Gladde pik pijpen in het bos

gladde pik pijpen in het bos

.

Neuk me kutje escort 60 euro

Ze kwam weer voor me staan en trok mijn shirt over mijn hoofd en pakte mijn beide handen vast en bracht deze naar mijn rug. Waar ik deze vervolgens moest houden.. Gevolgd door het losklikken van haar bh.. Sprak ze me toe. Ze ging door haar knieën e n trok in 1 keer zowel mijn sportbroekje en boxer naar beneden, alsof mijn lul bevrijd werd sprong deze als het ware vooruit.. Hmm dat smaakt goed zei ze terwijl ze me zwoel in de ogen keek.. Haar benen gebogen met haar voeten op de grond en met 1 arm ondersteunde ze haar lichaam zodat ze een beetje half overeind bleef zitten..

Daar stond ik dan, met een keiharde pik en mijn handen op mijn rug te kijken hoe Mieke lekker met zichzelf begon te spelen. Ondertussen zag ik haar blik steeds wilder worden, haar vingers masseerde in een ronddraaiende beweging haar clitje, dit wisselde ze af met 2 vingers die ze haar kutje in liet glijden.

Dit beeld vergeet ik nooit meer en het voelde alsof op dat moment 1 enkele aanraking met mijn erectie genoeg was om klaar te komen. Ik speelde het spel nog altijd mee het ik wist dat dit de ontlading later alleen maar groter zou maken. Tussen het steeds intenser wordende kreunen van Mieke hoor ik haar ineens zeggen, hmmm… lik me…. Dit was het startsein dat ik in actie mocht komen.. Met mijn vingers duwde ik haar lipjes zachtjes opzij waardoor haar opgezwollen clitje goed zichtbaar en bereikbaar werd… plagerig langzaam liet ik mijn tong er langs op glijden.

Ze werd gek van geilheid en merkte aan de onrust in haar lijf dat een orgasme wel aanstaande was maar ik haar te weinig stimuleerde om het tot een hoogtepunt te brengen, en dit was precies wat ik wilde, haar orgasme zo lang mogelijk uitstellen om hem zo intens mogelijk te maken. Om hier voor te zorgen wisselde ik het likken aan haar clitje geregeld af met 2 vingers die op en neer lekker langzaam haar kutje in gaan.

Mijn mond was inmiddels al verzadigd met haar heerlijke vocht en ik merkte dat ze het nu echt niet lang meer ging houden. Terwijl mijn vingers nog op en neer gleden bewerkte ik tegelijkertijd haar clitje mijn mijn tong. Nu iets sneller als voor heen.

Ik hoorde haar ademhaling versnellen haar lichaam begon te kronkelen van genot en het kreunen werd een stuk luider. Hmmm Jaaah, enkele seconden later kwam ze wild schokkend klaar en ze schreeuwde het uit van genot.

Haar lichaamsappen dropen werkelijk langs mijn vingers en met mijn tong likte ik hier nog een behoorlijke hoeveelheid van op dit vervolgens met een innige tongzoen met haar te delen.. Zo lekker ben ik nog nooit gelikt, zei ze me terwijl ik in inmiddels op mijn rug naast haar in het gras lag. Doordat ik aardig geconcentreerd bezig was geweest om haar aan een geweldig hoogte punt te geven was de spanning in mijn lul gelukkig een klein beetje gezakt.

Hij was nog altijd verre van slap maar keihard was hij ook niet meer. Dit duurde echter niet lang want al snel gleed haar hand over mijn been richting mijn kruis. Ik keek opzij en terwijl ze mee aan keek pakte haar hand mijn lul stevig beet.

Tergend langzaam liet ze hem door haar hand glijden. Ze zorgde ervoor dat hij weer goed hard werd en ze zelf nog even de tijd had om bij te komen van haar intense hoogtepunt. Laat staan nu, ik krijg er van opwinding nog net hmm ja lekker uit. Zij is dan met haar mond al onderweg naar beneden. Kleine kusjes op mijn borst en buik, ik voel hoe haar warme lichaam langs mijn pik op glijdt en hoe ze uiteindelijk kleine kusjes begint te geven op lul. Met haar hand houdt ze hem iets opzij zodat ze met haar mond onderaan kan beginnen.

Steeds verder kruipt haar mond omhoog richting mijn flink opgezwollen eikel. Na enkele kusjes voel en zie ik hoe ze nu ook haar tong begint te gebruiken, eerst zachtjes rond mijn eikel en even later likt ze aan mijn lul alsof het een ijsje is. Lange halen zachtjes van onder naar boven terwijl ze me bloedgeil aankijkt. Het trucje dat ik daarvoor bij haar uithaalde krijg ik nu keihard terug, normaal gesproken lastig maar door mijn zaadlozing al eerder op de dag kon ik het nu volhouden om niet meteen klaar te komen.

Ze plaagt me met kusjes en likjes maar nog steeds is mijn lul nog niet binnengedrongen tot haar mondje. Tot het moment dat ze haar lippen tegen het topje van mijn eikel drukt, eerst voel ik hoe haar tong nog cirkelende bewegingen maakt en vervolgens glijd mijn keiharde paal langzaam haar heerlijk warme mondje in, ze zuigt zachtjes om haar lippen er lekker strak omheen te houden.

Hmm wat is dit heerlijk! Heel rustig beweegt ze haar hoofd op en neer en enigszins tot mijn verbazing glijd mijn toch behoorlijk grote lul keer op keer bijna helemaal haar mondje in. Om af en toe even op adem te komen haalt ze hem uit haar mond en trekt ze me zachtjes af. Telkens als ze haar mond weer vult met mijn pik is het tempo net wat hoger als de keer daarvoor. De spanning in mijn lijf is inmiddels zo goed als onhoudbaar en die kan er maar op 1 manier uit. Een heftig hoogtepunt is dan ook aanstaande.

Ik begin harder te kreunen en mijn ademhaling versneld. Hieraan merkt ook Mieke dat het niet lang meer zal duren voor haar mondje zich zal vullen met mijn warme zaad. Ze voert het tempo nog eens op en pijpt me binnen een tiental seconden naar een ongekend hoogtepunt, ik schreeuw het uit en voel hoe flinke stralen warm zaad opvolgend mijn lul uit spuiten.

Met enige moeite slikt Mieke de hele lading door. Ik geniet intens en ben dermate buiten adem dat ik minuten lang geen woord uit kan brengen. Terwijl ik lig uit te hijgen kruipt Mieke tegen me aan en fluistert in mijn oor: Ondertussen glijdt haar hand alweer richting mijn kruis. Zachtjes masseert ze mijn ballen en streelt ze mijn pik terwijl de laatste druppels zaad nog maar net naar buiten zijn gekomen.

Bij de eerste aanraking trilt mijn hele lichaam, zo net na mijn hoogtepunt is het allemaal erg gevoelig. Langzaam begint ze me af te trekken om hem weer in vol ornaat te krijgen, bij elke keer dat haar hand op en neer beweegt voel ik hem een heel klein beetje harder worden. Intussen laat ik mijn hand richting haar kutje glijden, haar stimuleren om lekker nat te worden blijkt verre van noodzakelijk, al bij de eerste keer dat mijn vingers tussen haar lipjes door glijden voel ik dat ze kletsnat is..

Hij is nu weer in flinke toestand en helemaal klaar om bij Mieke naar binnen te dringen. Ze staat op en loopt vlug richting de dichtstbijzijnde boom op een meter of 5 afstand en gaat er voorover licht gebogen tegen aan staan. Dit maakt haar nog geiler dan dat ze al is, ze duwt elke keer als mijn pik naar binnen glijdt haar kontje gewillig op het ritme naar achter waarmee ze aan wil geven dat ze harder en dieper genomen wil worden.

Ik beantwoordt dit door het tempo wat op te voeren en mijn pik telkens zo diep mogelijk in haar te steken. Het kletsen van haar billen tegen mijn benen overstemt het nu nog zachte gekreun van ons beide. Mijn handen hebben inmiddels haar heupen verlaten en omsluiten nu beide 1 van haar lekkere volle tieten.

Haar tepels zijn hard en gezwollen van opwinding en de licht masseerde bewegingen van mijn handen lijken dit alleen maar meer te stimuleren. Haar kreunen wordt luider haar ademhaling wordt sneller en het lijkt erop dat haar kutje als maar natter wordt. Ik deed me T-shirt aan en liep naar beneden waar ik op me gemak wat boterhammen naar binnen werkte en wat vruchtensap dronk. Normaal doe ik niet zo overdreven gezond hoor maar moest vandaag wel een stukje fietsen dus kan wel wat extra vitamientjes gebruiken.

Mijn broer en de rest van de familie lagen nog op bed. Ik vulde me button met limonade siroop en pakte me fiets uit de schuur. Na me banden te hebben gecontroleerd sprong ik op de fiets en reed naar Jeroen. Het was in middels al weer 9. Bij Jeroen aangekomen parkeerde ik mijn fiets tegen de schuur in de tuin en liep door de achter deur naar binnen.

Jeroen zat daar met zijn moeder aan tafel. Ik begroete ze beide en ging ook zitten. Zonder iets te vragen schoof zijn moeder me een kop toe.

We praten wat over de route en over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Naar een half uurtje vonden we ‘t tijd om te vertrekken en stonden we op. Ik liep achter Jeroen aan naar buiten en bekeek vlug even zijn lekker strakke kontje. Zijn fiets stond al klaar in de tuin en al snel waren we op weg.

Naar een paar uurtjes flink te hebben door getrapt. Zochten in het bosrijke gebied waar we waren naar een beschut plekje want het was behoorlijk warm. Bij een klein grasveldje wat een beetje beschut en er wat verlaten bij lag. We plaatste onze fietsen tegen een boom en gingen beide op het gras zitten en dronken wat uit onze buttons. Verderop was het fiets pad waar af en toe mensen voor bij fietsten Jeroen rekte zich even uit en deed zijn shirt uit en ging vervolgens achter over in het gras liggen.

Ik zat naast hem en keek naar zijn gladde gespierde borst. Hij nodigde mij ook uit om naast hem te komen liggen wat me ook wel wat leek en ik deed ook mijn shirt uit en liet me achter over in het gras vallen. Zachtjes bries een koele wind over me blote bovenlijf wat verfrissend aanvoelde. We praten over allerlei dingen.

Naar en tijdje viel ons gesprek stil. Ik stond op en zij hem dat ik even moest pissen. Hij liep achter me aan en zei dat hij ook al een tijdje moest. Ik haalde me pik uit me broek. Jeroen ging naast me staan en deed het zelfde. Ik keek ongegeneerd naar Jeroens pik die behoorlijk groot was. Ik vond het eigenlijk eigenlijk wel leuk om hem zo te zien pissen. Jeroen zag dat ik naar zijn pissende pik keek en zei. Vind je hem mooi.

Ik keek hem verrast aan en zei. Stotterend dat ik het wel een mooi gezicht vond om hem te zien pissen. Hij lachte, Ik heb zin om me af te trekken zei hij. Ik wist even niet wat ik hoorde. Eu ja ik ook wel eigenlijk. Hij keek me grijnzend aan.

We liepen naar een wat beschut plekje in het bos en Jeroen deed daar als eerste zijn wielrenners broek naar beneden. Door dat ik achter hem stond zag ik als eerste zijn mooie gladde en stevige billen. Hij draaide zich om en schopte zijn broek helemaal uit. Op zijn schoenen na stond hij naakt voor me zijn pik stond kaarsrecht langs zijn gespierde buik omhoog.

Ik kon het niet geloven wat er gebeurde. Doe jij niet mee zei hij. Ik keek hem aan en knikte en ik trok ook snel me broek uit. Me pik stond al lekker stijf en stond fier omhoog. De koele wind blies langs me ballen wat lekker aan voelde. Jeroen was zich zelf al zachtjes aan het rukken. Ik keek gefascineerd naar zijn harde pik die door zijn hand gleed terwijl ik me zelf ook begon te trekken. Jeroen ging op de grond liggen en keek me vragend aan.

Ik legde me zelf vlak naast hem neer die nu ook duidelijk naar mij pik keek. Ik wilde meer en dacht eigenlijk dat Jeroen dat ook wel zou willen en vroeg hem of ik hem mocht aftrekken. Hij keek me aan en knikte goed lijkt me lekker Hij stopte met trekken en stopte zijn beide handen onder zijn hoofd.

Ik pakte zijn harde pik beet en liet hem zachtjes door me handen glijden. Jeetje, wat had hij een lekkere harde lul. Zijn pik voelde stevig en lekker warm aan.

Hij was niet besneden en bij elke ruk werd zijn mooie rozige eikel ontbloot. Jeroen kreunde zachtjes en zei je doet het best lekker.

Met mijn andere hand streelde ik zijn ballen. Zijn zak was lekker groot en voelde zacht aan. Uit zijn eikel droop een druppel voor vocht. Die langs zijn paarsblauwe eikel zachtjes naar beneden gleed. Er volgde nog een druppel. Ik vond dat een geil gezicht. Ik zakte met me hoofd naar zijn pik en likte de druppel van zijn eikel. Jeroen zij niks en liet me mijn gang gaan.

Ik onsloot met mijn lippen zijn eikel en begon er aan te zuigen. Hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. Langzaam liet ik zijn pik steeds verder in me mond glijden. Wat was dit lekker. Eindelijk lag ik hem nu echt te pijpen. Ik kon gewoon niet wachten tot hij zijn zaad in me mond zou spuiten. Ik wilde het nu wel is echt proeven. Hoe zijn klodders zaad smaakte.


gladde pik pijpen in het bos

.
Gratis tantra massage super geil wijf


Dit was het startsein dat ik in actie mocht komen.. Met mijn vingers duwde ik haar lipjes zachtjes opzij waardoor haar opgezwollen clitje goed zichtbaar en bereikbaar werd… plagerig langzaam liet ik mijn tong er langs op glijden.

Ze werd gek van geilheid en merkte aan de onrust in haar lijf dat een orgasme wel aanstaande was maar ik haar te weinig stimuleerde om het tot een hoogtepunt te brengen, en dit was precies wat ik wilde, haar orgasme zo lang mogelijk uitstellen om hem zo intens mogelijk te maken.

Om hier voor te zorgen wisselde ik het likken aan haar clitje geregeld af met 2 vingers die op en neer lekker langzaam haar kutje in gaan. Mijn mond was inmiddels al verzadigd met haar heerlijke vocht en ik merkte dat ze het nu echt niet lang meer ging houden.

Terwijl mijn vingers nog op en neer gleden bewerkte ik tegelijkertijd haar clitje mijn mijn tong. Nu iets sneller als voor heen.

Ik hoorde haar ademhaling versnellen haar lichaam begon te kronkelen van genot en het kreunen werd een stuk luider. Hmmm Jaaah, enkele seconden later kwam ze wild schokkend klaar en ze schreeuwde het uit van genot. Haar lichaamsappen dropen werkelijk langs mijn vingers en met mijn tong likte ik hier nog een behoorlijke hoeveelheid van op dit vervolgens met een innige tongzoen met haar te delen.. Zo lekker ben ik nog nooit gelikt, zei ze me terwijl ik in inmiddels op mijn rug naast haar in het gras lag.

Doordat ik aardig geconcentreerd bezig was geweest om haar aan een geweldig hoogte punt te geven was de spanning in mijn lul gelukkig een klein beetje gezakt. Hij was nog altijd verre van slap maar keihard was hij ook niet meer. Dit duurde echter niet lang want al snel gleed haar hand over mijn been richting mijn kruis. Ik keek opzij en terwijl ze mee aan keek pakte haar hand mijn lul stevig beet.

Tergend langzaam liet ze hem door haar hand glijden. Ze zorgde ervoor dat hij weer goed hard werd en ze zelf nog even de tijd had om bij te komen van haar intense hoogtepunt.

Laat staan nu, ik krijg er van opwinding nog net hmm ja lekker uit. Zij is dan met haar mond al onderweg naar beneden. Kleine kusjes op mijn borst en buik, ik voel hoe haar warme lichaam langs mijn pik op glijdt en hoe ze uiteindelijk kleine kusjes begint te geven op lul.

Met haar hand houdt ze hem iets opzij zodat ze met haar mond onderaan kan beginnen. Steeds verder kruipt haar mond omhoog richting mijn flink opgezwollen eikel. Na enkele kusjes voel en zie ik hoe ze nu ook haar tong begint te gebruiken, eerst zachtjes rond mijn eikel en even later likt ze aan mijn lul alsof het een ijsje is. Lange halen zachtjes van onder naar boven terwijl ze me bloedgeil aankijkt. Het trucje dat ik daarvoor bij haar uithaalde krijg ik nu keihard terug, normaal gesproken lastig maar door mijn zaadlozing al eerder op de dag kon ik het nu volhouden om niet meteen klaar te komen.

Ze plaagt me met kusjes en likjes maar nog steeds is mijn lul nog niet binnengedrongen tot haar mondje. Tot het moment dat ze haar lippen tegen het topje van mijn eikel drukt, eerst voel ik hoe haar tong nog cirkelende bewegingen maakt en vervolgens glijd mijn keiharde paal langzaam haar heerlijk warme mondje in, ze zuigt zachtjes om haar lippen er lekker strak omheen te houden.

Hmm wat is dit heerlijk! Heel rustig beweegt ze haar hoofd op en neer en enigszins tot mijn verbazing glijd mijn toch behoorlijk grote lul keer op keer bijna helemaal haar mondje in. Om af en toe even op adem te komen haalt ze hem uit haar mond en trekt ze me zachtjes af. Telkens als ze haar mond weer vult met mijn pik is het tempo net wat hoger als de keer daarvoor. De spanning in mijn lijf is inmiddels zo goed als onhoudbaar en die kan er maar op 1 manier uit.

Een heftig hoogtepunt is dan ook aanstaande. Ik begin harder te kreunen en mijn ademhaling versneld. Hieraan merkt ook Mieke dat het niet lang meer zal duren voor haar mondje zich zal vullen met mijn warme zaad. Ze voert het tempo nog eens op en pijpt me binnen een tiental seconden naar een ongekend hoogtepunt, ik schreeuw het uit en voel hoe flinke stralen warm zaad opvolgend mijn lul uit spuiten.

Met enige moeite slikt Mieke de hele lading door. Ik geniet intens en ben dermate buiten adem dat ik minuten lang geen woord uit kan brengen. Terwijl ik lig uit te hijgen kruipt Mieke tegen me aan en fluistert in mijn oor: Ondertussen glijdt haar hand alweer richting mijn kruis.

Zachtjes masseert ze mijn ballen en streelt ze mijn pik terwijl de laatste druppels zaad nog maar net naar buiten zijn gekomen. Bij de eerste aanraking trilt mijn hele lichaam, zo net na mijn hoogtepunt is het allemaal erg gevoelig. Langzaam begint ze me af te trekken om hem weer in vol ornaat te krijgen, bij elke keer dat haar hand op en neer beweegt voel ik hem een heel klein beetje harder worden.

Intussen laat ik mijn hand richting haar kutje glijden, haar stimuleren om lekker nat te worden blijkt verre van noodzakelijk, al bij de eerste keer dat mijn vingers tussen haar lipjes door glijden voel ik dat ze kletsnat is.. Hij is nu weer in flinke toestand en helemaal klaar om bij Mieke naar binnen te dringen. Ze staat op en loopt vlug richting de dichtstbijzijnde boom op een meter of 5 afstand en gaat er voorover licht gebogen tegen aan staan.

Dit maakt haar nog geiler dan dat ze al is, ze duwt elke keer als mijn pik naar binnen glijdt haar kontje gewillig op het ritme naar achter waarmee ze aan wil geven dat ze harder en dieper genomen wil worden. Ik beantwoordt dit door het tempo wat op te voeren en mijn pik telkens zo diep mogelijk in haar te steken.

Het kletsen van haar billen tegen mijn benen overstemt het nu nog zachte gekreun van ons beide. Mijn handen hebben inmiddels haar heupen verlaten en omsluiten nu beide 1 van haar lekkere volle tieten.

Haar tepels zijn hard en gezwollen van opwinding en de licht masseerde bewegingen van mijn handen lijken dit alleen maar meer te stimuleren. Haar kreunen wordt luider haar ademhaling wordt sneller en het lijkt erop dat haar kutje als maar natter wordt. Een orgasme is aanstaande, met een paar flinke stoten gilt ze het uit, ik voel hoe haar kutje zich samentrekt en een nieuwe lading vocht een weg naar buiten vind, het druipt nu letterlijk in kleine druppeltjes op de grond..

Vond je het lekker? Vraag ik haar al lachend. Ze pakt me bij mijn hand en wel lopen weer richting het plekje waar onze kleren liggen. Ik antwoord niet maar ga direct achter haar op mijn knieën en laat mijn pik wederom haar kutje inglijden. Ze is super nat en dat is te horen ook, bij elke stoot sopt het behoorlijk. Door het orgasme dat Mieke nog maar net gehad heeft is het behoorlijk gevoelig, haar kreunen is nu dermate hard dat het toch in een behoorlijke omtrek te horen moet zijn.

Ik heb haar stevig vast en neem haar stevig, op een behoorlijk tempo stoot ik mijn lul keer op keer hard bij haar naar binnen.. Stimuleert ze mij door te gaan met wat ik doe. Door mijn eerdere hoogtepunten hield ik het tot nu toe goed vol maar nu merk ik toch dat ook een 3de zaadlozing aanstaande is. Helemaal als zij zich voorover laat zakken en plat op haar buik gaat liggen, doordat ze haar benen strak langs elkaar doet, voelt het nu nog strakker aan.

Hmmm wat een heerlijk gevoel is dit. We kennen elkaar al aardig lang en onze vriendschap is behoorlijk hecht geworden. Ik droogde me af en trok me wielrennersbroek aan. Deze zat lekker strak om me billen en een lichte bult was duidelijk aan de voor kant te zien. Op een of ander manier wond me dit altijd wat op.

Het zit gewoon lekker en het voelt lekker glad aan als ik met me hand over de bobbel in me broek wrijf. Jeroen heeft ook altijd zo'n broek aan en ik heb altijd moeite om niet al te lang te staren naar zijn strakke broek waar in k duidelijk de contouren van zijn pik en balen kan zien. Ik deed me T-shirt aan en liep naar beneden waar ik op me gemak wat boterhammen naar binnen werkte en wat vruchtensap dronk.

Normaal doe ik niet zo overdreven gezond hoor maar moest vandaag wel een stukje fietsen dus kan wel wat extra vitamientjes gebruiken. Mijn broer en de rest van de familie lagen nog op bed. Ik vulde me button met limonade siroop en pakte me fiets uit de schuur. Na me banden te hebben gecontroleerd sprong ik op de fiets en reed naar Jeroen.

Het was in middels al weer 9. Bij Jeroen aangekomen parkeerde ik mijn fiets tegen de schuur in de tuin en liep door de achter deur naar binnen. Jeroen zat daar met zijn moeder aan tafel. Ik begroete ze beide en ging ook zitten. Zonder iets te vragen schoof zijn moeder me een kop toe. We praten wat over de route en over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Naar een half uurtje vonden we ‘t tijd om te vertrekken en stonden we op. Ik liep achter Jeroen aan naar buiten en bekeek vlug even zijn lekker strakke kontje.

Zijn fiets stond al klaar in de tuin en al snel waren we op weg. Naar een paar uurtjes flink te hebben door getrapt. Zochten in het bosrijke gebied waar we waren naar een beschut plekje want het was behoorlijk warm. Bij een klein grasveldje wat een beetje beschut en er wat verlaten bij lag. We plaatste onze fietsen tegen een boom en gingen beide op het gras zitten en dronken wat uit onze buttons. Verderop was het fiets pad waar af en toe mensen voor bij fietsten Jeroen rekte zich even uit en deed zijn shirt uit en ging vervolgens achter over in het gras liggen.

Ik zat naast hem en keek naar zijn gladde gespierde borst. Hij nodigde mij ook uit om naast hem te komen liggen wat me ook wel wat leek en ik deed ook mijn shirt uit en liet me achter over in het gras vallen. Zachtjes bries een koele wind over me blote bovenlijf wat verfrissend aanvoelde. We praten over allerlei dingen. Naar en tijdje viel ons gesprek stil. Ik stond op en zij hem dat ik even moest pissen. Hij liep achter me aan en zei dat hij ook al een tijdje moest. Ik haalde me pik uit me broek.

Jeroen ging naast me staan en deed het zelfde. Ik keek ongegeneerd naar Jeroens pik die behoorlijk groot was. Ik vond het eigenlijk eigenlijk wel leuk om hem zo te zien pissen. Jeroen zag dat ik naar zijn pissende pik keek en zei.

Vind je hem mooi. Ik keek hem verrast aan en zei. Stotterend dat ik het wel een mooi gezicht vond om hem te zien pissen. Hij lachte, Ik heb zin om me af te trekken zei hij. Ik wist even niet wat ik hoorde. Eu ja ik ook wel eigenlijk. Hij keek me grijnzend aan. We liepen naar een wat beschut plekje in het bos en Jeroen deed daar als eerste zijn wielrenners broek naar beneden. Door dat ik achter hem stond zag ik als eerste zijn mooie gladde en stevige billen.

Hij draaide zich om en schopte zijn broek helemaal uit. Op zijn schoenen na stond hij naakt voor me zijn pik stond kaarsrecht langs zijn gespierde buik omhoog. Ik kon het niet geloven wat er gebeurde. Doe jij niet mee zei hij. Ik keek hem aan en knikte en ik trok ook snel me broek uit.

Me pik stond al lekker stijf en stond fier omhoog. De koele wind blies langs me ballen wat lekker aan voelde. Jeroen was zich zelf al zachtjes aan het rukken. Ik keek gefascineerd naar zijn harde pik die door zijn hand gleed terwijl ik me zelf ook begon te trekken.

Jeroen ging op de grond liggen en keek me vragend aan. Ik legde me zelf vlak naast hem neer die nu ook duidelijk naar mij pik keek. Ik wilde meer en dacht eigenlijk dat Jeroen dat ook wel zou willen en vroeg hem of ik hem mocht aftrekken.

Hij keek me aan en knikte goed lijkt me lekker Hij stopte met trekken en stopte zijn beide handen onder zijn hoofd. Ik pakte zijn harde pik beet en liet hem zachtjes door me handen glijden. Jeetje, wat had hij een lekkere harde lul. Zijn pik voelde stevig en lekker warm aan. Hij was niet besneden en bij elke ruk werd zijn mooie rozige eikel ontbloot. Jeroen kreunde zachtjes en zei je doet het best lekker. Met mijn andere hand streelde ik zijn ballen.

Zijn zak was lekker groot en voelde zacht aan. Uit zijn eikel droop een druppel voor vocht. Die langs zijn paarsblauwe eikel zachtjes naar beneden gleed. Er volgde nog een druppel.

Ik vond dat een geil gezicht. Ik zakte met me hoofd naar zijn pik en likte de druppel van zijn eikel. Jeroen zij niks en liet me mijn gang gaan. Ik onsloot met mijn lippen zijn eikel en begon er aan te zuigen. Hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes.