Groffe sex meiden die zich uitkleden

groffe sex meiden die zich uitkleden

Daarna nog een glas, ze kroop tegen Roberto aan, wetende dat dit voorbij was, niet meer terug zou komen. Zij was toch getrouwd? En hoe vaak had Roberto niet gezegd dat zijn vrouw en kinderen hem alles waren. Maar ze wilden beiden nog even genieten, even genieten van elkaars lichaam.

Van de intimiteit, de naaktheid. Zo vielen ze in slaap. Tegen 6 uur in de ochtend werden ze wakker. Een innige kus, een kneepje in haar billen. Zachtjes lieve woordjes fluisterend, woorden die haar trots maakte, trots op haar lichaam dat zoveel genot kon schenken aan deze Italiaanse halfgod.

Afstand bewaren tot Roberto Ze wist zeker dat niemand iets door had. Zij, Sonja de oudste van het stel, de meest conservatieve, de moeder en vrouw van het stabiele gezin. Dromen die zo ver van de werkelijkheid leken, opwindende dromen. Over de man die schuin tegenover haar zat.

Die ook wat stiller leek dan anders. De thuiskomst was goed, haar zoon en dochter begroetten haar uitbundig. Tjonge, wat was die jongen al groot voor zijn 17 jaar, wat leek hij sterk.

Vol verwachtingen en dromen, dromen van een man die haar zou liefhebben. En Henk, wat had hij zich uitgesloofd, het huis netjes gemaakt, de innige kus alsof ze niet een paar dagen maar jarenlang op reis was geweest.

Die middag controleerde ze haar mail. Twee berichten van Roberto Haar hart klopte, ze keek om zich heen. Niemand die het zag hoe ze schrok. Het eerste bericht aan iedereen gericht, een bedankje voor de gezelligheid en de leerzame gesprekken.

Volgende week op het werk zou hij de rest op een cd branden. Bedankend voor de geweldige nacht, hij zou het nooit vergeten. Haar onstuimigheid, haar erotische lichaam, haar spel. Het had hem genot verschaft. Bewaar de goede herinneringen, net als bij jou geldt dat mijn familie mij alles is. Ik wis ze nu, maar kan me niet over het hart verkrijgen ze ongezien te deleten. Kijk, en geniet nog even. Nog een laatste, haast tastbare herinnering aan ons samenzijn. Wees voorzichtig, niet bewaren, hoe graag je ook zou willen.

Haar vagina begon vocht te produceren. Nooit gedacht dat beelden dat soort gevoelens zouden kunnen oproepen. Het zaad uit haar vagina, haar geile blik, de hand om zijn nog harde penis. Haar gezwollen tepels, de mond die zijn penis nam. Nee, niet voor haar, het was genot, eerlijk genot tussen twee volwassenen die wisten waarmee ze bezig waren. En waar het zou eindigen. Dank voor je liefde en dat je me er weer aan hebt herinnerd dat ik een vrouw ben. Dat ik trots mag zijn op wat en wie ik ben.

Borsten strelen, beffen en beuken, de voorspelbare volgorde. Vertrouwd, lekker, maar o zo vertrouwd. Ze veinsde meer genot dan ze voelde. Voor hem, hij deed immers zo zijn best. Het was goed, het was goede seks. Ze voelde haar vagina tintelen, maar ze wilde niet denken aan de nacht daarvoor. Niet vergelijken, dat zou niet eerlijk zijn ten opzichte van Henk. Hij probeerde het zo goed. Ze voelde zijn penis, kleiner, minder hard en minder wreed. Aan zijn kreunen merkte ze dat hij klaar kwam.

Haar orgasme, daarvoor deed Henk het toch? Vrijwel onmiddellijk viel hij in slaap. Sonja pakte een tissue, veegde zijn vocht tussen haar benen , trok haar slip aan en probeerde te slapen. Ze was moe, maar het duurde lang voordat de slaap haar meevoer. Het was over, het was het laatste wat ze dacht. Sonja voelde zich goed, vrolijk en vol zelfvertrouwen. Haar aanvullende opleiding was nu succesvol afgerond en de trip naar Brussel had haar zichtbaar goed gedaan.

Ze besefte meer dan ooit dat ze gelukkig was, een verantwoordelijke en interessante baan, ze werd gewaardeerd door haar werk en omgeving, een stevig gezinsleven en een goed inkomen.

En bovenal natuurlijk waren ze gezond, zij en haar naasten. De nacht met Roberto had stevig bijgedragen haar hernieuwd zelfvertrouwen. Door hem realiseerde zij zich dat ze er goed uit zag, iets wat ze zelf altijd had weggestopt. Ze voelde zich aantrekkelijk, sexy. Dat straalde ze ook uit, ze leek meer te lachen, minder zorgelijk, ze voelde zich jonger, dat was het woord. Vierenveertig, maar ze voelde zich niet oud. Niet dat ze zich ooit echt oud had gevoeld, maar toch. De jaren tikten aan. Ze kreeg weer blosjes op haar wangen en de kriebels in haar buik als ze weer aan die erotische, zeg maar geile nacht terug dacht.

Het schuldgevoel hield ze onderdrukt, dat was maar negatieve energie. Roberto en zijzelf waren twee volwassenen die willens en wetens een nacht optimaal van hun lichaam genoten hadden.

Dus waarom dan schuldgevoelens toelaten. Henk profiteerde er eigenlijk van, want ze probeerde hun liefdesleven meer glans en afwisseling te geven. En Henk deed op zijn manier zijn best om haar bij te benen. Haar zoon Rob van alweer 17 jaar oud zat op de bank met twee vrienden tv te kijken naar een of andere sitcom.

Ze keek vol trots naar haar jongen, wat werd hij groot en wat deed hij stoer wanneer ze vrienden erbij waren. Hij zag er goed uit voor zijn leeftijd. Hij ontgroeide duidelijk het slungelachtige van een puber.

Ook zijn vrienden waren behoorlijk uit de kluiten gewassen. Marcel die net zo oud was als Rob, een beetje stil en wat bescheiden en Dave, net een jaar ouder. Dat kon je wel zien, ook al sterk en breed in de schouders vanwege zijn waterpolo en taekwondo trainingen.

In zijn gezicht was de schaduw van beginnende baardgroei te zien, blauwe ogen en een stoere gelaatsuitdrukking onder een grote krullenbol blond haar. Ze was altijd erg aardig voor hun en ze zag er ook goed uit, zo met die strakke rok rond haar stevige achterste en die witte blouse waarvan vanwege de warmte een knoopje extra open stond. Het liet net toe dat hij een glimpje van de aanzet van de borsten kon zien.

Sonja had een mooie kop, roodblond haar en haar gezicht was van nature blank. Door het zonnige weer was het echter wat verkleurd en waren er sproetjes opgekomen. Ze had een paar fijne rimpeltjes rond haar ooghoeken waardoor ze er vrolijk en erg natuurlijk uitzag. Zijn eigen moeder was 45 jaar en zag er niet veel ouder uit, maar Sonja, de moeder van Rob, leek jonger. Terwijl hij van zijn colaatje dronk viel zijn oog op de iPad.

Hij bekeek ze even in het overzicht en zag dat er ook een hotmail pagina geopend was. Weten niet eens hoe je een programma moet afsluiten. Zeker haar vriendinnen vermoedde hij.

Toen viel ze oog op iets bijzonders: Snel scrolde hij naar beneden om het oorspronkelijke bericht te lezen. Zou ze zo stom zijn om die niet definitief verwijderd te hebben? Je wist maar nooit, zijn moeder had ook geen verstand van hoe computers in elkaar zaten.

Hij scrolde naar de datum van het andere berichtje en ja verdomd! Daar was dat mailtje van die Roberto. Twee zelfs, vlak achter elkaar verstuurd. Geen tijd om die te openen, te link. Hij stuurde ze eveneens door naar zijn eigen adres. En het programma sluiten. Terug naar Angry Birds. Met een kloppend hart ging hij door met het spel en deed alsof hij flink zijn best deed.

Hij keek haar even na toen ze terug naar de huiskamer liep. Hij ging via de keuken en de garage naar buiten. GVD, wie had dat gedacht, ze was gewoon vreemd gegaan. Ze zag er eigenlijk best wel geil uit, zo met dat rokje en die grote borsten en zo.

En ze was altijd zogenaamd zo oerdegelijk. Lid van de kerk en zo. Rob moest altijd precies op tijd thuis, geen biertjes drinken, niet roken. Allemaal gespeeld dus, fake. Dave haastte zich om thuis te komen. Zou ze echt voor die kerel geposeerd hebben? Een paar dagen later was Sonja bezig zich gereed te make om wat te gaan winkelen.

Dat deed ze vaker de laatste tijd, zich gewoon wat verwennen. Ze had laatst al mooi ondergoed gekocht om daarmee Henk te verrassen en wilde nu eens kijken voor een paar leuke schoenen. Het was nog steeds mooi weer en ze voelde zich geweldig. Zelfverzekerder over haar uiterlijk en over haar persoon. Omdat ze net buiten het dorp woonden in een vrijstaande woning was ze altijd wat voorzichtig. Ze keek eerst goed wie daar stond.

De vriend van haar zoon Rob. Wat moest die nou? Rob was nog naar school. Zeker iets afgeven of zo. Hij had een rugzakje in zijn hand. Ze opende de deur en vroeg glimlachend: Rob is nog op school, hoor. Alsof niemand hem daar mocht zien staan. Is er iets bijzonders? Dit was niets voor Dave. Zou er iets aan de hand zijn? Er was kennelijk echt iets aan de hand, dacht Sonja en ze keek hem bezorgd aan terwijl ze ook maar een slokje fris nam.

Dave haalde zijn rugzakje open en haalde een iPad te voorschijn. Hij schakelde hem in, en omdat hij er al eerder mee bij hun thuis was geweest vond hij gelijk het netwerk om contact met het internet te maken. Kennelijk van u afkomstig want uw naam staat eronder. Verbaasd nam Sonja de iPad aan en keek naar wat Dave liet zien.

Dave lette zorgvuldig op haar gezicht, haar reactie was belangrijk. Haar reactie stelde hem echter gerust: Dave had haar haar eigen antwoord op de mail van die Roberto laten zien. Ik was gewoon wat aan het googelen. U bent altijd zo netjes, en van de kerk en zo. Sonja zat hem wezenloos aan te kijken, ze voelde de wereld om haar heen wegzinken. Dave leek haar antwoord te negeren.

Mevrouw Veenendaal zal natuurlijk niet zeggen dat zij dat is. Dus wie te vragen? Dus dacht ik plotseling: Wie beter dan hij? Henk Veenendaal weet natuurlijk precies hoe zijn vrouw er zonder kleren en zo uitziet. Waarschijnlijk niet natuurlijk, want u doet toch niet zulke dingen he?

Hoe kan ik nou ooit weten of u dat bent als ik alleen maar uw woord heb? U zegt dat u dit niet bent, maar u lijkt er toch wel op. Hoe kan ik het nou ooit zeker weten? De toon van zijn woorden veranderde plotseling. Hard, geen tegenspraak duldend. Helemaal, naakt, bloot, begrijpt u? Ik heb alle email adressen hier opgeslagen en ik kan het zo vanaf een anoniem adres versturen.

Makkelijk zat, als je dat liever wilt. Het ging veel beter dan gedacht, mevrouw Veenendaal was in gedachten al bezig met het verbergen van wat ze moest doen. Dave had zijn plan echter goed uitgedacht. Dat zei hij vorige week nog. Ik zet een geil muziekje op en dan ga je je dansend, langzaam, vooral langzaam en sexy uitkleden. En je doet precies wat ik zeg.

Dave zette met zijn iPad een geil nummer aan en zette de versterker aan, zodat het draadloos via de muziekinstallatie van de familie Veenendaal werd afgespeeld. Hij knoopte een paar knoopjes van zijn hemd los en de knoop van zijn broek omdat de erectie die zich nu ontwikkelde begon te knellen. Sonja probeerde een lachje op haar gezicht te krijgen, maar het was meer een grimas, een angstige grimas van een vrouw die wist dat ze misbruikt werd.

Langzaam begon ze op de maat van de muziek haar heupen wat te bewegen terwijl ze de knoopjes van haar blouse een voor een losknoopte. Dave zag de zware borsten gevangen in een luxe donkergekleurde BH tevoorschijn komen.

Ze draaide zich al heupwiegend om en liet de blouse over haar schouders naar beneden zakken en trok hem daarna uit. Nu had Dave zicht op de blanke, vlezige rug. Een vetrandje puilde over de band van haar rok en BH. Haar rug was bloot op het BH bandje na. Onzeker wat ze daar mee moest liet ze het maar naast haar op de grond vallen.

Zoals opgedragen bedekte ze haar borsten met haar handen en draaide ze zich om. Ze keek naar het verlekkerde gezicht van deze jongen, net geen puber meer, die zich ontpopt had tot haar kwelgeest. Vol schaamte stond ze daar terwijl Dave haar verlekkerd met zijn ogen verslond. Hij had nog nooit eerder een meisje volledig naakt gezien, en zeker geen vrouw van middelbare leeftijd.

Het voelde goed om deze nette vrouw volledig in zijn macht te hebben. Hij aaide zacht over zijn ontblote tepels om zijn genot verder te verhogen. Ze sloot haar ogen, van schaamte, maar ook om zich te af te sluiten van de wereld, van de werkelijkheid. Ze voelde de prikkeling in haar borsten zich door haar lichaam verspreiden.

Ze waren opvallend blank met stevige tepels op een groot roze tepelhof. Door het gewicht en haar leeftijd waren de borsten wat gaan hangen, maar de tepels op een mooi groot rose tepelhof priemden nog trots naar voren. Nu bood ze haar borsten waar ze zo trots op was aan deze jongen.

Ze probeerde zelfs daarbij te lachen, zoals haar was opgedragen maar ze voelde zich heel anders. Dat leek Dave echter niet te deren, integendeel. Ja zo, zo kan ik die uiers van je goed bewonderen. Vond die Roberto ze ook zo lekker geil, en die slome, zuigt die wel eens aan die lange spenen van je? Dave nam de tijd om haar goed op te nemen. Haar getinte gezicht met die zomersproetjes, de zachte witte, wat gebolde buik en daarboven die borsten. Hij moest zich bedwingen om er niet gelijk aan te voelen.

Sonja voelde dat haar benen begonnen te trillen. Hij wilde meer, veel meer. Gehoorzaam klauterde Sonja van het tafeltje. Moest ze dit werkelijk doen? Maar voor ze ja of nee kon zeggen greep Dave haar hoofd vast en boog het richting zijn borst.

Zijn handen betastten begerig de zachtheid van haar borsten. Eerst voorzichtig de zijkanten, onder haar lichtbehaarde oksels en daarna wat ruwer over de volheid van het blanke weefsel. Hij gromde van genot. Dit was geiler dan in zijn geilste dromen. Hij kneep voorzichtig in de tepels en borsten wat bij Sonja een reactie teweeg bracht. Ze voelde de prikkeling opnieuw door haar lichaam stromen, ondanks haar schaamte en walging die ze voelde.

Een klein kreetje ontsnapte aan haar lippen. Haar tong beroerde zachtjes het donkere tepeltje van deze jongen. Wat voelde dit heerlijk, die zachte borsten in zijn handen en dat geile tongetje op zijn tietjes.

Dave voelde alsof hij zo kon klaarkomen, zo geil was het om deze ouwe sloerie te voelen likken terwijl haar tieten betastte. Nerveus wurmde ze de rits naar beneden. Een Bjorn Borg onderbroek, net als haar zoon, zag ze. In die broek voelde ze zijn erectie. Was het werkelijk weerzin die ze voelde? Dat een knappe jonge vent zo opgewonden van haar kon raken bracht haar in verwarring. Dave tilde even zijn kont op zodat ze zijn onderbroek naar beneden kon trekken.

De penis van deze jongen was monsterlijk groot. En hij stond op spanning. Dit was erger dan ze zich had kunnen voorstellen, als ze zich al wat had willen voorstellen. Sonja wist niet wat ze voelde. Aarzelend bracht ze haar hand om die enorme penis met die dikke aderen erop.

Ze voelde het bloed onder de dunne huid kloppen. Het voelde als een paal, een stevige maar levende paal. Ze trok aan het vel en daar kwam die paarse, glimmende glans tevoorschijn, nat van het voorvocht. Sonja voelde nu even wat controle, ondanks dat ze al die vuile praat over haar heen kreeg. Een kort gevoel van macht. Ritmisch trok ze de huid van zijn keiharde mannelijkheid heen en weer.

Dave begon zwaar te hijgen. Opnieuw voelde ze wat macht, zij kon deze jongen geil maken, zij, Sonja met haar 44 jaar geilde een jongen op van amper 18 jaar. Ze voelde dat ze hem kon doen klaarkomen. Ga staan en trek die kleren, langzaam uit, strippen, geil strippen moet je voor me. Ze probeerde verleidelijkheid in haar bewegingen te krijgen. Ze ritste haar rok open terwijl ze haar heupen op de muziek bewoog.

Ze draaide zich om zodat ze met haar rug naar Dave stond gekeerd en liet de rok een stukje zakken, haalde hem weer op en weer een stukje verder naar beneden.

Zoals ze het zich herinnerde van de seksfilms die haar Henk haar wel eens liet zien. Verleidelijk legde ze haar handen op haar billen, wreef daar over en bracht toen haar handen voor haar kruis. Ze begreep heel goed dat ze zich volledig bloot moest geven, zich volledig naakt moest tonen aan deze kwelgeest.

En wat nog meer? Ze dacht er niet aan, dat zou ze nooit doen, nee nooit. Dave vond het geweldig om door het doorschijnend gaas de bilspleet te zien, de dikke billen en daaronder de contouren van de schaamlippen. Wiegend op de muziek. Daar zag hij de volledige naaktheid van haar achterwerk. De vlezige billen, de donkere spleet, de haartjes van haar kut.

Met haar slipje halverwege haar bovenbenen draaide ze zich om, legde haar handen in haar nek en wiegde haar heupen terwijl ze probeerde om aan niets te denken. Dave verslond haar met zijn ogen. Daar op nog geen meter voor hem stond deze ouwe teef op een tafeltje, naakt op een paar geile kousen na, haar vette tieten zwaaiend en een donker behaarde kut die hij haast kon ruiken. Ja, hij kon die geile kut ruiken dacht hij. Hij pakte haar hoofd beet met beide handen en bracht het naar zijn pik.

Sonja probeerde zich te verzetten, maar het was hopeloos. Langzaam naderde haar gezicht, haar mond dat vreselijk grote geslacht. Ze rook het geil toen ze op nog slechts een paar centimeter verwijderd was van zijn geslacht.

Met een snik opende Sonja haar mond en probeerde ze de eikel in haar mond te krijgen. Voor Dave was het een heel nieuwe sensatie. Hij was nog nooit verder gekomen dan om zichzelf af te trekken voor de computer. En nu werd hij door een ervaren vrouw gepijpt. Opnieuw voelde ze een pervers gevoel van voldoening omdat ze in staat was een jongen van die leeftijd zo op te winden, zodat het leek alsof niet hij, maar zij, Sonja, in controle was.

Ze haalde adem en nam toen de eikel in haar mond, en probeerde de keiharde penis zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Vrijwillig maakte ze neukbewegingen met haar mond, om te zien hoe ze Dave seksueel kon beheersen. De staaf was hard, harder nog dan die van Roberto.

En dikker, groter, hij leek veel groter. Beschaamd bedacht ze dat ze expert aan het worden was. Binnen een paar weken was dit de derde penis die ze bevredigde met haar mond. Vanwege haar onderdrukte schuldgevoelens had ze extra haar best gedaan om Henk te bevredigen, ook oraal. Ze vond het zo lief om hem te horen kreunen, maar haar man had duidelijk het kleinste geslacht van het trio.

Dave legde zijn hand op haar achterhoofd om het ritme aan te geven. Steeds sneller ging ze heen en weer. Het kreunen van Dave wond haar op, ondanks de beschamende positie waarin ze zich bevond: Dave kapte het af. Hij wilde niet klaar komen, hij wilde die geile kut voelen. Bukken, zo diep mogelijk bukken, grijp je enkels vast. Gebukt, met haar achterste naar Dave en haar borsten hangend. Ze voelde zich minder dan een hoer. Hoeren lieten dit niet toe, dat wist ze zeker. Maar Dave vond het prachtig om die uiers te zien bungelen.

Maar Dave wachtte er niet eens op, hij greep haar billen en trok ze uit elkaar. Sonja zette haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar en greep naar haar enkels. Dave ging met zijn vingers van onder haar ruggengraat door de bilspleet, wreef even zacht over het poepgaatje en vond toen de zachtheid van haar geslacht.

Niet alle vrouwen schoren kennelijk hun schaamhaar bedacht hij. Sonja had zelfs wat haar onder haar oksels. Ze hield haar adem in, wachtend op het onvermijdbare.

Dave duwde gelijk twee vingers in haar vagina en begon neukbewegingen te maken. Dat miste niet het bedoelde effect. Dave nam er de tijd voor toen hij merkte dat zijn slachtoffer daadwerkelijk geil werd.

Ze kon niet verhinderen dat haar ademhaling versnelde en er nu vocht uit haar spleetje begon te druipen. Dave merkte tot zijn genoegen dat zijn hand natter werd van het geil van deze teef.

Zeg dat je het lekker vindt, geile teef! Nee, ze wilde niet toegeven, ze wilde hem niet smeken om door te gaan. Maar nog sneller ging de beweging in haar kutje. Even hield hij op om een derde vinger toe te voegen. Dat was teveel voor Sonja. Zonder het te weten had Dave de G-spot gevonden en beleefde Sonja haar eerste ejaculatie. Een golf vocht droop, nee spoot uit haar neukspleet.

En nog een, en nog een! Er leek geen eind aan te komen. Ze moest nu overeind komen, anders viel ze nog flauw, overmand door dit onbekende gevoel. Jij gaat mij lekker pijpen. Ze kreeg weer die vreselijk dikke pik in haar mond.

Lik maar aan mijn eikel. De bewegingen over haar clitje zorgden ervoor dat ook zij steeds geiler werd, of ze wilde of niet. Hij kon zich niet langer inhouden. Na praktisch elke les zou hij zijn leerlinge hebben verkracht. Ook moest ze een keer met hem mee naar het strand, waarbij ze zich in de auto al moest uitkleden. Het meisje durfde de gebeurtenissen aan niemand op te biechten, maar werd geholpen door een vriendin, die seksueel getinte berichten van de leraar op haar telefoon aantrof.

De moeder van de vriendin trok vervolgens aan de bel bij de politie, waarna de man werd opgepakt. Hoewel de man claimt dat het meisje verliefd op hem was, eist de advocaat van het meisje een schadevergoeding. Ze begon met paardrijden toen ze nog maar vijf jaar oud was. Sindsdien durft ze niet meer op een paard te zitten.

Ze durft ook niet meer alleen over straat lopen. De andere medewerkers van de manege reageren zeer verbaasd. Blijkbaar omdat hij in de gevangenis zat, maar dat hoorden we pas achteraf. Ik heb nooit iets gemerkt en kan dan ook geen verkeerd woord over hem zeggen. We zien regelmatig aparte drugsberichten langskomen, maar een drugsvangst in Koeweit spant voorlopig de kroon: Al Arabiya beweert dat ze beslag hebben gelegd op een 'postduif', die pillen meedroeg, onder andere via een zakje op zijn rug.

De Koeweitse krant Al-Rai meldt dat de douane-ambtenaren de duif in de gaten kregen toen hij vanuit Irak naar het land kwam vliegen. Ze vingen het beestje boven een gebouw in de buurt van de douane-afdeling. Het stond woensdagochtend maar heel even online, maar dat maakt het niet minder grappig.

Op de site van de Telegraaf stond waarschijnlijk dankzij een stagiair een giga-fotoblunder. Bij het bericht over de op jarige leeftijd overleden dj Robert Miles stond abusievelijk een foto van de jarige! Een op het oog onbegrijpelijk blunder.

Maar als je de zoekterm 'Robert Miles' intoetst op ANP-Foto wordt direct duidelijk hoe de jarige blanke dj verward kon worden met de jarige zwarte despoot. Dus de stagiair was niet alleen onnozel, maar ook nog vreselijk lui. Het gebeurt de laatste jaren steeds vaker dat, vooral op internetredacties en op social media, de verkeerde foto bij een overleden persoon wordt gezet.

Wij zochten er een paar op. Amper binnen in het hotel in Chinese stijl, waren ze de werkelijke wereld al vergeten. Twee dagen later was één ding duidelijk: Dat is de ervaring van de familie Besselink, een gezin met twee kinderen, in Phantasialand. De vier mochten namens Metro naar Phantasialand bij Keulen, het pretpark dat door de achterban van fansite Parkscout is uitgeroepen tot beste pretpark van Duitsland. Allemaal hadden die zich aangemeld na een prijsvraag van Phantasialand en Metro.

De pretparktesters maken deel uit van een serie en sluiten de reeks af. Twee weken geleden kon je op Metronieuws. Vorige week was het de beurt aan het jonge stel Lisa en Lars. Informatie over Phantasialand vind je hier. Iedereen die ooit de filmreeks The Terminator heeft bekeken, is bekend met het rode robotoog van hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger.

Hoewel het een sciencefictionverhaal betreft, staat de film helemaal niet zo ver meer van de werkelijkheid. De Canadese filmmaker Rob Spence, ook wel 'Eyeborg' genoemd, heeft namelijk een camera in zijn oogkas en is zeker nog niet klaar met experimenteren.

Metro World News sprak met hem over dit unieke project. Als tiener verloor Spence zijn oog toen hij op een stapel mest schoot en zichzelf raakte met het geweer.

Jaren later maakte hij de bijzondere keuze om zijn zichtloze oog te laten vervangen door een digitale camera. Hoewel de camera niet verbonden is aan zijn hersenen, geeft het hem wel een unieke kans om de wereld letterlijk vanuit zijn oogpunt te laten zien. De derde zondag van juni geeft sommigen behoorlijk wat Vaderdag-stress. Komende zondag de 17e is het weer zover…. Tim, Armand en Victor zijn de vaders van Beer in a Box, de speciaalbier startup en zij schieten graag te hulp met wat volgens de drie de allerslechtste cadeau-ideeën zijn.

Maar oplossingsgericht als de mannen zijn, is nummer 10 hét idee voor Vaderdag Bij verzamelingen denken we vaak de klassieke varianten postzegels, stenen, voetbalplaatjes. Maar het kan een stuk extremer en wilder dan dat. Een van de meest absurde collecties ter wereld vind je in de schatkamer van Steve Santini.

Met verschillende apparaten zou hij je op de pijnbank kunnen leggen. Dat wil de jarige Brit gelukkig niet. Hij hoopt namelijk zijn eigen museum te openen, waarna alle bottenbrekers en spieruitrekkers voor iedereen te zien zijn. Maar inmiddels heb ik heel veel variatie.

Bijvoorbeeld een roller met scherpe ijzeren spikes. Deze werd dan over het uitgerekte lichaam van ondervraagden gerold. Ook heb ik een ijzeren masker met schroeven naar binnen toe op de plek waar je ogen zitten.

Hiermee werden de ogen in een klap vernietigd. Gordon Ramsay staat niet alleen bekend om zijn kookkunsten, maar ook om zijn zeer grove taalgebruik. Niet alleen naar zijn eigen werknemers, restauranthouders die hij uit de brand probeert te helpen of kandidaten van Masterchef durft hij uit te halen. Ook mensen die hem op Twitter foto's van hun producties toesturen moeten eraan geloven. Hoewel hij de scheldwoorden en vooral de stortvloed aan 'fucks' digitaal achterwege laat, ben je ook hier niet veilig voor een tirade van Ramsay.

Van ontbijt tot lasagne; geen een keukencreatie blijft de kritiek bespaard. In Rusland worden wel vaker bijzondere dingen verzonnen. Nu is er in de hoofdstad Moskou een ware zeemeerminnenacademie opgericht. Russische vrouwen kunnen er met kleurige staartvinnen baantjes trekken om gezond en fit te blijven. Een meisjesdroom die uitkomt voor sommigen.

Schildpad Omsin moest een operatie van ongeveer zeven uur ondergaan. Dierenartsen in Thailand hebben tijdens een operatie bij een groene zeeschildpad bijna munten aangetroffen in het dier. Toen de schildpad werd gevonden, kon het dier nauwelijks nog zwemmen door het gewicht van de munten.

De zeven uur durende en nooit eerder uitgevoerde operatie was uiteindelijk succesvol. De artsen verwachten dat schildpad Omsin binnen een maand weer is hersteld. Een pornocollectie die maar liefst zesduizend kilo weegt, je zou zeggen dat het in het internettijdperk niet meer nodig is. Maar dat het ook nog eens heel gevaarlijk kan zijn, bewijst een jarige man uit Japan.

Hij werd dood gevonden onder kilo aan gewaagde tijdschriften. Zijn collectie is hem fataal geworden. Hoe hij precies onder de enorme hoeveelheid papier terecht is gekomen, is niet bekend. Er zijn twee scenario's bij de politie. De man heeft ofwel een hartaanval gehad, en is daardoor gevallen waarna hij de stapels tijdschriften over zich heen kreeg. Of hij is overleden door het enorme gewicht van al het pornografisch materiaal.

Bij de vluchtelingenhulporganisatie Refugee Aid From Taunton Raft keken ze deze week raar op, tijdens het uitmesten van een paar dozen. Tussen alle gedoneerde kleren, midden in een paar sokken, stuitten de medewerkers op een flinke smak geld. Maar liefst duizend pond dik 1. Het ging dus niet om een paar verloren muntjes, die de organisatie wel vaker tegenkomt.

Negerin pijpen meiden van holland gratis


groffe sex meiden die zich uitkleden

Daarna nog een glas, ze kroop tegen Roberto aan, wetende dat dit voorbij was, niet meer terug zou komen. Zij was toch getrouwd? En hoe vaak had Roberto niet gezegd dat zijn vrouw en kinderen hem alles waren. Maar ze wilden beiden nog even genieten, even genieten van elkaars lichaam. Van de intimiteit, de naaktheid.

Zo vielen ze in slaap. Tegen 6 uur in de ochtend werden ze wakker. Een innige kus, een kneepje in haar billen. Zachtjes lieve woordjes fluisterend, woorden die haar trots maakte, trots op haar lichaam dat zoveel genot kon schenken aan deze Italiaanse halfgod. Afstand bewaren tot Roberto Ze wist zeker dat niemand iets door had. Zij, Sonja de oudste van het stel, de meest conservatieve, de moeder en vrouw van het stabiele gezin. Dromen die zo ver van de werkelijkheid leken, opwindende dromen.

Over de man die schuin tegenover haar zat. Die ook wat stiller leek dan anders. De thuiskomst was goed, haar zoon en dochter begroetten haar uitbundig. Tjonge, wat was die jongen al groot voor zijn 17 jaar, wat leek hij sterk. Vol verwachtingen en dromen, dromen van een man die haar zou liefhebben. En Henk, wat had hij zich uitgesloofd, het huis netjes gemaakt, de innige kus alsof ze niet een paar dagen maar jarenlang op reis was geweest.

Die middag controleerde ze haar mail. Twee berichten van Roberto Haar hart klopte, ze keek om zich heen. Niemand die het zag hoe ze schrok. Het eerste bericht aan iedereen gericht, een bedankje voor de gezelligheid en de leerzame gesprekken.

Volgende week op het werk zou hij de rest op een cd branden. Bedankend voor de geweldige nacht, hij zou het nooit vergeten.

Haar onstuimigheid, haar erotische lichaam, haar spel. Het had hem genot verschaft. Bewaar de goede herinneringen, net als bij jou geldt dat mijn familie mij alles is. Ik wis ze nu, maar kan me niet over het hart verkrijgen ze ongezien te deleten.

Kijk, en geniet nog even. Nog een laatste, haast tastbare herinnering aan ons samenzijn. Wees voorzichtig, niet bewaren, hoe graag je ook zou willen. Haar vagina begon vocht te produceren. Nooit gedacht dat beelden dat soort gevoelens zouden kunnen oproepen. Het zaad uit haar vagina, haar geile blik, de hand om zijn nog harde penis. Haar gezwollen tepels, de mond die zijn penis nam. Nee, niet voor haar, het was genot, eerlijk genot tussen twee volwassenen die wisten waarmee ze bezig waren.

En waar het zou eindigen. Dank voor je liefde en dat je me er weer aan hebt herinnerd dat ik een vrouw ben. Dat ik trots mag zijn op wat en wie ik ben. Borsten strelen, beffen en beuken, de voorspelbare volgorde.

Vertrouwd, lekker, maar o zo vertrouwd. Ze veinsde meer genot dan ze voelde. Voor hem, hij deed immers zo zijn best. Het was goed, het was goede seks. Ze voelde haar vagina tintelen, maar ze wilde niet denken aan de nacht daarvoor.

Niet vergelijken, dat zou niet eerlijk zijn ten opzichte van Henk. Hij probeerde het zo goed. Ze voelde zijn penis, kleiner, minder hard en minder wreed. Aan zijn kreunen merkte ze dat hij klaar kwam. Haar orgasme, daarvoor deed Henk het toch? Vrijwel onmiddellijk viel hij in slaap. Sonja pakte een tissue, veegde zijn vocht tussen haar benen , trok haar slip aan en probeerde te slapen.

Ze was moe, maar het duurde lang voordat de slaap haar meevoer. Het was over, het was het laatste wat ze dacht. Sonja voelde zich goed, vrolijk en vol zelfvertrouwen. Haar aanvullende opleiding was nu succesvol afgerond en de trip naar Brussel had haar zichtbaar goed gedaan.

Ze besefte meer dan ooit dat ze gelukkig was, een verantwoordelijke en interessante baan, ze werd gewaardeerd door haar werk en omgeving, een stevig gezinsleven en een goed inkomen. En bovenal natuurlijk waren ze gezond, zij en haar naasten.

De nacht met Roberto had stevig bijgedragen haar hernieuwd zelfvertrouwen. Door hem realiseerde zij zich dat ze er goed uit zag, iets wat ze zelf altijd had weggestopt. Ze voelde zich aantrekkelijk, sexy. Dat straalde ze ook uit, ze leek meer te lachen, minder zorgelijk, ze voelde zich jonger, dat was het woord.

Vierenveertig, maar ze voelde zich niet oud. Niet dat ze zich ooit echt oud had gevoeld, maar toch. De jaren tikten aan. Ze kreeg weer blosjes op haar wangen en de kriebels in haar buik als ze weer aan die erotische, zeg maar geile nacht terug dacht.

Het schuldgevoel hield ze onderdrukt, dat was maar negatieve energie. Roberto en zijzelf waren twee volwassenen die willens en wetens een nacht optimaal van hun lichaam genoten hadden. Dus waarom dan schuldgevoelens toelaten. Henk profiteerde er eigenlijk van, want ze probeerde hun liefdesleven meer glans en afwisseling te geven. En Henk deed op zijn manier zijn best om haar bij te benen. Haar zoon Rob van alweer 17 jaar oud zat op de bank met twee vrienden tv te kijken naar een of andere sitcom.

Ze keek vol trots naar haar jongen, wat werd hij groot en wat deed hij stoer wanneer ze vrienden erbij waren. Hij zag er goed uit voor zijn leeftijd. Hij ontgroeide duidelijk het slungelachtige van een puber. Ook zijn vrienden waren behoorlijk uit de kluiten gewassen. Marcel die net zo oud was als Rob, een beetje stil en wat bescheiden en Dave, net een jaar ouder.

Dat kon je wel zien, ook al sterk en breed in de schouders vanwege zijn waterpolo en taekwondo trainingen. In zijn gezicht was de schaduw van beginnende baardgroei te zien, blauwe ogen en een stoere gelaatsuitdrukking onder een grote krullenbol blond haar.

Ze was altijd erg aardig voor hun en ze zag er ook goed uit, zo met die strakke rok rond haar stevige achterste en die witte blouse waarvan vanwege de warmte een knoopje extra open stond. Het liet net toe dat hij een glimpje van de aanzet van de borsten kon zien. Sonja had een mooie kop, roodblond haar en haar gezicht was van nature blank. Door het zonnige weer was het echter wat verkleurd en waren er sproetjes opgekomen. Ze had een paar fijne rimpeltjes rond haar ooghoeken waardoor ze er vrolijk en erg natuurlijk uitzag.

Zijn eigen moeder was 45 jaar en zag er niet veel ouder uit, maar Sonja, de moeder van Rob, leek jonger. Terwijl hij van zijn colaatje dronk viel zijn oog op de iPad. Hij bekeek ze even in het overzicht en zag dat er ook een hotmail pagina geopend was.

Weten niet eens hoe je een programma moet afsluiten. Zeker haar vriendinnen vermoedde hij. Toen viel ze oog op iets bijzonders: Snel scrolde hij naar beneden om het oorspronkelijke bericht te lezen. Zou ze zo stom zijn om die niet definitief verwijderd te hebben?

Je wist maar nooit, zijn moeder had ook geen verstand van hoe computers in elkaar zaten. Hij scrolde naar de datum van het andere berichtje en ja verdomd! Daar was dat mailtje van die Roberto.

Twee zelfs, vlak achter elkaar verstuurd. Geen tijd om die te openen, te link. Hij stuurde ze eveneens door naar zijn eigen adres. En het programma sluiten. Terug naar Angry Birds. Met een kloppend hart ging hij door met het spel en deed alsof hij flink zijn best deed. Hij keek haar even na toen ze terug naar de huiskamer liep. Hij ging via de keuken en de garage naar buiten. GVD, wie had dat gedacht, ze was gewoon vreemd gegaan.

Ze zag er eigenlijk best wel geil uit, zo met dat rokje en die grote borsten en zo. En ze was altijd zogenaamd zo oerdegelijk. Lid van de kerk en zo. Rob moest altijd precies op tijd thuis, geen biertjes drinken, niet roken.

Allemaal gespeeld dus, fake. Dave haastte zich om thuis te komen. Zou ze echt voor die kerel geposeerd hebben? Een paar dagen later was Sonja bezig zich gereed te make om wat te gaan winkelen. Dat deed ze vaker de laatste tijd, zich gewoon wat verwennen. Ze had laatst al mooi ondergoed gekocht om daarmee Henk te verrassen en wilde nu eens kijken voor een paar leuke schoenen. Het was nog steeds mooi weer en ze voelde zich geweldig. Zelfverzekerder over haar uiterlijk en over haar persoon.

Omdat ze net buiten het dorp woonden in een vrijstaande woning was ze altijd wat voorzichtig. Ze keek eerst goed wie daar stond. De vriend van haar zoon Rob. Wat moest die nou? Rob was nog naar school.

Zeker iets afgeven of zo. Hij had een rugzakje in zijn hand. Ze opende de deur en vroeg glimlachend: Rob is nog op school, hoor. Alsof niemand hem daar mocht zien staan.

Is er iets bijzonders? Dit was niets voor Dave. Zou er iets aan de hand zijn? Er was kennelijk echt iets aan de hand, dacht Sonja en ze keek hem bezorgd aan terwijl ze ook maar een slokje fris nam.

Dave haalde zijn rugzakje open en haalde een iPad te voorschijn. Hij schakelde hem in, en omdat hij er al eerder mee bij hun thuis was geweest vond hij gelijk het netwerk om contact met het internet te maken. Kennelijk van u afkomstig want uw naam staat eronder. Verbaasd nam Sonja de iPad aan en keek naar wat Dave liet zien.

Dave lette zorgvuldig op haar gezicht, haar reactie was belangrijk. Haar reactie stelde hem echter gerust: Dave had haar haar eigen antwoord op de mail van die Roberto laten zien. Ik was gewoon wat aan het googelen. U bent altijd zo netjes, en van de kerk en zo. Sonja zat hem wezenloos aan te kijken, ze voelde de wereld om haar heen wegzinken. Dave leek haar antwoord te negeren. Mevrouw Veenendaal zal natuurlijk niet zeggen dat zij dat is. Dus wie te vragen? Dus dacht ik plotseling: Wie beter dan hij?

Henk Veenendaal weet natuurlijk precies hoe zijn vrouw er zonder kleren en zo uitziet. Waarschijnlijk niet natuurlijk, want u doet toch niet zulke dingen he? Hoe kan ik nou ooit weten of u dat bent als ik alleen maar uw woord heb? U zegt dat u dit niet bent, maar u lijkt er toch wel op. Hoe kan ik het nou ooit zeker weten? De toon van zijn woorden veranderde plotseling.

Hard, geen tegenspraak duldend. Helemaal, naakt, bloot, begrijpt u? Ik heb alle email adressen hier opgeslagen en ik kan het zo vanaf een anoniem adres versturen. Makkelijk zat, als je dat liever wilt. Het ging veel beter dan gedacht, mevrouw Veenendaal was in gedachten al bezig met het verbergen van wat ze moest doen. Dave had zijn plan echter goed uitgedacht. Dat zei hij vorige week nog. Ik zet een geil muziekje op en dan ga je je dansend, langzaam, vooral langzaam en sexy uitkleden.

En je doet precies wat ik zeg. Dave zette met zijn iPad een geil nummer aan en zette de versterker aan, zodat het draadloos via de muziekinstallatie van de familie Veenendaal werd afgespeeld. Hij knoopte een paar knoopjes van zijn hemd los en de knoop van zijn broek omdat de erectie die zich nu ontwikkelde begon te knellen.

Sonja probeerde een lachje op haar gezicht te krijgen, maar het was meer een grimas, een angstige grimas van een vrouw die wist dat ze misbruikt werd. Langzaam begon ze op de maat van de muziek haar heupen wat te bewegen terwijl ze de knoopjes van haar blouse een voor een losknoopte.

Dave zag de zware borsten gevangen in een luxe donkergekleurde BH tevoorschijn komen. Ze draaide zich al heupwiegend om en liet de blouse over haar schouders naar beneden zakken en trok hem daarna uit. Nu had Dave zicht op de blanke, vlezige rug. Een vetrandje puilde over de band van haar rok en BH. Haar rug was bloot op het BH bandje na. Onzeker wat ze daar mee moest liet ze het maar naast haar op de grond vallen. Zoals opgedragen bedekte ze haar borsten met haar handen en draaide ze zich om.

Ze keek naar het verlekkerde gezicht van deze jongen, net geen puber meer, die zich ontpopt had tot haar kwelgeest. Vol schaamte stond ze daar terwijl Dave haar verlekkerd met zijn ogen verslond. Hij had nog nooit eerder een meisje volledig naakt gezien, en zeker geen vrouw van middelbare leeftijd. Het voelde goed om deze nette vrouw volledig in zijn macht te hebben. Hij aaide zacht over zijn ontblote tepels om zijn genot verder te verhogen.

Ze sloot haar ogen, van schaamte, maar ook om zich te af te sluiten van de wereld, van de werkelijkheid. Ze voelde de prikkeling in haar borsten zich door haar lichaam verspreiden. Ze waren opvallend blank met stevige tepels op een groot roze tepelhof. Door het gewicht en haar leeftijd waren de borsten wat gaan hangen, maar de tepels op een mooi groot rose tepelhof priemden nog trots naar voren. Nu bood ze haar borsten waar ze zo trots op was aan deze jongen.

Ze probeerde zelfs daarbij te lachen, zoals haar was opgedragen maar ze voelde zich heel anders. Dat leek Dave echter niet te deren, integendeel. Ja zo, zo kan ik die uiers van je goed bewonderen. Vond die Roberto ze ook zo lekker geil, en die slome, zuigt die wel eens aan die lange spenen van je? Dave nam de tijd om haar goed op te nemen. Haar getinte gezicht met die zomersproetjes, de zachte witte, wat gebolde buik en daarboven die borsten.

Hij moest zich bedwingen om er niet gelijk aan te voelen. Sonja voelde dat haar benen begonnen te trillen. Hij wilde meer, veel meer. Gehoorzaam klauterde Sonja van het tafeltje. Moest ze dit werkelijk doen?

Maar voor ze ja of nee kon zeggen greep Dave haar hoofd vast en boog het richting zijn borst. Zijn handen betastten begerig de zachtheid van haar borsten. Eerst voorzichtig de zijkanten, onder haar lichtbehaarde oksels en daarna wat ruwer over de volheid van het blanke weefsel.

Hij gromde van genot. Dit was geiler dan in zijn geilste dromen. Hij kneep voorzichtig in de tepels en borsten wat bij Sonja een reactie teweeg bracht.

Ze voelde de prikkeling opnieuw door haar lichaam stromen, ondanks haar schaamte en walging die ze voelde. Een klein kreetje ontsnapte aan haar lippen. Haar tong beroerde zachtjes het donkere tepeltje van deze jongen. Wat voelde dit heerlijk, die zachte borsten in zijn handen en dat geile tongetje op zijn tietjes.

Dave voelde alsof hij zo kon klaarkomen, zo geil was het om deze ouwe sloerie te voelen likken terwijl haar tieten betastte. Nerveus wurmde ze de rits naar beneden. Een Bjorn Borg onderbroek, net als haar zoon, zag ze. In die broek voelde ze zijn erectie. Was het werkelijk weerzin die ze voelde? Dat een knappe jonge vent zo opgewonden van haar kon raken bracht haar in verwarring. Dave tilde even zijn kont op zodat ze zijn onderbroek naar beneden kon trekken.

De penis van deze jongen was monsterlijk groot. En hij stond op spanning. Dit was erger dan ze zich had kunnen voorstellen, als ze zich al wat had willen voorstellen. Sonja wist niet wat ze voelde. Aarzelend bracht ze haar hand om die enorme penis met die dikke aderen erop.

Ze voelde het bloed onder de dunne huid kloppen. Het voelde als een paal, een stevige maar levende paal. Ze trok aan het vel en daar kwam die paarse, glimmende glans tevoorschijn, nat van het voorvocht. Sonja voelde nu even wat controle, ondanks dat ze al die vuile praat over haar heen kreeg. Een kort gevoel van macht. Ritmisch trok ze de huid van zijn keiharde mannelijkheid heen en weer. Dave begon zwaar te hijgen. Opnieuw voelde ze wat macht, zij kon deze jongen geil maken, zij, Sonja met haar 44 jaar geilde een jongen op van amper 18 jaar.

Ze voelde dat ze hem kon doen klaarkomen. Ga staan en trek die kleren, langzaam uit, strippen, geil strippen moet je voor me. Ze probeerde verleidelijkheid in haar bewegingen te krijgen. Ze ritste haar rok open terwijl ze haar heupen op de muziek bewoog. Ze draaide zich om zodat ze met haar rug naar Dave stond gekeerd en liet de rok een stukje zakken, haalde hem weer op en weer een stukje verder naar beneden.

Zoals ze het zich herinnerde van de seksfilms die haar Henk haar wel eens liet zien. Verleidelijk legde ze haar handen op haar billen, wreef daar over en bracht toen haar handen voor haar kruis. Ze begreep heel goed dat ze zich volledig bloot moest geven, zich volledig naakt moest tonen aan deze kwelgeest. En wat nog meer?

Ze dacht er niet aan, dat zou ze nooit doen, nee nooit. Dave vond het geweldig om door het doorschijnend gaas de bilspleet te zien, de dikke billen en daaronder de contouren van de schaamlippen.

Wiegend op de muziek. Daar zag hij de volledige naaktheid van haar achterwerk. De vlezige billen, de donkere spleet, de haartjes van haar kut. Met haar slipje halverwege haar bovenbenen draaide ze zich om, legde haar handen in haar nek en wiegde haar heupen terwijl ze probeerde om aan niets te denken.

Dave verslond haar met zijn ogen. Daar op nog geen meter voor hem stond deze ouwe teef op een tafeltje, naakt op een paar geile kousen na, haar vette tieten zwaaiend en een donker behaarde kut die hij haast kon ruiken.

Ja, hij kon die geile kut ruiken dacht hij. Hij pakte haar hoofd beet met beide handen en bracht het naar zijn pik. Sonja probeerde zich te verzetten, maar het was hopeloos. Langzaam naderde haar gezicht, haar mond dat vreselijk grote geslacht.

Ze rook het geil toen ze op nog slechts een paar centimeter verwijderd was van zijn geslacht. Met een snik opende Sonja haar mond en probeerde ze de eikel in haar mond te krijgen. Voor Dave was het een heel nieuwe sensatie. Hij was nog nooit verder gekomen dan om zichzelf af te trekken voor de computer.

En nu werd hij door een ervaren vrouw gepijpt. Opnieuw voelde ze een pervers gevoel van voldoening omdat ze in staat was een jongen van die leeftijd zo op te winden, zodat het leek alsof niet hij, maar zij, Sonja, in controle was.

Ze haalde adem en nam toen de eikel in haar mond, en probeerde de keiharde penis zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Vrijwillig maakte ze neukbewegingen met haar mond, om te zien hoe ze Dave seksueel kon beheersen. De staaf was hard, harder nog dan die van Roberto.

En dikker, groter, hij leek veel groter. Beschaamd bedacht ze dat ze expert aan het worden was. Binnen een paar weken was dit de derde penis die ze bevredigde met haar mond. Vanwege haar onderdrukte schuldgevoelens had ze extra haar best gedaan om Henk te bevredigen, ook oraal.

Ze vond het zo lief om hem te horen kreunen, maar haar man had duidelijk het kleinste geslacht van het trio. Dave legde zijn hand op haar achterhoofd om het ritme aan te geven. Steeds sneller ging ze heen en weer. Het kreunen van Dave wond haar op, ondanks de beschamende positie waarin ze zich bevond: Dave kapte het af.

Hij wilde niet klaar komen, hij wilde die geile kut voelen. Bukken, zo diep mogelijk bukken, grijp je enkels vast. Gebukt, met haar achterste naar Dave en haar borsten hangend. Ze voelde zich minder dan een hoer. Hoeren lieten dit niet toe, dat wist ze zeker. Maar Dave vond het prachtig om die uiers te zien bungelen. Maar Dave wachtte er niet eens op, hij greep haar billen en trok ze uit elkaar.

Sonja zette haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar en greep naar haar enkels. Dave ging met zijn vingers van onder haar ruggengraat door de bilspleet, wreef even zacht over het poepgaatje en vond toen de zachtheid van haar geslacht. Niet alle vrouwen schoren kennelijk hun schaamhaar bedacht hij. Sonja had zelfs wat haar onder haar oksels. Ze hield haar adem in, wachtend op het onvermijdbare. Dave duwde gelijk twee vingers in haar vagina en begon neukbewegingen te maken.

Dat miste niet het bedoelde effect. Dave nam er de tijd voor toen hij merkte dat zijn slachtoffer daadwerkelijk geil werd. Ze kon niet verhinderen dat haar ademhaling versnelde en er nu vocht uit haar spleetje begon te druipen. Dave merkte tot zijn genoegen dat zijn hand natter werd van het geil van deze teef. Zeg dat je het lekker vindt, geile teef! Nee, ze wilde niet toegeven, ze wilde hem niet smeken om door te gaan.

Maar nog sneller ging de beweging in haar kutje. Even hield hij op om een derde vinger toe te voegen. Dat was teveel voor Sonja.

Zonder het te weten had Dave de G-spot gevonden en beleefde Sonja haar eerste ejaculatie. Een golf vocht droop, nee spoot uit haar neukspleet. En nog een, en nog een! Er leek geen eind aan te komen. Ze moest nu overeind komen, anders viel ze nog flauw, overmand door dit onbekende gevoel. Jij gaat mij lekker pijpen. Ze kreeg weer die vreselijk dikke pik in haar mond. Lik maar aan mijn eikel. De bewegingen over haar clitje zorgden ervoor dat ook zij steeds geiler werd, of ze wilde of niet.

Hij kon zich niet langer inhouden. Na praktisch elke les zou hij zijn leerlinge hebben verkracht. Ook moest ze een keer met hem mee naar het strand, waarbij ze zich in de auto al moest uitkleden.

Het meisje durfde de gebeurtenissen aan niemand op te biechten, maar werd geholpen door een vriendin, die seksueel getinte berichten van de leraar op haar telefoon aantrof. De moeder van de vriendin trok vervolgens aan de bel bij de politie, waarna de man werd opgepakt.

Hoewel de man claimt dat het meisje verliefd op hem was, eist de advocaat van het meisje een schadevergoeding. Ze begon met paardrijden toen ze nog maar vijf jaar oud was.

Sindsdien durft ze niet meer op een paard te zitten. Ze durft ook niet meer alleen over straat lopen. De andere medewerkers van de manege reageren zeer verbaasd. Blijkbaar omdat hij in de gevangenis zat, maar dat hoorden we pas achteraf. Ik heb nooit iets gemerkt en kan dan ook geen verkeerd woord over hem zeggen.

We zien regelmatig aparte drugsberichten langskomen, maar een drugsvangst in Koeweit spant voorlopig de kroon: Al Arabiya beweert dat ze beslag hebben gelegd op een 'postduif', die pillen meedroeg, onder andere via een zakje op zijn rug. De Koeweitse krant Al-Rai meldt dat de douane-ambtenaren de duif in de gaten kregen toen hij vanuit Irak naar het land kwam vliegen.

Ze vingen het beestje boven een gebouw in de buurt van de douane-afdeling. Het stond woensdagochtend maar heel even online, maar dat maakt het niet minder grappig. Op de site van de Telegraaf stond waarschijnlijk dankzij een stagiair een giga-fotoblunder. Bij het bericht over de op jarige leeftijd overleden dj Robert Miles stond abusievelijk een foto van de jarige! Een op het oog onbegrijpelijk blunder. Maar als je de zoekterm 'Robert Miles' intoetst op ANP-Foto wordt direct duidelijk hoe de jarige blanke dj verward kon worden met de jarige zwarte despoot.

Dus de stagiair was niet alleen onnozel, maar ook nog vreselijk lui. Het gebeurt de laatste jaren steeds vaker dat, vooral op internetredacties en op social media, de verkeerde foto bij een overleden persoon wordt gezet. Wij zochten er een paar op. Amper binnen in het hotel in Chinese stijl, waren ze de werkelijke wereld al vergeten. Twee dagen later was één ding duidelijk: Dat is de ervaring van de familie Besselink, een gezin met twee kinderen, in Phantasialand. De vier mochten namens Metro naar Phantasialand bij Keulen, het pretpark dat door de achterban van fansite Parkscout is uitgeroepen tot beste pretpark van Duitsland.

Allemaal hadden die zich aangemeld na een prijsvraag van Phantasialand en Metro. De pretparktesters maken deel uit van een serie en sluiten de reeks af. Twee weken geleden kon je op Metronieuws. Vorige week was het de beurt aan het jonge stel Lisa en Lars.

Informatie over Phantasialand vind je hier. Iedereen die ooit de filmreeks The Terminator heeft bekeken, is bekend met het rode robotoog van hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger. Hoewel het een sciencefictionverhaal betreft, staat de film helemaal niet zo ver meer van de werkelijkheid.

De Canadese filmmaker Rob Spence, ook wel 'Eyeborg' genoemd, heeft namelijk een camera in zijn oogkas en is zeker nog niet klaar met experimenteren.

Metro World News sprak met hem over dit unieke project. Als tiener verloor Spence zijn oog toen hij op een stapel mest schoot en zichzelf raakte met het geweer. Jaren later maakte hij de bijzondere keuze om zijn zichtloze oog te laten vervangen door een digitale camera. Hoewel de camera niet verbonden is aan zijn hersenen, geeft het hem wel een unieke kans om de wereld letterlijk vanuit zijn oogpunt te laten zien. De derde zondag van juni geeft sommigen behoorlijk wat Vaderdag-stress.

Komende zondag de 17e is het weer zover…. Tim, Armand en Victor zijn de vaders van Beer in a Box, de speciaalbier startup en zij schieten graag te hulp met wat volgens de drie de allerslechtste cadeau-ideeën zijn. Maar oplossingsgericht als de mannen zijn, is nummer 10 hét idee voor Vaderdag Bij verzamelingen denken we vaak de klassieke varianten postzegels, stenen, voetbalplaatjes. Maar het kan een stuk extremer en wilder dan dat. Een van de meest absurde collecties ter wereld vind je in de schatkamer van Steve Santini.

Met verschillende apparaten zou hij je op de pijnbank kunnen leggen. Dat wil de jarige Brit gelukkig niet. Hij hoopt namelijk zijn eigen museum te openen, waarna alle bottenbrekers en spieruitrekkers voor iedereen te zien zijn. Maar inmiddels heb ik heel veel variatie. Bijvoorbeeld een roller met scherpe ijzeren spikes. Deze werd dan over het uitgerekte lichaam van ondervraagden gerold.

Ook heb ik een ijzeren masker met schroeven naar binnen toe op de plek waar je ogen zitten. Hiermee werden de ogen in een klap vernietigd. Gordon Ramsay staat niet alleen bekend om zijn kookkunsten, maar ook om zijn zeer grove taalgebruik.

Niet alleen naar zijn eigen werknemers, restauranthouders die hij uit de brand probeert te helpen of kandidaten van Masterchef durft hij uit te halen. Ook mensen die hem op Twitter foto's van hun producties toesturen moeten eraan geloven. Hoewel hij de scheldwoorden en vooral de stortvloed aan 'fucks' digitaal achterwege laat, ben je ook hier niet veilig voor een tirade van Ramsay. Van ontbijt tot lasagne; geen een keukencreatie blijft de kritiek bespaard.

In Rusland worden wel vaker bijzondere dingen verzonnen. Nu is er in de hoofdstad Moskou een ware zeemeerminnenacademie opgericht. Russische vrouwen kunnen er met kleurige staartvinnen baantjes trekken om gezond en fit te blijven. Een meisjesdroom die uitkomt voor sommigen. Schildpad Omsin moest een operatie van ongeveer zeven uur ondergaan.

Dierenartsen in Thailand hebben tijdens een operatie bij een groene zeeschildpad bijna munten aangetroffen in het dier. Toen de schildpad werd gevonden, kon het dier nauwelijks nog zwemmen door het gewicht van de munten. De zeven uur durende en nooit eerder uitgevoerde operatie was uiteindelijk succesvol.

De artsen verwachten dat schildpad Omsin binnen een maand weer is hersteld. Een pornocollectie die maar liefst zesduizend kilo weegt, je zou zeggen dat het in het internettijdperk niet meer nodig is. Maar dat het ook nog eens heel gevaarlijk kan zijn, bewijst een jarige man uit Japan.

Hij werd dood gevonden onder kilo aan gewaagde tijdschriften. Zijn collectie is hem fataal geworden. Hoe hij precies onder de enorme hoeveelheid papier terecht is gekomen, is niet bekend.

Er zijn twee scenario's bij de politie. De man heeft ofwel een hartaanval gehad, en is daardoor gevallen waarna hij de stapels tijdschriften over zich heen kreeg. Of hij is overleden door het enorme gewicht van al het pornografisch materiaal. Bij de vluchtelingenhulporganisatie Refugee Aid From Taunton Raft keken ze deze week raar op, tijdens het uitmesten van een paar dozen.

Tussen alle gedoneerde kleren, midden in een paar sokken, stuitten de medewerkers op een flinke smak geld. Maar liefst duizend pond dik 1.

Het ging dus niet om een paar verloren muntjes, die de organisatie wel vaker tegenkomt.

Lekkeremeiden nl lekkere cutjes


groffe sex meiden die zich uitkleden

Prive sexfeest kutbeffen


groffe sex meiden die zich uitkleden