Hoe bef je jezelf nat en strak

hoe bef je jezelf nat en strak

...

Gijle sex mooie blote kutjes

Er gebeurt dus nooit iets tegen de wil van je tegenspeler. De sub kan dit laten weten door het stopwoord te gebruiken. Het is overigens niet omdat de sub instemt, dat je wettelijk beschermd bent als jullie BDSM-spel tot verwondingen leidt. Om aan te sluiten bij het aspect veiligheid: Een stopwoord wordt door de op dat moment onderdanige partner gebruikt als hij of zij het spel niet meer fijn vindt en ermee wil stoppen.

Door van tevoren een stopwoord af te spreken, weet de onderdanige dat hij of zij het spel steeds kan afbreken als het te ver gaat; op die manier heeft hij of zij het spel eigenlijk in handen. Maar ook voor de dominante heeft een stopwoord alleen maar voordelen. Op die manier weet hij dat hij de grenzen van de onderdanige respecteert en kan hij met een gerust geweten andere protesten negeren. Een goed stopwoord heeft het best niets te maken met de context: Deze tegenwerpingen vormen juist een belangrijk erotiserend aspect van het BDSM-spel.

Het is dus beter een totaal ander woord te kiezen, dat door het vreemde karakter meteen opvalt én opgevolgd kan worden. Denk voor een mogelijk stopwoord aan:. Je kunt het best een zo eenvoudig mogelijk stopwoord kiezen. Het woord zal immers gebruikt worden in een heel emotioneel geladen situatie. Dan wil je dat die zo snel mogelijk stopt, en heb je geen zin om je hersenen te pijnigen over wat jullie stopwoord ook weer was.

Dus liever geen Griekse filosoof of politicus. Wanneer jullie een stopwoord of -gebaar afspreken, is het heel belangrijk dat beide partijen zich hieraan houden. Maar ook de dominante moet zich hieraan houden: Wanneer hij of zij dat niet doet, spreken we van machtsmisbruik.

Blijf trouwens naast het stopwoord ook gewoon met elkaar communiceren. Zodat zij bijvoorbeeld haar handen niet kan gebruiken, of hij niet weg kan uit de slaapkamer.

De bekendste en gangbaarste vorm zijn natuurlijk de al dan niet pluchen handboeien. Maar gevorderden gaan in de weer met touwen in alle soorten en maten.

Bondage met kledingstukken Bijvoorbeeld de handen vastbinden met een topje, je panty gebruiken om zijn handen aan bed vast te maken… Maar ook met een beha of een das kun je je vastbindkunsten tonen.

En het zou zonde zijn om je lievelingsstukken te moeten kapot knippen. Bondage met handboeien Ook hierin variatie alom: Met handboeien of met een veilig kliksysteem. De volwassen versie of de speelgoedvariant van je kinderen. Wat je ook van plan bent met handboeien, zorg ervoor dat je je partner snel kunt bevrijden mocht dat nodig zijn.

Dus leg die sleutel op een duidelijke afgesproken plek. Het voordeel van stof ten opzichte van touw is dat het vaak zachter zit. Zijde of fluweel is daarom beter geschikt voor katjes die met handschoenen aan gepakt moeten worden. Voor geschikte stof hoef je trouwens niet meteen naar de markt.

Waarom zou je een blinddoek alleen gebruiken om iemand het zicht te ontnemen? Hij is ook ideaal om je partner mee vast te binden.

Bondage met touw Bijvoorbeeld het touw waaraan je de was ophangt, maar ook touw dat je vindt in gespecialiseerde winkels. En uiteraard kijk je dan niet op een metertje meer of minder. Niets is zo frustrerend als op het moment suprême je knoop niet kunnen afmaken omdat je te weinig touw hebt. Ook touw uit het fourniturenwinkeltje om de hoek kan geschikt zijn. Al kunnen ze je daar vermoedelijk minder doelgericht advies geven.

Advies over touw en vooral over de knopen die je ermee kunt leggen, vind je hier. Voor welke optie je ook gaat, bewaak de ontsnappingsmogelijkheden. Dus houd een schaar of de sleutels binnen handbereik. Vastbinden is fijn, maar in paniek de ambulance moeten bellen niet. Streel je partner zachtjes Dit kun je met je handen doen, maar ook met de plumeau, een veer, een haarborstel of iets dergelijks.

Laat je fantasie de vrije loop en sleep alles in bed wat mogelijk een aangename sensatie geeft. Blinddoek je partner Wanneer hij of zij niets kan zien, komen de prikkels vaak intenser binnen, juist omdat ze onverwacht zijn.

Bovendien is de spanning groter omdat hij of zij niet weet wat er komen gaat. Maak hiervan gebruik en drijf de spanning op. Geef je partner een erotische massage Als hij of zij geen kant op kan, is dat het ideale moment om je partner in de watten te leggen, zonder dat je daarbij jezelf vergeet.

Want wat is er fijner dan je partner ongegeneerd aan te raken? Kneed en streel erop los en laat je partner ten volle genieten. Een fijne tip hierbij is een massagekaars, te koop in de meeste eroticawinkels. Na een kwartiertje kun je het kaarsvet gebruiken als warme massageolie. Zeker als je partner dit niet kent en denkt dat je met echt kaarsvet in de weer bent, zal het een aangename verrassing zijn.

Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder. Zeker omdat de persoon die vastgebonden is, niets anders kan doen dan ondergaan. Hij of zij kan het zelf niet afmaken. Nee, die partner moet wachten tot de ander hem of haar eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt.

Een dergelijk plaagspelletje is dus dé garantie voor een spetterend orgasme. Geef je partner te eten of te drinken Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent.

Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor. Maar ook een sprankelend wijntje kan erg erotisch zijn. Voer een show op Degene die vastgebonden is, kan jou niet aanraken.

Dat kan alleen als je je partner hiertoe de gelegenheid geeft. Maak hem of haar dus helemaal gek door voor zijn ogen maar buiten zijn bereik een erotische show op te voeren.

Doe alles waarvan je weet dat hij of zij erdoor ontploft en niets liever wil dan je aan te raken. Strippen en masturberen zijn aanraders. Pas als jij het wilt, laat je je partner jou aanraken of geef je hem of haar verlichting.

Haal er een seksspeeltje bij Voor de gevorderden: En die zijn er in alle mogelijke uitvoeringen. Begin met brave speeltjes, zoals een massagekaars, een prikkelende massageolie, een veer of eetbaar dus aflikbaar lichaamspoeder of bodypaint.

Wanneer dit bevalt, kun je er ook een vibrator bij halen. Daar kan je leuke dingen mee doen wanneer je partner vastgebonden is. Zeker wanneer je ook dit combineert met een plaagspelletje. Laat je partner een erotische belofte doen Zodra je partner is vastgebonden, heb je macht.

En daar mag je best een beetje gebruik van maken. Laat haar daarom bijvoorbeeld beloven dat ze je de volgende ochtend wakker pijpt of dat hij morgen naakt de afwas doet. Als je echt op veilig wilt spelen, geef je partner dan een opdracht die hij of zij meteen kan uitvoeren. Zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen of om iets smeken. Pas als je partner dat naar behoren doet, wordt hij of zij vrijgelaten.

Vergeet niet voldoende streng te zijn. Een beetje uitdaging hoort erbij. Als je partner hiervoor openstaat: Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan zijn partner en aan wat die doet. Dat kan natuurlijk van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk: Je kunt het combineren, maar dat hoeft niet. Doe gewoon wat jullie lekker en leuk vinden..

Daarbij beveelt de ene partner de andere om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. In vergelijking met de touwen van daarnet klinkt dit misschien redelijk soft. Maar probeer het eens, en je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn; verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter.

Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing. Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij of zij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid.

De bedoeling van discipline is uiteraard het gedrag van de partner controleren. Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Ik breng jullie alvast op enkele ideeën:. Zoals je merkt hoeft discipline ook geen ver-van-mijn-bedshow te zijn. Sterker nog, ik denk dat veel mensen hun partner in bed regelmatig het een of ander opdragen, al dan niet met gevolgen. Uiteraard kun je hier ook een stuk verder in gaan, zeker wanneer je het met sadomasochisme gaat combineren.

Het spreekt voor zich dat we het dan wel over heel andere straffen hebben. Deze twee letters van BDSM behandel ik samen, omdat het bijna niet anders kan. Als de ene partner dominant is, moet de andere zich wel onderdanig opstellen.

Gebeurt dat niet, dan heb je eerder ruzie dan seks. De dom is de partner die de onderdanige vanaf hier sub genoemd leiding geeft in het seksuele spel. De dom beleeft plezier aan of raakt seksueel opgewonden door het domineren van de sub. Hij bepaalt wat er gebeurt en geeft de orders.

Dat wil trouwens niet zeggen dat de sub degene is die als enige dingen ondergaat. Het kan ook zijn dat de dom de sub de opdracht geeft om hem met een zweep te bewerken. Bij dominantie gaat het vooral om gezag, en dat ligt altijd bij de dom. Hierdoor wordt de samenhang met discipline erg duidelijk: Een sub is trouwens niet zomaar iemand die dominantie ondergaat, het is iemand die gedomineerd en onder controle gehouden wil worden.

De sub beleeft seksueel plezier aan gedomineerd worden, net zoals de dom plezier beleeft aan domineren. Uiteraard zit de sub hierdoor in een extreem kwetsbare positie. Daarom moet hij of zij er zeker van zijn dat de dom voor honderd procent te vertrouwen is. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om met een stopwoord te werken: Wanneer jullie voor soft-BDSM kiezen, is het goed mogelijk dat jullie de rollen van dom en sub afwisselen.

Vandaag eens sub, morgen dom. Bij mensen die zich wagen aan de wat hardere BDSM zien we dit minder: Er is namelijk een groot verschil tussen dom of sub spelen om je seksleven wat op te peppen en dom of sub zijn. Dominantie en onderwerping, ook in jouw slaapkamer? Tijdens elke vrijpartij heb je meestal een actievere dominante en passievere onderdanige partner. Juist dat maakt het zo spannend. Er zijn trouwens verschillende manieren om dominant te zijn in bed, de ene al indrukwekkender dan de andere.

Beveel je partner Spreek hem of haar erop aan als hij of zij niet gehoorzaam is. Als hij of zij het echt te bont maakt, is een straf aangewezen. De gewone, rustige mannen zorgen voor de meeste ongelukjes. Gewoon per ongeluk ergens met zijn nagel aan blijven hangen bijvoorbeeld, of de hele tijd hetzelfde plekje droogwrijven. Dat is wat er het meeste misgaat. Als je dan eenmaal zo'n plekje hebt, dan blijf je dat de hele dag nog voelen. Dan heb je een rauwe kut, en dat werkt niet lekker.

Dat zorgt ervoor dat je niet vanzelf in je ritme komt, en je bent snel afgeleid. Vooral in moeilijke standjes wil je dat eigenlijk niet hebben. Als het echt niet soepel gaat, stel ik weleens voor aan de klant om maar zonder meerprijs anaal te gaan. Zo kost het me zelfs nog geld, dat vingeren! Maar vingeren is niet de enige manier dat je dat krijgt. Wanner je een droog plekje hebt, ben je de rest van de dag bezig met glijmiddel. Ik ben gelukkig nat genoeg van mezelf, en ik heb nietzoveel vocht nodig als toen ik een klein meisje was.

Maar ik heb soms ook een beetje extra nodig, en dat is dan iedere keer als ik ermee ga werken een discreet likje. Dat maakt het ongemakkelijk voor me. Ik kan de hele dag moeiteloos door met mijn eigen vocht, maar glijmiddel wordt altijd klef en plakkerig na een kort poosje. Gelukkig is aan het eind van de dag er aloe vera gelei. In dit vak kan je soms de hele dag met je eigen vocht, maar glijmiddel is echt geen luxe. Ik ben natter geworden, waarschijnlijk kan je die kliertjes ook trainen. Een ander probleem is de mannen met een dikke borstel boven hun lul.

Schaamhaar is meestal niet zo'n probleem. Het is een beetje muf, en misschien is het een klein beetje onhygiënisch, maar van de meeste mannen heb je er nietzoveel last van. Sommige mannen hebben alleen een hele harde soort schaamhaar, die je rauwmaakt. Ik hou toch al wel van geschoren mannen, maar bij deze kerels is het zo erg dat ik me weleens heb afgevraagd of ik er geen blaasontsteking van kreeg. Ze zijn zich natuurlijk van geen kwaad bewust, maar ik zorg met die mannen wel altijd dat ik met ze meedein als ze op hun diepst zijn.

Dan schuren ze er in ieder geval niet zo langs. Ik heb weleens last van een rauwe kut van gewoon werk, en dat is bijna altijd een schaamlipje dat gaat zwellen. Als dat gebeurt, heb ik er dagenlang last van. Ik ben er wel vaker mee langs dokters geweest, en meestal vinden die dat ik niet zo moet zeuren.

Mijn huisarts is gelukkig eentje die mijn werk wat serieuzer neemt, en die begrijpt dat het een echt probleem is.

Helaas is de enige oplossing om mijn schaamlippen wat bij te laten werken. Daar ben ik niet tégen, maar ik ga het niet zómaar doen. Ik moet er nog goed over nadenken. Na jaren werken met mijn doos ken ik haar best wel goed. Ik heb geen last van al die voorzichtigheid die ik vroeger had. Ik paste altijd heel goed op, ik raakte mezelf daar alleen maar lichtjes aan, want ik dacht dat het anders zo makkelijk kapot ging.

Dokters doen dat nu nog, die behandelen het zo voorzichtig dat het genant wordt. Mannen die mij nog niet zo goed kennen, beginnen vaak heel voorzichtig. Pas als ze wat ontspannen komen ze erachter dat ze zo hard mogen gaan als ze willen, omdat ik het veel harder aankan dan zij. Dat vinden ze soms heel bijzonder. Dat is wel lastig als dan ook meteen wordt gedacht, dat ze zo hard kunnen vingeren als ze willen.

Mijn kut is sterk, maar tegen een mannenhand kan hij niet op! Wat mannen voor ideeën hebben bij mijn kut is soms ook lachwekkend. Er zijn mannen die eerlijk denken dat je helemaal geen gevoel meer hebt in de doos, omdat je een hoer bent.

Die raggen maar wat, en ze zijn verbaasd als je kan voelen dat het condoom te los zit. Waar ze dat idee vandaan hebben begrijp ik niet, het staat nooit zo expliciet in de media.

Met het meer ervaring opdoen mee, heb ik ook een duidelijker gevoel in mijn kut gekregen. Ik kan nu het verschil voelen tussen dingen die bij me naarbinnen gaan, wat ik vroeger niet kon. Ik heb voor de prostitutie weleens gehad dat ik niet wist of hij nou een condoom omhad. Dat kan ik me nu niet meer voorstellen. Ik ben niet gevoeliger geworden, en ik heb veel minder pijntjes, maar ik kan nu wel beter voelen wat er nou gebeurt in mijn kut.

Dat vind ik zelf erg fijn. Helaas, als je meer gewend bent, wil je ook meer. En de meeste mannen zijn dat niet gewend. Ze kunnen het misschien ook niet. Ik wil graag technisch goed genaaid worden, en als ik dat niet krijg blijft er de hele tijd zo'n gevoel van ontevredenheid. Ik weet wat ze kan, maar ze komt er niet heel vaak aantoe.

Ik geniet enorm van die momenten dat het wel kan, dat is seks zoals ik me vroeger niet kon voorstellen. Je kut kan kapot, maar je kan hem sterk maken door hem veel te gebruiken. Als je er te weinig mee doet, gaat hij juist makkelijker kapot als je eens een ongelukje hebt. Je wordt niet minder strak, alleen maar strakker. Je wordt niet minder gevoelig, en je wordt gemakkelijker met jezelf. Je moet goed zijn voor je kut, maar het is een deel van je lijf dat moet oefenen, zoals alles met je lijf.

Het is volgens mij niet gezond om je hele leven een kinderkutje te houden. Ik ben blij met mijn kut. Ik heb haar pas leren kennen toen ik een poos met dit werk bezigwas, vreemd genoeg. Daarvoor was ze toch een beetje een raadsel voor me. We leren in de boeken, op school, van vriendinnen en de TV toch heel veel onzin, maar als je die niet meer accepteert, kan je een hoop leren van gewoon ervaring. Posted by Zondares at DAT noem ik pas onzin. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Wat moet ik met de "toets". De moeite waard Hella - ook een bloggende hoer! Vakbond Vakwerk Proud - belangenvereniging. Ik heb in die tijd een hoop meegemaakt, en op dit blog vertel ik daarover. Ik vind het belangrijk om een juist beeld van de prostitutie te scheppen. In de eerste plaats is dit een uitlaatklep voor mij, maar ik hoop dat je er toch wat van opsteekt! Ik accepteer geen klanten, journalisten of andere contactzoekers die me via hier benaderen, vanwege de privacy!

Als je ècht wat te vertellen hebt, dan kan je me proberen te bereiken op:hoe bef je jezelf nat en strak

...

Juist omdat BDSM gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk dat je niet onder invloed van drugs of alcohol bent. Volledige nuchterheid is de boodschap. Bovendien word je vast al high genoeg van de BDSM-handelingen zelf. Er gebeurt dus nooit iets tegen de wil van je tegenspeler. De sub kan dit laten weten door het stopwoord te gebruiken. Het is overigens niet omdat de sub instemt, dat je wettelijk beschermd bent als jullie BDSM-spel tot verwondingen leidt.

Om aan te sluiten bij het aspect veiligheid: Een stopwoord wordt door de op dat moment onderdanige partner gebruikt als hij of zij het spel niet meer fijn vindt en ermee wil stoppen. Door van tevoren een stopwoord af te spreken, weet de onderdanige dat hij of zij het spel steeds kan afbreken als het te ver gaat; op die manier heeft hij of zij het spel eigenlijk in handen. Maar ook voor de dominante heeft een stopwoord alleen maar voordelen.

Op die manier weet hij dat hij de grenzen van de onderdanige respecteert en kan hij met een gerust geweten andere protesten negeren. Een goed stopwoord heeft het best niets te maken met de context: Deze tegenwerpingen vormen juist een belangrijk erotiserend aspect van het BDSM-spel.

Het is dus beter een totaal ander woord te kiezen, dat door het vreemde karakter meteen opvalt én opgevolgd kan worden. Denk voor een mogelijk stopwoord aan:. Je kunt het best een zo eenvoudig mogelijk stopwoord kiezen. Het woord zal immers gebruikt worden in een heel emotioneel geladen situatie. Dan wil je dat die zo snel mogelijk stopt, en heb je geen zin om je hersenen te pijnigen over wat jullie stopwoord ook weer was.

Dus liever geen Griekse filosoof of politicus. Wanneer jullie een stopwoord of -gebaar afspreken, is het heel belangrijk dat beide partijen zich hieraan houden. Maar ook de dominante moet zich hieraan houden: Wanneer hij of zij dat niet doet, spreken we van machtsmisbruik. Blijf trouwens naast het stopwoord ook gewoon met elkaar communiceren.

Zodat zij bijvoorbeeld haar handen niet kan gebruiken, of hij niet weg kan uit de slaapkamer. De bekendste en gangbaarste vorm zijn natuurlijk de al dan niet pluchen handboeien. Maar gevorderden gaan in de weer met touwen in alle soorten en maten. Bondage met kledingstukken Bijvoorbeeld de handen vastbinden met een topje, je panty gebruiken om zijn handen aan bed vast te maken… Maar ook met een beha of een das kun je je vastbindkunsten tonen.

En het zou zonde zijn om je lievelingsstukken te moeten kapot knippen. Bondage met handboeien Ook hierin variatie alom: Met handboeien of met een veilig kliksysteem. De volwassen versie of de speelgoedvariant van je kinderen. Wat je ook van plan bent met handboeien, zorg ervoor dat je je partner snel kunt bevrijden mocht dat nodig zijn. Dus leg die sleutel op een duidelijke afgesproken plek.

Het voordeel van stof ten opzichte van touw is dat het vaak zachter zit. Zijde of fluweel is daarom beter geschikt voor katjes die met handschoenen aan gepakt moeten worden. Voor geschikte stof hoef je trouwens niet meteen naar de markt. Waarom zou je een blinddoek alleen gebruiken om iemand het zicht te ontnemen?

Hij is ook ideaal om je partner mee vast te binden. Bondage met touw Bijvoorbeeld het touw waaraan je de was ophangt, maar ook touw dat je vindt in gespecialiseerde winkels.

En uiteraard kijk je dan niet op een metertje meer of minder. Niets is zo frustrerend als op het moment suprême je knoop niet kunnen afmaken omdat je te weinig touw hebt. Ook touw uit het fourniturenwinkeltje om de hoek kan geschikt zijn. Al kunnen ze je daar vermoedelijk minder doelgericht advies geven. Advies over touw en vooral over de knopen die je ermee kunt leggen, vind je hier. Voor welke optie je ook gaat, bewaak de ontsnappingsmogelijkheden.

Dus houd een schaar of de sleutels binnen handbereik. Vastbinden is fijn, maar in paniek de ambulance moeten bellen niet. Streel je partner zachtjes Dit kun je met je handen doen, maar ook met de plumeau, een veer, een haarborstel of iets dergelijks. Laat je fantasie de vrije loop en sleep alles in bed wat mogelijk een aangename sensatie geeft.

Blinddoek je partner Wanneer hij of zij niets kan zien, komen de prikkels vaak intenser binnen, juist omdat ze onverwacht zijn. Bovendien is de spanning groter omdat hij of zij niet weet wat er komen gaat. Maak hiervan gebruik en drijf de spanning op. Geef je partner een erotische massage Als hij of zij geen kant op kan, is dat het ideale moment om je partner in de watten te leggen, zonder dat je daarbij jezelf vergeet.

Want wat is er fijner dan je partner ongegeneerd aan te raken? Kneed en streel erop los en laat je partner ten volle genieten. Een fijne tip hierbij is een massagekaars, te koop in de meeste eroticawinkels.

Na een kwartiertje kun je het kaarsvet gebruiken als warme massageolie. Zeker als je partner dit niet kent en denkt dat je met echt kaarsvet in de weer bent, zal het een aangename verrassing zijn. Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder. Zeker omdat de persoon die vastgebonden is, niets anders kan doen dan ondergaan. Hij of zij kan het zelf niet afmaken.

Nee, die partner moet wachten tot de ander hem of haar eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt. Een dergelijk plaagspelletje is dus dé garantie voor een spetterend orgasme. Geef je partner te eten of te drinken Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent. Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor. Maar ook een sprankelend wijntje kan erg erotisch zijn.

Voer een show op Degene die vastgebonden is, kan jou niet aanraken. Dat kan alleen als je je partner hiertoe de gelegenheid geeft. Maak hem of haar dus helemaal gek door voor zijn ogen maar buiten zijn bereik een erotische show op te voeren. Doe alles waarvan je weet dat hij of zij erdoor ontploft en niets liever wil dan je aan te raken. Strippen en masturberen zijn aanraders. Pas als jij het wilt, laat je je partner jou aanraken of geef je hem of haar verlichting.

Haal er een seksspeeltje bij Voor de gevorderden: En die zijn er in alle mogelijke uitvoeringen. Begin met brave speeltjes, zoals een massagekaars, een prikkelende massageolie, een veer of eetbaar dus aflikbaar lichaamspoeder of bodypaint.

Wanneer dit bevalt, kun je er ook een vibrator bij halen. Daar kan je leuke dingen mee doen wanneer je partner vastgebonden is. Zeker wanneer je ook dit combineert met een plaagspelletje. Laat je partner een erotische belofte doen Zodra je partner is vastgebonden, heb je macht. En daar mag je best een beetje gebruik van maken. Laat haar daarom bijvoorbeeld beloven dat ze je de volgende ochtend wakker pijpt of dat hij morgen naakt de afwas doet. Als je echt op veilig wilt spelen, geef je partner dan een opdracht die hij of zij meteen kan uitvoeren.

Zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen of om iets smeken. Pas als je partner dat naar behoren doet, wordt hij of zij vrijgelaten. Vergeet niet voldoende streng te zijn. Een beetje uitdaging hoort erbij. Als je partner hiervoor openstaat: Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan zijn partner en aan wat die doet.

Dat kan natuurlijk van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk: Je kunt het combineren, maar dat hoeft niet.

Doe gewoon wat jullie lekker en leuk vinden.. Daarbij beveelt de ene partner de andere om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. In vergelijking met de touwen van daarnet klinkt dit misschien redelijk soft. Maar probeer het eens, en je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn.

Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn; verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing. Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij of zij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid.

De bedoeling van discipline is uiteraard het gedrag van de partner controleren. Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven.

Ik breng jullie alvast op enkele ideeën:. Zoals je merkt hoeft discipline ook geen ver-van-mijn-bedshow te zijn. Sterker nog, ik denk dat veel mensen hun partner in bed regelmatig het een of ander opdragen, al dan niet met gevolgen.

Uiteraard kun je hier ook een stuk verder in gaan, zeker wanneer je het met sadomasochisme gaat combineren. Het spreekt voor zich dat we het dan wel over heel andere straffen hebben. Deze twee letters van BDSM behandel ik samen, omdat het bijna niet anders kan. Als de ene partner dominant is, moet de andere zich wel onderdanig opstellen. Gebeurt dat niet, dan heb je eerder ruzie dan seks.

De dom is de partner die de onderdanige vanaf hier sub genoemd leiding geeft in het seksuele spel. De dom beleeft plezier aan of raakt seksueel opgewonden door het domineren van de sub. Hij bepaalt wat er gebeurt en geeft de orders. Dat wil trouwens niet zeggen dat de sub degene is die als enige dingen ondergaat.

Het kan ook zijn dat de dom de sub de opdracht geeft om hem met een zweep te bewerken. Bij dominantie gaat het vooral om gezag, en dat ligt altijd bij de dom. Hierdoor wordt de samenhang met discipline erg duidelijk: Een sub is trouwens niet zomaar iemand die dominantie ondergaat, het is iemand die gedomineerd en onder controle gehouden wil worden. De sub beleeft seksueel plezier aan gedomineerd worden, net zoals de dom plezier beleeft aan domineren.

Uiteraard zit de sub hierdoor in een extreem kwetsbare positie. Daarom moet hij of zij er zeker van zijn dat de dom voor honderd procent te vertrouwen is. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om met een stopwoord te werken: Wanneer jullie voor soft-BDSM kiezen, is het goed mogelijk dat jullie de rollen van dom en sub afwisselen. Vandaag eens sub, morgen dom. Bij mensen die zich wagen aan de wat hardere BDSM zien we dit minder: Er is namelijk een groot verschil tussen dom of sub spelen om je seksleven wat op te peppen en dom of sub zijn.

Dominantie en onderwerping, ook in jouw slaapkamer? Tijdens elke vrijpartij heb je meestal een actievere dominante en passievere onderdanige partner. Juist dat maakt het zo spannend. Roos kwam erachter hoe ze kon masturberen. Een leuke ontdekking, maar na een tijdje begon ze zich af te vragen of het wel normaal was wat ze deed. Meer afleveringen van De Locker zien?

Dan heb je geen voorhuid meer en is je eikel vaak minder gevoelig. Met wat spuug of glijmiddel zorg je ervoor dat het makkelijker glijdt. Er is meer mogelijk dan vingeren of aftrekken.

Bijvoorbeeld je tepels aanraken of je anus. Je kunt ook jezelf opwinden door te fantaseren over seksuele beelden of verhalen. Je kunt fantaseren over alles wat jij lekker en spannend vindt. In een fantasie is niets raar! Het is niet alleen lekker om met jezelf te vrijen, het is ook handig. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je ontdekt hoe je penis of vagina eruit ziet, voelt, ruikt en werkt. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Met jezelf vrijen Home Seks Sekstechnieken Met jezelf vrijen. Een leuke ontdekking Jongens: Gebruik je fantasie Voordeel: Bij vingeren streel je met je vingers de  clitoris  of het gebied eromheen. Dit geeft een opwindend gevoel. Als je opgewonden raakt, wordt je  vagina  vochtig en je clitoris groter en harder. Het vocht uit je vagina kun je gebruiken om je clitoris nog gevoeliger te maken.

Je kunt je clitoris ook op andere manieren stimuleren. Bijvoorbeeld met de waterstraal van de douche of met een vibrator. Het verschilt per meisje of per keer wat je het lekkerst vindt. Door de clitoris te stimuleren kun je klaarkomen. Een leuke ontdekking Roos kwam erachter hoe ze kon masturberen. Dat doen ze door zichzelf af te trekken: Bij aftrekken leg je je hand om de  penis  en beweeg je die op en neer, over de  eikel  naar beneden en weer terug.

Wat spuug of glijmiddel kan het glijden gemakkelijker maken. Je kunt het tempo opvoeren tot je klaarkomt. Het verschilt per jongen of per keer wat je het lekkerst vindt.


Homo sex contact neukhoer

  • Je kan ook helemaal naakt op bed liggen en dan over je borsten strelen , ga daarna meer naar beneden en draai rondjes op je klitje dat is het bobbeltje aan het begin van je vangina als je goed nat bent kun je lekker met je vingers naar binnen! Dus toen we op zijn kamer waren gingen we uit de kleren en toen gebeurde het.
  • Hoe bef je jezelf nat en strak
  • Dat ging mij te heftig. Ik wil heel graag seks maar heb geen vriendje of iemand die het met me wil doen Zoek een positie die voor jullie beiden comfortabel is.
  • Hoi ik ben een meisje en heb blijkbaar een paar orgasmes gehad dat zeiden de deskundige en ben nog heel jong. Als je helemaal opgewonden bent kan je je vinger in je vaglna stoppen.