor ze opendoet ben je stijf, begrepen?

En o ja, dat zou ik bijna vergeten, maar Femke zei dat ze niet van haren op een lul houdt. Zorg dus dat je hele zaakje glad geschoren is.

Geen stoppeltje wil ik zien. Dan heb ik nog wel een advies: Dat wordt moeilijk voor je, dat weet ik wel, maar ik zou het niet doen. Zorg dat je klaar bent!

Ja, zelfs op slot. Ik deed nog een poging: Ik geloofde eigenlijk niet dat ze nog van plan was me te woord te staan. Het was echt helemaal niet gegaan zoals ik had gedacht. Ik wilde niet, maar kon niet langer wachten.

Ik wilde niet, maar moest wel. Was dat een voorteken? Ik ben een gewone, gezonde Hollandse jongen. Ik ben, kortom, geen watje. Ik heb een prachtvrouw, die minstens zo van sex geniet als ik. We hebben een geweldig liefdesleven. Hoe kwam ik in deze situatie verzeild? Waarom kon ik niet tevreden zijn met wat ik heb? Aan de andere kant: Van werken kwam die dag niet veel. Steeds beleefde ik in het voren wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Soms opwindend, soms een beetje het koude zweet veroorzakend.

Ik kon nog steeds niet kiezen. Vanavond alleen hoefde ik niet te kiezen. Dan werd er voor me gekozen. Toen ik thuiskwam was Susan er niet. Het liep al tegen half zeven, dus ik bliepte een restje op dat ik in de koelkast vond want ik kon niet al te lang op haar wachten. Ik had trouwens een vaag vermoeden dat als ik haar zou zien, het te laat zou zijn nog samen te eten of zelfs maar te praten.

Het eten smaakte nergens naar. Bijna zou ik er een biertje bij opentrekken toen ik bedacht dat de dames een bierkegel wel eens niet op prijs zouden kunnen stellen.

Ik probeerde me voor te stellen wat ze nog meer wel of niet leuk zouden kunnen vinden, maar kon behalve dat ik lekker zou moeten ruiken en natuurlijk glimmend schoon zou moeten zijn niets bedenken. Ik gooide het eten weg, ruimde de rommel op en zorgde dat de keuken er piekfijn uitzag. Ook de kamer en de slaapkamer ruimde ik bijzonder netjes op.

Daaraan zou het niet liggen. Ik zie er best redelijk uit al zeg ik het zelf. Daarvoor hoefde ik me allemaal niet te schamen. Eigenlijk nergens voor, goed beschouwd. Dat bleek nog een heel gepruts, niet in de laatste plaats omdat je je op die afstand zo in je velletje knipt als je niet uitkijkt.

En er zijn van die velletjes waar je helemaal niet in wilt knippen. Maar het lukte me zonder bloedende wonden te veroorzaken al scheelde het niet veel. Maar ja, als je je vriendin vraagt haar kutje te scheren omdat je dat zo mooi en zo lekker vindt kun je moeilijk klagen, niet?

Ik kan er toch al niet zo goed tegen als ik uitgelachen word en zeker niet als ik me kwetsbaar voel. Ik schoof mijn voorhuid terug en paradeerde met ontblote eikel voor de spiegel. Ik had Susan nooit horen binnenkomen. Ik probeerde me te herstellen en liep op haar toe om haar een zoen te geven. Blote mannen moeten zich gedragen, doen wat ze gezegd wordt. Ga maar naar de kamer en bereid je voor op wat er komt. Het is kwart voor acht.

Wie weet komen ze vroeg. Zit maar lekker in de rats of ze allemaal komen. Ik kan je wel vertellen dat ze er wel allemaal zin in hadden! Jullie zijn toch met je vieren? Wie heb je dit wel niet allemaal verteld?

Heb je er in de kroeg over zitten praten? Ga je maar zitten afvragen wie er allemaal weten van jouw stoute plannetjes. Dat wordt zweten joh als je straks weer buiten komt, denk je ook niet? Niet over jou als mens, maar over je kontje! Enne, ik wil je niet meer horen vanavond. Je praat alleen als je wat gevraagd wordt en dan antwoord je beleefd. Ik moet me omkleden en daar wil ik jou vanavond niet bij hebben. Vanavond ben ik je kippetje niet.

Vanavond ben jij van mij. Eruit zeg ik je! In de huiskamer ging ik op een houten stoel aan tafel zitten. Gelukkig hebben wij vanaf de straat geen inkijk in onze kamer. Anders had ik direct al voor lul gezeten. Pas om vierentwintig over acht ging de bel. Nou ja, behalve dan dat Susan me zo koel en afstandelijk behandelde. Ik had haar zielsgraag even willen knuffelen voor ik de arena in ging. Spijkerhard was hij nu niet bepaald, maar het kon er mee door hoopte ik.

Ik trok er nog een paar keer aan voor ik met een bestudeerd enthousiaste zwaai de voordeur opendeed. Het was Sam van Samantha, ze is van oorsprong Engelse. Waarom zij nou weer als eerste? Ik heb een beetje een oogje op haar, al ben ik Susan natuurlijk trouw en dat zal ook zo blijven.

Maar als ik niet met Susan was getrouwd zou ik achter Sam aanzitten. Ze is bijna net zo mooi als Susan. Wel een beetje minder lief. Sam kan best een kattekop zijn. Ze zag er prachtig uit. Ze heeft net zulke lange donkerbruine haren als Susan en dus ook bruine ogen. Haar haren hingen los en het is me wel eens opgevallen dat ze dan een beetje onberekenbaar is.

Ze droeg een strak, lichtgeel t-shirt dat haar stevige borsten scherp aftekende. Haar borsten zijn nog iets groter dan die van Susan, maar de tepels zijn volgens mij wat kleiner. Ze kunnen zo lekker in de stof van haar kleren prikken.

Soms zou je je jas eraan kunnen ophangen. Vanavond droeg ze duidelijk wel een bh, heel vaak ook niet. Haar lichtblauwe mini-plooirokje liet haar bruine benen prachtig en bijna helemaal uitkomen. Natuurlijk scande ik haar lichaam in minder dan een microseconde.

Langer durfde ik niet. Valt me helemaal niet tegen. Laat dat kontje eens zien? Krijg ik nou een glaasje thee van je? Loop maar voor me uit! Zodat ik je kan zien. Susan kwam uit de slaapkamer en liep me voorbij om Sam uitgebreid en enthousiast te begroeten.

Ze kusten elkaar zelfs. In hun lachen meende ik iets te bespeuren van de kat die ontdekt heeft dat hij wel bij het volle vogelnestje kan. Ik kon het me verbeelden hoor. Ik liep door, de keuken in, om thee te zetten. Ik vulde de waterkoker en zette de theepot klaar met een zakje vruchtenthee erin. Ik vroeg me net af of ik nou in de kamer in de houding moest gaan staan toen de bel alweer ging.

Thee zetten is niet opwindend genoeg, dat was duidelijk. Ik nam hem in de hand en begon te masturberen terwijl ik weer naar de gang liep. Het ontging de dames niet. De grijns werd groter maar ze zeiden niets. Ik moest langzaam lopen want het lukte nog niet zo best om de boel weer overeind te krijgen. Dat valt nog helemaal niet mee zonder ordentelijke visuele stimulatie zullen we maar zeggen.

Het was dan ook nog niet veel bijzonders toen de bel nog een keer ging. Er volgde het nodige onderdrukte gegiechel op.

Dat dan weer wel. Het moest dan maar. Veel minder enthousiast dan de eerste keer deed ik de deur open. Ze stonden er allebei, gelukkig, dan had ik dat maar weer gehad hopelijk. Ook zij droegen korte rokjes. Dat moest haast toch wel afgesproken werk zijn want dat had ik nog nooit eerder gezien.

Allemaal wel eens af en toe maar nooit tegelijk. Zelfs Susan had, nu ik er nog eens aan dacht, haar zwarte jurkje gedragen. Wilden ze hun superieure vrouwelijkheid extra laten afsteken tegen mijn naakte, kwetsbare mannelijkheid?

Je hebt toch niks te verbergen? De buren mochten het eens horen. Eigenlijk heet Sanne ook Susan, maar ter onderscheid was het bij ons altijd Sanne.

Zou hij het koud hebben? Die maakte zich inderdaad zo klein mogelijk. Ik pakte hem weer vast en begon te wrijven. Wat doe je nu? Kun je je niet beheersen? Of probeer je ons te imponeren?

Hij weet kennelijk niks beters om dat voor elkaar te krijgen. De beide dames wurmden zich langs mee heen. Niet dat ze het leken te merken. Er werd weer veel gekust. Femke is directiesecretaresse bij een grote onderneming, een hele grote zelfs. Ze heeft altijd alles onder controle, maar niet op een vervelende manier. Ze is dienstbaar maar zeker niet onderdanig.

Helemaal niet zelfs, ze kan zich prima redden. En een leuke meid. Meestal loopt ze strak in het pak. Ook haar vrijetijdskleding is altijd keurig netjes. Ik vind het altijd wel leuk als ze strakke, gladde broeken draagt. En de lippen van haar vagina, niet te vergeten. Ik ben best een hitsig mannetje, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ik kan er niets aan doen.

Ik vind vrouwen mooi en hun vormen nog mooier. Ik benijd haar huidige vriend soms wel een beetje. Ik bedoel, ze is een mooie, veelbelovende meid en ze lijkt me wel van een stoeipartijtje te houden. Het viel me op dat er van onderaf veel knoopjes open waren. Ik kon in deze staat niet veel opwinding verborgen houden.

En een penis die in schokjes omhoog komt en begint te druipen duidt geloof ik meestal wel op opwinding. Ik moest er niet aan denken mezelf zo voor schut te zetten. Sanne is de artistieke van het stel. Ze heeft een winkel waar je echt alles kunt kopen als je creatief aan de gang wilt. Die loopt goed, zo goed zelfs dat ze nadenkt over filialen. Sanne is niet bijzonder knap, maar ik vind haar wel mooi.

Zo lief is ze niet, want anders red je het zakelijk niet zoals zij dat doet, maar ze oogt heel lief. Dat komt ook wel door haar blonde krulletjes.

Ze heeft wel wat van een engeltje soms. Haar dunne zomerjurkje droeg daar die dag ook wel aan bij. Volgens mij is ze lesbisch of er tenminste nog niet uit. Ik heb nog nooit van een vaste vriend gehoord maar ik weet natuurlijk ook niet alles. Misschien dat ik er deze avond achter zou komen.

De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde. Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen. En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden.

Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd. Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien.

Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht. Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar. Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar blote linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen. Alsof dat volkomen normaal was.

Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte. Ik mag er ook zo graag mee spelen. Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt! O, o, o, wat leuk was dat.

Is het niet vertederend? Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik. Dat is niet lekker. Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken? Nee, dat valt best mee. Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen. Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor. Maar vaker moet ik hem even op gang helpen.

Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor. Kleine Wimmie meldt zich dan al snel! Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen. Meende ze dat nou of zat ze flink te doen?

Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!? Wim, ga voor haar staan. Langzaam liep ik op haar toe. Met een blik van: Ik kromp in elkaar. Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd. Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af.

Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders. Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet. Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel. Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren.

Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken. Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik. Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg. Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht.

Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet. Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten. Ze keek alweer een stuk minder dromerig. Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen.

Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd. Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van. Ik voelde het klamme zweet uitbreken. Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk. Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim? Dan duurt het ook wat langer. Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden.

Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen. Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets? Probeer het maar eens, je zult het zien. De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien? Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis.

En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk. Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen.

Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien. Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel.

Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler. Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan. Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden.

Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep. Hoe kom je daar nou bij? Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in.

Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden? Laat hem maar zo zitten. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam.

Ik dacht dat ik gek werd. Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft. Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen.

Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar. Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar. Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet.

We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is. Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil. We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam. Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond. En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken.

Maar dat had ze door natuurlijk. Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten. Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: En ze genoten ervan.

Ik zweefde op golven van genot. Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding. Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen. Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil. Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend.

Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten. Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan.

Het was de hemel. Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen. Steeds verder kwamen de stralen neer: Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken. Ik zweette en hijgde. Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo?

Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen. Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet.

De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten. Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis. Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens. Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi. Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken.

Ik wilde ze dienen. Waar kijkt hij niet naar? We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen.

Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok? Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit. Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Ze was volkomen onbereikbaar. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen.

Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist. Tot mijn spijt was dat helemaal het geval.


kinky femke neuken in de huiskamer

Erotische massage friesland prijs neuken


Drie van ons zijn vervend vogelaars alleen Jan en moeder vinden dit niets en trekken dan ook veel samen op. Kijkers mee op de fiets en vogels spotten fotograferen en opschrijven wat je hebt gezien. Na enkele dagen wil mijn vader wat verder van huis en gaat Corine lag met haar hoofd in mijn nek en dacht even na en zei toen: Ik ging omhoog en keek haar in de ogen en zei: DEEL 2 - Nadat we ons hadden gedoucht kleedden we ons aan en stapten we samen de deur uit om te gaan winkel.

DEEL 1 - Dit verhaal gaat over mijn nicht Corine, zij is een dochter van de jongste zuster van mijn vader en is negenentwintig jaar. Corine is nu drie en een half jaar getrouwd met Mark die uit een streng christelijk gezin komt zo van: Ze wonen in een groot dorp ergens in het midden van het land aan de rand van de Veluwe.

Toen Mark met Corine trouwden had hij ook gedacht zich veelvuldig te kunnen vermenigvuldigen maar al gauw bleek dat zij geen kinderen konden krijgen. Hoe ik een gigolo ben geworden           Geplaatst op door Tattooo. Ik ben een jonge man nu van 21, ik heet Arie en ik ben student en heb een bijbaan om de studie te kunnen betalen, het is een beroep waar ik het enorm mee naar mijn zin heb en.

Ik wil het verhaal hoe het is ontstaan gewoon vertellen. Mijn ouders zijn al jaren gescheiden, de relatie is goed tussen hen en ik woonde met mijn moeder in een leuk appartement.

Op een dag was er een familie feest bij de zus van mijn moeder, zij woonde in een mooi huis met een tuin, waar het feest plaats vond. De vrouw van mijn oudste broer           Geplaatst op door rollercoaster. Mijn oudste broer Henk 47 is getrouwd met Willeke 46 en over haar gaat dit verhaal.

Sekslessen van mijn oma           Geplaatst op door mooilekkerwijf. Ik was vierentwintig toen mijn oma bij mij kwam voor mijn verjaardag, normaal was zij er altijd op de dag. Deze keer kwam zij in het weekend, mijn verjaardag was op donderdag en omdat ik de volgende morgen al heel vroeg moest beginnen had zij gezegd dat zij het weekend wel langs zou komen.

Gelijk vroeg zij wat ik wilde hebben, na even aarzelen had ik gezegd dat ik genoeg had aan haar aanwezigheid, helemaal zou het mooi zijn als zij bij mij, in mijn bed bleef slapen. Ik had haar horen lachen en nadat Neuken met mijn schoonzuster           Geplaatst op door kittykat. Hoi ik ben Tom ik ben reeds 14 jaar gelukkig getrouwd en heb ondertussen 3 kinderen in een opgroeiende leeftijd.

Mijn vrouw is gewoon een lekkere stoot waar mee ik ondertussen al alles heb geprobeerd op het gebied van seks. Er zijn dan ook weinig dingen welke we niet doen. Voor de rest heb ik een heerlijk seksleven en is het nog steeds erg spannend. Zo heeft mijn vrouw een zus welke we goed kennen en zei bij ons als kind in huis is. Mijn vrouw en haar zus Jes hadden op een zondag besloten om een DEEL 2 - Warm me zo direct maar lekker op meid want ja hij is er wel van geschrokken en moet wat opgeblazen worden hahaha.

Ze trok aan de band van mijn short, keek er even achter en zei ja dat is echt wel nodig, kom meteen beginnen en we liepen naar de slaapkamer. Daar aangekomen, ik stond nog naast het bed, knielde ze voor me neer, trok mijn short uit en begon mijn pik met zachte likjes te verwennen, van onderaan mijn ballen tot mijn eikel ging haar tong met zeer zachte likjes ne kusjes te werk DEEL 1 - Mei Mijn telefoon ging, het was mijn jongste zus, hoi broertje alles oke daar?

Na wat over en weer bijgepraat te hebben zei ze luister waar ik voor bel, straks belt Linda haar oudste dochter en die wil je vragen om bij je te konen logeren want ze gaat een cursus volgen en die is drie dagen aaneengesloten en in Eindhoven op het industrieterrein en ja dat is een klein kwartiertje bij jou vandaan. Mijn nicht zelf woon in Rotterdam. Doe mij een plezier en zeg dat dat oke is, want ze Verbouwen bij zwager en schoonzus           Geplaatst op door rollercoaster.

Ze konden veel hulp gebruiken. Mijn zwager is namelijk niet zo handig. De grote klussen werden door een aannemer gedaan, en ik zou bijspringen waar ik kon. Ik had een paar dagen vrij genomen, en bleef slapen want ze woonden een uur rijden bij ons vandaan. Ik begon op tijd en werkte door tot het donker werd. Ik werd ondertussen goed verzorgd. Toen ik bijna klaar was kwam mijn schoonzus informeren Zoon en 2 vrienden neuken moeder           Geplaatst op door Tattooo.

Mijn naam is Barry, ben 20 jaar oud. Mijn week begon slecht, als eerst had ik mij verslapen, mijn wekker was die nacht stuk gegaan. Op mijn werk ging ook veel fout, bijna alles wat ik deed ging fout. Zelf op weg naar huis ging het fout, heb een ongeluk gemaakt. Het erge ervan is, dat het gebeurde met de auto van mijn moeder. Het was niet mijn fout, iemand knalde achter op mijn moeders auto.

Die lette niet op, gelukkig was er niet Worstelen met mijn nichtje           Geplaatst op door vrouwtjeselmo. Mijn nicht en ik kunnen het goed met elkaar vinden. Sinds onze kindertijd hebben we een goede band met elkaar. Ze heet Ciska en is 28 jaar oud. Ze is redelijk gespierd omdat ze aan vechtsporten doet, judo en worstelen zijn de sporten die ze beoefend.

Ik heet Ferry en ben 23 jaar oud. Ik doe ook aan sport maar geen vechtsporten, ik fiets en doe aan Onder de douche met mijn schoonzus           Geplaatst op door blondfroukje. Eindelijk was het zover; de zomervakantie van lag voor ons! Mijn vrouw van 30, ikzelf 33 en onze zoon 5 gingen 3 weken op vakantie naar Zuid-Frankrijk. DEEL 2 - Patrick ging naar zijn eigen kamer, hij had nu echt behalve een flinke erectie, waar door middel van zijn linkerhand wel wat aan te doen was.

Hij is rechtshandig, dus dat betekend vreemdgaan, maar zonder gekheid! Hij had wat ze noemen vlindertjes in zijn buik, hij was ECHT verliefd, even later spoot hij hevig kreunend een flinke hoeveelheid zaad in de toiletpot.

De sperma visjes zwommen zich een ongeluk, wisten de arme dikkopjes veel, er was in geen velden of wegen een eitje te bekennen DEEL 1 - Patrick studeert in Utrecht, hij heeft daar met veel moeite een kamer weten te krijgen in een gebouw waar meerdere studenten en studentes gehuisvest zijn, aan de Kromboomweg.

Patrick zelf is negentien, hij wil ook huisarts worden net zoals zijn vader. Hij verblijft dus in Utrecht en reist meestal Vrijdags naar huis om het weekend met zijn ouders door te brengen, Seks met mijn geile broertje           Geplaatst op door mooilekkerwijf. Toen ik een jaartje of 18 was had ik al best wat ervaring op seksgebied. Vanaf mijn 16de jaar was ik al behoorlijk actief op dat vlak.

Had al wat vriendjes gehad waarmee ik wat experimenteerde. Dan bleef het bij wat zoenen en strelen. Soms een hand in mijn onderbroekje die daar dan over mijn blote kutje wreef, maar echt neuken deed ik toen nog niet. Op mijn 18de had ik mijn eerste bi-ervaring met mijn goede vriendin Magda. Heel vreemd toen, want ik had nog nooit seks gehad met een vrouw. Mijn schoonmoeder helpen           Geplaatst op door brenniebunz. Ik kan beginnen te vertellen dat mijn schoonmoeder en ik, Johan, eigenlijk altijd wel een speciale band hebben gehad.

De klik was er al vanaf het begin dat ik daar kwam. Toen ik met mijn inmiddels ex was getrouwd, werd die band alleen maar beter en beter. Ook met schoonvader had ik een redelijk goede band, maar die was een heel stuk serieuzer, meer net als mijn ex, terwijl schoonmoeder en ik vooral als we wat gedronken hadden veel plezier maakten, wat dansten als de mogelijkheid er was en er werd DEEL 2 - Esmeralda en Tanja stonden op, het was tijd om naar school te gaan, onderweg bespraken ze nog wat ze net gehoord hadden.

Een zo op het oog normaal gezin: Vader Jan 52 jaar, een hard werkende fabrieksarbeider. Moeder Bella 40 jaar, een hoog blonde vrouw, die er nog uitzonderlijk goed uit ziet voor haar leeftijd en haar man Jan weet dat wel te waarderen. Zoon Arthur, 20 jaar en zijn zusjes, Esmeralda 19 jaar, Tanja 17 jaar, beiden langharig en hoogblond een evenbeeld van hun moeder, maar dan in jongere uitvoering.

Bella is getrouwd op 24 jarige leeftijd, toen ze behoefte had aan wat rust in haar leven, haar echtgenoot Vreemdgaan met mijn zwager           Geplaatst op door Miranda1. Afgelopen zondagavond was ik samen met Fred 40 , mijn man, op de 44ste verjaardag van mijn zus Jolanda, een gezellige familie bijeenkomst die ontspannen werd gevierd. Rond de klok van Ik zat nog gezellig te praten met een nichtje die binnenkort gaat trouwen en vroeg of hij nog niet een uurtje wilde blijven?

Fred wilde naar huis, wij wonen 20 kilometer bij mijn zus vandaan en waren met onze auto Mijn moeder besteld een gigolo           Geplaatst op door bekkie Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen. Ik kon eenmalig met haar "vrijen' zoals ze het noemde. Ze bleef zonder schaamte voor zich uitkijken, maar ik was behoorlijk verbouwereerd. Toen ik na lang nadenken zei dat ik liever had dat ze voor mijn ogen met een andere man bezig was, kwam dat hard aan.

Ze wilde de deur uit lopen, maar ik ging voor Mijn moeder gaat vreemd met mijn oom           Geplaatst op door mooilekkerwijf. Ik vond het even een kut moment toen ik mijn moeder met haar rokje omhoog voorovergebogen in onze garage zag staan, het was ook nog mijn scooter waar zij zich aan vasthield en in een stiekem vluggertje, geneukt werd door oom Frans Dit zag ik allemaal gebeuren in de zomer van en heb toen wel de bevestiging gekregen van wat ik al een poosje vermoeden dat mijn moeder Mariska 44 , stiekem vreemd ging met de jongste broer van mijn vader Fred Oom Frans was steeds vaker bij ons thuis als Neuken met tante Wilma           Geplaatst op door kleineengel.

Hallo iedereen mijn naam is Mark, ik ben nu 26 maar toen dit gebeurde was ik 18 jaar. Het is echt gebeurd. Mijn tante Wilma vertelde dat ze bij haar op kantoor altijd wel iemand zochten die stage wil lopen. Dus mijn tante Wilma regelde dat ik bij haar op kantoor stage mocht lopen, sterker nog, zij werd mijn stagebegeleider.

Officieel mag je tante niet je stagebegeleider zijn maar mijn tante heeft een Jaco en ik keken elkaar aan en ik zei: Het duurde niet lang voordat de drie dames weer naar buiten kwamen, ze hadden zich omgekleed en Jolanda droeg nu een zwart, kort en wijd uitlopend zachtleren jurkje DEEL 6 - Eindelijk zaterdagmorgen, mijn vader was al vroeg vertrokken voor zijn jaarlijkse zeevis uitstapje met zijn vrienden, hij had geluk want het zou vandaag prachtig weer worden en lekker warm dus zou hij zoals altijd wel laat en met een behoorlijke neut op terugkomen.

Toen ik hoorde dat hij wegging kroop ik meteen weer bij mijn moeder Ankie onder de dekens en begon, toen ik strak tegen haar aanlag, aan haar kleine harde tietjes te zuigen, ik droomde er wel eens van om een vrouw tussen haar DEEL 5 - Nadat ik zondagmorgen nog lekker had zitten ontbijten met Jolanda en we daarna nog lekker hebben staan neuken onder de douche ging ik weer naar huis, ik had mijn spullen in de tas gepakt en haalde mijn bromfiets uit het schuurtje, Jolanda kwam nog even naar buiten en we namen afscheid met een lange tongzoen.

Toen ik thuis kwam en ik binnenkwam lopen groette ik mijn vader. Maar nu was het feest weer voorbij want vandaag kwamen mijn ouders terug van vakantie en moest ik weer thuis slapen, wel hadden we afgesproken dat we elkaar overdag en in het weekend konden treffen maar het liefste zou ik natuurlijk lekker blijven slapen.

Nog voor ik naar huis ging, hadden Jolanda DEEL 3 - In de slaapkamer ging Sophie op bed liggen en ik naast haar , nadat ik even met haar had getongd, begon ik aan haar grote spenen te zuigen en liet ze tussen mijn lippen heen en weer rollen. Intussen lag Jolanda de kut van Sophie te likken die hierdoor zachtjes lag te kreunen en zei: Ik bleef aan de heerlijke grote spenen van Sophie zuigen en ik voelde even later dat er vocht uit de tepel van Sophie kwam en toen ik nog even doorging DEEL 2 - Jolanda had mij zojuist op het gazon klaar geneukt en nadat we nog even hadden liggen tongzoenen gingen we naar binnen, ik was helemaal naakt en Jolanda had nog steeds haar rokje en de rest aan, alleen haar blouse had ze uitgedaan en bij elke stap danste haar tieten op haar kwart cup beha op en neer.

Ik kwam nu voor het eerst in haar slaapkamer waar een groot bed stond met een spiegelwand aan het DEEL 1 - Omdat mijn ouders twee weken een cruise zouden gaan maken rond de Caribische eilanden en ik dan nog naar school moest zou ik, Vincent zestien jaar, bij mijn tante Jolanda gaan logeren.

Tante Jolanda is de oudere zus van mijn moeder en is eenenvijftig jaar, heeft half lang kastanjebruin haar, is slank en heeft nog een prachtig figuur voor haar leeftijd, ook is mijn tante bedeeld met een stel prachtige grote tieten. Tante Jolanda is sinds een paar jaar alleen omdat haar man haar heeft laten Mijn schoonmoeder wil neuken           Geplaatst op door evatje Laura, mijn vriendin van 21, heeft een sterke band met haar moeder en vertelde haar alles, zelfs dat ik een iets grotere penis had dan gebruikelijk.

En het moet gezegd worden: Een gelukkig gezin           Geplaatst op door bekkie Eindelijk had ik een vriendin leren kennen waar ik erg gelukkig mee was. Ook met mijn vader klikte het bijzonder goed. Ze kroop soms ook wel bij hem op schoot, zat dan een beetje met hem te knuffelen en noemde hem dan mijn lieve schoonpappie. Haar vader was enige jaren geleden overleden. Nadat we al een tijdje met elkaar waren omgegaan veel hadden gevreeen en regelmatig lekker met elkaar hadden geneukt vertelde zij dat haar moeder binnenkort jarig was en mij wilde uitnodigen op haar verjaardag.

Een onverwacht triootje met mijn zwager           Geplaatst op door Miranda1. Toen mijn zwager Bas 40 de geleende boormachine van mijn man Ton 33 terug kwam brengen,was dit voor mij een hele normale situatie en vrijdagavond. Bas is getrouwd met mijn oudste zus Petra 39 , zij hebben twee kinderen en wij hebben een goed contact met hun, meer dan met onze andere familieleden, maar dat komt ook dat wij op een steenworp van elkaar af wonen met een straat tussen ons.

Wij komen zodoende ook wel een paar keer per week bij elkaar over de vloer, tot zover, zo goed, maar Mijn naam is Charles en ik ben nu 55 jaar oud. Mijn familie woont in een afgelegen landgoed in de Kempen en leeft sinds zolang ik het me kan herinneren zeer teruggetrokken. Mijn moeder, Carolien en mijn vader Roger, zijn beiden 72 jaar nu en zijn gelukkig in een goede Ontmaagd door Renske           Geplaatst op door kittykat. Ons gezin bestaande uit vader Hans, moeder Tiny mijn zus Ineke en ik Jan ging al jaren naar dezelfde camping in Zuid-Frankrijk.

We stonden altijd naast de familie Blok. Vader Rob, moeder Thea en de kinderen Gijs en Renske. Het was me al opgevallen dat onze ouders bijzonder hartelijk omgingen met Rob en Thea. Tiny en Rob deden samen de boodschappen en ik zag mijn vader op een morgen al vroeg uit de caravan van de familie Blok komen. Mijn zus was dit jaar niet mee en ook Gijs de broer van Renske ontbrak. Seks met mijn halfzusje           Geplaatst op door kantenik. Niels liep met zijn vrienden over het strandje aan de plas nabij zijn woonplaats.

Zijn gebruinde huid glansde van het zweet zonder dat hij zich had ingespannen. Hij had hard gewerkt in de winkel van zijn oom en was ten prooi gevallen van de alles vernietigende hitte van de warme zomermaanden.

Twee weken lang had hij uitgekeken naar de dag dat zijn lichaam eindelijk de verkoeling zou krijgen die het nodig had en hij kon dan ook niet wachten om een verfrissende duik te nemen. Niels keek naar de lucht. Seksslaaf van mijn schoonmoeder en mijn vrouw           Geplaatst op door MennieMore.

Ik ben een man van midden veertig. Ik heb een goed leven en een uitstekend sexleven. Met mijn vrouw doe ik de geilste dingen.

Ik ben haar toy-boy, eigenlijk haar seksslaaf. Mijn vrouw is eeen goddelijke veertiger met een mooie D-cup. Overal de juiste rondingen voor mij, een lekkere geile volslanke vrouw, die zich zeer geil weet te kleden en graag onder haar nette pakjes de meest extreme lingerie draagt. We vrijen veel, daarin kom ik niets te kort. In dat seksspel gaan we vrij ver en Groot geschapen vriend van mijn moeder           Geplaatst op door Tattooo.

Mijn ouders zijn na jaren van vele ruzies verleden jaar gescheiden, samen met mijn moeder Ellen bleven wij in ons huis wonen, en papa ging bij zijn vriendin wonen. Zij bleken al ruim een jaar een geheime seksuele relatie met elkaar te hebben, zij werk bij mijn vader op kantoor en is 23 jaar, maar 4 jaar ouder dan ik. Mijn moeder was opgelucht toen papa weg ging, er kwam weer rust in huis, zonder ruzies leefde mama weer helemaal op en werden wij de grootste vriendinnen, die samen allerlei leuke dingen Oom Chris ontmaagd zijn nichtje Laura           Geplaatst op door mooilekkerwijf.

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen ik ben Chris, zevenenveertig jaar oud, sportief lichaam en sinds twee jaar alleenstaand, mijn ex en ik waren duidelijk op elkaar uitgekeken en hebben toen besloten om vriendschappelijk uit elkaar te gaan, we hadden geen kinderen dus ook geen problemen in die richting, we komen elkaar nog regelmatig tegen op verjaardagen en andere feestjes van onze beide familieleden.

Je bent een fantastische vrouw en minnares           Geplaatst op door missdaisy. Ik ben Marjo, 24 jaar, en heb een lang wat grof gebouwd postuur, maar niet dik. Ik heb zoals ze dat zo mooi noemen "dikke botten". Vindt het heerlijk om aan krachtsport te doen en beul me regelmatig 2 a 3 x per week af in de fitnessruimte. Ik ben weer single na een relatie van bijna 2 jaar. Koken kon hij, de rest was knudde, gewoon oogkleppen opgehad toen ik hem leerde kennen. Mijn ouders wilden een lange reis gaan maken met hun camper en overwinteren Mijn dochter en haar vriend           Geplaatst op door kittykat.

Anja is nu 16 en heeft al heel wat vriendjes gehad, zelf ben ik 46 jr en 4 jr gescheiden. In tegen stelling met mijn dochter ben ik stevig met maat 46, anja is heel slank met mooi zwart haar.

Ze genoot echt van haar seksleven, meer dan ik ooit gedaan had. En ze wist ook wat het vrijen met een ander meisje was, ja ma ik wil alles uitproberen zei ze dan, als ze weer eens vertelde van haar seksavontuurtje. Ik was er nooit verbaasd meer over dat ze een andere vriend had die dan bij haar in bed Caroline laat je kutje eens zien           Geplaatst op door kleineengel. Caroline laat je kutje eens zien! Zei ik tegen mijn zusje Caroline 36, toen ik hun nieuwe sauna afgelopen weekend ging bekijken, die haar man Peter 40 in hun huis had laten plaatsen.

Toen zij dat toch verrassend ook nog eens deed, ontstond er een geile trio toen even daarna ook mijn vrouw Marijke 30 de sauna in kwam. Mijn naam is Wim, ik ben 6 jaar jonger dan mijn zus waar ik wij altijd een goede band mee hebben gehad, ook met haar man die schatrijk is geworden in het vastgoed en 12 jaar getrouwd Ik neuk mijn stiefmoeder nogmaals           Geplaatst op door mooilekkerwijf.

Een maand nadat ik mijn stiefmoeder Marjan had geneukt in het hotel na het feest ter ere van hun 25 jarige huwelijk besloot ik dat het tijd werd om dit eens te gaan herhalen. Al die tijd had ik mijn vader alleen door de telefoon gesproken en ik wist dat hij deze week voor zaken aan de andere kant van het land was dus ik besloot om zijn vrouw Marjan eens met een bezoekje te vereren.

Die avond liep ik het tuinpad op en ging zoals gewoonlijk achterom het huis binnen. Marjan keek verbaasd toen ze mij Een wilde nacht met mijn stiefmoeder           Geplaatst op door mooilekkerwijf.

Mijn vader Piet 61 en stiefmoeder Marjan 58 gaven een groot feest waarvoor ze een zaal in een hotel hadden afgehuurd en voor iedereen was er tevens een kamer gereserveerd zodat we allemaal lekker door konden zakken. Het was een groot feest en de drank vloeide rijkelijk tot het half 12 was en mijn vader intussen zo dronken was dat ik samen met mijn stiefmoeder besloot om hem naar bed te brengen. We tilde hem naar de lift en daarna de gang door naar de kamer waar ik hem op bed neerlegde.

Logeren bij mijn nichtje           Geplaatst op door MennieMore. Ik wist niet zozeer wat ik moest verwachten toen mijn jarige nichtje vroeg of ik bij haar een avondje kon logeren.

We hadden altijd al een goede band gehad en toen ze een jaar geleden afstudeerde van onze school zag ik haar nauwelijks meer, wat ik erg jammer vond. Mijn vader en haar moeder waren broer en zus en wij waren beide enigs kind dus waren we thuis best wel eenzaam. Bij feestjes gingen we vaak met elkaar om en we hadden op MSN altijd wel wat met elkaar te bespreken. Dus vroeg Lisa me een DEEL 2 - Chantal schoot in de lach, en Henk voelde haar kutspieren om zijn lul aantrekken, wat hem een heerlijk gevoel gaf en waar hij dan ook prompt op reageerde.

Chantal voelde dat direkt en riep blij uit: Dan mag je me nog wel een keer nemen, oompje. Chantal genoot direkt weer van DEEL 1 - Henk was met zijn 42 jaar nog niet echt oud te noemen, maar zo piep was hij nu ook weer niet. Ook al zag hij er gezond en gespierd uit en had hij meer dan voldoende van de vrouwen genoten, hij was nooit getrouwd.

Dat zag hij zelf niet als een gemis, want hij kwam zo ook wel het leven door. Hij had een twee jaar oudere zus, Helen, die wat laat een kind gekregen had: Henk wist, door dubbelzinnige opmerkingen die ze vaak maakte, dat zijn Met mijn neef op MSN           Geplaatst op door rollercoaster. Inmiddels was ik al 17 en had daar echt de pest aan en ging veel liever met vriendinnen naar Spanje ofzo. Lekker achter de jongens aan en bakken in de zon op het strand en lekker de zee in en stappen.

Mijn ouders leek dat maar niets en dus moest ik met hun mee. Ik gaf veel protest en dat hielp, ik mocht ook bij opa en oma blijven maar daar had ik ook echt geen zin in.

Mijn geile schoonmoeder van 35 jaar           Geplaatst op door bekkie Ik heb deze week seks met mijn schoonmoeder gehad, ik ben nu verliefd op haar! Angela mijn meisje is 17 jaar, haar vader en moeder zijn ook nog niet zo oud. Allebei waren zij 18 jaar toen Angela door een ongelukje werd geboren.

Ik heb nu zes maanden verkering met Angela, zij is echt lekker en super lief. Wij zitten op de zelfde school, maar niet bij elkaar in de klas. Ik ben super trots dat zij met mij verkering wilde,zij is een mooi meisje waar veel jongens op geile, maar ik werd de gelukkige.

Mijn schoonmoeder vroeg er gewoon om           Geplaatst op door kittykat. Dit verhaal gaat over een onverwachts neukpartijtje met mijn schoonmoeder Elly, een altijd stabiele en zorgzame vrouw van 55 jaar binnen de familie.

Moeder van twee dochters 27 - 29 en een zoon van 33 jaar en oma van inmiddels vijf kleinkinderen. Ik ben zes jaar geleden met de oudste dochter Lieke 29 getrouwd en wij hebben een zoon van 2 jaar. Mijn naam is Richard en ik ben 32 jaar. Het verhaal wat ik hier optekent is echt gebeurt en was nooit in mijn opgekomen dat dit zou kunnen gebeuren. Verleid door mijn nichtje Ingrid           Geplaatst op door Maaike Het is hartje zomer en ik, Peter, vier mijn 35ste verjaardag.

Mijn ouders zijn overleden, mijn schoonouders met vakantie en de visite bestaat uit mijn jongere broer Jan, zijn vrouw Aagje en mijn nichtje Ingrid. De barbecue rookt zachtjes en het vlees suddert boven de hete houtskool. Met Jan praat ik over een droomvakantie. Jan is een man van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Hij begint overal enthousiast aan, maar ergens is het altijd gedoemd te mislukken. Aagje is een vrouw van 32 die volgens Mijn streng gereformeerd schoonvader           Geplaatst op door blondfroukje.

Karin is een jonge vrouw van 25 jaar. Drie jaar getrouwd met Bas die vrachtwagenchauffeur is. Hij komt uit een streng gereformeerd nest en heeft nog 1 broer en 4 zusters, die allemaal net zo stijf en preuts waren als hun ouders.

Gelukkig was Bas anders. Hij was als een blok gevallen voor de bruinharige slanke schoonheid en vooral op haar prachtige grote borsten die eigenlijk niet bij de rest van haar figuur pasten maar waar ze heerlijk mee liep te pronken. Al twee jaar probeerden ze zwanger te worden Amanda en Julia keken elkaar aan en zeiden beide bijna tegelijk: DEEL 1 - Vanuit mijn slaapkamerraam in het kleine huisje achter de immens grote villa van de schatrijke familie Vanderbosch ergens aan de rand van de Utrechtse heuvelrug keek ik, Leo, door mijn telescoop naar de slaapkamer van de dochter des huizes Julia, die zich zoals gewoonlijk voor de grote ramen van de openslaande balkondeuren aan het aankleden was.

Ik had de telescoop zo opgesteld dat het vanaf haar kant niet te zien was dat ik haar bespiedde. Maar voordat ik verder ga zal ik mij eerst even Onze neef geeft ons seksleven een boost           Geplaatst op door senseualgirl. Ons seksleven was tot een paar maanden geleden geminimaliseerd naar 2 a 3 keer per maand en daar baalde ik echt van.

Ons altijd rijkelijke, uitdagende, fantasie en passie voor elkaar is de laatste jaren weggevloeid. Ik neuk mijn tante op de WC           Geplaatst op door bekkie DEEL 2 - Ronald werd wakker.

Hij opende zijn ogen en keek opzij. Jezus, het was geen droom! Zijn moeder lag naakt naast hem in bed. Zijn moeder lag op haar zij en Ronald zag haar grote borsten. God, hij had het gisteravond voor het eerst echt gedaan! Hij voelde zijn piemel groeien. Shit hij wilde zijn moeder weer neuken! Ronald voelde dat neuken niet het enige was dat zijn half stijve leuter wilde! Hij moest eerst even plassen.

Zachtjes kroop hij uit bed zonder zijn moeder wakker DEEL 4 - Behalve een string voor mijzelf had ik ook nog een aantal cockrings gekocht, met en zonder trilfunctie. Aangekomen op onze hotelkamer het maakt ons niet meer uit of er 1 of 2 bedden staan, dat begrijp je ondertussen vast wel gingen we eerst even lekker douchen. We hadden een spannende en inspannende dag achter de rug en wilden ons wel lekker fris voelen voor de komende nacht.

Ik had nog even gedacht om het vannacht rustig aan te doen omdat we morgen bij Frank zijn, maar aangezien ik niet Ik zei dat dat geen probleem was en sloeg af bij de eerst volgende parkeerplaats. Ilse zei dat ik even doormoest rijden naar een afgelegen stuk van de parkeerplaats. Ilse stapte uit en rende naar de bosjes. Het leek mij wel geil om haar te zien plassen en volgde haar stil. Ik hoorde de straal urine al lopen en even later zag ik Ilse gehurkt plassen.

Ik liep tot achter haar en raakte haar natte kutlipjes aan, Ilse schrok en viel voorover. DEEL 2 - De volgende ochtend werd ik gewekt door een heerlijk gevoel in mijn lul.

Ik dacht gelijk aan gisteravond en vermoedde dat ik een gigantische ODOL had. Toen ik mijn ogen opendeed bleek dat Ilse mij vol overgave lag te pijpen. We hadden een lange rit voor de boeg en dat zei ik dan ook tegen Ilse. Met tegenzin liet ze mijn lul los en we gingen ons aankleden en ontbijten.

Ik ben een doorsnee man van 42 jaren getrouwd met Herma. Ilse 70 jaar ziet er gewoon uit. Althans dat is wat ik altijd dacht gezien te hebben. Mijn schoonmoeder is sinds enkele jaren weduwe en is sindsdien verslaafd aan reizen. Amerika had zij nog niet kunnen aandoen. Tijdens een bezoek aan Ilse kwam het reizen ter sprake, ze wou nog graag een keer naar Amerika om Las Vegas en Graceland te Mama wat zijn je borsten groot           Geplaatst op door Miranda1.

Laura 39 was al vier jaar geleden gescheiden van haar man Hans en vierde vandaag haar verjaardag. Iedereen was er ook haar kinderen Ronald 16 en Carolien Het was een leuk klein feestje met vrienden en familie. De drank vloeide en iedereen had het naar zijn zin. Carolientje was de eerst die afhaakte en naar bed ging. Het was toen half Een half uurtje later was het mooi geweest en wilde iedereen naar huis.

Mijn stiefmoeder misbruikt           Geplaatst op door Brittie. Mijn vader is hertrouwd met een mooie stevige vrouw Jeanet , ze had een paar behoorlijke borsten en een stevige kont en was ondanks haar leeftijd een lekker wijf, het enige nare aan Jeanet was dat ze ontzettend uit de hoogte kon doen waardoor ik haar eigenlijk altijd een enorme bitch vond.

Inmiddels zijn ze al 20 jaar getrouwd en allebei gaan ze in de richting van de 60 jaar. Ik had vorige week Erica de opdracht gegeven om onder haar jurk of rok geen slipje te dragen en ik was benieuwd of ze zich daar aan zou houden. Ik belde al vroeg in de middag aan omdat ik bij ze zou eten en Mike deed open en liep voor me uit de kamer in waar Erica, die een beetje nerveus overkwam, al stond te wachten. We begroette elkaar met een paar kussen en op de vraag waar de kinderen waren hoorde DEEL 2 - Die morgen nam ik plaats achter de email en schreef Erica de volgende mail; Tante Erica, Ik hoop dat je nog hebt nagenoten van ons samenzijn, zoals ik je heb beloofd zou je vandaag een mail ontvangen met daarin je instructies voor vanavond.

Volg de instructies op zoals een goede slet betaamd, zoals je weet duld ik geen tegenspraak van jou. Als je bij mij aan komt om exact half 9 staat de deur van de garage open, daardoor kun je naar binnen en je eventueel omkleden nadat je de Iedereen woont in een door mij gekocht huis waarvoor ze aan huur een schijntje betalen waardoor ze allemaal goed kunnen leven.

Op een gegeven moment had ik gemerkt dat mijn oom en tante al 3 maanden geen huur hadden betaald en besloot eens bij ze langs In de badkamer met mijn schoonmoeder           Geplaatst op door kleineengel. Ik werd voor de tweede keer deze ochtend wakker. Ik was het weekend bij mijn vriendin blijven slapen, maar zij moest er om Toen mijn vriendin opstond werd ik even wakker waarna ik weer lekker verder ben gaan slapen. Het was nu rond Ik zou vandaag bij mijn vriendin thuis blijven totdat zijn thuis zou komen, waarna we samen nog wat zouden eten en tv kijken.

Maandagavond zou ik dan naar huis Oma en dochter pijpen me heerlijk           Geplaatst op door evatje Kort verslagje van wat ik gisteren heb mee gemaakt.

Eerst kort even een stukje achtergrond informatie. Versta me niet verkeerd, niet alle vrouwen maar een redelijk aantal vrouwen beleven dat zo. Ik word ontmaagd door mijn stiefbroer           Geplaatst op door blondfroukje. Ik ben twaalf als mijn moeder sterft en ik alleen achterblijf met mijn vader.

Het is voor ons beiden een zware tijd, maar uiteindelijk begint het verdriet een beetje te slijten. Mijn vader leert Claire kennen, een gescheiden vrouw waarop hij hopeloos verliefd wordt. En na verloop van tijd durven ze het aan om samen te gaan wonen. Claire heeft een zoon, Gideon, die een jaar of zes ouder is dan ik.

Hij is beroepsmilitair en verblijft soms maandenlang voor vredesmissies in landen als Afghanistan en Ik neukte mijn 64 jarige schoonmoeder           Geplaatst op door vrouwtjeselmo. Hoi, ben Danny en heb een leuke ervaring achter de rug met mijn schoonmoeder Rita. Ze is een vrouw van 64 en sinds vijf jaar weduwe.

Aangezien ze geen rijbewijs heeft is ze vooral toegewezen op de kinderen, springen er dan ook regelmatig binnen om te zien of alles inorde is. We hebben dan ook elk een sleutel om binnen te komen voor als er iets moest gebeuren DEEL 2 - Sil was gierend klaar gekomen in zijn zeventien jarige zusje Angelique, die moeilijk overeind kwam, er liep bloed en sperma langs haar dijen, alles deed pijn van onder. Ze hoorden beneden de deur open gaan.

DEEL 1 - Sil een tiener van negentien jaar heeft een groot probleem. Hij was er al eens mee naar de huisarts geweest, maar die vond dat hij juist trots moest zijn, dat menig man heel graag met hem had willen ruilen. Sil zijn penis is negenentwintig centimeter lang en pols dik, hij had zelfs in slappe toestand een behoorlijk opvallende bult in zijn slip, omdat ook zijn ballen en zak behoorlijk aan de maat was.

Hij had gehoopt dat hij via de huisarts er aan geholpen kon worden in het ziekenhuis, maar Mijn geile zus wil doktertje spelen           Geplaatst op door blondfroukje. Het meisje is 21 jaar, klein van stuk maar een lekkertje, half lang donkerblond haar en een goed figuur en gewicht.

Het begon allemaal afgelopen zomer toen ze op de camping was met haar ouders en broertje van De caravan geplaatst en spulletjes uitgepakt begonnen de ouders de dingen te ordenen en Nathasja en Robert de camping te verkennen.

Een hele grote camping was het niet maar wel een gezellige. Al snel ontdekten ze het zwembad en gingen terug naar de caravan voor hun zwemkleding.

Marieke bezorgde haar stiefzus haar eerste orgasme           Geplaatst op door rollercoaster. Het was maar een paar dagen geleden toen Marieke het wilde avontuur heeft beleefd met haar vader. Ze kon het niet uit haar hoofd zetten. Elke avond in bed fantaseerde ze erover terwijl ze zichzelf bevredigde. Geen enkele vibrator kon haar het gevoel geven dan het genot dat ze heeft mogen voelen die zondag met haar vader. O, wat verlangde ze naar de volgende zondag dat ze samen zouden zijn. Ze zuchte even en dacht bij haar eigen dat het nog twee lange weken gingen worden.

Zoals jullie weten woont Twee geile zussen delen mij           Geplaatst op door mooilekkerwijf. In het afgelopen voorjaar ging het uit met mijn vriendin.

Na een relatie van 3 jaar waren we simpelweg uit elkaar gegroeid. Dit betekende echter ook dat onze vakantie niet door zou gaan en helaas hadden al mijn vrienden inmiddels al eigen plannen gemaakt en moest ik mijn eigen plan trekken. Na wat informatie te hebben ingewonnen over vrijgezellenreizen besloot ik dat dit toch niet echt iets voor mij was.

Uiteindelijk besloot ik om nog eens naar Lloret de Mar te gaan. Op mijn 17e en 18e was ik daar Mijn jonge geile nichtje           Geplaatst op door bekkie Ik was denk ik 21 jaar.

Mijn nichtje was een bloedmooi meisje van 20 jaar. Klein, donker haar en ze heette Thea. Thea had ik tijdens een verjaardag eens uitgenodigd mee te gaan naar een soort disco uit die tijd. Duna Deli in Noordwijk. Ze had net een relatie achter de rug en was wel toe aan een verzetje, had ze gezegd. Toen ik haar ophaalde van huis was er verder niemand thuis.

We stonden in de keuken en ze was bezig met het koffiezetapparaat. Ik zie het dekbed op en neer gaan in het ritme waarmee die warme mond over mijn lul glijdt. Ik ga met mij hand onder het dekbed en voel het blote lijf van Marion. Mijn Tante slaapt nog, of geeft in ieder geval die indruk. Ik leg mijn hand op het op en neer gaande hoofd van mijn nichtje en glij langs haar schouders en rug naar haar kontje. DEEL 3 - Op de trap loopt ze voor me uit. Haar perfecte benen in doorschijnende witte nylons en haar voeten in zwarte pumps met lage hak en die verschrikkelijk geile bandjes om haar enkels.

Ik leg mijn handen op haar bewegende blote kontje en meteen blijft ze staan en draait zich een beetje om. Omdat ze omkijkt, heeft ze een been iets naar buiten gedraaid en zie ik haar blote kutlipjes. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar dij en voel met DEEL 2 - Dinsdag een week later bel ik weer bij het huis van mijn Tante aan en doet ze met haar jas al aan zelf open. Ik weet niet wat er met Marion aan de hand is maar deze week, en zeker vandaag is ze niet dezelfde.

Sinds zaterdag draagt ze contactlenzen, vandaag behalve uitgebreid douchen, uren met allerlei kleding aan de gang, ik wens je veel succes. O ja, het kan zijn dat het vanavond zo laat wordt, dat je maar beter hier kan blijven slapen. Je kunt, als je het niet DEEL 1 - Al jaren pas ik, 23 jaar, dinsdagavond op mijn nichtje. Dit begon toen ze veertien was en haar moeder, mijn tante, in een zonnestudio ging werken.

Mijn oom werkt sinds kort op een booreiland en is drie maanden van huis en een maand thuis. Nu is hij weer net weg voor drie maanden. Nu is ze 16 jaar en meer uit gewoonte, doe ik dat nog steeds. Marion heet ze en uitgegroeid tot een stil bescheiden maar leuk meisje.

Brilletje en sinds kort van haar beugeltje af. We zitten op een avond naar een Een familie zonder grenzen           Geplaatst op door mooilekkerwijf. Hans zat onderuitgezakt op de donkerrode bank tegenover de televisie. Zijn spijkerbroek hing op zijn enkels.

In zijn linkerhand hield hij een pilsje, terwijl hij met zijn rechterhand het lange, donkerblonde, lichtgekrulde haar van zijn oudste dochter in een staart vasthield. Het hoofd van het zeventienjarige meisje ging rustig en regelmatig op en neer, vlak boven het kruis van haar vader. Zijn ademhaling was zo luid dat deze bijna het volume van de televisie overstemde. Af en toe slikte hij een DEEL 3 - Nadat we om Anne belde naar haar werk ze werkte als hoofdadministrateur op de administratie van een middelgroot advocatenkantoor om door te geven dat ze een dagje niet kon werken omdat ze een inwendig onderzoek kreeg, maar dat ze de volgende dag weer aanwezig zou zijn.

DEEL 2 - We wisten dat ze alles zou doen om haar huidige leventje te kunnen behouden, daarom legden we haar nog wat extra taken op: Onze taken kwamen voor ons te vervallen. Hoe ze dat deed moest ze zelf maar invullen. Hij had al enkele maanden een relatie met Jesse, een gezette vrouw van 36 jaar met een leuk koppie en een flinke bos hout voor de deur. Ze was dus te oud om een zus te zijn, maar te jong om onze moeder te kunnen zijn. De enige reden dat ze met mijn vader een relatie begon lag in de reden dat mijn vader behoorlijk veel geld had.

Nudistische neef en nicht           Geplaatst op door KimberlyX. Dit is een verhaal wat ik lang geleden meegemaakt hebt toen ik 19 was en waarvan ik denk na het lezen van al deze seksverhalen dat ik mijn ervaring ook maar eens moet delen.

Ik ben Fenita, nu 29 jaar, 1 meter 77, zwart krullend haar, en geen topmodel, maar ik zie er wel lekker uit. Ik heb lekkere tieten en een kaal kutje. Ik heb een lekkere ervaring met m'n neefje Lex van toen 16 en m'n nichtje van toen Ik heb een tante Ria en een oom Jan ik Zwolle wonen. Zij zijn beide nudisten en hebben hun Uit liefde voor hem           Geplaatst op door evatje Ik, Annet, was 19 jaar. Ik was een heel gewoon meisje , van huis uit katholiek opgevoed. Ik had nog niets met jongens gehad.

Niet dat ik onknap was. In tegendeel alles was in de juiste proporties. Ik had leuke borsten, c-cup. Zij waren heel stevig ,mooie kont en had mooie lange benen. In de disco leerde ik Henri kennen. Hij was direct heel aardig.

We konden goed met hem praten. Hij was niet opdringerig, gewoon een rustige jongen. Hij bracht mij naar huis en ik kuste hem en hij beantwoordde mijn kus. Het blijft in de familie           Geplaatst op door blondfroukje. Twintig jaar was mijn moeder toen ik geboren werd na diverse avontuurtjes die mijn moeder Jolanda nu 38 had gehad met verschillende vriendjes in die periode.

Mijn biologische vader bleef lange tijd onbekend. Op latere leeftijd hoorde ik dat mijn oma precies op de zelfde leeftijd dat was overkomen door de geboorte van mijn moeder, ook zij was 20 jaar en de vader was onbekend voor de familie.

Als kind merk je daar natuurlijk niets van, zowel mijn moeder als oma kregen hierna geen kinderen meer. Neuken met mijn aanstaande schoonouders           Geplaatst op door blondfroukje. Dat mijn aanstaande schoonvader Rob meer dan normale belangstelling voor mij had kreeg ik al snel door toen ik door mijn vriend Bart bij hun thuis werd voorgesteld.

Zijn ogen, zijn lach en zijn complimentjes als ik leuke en soms best wel sexy kleding aanhad bezorgde mij steeds weer een bepaald gevoel van spanning in mijn lichaam. Ik vond hem ook een leuke slanke sportieve aantrekkelijke man voor zijn leeftijd, een heel ander type man als mijn eigen vader. Rob is 45 en heeft een charisma die aantrekking Wilde fantasie over gedwongen seks           Geplaatst op door Maaike Vanaf mijn 16e jaar gebruikte ik daar de vibrator van mijn moeder voor, die ik had ontdekt in haar slaapkamer.

Maar ook bananen, komkommers, kaarsen kon ik mezelf geil mee bevredigen stiekem op mijn kamertje. DEEL 3 - Erik keek op maar begreep het niet wat ik met mijn woorden bedoelde, hij had ook al een paar biertjes op en was gewoon te geil geraakt om scherp na te denken, hij zag het wel zitten om Esme eens lekker te pakken nu ik hem daar ruim de kans voor bood.

Ik liet hun even samen op de bank om nog wat in te schenken, Esme, s glas vulde ik goed en toen ik de kamer in kwam zag ik Erik, s hand onder haar rokje en zij had haar hand op het kruis van Erik zitten, dat gaat de goede kant op dacht ik bij DEEL 2 - Esme had al een keer haar vaders naam uitgeschreeuwd op een moment dat ik haar klaar lag te neuken,ik heb daar toen geen aandacht aan geschonken,maar nu zij mij steeds vaker bezocht vertelde zij ook steeds meer over hun gezin,haar vader en moeder hadden de laatste tijd ook veel ruzie en er waren spanningen tussen hun als haar moeder in de weekenden thuis was.

Vroeger zag ik mijn vader nooit naakt vertelde Esme,maar de laatste tijd loop hij regelmatig naakt door het huis en zien ik en mijn Ik kreeg in eerste instantie niet direct contact met haar,het bleek een wat schuw,verlegen jonge vrouw te zijn die niet zoveel uitging. Esme woonden nog bij haar ouders en twee jongere zusjes thuis vernam ik van haar, nadat ik pas tegen middernacht voor Mijn schaamteloze familie           Geplaatst op door KimberlyX.

Ik ben Lars 19 jaar oud en samen met mijn bij 18 jaar oude zus Ans woon ik nog bij mijn ouders thuis. We wonen in een alleenstaand huis weg van het dorp.

We zijn erg vrij opgevoed en schamen ons nergens voor. Als we zin hebben in seks dan doen we dat gewoon. Hetzij alleen of als er iemand thuis is die ook zin heeft, of je alleen even wilt helpen dan vinden wij dat de gewoonste zaak van de wereld.

We beseffen dat we als gezin een buitenbeentje zijn, ik heb namelijk nog nergens bij vrienden of vriendinnen DEEL 3 - Zo zei Marijke toen zij nog steeds keurig aangekleed weer de keuken in kwam, alles is weer opgepoetst en mijn slipje kan nu niet meer nat worden, ik keek haar aan en vroeg waarom niet?

Mijn zus tilde haar rokje op waardoor ik haar mooie gladgeschoren kutje weer te zien kreeg, nou omdat ik mijn slipje maar niet meer aandoe vandaag lachte zij.

Ik ga zo een beetje opruimen in huis zei Marijke terwijl wij koffie dronken, ergens in mijn achterhoofd verwacht ik toch dat Jolante straks nog even DEEL 2 - Ik schaamde mij in dat weekend meer tegenover mijn zus als tegenover mijn vrouw.

Mijn vrouw wist van niets en ik besloot dat zo te houden. Mijn zus wilde ik graag zelfs seksueel uitgebreid en aandachtig gaan verwennen in de toekomst, de mogelijke risico, s zou ik berijd toe zijn deze op mij te nemen als dit zich ooit voor zou doen. Ik begon voor het eerst op mijn 48ste jaar te dromen over mijn geile 50 jarige zus, haar kutje had ik nu kort kennis meegemaakt, maar met haar eigen medewerking DEEL 1 - Sinds een paar jaar is mijn vrouw door het ondergaan van diverse operaties helaas seksueel niet meer actief.

Wij hebben dit als echtpaar moeten accepteren, 20 jaar lang tot ongeveer ons 45e levensjaar hebben wij samen een actief een goed seksueel leven met elkaar gedeeld. Het is absoluut niet ten kosten gegaan van onze pure liefde voor elkaar, maar val mij als man zwaar om niet meer heerlijk uitgebreid te kunnen neuken met mijn vrouw. Onze seksualiteit is de afgelopen drie jaar ongezet in Mijn oude schoonmoeder van 75 jaar           Geplaatst op door Maaike Met dit verhaal ga ik drie jaar terug toen mijn vrouw Els 40 jaar en ik John waren.

Wij zijn laat aan kinderen begonnen vandaar dat wij 2 zoontjes hebben, een van 6 jaar en een van 4 jaar. Wij hadden een onbezorgd leventje en alles ging goed.

Totdat mijn schoonmoeder op de leeftijd van 72 jaar alleen kwam te staan. Omdat mijn vrouw zich zorgen maakte ging haar moeder bij ons in de buurt wonen. Mijn schoonmoeder ging in juli verhuizen en wij moesten onze vakantie afzeggen.

In plaats van dat ik op Mijn schoonmoeder is gewoon botergeil           Geplaatst op door mooilekkerwijf. Ik kwam in de familie van mijn vrouw Nelleke 6 jaar geleden op 19 jarige leeftijd,inmiddels zijn wij twee jaar getrouwd en ben ik 25 jaar. Het is een grote familie en mijn vrouw heeft ook nog drie zusjes en een broertje zij is de oudste van het stel 26 jaar. Mijn verhaal gaat over mijn schoonmoeder Frieda 51 jaar.

Twee jaar geleden nog een vrouw van dik 90 kg, inmiddels ruim 30 kg afgevallen door sporten en een wilskracht dieet,fysiek en geestelijk een compleet andere vrouw geworden in alles. Mijn schoonmoeder voldoet aan alle eisen           Geplaatst op door senseualgirl. Ik ben al tientallen jaren een liefhebbere van vele vormen van sex. Bijna sexverslaafd, zou je kunnen zeggen. Ik ben al zo'n twintig jaar getrouwd en heb een prima huwelijk, waarbij tot op een bepaalde hoogte met sex geexperimenteerd wordt.

Zo bezoeken we af en toe een parenclub en hebben we ook al enkele malen ervaring gehad met een trio. Toch zoek ik nog meer opwinding en nieuwe ervaringen en daar weet mijn vrouw niets van af. Ik weet het, het is niet eerlijk ten opzichte van haar maar de wens De zus van mijn oma           Geplaatst op door kleineengel.

Ik was net 16 jaar toen mijn ouders in een relatiecrisis zaten. Mijn zusjes en ik werden elk weekend uitbesteed bij oma em opa. Oma en opa waren niet de gezelligste mensen en waren ook behoorlijk streng.

De weekeinden waren daarom voor mijn zusjes en mij, verschrikkelijk. Na twee weekeinden was het voor mijn oma al te veel. Oma zei tegen mijn vader, dat hij voor mij maar een andere oplossing moest bedenken. Omdat de relatiecrisis van mijn ouders geheim moest blijven voor de rest van de familie kon Seks met mijn schoonvader puur om de seks           Geplaatst op door mooilekkerwijf.

Ik vind het opwindend om mijn seksuele relatie met mijn schoonvader Henk 50 jaar hier met u te delen zoals deze is ontstaan een week van mijn trouwen met zijn zoon Henk junior.

Een hecht en warm gezin kwam ik in terecht,mijn schoonmoeder Loes 48 is ook een spontane lieve vrouw. Maar mijn schoonvader Henk had vanaf het begin van onze kennismaking al een streepje voor, het klikte gelijk, hij was behulpzaam in alles en straalde gewoon iets ondeugends en jeugdigs uit. Hij heeft een mooie kop met grijs Orgie met onze ouders en schoonouders           Geplaatst op door missdaisy.

Afgelopen maand vierde ik mijn verjaardag. De hele week was het al van dat natte weer maar deze vrijdag was het eindelijk droog en ook de temperatuur was erg aangenaam, ook al is het de maand juli. Mijn verjaardag wordt deze keer verdeeld over twee dagen. Op vrijdag komen mijn ouders en mijn schoonouders gezellig langs en de zaterdag is gereserveerd voor een grote groep vrienden van ons beide.

Maar het vieren van mijn verjaardag verliep eigenlijk anders dan ik had verwacht. Rob en ik hebben vandaag Verleid door mijn schoonzus           Geplaatst op door Brittie. Heerlijk we waren met de ouders van mijn vrouw mee op vakantie vanwege hun 30 jarige trouwdag. Haar zus en de natuurlijk de man van mijn schoonzus waren er ook bij.

En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten? Gepost op donderdag 16 september - Graag anders Waarin de hoofdpersoon eens uitprobeert hoe het is om 'gebruikt' te worden Ik heb het deze keer maar eens andersom geprobeerd. Een verhaal met de man in de dienende rol. Ik vond het wel grappig om dat ook eens te proberen. Graag anders We zijn na een paar jaar samenwonen alweer een kleine drie jaar getrouwd en nog altijd even verliefd als in het begin.

Op een zonnige zondagochtend, nog niet zo heel lang geleden, stelde ik Susan, terwijl we lekker lagen bij te komen na een ruim uurtje heerlijk vrijen, de vraag die me al een paar weken behoorlijk bezig hield.

Een paar weken terug, toen jij met je vriendinnen uit was, zag ik op tv iets wat me sindsdien niet meer loslaat. Dat boeit me normaal niet zo dat weet je wel, maar bij het zappen kwam ik erlangs en er gebeurde iets dat nogal heftig was.

Nou vraag ik je: Maar tot mijn verbazing gebeurde het vervolgens ook nog. Hij stribbelde wat tegen maar de twee vrouwen nestelden zich lekker op de bank, trokken de benen onder zich, namen een grote zak chips en zeiden dat hij maar moest beginnen. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Heel cool, maar tegelijk met nauw verholen opwinding.

Hij protesteerde, stribbelde tegen, maar niets kon hen vermurwen. Dus deed hij het uiteindelijk ook nog. Je bent een gezonde jongen. Ik heb echt helemaal niks te wensen. Maar het laat me toch niet los. Dat kun jij je als vrouw misschien niet helemaal goed voorstellen, jullie gaan heel anders met naaktheid om volgens mij, maar dat is echt heel vernederend.

Het was trouwens heel jammer dat ze al snel opstonden, hun kleren uittrokken en het werk van hem overnamen. Vind je het niet meer leuk om naar blote vrouwen te kijken? Maar daar ging het hier niet om. Het hele opwindende in de situatie ging hierdoor verloren. Het werd gewone sex. Heb ik iets gemist? Maar wat wil je me nou eigenlijk vertellen? Daar begrijp ik niet zoveel van. Al dat straffen en dat doet nog zeer ook. Nee, dat is het niet. Het is meer dat bezit zijn, die vernedering. Maar ook het lustobject zijn.

Zij roept dan dat hij een belachelijk klein pikkie heeft en dat hij een nietsnut is. Dat is niks, echt helemaal drie keer niks. Net als wanneer de vrouw de slavin is en de man op alle mogelijke manieren van haar lijf geniet zonder dat ze iets heeft in te brengen, moet ook als de man onderdanig is de vrouw van hem genieten, met hem spelen, door hem opgewonden raken. Begrijp je wat ik bedoel? Zeggen dat je je uit moet kleden?

Je bent al naakt. Moet ik mijn kleren nu aantrekken? Daar heb ik helemaal geen zin in. En het gaat je ook niet lukken om je voor me af te trekken. Je krijgt hem niet eens meer omhoog! Het deed zelfs een beetje zeer. Ik moest toegeven dat er niet veel leven meer in zat. Maar dat zei ik niet.

Je weet, ik hou van je, ik wil alles voor je doen, er altijd voor je zijn. Maar hier moet ik over nadenken. Ik heb hier gewoon helemaal nog nooit over nagedacht weet je. Dus ik weet gewoon nog niet wat ik er van vind.

Ik heb goed naar je geluisterd. Ik denk te begrijpen wat je bedoelt. Ik volgde haar niet. Ik wachtte tot ze klaar was.

Maar het duurde lang voordat ze erop terug kwam. Ze deed het ook niet op een manier die ik verwacht had. Heel wat weken later stond ze voor de spiegel in onze slaapkamer. Een beetje voorover gebogen omdat ze ergens een miniem pukkeltje ontdekt had of zoiets. Maar daar keek ze niet zo ingespannen naar dat ze niet doorhad dat ik naar haar heerlijke kontje lag te kijken.

Ze was nog niet verder gekomen dan het aantrekken van een slipje en ik vind vrouwenbillen gehuld in een strak lichtgekleurd broekje haast nog mooier om naar te kijken dan een bloot kontje. En ze weet het ook want ze gebruikt het regelmatig om iets te bereiken.

Ze weet de mannen in het algemeen en mij in het bijzonder er moeiteloos mee in te pakken. Daarom hou ik ook zo van haar. Ze is sensueel maar niet ordinair. Ze lust er wel pap van maar weet het te verkopen als een gunst. Ze kan me op elk moment dat ze kiest in volle opwindig brengen. Ik hou zielsveel van haar.

Er viel niet veel meer van haar te zien, dat was zeker. Ik wist meteen welke vraag ze bedoelde. Ik wist het zelf niet. Ik vond het aan de ene kant nogal confronterend wat er zou kunnen gebeuren, ja zelfs eigenlijk wel een beetje eng, maar aan de andere kant wond het me mateloos op.

Ik had geen idee wat de overhand zou krijgen als het zover zou komen. Ik sprong maar in het diepe: Ik denk zover als jij met me wilt gaan. Ik weet alleen niet of jij wel beseft hoever dat zou kunnen zijn. Dat zou je ook moeten zijn. Ik heb besloten dat ik iets met je fantasietje zal gaan doen. Maar het wordt misschien niet helemaal wat je had gehoopt. Ik zal je iets gaan leren. Ik zal je leren hoe het is om lustobject te zijn.

Ik zal je leren wat vrouwen elke dag moeten doormaken. Dat kerels alleen in de richting van je kut kijken als ze met je praten, daar tussendoor je tieten zitten te beoordelen en zo heel af en toe ook nog blijk geven half naar je te luisteren. Wij zijn geen wandelende kutten.

We zijn vrouwen, denkende wezens, mensen met gevoel! Als er op straat een mooie vrouw loopt wijst ze me erop omdat ze weet dat ik dat altijd leuk vind, in plaats van dat ze gaat lopen loeren of ik ook kijk. Maar ze gaf me geen respijt, laat staan gelegenheid om iets relativerends te zeggen. Ik heb echt nagedacht. Wij bespreken alles met elkaar. Ze weten alles van wat jij in bed allemaal met me uithaalt hoor en nog wel meer ook! Dan kan dit er ook nog wel bij. En jij bent er ook. Fris gewassen en gepoetst.

En je bent helemaal naakt. Geen sokken, geen horloge, geen ringen, niks. Hoe je dat doet moet je zelf weten. Maar vanaf het moment dat je de deur voor ze opendoet ben je stijf, begrepen? En o ja, dat zou ik bijna vergeten, maar Femke zei dat ze niet van haren op een lul houdt. Zorg dus dat je hele zaakje glad geschoren is.

Geen stoppeltje wil ik zien. Dan heb ik nog wel een advies: Dat wordt moeilijk voor je, dat weet ik wel, maar ik zou het niet doen. Zorg dat je klaar bent! Ja, zelfs op slot. Ik deed nog een poging: Ik geloofde eigenlijk niet dat ze nog van plan was me te woord te staan. Het was echt helemaal niet gegaan zoals ik had gedacht. Ik wilde niet, maar kon niet langer wachten. Ik wilde niet, maar moest wel. Was dat een voorteken? Ik ben een gewone, gezonde Hollandse jongen. Ik ben, kortom, geen watje.

Ik heb een prachtvrouw, die minstens zo van sex geniet als ik. We hebben een geweldig liefdesleven. Hoe kwam ik in deze situatie verzeild? Waarom kon ik niet tevreden zijn met wat ik heb? Aan de andere kant: Van werken kwam die dag niet veel. Steeds beleefde ik in het voren wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Soms opwindend, soms een beetje het koude zweet veroorzakend.

Ik kon nog steeds niet kiezen. Vanavond alleen hoefde ik niet te kiezen. Dan werd er voor me gekozen. Toen ik thuiskwam was Susan er niet. Het liep al tegen half zeven, dus ik bliepte een restje op dat ik in de koelkast vond want ik kon niet al te lang op haar wachten. Ik had trouwens een vaag vermoeden dat als ik haar zou zien, het te laat zou zijn nog samen te eten of zelfs maar te praten. Het eten smaakte nergens naar. Bijna zou ik er een biertje bij opentrekken toen ik bedacht dat de dames een bierkegel wel eens niet op prijs zouden kunnen stellen.

Ik probeerde me voor te stellen wat ze nog meer wel of niet leuk zouden kunnen vinden, maar kon behalve dat ik lekker zou moeten ruiken en natuurlijk glimmend schoon zou moeten zijn niets bedenken.

Ik gooide het eten weg, ruimde de rommel op en zorgde dat de keuken er piekfijn uitzag. Ook de kamer en de slaapkamer ruimde ik bijzonder netjes op. Daaraan zou het niet liggen. Ik zie er best redelijk uit al zeg ik het zelf. Daarvoor hoefde ik me allemaal niet te schamen. Eigenlijk nergens voor, goed beschouwd. Dat bleek nog een heel gepruts, niet in de laatste plaats omdat je je op die afstand zo in je velletje knipt als je niet uitkijkt. En er zijn van die velletjes waar je helemaal niet in wilt knippen.

Maar het lukte me zonder bloedende wonden te veroorzaken al scheelde het niet veel. Maar ja, als je je vriendin vraagt haar kutje te scheren omdat je dat zo mooi en zo lekker vindt kun je moeilijk klagen, niet? Ik kan er toch al niet zo goed tegen als ik uitgelachen word en zeker niet als ik me kwetsbaar voel.

Ik schoof mijn voorhuid terug en paradeerde met ontblote eikel voor de spiegel. Ik had Susan nooit horen binnenkomen. Ik probeerde me te herstellen en liep op haar toe om haar een zoen te geven.

Blote mannen moeten zich gedragen, doen wat ze gezegd wordt. Ga maar naar de kamer en bereid je voor op wat er komt. Het is kwart voor acht. Wie weet komen ze vroeg. Zit maar lekker in de rats of ze allemaal komen.

Ik kan je wel vertellen dat ze er wel allemaal zin in hadden! Jullie zijn toch met je vieren? Wie heb je dit wel niet allemaal verteld?

Heb je er in de kroeg over zitten praten? Ga je maar zitten afvragen wie er allemaal weten van jouw stoute plannetjes. Dat wordt zweten joh als je straks weer buiten komt, denk je ook niet? Niet over jou als mens, maar over je kontje! Enne, ik wil je niet meer horen vanavond. Je praat alleen als je wat gevraagd wordt en dan antwoord je beleefd. Ik moet me omkleden en daar wil ik jou vanavond niet bij hebben. Vanavond ben ik je kippetje niet. Vanavond ben jij van mij.

Eruit zeg ik je! In de huiskamer ging ik op een houten stoel aan tafel zitten. Gelukkig hebben wij vanaf de straat geen inkijk in onze kamer. Anders had ik direct al voor lul gezeten. Pas om vierentwintig over acht ging de bel. Nou ja, behalve dan dat Susan me zo koel en afstandelijk behandelde. Ik had haar zielsgraag even willen knuffelen voor ik de arena in ging. Spijkerhard was hij nu niet bepaald, maar het kon er mee door hoopte ik.

Ik trok er nog een paar keer aan voor ik met een bestudeerd enthousiaste zwaai de voordeur opendeed. Het was Sam van Samantha, ze is van oorsprong Engelse. Waarom zij nou weer als eerste? Ik heb een beetje een oogje op haar, al ben ik Susan natuurlijk trouw en dat zal ook zo blijven. Maar als ik niet met Susan was getrouwd zou ik achter Sam aanzitten.

Ze is bijna net zo mooi als Susan. Wel een beetje minder lief. Sam kan best een kattekop zijn. Ze zag er prachtig uit. Ze heeft net zulke lange donkerbruine haren als Susan en dus ook bruine ogen. Haar haren hingen los en het is me wel eens opgevallen dat ze dan een beetje onberekenbaar is.

Ze droeg een strak, lichtgeel t-shirt dat haar stevige borsten scherp aftekende. Haar borsten zijn nog iets groter dan die van Susan, maar de tepels zijn volgens mij wat kleiner. Ze kunnen zo lekker in de stof van haar kleren prikken. Soms zou je je jas eraan kunnen ophangen. Vanavond droeg ze duidelijk wel een bh, heel vaak ook niet.

Haar lichtblauwe mini-plooirokje liet haar bruine benen prachtig en bijna helemaal uitkomen. Natuurlijk scande ik haar lichaam in minder dan een microseconde. Langer durfde ik niet. Valt me helemaal niet tegen. Laat dat kontje eens zien? Krijg ik nou een glaasje thee van je? Loop maar voor me uit! Zodat ik je kan zien. Susan kwam uit de slaapkamer en liep me voorbij om Sam uitgebreid en enthousiast te begroeten.

Ze kusten elkaar zelfs. In hun lachen meende ik iets te bespeuren van de kat die ontdekt heeft dat hij wel bij het volle vogelnestje kan. Ik kon het me verbeelden hoor. Ik liep door, de keuken in, om thee te zetten. Ik vulde de waterkoker en zette de theepot klaar met een zakje vruchtenthee erin.

Ik vroeg me net af of ik nou in de kamer in de houding moest gaan staan toen de bel alweer ging. Thee zetten is niet opwindend genoeg, dat was duidelijk. Ik nam hem in de hand en begon te masturberen terwijl ik weer naar de gang liep. Het ontging de dames niet. De grijns werd groter maar ze zeiden niets. Ik moest langzaam lopen want het lukte nog niet zo best om de boel weer overeind te krijgen.

Dat valt nog helemaal niet mee zonder ordentelijke visuele stimulatie zullen we maar zeggen. Het was dan ook nog niet veel bijzonders toen de bel nog een keer ging. Er volgde het nodige onderdrukte gegiechel op.

Dat dan weer wel. Het moest dan maar. Veel minder enthousiast dan de eerste keer deed ik de deur open. Ze stonden er allebei, gelukkig, dan had ik dat maar weer gehad hopelijk. Ook zij droegen korte rokjes. Dat moest haast toch wel afgesproken werk zijn want dat had ik nog nooit eerder gezien. Allemaal wel eens af en toe maar nooit tegelijk.

Zelfs Susan had, nu ik er nog eens aan dacht, haar zwarte jurkje gedragen. Wilden ze hun superieure vrouwelijkheid extra laten afsteken tegen mijn naakte, kwetsbare mannelijkheid? Je hebt toch niks te verbergen? De buren mochten het eens horen. Eigenlijk heet Sanne ook Susan, maar ter onderscheid was het bij ons altijd Sanne.

Zou hij het koud hebben? Die maakte zich inderdaad zo klein mogelijk. Ik pakte hem weer vast en begon te wrijven. Wat doe je nu? Kun je je niet beheersen? Of probeer je ons te imponeren? Hij weet kennelijk niks beters om dat voor elkaar te krijgen. De beide dames wurmden zich langs mee heen. Niet dat ze het leken te merken. Er werd weer veel gekust. Femke is directiesecretaresse bij een grote onderneming, een hele grote zelfs.

Ze heeft altijd alles onder controle, maar niet op een vervelende manier. Ze is dienstbaar maar zeker niet onderdanig. Helemaal niet zelfs, ze kan zich prima redden.

En een leuke meid. Meestal loopt ze strak in het pak. Ook haar vrijetijdskleding is altijd keurig netjes. Ik vind het altijd wel leuk als ze strakke, gladde broeken draagt. En de lippen van haar vagina, niet te vergeten.

Ik ben best een hitsig mannetje, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ik kan er niets aan doen. Ik vind vrouwen mooi en hun vormen nog mooier. Ik benijd haar huidige vriend soms wel een beetje. Ik bedoel, ze is een mooie, veelbelovende meid en ze lijkt me wel van een stoeipartijtje te houden. Het viel me op dat er van onderaf veel knoopjes open waren. Ik kon in deze staat niet veel opwinding verborgen houden.

En een penis die in schokjes omhoog komt en begint te druipen duidt geloof ik meestal wel op opwinding. Ik moest er niet aan denken mezelf zo voor schut te zetten. Sanne is de artistieke van het stel. Ze heeft een winkel waar je echt alles kunt kopen als je creatief aan de gang wilt.

Die loopt goed, zo goed zelfs dat ze nadenkt over filialen. Sanne is niet bijzonder knap, maar ik vind haar wel mooi. Zo lief is ze niet, want anders red je het zakelijk niet zoals zij dat doet, maar ze oogt heel lief. Dat komt ook wel door haar blonde krulletjes. Ze heeft wel wat van een engeltje soms. Haar dunne zomerjurkje droeg daar die dag ook wel aan bij. Volgens mij is ze lesbisch of er tenminste nog niet uit.

Ik heb nog nooit van een vaste vriend gehoord maar ik weet natuurlijk ook niet alles. Misschien dat ik er deze avond achter zou komen. De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde.

Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen. En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden. Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd. Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien.

Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht. Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar.

Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar blote linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen. Alsof dat volkomen normaal was. Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte.

Ik mag er ook zo graag mee spelen. Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt! O, o, o, wat leuk was dat. Is het niet vertederend? Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik. Dat is niet lekker.

Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken? Nee, dat valt best mee. Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen. Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor. Maar vaker moet ik hem even op gang helpen. Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor. Kleine Wimmie meldt zich dan al snel! Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen.

Meende ze dat nou of zat ze flink te doen? Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!? Wim, ga voor haar staan. Langzaam liep ik op haar toe. Met een blik van: Ik kromp in elkaar. Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd.

Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af. Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders. Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet. Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel.

Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren. Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken. Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik. Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg.

Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht. Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet. Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten. Ze keek alweer een stuk minder dromerig. Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen. Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd. Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van. Ik voelde het klamme zweet uitbreken. Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk.

Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim? Dan duurt het ook wat langer. Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden. Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen. Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets?

Probeer het maar eens, je zult het zien. De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien? Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis. En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk. Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen.

Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien.

Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel. Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler. Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons.

Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan. Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden.

Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep. Hoe kom je daar nou bij?

Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in. Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt?

Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden?

kinky femke neuken in de huiskamer

Oude kut vingeren lekker sletje


kinky femke neuken in de huiskamer