Grote open kut meesteres online

grote open kut meesteres online

..

Milf gezocht gangbang duitsland

Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in. Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij.

Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer. Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien, die ze om mijn polsen deed.

Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was. Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot.

Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen. Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond.

Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren.

Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden. Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden.

Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek. Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af.

Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen. Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis.

Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice. Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen.

Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees.

Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af. Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik.

Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten. De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring.

Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten. Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank.

Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld. Nog bijzonder aan het rijbankje was de met fluweel beklede, boogvormige balustrade halverwege in de dwarsrichting.

Om op het bankje te kunnen liggen, moest ik mijn lichaam hieronder schuiven. Ik begreep eerst de functie ervan niet, maar dat werd mij snel duidelijk toen de instructrice aankondigde mij te zullen berijden. Eerst draaide ze aan het wieltje, waardoor mijn penisholster onder mijn rug werd opgetrokken en mijn penis, die nu zeer groot en hard opgezwollen was, een rechte hoek aannam.

Dan bracht ze wat glijmiddel aan op mijn eikel en tenslotte ging ze schrijlings over mij staan. Gelukkig ook dat de verkeerde opvatting dat seks iets is tussen twee mensen, is verdreven: Bij mijn ouders thuis was seks een open gebeuren, en dat vanaf de dag begon.

Ik heb niet anders geweten dan dat papa en mama, in mijn bijzijn, neukten en klaarkwamen, in alle mogelijke standjes, in alle plaatsen van het huis en buiten huis, en zowel met mekaar als met vrienden en kennissen, ook met toevallige passanten. Er kwam geen man of vrouw bij ons langs of hij of zij werd door papa en mama volledig uitgekleed, de mannen werden gepijpt, de vrouwen geminnet, tot ze schietend in de monden van papa en mama, klaar kwamen.

Mijn ouders toonden dan ook het geil in hun mond, lieten hun tong er in omwentelen, en slikten met smaak sperma en cyprine door: Geen vrouw ontsnapte er aan: Iedere vrouw kwam schietend en diep kreunend en schuddend van kop tot teen, onbeheerst en super geil klaar.

Eén Dame genoot een ereplaats bij papa en mama: Wanneer deze binnen kwam, trokken zij onmiddellijk al hun kleren uit, gingen naast elkaar op hun knieën zitten, de benen wijd gespreid, en hun handen achter hun hoofd, armen zo sterk mogelijk achteruit gestrekt. Mevrouw Sylvia knielde, steeds sexy gekleed , midden voor hen, en dan wisselde haar aktie af: Ze bleef hiermede doorgaan totdat papa in haar bek spoot onder luid dierlijk gegrom en schuddend over gans zijn lijf. Op het moment dat hij schoot ramde papa zijn Pik tot aan de wortel in mevrouw Sylvia's mond.

Ik kon goed zien dat zijn eikel diep in haar slokdarm stootte en daar wippend zijn krachtige scheuten sperma rechtstreeks in die slokdarm schoot. Gewoonlijk kwam mama dan ook sidderend en luid dierlijk roepend klaar en schoot haar cyprine over hand en vingers van mevrouw Sylvia. Deze likte dei dan helemaal en smakelijk schoon.

Als mevrouw Sylvia binnenkwam riepen papa en mama steeds: Ik werd aangespoord goed op te letten en ieder detail duidelijk te bekijken en te onthouden, want nadien moest ik, vanaf ik kon schrijven, er een verslag over schrijven. Bij de verbetering van mijn verslag leerde ik aandacht krijgen voor vele belangrijke details: Op andere momenten dan weer, viel mevrouw Sylvia meteen de Kut van mama aan, en begon deze grondig hevig en diep te minetten, terwijl ze papa's Pik afspeelde.

Ze zoog met kracht de laatste druppel cyprine uit mama's Kut. Papa en mama mochten nooit hun handen van achter het hoofd doen en moesten hun ellebogen zo ver mogelijk naar achteren plooien. Alleen hun bekken mocht stoten, hun lichaam mocht schokken en sidderen, en uit hun monden moest gegrom en gekreun klinken.

Alleen mevrouw Sylvia hield zich met hun Pik en Kut bezig. Ook verdween iedere maal afwisselend in de kont van mama en papa een middelvinger van dame Sylvia, zij werden daar ook lekker gevingerd op een deskundige en ervaren wijze. Het was altijd een mooi en erg opwindend spektakel, dat ik voor geen geld meer had willen missen. Mevrouw Sylvia straalde een spontaan gezag uit.

Ik keek op naar haar, zij was een grote ongenaakbare Dame. Vier maanden voor mijn 12de verjaardag vertelde mama en papa mij dat ze een geschreven overeenkomst hadden gesloten met Dame Sylvia, waarin stond dat mijn verdere opvoeding en opleding aan haar werd toevertrouwd.

grote open kut meesteres online

..