Gangbang prive vingeren

gangbang prive vingeren

..

Sex massage lelystad natte pruimen

gangbang prive vingeren

..
Vette wijven sensuele massage haarlem

  • In vagina spuiten vochtig kutje
  • En ook heb ik genoten van een super gedistingeerd, geraffineerd koppel dat op bezoek kwam.
  • Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie Slechts beperkte plaatsen op de locatie, maar ruime mogelijkheid in de omgeving of op de parking van het station.
Kale schaamlippen geile penissen


Wij houden van gezelligheid en een praatje, maar vooral van heel veel SEX! Dat kan je het beste doen via de telefoon of email: Mocht je niet op tijd kunnen komen, maakt dat niet uit.. Iedereen is van harte welkom! Als het adres bekend is, dan is aanmelden niet noodzakelijk. Wij doen NIET aan korting na bepaalde tijden. De Girls verheugen zich nu al op je komst….

Je belt mij op, we plannen samen een datum en dan kom ik naar de locatie. Prijs komen we vast wel uit. Uiteraard telt dit ook voor organisaties die mij willen inhuren voor een gangbang. Voor een privé gangbang wil ik toch wel graag een deelname van minimaal 5 personen.

Aangezien wij elkaar nog niet kennen zal een eerste kennismaking wel prettig zijn. Kom dus eerst op een gewone date en daarna plannen we de gangbang in. Ons team, aangevoerd door Joke, is een groep dames die wel weten wat een man leuk vindt! Dat is wel te zien aan onze mogelijkheden, die wij dus ook werkelijk doen.

Wij doen geen beloftes, we maken ze waar! Het is bij ons altijd gezellig, geil, opgeruimd en als de locatie de ruimte heeft.. Girls Unlimited is een team van no nonsens meiden van allerlei leeftijden en diverse posturen.

We spreken allemaal Nederlands en iedereen heeft een Nederlands paspoort. De blondine zag het vrouwelijke schoon ook wel zitten. Tegen de laten namiddag zijn ze dan toch los gekomen, thanks to Marion die echt moeite deed. Zij had ook een andere man aan hen geïntroduceerd die de eerste stappen mocht zetten en de 'dame' want dat was ze echt wel als staande een lekkere befbeurt gaf De man van de befbeurt werd door haar uitgenodigd om een condoompje om te doen en haar dan ook staande van achteraan te neuken.

Ondertussen speelde ze met het materiaal van haar vriend. Deze nam dan de neukbeurt over en alle omringende mannen hadden handen te kort om deze prachtige blondine te betasten, te strelen en hun pikken te tonen Ik kan verzekeren dat ik op dat moment Angel allang totaal vergeten was Het was tijd om naar huis te gaan Ik kan niet zeggen dat mijn literaire schrijf capaciteiten onder gewaardeerd worden.

Ik zie echter op het blog weinig verslagen meer staan van deze toch redelijk unieke gangbang. Vandaar dat ik maar eens een keertje in de pen kruip. Uit eigener ervaring weet ik dat het leuk is om bij verhindering te lezen wat ik gemist heb. Dat is ook zo maar als buitenstander toentertijd kom je daar gemakkelijk tussen. Het is logisch dat de mannen, vrouwen en stellen die elkaar kennen een praatje maken en amicaal met elkaar omgaan.

Zonder veel moeite mits met enig fatsoen maak je al snel uit van het clubje. En wanneer dat het geval is beleef je niet alleen een geile maar ook gezellige middag. Een middag alsof je in en kroeg staat aan de toog maar dan anders zeg maar ;-. Dit keer was het rustiger dan anders.

Ik was iets over een binnen maar er was nog niet veel mannelijk volk. Altijd apart om aan een toog iets te drinken met een dame met lingerie aan en ikzelf alleen een onderbroek. Langzaam druppelen de mannen binnen. Er zijn 5 of 6 vrouwen aanwezig. Ik zie 2 nieuwe gezichten een Chinese en een lange donkerharige met lange haren. Van de Chinese weet ik door de nieuwsbrief dat ze houdt van anale seks. Ze zal merken dat ze daarvoor bij mij aan het juiste adres is ;-.

Het is inmiddels 20 over een voordat er een kerel is die de moed heeft een van de dames een bed op te sleuren. En daar verandert de dame in een slet, dat weten de bezoekers maar al te goed. Of het door het weer kwam of de situatie op de weg, het bleef de hele middag rustig. Daardoor waren de mannen vroeg uitgeteld en leek het voor mij althans een niet zo actieve gangbang als anders.

Toen er rond een uur of drie nog een stel binnen kwam was eigenlijk het hek van de dam. Voor een 4 uur durende gangbang is een verhouding man op vrouw van 8 op 1 toch zeker wenselijk vind ik. We hebben geneukt tot we niet meer konden en sommigen nog ietsje langer. Daarna heerlijk aan de bar iets gedronken en met de dames gekletst. Of hun met de vingers, tong lekker verwend. Het was anders dan anders, niet per se slechter maar gewoon anders.

Het enige puntje van kritiek vind ik het buffet, dat mag eigenlijk die naam niet dragen. Dat zou beter moeten zeker op een dag als deze.

gangbang prive vingeren

Gratis sexfimpjes damevoorprive


gangbang prive vingeren