Gele kut sm opdrachten

gele kut sm opdrachten

Sex in de biesbosch gratispjes


gele kut sm opdrachten

Lekkende kutten spuit kont

  • 903
  • Thuis prive ontvangst verkrachting sex
  • Hete cutjes oud maar geil

Gay date groningen hindoestaanse


Ik deed mijn kleren weer netjes aan en ging als eerste naar kantoor terug. Dirk glimlachte, hij had door wat er gebeurt was en vond het prima. Even later was Tom er ook weer, hij had een dik rood hoofd, hij had zich ook erg druk gemaakt. De mailtjes bleven komen, ze hadden nogal wat opdrachten voor mij. Ik voldeed er met liefde aan, ik was tenslotte de geile vriendin en wilde dat graag waar maken, ik deed mee met het spel.

Gaat ie lekker daar, schreef Dirk nu? Ik heb nog een verrassing voor je in je la liggen, kijk maar en gebruik het, speciaal voor jou en voor ons. Ik keek nieuwsgierig in mijn la, daar lag een mooi doosje met een strik er om heen.

Ik maakte het rustig open en zag er een dildo in liggen. Ik keek naar Dirk en toen naar Tom, ze lachten, waarschijnlijk verheugden ze zich nu al op het gebruik er van. Ik zou ze niet lang in spanning houden, ik ging met de dildo onder mijn bureau en liet hem eerst een paar keer tussen mijn lipjes op en neer glijden.

Waarna ik hem langzaam in mijn kutje duwde. Dat kan ik waarderen schreef Tom, stop hem eens lekker diep in die geile kut van je.

Ik ramde de dildo in mijn kut en onderdrukte weer een kreet van genot. Nog steeds had niemand iets in de gaten, hoe was het toch mogelijk? Ik voelde mijn kut samentrekken en klemde mijn kiezen stijf op elkaar toen ik klaar kwam. Het was lunchtijd, even tijd voor mezelf dacht ik.

Snel ruimde ik de dildo op een deed nog wat dingen recht op mijn bureau, ik durfde nu niet te gaan staan, het geil zou zo bij mijn benen neer lopen. En ik wilde ons niet verraden. Ik liep even later de gang door naar de kantine, een hapje eten zou er wel in gaan, ik had trek en bovenal dorst. Ik liep langs een hok waar schoonmaak spullen en zo in stonden, en werd naar binnen getrokken, ik keek Dirk recht in het gezicht. Je wou mij toch niet met een stijve laten lopen zei hij lachend.

Kom op meid, rok omhoog en pak die pik van mij. Daarna mag je gaan eten, als ik helemaal voldaan ben. Ik deed wat hij zei, had er helemaal geen moeite mee en het duurde bij hem ook niet lang voor hij klaar kwam, er spoot veel geil in mijn kutje, het zou er zo meteen toch uitlopen was ik bang. Dirk was tevreden, hij pakte een tissue en gaf die aan mij.

Veeg je kut af, voor iemand het door heeft zei hij. Ik was er blij mee, zo liep ik tenminste zo meteen niet voor gek en had ook niemand nog wat door. Ik was klaar en we gingen naar de kantine en ik viel aan als een hongerige wolf zoals Dirk zei.

Jullie laten me hard werken zei ik, mag ik ook even weer op krachten komen? Ik had nog vijf minuten zag ik en ik smachtte naar een sigaret en ongemerkt sloop ik naar buiten. Ik stak een sigaret aan en nam een flinke haal, ik werd er duizelig van. Maar het was wel erg lekker, zo kwam ik wat bij. Ineens schiet hij voorbij de kringspier en een heerlijk geil gevoel schiet door mijn hele lichaam.

Lang kan ik daar niet van genieten want de klok tikt onverbiddelijk door. Een latex slip met open kruis, een latex top waar de tepels vrij gelaten worden en een latex rokje met wit schortje volgen. Als ik het volgende pakje uitpak zie ik tot mijn verbazing mijn eigen boeien en het pakje erna mijn collar. Die was ik al kwijt, moet toch eens wat netter worden op mijn spullen bedenk ik mij gelijk. Snel doe ik alles om en voel dat ik al helemaal subberig wordt. Het volgende pakje zijn een paar nieuwe stockings, gevolgd door een paar high heels.

Uit het laatste pakje komt een nieuw paardrijzweepje, oke nu moet ik dus echt zorgen dat ik de hele opdracht goed uitvoer. Maar wat moet ik doen met dit ding. Ik kan het niet aan, in of om doen en dat was de opdracht. Op de klok zie ik dat het 10 voor half is. Snel ruim ik de gemaakte rommel op, hoewel dat op die hakken niet echt wil lukken.

Ik trek ze dan ook weer uit en zorg er voor dat de slaapkamer er weer goed uitziet. Ik pak het zweepje en ren naar beneden. Daar doe ik snel de haard aan en steek alle kaarsen aan. Als ik in de houding wil gaan zitten, bedenk ik mij dat mijn schoenen nog boven staan. Ik ga ze snel halen. Als ik weer bijna in de kelder ben, hoor ik de klok half 6 slaan. Gelukkig ben je er nog niet. Voordat ik op mijn knieen ga zitten, schenk ik nog snel een glaasje port in. Als ik wil bedenken wat ik nu met die zweep moet doen.

Hoor ik je al op de trap naar beneden. En ik kan niets anders bedenken dan het in mijn mond te stoppen. En als je binnen stapt zit ik keurig netjes in de houding. Op mijn knieën die maximaal gespreid zijn, hoofd naar achteren door de collar, handen op mijn rug en de zweep dus in mijn mond. Alleen door het rennen op de trap en de het gebrek aan conditie kom ik adem te kort en die zweep in mijn mond maakt het er niet beter op.

Wat hoe kan jij dat nu weer weten, schiet er door mijn hoofd. Blijkbaar zie je het ook aan mijn gezicht. Door de zweep in mijn mond kan ik geen antwoord geven dus ik knik maar ja. Shoot weer een opdracht niet goed uitgevoerd. Je loopt langs mij heen en ik hoor dat je gaat zitten.

Je doet je tegoed aan de port en de hapjes. Ik weet niet precies hoe lang ik zit maar doordat mijn knieën zeer gaan doen, kan ik niet meer stil zitten en ga wat verzitten.

Ik schud voorzichtig nee. Je staat op en begint wat te rommelen bij het bed. Ik durf niet achterom te kijken, ondanks dat ik super nieuwsgierig ben. Je komt weer voor mij staan en trekt mij hoofd aan mijn haar achterover. Je knijpt hard in mijn tepels en ik kerm het uit van de onverwachte pijn. Alsof je mijn gedachten kan lezen ga je met een hand naar mijn kut en stoot een paar vingers diep naar binnen.

Je andere hand gaat naar de butplug en als je vingers wat uit mijn kut haalt stoot je de butplug dieper in mijn kontje. En zo neuk je mij een poosje met je vingers en de butplug. Ik sta te trillen op mijn benen en merk dat ik bijna klaar kom.

Ik kan alleen geen toestemming vragen vanwege het zweepje in mijn mond. Je stoot door en ik kan het niet meer tegen houden. Een spetterend orgasme giert door mijn lichaam en ik hang tegen je aan. De butplug laat je zitten. Pets, auuww een zweep raakt venijning mijn kont. Ik probeer mij zo snel mogelijk uit te kleden om nog meer zweepslagen te vermijden. Dit gaat een pijnlijk avondje worden bedenk ik mij. Je wilt dat ik op mijn knieën op het bed ga liggen. Je maakt mijn enkel en pols boeien vast aan de kettingen die op de hoeken van het bed zitten.

Je wilt dat ik mijn kont maximaal in de lucht duw. Als ik zo lig bind je touwen vast aan mijn bovenbenen en maakt deze vast aan de zijkant van het bed. Als je daarmee klaar bent, merk ik dat ik niet meer kan bewegen. Mijn kont staat in de lucht en jij kan zowel bij mijn kut als mijn kont. Je duwt de zweep weer in mijn mond en laat mij zo liggen. Ik hoor dat je weer gaat zitten en je te goed doet aan wat hapjes.

Daarna loop je naar de kast en hoor je daar in rommelen. Daarna loop je naar de plek waar ik vanmiddag alle zwepen heb opgehangen. Ik probeer te luisteren wat je aan het pakken ben maar ik kan het niet horen.

Je komt achter mij zitten. Je beweegt niet en ik voel de spanning in mij op bouwen, wat ga je doen. Onverwachts stoot je in een keer je lul in mijn kut. Bruut begin je mij te neuken en sist mij toe dat ik niet klaar mag komen.

Hard stoot keer op keer in mijn kut en elke keer als je stoot voel ik dat de butplug diep in mijn kont wordt gestoten. Ik wordt er bloedgeil van en vraag of ik mag komen. Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik dit mee maakte en wel in een bankgebouw in ons stadje waar ik toen woonde.

Mijn meester was in een erg strenge bui door een grote fout die ik…. Wat een heerlijke lente dag en wat een geluk dat ik mezelf een vrije dag had gegeven. Ik ben zelfstandig ondernemer en dan kan dus zelf…. Na het aan moeten horen van verhalen van vrienden over hun ervaring met online daten en alle dates die zij hebben ondergaan, moest ik er uiteindelijk….

Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was. Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel…. Na het diner gingen we terug naar onze kamer, even nog een keer lekker douchen. Terwijl Louise in de douche stond werd er op de deur….

De afspraak Ik stuurde een bericht aan mijn nieuwe slavin: Hoofdstuk 1 — Hoe het allemaal begonnen is. Ik zal mij even voorstellen, ik ben Meester E, heb verschillende slavinnen en behandel deze respectvol.

Ik werd wakker en ik zat naakt vastgebonden in het midden van een kamer. Achter me was een deur, maar ik kon niet kijken. Betrapt en gestraft Hoi ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen. Zal mij voor stellen. Ik ben Evelien, drieëndertig jaar jong. Waar zal ik beginnen.. Ik hou van een zekere pijn, gedomineerd worden. Mijn man is een…. De dag met Direct-2 Het is ochtend en Arabelle wordt wakker na heerlijk gedroomd en geslapen te hebben.

Ze kijkt op de klok en ziet dat…. Ik open de deur van de kamer. Er brandt 1 lichtje helemaal achter in de kamer. Ik loop richting het licht toe en kijk wat er…. Het was een mooie zomerse zaterdagavond, op de dag dat ik mijn 18e verjaardag vierde.

Mijn ouders hadden hiervoor een tuinfeest georganiseerd, en het was gezellig…. Het is een warme zomer ik was net van vakantie weer gekomen. De hele vakantie had ik niet aan sex gedaan met mijn vrouw, we waren…. Een bi-man Jan reageert op een advertentie van een stel. Wonder boven wonder krijgt hij ook nog antwoord op zijn reactie. Hij wordt uitgenodigd bij het…. Het bevalt Bart uitstekend in zijn nieuwe job: Met zijn kamergenoot kan hij het prima vinden en er lopen….

Het was woensdagavond Het was Olivia, de mooie uit Bonaire afkomstige vrouw, die ik drie weken ervoor had ontmoet. Allereerst, dit hele verhaal is pure fictie.

Maar wel eentje die ik al lang heb. Zelf ben ik een man van…. Je denkt alleen thuis te zijn. Je zit achter je laptop met alleen een bh aan die je ook nog omhoog hebt. Voor de rest heb…. Hotel Bellevue vervolg Arabelle ziet nu de dollartekens in haar ogen, maar weet ook dat zij geen keuze heeft als slavin van Meester Extreme en gaat….

Hiervoor had ik een mooie fotocamera meegenomen, om…. Jonas, de 20 jarige broer van Marijke, mijn beste vriendin, kwam naar me toe. Kom je mee met Lan en mij spelen? Gerard zuchtte en deed de gordijnen dicht. Hij had nog wel zin te gaan stappen, maar…. Hoe zal ik beginnen. Wel, ik ben een normaal gebouwd persoontje. Een jaartje geleden heb ik een meesteres leren kennen waar ik enorm…. Fickie, spitst zijn oren. En ik blijf ook staan…. Het is alweer een jaartje later, als ik Bert weer bij het klooster aanbel.

Ik was nu op vakantie in Limburg. Het was een beetje een…. Daar lig je dan, sexy zwart lingerie setje aan waar je cupje D mooi in uit komt een string die mooi om je billen valt. Het is al weer een paar maanden later als ik, Bert, voor het werk weer naar Limburg moet. En op de terug weg rij ik langs….

Na dat ik die ouwe Truida lekker geneukt had, ben ik naar huis gefiets en haar gebeld. In een flits gaat er door me heen.. Laatst loop ik, Bas, bij Albert Heijn en valt mijn oog op het prikbord, Daar staat en een onvast handschrift een advertentie, Gezocht, Jongeman tot max,…. Geneukt door hermafrodiet Ik, een stevige bouwvakker werd op een klus uitgestuurd voor een verbouwing. Daar aangekomen werd de deur opengedaan door een heerlijke verschijning….

Sinds ik bij Lena op de zolderkamer woon, kan ik het niet voor neuken. Lena is zo belust op sex!! Ze heeft me nu aangeboden dat…. Onlangs moest ik met het o. Ja dat is een hele reis als je geen auto hebt. Eerst met een bus dan de…. Na een lange werkdag, is het een verademing om er even met de hond eruit te gaan. Ik ben ook de jongste niet meer met mijn…. Na die heerlijke nacht met Joop in de truck en het telefoontjes van Esmee.

Gaan we op weg naar Italie. We moeten lossen in Turijn zegt…. Ik draaide Anna om zoals ik had gezegd. Ze lag met haar kont nu omhoog. Ik ga je weer…. Arabelle stapt uit bed, maakt zichzelf een ontbijtje, en gaat daarna douchen, daarbij de piercing aanrakend, waardoor zij geil begint te worden. Haar vinger verdwijnt in…. Bij toeval was ik er achtergekomen dat Anna smoorverliefd op mij was. Ik was op dat moment zonder relatie en was niet echt verliefd op haar…. Na verloop van tijd komt Arabelle thuis, parkeert de auto voor de deur en loopt naar haar woning.

Bij de voordeur vergeet Arabelle haar jurkje uit…. Hi, ik ben Gea. Ik ben van middelbare leeftijd. En ik ben dol op sex en dan het liefst in het openbare ruimtes of gewoon buiten…. Hallo lezers, dit wordt mijn eerste verhaal. Een waargebeurd verhaal wat mij echt is overkomen.

Ik zal me even voorstellen: Hi, ik zal me even voorstellen mijn naam is Jack ik ben 42 en altijd uit op een neukpartij. Dan maakt kleur, dun, dik, oud, of…. Na deze geile ontmoeting in het bos met Fina en Ankie, ben ik naar huis gegaan. Daar kwamen alle emoties met de twee dames weer los…. Het is al zeker dertig jaar geleden toen dit afspeelde.

Inge scheurt Arabelle haar blouse open en knipt de schouders los en de dikke Tieten van Arabelle staan fier vooruit, en haar Tepels groeien. Na heel vaak te hebben gereageerd op advertenties besloot ik er maar een zelf te plaatsen, man zoekt liefst incontinente slons voor seks relatie leeftijd en…. Ik loop op een noch warme zomeravond nog een stukje het bos. Ik woon aan de rand van het bos. In het vorige deel vertelde ik al dat mijn dochter een slaapfeestje geeft met 4 vriendinnen en een vriend.

Nadat we in Spanje zijn aangekomen. Wat hebben wat gegeten en gedronken. Zijn we gedrieën naar de kamer gegaan. Maar van neuken, is niet veel meer…. Het is al weer een poosje geleden, dat ik Gea met mijn vriendin Aafke, een busreisje naar Spanje hebben gemaakt.

Je kent de procedure wel. Na het bezoek van Els en Dick, waar we Maria onderzocht hebben, besluit ik om de Villa, maar even de villa te laten, maar dat Els….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Mijn SM ervaring vrijdag 8 juni in Extreem waardering: Zich zelf verraden zaterdag 5 mei in Extreem waardering: Mijn vriendin door twee donkere jongens geneukt zaterdag 28 april in Extreem waardering: Jenny mag knappe lingerie vertegenwoordiger belonen dinsdag 24 april in Extreem waardering: Jeffrey ondergaat metamorfose vrijdag 20 april in Extreem waardering: Wraak op dorpsgenoten 6 De dokter en de notaris donderdag 19 april in Extreem waardering: Wraak op dorpsgenoten 5 De veldwachter woensdag 18 april in Extreem waardering: Mijn schatje is nymphomane woensdag 18 april in Extreem waardering: Ontmaagd door de Pastoor donderdag 12 april in Extreem , Korte verhalen waardering: De sauna loopt uit de hand zaterdag 7 april in Extreem waardering: Uitgedaagd door fitness instructrice 9 Lovense voor de verliezer dinsdag 3 april in Extreem waardering: Uitgedaagd door fitness instructrice 7 Jeffrey maakt kennis met het slangenmens donderdag 29 maart in Extreem waardering: Gehoorzaam maandag 26 maart in Extreem waardering: Management meeting 2 1 op 1 met de directeur woensdag 21 maart in Extreem waardering: De man en zijn macht..

Verrassing van Mr Ron woensdag 7 maart in Extreem , Homo waardering: Lindsay grijpt de macht woensdag 7 februari in Extreem waardering: Tante Ada maandag 5 februari in Extreem waardering: Etenstijd zondag 4 februari in Extreem waardering: Haar overgave dinsdag 30 januari in Extreem , Groepssex waardering: Een valse prins vrijdag 26 januari in Extreem waardering: Interieur advies maandag 15 januari in Extreem , Groepssex waardering: Tv sletje in sm kelder zondag 7 januari in Extreem , Overig waardering: Mijn eerste afspraak met een meesteres op een boerderij zaterdag 6 januari in Extreem waardering: De Receptie dinsdag 26 december in Extreem waardering: Een gure dag zondag 10 december in Extreem waardering: Twee meisjes experimenteren zaterdag 9 december in Extreem , Lesbisch waardering: Hoe ik een crossdressertje werd 3 zaterdag 9 december in Extreem waardering: Terug naar Mr Ron 2 dinsdag 21 november in Extreem , Homo waardering: De sexclub 3 maandag 13 november in Extreem , Lesbisch waardering: Hoe ik een crossdressertje werd 2 vrijdag 10 november in Extreem waardering: De sexclub 2 vrijdag 10 november in Extreem , Lesbisch waardering: Plaspauze woensdag 8 november in Extreem waardering: Neuken met drie vrouwen vrijdag 27 oktober in Extreem , Groepssex waardering: Natte toekomst dinsdag 24 oktober in Extreem waardering: Een heerlijke date met Gea 2 woensdag 18 oktober in Extreem waardering: Het SM onderzoek donderdag 12 oktober in Extreem waardering: Eens maar nooit weer dinsdag 10 oktober in Extreem , Lesbisch waardering: Eerste bdsm avontuur zaterdag 7 oktober in Extreem waardering: Bi ervaring met Mr Ron woensdag 4 oktober in Extreem waardering: Jouw Eerste Keer maandag 25 september in Extreem waardering: Rijles donderdag 21 september in Extreem waardering: BDSM als straf woensdag 20 september in Extreem waardering: Net vrouwtje zoekt extreem donderdag 14 september in Extreem waardering: Mijn eerste werkdag na de vakantie woensdag 13 september in Extreem waardering: Suzanne dubbel gepakt woensdag 13 september in Extreem waardering: Meesteres Dominique en haar hoertje Cynthia 7 dinsdag 12 september in Extreem waardering: Een weekje logeren bij tante Miep 2 Dientje en pa maandag 4 september in Extreem waardering: Een weekje logeren bij tante Miep zaterdag 2 september in Extreem waardering: Meesteres Dominique en haar hoertje Cynthia 6 donderdag 31 augustus in Extreem waardering: Meesteres Dominique en haar hoertje Cynthia 5 woensdag 30 augustus in Extreem waardering: Valerie op de massage tafel 2 woensdag 30 augustus in Extreem waardering: Fietsen langs het IJsselmeer zaterdag 26 augustus in Extreem waardering: Ik leer het nooit!

Betaalde sex zeeland sex voor 50 euro


Waar anders, pijpen slet! Pijp me of je leven er van afhangt" Je vlugge handen hebben je rits naar beneden getrokken, je gulp open gemaakt, de slip naar beneden gedaan en ik staar naar je kloppende erectie en met je ballen er stijf onder, door je slip omhoog geduwd. Ik hijg, ik twijfel, ik laat mijn rok los. Harde handen grijpen mijn haar en duwen mijn hoofd tegen je aan. Je neukt mijn mond genadeloos. Ik hoor je zacht kreunen en na vier harde stoten voel ik je drie keer krachtig in mijn keel spuiten.

Tranen over mijn wangen, je handen strelen nu mijn haren, wangen, je stem zacht en troostend. God, wat laat je me genieten. Je doet je slip omhoog, je broek weer dicht en omarmd me.

Ik voel me wat ik ben: Ik ben wat ik me voel: Je mond sluit zacht strelend warm en helend over de mijne. Je tong streelt mijn lippen en glipt mijn mond in. Je zachte vingers strelen mijn wangen, kaak en hals. Je weet wat mijn gemoedstoestand nu is. Ik ben zo geil als boter. Jij kunt mij nu letterlijk alles vragen aan me vragen en je weet dat ik je blindelings zal gehoorzamen. Koffiedrinken en naar me kijken; uitstel van handelen.

Het maakt me gevoeliger, gespannener, meer sensitief. Bescheiden tik geluidjes onder mijn schoenen, mijn dijen wrijven bloot tegen elkaar, mijn vochtige geil voel ik warm en nat tussen mijn benen.

Mijn borsten zijn gespannen, mijn tepels voel ik. In de lift schieten je vingers tegen mijn tepels en bijt je op mijn onderlip. Wat je zegt voel ik door me heen slaan alsof je me raakt met de strokenzweep. De kamerdeur gaat open en weer dicht. Je doet je broek en slip naar beneden en laat hem op de grond vallen. Je gaat op de rand van het bed zitten, je benen op de grond "Vrouw, doe je ding!

Ik voel de pijnlijk striemen op mijn kont nu extra goed. Mijn armen en benen straks gespreid. Houd je ogen dicht teef. Ik zou ze niet durven te openen. Ik houd mijn adem in, in afwachting van wat er gaat komen. Dan voel ik de harde klap van de paardenzweep op mijn tepel terecht komen. Dan 10 op de andere tepel. Beide tepels branden van pijn. Deze handeling wordt nog vijf maal herhaald tot ik bijna op punt sta het uit te schreeuwen van pijn. Het lijkt of mijn tepels kapot zijn, zo’n pijn doen ze.

Maar ik hoor mijn meester tevreden kreunen. Dan voel ik een harde pijnlijk prikkel in mijn kut. Dit gevoel is onbekend voor me.

Het lijkt of duizenden kleine spelden in mijn geile kut prikken. Steeds iets harden bewegen deze prikkels over mijn natte kutlippen heen, schuren mijn huid. Ik kan het niet laten om heel even stiekem te kijken wat dit pijnlijke genot veroorzaakt en zie dat mijn meester mijn kut met een harde borstel bewerkt. De harde haren van de borstel ruwen mijn kutlippen op waardoor deze rood worden. Dan houd het schuren op en worden de prikkels diep in mijn geile neukvlees geduwd. Met open mond probeer ik deze pijnprikkel te verdragen.

Net als ik denk het niet meer te houden is ineens de borstel weg en laat mijn kut brandend van pijn achter. Zo, zegt mijn meester, nu heb je wel genoeg gegeild. Dat komt ervan als je niet naar me luistert als ik totale onthouding zeg en je toch met je kut gaat spelen. En ik weet dat deze pijnlijke afragging van mijn kut mijn eigen verdiende straf was. Dan voel ik een koude klodder glijmiddel op mijn hete ruwe lippen neer komen en de top van de grote Don Jonhson dildo tegen mijn kut aan drukken.

In deze houding kan ik die eigenlijk iet hebben maar durf niks te zeggen. Ik voel hoe mijn meester duwt en probeer mijn bekken steeds iets mee te draaien om hem zo beter te kunnen ontvangen. Maar ondanks dat doet het vreselijk zeer en lijkt het of mijn kut uitscheurt door het grote gevaarte dat mijn kut in gaat. Ik probeer niet te gillen maar kan het niet helpen dat er zachtjes tranen ver mijn wangen lopen van pijn. Snuif hoor ik mijn meester zeggen en diep snuif ik de bekende geur van poppers in.

Langzaam trekt het zwart voor mijn ogen en verdwijnt de pijn. Hard en diep neuk mijn meester me met deze dildo van 32 cm en 11 doorsnee. Mijn hele kut wordt gevuld terwijl de paardenzweep onophoudelijk en steeds harder mijn klit bewerkt. Ik hoor hoe mijn kut steeds natter word en de dildo er steeds makkelijker in verdwijnt.

Kom klaar vuile teef, bijt mijn meester me toe. Hier heb ik op gewacht en gillend en spuitend bereik ik mijn hoogtepunt. Langzaam verdwijnt de werking van de poppers en voel ik hoe vol en pijnlijk mij kut gevuld is.

Mijn klit staat in brand door de onophoudelijke slagen. Dan verdwijnt de dildo en worden mijn voeten los gemaakt. Deze worden aan de polsboeien vast gemaakt.

Nu lig ik bijna dubbel gevouwen, mijn kut omhoog en open, glimmend van mijn natte geil. Mijn meester kruipt op me en stopt mijn stijve paal diep mijn net gekomen en o zo gevoelige kut in en begin me kei hard te neuken. Met kracht laat hij steeds weer zijn onderlijf tegen me aan komen. Ook hij heeft inmiddels een snuif poppers genomen en ik weet dat het dan minstens een kwartier kan duren voor hij klaar komt.

Mijn pijnlijke kut wordt zo hard geneukt en deze houding is zo strak dat ik bijna geen raad weet. Ik kan niet meer maar weet dat ik zal moeten wachten tot mijn meester zijn genot heeft gehad. Hard en ritmische neuk hij mijn geile natte kut en ik probeer me allen op het lekkere te concentreren. Eindelijk voel ik hem samen trekken. Ik open mijn ogen en kijk hoe hij klaar komt. Zacht huil ik, van genot. Het is zo fijn mijn meester te zien genieten van mijn slettekut.

Ondanks dat mijn meester weet hoe zwaar en pijnlijk deze houding voor mij is, laat hij me nog even zo liggen en geniet van mijn weerloosheid.

Geil overspoelde haar en ze verwachtte elk moment een stevige zweepslag of iets dergelijks over haar kont , maar die bleef gelukkig uit. Met stevige tred liep ze van de mannen weg, op naar de volgende oefening. Na enkele tientallen meters vond ze weer een aantal houtblokken die ze weer met gespreidde benen en met stevig naar achteren gestoken kont opraapte. Lisa volgde keurig de opdracht. Hier zou ze niet extra voor gestaft kunnen worden.

Even later kwam ze aan bij de volgende stapelplaats en zag dat de stapel maar tot haar knieen rijkte. Zoals meester Richard bevolen had plantte ze nu haar rechter boot op de stapel, draaide haar knie naar buiten en bukte zo diep mogelijk waardoor haar natte neukgleuf open stond en ook van achteren nog beter zichtbaar werd.

Ze kon niet geloven dat ze deze geile dingen deed, in opdracht van compleet vreemde figuren, maar ze begon helemaal in het geile avontuur op te gaan. Toen ze weer een eindje verder was gelopen zag ze een figuur langs de kant van de weg wat rommelen, en in het voorbij lopen riep deze haar aan en commandeerde haar te stoppen. Ogenblikkelijk ging ze mooi staan, benen gespreid. De heerser, voor haar onbekend, gebaarde dat ze hem moest volgen en liep met haar naar een open plek in de bosjes.

Hij kwam op haar toe met een dik ruw touw en begon met vaardige handen haar tieten af te binden waarbij hij het touw zeer strak aan trok. Lisa kon de pijn voelen maar zag ook hoe haar bollen zeer strak en hard naar voren staken. De koorden werden op haar rug geknoopt zodat ze zelf geen mogelijkheid had om deze weg te nemen. Vervolgens liep hij om haar heen en inspecteerde de afgebonden tieten door stevig in de tepels te knijpen. De afbinding was heel strak en de kleur veranderde in rood-paars.

Hij dwong haar mee te gaan en kwam bij een in de grond geplaatste houten paal, die aan de bovenkant zeer puntig met een bijl was aangescherpt. Lisa liep naar de plek en plaatste zich zodanig dat haar kutlippen om de punt van de paal zaten, en greep daarna de touwen aan weerszijden van haar.

Meteen voelde ze dat de bodem waarop ze stond niet stabiel was en dat haar poten begonnen weg te zakken. Drijfzand, daar leek het wel op en de punt van de paal drukte vol in haar natte, door het mooi staan, geopende kut.

Ze zakte steeds verder op de spies en kreeg schrik dat de spitse punt haar vanbinnen zou verwonden, het angstzweet brak haar uit. De meester echter liep er goedkeurend omheen en haalde met wat takken die hij had opgeraapt stevig uit naar haar legergroene kont. Door de bewegingen die ze maakte voelde ze dat ze steeds dieper over de spies zonk en kreeg nu echt schrik. Wat zou deze bruut nog meer willen. Dat had ze snel door want de volgende serie slagen kwamen op haar afgebonden tieten terecht.

Hierbij riep hij allerlei schunnigheden naar haar en ze zat nu echt vastgespiest op de grove houten paal. Hij verwijderde zich even en Lisa wist niet goed wat te doen, ze kon de touwen niet loslaten en durfde zonder opdracht de pose ook niet te wijzigen.

Maar goed want anders was het vast op straf uitgelopen. Aan de vochtige punt zag ze dat die zeker 15 cm in haar pruim had gezeten. Ze kwam snel in beweging liep naar het pad en vervolgde haar slavinnenroute.

Bij dit alles was ze het begrip van tijd kwijtgeraakt, en terwijl ze bezig was de volgende lading houtblokken in spreidstand op te rapen en natuurlijk haar heerlijke reet weer tentoon-spreidde hoorde ze in de verte een klok het volle uur slaan, nu was ze over de tijdslimiet heen en ze had geen idee hoever de route nog was. Door deze gewaarwording ging ze in de fout om in lichte draf naar de volgende stapelplaats te rennen. Ze voelde dat haar afgebonden tieten die door de bewegingen in de touwen sneden, maar door de lichte paniek voelde ze het maar half.

Bij de stapelplaats gekomen werd ze door meester Richard opgewacht, ogenblikkelijk vertraagde ze en begon met gestrekt bovenlichaam de blokken met kont naar achteren gestoken te stapelen. Lisa's ogen vertoonden een lichte vorm van paniek, wat was hiervan de bedoeling. Dat merkte ze al snel toen meester Richard haar naar een plek dreef, die zo te horen dicht bij een weg liep.

Het verkeer was duidelijk te horen en ook de geluiden van kennelijk voorbij komende fietsers. Op commando ging ze mooi staan, en wachtte af wat er ging gebeuren. De meester nam een aantal palen en sloeg die met een zware hamer in de grond, daarna commandeerde hij haar om in het centrum van de 4 palen op haar rug te gaan liggen en armen en benen zover mogelijk te spreiden. Gemakkelijk lag dit niet want ze lag als het ware op een bult waardoor armen en benen aan de uiteinden lager lagen.

Nu nam de meester een aantal touwen en knoopte enkels en polsen stevig vast aan de palen. Hier lag ze nu uitgespreid vastgebonden op de grond met geen mogelijkheid om los te komen.

Daarop bevestigde hij de bal in haar half geopende mond en bevestigde deze met een leren riem. Hij bekeek de gebonden kuthoer nog eens, draaide zich om en verdween. Daar lag ze nu, als iemand haar zou vinden en iets zou uitspoken kon ze geeneens een geluid maken, dit maakte haar toch wel angstig.

Wat zouden de heersers nog in petto hebben. Gelukkig was het stralend mooi weer die dag, en hoewel ze ongelukkig lag gaven de stralen die haar hele naakte lijf raakten een weldadig gevoel. Ze hoorde ook mensen passeren achter de omheining, maar wisten die veel dat op amper 10 meter afstand een lustslavin aan de grond was verankerd. De spanning ebde weg en door de stilte rondom dommelde ze toch even weg.