Gangbang september aubergine in kut

gangbang september aubergine in kut

.

Gratis s downloaden prive ontvangst eindhoven

Neuken deden we op elke denkbare plaats. In het bos, op het strand, in de auto, in telefooncellen of gewoon tegen de muur van een willekeurig gebouw. Ik kon nergens anders meer aan denken dan aan geile dingen en, wat vervelender was, die geile dingen zag ik ook overal! In een advertentie in de krant, op een poster, in weekbladen en al helemaal als er op de TV een beetje geile film was liep het sap langs mijn benen.

Als ik een avond bij mijn ouders thuis was pakte ik, zogenaamd achteloos, een van de kussens van de bank, legde die op mijn schoot en liet mijn hand, onder het kussen in mijn broekje glijden om dan, in een volle kamer, lekker met mijn kutje spelen. Niemand merkte iets en als ik klaarkwam dan hoestte ik een paar keer om het orgasme te camoufleren.

Zo zat ik mij in de kamer lekker klaar te maken, waarbij ik de stoutste fantasieën had over mijn vader, broers en zusters. En nu was dat gevoel helemaal terug. Ik had een jonge hond die net zo geil, of misschien nog wel geiler was, dan ik ooit geweest was, eentje die het makkelijk vier of vijf maal per dag kon en die "in" voor alles en nog was, en die ik nog een hoop kon leren. Ik pakte de tassen en we liepen naar de auto.

We stapten in en ik startte de wagen. Bruno trok gelijk mijn rok tot aan mijn navel naar boven. Ik zat daardoor bijna in mijn blote kont in de auto. We reden de straat uit naar het winkelcentrum.

Hij had een hand tussen mijn benen. In de supermarkt deden wij gezamenlijk de wekelijkse boodschappen maar toen ik mij bukte, ik had alweer vergeten dat ik geen slipje aan had, om een tijdschrift op de onderste plank te pakken voelde ik de hand van Bruno achterlangs tussen mijn benen komen.

Van de weeromstuit bleef ik gebukt staan en Bruno voelde via de achterkant aan mijn kutje. Tjonge, dat was geil, dacht ik. Ik rechtte mijn rug en rekende bij de kassa alles af. Ik laadde de boodschappen in mijn auto en liep naar het bloemenstalletje om een boeket te kopen.

Ik dacht dat iedereen naar mij keek nu ik, naakt onder mijn jurk, door de stad liep. Niemand kon dat zien, hield ik mijzelf voor, maar omdat ik het toch niet helemaal zeker wist, keek ik zoekend om mij heen.

Niemand reageerde en iedereen liep gewoon door. Ik haalde mijn auto op en reed naar huis. Ik zette alle boodschappen op de plaats waar ze thuis hoorden, deed de bloemen in de vaas, zette het koffieapparaat aan en ging naar de WC om een plasje te maken.

Nadat ik dat gedaan had moest ik even aan mijn kutje voelen en realiseerde mij weer hoe graag ik dat eigenlijk deed. Ik pakte mijn haarborstel en bracht de gladde steel in mijn kutje. Zo rustig masturberend zat ik wijdbeens achterover geleund op de WC. Als in mijn jonge jaren leek het. Zo zat ik vroeger regelmatig op de WC toen ik nog op school zat. Maar ook, toen ik ouder was, deed ik het ook, op allerlei manieren, op mijn werk, een keer of vijf-, zes per dag. Ik voelde dat het orgasme kwam en liet het, langzaam en bewust genietend, over mij heen komen.

Ik stond op en zag mijn rood aangelopen gezicht in de spiegel van de badkamer, ik kamde mijn haren en maakte mijn gezicht licht op. Ik besloot vast te beginnen met de maaltijd en ging naar beneden. Om zes uur kwam Bruno thuis en, nadat hij had gekeken wat wij zouden gaan eten, ging hij naar boven om te douchen.

In zijn badjas en op zijn slippers kwam hij weer naar beneden. Ik zat aan de tafel, gedachteloos met een hand tussen mijn benen, het zojuist gekochte weekblad te lezen. Ik schoof mijn stoel naar achteren en ging gewillig achterover op de tafel liggen met mijn benen over de rand in de richting van de grond. Bruno pakte twee stoelen, bij de stoel die er al stond, en zette op elke stoel een voet van mij neer. Zelf ging hij in de middelste stoel zitten. Door deze methode waren mijn benen al ver uit elkaar gegaan.

Hij schoof mijn jurk nog verder naar boven en begon aan mijn kut te snuffelen. Ik kon niet anders dan bevestigend antwoorden. Ik kon niets meer zeggen want hij trok mijn schaamlipjes van elkaar en liet zijn tong over mijn clitoris gaan. Hij likte mij zalig. Het orgasme kwam eraan, ik kromde mijn rug, pakte zijn hoofd vast en drukte die stevig tegen mijn kut aan, hij likte door en ik kwam heerlijk klaar. Ik zag zijn stijve lul door de panden van zijn badjas naar buiten piepen en kon het niet nalaten er even aan te voelen.

Ik voelde dat zijn zak ook lekker hard was geworden en de rillingen liepen over mijn rug. Zwijgend nuttigden wij de maaltijd. We ruimden de tafel leeg, ik begon aan de afwas en Bruno ging vast de kamer in om zich te installeren, dacht ik. Bij binnenkomst van de kamer zag ik dat de TV aanstond en dat op de glazen salontafel mijn twee vibrators stonden. Bruno zat op zijn eigen plaats en klopte naast hem op de bank.

Ik trok mijn jurk uit en ging naakt op de bank zitten, Bruno stond op, trok zijn badjas uit, en ik liet me achterover zakken. Toen ik zo naakt op de bank lag ging Bruno zitten. Hij legde een been op de leuning achter hem en een been op zijn schoot. Daar lag ik, haaks op hem, en wijdbeens op de bank.

Hij pakte de afstandbediening en zei, ' Ik heb een paar videofilms gehuurd, misschien kunnen jij en ik daar nog iets van leren'. Hij zette de video aan en de film begon te lopen. Op het beeld verscheen een vrouw die bezig was een grote herdershond uit te laten. Ze gooide telkens een bal weg en de hond ging hem even enthousiast weer halen. Ze had er blijkbaar geen zin meer in want ze deed de hond zijn riem om en liep een laan in.

Bij een huis aangekomen deed ze de hond zijn riem weer af en verdween in het huis. Ze betrad een mooie grote kamer en plofte op de bank neer. De hond, die haar gevolgd was, sprong tegen haar op waarna zij hem telkens lachend wegduwde.

De hond blafte en liet zijn neus onder haar rok verdwijnen. Zij opende haar benen en leunde verder achterover. De hond trok zijn kop terug en blafte weer. De vrouw keek naar hem, stond op en trok haar jurk en broekje uit en ging weer op de bank, en nu lui achterover, zitten. Ze opende weer haar benen en de hond duwde zijn kop tussen haar benen om vervolgens met zijn tong haar kut te likken. De vrouw speelde met haar tieten, liet haar tong langs haar lippen gaan en kreunde.

Zij opende steeds verder haar benen. Met argusogen volgde Bruno, en ik, wat er op het beeldscherm gebeurde. Bruno streelde mijn linkerbeen tot in mijn kruis en ik ging nog wat makkelijker liggen dan ik al deed. Op het beeld kreeg de vrouw, door het likken van de hond, een stevig orgasme en ze zakte nog verder onderuit. De hond trok zijn kop terug en probeerde op haar te klimmen. Zijn rode puntlul hing dreigend aan de onderkant van zijn lichaam.

Hij probeerde zijn lul bij haar naar binnen te duwen maar, door de ongemakkelijke houding lukte hem dat niet. De vrouw duwde hem weg en ging op de grond liggen en de hond stond dwars over haar heen. Voorzichtig pakte zij de lul van de hond en begon met de hondenlul te spelen. Toen ze daar genoeg van had nam ze de lul in haar mond en zoog.

Bruno pakte een van de vibrators van de tafel, gaf hem aan mij, en ik schoof de vibrator zachtjes mijn kutje binnen. Daarna tilde hij mijn voet op en begon aan mijn tenen te zuigen en mijn voet te likken. Inmiddels had de hond in de film genoeg aan het gemanipuleer van zijn lul, denk ik, want de vrouw ging op handen en knieën zitten en de hond sprong achter op haar rug. De camera kwam dichterbij en je zag heel duidelijk dat de hond zijn lul in haar kut bracht. De hond begon als een bezetene te stoten en de vrouw gilde het uit.

Ik bewoog de vibrator in en uit mijn kutje. Door het zien van de film en het heen en weer bewegen van de vibrator was ik supergeil geworden. Ik knikte "JA" want ik voelde mijn orgasme naderen.

Bruno liet zijn hoofd zakken tot hij met zijn hoofd half op mijn buik en half op mijn linkerdijbeen lag en hij de vibrator vlak voor zijn gezicht op en neer kon zien gaan. Voor ik ook maar iets kon zeggen kwam mijn orgasme over mij heen gerold. Ik gilde het bijna uit van genot. Hij vroeg hij bevestiging van iets wat hij allang wist. Maar dat was blijkbaar niet genoeg want hij vroeg gelijk hoe zo, wanneer was dat dan, was het ook echt zo lekker als bij die mevrouw op de TV?

Op de TV was niks bijzonders en ik zat me te vervelen. Toen vond ik, in een van de kasten, een seksboekje met van die porno foto's. Dat wond mij zo op, want die had ik nog nooit gezien, dat ik, en dat kan ik jou nou rustig vertellen, mijn broekje uit deed en mezelf, op de bank zittend, begon te vingeren. Eerst had ik die hond niet zo in de gaten, die lag namelijk in zijn mand te slapen maar plotseling stond die hond belangstellend naar mij te kijken.

Ik praatte tegen hem en hij kwam steeds dichter bij. Blijkbaar rook hij wat ik aan het doen was want hij snuffelde aan mijn kutje en aan de uitgestoken vingers die hij aflikte.

Ik dacht als hij mijn vingers, die net van mijn kutje afkomen aflikt, dan heeft hij ervaring en vindt hij het lekker, dan kan hij ook mij likken, dacht ik en trok hem aan zijn halsband tussen mijn benen, hij snuffelde weer en ik duwde zijn neus tegen mijn kutje aan, toen likte hij aan mijn kutje.

Met die grote, ruwe tong was het een zalig gevoel. Ik moest hem natuurlijk wel sturen met mijn handen want hij wist nog niet zo goed waar hij moest likken, maar het lukte prima en ik kwam, gillend van geiligheid, klaar.

Om het te bedanken aaide ik zijn kop en toen zag ik dat de hond zijn lul naar buiten was gekomen. Ik voelde eraan en de hond bleef doodstil staan. Ik liet mij van de bank zakken en speelde, net als die vrouw in dat filmpje, met de hond zijn lul, die steeds groter werd.

Ik durfde zijn lul niet in mijn mond te nemen, alhoewel ik dat eigenlijk wel graag wilde. De hond duwde nu uit zichzelf zijn kop tussen mijn benen maar door mijn zithouding kon hij er niet bij.

Ik ging, misschien onnadenkend, op handen en knieën zitten zodat hij mij dan, achterlangs, kon likken maar ik had buiten de waard gerekend want hij sprong op mijn rug en duwde zijn lul bij mij naar binnen. Hij neukte in een ruk naar zijn-, en mijn orgasme, toe en ik kwam, werkelijk jankend van genot, klaar. Later was die hond bij mij niet meer weg te slaan en elke keer als ik op moest passen deed ik het met die hond. Soms wel drie keer per avond, tot dat ik verkering met je vader kreeg, toen had ik geen tijd meer om op te passen'.

Hij tilde mijn linkerbeen van zijn schoot en stond op. Zijn lul stond keihard vooruit. Gulzig begon ik op zijn lul te zuigen en zijn zak te strelen.

Hij vloog overeind en nam zenuwachtig bewegend plaats tussen mijn benen die ik, op mijn beurt, snel verder spreidde waarbij ik de vibrator er gelijk uithaalde. Een been op de rugleuning van de bank en een been op de grond moest genoeg zijn. Hij liet zich bepaald niet zachtzinnig zakken en duwde zijn lul in mijn drijfnatte kutje. Met lange halen en korte stoten begon hij mij te neuken. Ook het tongzoenen had hij nu goed onder de knie gekregen, bemerkte ik al snel.

Bruno kon niets meer zeggen en ik ook niet want wij beiden voelden het orgasme naderen. Letterlijk gillend kwamen we beiden klaar. Bruno spoot zijn hete stralen mijn buik in en ik kwam weer klaar.

Bruno stootte nog wat na en lag nog te hijgen in mijn oor toen ik weer klaar kwam. Ik kon alleen maar gelukzalig glimlachen. Ik had er kramp in mijn rug van, zes keer klaarkomen in het tijdsbestek van twee uur was zelfs voor mij niet alledaags. Hij liep de kamer uit en kwam even later met een lap landbouwplastic, die in de bijkeuken had gelegen, terug. Hij schoof het plastic onder mijn kont door en trok het aan de andere kant van mijn lichaam omhoog. Niet begrijpend naar waar hij heen wilde, hees ik mij wat verder omhoog en toen stapte Bruno weer tussen mijn opnieuw gespreide benen.

Ik vond het zo'n geil idee dat ik liggend op de bank moest plassen en dan ook nog recht in zijn gezicht. Ik liet mijn straal los en tot mijn grote verbazing deed Bruno zijn mond open en ik plaste recht in zijn mond! Hij dronk mijn plas op realiseerde ik me. Dat was nou eens echt supergeil. Hij dronk bijna alles op alhoewel er ook het nodige naast ging en toen ik klaar was likte hij even zalig mijn kutje en gaf er toen een kusje op. Nou dat leek mij wel lekker en zodoende'.

Hij stond naast de bank, pakte zijn lul in zijn hand en richtte. Een zichzelf masturberende vrouw, die ook nog zijn moeder was en die naakt, met haar mond open, op de bank ligt dat moest wel een supergeil gezicht zijn.

Hij stapte wat naar voren en plaste met een keurige boog over mijn gezicht en in mijn mond. Ik op mijn beurt slikte door wat ik kon opvangen.

Nou was ik die avond dus al zes keer klaargekomen en Bruno pas een keer dus ik vond dat hij nog wat verdiende. We ruimden de rommel op, pakten de badjassen en mijn vibrators, deden de lichten en de TV uit en gingen naar boven. Samen gingen we onder douche, droogden elkaar af en smeerden elkaar in met een lekker ruikende bodylotion. We gingen naar de slaapkamer en Bruno dook op het bed. Ik stond voor het bed pakte een van mijn vibrators en ging daar mee plagend over mijn lichaam.

Ik stopte de vibrator, die niet aan stond, in mijn mond en haalde hem heen en weer. Zijn ogen werden groot en zijn pik kwam schokkend overeind. Bruno knikte en speelde met zijn linkerhand aan zijn, nu geheel stijve, lul. Ik liet de vibrator via mijn maag en buik naar mijn kutje glijden. Ik spreidde mijn benen een beetje, haalde met de vingers van mijn linkerhand mijn schaamlipjes uit elkaar en bracht de zoemende vibrator mijn lichaam binnen. Ik zag dat hij genoot van datgene wat ik zei.

Hij speelde verwoed met zijn lul en keek strak naar de vibrator die in en uit mijn kut ging. Ik voerde het ritme van de in- en uitgaande vibrator op, wreef met mijn vrije hand hard over mijn clitoris en voelde het orgasme komen. Staande kwam ik, met gesloten ogen klaar voor mijn zoon. Ik haalde de vibrator uit mijn kutje en kroop over het bed naar hem toe.

Ik kon de verleiding niet weerstaan even aan zijn lul te zuigen maar toen schoof ik door tot ik boven op hem zat.

Met een soepele beweging bracht ik zijn lul in stelling en liet mij erover heen zakken. Zachtjes wipte ik op en neer. Hij strekte zijn armen om mijn borsten te grijpen. Toen trok hij mij aan mijn borsten naar beneden om mij te kussen.

Ik antwoordde bevestigend,' Bruno mag overal bijzijn en Mama zal nooit geheimen voor hem hebben want Mama is veel te gek op Brunootje, maar Mama wil er ook bijzijn als Brunootje andere vrouwen neukt'. Hij kon alleen maar bevestigend knikken en ik voelde dat hij bijna kwam en concentreerde mij op mijn eigen orgasme door weer met mijn vingers over mijn clitoris te wrijven.

Samen kwamen we weer geweldig klaar en hij keek dankbaar na mij op. Dankbaar knikte ik en vleide me naast hem neer. Zou jij het lekker vinden als ik jouw volgespoten kutje uitlik? Hij duwde zich omhoog en kroop tussen mijn benen. Daar deed hij mijn schaamlippen van elkaar en begon te likken.

Het idee dat hij mijn kut uitlikte die net was volgespoten, weliswaar met zijn eigen sperma, wondt mij weer op. Ik ging er eens goed voor liggen en liet hem lekker zijn gang gaan.

Dat heb ik hem toch vlug geleerd, vond ik zelf. En toen kwam ik voor de tiende keer die dag klaar. Ik werd wakker en keek op de wekker, kwart over acht. Bruno was nog in diepe slaap hoorde ik aan zijn regelmatige ademhaling. Zachtjes stond ik op en liep naar de badkamer. Ik ging op de WC zitten en liet mijn ochtendplas los. Daarna stapte ik onder de douche en waste mij. Zo dat was gebeurd, dacht ik, en droogde mij af en borstelde ik mijn haar.

Ik trok mijn badjas en mijn slippers met hoge hakken aan en sloop de trap af. Beneden aan gekomen haal de ik de zondagskrant uit de brievenbus en zette ik koffie. Al lezend aan de tafel verviel ik weer in gedachten over hetgeen mij de afgelopen weken allemaal overkomen was.

Dertien jaar waren er verstreken en er was nooit iets gebeurd. Natuurlijk ik masturbeerde bijna dagelijks, had ook wel eens geile gedachten als ik een man of vrouw zag die mij beviel, maar daar was op zich niets mis mee. Dertien jaar lang was ik een nette burgervrouw geweest en nu bedreef ik al zo'n vijf maanden incest met mijn zoon. Ik trok of zoog hem niet af, nee we deden alles. Zelfs datgene waar een normaal paar nooit op zou zijn gekomen, laat staan dat ze het deden. Zoals naakt door het huis paraderen, elkaar oraal bevredigen, neuken voor- en achterlangs, plasseks, voor elkaar masturberen, ik deed dat met alle voorwerpen die maar in mijn kut of kont pasten, om de ander op te hitsen, elkaar geile opmerkingen in het oor fluisteren met als enkel doel, nog geiler worden dan we al waren.

Waar was ik mee bezig? Waarom nam ik niet een gewone vriend of desnoods een vriendin? Kwam het dat Bruno zoveel op Nico leek dat het wel een fotokopie kon zijn? Of kwam het dat ik lui van aard was omdat Bruno "voor de hand" lag? Hem had ik tenslotte dagelijks om mij heen. Alles overdacht hebbende bedacht ik dat het wel moest komen door het feit dat hij zoveel op Nico leek, dat moest haast wel de oorzaak zijn.

Ik hield gewoon nog steeds van Nico waarvan ik dertien jaar niets had gehoord of gezien, dat kon haast niet anders. En bedacht hoeveel verdriet en ellende ik had gehad door de scheiding. Hoe veel jaren ik met pijn in mijn hard had gekeken naar paren die wel bij elkaar gebleven waren. Hoe beroerd ik er aan toe was geweest als, de zogenaamde, vrienden nooit meer op visite kwamen.

Hoe zielig ik mij voelde als ik alleen mijn verjaardag moest vieren of de Kerstdagen zag aankomen. Door Bruno beleefde ik mijn verkeringstijd, en mijn jeugd, opnieuw. Maar moest ik ermee doorgaan, dat was de vraag. Ik bedacht dat ik in feite al gekozen had, ik had het veel te ver laten komen om nu de zaak nog terug te kunnen draaien.

Er nu mee stoppen zou ruzies en spanningen met zich meebrengen tussen Bruno en mij en dat zou er op zijn beurt weer toe kunnen leiden dat ook Bruno mij in de steek zou laten en ik helemaal alleen achter bleef. Dat was wel het laatste wat ik wilde. Ik nam het besluit dat Bruno en ik voortaan als een liefdespaar door het leven zouden gaan, kostte wat het kostte. Het koffiezetapparaat liet horen, door een zacht gereutel, dat de koffie klaar was.

Ik schonk mij een mok vol en ging op de bank in de kamer zitten. Opeens bedacht ik dat Bruno gezegd had dat hij meerdere videofilms had gehuurd en dat hij er gisteren maar een had afgedraaid. Ik zag de plasticzak op de grond bij de TV staan en stond op. In de zak zaten een drietal filmcassettes. Een was er leeg. Dat was de film die we gisteren gedraaid hadden. Nieuwsgierig haalde ik de andere twee uit de zak.

Op de buitenkant van een cassette lag een vrouw met een vibrator in haar kutje terwijl het hoofd van een andere vrouw zichtbaar was die, met uitgestoken tong, boven haar kut hing. Op de andere cassette zat een vrouw gehurkt een, op het oog zeer jonge, man af te zuigen.

Ik besloot die video te nemen waar de twee vrouwen op de cassette stonden. Na een druk op de knop kwam de cassette, die zich nog in het apparaat bevond, naar buiten en ik duwde de ander naar binnen. Ik pakte de afstandsbediening en liep terug naar de bank. Daar aangekomen zette ik de TV en de video aan en zette tegelijkertijd het geluid van de TV af.

Daarvan kon Bruno dan tenminste niet wakker worden De film begon te lopen en ik zakte lui achterover in Bruno's bank. Er werd een hoog blonde vrouw, van ongeveer veertig jaar, zichtbaar die, achter een bureau, aan het werk was. Een veel jongere brunette betrad het kantoor en overhandigde de ander een map met papieren. Geïnteresseerd bladerde de vrouw in het aangereikte dossier. De brunette wees haar op iets, maar omdat de blonde het niet kon vinden, liep de brunette om het bureau heen, en kwam naast de blonde vrouw staan, bukte zich over het bureau heen en wees iets aan.

De blonde vrouw lachte en ging met haar rechterhand langs de achterkant van de benen van de ander omhoog. Nu lachte zij ook en zei iets, daarbij plaatste zij haar benen uit elkaar. De blonde vrouw sloeg met haar hand de rok van de brunette omhoog en voelde tussen haar benen. Toen kusten ze elkaar. Beide vrouwen stonden op, tongzoenden elkaar en de blonde voelde, over de blouse heen, aan de borsten van de brunette.

Ik zakte verder onderuit op de bank, spreidde mijn benen en bracht mijn rechterhand naar mijn kutje, met de linkerhand kneep ik in mijn tieten en ik voelde de tepels verstijven. Op de TV legde de blonde de brunette op het bureau en trok haar broekje uit. Toen ging zij op haar bureaustoel zitten en kuste de binnenkant van de benen van de brunette. Zij liet haar mond langs de benen omhoog gaan, trok met haar vingers de schaamlippen van de brunette uiteen en begon haar kutje te likken.

De brunette had zelf haar blouse losgemaakt en haar tieten uit haar BH gehaald waarna zij erover begon te wrijven. De blonde likte aan de kut van de brunette en liet toen twee van haar gelakte vingers in de natte kut van de blondine glijden. Ik vingerde verwoed mee en mijn kut begon klotsende geluiden te maken. Toen ik op het punt stond klaar te komen stond als een "duveltje uit een doosje" Bruno in de kamer.

Ik kon niets anders doen dan hem strak aankijken want een zalig orgasme daverde door mijn lichaam. De film op de TV was nog niet afgelopen zag ik, want op dit moment waren er drie vrouwen bezig elkaar, met kunstlullen, aan het bevredigen. Twee vrouwen lagen met hun onderlichaam tegen elkaar, ieder aan een kant van een kolossale kunstlul, en de derde zat boven op een van hun en was bezig zich, met een kunstlul, klaar te maken. Ik besloot het geluid van de TV aan te zetten, tenslotte was ik nu toch betrapt.

Het gekreun en gehijg vulde de kamer. Ik besloot mijn kamerjas uit te doen en in de lengte, met mijn voeten naar de keukendeur, naakt op de bank te gaan liggen.

Met een been op de rugleuning en een been op de glazen salontafel kreeg ik mijn benen niet verder van elkaar. Met mijn linkerhand onder mijn kont stopte ik een vinger in mijn kont en met de andere hand drie vingers in mijn kut en begon lekker te soppen.

Bruno kwam weer de kamer binnen en zag het zeer opwindende tafereel. Het klotsen van mijn kut overstemde het geluid van de televisie. Bruno ging weg en hoorde de koelkastdeur open en dicht gaan. Wat zou hij in Godsnaam doen, vroeg ik mij af. Hij kwam de kamer binnen met een banaan. Hij haalde de schil eraf, bukte zich en zei, ' Kun je die vingers eens weghalen? Ik voelde de steenkoude banaan diep in mijn buik zitten. Hij deed zijn mond over de banaan heen en zette zijn lippen op mijn kut.

Toen begon hij te zuigen waardoor de banaan millimeter na millimeter, door het vacuüm wat hij trok, uit mijn kut omhoog kwam. Telkens als hij voldoende in zijn mond had beet hij er een stukje banaan af, kauwde hij op het binnengehaalde, en slikte het door.

Het was een geil gezicht en het idee, dat hij uit mijn kut at, wondt mij enorm op. De banaan was op en Bruno ging staan. Zijn lul, die keihard vooruit stond, was zichtbaar door de geopende panden van zijn badjas. Hij trok zijn badjas uit, gooide hem op een stoel, knielde weer, kroop wat naar voren en duwde zijn lul in mijn kut. Hij bleef op zijn knieën zitten, keek naar de in- en uitglijdende lul, en kneedde mijn borsten. Ik kon alleen maar beamen wat hij zei.

Niet alleen qua gevoel maar ook qua uitzicht. Een neukende jongen tussen mijn ver gespreide benen. Ik deed mijn rechterhand naar beneden en begon, terwijl ik geneukt werd, mijn klitje te stimuleren. Af en toe voelde ik aan de in- en uitglijdende lul. Dat bracht mij op het idee het met twee handen te doen.

Als ik met mijn linkerhand het klitje stimuleerde kon ik Bruno zijn lul, met mijn rechterhand, aftrekken. Deze handeling werd door Bruno met vreugde begroet. Hij trok zijn lul wat verder uit mijn kut en bleef stil zitten zodat ik hem kon aftrekken terwijl de kop van zijn lul in mijn kutje zat. Ik liet zijn lul los en Bruno stopte zijn lul er weer tot de wortel in. Hij pakte mij bij mijn heupen en begon fors te stoten.

Ik sloot mijn ogen en kwam ook zalig klaar. Toen dat gebeurd was opende ik weer mijn ogen. Bruno bukte zich over mij heen en kuste mij met zijn tong diep in mijn mond. Hij trok zijn lul terug en zijn sap drupte, uit mijn kut. Moeizaam kwam ik ook overeind, trok mijn kamerjas aan en volgde hem naar de keuken. Vind jij dat goed? Hij ging naar boven, waste zich en kleedde zich aan. Nadat ik nog even was blijven zitten ruimde ik de tafel af en de kamer op en ging naar boven. Daar deed ik mijn kamerjas uit, bond mijn haar op, liet het bad vol lopen en toen het vol was liet ik me in het warme water zakken.

Een zalige rust kwam over me en ik ontspande volledig. Ik pakte de shampoo en waste mijn haar. Toen ging ik staan, zeepte mijn hele lichaam in en liet mij weer terugzakken in het water. Zo bleef ik zeker tien minuten ontspannen zitten. Toen stond ik op, droogde mij af en ging op zoek naar de föhn. Die vond ik in de commode, en ik zette mij op het krukje wat er voor stond. Terwijl ik mijn evenbeeld in de spiegel zag föhnde ik mijn haar droog.

Ook maakte ik mijn gezicht op en keek goedkeurend naar het resultaat. Ik zag er toch goed, uit dacht ik zelf en stond op. Op dat moment ging de deurbel. Ik schoot vliegensvlug mijn badjas aan en keek uit het raam. Een voor mij onbekend meisje stond voor de deur.

Ik liep de trap af en opende de deur. Een meisje van ongeveer 18 jaar, type student, donker met een brilletje maar niet onknap, stond voor de deur. Ze deed haar jasje uit en daar stond ze in een truitje die haar navel bloot liet, een akelig kort minirokje met lange, blote benen en schoenen met half hoge hakken. Ze ging op de bank van Bruno zitten, ik haalde iets fris voor haar, schonk mijzelf ook iets in en ging tegenover haar zitten op mijn eigen plaats.

Ze zat achter in de bank met haar benen iets van elkaar zodat ik een schaduw van haar witte onderbroekje kon zien. Goh, ik dacht dat de moeder van Bruno donker zou zijn maar U bent blank', zei ze. Dan was zij het meisje die het met haar vader deed, herinnerde ik mij de woorden van Bruno.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ik besloot het er op te wagen om verder te vragen. Ik bukte om haar glas vol te schenken en zag dat zij onmiddellijk in mijn badjas keek naar de daar, nu loshangende, borsten. Ik bleef expres zo staan, om nu ook mijn eigen glas vol te schenken, waarbij ik mijn benen wat uit elkaar plaatste, daardoor viel mijn kamerjas wat verder open. Haar ogen dwaalden onmiddellijk af naar datgene wat er nu weer te zien was.

Ze kwam naar voren om haar glas te pakken, ze spreidde haar benen verder om bij het glas te komen. Nu zag ik haar witte broekje in volle glorie. Een geile golf sloeg door mij heen en ik besloot, voorzichtig verder te vragen.

Want dan vragen ze wel eens hoe hij aan zo'n jonge vrouw komt. Als hij dan zegt, dat is mijn dochter dan zeggen ze, ja, ja dat zal wel', en ze lachte al haar tanden bloot toen ze dat vertelde. Ik opende mijn benen wat verder en ik zag dat haar ogen zich flitsend snel concentreerden op het gebied wat zich tussen mijn benen bevond.

Ik zette mijn glas weg en opende daarvoor mijn benen nog verder. Ze kon nu mijn kut in volle glorie zien. Toen ik terug ging zitten maakte zij, met haar tong, haar lippen nat. Zenuwachtig ging ze met een hand door haar haar. Ik schikte mijn kamerjas zo dat ze zicht had op tenminste een borst. Al die tijd dat ze tegen mij sprak was ze op de rand van de bank, wijdbeens blijven zitten.

Haar ogen dwaalden telkens van mijn borsten naar de plaats tussen mijn benen. Ik liep voor haar uit de trap op. Met nog drie treden te gaan bukte ik, waardoor mijn benen enigszins gespreid stonden, om een daar op de grond liggende handdoek op te rapen. Zij moest nu een riant uitzicht hebben op mijn blote kont en kutje, bedacht ik. Plotseling voelde ik haar hand aan mijn benen voelen. Ik draaide mij weer om en liep verder, via de overloop, Bruno's kamer binnen.

Ik ging op mijn knieën zitten trok een lade open en begon te zoeken. Zij stond op heer tenen in de kastjes, en op de boekenplanken, te kijken. Nu had ik een fantastisch uitzicht op haar lange benen tot in haar kruis toe. Ze had een slipje aan wat bestond uit een voorkantje en een touwtje tussen haar billen zodat ik haar prachtige kont kon zien.

Ik richtte mij enigszins overeind en bracht een hand tussen haar benen omhoog. Ze bleef doodstil staan. Ik ging verder en kriebelde op haar broekje aan haar kutje. Ze zuchtte slechts en gaf verder geen reactie, maar ze bleef wel staan. Ik besloot verder te gaan. Ik duwde haar minirokje omhoog en kuste haar blote billen.

Ze stond nog steeds doodstil. Met beide handen streelde ik haar voorkant en liet daarbij een hand, via de zijkant, in haar broekje gaan. Mijn hand vond een dikke bos kroeshaar en een drijfnat kutje.

Mijn andere hand trok haar broekje naar beneden. Toen dat beneden was stapte ze, snel en bereidwillig, uit haar broekje en spreidde, zonder enige aandrang, haar benen.

Ik duwde twee vingers in haar werkelijk soppende kutje en begon haar kont, en tussen haar billen, te kussen.

Ze zuchtte nogmaals diep. Toen kwam ze in beweging, draaide zich zo snel om dat mijn vingers uit haar kut gleden en ze zakte door haar knieën. Toen pakte ze met twee handen mijn hoofd beet en kuste mij met open mond. Onze tongen vonden elkaar en begonnen in onze monden een rondedans. Ze liet haar handen in mijn kamerjas verdwijnen, vond daar mijn borsten en kneep erin.

Ik stond op en trok haar aan een hand overeind. We liepen naar mijn slaapkamer. Ik liet mijn kamerjas op de grond vallen en zij deed het kleine truitje en haar minirokje uit. Toen ze haar brilletje afzette stond daar een schoonheid van jewelste naakt in mijn kamer. Samen stapten we, via de achterkant, het bed op. Daar lieten wij ons al kussend zakken. Haar hand verdween tussen mijn benen en mijn hand tussen haar benen.

Ze wreef stevig over mijn clitoris en duwde haar duim bij mij naar binnen. Ik deed hetzelfde bij haar. Zo zaten we op onze knieën elkaar op te geilen. Ze trok haar duim uit mijn kut en duwde mij achterover in de kussens. Toen draaide ze zich om zodat haar kut zich boven mijn gezicht bevond.

Ze bleef echter rechtop zitten en ik begon haar kut met overgave te likken. Na enkele minuten, waarin het gezucht en gesteun niet van de lucht was, boog ze zich voorover en begon mij te likken. Jonge, jonge wat kon die meid zalig likken.

Bruno kon het goed maar zij was een professional. Gillend en schokkend kwamen wij beiden klaar. Ze rolde van mij af en lag, met haar voeten naar me toe, naast me.

Ze richtte zich op en steunde op haar rechter elleboog. Ik rilde nog na van het orgasme en kon alleen maak "zeker" zeggen. Ze hield haar rechterbeen gestrekt, knikte de linker en zette haar de voet aan de achterkant op haar onderbeen. Zo kwam ze volledig wijdbeens te liggen met, voor mij, een brede kijk op haar dicht begroeit kutje. Ze bracht haar hand naar beneden en voelde aan haar kutje. Kijk nou, je hebt daar twee vibrators op het kastje staan, wat een lekkere jongens, geef mij er eens eentje', vroeg ze.

Ik pakte een van de naast mij staande vibrators op en gaf die aan haar. Ze zette hem aan, ging er mee over haar harde tietjes. Toen bracht ze hem naar beneden en ging er mee over haar schaamlipjes. Ik was inmiddels van al haar gepraat en het gesop in een kut waarop ik vrij uitzicht had gehad, weer hartstikke geil geworden.

Ik pakte de vibrator, zette hem aan en ging er mee over mijn borsten. Ze duwde de vibrator diep in haar kut met de andere hand stimuleerde ze haar clitoris.

En ik volgde haar door ook de vibrator in mijn kut te duwen en eveneens met mijn andere hand de clitoris te stimuleren. Ik knikte, meer tijd had ik eigenlijk niet want ik staarde in de spiegel naar mezelf en Niki. Ik vond het vreselijk opwindend.

Blank en bruin in extase, samen masturberend op een bed. Ze begon te kreunen en te steunen. Of het door haar kreunen en steunen kwam of van het beeld in de spiegel ik weet het niet, maar ik kwam loeiend klaar. We lagen naast elkaar uit te hijgen. We stonden op kleedden ons aan, ruimden alles op en gingen naar beneden.

Tien minuten later kwam Bruno thuis. Ik verbleekte tot op het bot. Wat flikt ze mij nou? Gaat ze mij even staan stuk te maken tegenover Bruno.

Nou ik vind, als je het toch met een vrouw wilt, dat je het dan maar het beste met Niki kan doen. Dus er is niks aan de hand.

Niki praat nergens over, en zeker niet tegen anderen. Ze praat al jaren alleen tegen mij omdat wij van hetzelfde soort zijn, zegt ze, hè Niek? Daarbij zijn we alle twee halfbloed, en wat het belangrijkste is, we zijn er alle twee gek op seks. Maar U hoeft niet bang te zijn, ik zal nooit iets zeggen!

Nog niet helemaal gerust keek ik vragend naar Bruno. Hij kwam naast me zitten, sloeg een arm om me heen, kuste me en liet een hand onder mijn kamerjas glijden om mijn borsten te liefkozen. Onmiddellijk stond ze op deed weer haar truitje, broekje en rokje uit en daar stond ze spiernaakt in de kamer. Ze aaide met haar handen over haar lichaam, spreidde haar benen en stak een vinger in haar kutje, bewoog hem in- en uit, trok hem terug en likte hem met een zalige blik in haar ogen weer af.

Gelijk ging ze zitten en spreidde haar benen. Een been legde ze over de armleuning en de ander zover mogelijk weg. Ze streelde haar kutje en keek mij met omfloerste ogen aan. Ik stond op, deed mijn kamerjas uit, liep onzeker naar de bank en zonk daar door mijn knieën.

Zelf hield ze met twee handen haar schaamlippen van elkaar. Toch onwennig en onzeker, zette ik mijn mond op haar kutje en begon haar te likken. Bruno stond er vlakbij en om niets te missen, boog hij zich voorover.

Toen voelde ik dat Bruno tussen mijn benen zat en zijn lul er bij mij in bracht. Hij begon te stoten en ik befte Niki. Ik hoorde Bruno hijgen en voelde dat hij zijn tempo opvoerde. Hij trok zich uit mij terug en ik voelde de spermavlokken op mijn rug neerdalen. Niki trok als reactie stevig aan mijn haar en duwde mijn gezicht strak tegen haar kut aan.

Toen liet ze mijn haar los en kon ik eindelijk weer wat lucht krijgen. Direct gleed Niki, als een slang, van de bank en terwijl ik nog op mijn knieën zat wrong zij, plat op haar rug voorschuivend, haar hoofd tussen mijn benen en begon mijn kut te likken. En ze likte gulzig wat mij waanzinnig van geiligheid maakte. Bruno ging over haar heen staan met zijn gezicht naar mij toe en streelde mijn borsten terwijl hij nieuwsgierig, over mijn schouder, naar beneden keek.

Ik zag zijn, nu slappe, lul voor mijn gezicht heen en weer zag zwaaien. Ik voelde dat ik weer eens klaar kwam. De emoties hadden mij zo in hun grip zodat ik, terwijl ik klaar kwam ik, per ongeluk, wat van mijn plas liet lopen.

Niki ging door met likken of er niets aan de hand was. We stonden op en gingen, ieder op een bank, zitten. Niki en ik knikten slechts en Bruno verliet de kamer. Ik kijk wel uit. Dan ben ik Bruno, U en papa in een keer kwijt en dat is iets wat ik zeker niet wil', probeerde zij mij nogmaals te overtuigen.

Ze ging wat verder achterover in de bank zitten, spreidde haar benen en bracht haar rechterhand naar haar kutje. Mijn moeder ging met mijn twee zusjes en broertje terug naar Suriname. Hij zorgde goed voor mij, ik mocht alles en ik kreeg alles wat ik vroeg.

Ik had net ontdekt dat vingeren zo lekker was en deed dat dan ook elke dag een paar keer. Mijn vader had niets in de gaten, maar ik werd er wel zo geil van dat, als hij bijvoorbeeld naakt onder de douche vandaan kwam, ik dan zorgde dat ik altijd dan net in de buurt was als dat gebeurde.

Dan keek ik naar zijn zwaaiende lul en bedacht hoe het zou zijn als hij het met mij deed. Op een zaterdagmorgen kroop ik, wat ik wel meer deed, bij hem in bed maar nu alleen met een babydoll aan. Hij sliep meestal naakt of hij had alleen een hemdje aan. Nou een babydoll schuift natuurlijk omhoog als je ermee in bed stapt, maar dat zag hij niet. Hij werd wakker en ik vroeg hem of hij mama niet miste, toen hij "NEE" zei vroeg ik hem of hij dan wel gezond was want een man van, toen, vijfendertig jaar had toch wel eens een vrouw nodig en niet alleen om het eten te koken of om de sokken te stoppen.

Hij lachte en zei dat het wel goed zat, maar toen ik vroeg hoe dan antwoordde hij daar niet op. Ik schoof mijn lichaam iets omhoog zodat mijn bovenlichaam boven de lakens uitkwam.

Ik zorgde ervoor dat een borstje, want toen waren ze nog klein, goed te zien was. Toen boog ik mij over hem heen om een boekje te pakken wat ik naast hem op het nachtkastje had zien liggen. Mijn blote tietje raakte zijn gezicht en toen ik weer in mijn oorspronkelijke houding zat en het boekje bekeek, zag ik dat het een seksboekje was. Ik deed het open en zag allerlei mannen en vrouwen die met elkaar bezig waren. Hij wilde het boekje afpakken en zo ontstond er een stoeipartij waarbij de dekens van mij afvielen en waardoor hij, en ik, bijna naakt op bed lagen.

Ik bekeek zijn lul en zag dat die groter was geworden als anders en zei, nou die kleine jongen daar beneden is zo te zien ook een grote mijnheer geworden. Toen ik dat zei steigerde zijn lul en werd nog groter. Dat proces werd versneld toen ik zijn lul, brutaal weg, in mijn hand pakte en er even aan trok.

Even aarzelende hij en, nadat hij moed verzameld had, pakte hij mij tussen mijn benen. Zo lagen we met elkaars dingetjes te spelen. Kort en goed ik trok hem af en hij vingerde mij klaar. Nou sinds die datum zijn we steeds verder gegaan en sedert een jaar of drieënhalf, vier slaap ik bij hem en naait hij mij zo vaak als hij het maar kan. Met andere woorden we leven als vriend en vriendin maar omdat hij een man is, die het tenslotte niet zo vaak kan als ik, masturbeer ik daarnaast ook nog veel, daarbij is hij vaak toeschouwer of ik doe het met Bruno waarbij hij ook mag kijken, dat wint hem op zegt hij', besloot ze haar relaas.

Toen begreep ik plotseling waar Bruno het idee vandaan had gehaald om midden in de kamer te masturberen waar ik bij was. Hij wilde mij bewust geil maken! Bruno kwam binnen en schonk limonade in. Hij ging naast mij zitten en vroeg,' Ben je nu een beetje gerustgesteld, Ma? Ik beantwoorde de vraag met jaknikken. Niki was languit op de bank gaan liggen en lag daar zich lekker tussen haar benen te wrijven.

Alhoewel ze het tempo wat had opgevoerd en haar benen wat verder had gespreid dan toen ze nog zat. Bruno pakte mijn linkerhand en legde die op zijn stijf geworden lul.

Ik begon hem af te trekken maar kon de verleiding niet weerstaan om ook aan mijn eigen kutje te voelen. Bruno en ik keken naar Niki die nu drie vingers in haar kut en twee vingers in haar kont had gestoken.

Ze begon klaar te komen. Ze wierp haar onderlichaam hoog in de lucht en brulde het uit. Van de schrik spoot Bruno zijn zaad recht de kamer in en kwam ik ook klaar.

Nou dat was me het dagje wel. Dat zagen ze allemaal zitten en we gingen naar boven. Ik liet het bad vollopen, terwijl Bruno en Niki stonden te vrijen, en toen het vol was stapten in het bad en wasten elkaar vanonder en boven. Weer uit bad en afgedroogd bedacht ik dat ik vandaag al vijf keer was klaargekomen, en het was pas halfzeven!

Nadat ze zich hadden aangekleed stapten ze de deur uit en ik vroeg me af wat ik nu voor kleren aan moest doen. Plotseling herinnerde ik mij de nog niet zo lang geleden aangeschafte babydoll. Ik haalde hem uit de kast en trok hem aan. Hij was geheel doorzichtig en mijn tieten waren er goed door te zien terwijl mijn kutje er net onderuit kwam. Goed pak, dacht ik en trok hem aan. Ik maakte mijn gezicht goed op en deed een paar kleine oorbellen in. Toen trok ik mijn nylons aan en keek ik in de spiegel.

Goedendag ik leek wel een hoerenmadam, dacht ik maar wat kon mij het schelen. Ik trok mijn kamerjas aan en ging naar beneden de tafel dekken. Na een half uur kwamen de twee met de maaltijd thuis.

We verdeelden het eten, aten zwijgend en ruimde gezamenlijk alles weer op. Ik zette koffie en we gingen weer naar de kamer. Volgens mij kon je in de kamer ruiken dat er zich een seksgebeuren had afgespeeld maar niemand zei iets dus ik zei ook maar niks. Ik opende de kamerjas en showde mijn tenue. Dat is tenminste ook niet zo warm als een panty en je kunt er beter bij', zei ze in de richting van mijn kutje wees.

Ik sloot mijn jas maar maakte hem niet vast en ging zitten. Niki zat ogenschijnlijk gewoon gekleed maar we wisten allemaal dat ze geen broekje aan had. Nou en dan moet ik iets verzinnen. Dat is natuurlijk niet elke keer hetzelfde maar wel met als eindresultaat dat hij er voor zorgt dat ik lekker klaarkom en daar was het om begonnen, toch?

Dan kan hij niks doen. Dan rits ik zijn gulp open, haal zijn lul eruit, en zuig er even op. Nou dat staat hij zo stijf, geloof me maar. Of ik doe een lange rok aan met een grote split, daaronder natuurlijk niks, en laat hem regelmatig tussen mijn benen kijken. Als hij daar niet op reageert, of niet vlug genoeg, dan ga ik op de bank, of op de grond, liggen en begin te vingeren. Meestal doe ik het met mijn vingers maar soms met een vibrator of met een kunstlul want die heb ik ook nog, nou dan komt hij wel hoor.

Of s-avonds in bed begin ik gewoon te vingeren en hardop te hijgen en te kreunen en dan is hij ook meestal wel bereid een handje, of een tong, toe te steken', eindigde ze lachend. Ik begreep nu het hele spel. Bruno had van haar geleerd hoe hij mij moest manipuleren en mij daardoor zo ver gekregen dat ik alles met hem deed. Wat een heks was dat meisje eigenlijk.

Ze gebruikte desnoods andere mensen om haar geiligheid te blussen en ze had een kameraad in mijn Bruno. Aan het gezicht van Bruno, die haar geen moment uit het oog had verloren, zag ik dat het verhaal van Niki hem wel was bevallen. Hij zag het als het ware voor zich gebeuren.

Dus toen hij een keer aan mij vroeg of ik het niet met een andere man wilde doen zodat hij, stiekem, kon kijken, heb ik gezegd dat het goed was. Toen heb ik Bruno gevraagd en zijn wij, op mijn kamer, vreselijk te keer gegaan. We hebben alles gedaan wat je maar kunt verzinnen en mijn vader zag alles. Dat wist Bruno en ik ook, maar we vonden het zelf ook wel een geil idee dat er iemand keek terwijl wij het deden. Daar komt bij dat ik wist dat, zodra Bruno weg was, ik nog eens een beurt van hem kreeg omdat hij dan supergeil was geworden.

Nou en dat klopte haarfijn want ik heb, na Bruno, nog eens twee uur met hem liggen geilen. Heerlijk was dat', besloot ze haar woorden en haar ogen glommen bij de herinnering aan die avond. Ze had weer een hand tussen haar benen en zat, duidelijk zichtbaar voor mij en Bruno, aan haar kutje te voelen.

Bruno pakte ook zijn lul stevig vast en begon er mee te spelen. Bruno knikte en Niki stond op deed alles uit en ging terug op de bank liggen. Bruno had nu ook zijn kleren uitgedaan en zat naakt naast mij, met koortsachtige blik naar Niki te staren Zachtjes ging zijn hand op en neer langs zijn, nu volledig stijve, lul. Zijdeling keek hij naar mij en vroeg, ' doe jij ook je kamerjas uit, Ma?

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?


gangbang september aubergine in kut

.Prive sex zwolle vrouwen willen gratis neuken


Ik besloot vast te beginnen met de maaltijd en ging naar beneden. Om zes uur kwam Bruno thuis en, nadat hij had gekeken wat wij zouden gaan eten, ging hij naar boven om te douchen. In zijn badjas en op zijn slippers kwam hij weer naar beneden. Ik zat aan de tafel, gedachteloos met een hand tussen mijn benen, het zojuist gekochte weekblad te lezen. Ik schoof mijn stoel naar achteren en ging gewillig achterover op de tafel liggen met mijn benen over de rand in de richting van de grond.

Bruno pakte twee stoelen, bij de stoel die er al stond, en zette op elke stoel een voet van mij neer. Zelf ging hij in de middelste stoel zitten. Door deze methode waren mijn benen al ver uit elkaar gegaan. Hij schoof mijn jurk nog verder naar boven en begon aan mijn kut te snuffelen. Ik kon niet anders dan bevestigend antwoorden. Ik kon niets meer zeggen want hij trok mijn schaamlipjes van elkaar en liet zijn tong over mijn clitoris gaan. Hij likte mij zalig.

Het orgasme kwam eraan, ik kromde mijn rug, pakte zijn hoofd vast en drukte die stevig tegen mijn kut aan, hij likte door en ik kwam heerlijk klaar. Ik zag zijn stijve lul door de panden van zijn badjas naar buiten piepen en kon het niet nalaten er even aan te voelen. Ik voelde dat zijn zak ook lekker hard was geworden en de rillingen liepen over mijn rug. Zwijgend nuttigden wij de maaltijd.

We ruimden de tafel leeg, ik begon aan de afwas en Bruno ging vast de kamer in om zich te installeren, dacht ik. Bij binnenkomst van de kamer zag ik dat de TV aanstond en dat op de glazen salontafel mijn twee vibrators stonden. Bruno zat op zijn eigen plaats en klopte naast hem op de bank.

Ik trok mijn jurk uit en ging naakt op de bank zitten, Bruno stond op, trok zijn badjas uit, en ik liet me achterover zakken. Toen ik zo naakt op de bank lag ging Bruno zitten. Hij legde een been op de leuning achter hem en een been op zijn schoot. Daar lag ik, haaks op hem, en wijdbeens op de bank. Hij pakte de afstandbediening en zei, ' Ik heb een paar videofilms gehuurd, misschien kunnen jij en ik daar nog iets van leren'.

Hij zette de video aan en de film begon te lopen. Op het beeld verscheen een vrouw die bezig was een grote herdershond uit te laten. Ze gooide telkens een bal weg en de hond ging hem even enthousiast weer halen.

Ze had er blijkbaar geen zin meer in want ze deed de hond zijn riem om en liep een laan in. Bij een huis aangekomen deed ze de hond zijn riem weer af en verdween in het huis. Ze betrad een mooie grote kamer en plofte op de bank neer. De hond, die haar gevolgd was, sprong tegen haar op waarna zij hem telkens lachend wegduwde. De hond blafte en liet zijn neus onder haar rok verdwijnen. Zij opende haar benen en leunde verder achterover. De hond trok zijn kop terug en blafte weer.

De vrouw keek naar hem, stond op en trok haar jurk en broekje uit en ging weer op de bank, en nu lui achterover, zitten. Ze opende weer haar benen en de hond duwde zijn kop tussen haar benen om vervolgens met zijn tong haar kut te likken.

De vrouw speelde met haar tieten, liet haar tong langs haar lippen gaan en kreunde. Zij opende steeds verder haar benen. Met argusogen volgde Bruno, en ik, wat er op het beeldscherm gebeurde. Bruno streelde mijn linkerbeen tot in mijn kruis en ik ging nog wat makkelijker liggen dan ik al deed. Op het beeld kreeg de vrouw, door het likken van de hond, een stevig orgasme en ze zakte nog verder onderuit.

De hond trok zijn kop terug en probeerde op haar te klimmen. Zijn rode puntlul hing dreigend aan de onderkant van zijn lichaam. Hij probeerde zijn lul bij haar naar binnen te duwen maar, door de ongemakkelijke houding lukte hem dat niet. De vrouw duwde hem weg en ging op de grond liggen en de hond stond dwars over haar heen. Voorzichtig pakte zij de lul van de hond en begon met de hondenlul te spelen.

Toen ze daar genoeg van had nam ze de lul in haar mond en zoog. Bruno pakte een van de vibrators van de tafel, gaf hem aan mij, en ik schoof de vibrator zachtjes mijn kutje binnen. Daarna tilde hij mijn voet op en begon aan mijn tenen te zuigen en mijn voet te likken.

Inmiddels had de hond in de film genoeg aan het gemanipuleer van zijn lul, denk ik, want de vrouw ging op handen en knieën zitten en de hond sprong achter op haar rug. De camera kwam dichterbij en je zag heel duidelijk dat de hond zijn lul in haar kut bracht. De hond begon als een bezetene te stoten en de vrouw gilde het uit. Ik bewoog de vibrator in en uit mijn kutje. Door het zien van de film en het heen en weer bewegen van de vibrator was ik supergeil geworden.

Ik knikte "JA" want ik voelde mijn orgasme naderen. Bruno liet zijn hoofd zakken tot hij met zijn hoofd half op mijn buik en half op mijn linkerdijbeen lag en hij de vibrator vlak voor zijn gezicht op en neer kon zien gaan.

Voor ik ook maar iets kon zeggen kwam mijn orgasme over mij heen gerold. Ik gilde het bijna uit van genot. Hij vroeg hij bevestiging van iets wat hij allang wist. Maar dat was blijkbaar niet genoeg want hij vroeg gelijk hoe zo, wanneer was dat dan, was het ook echt zo lekker als bij die mevrouw op de TV?

Op de TV was niks bijzonders en ik zat me te vervelen. Toen vond ik, in een van de kasten, een seksboekje met van die porno foto's. Dat wond mij zo op, want die had ik nog nooit gezien, dat ik, en dat kan ik jou nou rustig vertellen, mijn broekje uit deed en mezelf, op de bank zittend, begon te vingeren. Eerst had ik die hond niet zo in de gaten, die lag namelijk in zijn mand te slapen maar plotseling stond die hond belangstellend naar mij te kijken.

Ik praatte tegen hem en hij kwam steeds dichter bij. Blijkbaar rook hij wat ik aan het doen was want hij snuffelde aan mijn kutje en aan de uitgestoken vingers die hij aflikte.

Ik dacht als hij mijn vingers, die net van mijn kutje afkomen aflikt, dan heeft hij ervaring en vindt hij het lekker, dan kan hij ook mij likken, dacht ik en trok hem aan zijn halsband tussen mijn benen, hij snuffelde weer en ik duwde zijn neus tegen mijn kutje aan, toen likte hij aan mijn kutje. Met die grote, ruwe tong was het een zalig gevoel. Ik moest hem natuurlijk wel sturen met mijn handen want hij wist nog niet zo goed waar hij moest likken, maar het lukte prima en ik kwam, gillend van geiligheid, klaar.

Om het te bedanken aaide ik zijn kop en toen zag ik dat de hond zijn lul naar buiten was gekomen. Ik voelde eraan en de hond bleef doodstil staan.

Ik liet mij van de bank zakken en speelde, net als die vrouw in dat filmpje, met de hond zijn lul, die steeds groter werd. Ik durfde zijn lul niet in mijn mond te nemen, alhoewel ik dat eigenlijk wel graag wilde.

De hond duwde nu uit zichzelf zijn kop tussen mijn benen maar door mijn zithouding kon hij er niet bij. Ik ging, misschien onnadenkend, op handen en knieën zitten zodat hij mij dan, achterlangs, kon likken maar ik had buiten de waard gerekend want hij sprong op mijn rug en duwde zijn lul bij mij naar binnen.

Hij neukte in een ruk naar zijn-, en mijn orgasme, toe en ik kwam, werkelijk jankend van genot, klaar. Later was die hond bij mij niet meer weg te slaan en elke keer als ik op moest passen deed ik het met die hond. Soms wel drie keer per avond, tot dat ik verkering met je vader kreeg, toen had ik geen tijd meer om op te passen'.

Hij tilde mijn linkerbeen van zijn schoot en stond op. Zijn lul stond keihard vooruit. Gulzig begon ik op zijn lul te zuigen en zijn zak te strelen. Hij vloog overeind en nam zenuwachtig bewegend plaats tussen mijn benen die ik, op mijn beurt, snel verder spreidde waarbij ik de vibrator er gelijk uithaalde.

Een been op de rugleuning van de bank en een been op de grond moest genoeg zijn. Hij liet zich bepaald niet zachtzinnig zakken en duwde zijn lul in mijn drijfnatte kutje. Met lange halen en korte stoten begon hij mij te neuken.

Ook het tongzoenen had hij nu goed onder de knie gekregen, bemerkte ik al snel. Bruno kon niets meer zeggen en ik ook niet want wij beiden voelden het orgasme naderen. Letterlijk gillend kwamen we beiden klaar.

Bruno spoot zijn hete stralen mijn buik in en ik kwam weer klaar. Bruno stootte nog wat na en lag nog te hijgen in mijn oor toen ik weer klaar kwam.

Ik kon alleen maar gelukzalig glimlachen. Ik had er kramp in mijn rug van, zes keer klaarkomen in het tijdsbestek van twee uur was zelfs voor mij niet alledaags. Hij liep de kamer uit en kwam even later met een lap landbouwplastic, die in de bijkeuken had gelegen, terug.

Hij schoof het plastic onder mijn kont door en trok het aan de andere kant van mijn lichaam omhoog. Niet begrijpend naar waar hij heen wilde, hees ik mij wat verder omhoog en toen stapte Bruno weer tussen mijn opnieuw gespreide benen. Ik vond het zo'n geil idee dat ik liggend op de bank moest plassen en dan ook nog recht in zijn gezicht. Ik liet mijn straal los en tot mijn grote verbazing deed Bruno zijn mond open en ik plaste recht in zijn mond!

Hij dronk mijn plas op realiseerde ik me. Dat was nou eens echt supergeil. Hij dronk bijna alles op alhoewel er ook het nodige naast ging en toen ik klaar was likte hij even zalig mijn kutje en gaf er toen een kusje op.

Nou dat leek mij wel lekker en zodoende'. Hij stond naast de bank, pakte zijn lul in zijn hand en richtte. Een zichzelf masturberende vrouw, die ook nog zijn moeder was en die naakt, met haar mond open, op de bank ligt dat moest wel een supergeil gezicht zijn.

Hij stapte wat naar voren en plaste met een keurige boog over mijn gezicht en in mijn mond. Ik op mijn beurt slikte door wat ik kon opvangen. Nou was ik die avond dus al zes keer klaargekomen en Bruno pas een keer dus ik vond dat hij nog wat verdiende. We ruimden de rommel op, pakten de badjassen en mijn vibrators, deden de lichten en de TV uit en gingen naar boven. Samen gingen we onder douche, droogden elkaar af en smeerden elkaar in met een lekker ruikende bodylotion.

We gingen naar de slaapkamer en Bruno dook op het bed. Ik stond voor het bed pakte een van mijn vibrators en ging daar mee plagend over mijn lichaam. Ik stopte de vibrator, die niet aan stond, in mijn mond en haalde hem heen en weer. Zijn ogen werden groot en zijn pik kwam schokkend overeind. Bruno knikte en speelde met zijn linkerhand aan zijn, nu geheel stijve, lul.

Ik liet de vibrator via mijn maag en buik naar mijn kutje glijden. Ik spreidde mijn benen een beetje, haalde met de vingers van mijn linkerhand mijn schaamlipjes uit elkaar en bracht de zoemende vibrator mijn lichaam binnen. Ik zag dat hij genoot van datgene wat ik zei.

Hij speelde verwoed met zijn lul en keek strak naar de vibrator die in en uit mijn kut ging. Ik voerde het ritme van de in- en uitgaande vibrator op, wreef met mijn vrije hand hard over mijn clitoris en voelde het orgasme komen. Staande kwam ik, met gesloten ogen klaar voor mijn zoon. Ik haalde de vibrator uit mijn kutje en kroop over het bed naar hem toe.

Ik kon de verleiding niet weerstaan even aan zijn lul te zuigen maar toen schoof ik door tot ik boven op hem zat. Met een soepele beweging bracht ik zijn lul in stelling en liet mij erover heen zakken. Zachtjes wipte ik op en neer. Hij strekte zijn armen om mijn borsten te grijpen. Toen trok hij mij aan mijn borsten naar beneden om mij te kussen. Ik antwoordde bevestigend,' Bruno mag overal bijzijn en Mama zal nooit geheimen voor hem hebben want Mama is veel te gek op Brunootje, maar Mama wil er ook bijzijn als Brunootje andere vrouwen neukt'.

Hij kon alleen maar bevestigend knikken en ik voelde dat hij bijna kwam en concentreerde mij op mijn eigen orgasme door weer met mijn vingers over mijn clitoris te wrijven. Samen kwamen we weer geweldig klaar en hij keek dankbaar na mij op.

Dankbaar knikte ik en vleide me naast hem neer. Zou jij het lekker vinden als ik jouw volgespoten kutje uitlik? Hij duwde zich omhoog en kroop tussen mijn benen. Daar deed hij mijn schaamlippen van elkaar en begon te likken. Het idee dat hij mijn kut uitlikte die net was volgespoten, weliswaar met zijn eigen sperma, wondt mij weer op.

Ik ging er eens goed voor liggen en liet hem lekker zijn gang gaan. Dat heb ik hem toch vlug geleerd, vond ik zelf. En toen kwam ik voor de tiende keer die dag klaar.

Ik werd wakker en keek op de wekker, kwart over acht. Bruno was nog in diepe slaap hoorde ik aan zijn regelmatige ademhaling. Zachtjes stond ik op en liep naar de badkamer. Ik ging op de WC zitten en liet mijn ochtendplas los.

Daarna stapte ik onder de douche en waste mij. Zo dat was gebeurd, dacht ik, en droogde mij af en borstelde ik mijn haar. Ik trok mijn badjas en mijn slippers met hoge hakken aan en sloop de trap af. Beneden aan gekomen haal de ik de zondagskrant uit de brievenbus en zette ik koffie.

Al lezend aan de tafel verviel ik weer in gedachten over hetgeen mij de afgelopen weken allemaal overkomen was. Dertien jaar waren er verstreken en er was nooit iets gebeurd.

Natuurlijk ik masturbeerde bijna dagelijks, had ook wel eens geile gedachten als ik een man of vrouw zag die mij beviel, maar daar was op zich niets mis mee. Dertien jaar lang was ik een nette burgervrouw geweest en nu bedreef ik al zo'n vijf maanden incest met mijn zoon.

Ik trok of zoog hem niet af, nee we deden alles. Zelfs datgene waar een normaal paar nooit op zou zijn gekomen, laat staan dat ze het deden. Zoals naakt door het huis paraderen, elkaar oraal bevredigen, neuken voor- en achterlangs, plasseks, voor elkaar masturberen, ik deed dat met alle voorwerpen die maar in mijn kut of kont pasten, om de ander op te hitsen, elkaar geile opmerkingen in het oor fluisteren met als enkel doel, nog geiler worden dan we al waren.

Waar was ik mee bezig? Waarom nam ik niet een gewone vriend of desnoods een vriendin? Kwam het dat Bruno zoveel op Nico leek dat het wel een fotokopie kon zijn? Of kwam het dat ik lui van aard was omdat Bruno "voor de hand" lag?

Hem had ik tenslotte dagelijks om mij heen. Alles overdacht hebbende bedacht ik dat het wel moest komen door het feit dat hij zoveel op Nico leek, dat moest haast wel de oorzaak zijn. Ik hield gewoon nog steeds van Nico waarvan ik dertien jaar niets had gehoord of gezien, dat kon haast niet anders.

En bedacht hoeveel verdriet en ellende ik had gehad door de scheiding. Hoe veel jaren ik met pijn in mijn hard had gekeken naar paren die wel bij elkaar gebleven waren. Hoe beroerd ik er aan toe was geweest als, de zogenaamde, vrienden nooit meer op visite kwamen.

Hoe zielig ik mij voelde als ik alleen mijn verjaardag moest vieren of de Kerstdagen zag aankomen. Door Bruno beleefde ik mijn verkeringstijd, en mijn jeugd, opnieuw. Maar moest ik ermee doorgaan, dat was de vraag. Ik bedacht dat ik in feite al gekozen had, ik had het veel te ver laten komen om nu de zaak nog terug te kunnen draaien.

Er nu mee stoppen zou ruzies en spanningen met zich meebrengen tussen Bruno en mij en dat zou er op zijn beurt weer toe kunnen leiden dat ook Bruno mij in de steek zou laten en ik helemaal alleen achter bleef. Dat was wel het laatste wat ik wilde. Ik nam het besluit dat Bruno en ik voortaan als een liefdespaar door het leven zouden gaan, kostte wat het kostte.

Het koffiezetapparaat liet horen, door een zacht gereutel, dat de koffie klaar was. Ik schonk mij een mok vol en ging op de bank in de kamer zitten. Opeens bedacht ik dat Bruno gezegd had dat hij meerdere videofilms had gehuurd en dat hij er gisteren maar een had afgedraaid.

Ik zag de plasticzak op de grond bij de TV staan en stond op. In de zak zaten een drietal filmcassettes. Een was er leeg. Dat was de film die we gisteren gedraaid hadden. Nieuwsgierig haalde ik de andere twee uit de zak. Op de buitenkant van een cassette lag een vrouw met een vibrator in haar kutje terwijl het hoofd van een andere vrouw zichtbaar was die, met uitgestoken tong, boven haar kut hing. Op de andere cassette zat een vrouw gehurkt een, op het oog zeer jonge, man af te zuigen.

Ik besloot die video te nemen waar de twee vrouwen op de cassette stonden. Na een druk op de knop kwam de cassette, die zich nog in het apparaat bevond, naar buiten en ik duwde de ander naar binnen. Ik pakte de afstandsbediening en liep terug naar de bank. Daar aangekomen zette ik de TV en de video aan en zette tegelijkertijd het geluid van de TV af. Daarvan kon Bruno dan tenminste niet wakker worden De film begon te lopen en ik zakte lui achterover in Bruno's bank.

Er werd een hoog blonde vrouw, van ongeveer veertig jaar, zichtbaar die, achter een bureau, aan het werk was. Een veel jongere brunette betrad het kantoor en overhandigde de ander een map met papieren. Geïnteresseerd bladerde de vrouw in het aangereikte dossier. De brunette wees haar op iets, maar omdat de blonde het niet kon vinden, liep de brunette om het bureau heen, en kwam naast de blonde vrouw staan, bukte zich over het bureau heen en wees iets aan.

De blonde vrouw lachte en ging met haar rechterhand langs de achterkant van de benen van de ander omhoog. Nu lachte zij ook en zei iets, daarbij plaatste zij haar benen uit elkaar. De blonde vrouw sloeg met haar hand de rok van de brunette omhoog en voelde tussen haar benen. Toen kusten ze elkaar. Beide vrouwen stonden op, tongzoenden elkaar en de blonde voelde, over de blouse heen, aan de borsten van de brunette.

Ik zakte verder onderuit op de bank, spreidde mijn benen en bracht mijn rechterhand naar mijn kutje, met de linkerhand kneep ik in mijn tieten en ik voelde de tepels verstijven. Op de TV legde de blonde de brunette op het bureau en trok haar broekje uit. Toen ging zij op haar bureaustoel zitten en kuste de binnenkant van de benen van de brunette. Zij liet haar mond langs de benen omhoog gaan, trok met haar vingers de schaamlippen van de brunette uiteen en begon haar kutje te likken.

De brunette had zelf haar blouse losgemaakt en haar tieten uit haar BH gehaald waarna zij erover begon te wrijven. De blonde likte aan de kut van de brunette en liet toen twee van haar gelakte vingers in de natte kut van de blondine glijden.

Ik vingerde verwoed mee en mijn kut begon klotsende geluiden te maken. Toen ik op het punt stond klaar te komen stond als een "duveltje uit een doosje" Bruno in de kamer. Ik kon niets anders doen dan hem strak aankijken want een zalig orgasme daverde door mijn lichaam. De film op de TV was nog niet afgelopen zag ik, want op dit moment waren er drie vrouwen bezig elkaar, met kunstlullen, aan het bevredigen.

Twee vrouwen lagen met hun onderlichaam tegen elkaar, ieder aan een kant van een kolossale kunstlul, en de derde zat boven op een van hun en was bezig zich, met een kunstlul, klaar te maken. Ik besloot het geluid van de TV aan te zetten, tenslotte was ik nu toch betrapt. Het gekreun en gehijg vulde de kamer. Ik besloot mijn kamerjas uit te doen en in de lengte, met mijn voeten naar de keukendeur, naakt op de bank te gaan liggen.

Met een been op de rugleuning en een been op de glazen salontafel kreeg ik mijn benen niet verder van elkaar. Met mijn linkerhand onder mijn kont stopte ik een vinger in mijn kont en met de andere hand drie vingers in mijn kut en begon lekker te soppen. Bruno kwam weer de kamer binnen en zag het zeer opwindende tafereel. Het klotsen van mijn kut overstemde het geluid van de televisie.

Bruno ging weg en hoorde de koelkastdeur open en dicht gaan. Wat zou hij in Godsnaam doen, vroeg ik mij af. Hij kwam de kamer binnen met een banaan. Hij haalde de schil eraf, bukte zich en zei, ' Kun je die vingers eens weghalen? Ik voelde de steenkoude banaan diep in mijn buik zitten. Hij deed zijn mond over de banaan heen en zette zijn lippen op mijn kut.

Toen begon hij te zuigen waardoor de banaan millimeter na millimeter, door het vacuüm wat hij trok, uit mijn kut omhoog kwam. Telkens als hij voldoende in zijn mond had beet hij er een stukje banaan af, kauwde hij op het binnengehaalde, en slikte het door.

Het was een geil gezicht en het idee, dat hij uit mijn kut at, wondt mij enorm op. De banaan was op en Bruno ging staan. Zijn lul, die keihard vooruit stond, was zichtbaar door de geopende panden van zijn badjas. Hij trok zijn badjas uit, gooide hem op een stoel, knielde weer, kroop wat naar voren en duwde zijn lul in mijn kut.

Hij bleef op zijn knieën zitten, keek naar de in- en uitglijdende lul, en kneedde mijn borsten. Ik kon alleen maar beamen wat hij zei. Niet alleen qua gevoel maar ook qua uitzicht. Een neukende jongen tussen mijn ver gespreide benen.

Ik deed mijn rechterhand naar beneden en begon, terwijl ik geneukt werd, mijn klitje te stimuleren. Af en toe voelde ik aan de in- en uitglijdende lul. Dat bracht mij op het idee het met twee handen te doen. Als ik met mijn linkerhand het klitje stimuleerde kon ik Bruno zijn lul, met mijn rechterhand, aftrekken. Deze handeling werd door Bruno met vreugde begroet.

Hij trok zijn lul wat verder uit mijn kut en bleef stil zitten zodat ik hem kon aftrekken terwijl de kop van zijn lul in mijn kutje zat. Ik liet zijn lul los en Bruno stopte zijn lul er weer tot de wortel in. Hij pakte mij bij mijn heupen en begon fors te stoten. Ik sloot mijn ogen en kwam ook zalig klaar. Toen dat gebeurd was opende ik weer mijn ogen. Bruno bukte zich over mij heen en kuste mij met zijn tong diep in mijn mond. Hij trok zijn lul terug en zijn sap drupte, uit mijn kut.

Moeizaam kwam ik ook overeind, trok mijn kamerjas aan en volgde hem naar de keuken. Vind jij dat goed? Hij ging naar boven, waste zich en kleedde zich aan. Nadat ik nog even was blijven zitten ruimde ik de tafel af en de kamer op en ging naar boven. Daar deed ik mijn kamerjas uit, bond mijn haar op, liet het bad vol lopen en toen het vol was liet ik me in het warme water zakken. Een zalige rust kwam over me en ik ontspande volledig. Ik pakte de shampoo en waste mijn haar.

Toen ging ik staan, zeepte mijn hele lichaam in en liet mij weer terugzakken in het water. Zo bleef ik zeker tien minuten ontspannen zitten.

Toen stond ik op, droogde mij af en ging op zoek naar de föhn. Die vond ik in de commode, en ik zette mij op het krukje wat er voor stond. Terwijl ik mijn evenbeeld in de spiegel zag föhnde ik mijn haar droog. Ook maakte ik mijn gezicht op en keek goedkeurend naar het resultaat. Ik zag er toch goed, uit dacht ik zelf en stond op. Op dat moment ging de deurbel. Ik schoot vliegensvlug mijn badjas aan en keek uit het raam. Een voor mij onbekend meisje stond voor de deur. Ik liep de trap af en opende de deur.

Een meisje van ongeveer 18 jaar, type student, donker met een brilletje maar niet onknap, stond voor de deur. Ze deed haar jasje uit en daar stond ze in een truitje die haar navel bloot liet, een akelig kort minirokje met lange, blote benen en schoenen met half hoge hakken.

Ze ging op de bank van Bruno zitten, ik haalde iets fris voor haar, schonk mijzelf ook iets in en ging tegenover haar zitten op mijn eigen plaats. Ze zat achter in de bank met haar benen iets van elkaar zodat ik een schaduw van haar witte onderbroekje kon zien.

Goh, ik dacht dat de moeder van Bruno donker zou zijn maar U bent blank', zei ze. Dan was zij het meisje die het met haar vader deed, herinnerde ik mij de woorden van Bruno.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ik besloot het er op te wagen om verder te vragen. Ik bukte om haar glas vol te schenken en zag dat zij onmiddellijk in mijn badjas keek naar de daar, nu loshangende, borsten.

Ik bleef expres zo staan, om nu ook mijn eigen glas vol te schenken, waarbij ik mijn benen wat uit elkaar plaatste, daardoor viel mijn kamerjas wat verder open. Haar ogen dwaalden onmiddellijk af naar datgene wat er nu weer te zien was. Ze kwam naar voren om haar glas te pakken, ze spreidde haar benen verder om bij het glas te komen. Nu zag ik haar witte broekje in volle glorie. Een geile golf sloeg door mij heen en ik besloot, voorzichtig verder te vragen.

Want dan vragen ze wel eens hoe hij aan zo'n jonge vrouw komt. Als hij dan zegt, dat is mijn dochter dan zeggen ze, ja, ja dat zal wel', en ze lachte al haar tanden bloot toen ze dat vertelde. Ik opende mijn benen wat verder en ik zag dat haar ogen zich flitsend snel concentreerden op het gebied wat zich tussen mijn benen bevond.

Ik zette mijn glas weg en opende daarvoor mijn benen nog verder. Ze kon nu mijn kut in volle glorie zien. Toen ik terug ging zitten maakte zij, met haar tong, haar lippen nat. Zenuwachtig ging ze met een hand door haar haar. Ik schikte mijn kamerjas zo dat ze zicht had op tenminste een borst. Al die tijd dat ze tegen mij sprak was ze op de rand van de bank, wijdbeens blijven zitten.

Haar ogen dwaalden telkens van mijn borsten naar de plaats tussen mijn benen. Ik liep voor haar uit de trap op. Met nog drie treden te gaan bukte ik, waardoor mijn benen enigszins gespreid stonden, om een daar op de grond liggende handdoek op te rapen.

Zij moest nu een riant uitzicht hebben op mijn blote kont en kutje, bedacht ik. Plotseling voelde ik haar hand aan mijn benen voelen. Ik draaide mij weer om en liep verder, via de overloop, Bruno's kamer binnen. Ik ging op mijn knieën zitten trok een lade open en begon te zoeken. Zij stond op heer tenen in de kastjes, en op de boekenplanken, te kijken. Nu had ik een fantastisch uitzicht op haar lange benen tot in haar kruis toe. Ze had een slipje aan wat bestond uit een voorkantje en een touwtje tussen haar billen zodat ik haar prachtige kont kon zien.

Ik richtte mij enigszins overeind en bracht een hand tussen haar benen omhoog. Ze bleef doodstil staan. Ik ging verder en kriebelde op haar broekje aan haar kutje.

Ze zuchtte slechts en gaf verder geen reactie, maar ze bleef wel staan. Ik besloot verder te gaan. Ik duwde haar minirokje omhoog en kuste haar blote billen. Ze stond nog steeds doodstil. Met beide handen streelde ik haar voorkant en liet daarbij een hand, via de zijkant, in haar broekje gaan. Mijn hand vond een dikke bos kroeshaar en een drijfnat kutje. Mijn andere hand trok haar broekje naar beneden. Toen dat beneden was stapte ze, snel en bereidwillig, uit haar broekje en spreidde, zonder enige aandrang, haar benen.

Ik duwde twee vingers in haar werkelijk soppende kutje en begon haar kont, en tussen haar billen, te kussen. Ze zuchtte nogmaals diep. Toen kwam ze in beweging, draaide zich zo snel om dat mijn vingers uit haar kut gleden en ze zakte door haar knieën. Toen pakte ze met twee handen mijn hoofd beet en kuste mij met open mond. Onze tongen vonden elkaar en begonnen in onze monden een rondedans. Ze liet haar handen in mijn kamerjas verdwijnen, vond daar mijn borsten en kneep erin.

Ik stond op en trok haar aan een hand overeind. We liepen naar mijn slaapkamer. Ik liet mijn kamerjas op de grond vallen en zij deed het kleine truitje en haar minirokje uit. Toen ze haar brilletje afzette stond daar een schoonheid van jewelste naakt in mijn kamer. Samen stapten we, via de achterkant, het bed op. Daar lieten wij ons al kussend zakken. Haar hand verdween tussen mijn benen en mijn hand tussen haar benen. Ze wreef stevig over mijn clitoris en duwde haar duim bij mij naar binnen.

Ik deed hetzelfde bij haar. Zo zaten we op onze knieën elkaar op te geilen. Ze trok haar duim uit mijn kut en duwde mij achterover in de kussens. Toen draaide ze zich om zodat haar kut zich boven mijn gezicht bevond. Ze bleef echter rechtop zitten en ik begon haar kut met overgave te likken. Na enkele minuten, waarin het gezucht en gesteun niet van de lucht was, boog ze zich voorover en begon mij te likken.

Jonge, jonge wat kon die meid zalig likken. Bruno kon het goed maar zij was een professional. Gillend en schokkend kwamen wij beiden klaar. Ze rolde van mij af en lag, met haar voeten naar me toe, naast me. Ze richtte zich op en steunde op haar rechter elleboog. Ik rilde nog na van het orgasme en kon alleen maak "zeker" zeggen. Ze hield haar rechterbeen gestrekt, knikte de linker en zette haar de voet aan de achterkant op haar onderbeen.

Zo kwam ze volledig wijdbeens te liggen met, voor mij, een brede kijk op haar dicht begroeit kutje. Ze bracht haar hand naar beneden en voelde aan haar kutje. Kijk nou, je hebt daar twee vibrators op het kastje staan, wat een lekkere jongens, geef mij er eens eentje', vroeg ze. Ik pakte een van de naast mij staande vibrators op en gaf die aan haar.

Ze zette hem aan, ging er mee over haar harde tietjes. Toen bracht ze hem naar beneden en ging er mee over haar schaamlipjes. Ik was inmiddels van al haar gepraat en het gesop in een kut waarop ik vrij uitzicht had gehad, weer hartstikke geil geworden. Ik pakte de vibrator, zette hem aan en ging er mee over mijn borsten.

Ze duwde de vibrator diep in haar kut met de andere hand stimuleerde ze haar clitoris. En ik volgde haar door ook de vibrator in mijn kut te duwen en eveneens met mijn andere hand de clitoris te stimuleren. Ik knikte, meer tijd had ik eigenlijk niet want ik staarde in de spiegel naar mezelf en Niki.

Ik vond het vreselijk opwindend. Blank en bruin in extase, samen masturberend op een bed. Ze begon te kreunen en te steunen. Of het door haar kreunen en steunen kwam of van het beeld in de spiegel ik weet het niet, maar ik kwam loeiend klaar.

We lagen naast elkaar uit te hijgen. We stonden op kleedden ons aan, ruimden alles op en gingen naar beneden. Tien minuten later kwam Bruno thuis.

Ik verbleekte tot op het bot. Wat flikt ze mij nou? Gaat ze mij even staan stuk te maken tegenover Bruno. Nou ik vind, als je het toch met een vrouw wilt, dat je het dan maar het beste met Niki kan doen. Dus er is niks aan de hand. Niki praat nergens over, en zeker niet tegen anderen. Ze praat al jaren alleen tegen mij omdat wij van hetzelfde soort zijn, zegt ze, hè Niek?

Daarbij zijn we alle twee halfbloed, en wat het belangrijkste is, we zijn er alle twee gek op seks. Maar U hoeft niet bang te zijn, ik zal nooit iets zeggen! Nog niet helemaal gerust keek ik vragend naar Bruno. Hij kwam naast me zitten, sloeg een arm om me heen, kuste me en liet een hand onder mijn kamerjas glijden om mijn borsten te liefkozen.

Onmiddellijk stond ze op deed weer haar truitje, broekje en rokje uit en daar stond ze spiernaakt in de kamer. Ze aaide met haar handen over haar lichaam, spreidde haar benen en stak een vinger in haar kutje, bewoog hem in- en uit, trok hem terug en likte hem met een zalige blik in haar ogen weer af.

Gelijk ging ze zitten en spreidde haar benen. Een been legde ze over de armleuning en de ander zover mogelijk weg. Ze streelde haar kutje en keek mij met omfloerste ogen aan. Ik stond op, deed mijn kamerjas uit, liep onzeker naar de bank en zonk daar door mijn knieën. Zelf hield ze met twee handen haar schaamlippen van elkaar. Toch onwennig en onzeker, zette ik mijn mond op haar kutje en begon haar te likken.

Bruno stond er vlakbij en om niets te missen, boog hij zich voorover. Toen voelde ik dat Bruno tussen mijn benen zat en zijn lul er bij mij in bracht. Hij begon te stoten en ik befte Niki. Ik hoorde Bruno hijgen en voelde dat hij zijn tempo opvoerde. Hij trok zich uit mij terug en ik voelde de spermavlokken op mijn rug neerdalen. Niki trok als reactie stevig aan mijn haar en duwde mijn gezicht strak tegen haar kut aan. Toen liet ze mijn haar los en kon ik eindelijk weer wat lucht krijgen.

Direct gleed Niki, als een slang, van de bank en terwijl ik nog op mijn knieën zat wrong zij, plat op haar rug voorschuivend, haar hoofd tussen mijn benen en begon mijn kut te likken. En ze likte gulzig wat mij waanzinnig van geiligheid maakte. Bruno ging over haar heen staan met zijn gezicht naar mij toe en streelde mijn borsten terwijl hij nieuwsgierig, over mijn schouder, naar beneden keek.

Ik zag zijn, nu slappe, lul voor mijn gezicht heen en weer zag zwaaien. Ik voelde dat ik weer eens klaar kwam. De emoties hadden mij zo in hun grip zodat ik, terwijl ik klaar kwam ik, per ongeluk, wat van mijn plas liet lopen. Niki ging door met likken of er niets aan de hand was. We stonden op en gingen, ieder op een bank, zitten. Niki en ik knikten slechts en Bruno verliet de kamer. Ik kijk wel uit. Dan ben ik Bruno, U en papa in een keer kwijt en dat is iets wat ik zeker niet wil', probeerde zij mij nogmaals te overtuigen.

Ze ging wat verder achterover in de bank zitten, spreidde haar benen en bracht haar rechterhand naar haar kutje. Mijn moeder ging met mijn twee zusjes en broertje terug naar Suriname.

Hij zorgde goed voor mij, ik mocht alles en ik kreeg alles wat ik vroeg. Ik had net ontdekt dat vingeren zo lekker was en deed dat dan ook elke dag een paar keer. Mijn vader had niets in de gaten, maar ik werd er wel zo geil van dat, als hij bijvoorbeeld naakt onder de douche vandaan kwam, ik dan zorgde dat ik altijd dan net in de buurt was als dat gebeurde. Dan keek ik naar zijn zwaaiende lul en bedacht hoe het zou zijn als hij het met mij deed. Op een zaterdagmorgen kroop ik, wat ik wel meer deed, bij hem in bed maar nu alleen met een babydoll aan.

Hij sliep meestal naakt of hij had alleen een hemdje aan. Nou een babydoll schuift natuurlijk omhoog als je ermee in bed stapt, maar dat zag hij niet. Hij werd wakker en ik vroeg hem of hij mama niet miste, toen hij "NEE" zei vroeg ik hem of hij dan wel gezond was want een man van, toen, vijfendertig jaar had toch wel eens een vrouw nodig en niet alleen om het eten te koken of om de sokken te stoppen.

Hij lachte en zei dat het wel goed zat, maar toen ik vroeg hoe dan antwoordde hij daar niet op. Ik schoof mijn lichaam iets omhoog zodat mijn bovenlichaam boven de lakens uitkwam. Ik zorgde ervoor dat een borstje, want toen waren ze nog klein, goed te zien was. Toen boog ik mij over hem heen om een boekje te pakken wat ik naast hem op het nachtkastje had zien liggen.

Mijn blote tietje raakte zijn gezicht en toen ik weer in mijn oorspronkelijke houding zat en het boekje bekeek, zag ik dat het een seksboekje was. Ik deed het open en zag allerlei mannen en vrouwen die met elkaar bezig waren.

Hij wilde het boekje afpakken en zo ontstond er een stoeipartij waarbij de dekens van mij afvielen en waardoor hij, en ik, bijna naakt op bed lagen. Ik bekeek zijn lul en zag dat die groter was geworden als anders en zei, nou die kleine jongen daar beneden is zo te zien ook een grote mijnheer geworden.

Toen ik dat zei steigerde zijn lul en werd nog groter. Dat proces werd versneld toen ik zijn lul, brutaal weg, in mijn hand pakte en er even aan trok. Even aarzelende hij en, nadat hij moed verzameld had, pakte hij mij tussen mijn benen. Zo lagen we met elkaars dingetjes te spelen.

Kort en goed ik trok hem af en hij vingerde mij klaar. Nou sinds die datum zijn we steeds verder gegaan en sedert een jaar of drieënhalf, vier slaap ik bij hem en naait hij mij zo vaak als hij het maar kan.

Met andere woorden we leven als vriend en vriendin maar omdat hij een man is, die het tenslotte niet zo vaak kan als ik, masturbeer ik daarnaast ook nog veel, daarbij is hij vaak toeschouwer of ik doe het met Bruno waarbij hij ook mag kijken, dat wint hem op zegt hij', besloot ze haar relaas.

Toen begreep ik plotseling waar Bruno het idee vandaan had gehaald om midden in de kamer te masturberen waar ik bij was. Hij wilde mij bewust geil maken!

Bruno kwam binnen en schonk limonade in. Hij ging naast mij zitten en vroeg,' Ben je nu een beetje gerustgesteld, Ma? Ik beantwoorde de vraag met jaknikken. Niki was languit op de bank gaan liggen en lag daar zich lekker tussen haar benen te wrijven. Alhoewel ze het tempo wat had opgevoerd en haar benen wat verder had gespreid dan toen ze nog zat. Bruno pakte mijn linkerhand en legde die op zijn stijf geworden lul.

Ik begon hem af te trekken maar kon de verleiding niet weerstaan om ook aan mijn eigen kutje te voelen. Bruno en ik keken naar Niki die nu drie vingers in haar kut en twee vingers in haar kont had gestoken. Ze begon klaar te komen. Ze wierp haar onderlichaam hoog in de lucht en brulde het uit. Van de schrik spoot Bruno zijn zaad recht de kamer in en kwam ik ook klaar. Nou dat was me het dagje wel. Dat zagen ze allemaal zitten en we gingen naar boven. Ik liet het bad vollopen, terwijl Bruno en Niki stonden te vrijen, en toen het vol was stapten in het bad en wasten elkaar vanonder en boven.

Weer uit bad en afgedroogd bedacht ik dat ik vandaag al vijf keer was klaargekomen, en het was pas halfzeven! Nadat ze zich hadden aangekleed stapten ze de deur uit en ik vroeg me af wat ik nu voor kleren aan moest doen.

Plotseling herinnerde ik mij de nog niet zo lang geleden aangeschafte babydoll. Ik haalde hem uit de kast en trok hem aan.

Hij was geheel doorzichtig en mijn tieten waren er goed door te zien terwijl mijn kutje er net onderuit kwam. Goed pak, dacht ik en trok hem aan. Ik maakte mijn gezicht goed op en deed een paar kleine oorbellen in. Toen trok ik mijn nylons aan en keek ik in de spiegel. Goedendag ik leek wel een hoerenmadam, dacht ik maar wat kon mij het schelen. Ik trok mijn kamerjas aan en ging naar beneden de tafel dekken.

Na een half uur kwamen de twee met de maaltijd thuis. We verdeelden het eten, aten zwijgend en ruimde gezamenlijk alles weer op. Ik zette koffie en we gingen weer naar de kamer.

Volgens mij kon je in de kamer ruiken dat er zich een seksgebeuren had afgespeeld maar niemand zei iets dus ik zei ook maar niks. Ik opende de kamerjas en showde mijn tenue. Dat is tenminste ook niet zo warm als een panty en je kunt er beter bij', zei ze in de richting van mijn kutje wees. Ik sloot mijn jas maar maakte hem niet vast en ging zitten.

Niki zat ogenschijnlijk gewoon gekleed maar we wisten allemaal dat ze geen broekje aan had. Nou en dan moet ik iets verzinnen. Dat is natuurlijk niet elke keer hetzelfde maar wel met als eindresultaat dat hij er voor zorgt dat ik lekker klaarkom en daar was het om begonnen, toch? Dan kan hij niks doen. Dan rits ik zijn gulp open, haal zijn lul eruit, en zuig er even op.

Nou dat staat hij zo stijf, geloof me maar. Of ik doe een lange rok aan met een grote split, daaronder natuurlijk niks, en laat hem regelmatig tussen mijn benen kijken. Als hij daar niet op reageert, of niet vlug genoeg, dan ga ik op de bank, of op de grond, liggen en begin te vingeren. Meestal doe ik het met mijn vingers maar soms met een vibrator of met een kunstlul want die heb ik ook nog, nou dan komt hij wel hoor.

Of s-avonds in bed begin ik gewoon te vingeren en hardop te hijgen en te kreunen en dan is hij ook meestal wel bereid een handje, of een tong, toe te steken', eindigde ze lachend. Ik begreep nu het hele spel. Bruno had van haar geleerd hoe hij mij moest manipuleren en mij daardoor zo ver gekregen dat ik alles met hem deed. Wat een heks was dat meisje eigenlijk. Ze gebruikte desnoods andere mensen om haar geiligheid te blussen en ze had een kameraad in mijn Bruno.

Aan het gezicht van Bruno, die haar geen moment uit het oog had verloren, zag ik dat het verhaal van Niki hem wel was bevallen. Hij zag het als het ware voor zich gebeuren. Dus toen hij een keer aan mij vroeg of ik het niet met een andere man wilde doen zodat hij, stiekem, kon kijken, heb ik gezegd dat het goed was. Toen heb ik Bruno gevraagd en zijn wij, op mijn kamer, vreselijk te keer gegaan. We hebben alles gedaan wat je maar kunt verzinnen en mijn vader zag alles.

Dat wist Bruno en ik ook, maar we vonden het zelf ook wel een geil idee dat er iemand keek terwijl wij het deden. Daar komt bij dat ik wist dat, zodra Bruno weg was, ik nog eens een beurt van hem kreeg omdat hij dan supergeil was geworden. Nou en dat klopte haarfijn want ik heb, na Bruno, nog eens twee uur met hem liggen geilen.

Heerlijk was dat', besloot ze haar woorden en haar ogen glommen bij de herinnering aan die avond. Ze had weer een hand tussen haar benen en zat, duidelijk zichtbaar voor mij en Bruno, aan haar kutje te voelen. Bruno pakte ook zijn lul stevig vast en begon er mee te spelen. Bruno knikte en Niki stond op deed alles uit en ging terug op de bank liggen.

Bruno had nu ook zijn kleren uitgedaan en zat naakt naast mij, met koortsachtige blik naar Niki te staren Zachtjes ging zijn hand op en neer langs zijn, nu volledig stijve, lul.

Zijdeling keek hij naar mij en vroeg, ' doe jij ook je kamerjas uit, Ma? We schoten alle drie in de lach over de opmerking "gelijke monniken, gelijke kappen" want doorgaans zitten monniken niet in hun blote kont in de kamer. Ik stond op en deed mijn kamerjas uit. Toen ik weer ging zitten schrok ik even want Bruno had bliksemsnel zijn hand op de zitting gelegd.

En daardoor zat ik nu bovenop. Hij wrikte wat heen en weer en ik voelde zijn twee vingers in mijn kutje glijden. Niki was, van het zachtjes aaien over haar kutje, overgegaan naar stevig vingeren toen ze vroeg, ' Bruno haal boven eens een van die vibrators van je moeder want dat lijkt me nu hartstikke lekker, vind je ook niet? Bruno haalde zijn hand onder mijn kont uit, stond op en ging naar boven en kwam even later met twee vibrators terug.

Bruno gaf ze aan haar. Ze bekeek ze aandachtig en zette er een aan die ze met een soepel gebaar in haar kontgaatje duwde. Toen pakte ze de andere zette hem aan, duwde die in haar kutje, en begon hem diep in en uit haar kut te bewegen. Niki lag zich echt op te geilen, ze zag niemand meer om zich heen, leek het wel. Zo druk was ze met zichzelf bezig. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon te zuigen. Hij liep naar de bank. Niki haalde vibrators uit haar kut en kont, legde ze terwijl ze nog aanstonden op de grond, en Bruno gleed tussen haar benen.

Omdat ik haaks op hun bank zat zag ik hoe Bruno zijn lul in het kutje van Niki duwde en verwoed begon te neuken. Ik stond op, pakte een vibrator boog mij over het achterwerk van Bruno heen en probeerde een vibrator in de kont van Bruno te duwen. Even stopte zijn beweging maar toen spreidde hij zijn benen en kon ik de vibrator diep in zijn kont duwen.

Bruno en Niki gromden als tijgers. Ik stapte over het hoofd van Niki, zodat ik wijdbeens boven haar gezicht zat en zij begon mij te likken. Bruno tilde zijn gezicht op en tuitte zijn lippen. Ik bracht mijn mond naar de mond van Bruno en we kusten elkaar. Zo raasden wij op weg naar een knallend orgasme. Bruno kwam het eerste klaar en Niki en ik bijna gelijktijdig. Bruno trok zijn krimpende lul uit de kut van Niki en haalde ook de vibrator uit zijn kont.

Ik wilde ook opstaan maar Niki klemde zich vast aan mijn heupen. Ik boog mij voorover en met mijn handen onder haar benen door trok ik haar lipjes van elkaar. Het sperma van Bruno droop uit haar kut. Niki tilde haar onderlichaam naar mij op en riep,' lik dan, lik dan', en ik liet mijn tong over haar sterk gezwollen clitoris glijden. Het leek wel een klein lulletje die clitoris, dacht ik en begon er aan te zuigen. Aan de bewegingen van het onderlichaam van Niki merkte ik dat ze dit hoog op prijs stelde.

We likten en zogen tot wij beiden weer een orgasme hadden en dodelijk vermoeid, althans ik zeker, van de bank vielen. Ik was leeg, afgebrand zouden ze op mijn werk zeggen, maar Kiki had nergens last van. Ook als we op bezoek zijn, probeer ik dikwijls stiekem de wasmand in hun badkamer te doorzoeken op gedragen slipjes en b.

Als ik zo'n broekje vind, prop ik dit in mijn broekzak, ga naar het toilet waar ik mijn stijve pik vlug bevrijd en terwijl ik de heerlijke geur van haar kutvocht en urinedruppeltjes met volle teugen opsnuif, kom ik steeds heerlijk klaar.

Mijn allergrootste wens is om met haar het bed in te duiken. Om haar beeld wat duidelijker te maken, mijn schoonmoeder is 67 jaar, niet al te lang, kort donker haar wat haar een jeugdig uiterlijk geeft, prachtige grote borsten en een mooie volle bilpartij.

Na vele jaren fantaseren is mijn wens drie weken terug vervuld Het was een prachtige oktoberochtend toen ik 's ochtends rond een uur of negen uit bed stapte. Mijn vrouw was naar haar werk en ik zou mijn snipperdag deze dag besteden aan de tuin, die nodig een beurt nodig had. Na het ontbijt en mijn krantje, bladerde ik op mijn gemak nog even door de Pabo-gids, op zoek naar een nieuw lingeriesetje voor mijn vrouw.

Plots hoorde ik de voordeur opengaan en even later stapte Nel de kamer binnen. Ze heeft een sleutel van ons huis. Ik legde de bedoeling van mijn vrije dag uit en bood haar koffie aan. Terwijl ik een kopje haalde, viel haar oog op de Pabo-gids, die nog open lag op het lingeriegedeelte.

Ik kwam naast haar zitten en zei dat het inderdaad weer tijd was voor een leuk setje. Trouwens, op mijn leeftijd zou me dat spul ook niet meer staan". Ze glimlachte wat verlegen en zei nogmaals dat ze te oud was voor die frivole dingen.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "zal ik eens kijken wat bij jou zou passen? Naast elkaar gezeten bladerden we door de catalogus en ik wees op een gewaagd setje, met halve bh-cups.

Nel bladerde hierop wat verder en plaatste mijn been ongemerkt wat dichter naar haar toe. De pagina's met de dildo's en vibrators veroorzaakte een blosje op haar wangen. Ik voelde mijn pik iets verstijven en tot mijn verrassing zei ze" nou, het is al lang geleden dat André zijn best nog eens voor me heeft gedaan, dus misschien moet ik wel op zoek naar een alternatief".

Ik was verrast dat ze ze open over haar bed ervaring sprak. Het wond me nog meer op. Moest ik hier op ingaan? Heel licht raakten onze benen elkaar en ik voelde de spanning tussen ons nog meer toenemen. Ze keek me aan met haar lieve glimlach. Een zesde zintuig vertelde me dat de tijd juist was om een hand op haar been te leggen. Ze weerde me tot mijn grote vreugde niet af. Ik streelde ondertussen zachtjes haar been en zag haar borsten wat sneller op en neer gaan.

Ik besloot alles te vertellen: Haar mond viel open van verbazing en ze bloosde nog meer. De sfeer was plotseling erg seksueel geladen en tot mijn vreugde legde haar hand ook op mijn been. Dit was het teken om me naar haar toe te buigen en haar op haar wang te kussen. Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten.

Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en mijn tong gleed in haar mond. Een verrukkelijke tongkus volgde waarbij ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. Hans, je maakt me gek Ik stond op, pakte haar hand en zei slechts "kom.. Ze wist wat er ging volgen. Zonder woorden liepen we de trap op naar mijn slaapkamer.

Daar aangekomen kusten we elkaar hevig. Mijn vingers knoopten ondertussen haar blouse los en Nel deed hetzelfde bij mij. Nadat ook de broeken van onze lichamen waren gegleden vleiden we ons in bed, slechts gehuld in mijn boxer en Nel in haar b. Haar tieten leken nog groter nu en terijl ik de b.

Ik kuste en likte deze heerlijke tieten,met mooie, grote donkere tepels. Zachtjes zoog ik erop en ik voelde de tepels verstijven. Mijn rechterhand ging richting haar slipje en ik streelde haar kutje door haar broekje heen. Ik voelde duidelijk vocht. Ze was geil, echt geil! Ik stroopte het slipje van haar volle ronde kont, spreidde haar benen die ze iets optrok en daar lag de hemel voor me: Een streepje haar leidde naar haar volle kutlippen, waar haar clitoris duidelijk zichtbaar was.

Ik rook die heerlijke geur die ik herkende van haar slipjes en op hetmoment dta mijn tong haar natte kut raakte was mijn lul harder dan die ooit geweest wass. Eindelijk mijn heerlijke schoonmoeder naakt. Ik begon ze langzaam te beffen, mijn tong ging traag haar kut binnen en ik proefde haar geil. Ik kwam op haar liggen en we kusten vurig.

We wisselden van positie en ik tilde mijn kont op. Op haar beurt ontdeed ze me van mijn boxer en ze leek aangenaam verrast door mijn stijve lul, die ze in haar warme hand nam. Ze zat op haar knieën voor me, keek me geil aan, en boog haar gezicht voorover. Ze opende haar mond, bleef me aankijken en mijn pik gleed langzaam haar warme vochtige mond in. Haar hand kneedde zachtjes mijn ballen en haar mooie blauwe ogen bleven me aankijken terwijl ze mijn keiharde lul in en uit haar mond liet glijden.

Wat kon die vrouw pijpen! Haar volle borsten wiegden mee met het tempo. Ik voelde dat een ongetwijfeld fantastisch hoogtepunt zich aandiende maar wilde nog niet spuiten. Ze ging op haar rug liggen en ik gleed bovenop haar, haar grote tieten kussend en haar tepels zuigend.

Mijn staalhard gepijpte lul lag nu voor haar vochtige kut. Ze nam hem in haar hand en leidde hem tussen haar lippen. Mijn voorhuid gleed naar achter terwijl mijn eikel de eerste centimeters van haar verrassend strakke kut verkende.

gangbang september aubergine in kut