Heerlijk gepijpt meloen in kut

heerlijk gepijpt meloen in kut

Ze liep luchtig gekleed maar alles was wel bedekt. Katrien kwam effe kijken en kusjes geven en was ik denk enkel gekleed in een T-shirt en een slipje dat zag je duidelijk. Vrouwen hebben tijd nodig en Miranda hield zich even met mij bezig terwijl Katrien zich klaar maakte.

Hoewel klaarmaken toen ze binnenkwam droeg ze en badjas en zei ok schat en Miranda vertrok. Katrien had nagellak bij en watjes en een handdoek. Haar hoofd daar was een handdoek rond gedraaid om haar haar te drogen. Ze nam een slokje van het drinken dat op het salontafeltje stond zette zich en legde dan de handdoek op het tafeltje. Zonder veel omhaal plantte ze er een voet op en begon tussen haar tenen watjes te steken.

De badjas viel van haar been en schoof helemaal omlaag langs haar been en bil. Vanwaar ik zat zag ik Katrien haar blote been en bil en als ze maar even haar been 5cm zou bewegen dan zou ik zo tussen haar benen kunnen kijken. Het werd anders dan ik had gedacht want ze boog voorover om haar tenen te lakken met de nagellak en de badjas viel ook hierdoor van boven wat open.

Ik zag Katrien haar haar borsten en zag ook zeer snel deze waren nu niet verpakt ze waren nog compleet los. Ze moest even blijven zitten tot het droog was en dan een 2de laag zetten. Ik dronk maar van mijn ingeschonken cola om toch wat af te koelen.

De voet was klaar en ze trok haar badjas vanboven wat beter zonder eerst die recht te trekken en mij nog wat meer vlees te laten zien. De watjes gingen van tussen de tenen en Katrien zette de andere voet op de tafel en op dat moment een geluid en keek zij om en ik keek mee.

Miranda glipte even binnen om iets te nemen, ze droeg enkel een slipje en bedekte met haar arm haar naakte borsten. Sorry zei ze en was weer weg. Hierdoor had Katrien even geen controle gehad op de badjas die nu compleet vanonder open was gevallen en ik hierdoor een mooi uit in zicht kreeg. Geen slipje dat was al zeker en haar kutje was mooi gevormd met toch een beetje haar erop en dan weg. Katrien wist dat ik het had gezien maar zei niets. Miranda kwam nog even aan de hoek kijken van de woonkamer en vroeg iets over een hangertje.

Katrien draaide half om en legde uit waar ze het kon vinden. Haar badjas bovenaan was weer verder open en haar borsten de vallei ertussen was mooi te aanschouwen. Ze keek me aan en zei ik kan al beter die badjas uitdoen he normaal heb ik die niet aan. Ik zei euch en verslikte me in mijn woorden. Kan je daartegen vroeg ze? Als ik de badjas zou uitdoen? Ik was eerlijk en zei nee ik zou er niet tegen kunnen en nog eerlijk zei ik van wat ik heb gezien nu al weet ik hoe wondermooi het zeker zou zijn en weet niet of ik me zou kunnen bedwingen.

Ik hoorde een stem van Miranda achter me en draaide me om ze stond daar in slipje naakte borsten fier vooruit. Als we nu eens willen dat je je niet kunt inhouden en beheersen? Ik keek weer naar Katrien en ze zat daar naakt de badjas helemaal open en om me helemaal gek te maken opende ze zelfs haar benen.

Ze stond recht en liet de badjas vallen en zei kom alles zal klaar zijn. Als een volslagen puber volgde ik hen naar de slaapkamer waar idd alles klaar stond. Lichtjes branden en wierook alsook stond er een flesje wijn met glazen klaar. Katrien stond voor me en gaf me een kusje en dan nog een op de mond. Haar handen begonnen mijn hemd los te maken en ik voelde handen vanachter me die van voor mijn broeksriem losmaakte en zo ook mijn broek.

Ik werd op de korstte keren ontkleed door 2 mooie dames. Mijn boxer lieten ze aan begeleiden me naar het bed. Beide kusten me hun tongen wisselden af en ik voelde hun tieten tegen me aan. Harde tepels die schuurden over mijn borst en mijn tepels die ook werden gelikt. Miranda zakte af en Katrien bleef me kussen en gaf haar tieten en tepels terwijl Miranda mijn boxer uittrok en haar handen de vrije loop lieten. Ik voelde handen aan mijn ballen en lul die zacht werd gemasseerd ook al stond hij keihard.

Katrien kroop op me en gaf haar kutje dat ik gretig begon te likken. Haar kutje smaakte naar meloen met een lichte smaak van abrikoos. Haar clitje was makkelijk te vinden en Katrien genoot als ik eraan sabbeltje en ik voelde nog meer liefdesvocht uit haar grotje stromen.

Miranda bewerkte mijn lul haar tong ging over de ganse lengte en haar mond schoof er soms helemaal over. Katrien zakte van mijn mond en bleef zakken en Miranda leidde mijn natte harde lul in haar nat geil heet kutje. Mmmmm wat was dat lekker. Ze neukte me, maar traag haar kutspieren gebruikend en Miranda streelde haar tieten en beide kusten ze elkaar. Ik wilde Miranda proeven maar ze bleef uit mijn bereik. Dan toch kwam ze me een tongkus geven en kon ik haar tieten bevoelen en de tepels die zo hard als steen waren.

Bijt zei ze bijt in mijn tepels schat. Katrien bleef gestaag me berijden en ik werd gek omdat Miranda uit mijn bereik bleef ik wilde haar kut proeven haar geil likken. Dan maakte ze de fout om recht te gaan zitten op haar knieën m haar vriendin nogmaals te kussen. Mijn hand schoot naar voor en greep haar tussen de benen. Mijn hand bevroor van wat ik voelde. Ik voelde een balzak en uiteraard ook een lul. Ik keek omhoog en Miranda keek me aan en hierdoor zag ook Katrien dat er iets was en stopte met neuken.

Zonder enig woord te zeggen stond Miranda recht en liet gewillig haar slipje van haar billen pellen door Katrien, vergeet die lul en kijk prachtige benen en billen een mooie kontje leuke en mooie tieten en dan ja een lul die nu door Katrien werd gepijpt en dan eerst mooi begon te groeien.

Geen maxi lul zoals ik dikwijls op het net had gezien van shemales nee een normale lul die door Katrien lekker werd gepijpt en weer zacht mij begon te neuken. Katrien werd geiler en kwam voorover liggen en ik zette mijn hielen beter en begon haar beter en sneller te neuken.

Miranda voelde ik aan mijn ballen likken en ook aan mijn lul die in en uit die kut ging. Ik voelde dat ik bijna ging komen en de meiden hadden kennis want ook zij wisten het en Katrien zakte van mijn lul en begonnen beide aan mijn lul te zuigen, 2 tongen en 2 monden dat houd geen man vol en mijn spuiter was overweldigend. Zowel Katrien als Miranda begonnen mijn sperma te likken en op te zuigen ook elkaars lippen werden afgelikt.

Tongen deden ze beiden evengoed en pijpen ook. Katrien vertelde nu dat Miranda een halfbroer was en verstoten door de familie door zijn uiterlijk. Al van jongs af was hij een meisje alleen ja hij had een piemel. Toen hij besloot om als shemale door het leven te gaan konden ze dat niet begrijpen. Stefanie kon nu niet anders, en met een smoesje belde ze haar vriendin. Stefanie loog tegen Esther haar wou helpen met de gordijnen, ik begreep dat Esther vroeg of ik ook nog thuis was, Stefanie bevestigde dit en vertelde dat ik aan het douchen was, en dat ze daarom stiekem even belde.

Mijn gedachte kwam uit, voordat ik klaar was met douchen hoorde ik al de bel gaan, geroezemoes beneden verried de dames, dat er geroddeld werd. Toen ik uit de badkamer kwam liep ik bijna tegen Esther aan, met een gemaakte sorry verontschuldigde ik mij. Heb je de hulptroepen ingeschakeld vroeg ik Stefanie achteloos. Ik bood aan te helpen bij de gordijnen en stapte het trappertje op, wetend dat Esther voor mij stond en tussen de zijkant van mijn ochtendjas naar binnen kon kijken.

Ik moest mij ontzettend inhouden om geen stijve lul te krijgen dit zou de voorpret in het water gooien. Bij het derde gordijn zag ik aan Esther haar tepels, dat deze aan het opzetten waren, de dikke knoppen waren duidelijk bezig om zich door de stof heen zich te laten zien. Toen ik Esther vroeg om het vierde gordijn eraf te halen kon ik moeiteloos onder haar rokje kijken, zonder schroom keek ik omhoog expres, zodat Esther kon zien dat ik haar begluurde.

Ik wilde ook even kijken vertelde ik haar toen ze mij hierop attendeerde, alleen ik heb geen slip aan en jij wel. Lacherig verdween haar angst, bevalt het wat je ziet vroeg ze brutaal, ik stak nu mijn hand onder het rokje en liet deze tussen haar benen verdwijnen.

Stefanie kwam nu ook in actie en tilde het rokje van haar vriendin verder omhoog, en liet mij het sexy slipje zien, ik drukte mijn neus tegen haar kut en snoof haar geur op, snel schoof ik een vinger tussen een van haar pijpjes en bevoelde haar kutje, wat ben je al nat vroeg ik haar.

Esther zei niets maar stapte langzaam van het trappertje af nog met mijn vinger in haar kutje, ik wil je graag neuken wil jij dat ook vroeg ik haar, nog steeds zonder een woord te zeggen boog Esther zich en hapte naar mijn lul. Stefanie hield mijn snikkel voor de mond van Esther en begeleidde deze in haar mond. Wat onwennig begon Esther aan mijn lul te zuigen duidelijk dat haar ervaring ondanks haar leeftijd hierin weinig was. Met wat aanwijzingen van Stefanie ging het beter, en een minuutje later ging het geweldig mijn hele lul kon ik bij haar naar binnen werken, ze wilde niet dat ik klaarkwam dat vond ze vies.

Het was goed dat ze dit vertelde wat inmiddels stond ik op knappen, Stefanie was ondertussen helemaal naakt en zat op haar knieën te wachten op het moment dat Esther mijn lul losliet snel pakte ze mijn speelgoed en bood haar grote borsten aan om haar te tietneuken. Esther ontdeed zich ook van haar kleding en zo stond ik met twee super rijpe en vooral geile dames in mijn woonkamer en werd door vier handen overal betast.

Toen ik op de grond ging liggen was het Esther die als eerst bovenop mij plaats nam, wilt drukte ze haar poes in mijn gezicht om zich door mij te laten beffen. Ook Stefanie liet zich gaan en plofte op mijn lul, Esther had een duidelijke achterstand, binnen een paar secondes was het zover en ruw schurend over mijn gezicht kwam ze gillend klaar. Snel wisselden de dames van positie en Esther ging op mijn leuter zitten, Stefanie befte ik snel naar een climax, toen ze van mij afstapte zag ik Esther met gesloten ogen van mijn lul genieten, zonder zich te bewegen.

Ik vroeg haar op te staan, en op haar knieën voor mij te komen zitten. Hard ramde ik daarna mijn pik in haar openstaande gleuf, doordat ik haar op mijn favoriete standje haar voor mij had kon ik haar kittelaar goed bewerken en duurde het niet lang of schokkend liet Esther weten te komen. Doordat Esther nagenietend in deze houding bleef zitten, besloot ik haar nog een lesje te leren wetende dat deze geile vrouw al jaren niet echt genoten had.

Ik begon haar billen te masseren en haar eigen vocht over haar bruine ster te strelen, steeds vaker liet ik mijn vingers uit haar natte kut richting anus wrijven om deze elke keer even met een vingertop binnen te dringen. Met een rood aangelopen hoofd keek Esther mij aan, wat doe je de hele tijd kreunde ze, ik vertelde dat ik haar in haar kont wilde neuken.

Yes, kraaide nu Stefanie in euforie uit, neem haar van achter. Ondertussen was mijn duim in haar kont en vingers in haar flamoes als met de voorbereiding bezig. Haar zware borsten hingen als meloenen voor mij, de grote harde tepels binnen handbereik, bij elke aanraking kon Esther niet meer stilzitten.

Stefanie zat glunderend op de bank naar ons te kijken, met haar benen wijd keek ik recht tegen haar kutje op, ze begreep mijn oogcontact en schoof nu dichterbij waardoor ik telkens even een likje tussen haar benen kon geven. Esther waarschuwde mij dat ik moest ophouden met vingeren anders zou ze nogmaals klaarkomen, het was tijd dat ik met mijn lul weer in actie kwam. Even dipte ik in haar super natte kut, en haalde hem plagerig er direct uit.

Teleurgesteld reageerde Esther maar telkens vulde ik op deze wijze mijn nieuwe neukvriendin, haar anus was voldoende opgerekt, en als een verrassing drukte ik in plaats van haar kutje mijn dikke lul tegen haar anus.

Doordat deze nat en opgerekt was kon ik zonder veel moeite naar binnen dringen tot voorbij haar kringspier, meer deed ik nog niet. Loeiend als een koe verwerkte Esther mijn lid, als vanzelf gaf ze nu aan dat ik verder kon. Door met haar kont naar achter te komen gleed mijn lul dieper in haar warme darmen, dit was te veel voor mij.

Spuitend ramde ik nu hard in haar en samen beleefden we een ongekend orgasme. Stefanie zat zich ongegeneerd te vingeren en kwam nagenoeg gelijk met ons weer bij kennis. Even later zaten wij gezamenlijk naakt op de bank, bij te komen. Beide dames voldaan en met een schuldgevoel, maar als pubers tegen mij aan. Met de forse lichamen nog verhit van alle inspanningen, begon Stefanie begon als eerste te vertellen dat zij 32 jaar getrouwd was, en nog nooit eerder seks gehad te hebben met een andere man.

Esther 26 jaar getrouwd en ooit eens een befbeurt gekregen van een tennismaatje maar dat was al jaren geleden. Het bekende verhaal dat er thuis niets meer te vieren viel was ook bij hun van toepassing, en nu was het spontaan gebeurd. Ze vertelde dat ondanks ze al jaren dikke vriendinnen waren elkaar nog nooit in deze omstandigheden hadden gezien, en eerlijk tegenover elkaar dit ook niet hadden afgesproken. Het ondeugende telefoontje van vanochtend was echt een vrouwenpraatje beide vrouwen hadden totaal geen spijt en bedankte mij voor alle verwenningen, op één voorwaarde dat dit onder ons zou blijven, en dat ze wanneer ze in een ondeugende bui waren, eens vaker langs mochten komen.

Van een trio-tje zoals nu waren de meiden helemaal nooit opgekomen, met elkaar hadden ze ook geen enkele beleving, maar als het zo zou uitkomen was het geen probleem. Esther gaf aan dat ze naar huis moest, snel probeerde ik haar over te halen om te helpen. Ik vertelde haar dat ik Stefanie nog even wilde neuken in haar kontje, dan hadden we alles gepast voor vandaag.

Stefanie reageerde verbaast dat mijn apparaat daar niet in paste, daar gaf Esther welwillend antwoord op. En stond op om iets van olie te pakken als teken dat ze ook vond dat ze dezelfde behandeling moest krijgen. Kijk riep Esther verrast wijzend naar mijn jongeheer hij is er al klaar voor, Stefanie stribbelde gemaakt nog even tegen maar toen ik haar volle tepels tot harde punten bewerkte was de kogel door de kerk en gewillig liet ze zich naar de bank begeleiden, met een pakje roomboter kwam Esther terug uit de keuken, volgens haar was dit een perfect glijmiddel.

In een geile roes bewerkte spontaan Esther de poes en kont van Stefanie, ze werd dik in de boter gesmeerd, haar kutje stond spontaan open als en rijpe oester. Je bent alweer geil zei ze tegen haar vriendin ik zie het aan je kut, ze schrok van haar eigen taalgebruik, ik greep haar even van achteren en duwde meteen mijn stijve lul in haar net schone vagina.

Ik vertelde haar dat ze net zo geil was want mijn snikkel ging erin als een natte sabel. Toen ik mijn lul langzaam uit haar kutje trok kwam er een klein kreetje uit haar, maar eerst meest haar vriendin nog bewerkt worden. Stefanie lag stil te genieten van deze behandeling op het moment ik besloot haar eerst even te vingeren, doordat alles daar zo ontzettend vet en vooral glad was kon ik nagenoeg een hele hand bij haar naar binnen werken, Stefanie kreunde nu alleen nog maar geile taal uit, in haar geile roes zei Stefanie dat ik haar hard moest nemen.

Esther kwam met een lege bierfles aan en duwde deze bij Stefanie tegen haar kut aan, zonder probleem verdween het flesje tot het etiket, een soort oerkreet hoorde ik uit haar keel komen, ook haar anus was nu voldoende opgerekt.

Mijn dikke eikel verdween zonder moeite voorbij haar sluitspier, en in één beweging drukte ik mijn lul door aan mijn ballen.

.

Gratis neuken in tilburg sex in maarssen
heerlijk gepijpt meloen in kut

Ze liep luchtig gekleed maar alles was wel bedekt. Katrien kwam effe kijken en kusjes geven en was ik denk enkel gekleed in een T-shirt en een slipje dat zag je duidelijk. Vrouwen hebben tijd nodig en Miranda hield zich even met mij bezig terwijl Katrien zich klaar maakte. Hoewel klaarmaken toen ze binnenkwam droeg ze en badjas en zei ok schat en Miranda vertrok.

Katrien had nagellak bij en watjes en een handdoek. Haar hoofd daar was een handdoek rond gedraaid om haar haar te drogen. Ze nam een slokje van het drinken dat op het salontafeltje stond zette zich en legde dan de handdoek op het tafeltje. Zonder veel omhaal plantte ze er een voet op en begon tussen haar tenen watjes te steken. De badjas viel van haar been en schoof helemaal omlaag langs haar been en bil.

Vanwaar ik zat zag ik Katrien haar blote been en bil en als ze maar even haar been 5cm zou bewegen dan zou ik zo tussen haar benen kunnen kijken. Het werd anders dan ik had gedacht want ze boog voorover om haar tenen te lakken met de nagellak en de badjas viel ook hierdoor van boven wat open. Ik zag Katrien haar haar borsten en zag ook zeer snel deze waren nu niet verpakt ze waren nog compleet los.

Ze moest even blijven zitten tot het droog was en dan een 2de laag zetten. Ik dronk maar van mijn ingeschonken cola om toch wat af te koelen. De voet was klaar en ze trok haar badjas vanboven wat beter zonder eerst die recht te trekken en mij nog wat meer vlees te laten zien.

De watjes gingen van tussen de tenen en Katrien zette de andere voet op de tafel en op dat moment een geluid en keek zij om en ik keek mee.

Miranda glipte even binnen om iets te nemen, ze droeg enkel een slipje en bedekte met haar arm haar naakte borsten. Sorry zei ze en was weer weg. Hierdoor had Katrien even geen controle gehad op de badjas die nu compleet vanonder open was gevallen en ik hierdoor een mooi uit in zicht kreeg. Geen slipje dat was al zeker en haar kutje was mooi gevormd met toch een beetje haar erop en dan weg.

Katrien wist dat ik het had gezien maar zei niets. Miranda kwam nog even aan de hoek kijken van de woonkamer en vroeg iets over een hangertje. Katrien draaide half om en legde uit waar ze het kon vinden. Haar badjas bovenaan was weer verder open en haar borsten de vallei ertussen was mooi te aanschouwen. Ze keek me aan en zei ik kan al beter die badjas uitdoen he normaal heb ik die niet aan.

Ik zei euch en verslikte me in mijn woorden. Kan je daartegen vroeg ze? Als ik de badjas zou uitdoen? Ik was eerlijk en zei nee ik zou er niet tegen kunnen en nog eerlijk zei ik van wat ik heb gezien nu al weet ik hoe wondermooi het zeker zou zijn en weet niet of ik me zou kunnen bedwingen. Ik hoorde een stem van Miranda achter me en draaide me om ze stond daar in slipje naakte borsten fier vooruit. Als we nu eens willen dat je je niet kunt inhouden en beheersen?

Ik keek weer naar Katrien en ze zat daar naakt de badjas helemaal open en om me helemaal gek te maken opende ze zelfs haar benen. Ze stond recht en liet de badjas vallen en zei kom alles zal klaar zijn. Als een volslagen puber volgde ik hen naar de slaapkamer waar idd alles klaar stond.

Lichtjes branden en wierook alsook stond er een flesje wijn met glazen klaar. Katrien stond voor me en gaf me een kusje en dan nog een op de mond. Haar handen begonnen mijn hemd los te maken en ik voelde handen vanachter me die van voor mijn broeksriem losmaakte en zo ook mijn broek. Ik werd op de korstte keren ontkleed door 2 mooie dames. Mijn boxer lieten ze aan begeleiden me naar het bed.

Beide kusten me hun tongen wisselden af en ik voelde hun tieten tegen me aan. Harde tepels die schuurden over mijn borst en mijn tepels die ook werden gelikt. Miranda zakte af en Katrien bleef me kussen en gaf haar tieten en tepels terwijl Miranda mijn boxer uittrok en haar handen de vrije loop lieten.

Ik voelde handen aan mijn ballen en lul die zacht werd gemasseerd ook al stond hij keihard. Katrien kroop op me en gaf haar kutje dat ik gretig begon te likken. Haar kutje smaakte naar meloen met een lichte smaak van abrikoos. Haar clitje was makkelijk te vinden en Katrien genoot als ik eraan sabbeltje en ik voelde nog meer liefdesvocht uit haar grotje stromen. Miranda bewerkte mijn lul haar tong ging over de ganse lengte en haar mond schoof er soms helemaal over.

Katrien zakte van mijn mond en bleef zakken en Miranda leidde mijn natte harde lul in haar nat geil heet kutje. Mmmmm wat was dat lekker. Ze neukte me, maar traag haar kutspieren gebruikend en Miranda streelde haar tieten en beide kusten ze elkaar. Ik wilde Miranda proeven maar ze bleef uit mijn bereik. Dan toch kwam ze me een tongkus geven en kon ik haar tieten bevoelen en de tepels die zo hard als steen waren.

Bijt zei ze bijt in mijn tepels schat. Katrien bleef gestaag me berijden en ik werd gek omdat Miranda uit mijn bereik bleef ik wilde haar kut proeven haar geil likken. Dan maakte ze de fout om recht te gaan zitten op haar knieën m haar vriendin nogmaals te kussen. Mijn hand schoot naar voor en greep haar tussen de benen. Mijn hand bevroor van wat ik voelde. Ik voelde een balzak en uiteraard ook een lul.

Ik keek omhoog en Miranda keek me aan en hierdoor zag ook Katrien dat er iets was en stopte met neuken. Zonder enig woord te zeggen stond Miranda recht en liet gewillig haar slipje van haar billen pellen door Katrien, vergeet die lul en kijk prachtige benen en billen een mooie kontje leuke en mooie tieten en dan ja een lul die nu door Katrien werd gepijpt en dan eerst mooi begon te groeien.

Geen maxi lul zoals ik dikwijls op het net had gezien van shemales nee een normale lul die door Katrien lekker werd gepijpt en weer zacht mij begon te neuken. Katrien werd geiler en kwam voorover liggen en ik zette mijn hielen beter en begon haar beter en sneller te neuken. Miranda voelde ik aan mijn ballen likken en ook aan mijn lul die in en uit die kut ging. Ik voelde dat ik bijna ging komen en de meiden hadden kennis want ook zij wisten het en Katrien zakte van mijn lul en begonnen beide aan mijn lul te zuigen, 2 tongen en 2 monden dat houd geen man vol en mijn spuiter was overweldigend.

Zowel Katrien als Miranda begonnen mijn sperma te likken en op te zuigen ook elkaars lippen werden afgelikt. Tongen deden ze beiden evengoed en pijpen ook. Katrien vertelde nu dat Miranda een halfbroer was en verstoten door de familie door zijn uiterlijk. Al van jongs af was hij een meisje alleen ja hij had een piemel. Toen hij besloot om als shemale door het leven te gaan konden ze dat niet begrijpen. Stefanie kon nu niet anders, en met een smoesje belde ze haar vriendin.

Stefanie loog tegen Esther haar wou helpen met de gordijnen, ik begreep dat Esther vroeg of ik ook nog thuis was, Stefanie bevestigde dit en vertelde dat ik aan het douchen was, en dat ze daarom stiekem even belde. Mijn gedachte kwam uit, voordat ik klaar was met douchen hoorde ik al de bel gaan, geroezemoes beneden verried de dames, dat er geroddeld werd.

Toen ik uit de badkamer kwam liep ik bijna tegen Esther aan, met een gemaakte sorry verontschuldigde ik mij. Heb je de hulptroepen ingeschakeld vroeg ik Stefanie achteloos. Ik bood aan te helpen bij de gordijnen en stapte het trappertje op, wetend dat Esther voor mij stond en tussen de zijkant van mijn ochtendjas naar binnen kon kijken. Ik moest mij ontzettend inhouden om geen stijve lul te krijgen dit zou de voorpret in het water gooien. Bij het derde gordijn zag ik aan Esther haar tepels, dat deze aan het opzetten waren, de dikke knoppen waren duidelijk bezig om zich door de stof heen zich te laten zien.

Toen ik Esther vroeg om het vierde gordijn eraf te halen kon ik moeiteloos onder haar rokje kijken, zonder schroom keek ik omhoog expres, zodat Esther kon zien dat ik haar begluurde. Ik wilde ook even kijken vertelde ik haar toen ze mij hierop attendeerde, alleen ik heb geen slip aan en jij wel. Lacherig verdween haar angst, bevalt het wat je ziet vroeg ze brutaal, ik stak nu mijn hand onder het rokje en liet deze tussen haar benen verdwijnen.

Stefanie kwam nu ook in actie en tilde het rokje van haar vriendin verder omhoog, en liet mij het sexy slipje zien, ik drukte mijn neus tegen haar kut en snoof haar geur op, snel schoof ik een vinger tussen een van haar pijpjes en bevoelde haar kutje, wat ben je al nat vroeg ik haar.

Esther zei niets maar stapte langzaam van het trappertje af nog met mijn vinger in haar kutje, ik wil je graag neuken wil jij dat ook vroeg ik haar, nog steeds zonder een woord te zeggen boog Esther zich en hapte naar mijn lul. Stefanie hield mijn snikkel voor de mond van Esther en begeleidde deze in haar mond. Wat onwennig begon Esther aan mijn lul te zuigen duidelijk dat haar ervaring ondanks haar leeftijd hierin weinig was. Met wat aanwijzingen van Stefanie ging het beter, en een minuutje later ging het geweldig mijn hele lul kon ik bij haar naar binnen werken, ze wilde niet dat ik klaarkwam dat vond ze vies.

Het was goed dat ze dit vertelde wat inmiddels stond ik op knappen, Stefanie was ondertussen helemaal naakt en zat op haar knieën te wachten op het moment dat Esther mijn lul losliet snel pakte ze mijn speelgoed en bood haar grote borsten aan om haar te tietneuken. Esther ontdeed zich ook van haar kleding en zo stond ik met twee super rijpe en vooral geile dames in mijn woonkamer en werd door vier handen overal betast.

Toen ik op de grond ging liggen was het Esther die als eerst bovenop mij plaats nam, wilt drukte ze haar poes in mijn gezicht om zich door mij te laten beffen. Ook Stefanie liet zich gaan en plofte op mijn lul, Esther had een duidelijke achterstand, binnen een paar secondes was het zover en ruw schurend over mijn gezicht kwam ze gillend klaar. Snel wisselden de dames van positie en Esther ging op mijn leuter zitten, Stefanie befte ik snel naar een climax, toen ze van mij afstapte zag ik Esther met gesloten ogen van mijn lul genieten, zonder zich te bewegen.

Ik vroeg haar op te staan, en op haar knieën voor mij te komen zitten. Hard ramde ik daarna mijn pik in haar openstaande gleuf, doordat ik haar op mijn favoriete standje haar voor mij had kon ik haar kittelaar goed bewerken en duurde het niet lang of schokkend liet Esther weten te komen.

Doordat Esther nagenietend in deze houding bleef zitten, besloot ik haar nog een lesje te leren wetende dat deze geile vrouw al jaren niet echt genoten had.

Ik begon haar billen te masseren en haar eigen vocht over haar bruine ster te strelen, steeds vaker liet ik mijn vingers uit haar natte kut richting anus wrijven om deze elke keer even met een vingertop binnen te dringen. Met een rood aangelopen hoofd keek Esther mij aan, wat doe je de hele tijd kreunde ze, ik vertelde dat ik haar in haar kont wilde neuken.

Yes, kraaide nu Stefanie in euforie uit, neem haar van achter. Ondertussen was mijn duim in haar kont en vingers in haar flamoes als met de voorbereiding bezig. Haar zware borsten hingen als meloenen voor mij, de grote harde tepels binnen handbereik, bij elke aanraking kon Esther niet meer stilzitten.

Stefanie zat glunderend op de bank naar ons te kijken, met haar benen wijd keek ik recht tegen haar kutje op, ze begreep mijn oogcontact en schoof nu dichterbij waardoor ik telkens even een likje tussen haar benen kon geven.

Esther waarschuwde mij dat ik moest ophouden met vingeren anders zou ze nogmaals klaarkomen, het was tijd dat ik met mijn lul weer in actie kwam. Even dipte ik in haar super natte kut, en haalde hem plagerig er direct uit. Teleurgesteld reageerde Esther maar telkens vulde ik op deze wijze mijn nieuwe neukvriendin, haar anus was voldoende opgerekt, en als een verrassing drukte ik in plaats van haar kutje mijn dikke lul tegen haar anus. Doordat deze nat en opgerekt was kon ik zonder veel moeite naar binnen dringen tot voorbij haar kringspier, meer deed ik nog niet.

Loeiend als een koe verwerkte Esther mijn lid, als vanzelf gaf ze nu aan dat ik verder kon. Door met haar kont naar achter te komen gleed mijn lul dieper in haar warme darmen, dit was te veel voor mij. Spuitend ramde ik nu hard in haar en samen beleefden we een ongekend orgasme. Stefanie zat zich ongegeneerd te vingeren en kwam nagenoeg gelijk met ons weer bij kennis. Even later zaten wij gezamenlijk naakt op de bank, bij te komen. Beide dames voldaan en met een schuldgevoel, maar als pubers tegen mij aan.

Met de forse lichamen nog verhit van alle inspanningen, begon Stefanie begon als eerste te vertellen dat zij 32 jaar getrouwd was, en nog nooit eerder seks gehad te hebben met een andere man.

Esther 26 jaar getrouwd en ooit eens een befbeurt gekregen van een tennismaatje maar dat was al jaren geleden. Het bekende verhaal dat er thuis niets meer te vieren viel was ook bij hun van toepassing, en nu was het spontaan gebeurd. Ze vertelde dat ondanks ze al jaren dikke vriendinnen waren elkaar nog nooit in deze omstandigheden hadden gezien, en eerlijk tegenover elkaar dit ook niet hadden afgesproken. Het ondeugende telefoontje van vanochtend was echt een vrouwenpraatje beide vrouwen hadden totaal geen spijt en bedankte mij voor alle verwenningen, op één voorwaarde dat dit onder ons zou blijven, en dat ze wanneer ze in een ondeugende bui waren, eens vaker langs mochten komen.

Van een trio-tje zoals nu waren de meiden helemaal nooit opgekomen, met elkaar hadden ze ook geen enkele beleving, maar als het zo zou uitkomen was het geen probleem. Esther gaf aan dat ze naar huis moest, snel probeerde ik haar over te halen om te helpen. Ik vertelde haar dat ik Stefanie nog even wilde neuken in haar kontje, dan hadden we alles gepast voor vandaag. Stefanie reageerde verbaast dat mijn apparaat daar niet in paste, daar gaf Esther welwillend antwoord op.

En stond op om iets van olie te pakken als teken dat ze ook vond dat ze dezelfde behandeling moest krijgen. Kijk riep Esther verrast wijzend naar mijn jongeheer hij is er al klaar voor, Stefanie stribbelde gemaakt nog even tegen maar toen ik haar volle tepels tot harde punten bewerkte was de kogel door de kerk en gewillig liet ze zich naar de bank begeleiden, met een pakje roomboter kwam Esther terug uit de keuken, volgens haar was dit een perfect glijmiddel.

In een geile roes bewerkte spontaan Esther de poes en kont van Stefanie, ze werd dik in de boter gesmeerd, haar kutje stond spontaan open als en rijpe oester. Je bent alweer geil zei ze tegen haar vriendin ik zie het aan je kut, ze schrok van haar eigen taalgebruik, ik greep haar even van achteren en duwde meteen mijn stijve lul in haar net schone vagina. Ik vertelde haar dat ze net zo geil was want mijn snikkel ging erin als een natte sabel. Toen ik mijn lul langzaam uit haar kutje trok kwam er een klein kreetje uit haar, maar eerst meest haar vriendin nog bewerkt worden.

Stefanie lag stil te genieten van deze behandeling op het moment ik besloot haar eerst even te vingeren, doordat alles daar zo ontzettend vet en vooral glad was kon ik nagenoeg een hele hand bij haar naar binnen werken, Stefanie kreunde nu alleen nog maar geile taal uit, in haar geile roes zei Stefanie dat ik haar hard moest nemen.

Esther kwam met een lege bierfles aan en duwde deze bij Stefanie tegen haar kut aan, zonder probleem verdween het flesje tot het etiket, een soort oerkreet hoorde ik uit haar keel komen, ook haar anus was nu voldoende opgerekt. Mijn dikke eikel verdween zonder moeite voorbij haar sluitspier, en in één beweging drukte ik mijn lul door aan mijn ballen.

.