Geil en heet wil jij mij neuken

geil en heet wil jij mij neuken

Toen ik uitstapte en me naar de ingang begaf was het zo’n eigenaardig gevoel dat me bekroop daar binnen te gaan zonder slip met de opdracht me seksueel totaal te laten doen door venten die ik niet eens kende, het ergste was dat ik overtuigd was te gehoorzamen en te doen wat mijn man vroeg.

Maar misschien gebeurd er niets en laten ze me gerust, suste ik mezelf. Er was tamelijk veel volk, de dansvloer stond vol, en ik deed dus zoals me gevraagd was en ging alleen aan de bar zitten. Nadat ik een wijntje besteld had hoefde ik niet lang te wachten, ik wekte al snel de interesse van verschillende mannen, je hoeft het niet te zien je voelt het gewoon, hoe ze je aanstaren als los lopend wild.

Toen ze een slow speelde nodigde een van de mannen die in het groepje van drie naast me stonden me uit om te dansen.

De man kon natuurlijk niet weten dat ik instemde om te dansen omdat mijn eigen man me dat opgedragen had. Tijdens het dansen werd er niet veel gesproken maar hoe meer de dans vorderde hoe meer ik zijn lichaam tegen me voelde, normaal zou ik nu al afstand houden maar ik liet lijdzaam begaan. Tijdens de volgende dans voelde hij denkelijk dat ik geen weerstand boot en hij drukte zich nog vaster tegen me aan, ik voelde zijn penis tegen mijn onderbuik drukken, terwijl hij zijn hand op mijn kontje legde en me tegen hem aan duwde, het duurde zelfs niet lang of ik voelde hem stijf worden, terwijl hij me in de nek kuste, nu zou ik zeker moeten reageren, maar ik liet begaan.

Na de tweede dans maakte ik aanstalten om terug naar de bar te gaan, “asjeblief nog een dans je danst zo lekker” zei hij. Normaal zou ik zeker niet meer dansen met hem nadat hij me zo zijn penis had laten voelen en zo opdringerig was, maar ik wist wat ik moest doen dus zei ik dank je, ok nog een dans.

Ondertussen zag ik mijn man binnen komen en ook aan de bar gaan zitten. Mijn danspartner was nu werkelijk opgehitst en tijdens het dansen voelde ik zijn hand van mijn kontje langzaam zakken onder mijn rokje, ik schaamde me diep dat ik het liet gebeuren, het duurde dan ook niet lang voor hij zei “je hebt geen slipje aan”. Tezelfdertijd keek ik naar mijn man die staarde naar de hand van de man onder mijn rok, die ondertussen ook mijn borsten streelde, dat alles op een overvolle dansvloer zonder dat iemand wat merkte.

Hij voelde nu zeker dat alles mogelijk was en zijn antwoord was dat hij me een tongkus gaf, ik keek ik mijn man recht in ogen en ik opende gewillig men mond en voelde zijn tong binnendringen, het was een lange hete kus terwijl hij men borsten streelden en met zijn vinger over mijn kutje ging. Hij was nu bloedheet en ik moet eerlijk zeggen met die stijve knuppel tegen mijn buik en zen vinger tegen mijn kutje dat het me niet koud liet.

Ik voelde zijn vinger in mijn kut schuiven en me vingeren, dit kon toch niet, mijn man gaf en teken verder te dansen. De man was me gewoon aan het gebruiken op de dansvloer. Na het einde van de dans gingen we terug naar de bar, “dank je voor het dansen” zei ik.

Aan de bar gekomen zei ik “O mijn man is hier”, mijn danspartner liet me onmiddellijk los en nam terug plaats naast ons bij zijn vrienden. Ik gaf mijn man een tongkus en nam plaats aan de bar. Het gesprek tussen de mannen naast ons ging over mij, over mijn bloot kutje, mijn borsten en mijn zeer gewillig gedrag, mijn man en ik hoefde geen moeite te doen om dat te horen ze spraken luid genoeg. Je hebt trouwens gezien dat hij onder mijn rok zat en hij voelde dat ik geen slip aan heb, en zat met zijn vingers in mijn kut ”.

Ik schrok wanneer hij de kelner vroeg de drie mannen een drankje te geven. Nu was het hek helemaal van de dam want we werden nu opgenomen in het groepje. En dan krijg je in deze situatie zo van die opmerkingen “leuk vrouwtje dat je hebt” “die zou ik ook best eens willen” “heeft ze geen vrije dag” nu je kent dat gezever wel, na de uitleg van mijn danspartner stonden ze blijkbaar allen hitsig en hadden ze goed begrepen dat ik zo te pakken was, zeker nadat mijn man hen een drankje gaf.

Ik stond midden in het groepje uit het zicht van de andere bezoekers, vlak tegenover de man met wie ik gedanst had. Terwijl we gewoon stonden te babbelen voelde ik zijn hand onder mijn rokje gaan, zoals van mij verlangt werd reageerde ik niet en liet hem begaan. Nu nam hij mij met zijn volle hand tussen de benen en streelde me. Met twee vingers schoof hij in mijn kutje en vingerde me.

Na even had ook mijn man gezien wat er gebeurde, maar ook de andere mannen keken er nu naar, ik voelde me vernederd dat ik dit moest laten gebeuren, ik spreidde mijn benen om hem beter te laten voelen, terwijl allen goed begrepen dat ik mijn benen voor hem opende, en ik mij liet vingeren, terwijl mijn man ernaast stond. Ik moest dringend naar de wc en liet het groepje even alleen.

In de wc aangekomen wilde ik het toilet instappen, maar als uit het niets komende duwde een van de drie mannen die bij ons stonden aan de bar me binnen en komt zelf mee het toilet in. Ik ben verrast en protesteer. Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen. Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat.

Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan. Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan. Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog. Hij staat voor me en haalt zijn stijve piemel uit zijn broek, die is nu op dezelfde hoogte als mijn mond en hij drukt men kop tegen zijn onderlijf, ik neem die grote stijve paal in mijn mond en pijp hem.

Hij smaakt naar geil ik proef het voorvocht en ben zo geil dat ik zelf mijn kutje vinger, ik zuig zo intens dat ik al na korte tijd voel dat hij gaat spuiten. Razend snel denk ik na, ik kan toch geen vreemde vent in mijn mond laten spuiten, maar ik ben zo heet en geil dat ik echt intens verlang dat hij in mijn mond klaarkomt.

Hij laat een diep gegrom horen en ik voel zijn sperma in opeenvolgende stralen in mijn mond schieten, ik ben zo verdomd heet dat ik het in mijn mond houd om het werkelijk te proeven, de smaak van zijn sperma maakt me nog geiler. Ik zeg “dank je om me te willen nemen”, zoals mijn man gevraagd heeft.

We maken onze kledij in orde en stappen weer naar de bar, ik proef nog steeds zijn sperma in mijn mond. Mijn man vraagt me stil of die man achter me gekomen is, ik open mijn mond en laat hem het sperma zien, en ik vertel hem alles wat er gebeurd is, en dat ik de man bedankt heb.

In plaats dat hij kwaad is zoals elke man krijg ik een zoentje als beloning. Ik voel onopgemerkt aan zijn kruis en voel dat hij stijf en hard is, hij geniet er dus van. De drie mannen waren niet eens zo aantrekkelijk, gewone doorsnee mannen van in de veertig. Nadat ze alle drie met me gedanst hadden waarbij één me vingerde op de dansvloer en de andere me zouden verkracht hebben moest dat mogelijk geweest zijn, vroeg mijn man of ze geen zin hadden om bij ons thuis een laatste glas te drinken.

Natuurlijk waren ze niet enkel direct akkoord maar zeer enthousiast, en mijn man stelde voor met onze wagen te rijden. Wanneer ik op mijn plaats vooraan in de auto wil gaan zitten zegt mijn man achteraan tussen de twee mannen plaats te nemen.

We vertrekken dus huiswaarts terwijl ik achteraan tussen de twee mannen zit. Het duurt dan ook niet lang voor ze me beginnen te betasten. Mijn man volgt alles in de spiegel en zegt “doe je benen open schatje” ik doe onmiddellijk wat hij vraagt met het gevolg dat de mannen met hun vingers in mijn kutje zitten, en me tongzoenen geven terwijl ze ook mijn borsten niet vergeten.

Ze laten het daar echter niet bij en beiden beginnen me uit te kleden, zodat ik nu totaal naakt, enkel met kousen en jartellen, tussen die twee, eigenlijk totaal vreemde mannen zit. De man die vooraan zit buigt zich nu naar achter en likt mijn poesje, terwijl ik de twee nu naakte penissen naast me aftrek.

In de spiegel zie ik recht in de ogen van mijn man, een blik van verstandhouding, hij ziet dat ik hier naakt tussen vreemde mannen lig, betast, gelikt en gestreeld en misbruikt word omdat hij dat van me verlangd. De drie mannen maken me zo geil en heet, hun handen en lippen zijn gewoon overal op mijn naakte lichaam, ik voel twee vingers in mijn spleetje gaan van wie weet ik niet, ze gaan niet zo diep maar juist daar waar ik gevoelig ben en ze bewegen ritmisch sneller en sneller. Ik kan niet anders dan van geilheid mijn benen wijd spreiden en kom op een ongelooflijke mannier klaar, ik schreeuw het uit “ ja, asjeblief gebruik me”.

We zijn uiteindelijk thuis aangekomen, en wanneer we binnen zijn zegt mijn man me terug helemaal uit te kleden en de mannen een drankje te serveren. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Bezopen trekt ze haar stiefbroer's pik. Eerst voert hij zijn stiefzus bier, daarna grote worst. Hij rent zijn lul achterna. Schoonzus genomen op het aanrecht. Trio met stoute stiefzusjes.

Sensueel trio met 2 bloedmooie brunettes. Geile mazzelpik valt met z'n neus in de boter. Op het bureau van de directrice leg hij het haar haarfijn uit. Twee bi-zonder geile moppies. Hij verwent zichzelf met twee geile biseksuele dames in bad.

Japanse broer, zus en moeder incest fetish. Ferry betrapt zijn vriendin met mama in bad. Geile lesbiennes willen ook weleens pik proeven. Roodharige moeder en stiefdochter verwennen elkaar en het vriendje. Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt.

.

Neuken alkmaar sex date de


geil en heet wil jij mij neuken

Toen ik uitstapte en me naar de ingang begaf was het zo’n eigenaardig gevoel dat me bekroop daar binnen te gaan zonder slip met de opdracht me seksueel totaal te laten doen door venten die ik niet eens kende, het ergste was dat ik overtuigd was te gehoorzamen en te doen wat mijn man vroeg.

Maar misschien gebeurd er niets en laten ze me gerust, suste ik mezelf. Er was tamelijk veel volk, de dansvloer stond vol, en ik deed dus zoals me gevraagd was en ging alleen aan de bar zitten. Nadat ik een wijntje besteld had hoefde ik niet lang te wachten, ik wekte al snel de interesse van verschillende mannen, je hoeft het niet te zien je voelt het gewoon, hoe ze je aanstaren als los lopend wild.

Toen ze een slow speelde nodigde een van de mannen die in het groepje van drie naast me stonden me uit om te dansen. De man kon natuurlijk niet weten dat ik instemde om te dansen omdat mijn eigen man me dat opgedragen had. Tijdens het dansen werd er niet veel gesproken maar hoe meer de dans vorderde hoe meer ik zijn lichaam tegen me voelde, normaal zou ik nu al afstand houden maar ik liet lijdzaam begaan.

Tijdens de volgende dans voelde hij denkelijk dat ik geen weerstand boot en hij drukte zich nog vaster tegen me aan, ik voelde zijn penis tegen mijn onderbuik drukken, terwijl hij zijn hand op mijn kontje legde en me tegen hem aan duwde, het duurde zelfs niet lang of ik voelde hem stijf worden, terwijl hij me in de nek kuste, nu zou ik zeker moeten reageren, maar ik liet begaan.

Na de tweede dans maakte ik aanstalten om terug naar de bar te gaan, “asjeblief nog een dans je danst zo lekker” zei hij. Normaal zou ik zeker niet meer dansen met hem nadat hij me zo zijn penis had laten voelen en zo opdringerig was, maar ik wist wat ik moest doen dus zei ik dank je, ok nog een dans.

Ondertussen zag ik mijn man binnen komen en ook aan de bar gaan zitten. Mijn danspartner was nu werkelijk opgehitst en tijdens het dansen voelde ik zijn hand van mijn kontje langzaam zakken onder mijn rokje, ik schaamde me diep dat ik het liet gebeuren, het duurde dan ook niet lang voor hij zei “je hebt geen slipje aan”.

Tezelfdertijd keek ik naar mijn man die staarde naar de hand van de man onder mijn rok, die ondertussen ook mijn borsten streelde, dat alles op een overvolle dansvloer zonder dat iemand wat merkte. Hij voelde nu zeker dat alles mogelijk was en zijn antwoord was dat hij me een tongkus gaf, ik keek ik mijn man recht in ogen en ik opende gewillig men mond en voelde zijn tong binnendringen, het was een lange hete kus terwijl hij men borsten streelden en met zijn vinger over mijn kutje ging.

Hij was nu bloedheet en ik moet eerlijk zeggen met die stijve knuppel tegen mijn buik en zen vinger tegen mijn kutje dat het me niet koud liet. Ik voelde zijn vinger in mijn kut schuiven en me vingeren, dit kon toch niet, mijn man gaf en teken verder te dansen. De man was me gewoon aan het gebruiken op de dansvloer. Na het einde van de dans gingen we terug naar de bar, “dank je voor het dansen” zei ik.

Aan de bar gekomen zei ik “O mijn man is hier”, mijn danspartner liet me onmiddellijk los en nam terug plaats naast ons bij zijn vrienden. Ik gaf mijn man een tongkus en nam plaats aan de bar. Het gesprek tussen de mannen naast ons ging over mij, over mijn bloot kutje, mijn borsten en mijn zeer gewillig gedrag, mijn man en ik hoefde geen moeite te doen om dat te horen ze spraken luid genoeg.

Je hebt trouwens gezien dat hij onder mijn rok zat en hij voelde dat ik geen slip aan heb, en zat met zijn vingers in mijn kut ”. Ik schrok wanneer hij de kelner vroeg de drie mannen een drankje te geven. Nu was het hek helemaal van de dam want we werden nu opgenomen in het groepje. En dan krijg je in deze situatie zo van die opmerkingen “leuk vrouwtje dat je hebt” “die zou ik ook best eens willen” “heeft ze geen vrije dag” nu je kent dat gezever wel, na de uitleg van mijn danspartner stonden ze blijkbaar allen hitsig en hadden ze goed begrepen dat ik zo te pakken was, zeker nadat mijn man hen een drankje gaf.

Ik stond midden in het groepje uit het zicht van de andere bezoekers, vlak tegenover de man met wie ik gedanst had. Terwijl we gewoon stonden te babbelen voelde ik zijn hand onder mijn rokje gaan, zoals van mij verlangt werd reageerde ik niet en liet hem begaan. Nu nam hij mij met zijn volle hand tussen de benen en streelde me.

Met twee vingers schoof hij in mijn kutje en vingerde me. Na even had ook mijn man gezien wat er gebeurde, maar ook de andere mannen keken er nu naar, ik voelde me vernederd dat ik dit moest laten gebeuren, ik spreidde mijn benen om hem beter te laten voelen, terwijl allen goed begrepen dat ik mijn benen voor hem opende, en ik mij liet vingeren, terwijl mijn man ernaast stond.

Ik moest dringend naar de wc en liet het groepje even alleen. In de wc aangekomen wilde ik het toilet instappen, maar als uit het niets komende duwde een van de drie mannen die bij ons stonden aan de bar me binnen en komt zelf mee het toilet in. Ik ben verrast en protesteer. Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen.

Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat. Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan. Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan. Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog.

Hij staat voor me en haalt zijn stijve piemel uit zijn broek, die is nu op dezelfde hoogte als mijn mond en hij drukt men kop tegen zijn onderlijf, ik neem die grote stijve paal in mijn mond en pijp hem. Hij smaakt naar geil ik proef het voorvocht en ben zo geil dat ik zelf mijn kutje vinger, ik zuig zo intens dat ik al na korte tijd voel dat hij gaat spuiten. Razend snel denk ik na, ik kan toch geen vreemde vent in mijn mond laten spuiten, maar ik ben zo heet en geil dat ik echt intens verlang dat hij in mijn mond klaarkomt.

Hij laat een diep gegrom horen en ik voel zijn sperma in opeenvolgende stralen in mijn mond schieten, ik ben zo verdomd heet dat ik het in mijn mond houd om het werkelijk te proeven, de smaak van zijn sperma maakt me nog geiler. Ik zeg “dank je om me te willen nemen”, zoals mijn man gevraagd heeft. We maken onze kledij in orde en stappen weer naar de bar, ik proef nog steeds zijn sperma in mijn mond.

Mijn man vraagt me stil of die man achter me gekomen is, ik open mijn mond en laat hem het sperma zien, en ik vertel hem alles wat er gebeurd is, en dat ik de man bedankt heb. In plaats dat hij kwaad is zoals elke man krijg ik een zoentje als beloning. Ik voel onopgemerkt aan zijn kruis en voel dat hij stijf en hard is, hij geniet er dus van. De drie mannen waren niet eens zo aantrekkelijk, gewone doorsnee mannen van in de veertig.

Nadat ze alle drie met me gedanst hadden waarbij één me vingerde op de dansvloer en de andere me zouden verkracht hebben moest dat mogelijk geweest zijn, vroeg mijn man of ze geen zin hadden om bij ons thuis een laatste glas te drinken.

Natuurlijk waren ze niet enkel direct akkoord maar zeer enthousiast, en mijn man stelde voor met onze wagen te rijden. Wanneer ik op mijn plaats vooraan in de auto wil gaan zitten zegt mijn man achteraan tussen de twee mannen plaats te nemen. We vertrekken dus huiswaarts terwijl ik achteraan tussen de twee mannen zit. Het duurt dan ook niet lang voor ze me beginnen te betasten. Mijn man volgt alles in de spiegel en zegt “doe je benen open schatje” ik doe onmiddellijk wat hij vraagt met het gevolg dat de mannen met hun vingers in mijn kutje zitten, en me tongzoenen geven terwijl ze ook mijn borsten niet vergeten.

Ze laten het daar echter niet bij en beiden beginnen me uit te kleden, zodat ik nu totaal naakt, enkel met kousen en jartellen, tussen die twee, eigenlijk totaal vreemde mannen zit. De man die vooraan zit buigt zich nu naar achter en likt mijn poesje, terwijl ik de twee nu naakte penissen naast me aftrek.

In de spiegel zie ik recht in de ogen van mijn man, een blik van verstandhouding, hij ziet dat ik hier naakt tussen vreemde mannen lig, betast, gelikt en gestreeld en misbruikt word omdat hij dat van me verlangd.

De drie mannen maken me zo geil en heet, hun handen en lippen zijn gewoon overal op mijn naakte lichaam, ik voel twee vingers in mijn spleetje gaan van wie weet ik niet, ze gaan niet zo diep maar juist daar waar ik gevoelig ben en ze bewegen ritmisch sneller en sneller.

Ik kan niet anders dan van geilheid mijn benen wijd spreiden en kom op een ongelooflijke mannier klaar, ik schreeuw het uit “ ja, asjeblief gebruik me”. We zijn uiteindelijk thuis aangekomen, en wanneer we binnen zijn zegt mijn man me terug helemaal uit te kleden en de mannen een drankje te serveren. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Bezopen trekt ze haar stiefbroer's pik. Eerst voert hij zijn stiefzus bier, daarna grote worst.

Hij rent zijn lul achterna. Schoonzus genomen op het aanrecht. Trio met stoute stiefzusjes. Sensueel trio met 2 bloedmooie brunettes. Geile mazzelpik valt met z'n neus in de boter.

Op het bureau van de directrice leg hij het haar haarfijn uit. Twee bi-zonder geile moppies. Hij verwent zichzelf met twee geile biseksuele dames in bad. Japanse broer, zus en moeder incest fetish.

Ferry betrapt zijn vriendin met mama in bad. Geile lesbiennes willen ook weleens pik proeven. Roodharige moeder en stiefdochter verwennen elkaar en het vriendje. Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt.

.

Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden.

Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol. Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken.

Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan.

Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen. Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken.

Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben?

Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasieën over haar die ik uit wilde laten komen. Daar kwam ze achter toen ik haar stevig tussen haar grote tieten neukte en haar hele gezicht onderspoot. Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren Gluren bij de buren die neuken in de tuin   Geile BBW buurvrouw kan pijpen als de beste   Oost-Europese buurvrouw geeft een footjob   De beste Buren pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Geplaatst door amateur mrt 23, Buren , Seksverhaal 1. De geile buurvrouw was opgewonden en wilde niets liever dan in de achtertuin geneukt worden. Als dank likte ze zijn pik helemaal schoon. Opa leent zijn knappe echtgenote uit aan de jongere buurman Mollige moeder met grote borsten heeft seks met de jongere buurman Knappe blonde amateur tiener verveelt zich, de hoogste tijd voor een grote pik Op de koffie bij de lekkere buurvrouw, ze gaat heel even douchen Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Opa heeft sex met de beste vriendin van zijn kleindochter Studente met hele grote tieten is buiten aan het aftrekken Donkere man neukt zijn blonde buurvrouw die grote tieten heeft Oudere buurvrouw wil alleen nog maar een dikke pik in haar kut Hij heeft sex met zijn oude lerares, eindelijk komt hij over haar tieten klaar Neef heeft seks met zijn gescheiden dikke tante Jonge vrouw met grote tieten krijgt een DP in de duinen Dikke stiefmoeder, grote memmen, heeft seks met stiefzoon in de auto Buurvrouw met grote tieten wordt geneukt door gespierde tatoeage gast Niet onknappe studente met grote borsten heeft sex in de huiskamer.

Previous Gespierde milf wordt in haar hele strakke kontje geneukt. Next Lekker blondje met grote natuurlijke tieten, heeft sex met haar vriend. Michelle op 11 maart om Geef een reactie Reactie annuleren. Grote borsten , Trio PornoTags: Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: De lerares is heet en klaar om te neuken en wil hem in de klas angeboden door pornozot. Triootje in de klas met lerares Mackenzee Pierce Een meisje van lage klasse neuken De geile lerares neuken in de klas Studenten neuken een hete lerares Hete MILF lerares geneukt in de klas Mijn hete lerares neuken Neuken in de klas met haar favoriete leraar Ze moet de seut van de klas neuken Student en lerares worden geneukt in een trio in de klas Hete milf lerares wordt geneukt MILF lerares laat zien hoe je neukt Hete trio met Japanse lerares Lerares en studente neuken een gelukkige tiener Mazzelpik heeft zin om te neuken met twee hete meidenErotische massage zuid holland tilburg prive ontvangst


De schat is al ver in de zeventig, maar nog zo geil als roomboter. Al mijn bridgevriendinnen hebben nog een natte kledder en al hun mannen neuken zich dagelijks nog een hernia.

Volgens mijn oma denken vooral veel jongeren die zelf al jaren droog staan dat opa en oma ook nooit meer neuken. Bestaan die jongeren die te weinig neuken? Volgens mijn oma wel.

Toen zij zelf jong was, viel er bar weinig te neuken, vertelde ze met spijt in de haar stem. Maar naarmate zij ouder werd, werd ze steeds geiler en vond ze mannen steeds leuker worden. Niet om mee te praten of bridgen, maar om mee te neuken.

Maar dit blijft onder ons! Ze moet de seut van de klas neuken Student en lerares worden geneukt in een trio in de klas Hete milf lerares wordt geneukt MILF lerares laat zien hoe je neukt Hete trio met Japanse lerares Lerares en studente neuken een gelukkige tiener Mazzelpik heeft zin om te neuken met twee hete meiden Twee studenten neuken hun lerares Hete lerares krijgt lekker harde pik Heerlijk neuken in de klas De rondborstige lerares neuken Rondborstige sletten neuken hun docent Ik ben verrast en protesteer.

Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen. Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat. Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan. Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan.

Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog. Hij staat voor me en haalt zijn stijve piemel uit zijn broek, die is nu op dezelfde hoogte als mijn mond en hij drukt men kop tegen zijn onderlijf, ik neem die grote stijve paal in mijn mond en pijp hem.

Hij smaakt naar geil ik proef het voorvocht en ben zo geil dat ik zelf mijn kutje vinger, ik zuig zo intens dat ik al na korte tijd voel dat hij gaat spuiten.

Razend snel denk ik na, ik kan toch geen vreemde vent in mijn mond laten spuiten, maar ik ben zo heet en geil dat ik echt intens verlang dat hij in mijn mond klaarkomt. Hij laat een diep gegrom horen en ik voel zijn sperma in opeenvolgende stralen in mijn mond schieten, ik ben zo verdomd heet dat ik het in mijn mond houd om het werkelijk te proeven, de smaak van zijn sperma maakt me nog geiler. Ik zeg “dank je om me te willen nemen”, zoals mijn man gevraagd heeft. We maken onze kledij in orde en stappen weer naar de bar, ik proef nog steeds zijn sperma in mijn mond.

Mijn man vraagt me stil of die man achter me gekomen is, ik open mijn mond en laat hem het sperma zien, en ik vertel hem alles wat er gebeurd is, en dat ik de man bedankt heb. In plaats dat hij kwaad is zoals elke man krijg ik een zoentje als beloning. Ik voel onopgemerkt aan zijn kruis en voel dat hij stijf en hard is, hij geniet er dus van.

De drie mannen waren niet eens zo aantrekkelijk, gewone doorsnee mannen van in de veertig. Nadat ze alle drie met me gedanst hadden waarbij één me vingerde op de dansvloer en de andere me zouden verkracht hebben moest dat mogelijk geweest zijn, vroeg mijn man of ze geen zin hadden om bij ons thuis een laatste glas te drinken. Natuurlijk waren ze niet enkel direct akkoord maar zeer enthousiast, en mijn man stelde voor met onze wagen te rijden.

Wanneer ik op mijn plaats vooraan in de auto wil gaan zitten zegt mijn man achteraan tussen de twee mannen plaats te nemen.

We vertrekken dus huiswaarts terwijl ik achteraan tussen de twee mannen zit. Het duurt dan ook niet lang voor ze me beginnen te betasten. Mijn man volgt alles in de spiegel en zegt “doe je benen open schatje” ik doe onmiddellijk wat hij vraagt met het gevolg dat de mannen met hun vingers in mijn kutje zitten, en me tongzoenen geven terwijl ze ook mijn borsten niet vergeten.

Ze laten het daar echter niet bij en beiden beginnen me uit te kleden, zodat ik nu totaal naakt, enkel met kousen en jartellen, tussen die twee, eigenlijk totaal vreemde mannen zit. De man die vooraan zit buigt zich nu naar achter en likt mijn poesje, terwijl ik de twee nu naakte penissen naast me aftrek. In de spiegel zie ik recht in de ogen van mijn man, een blik van verstandhouding, hij ziet dat ik hier naakt tussen vreemde mannen lig, betast, gelikt en gestreeld en misbruikt word omdat hij dat van me verlangd.

De drie mannen maken me zo geil en heet, hun handen en lippen zijn gewoon overal op mijn naakte lichaam, ik voel twee vingers in mijn spleetje gaan van wie weet ik niet, ze gaan niet zo diep maar juist daar waar ik gevoelig ben en ze bewegen ritmisch sneller en sneller.

Ik kan niet anders dan van geilheid mijn benen wijd spreiden en kom op een ongelooflijke mannier klaar, ik schreeuw het uit “ ja, asjeblief gebruik me”. We zijn uiteindelijk thuis aangekomen, en wanneer we binnen zijn zegt mijn man me terug helemaal uit te kleden en de mannen een drankje te serveren.

Wanneer ik hen naakt ieder een drankje inschenk word ik natuurlijk overal betast, ze steken onbeschaamd hun vingers in mijn kut, knijpen in men borsten kortom ik ben gewoon een speeltje dat ze mogen gebruiken zoals ze dat wensen. Ik begrijp er niets meer van en maak me zelfs ongerust, maar ik doe wat hij vraagt. Terug beneden gekomen zegt hij, “ga op de zetel liggen en maak je klaar”. Dat kan ik toch niet doen, toch niet voor al die mannen.

Dat is toch het intiemste wat een vrouw kan doen, dat kan hij toch niet van me verlangen. Het gevoel dat ik hier naakt lig mezelf klaar te maken in hun bijzijn, kan ik niet omschrijven. Eerst en vooral schaamte en vernedering en dat gevoel gaat niet weg, maar hoe verder ik ga hoe geiler ik word van al die mannen die kijken, en hoe meer dat gevoel van schaamte en vernedering gemengd word met het gevoel echt een gratis hoer te willen zijn een soort geile lust naar vernedering en een zekere ondefinieerbare behoefte gebruikt te worden, ik wil me totaal geven.

Ik doe wat ik normaal niet doe bij mezelf maar duw de vibrator helemaal in mijn kut over en weer en zie die wildvreemde mannen geil naar me kijken. Ik ben zo geil dat ik mijn onderlijf hard tegen hun twee harde penissen stoot om ze zo diep mogelijk in me te voelen, en ik kijk naar mijn man die zich aan het aftrekken is. De derde man laat zich niet onbetuigd en schuift hem in mijn mond. Nooit heb ik dit meegemaakt drie lullen samen in me. Het gevoel hier nu te liggen totaal genomen voor mijn eigen man, die zich aftrekt terwijl ik kreun van het genot dat die drie vreemde mannen me geven, is zo bizar, ik wil echt alles doen voor die man van me.