Gangbang april tieten kneden

gangbang april tieten kneden

Thordis schreef op 26 april Heb je niet een leuke verkleedkist op zolder, dat je het in eigen regie houdt? Scamp schreef op 26 april Innuendo zaterdag 26 april Bitje93 schreef op 26 april Beter onvolmaakt en echt dan gemaakt volmaakt - Beati pauperes spiritu.

Dank voor de reacties. Ik heb hier wel echt wat aan. Ik negeer idd de rest Het is serieus bedoeld, maar denk dat ik het inderdaad samen moet doen. En misschien eerst maar eens een gek nachtje meemaken in een club ofzo. Ik wil iets voor haar invullen en niet andersom, maar moet haar niet voor het blok zetten. Dus, eigenlijk topic geslaagd! Ik ga er nog eens een nachtje over slapen! Wat een duidelijke indicatie is dat haar fantasie een fantasie is en waarschijnlijk ook zal blijven is het feit dat ze al niet naar een parenclub wil of in een zaal met swingers wil neuken.

Dan even naar het verschijnsel gangbang. Ik heb dit in het payseks circuit een aantal keren gedaan. De dames zijn van een ander caliber dan de "doorsnee" vrouw. Als je 30 - 60 minuten door mannen gesandwhiched wordt, een aantal van hen ook nog zonder condoom in je mond of over je borsten spuit en gelijktijdig twee of drie mannen aan haar borsten kneden, zich afrukken en proberen vingers in toevallig open lichamsopeningen te stoppen dan ben je kwa fantasie in een van de betere gangbangs bezig.

Als man wil je dit ook. En een vrouw ziet in haar fantasie de aandacht maar misschien niet het aanhoudende gebonk. Vraag 1 Kan jij ermee omgaan dat je vrouw een avond door een groep van geile mannen als object wordt gebruikt? Vraag 3 Waar wil je de mannen vandaan halen? En bij de volgende verjaardag zitten jullie weer rond de tafel en eten cake? Of wil je de mannen hier op dit forum vinden?

Indien ja - ik ben erbij. Goed om te weten. Sowieso veel gedeeld Geen verrassing meer inmiddels, maar we gaan er eens goed over nadenken. Hoeven er trouwens echt geen 10 te zijn ;-P We zijn ook weer niet helemaal n00b, mag best wel ruig zijn. Costello dinsdag 29 april Het lastige is dat het bekant onmogelijk is dit goed uit te voeren Wie zijn de mannen in de fantasie?

Dan gaat het in de praktijk natuurlijk altijd tegenvallen. Ik weet zeker dat er in haar fantasie niet aan paar verveeld staan te wachten tot ze "mogen". Dat zal in werkelijkheid wel zo zijn. Misschien speelt haar fantasie zich wel af tussen satijnen lakens op een mysterieus kasteel! Ik weet ook zeker dat ze in haar fantasie ook na de vijfde man nog niets rauw of stroef voelt. Als je dit niet in heel goed overleg doet kunnen deze zaken voortaan haar leuke fantasie verkloten.

Dat lijkt me toch zonde. Ik geloof dat ik deze fantasie eerst zou gebruiken om haar op te winden als je met zijn tweeën bent. Door het erover te hebben bijvoorbeeld, of door tijdens het neuken eens zo'n filmpje op te zetten. Zo kun je al veel plezier beleven aan haar stille "wens" zonder dat je het risico loopt deze fantasie voorgoed te verpesten. Mocht over een jaar dan blijken dat ze het toch echt wil, dan ken je in ieder geval haar verlangen ern stuk beter en kun je altijd nog een zaaltje huren.

Als jullie het echt willen uitvoeren moet je de topics van VlaardingsRoem misschien eens lezen: Vinexmoeder met plannen slot. Dat is het wel precies Dymo9! Morgen samen nog eens lezen Al lezende wel wat andere gedachten over.

Maar aan de andere kant Franck woensdag 30 april Naara schreef op 26 april Wel slim om het goed te plannen, anders veras jezelf ook nog. Helaas kon men toen niet en zijn dezelfde avond nog bij een pc aangekomen we waren geil en wilden toch de stap zetten. Ja WE hebben ervoor heeel heel lang over gehad, over hoe en waar etc. Maar na die nacht kwam de werkelijkheid. Niet zozeer de kater, maar meer zo van: Ze moet zich ook kunnen en mogen voorbereiden Inmiddels zijn we vaker geweest en hebben wel eens bij een man afgesproken.

Ze greep direct ongeduldig in zijn kruis en riep: Aan het kabaal te horen konden de twee al goed met elkaar opschieten. Op een gegeven moment klonk er een hoge gil van Betsie en een hevig gebrom van Fred.

De paring was dus al vrij snel gelukt. Even later kwam het tweetal bloot de kamer in, Betsie met een nog openstaande kut waar het sperma uitdroop en Fred met zijn zwarte staaf die nog steeds recht vooruit stond. Geil geworden van alles gingen Eva , Jaap en ik naar het grote bed om eens lekker Eva te vullen met onze lullen. Haar kut was al zo nat dat ze liep te druipen. Ze was al goed gesmeerd zodat we zonder moeite onze beide lullen in haar scheur stopten.

Brullend kwamen we even later klaar. Nieuwsgierig gingen we naar de andere slaapkamer. Betsie zat op haar knieeen met Fred achter haar die met zijn grote zwarte paal haar druipende kut naaide en tegelijk haar uiers melkte. Eva werd weer zo geil dat ze wijdbeens op haar rug voor de mond van Betsie ging liggen die het sperma uit haar open kut likte.

Vermoeid en nog steeds bloot zaten we later in de zitkamer uit te hijgen. De volgenda dagen bleef Fred bij Betsie en volgens Jaap lagen ze regelmatig dag en nacht met elkaar te neuken. Jaap moest alleen met de knecht al het werk doen. Op een avond kwam Jaap alleen bij ons. Hij was geil geworden van het geneuk van Fred met zijn vrouw Betsie. Vandaar dat hij graag weer een nummertje met Eva wilde maken. Hij vertelde verder dat hij als hij erg geil was weleens met een schaap en een varken had geneukt.

Een varkenskut kan veel lekkerder zijn dan menige vrouwenkut verzekerde hij ons maar niet zo lekker als de kut van Eva en Betsie. Eva was ook flink geil geworden dus hebben wij samen haar weer flink door geneukt. Jaap ging 's morgens toch maar bijtijds terug om er zeker van te zijn dat er voor de dieren werd gezorgd.

Later vertelde hij dat hij bij thuiskomst Betsie had aangetroffen zittend met de lul van Fred in haar kut en de staaf van de knecht in haar kont. De beesten waren helemaal vergeten en stonden te loeien in de stal. Met Jaap was dat gelukt en ze had het in het begin wat pijnlijk maar later heel lekker gevonden en erg geil, ze was hevig klaar gekomen.

Eerst trok ik haar zwarte kulippen uit elkaar en stak mijn tong in de lekkere roze grot, met twee vingers kneep kneep in haar clit, alles om haar goed geil te maken dat ze een natte kut kreeg zodat mijn zaakje er gemakkelijk in kon glijden.

Met haar benen omhoog en goed wijd begon ik haar te neuken. Op een gegeven moment greep ze mijn zak met kloten en al en propte het hele zaakje met moeite naar binnen. Het was heerlijk spannend. Nu kon ik goed merken dat de kut van Betsie een stuk ruimer was want nu zaten mijn kloten wel een beetje klem. Met een beetje bewegen, haar tieten te kneden en flink te tongen kwamen we allebei spuitend klaar.

Betsie was heel enthousiast en merkte op dat we maar veel moesten oefenen. Nadat we een beetje waren bekomen van de inspanning vertelde ik haar dat ik nu zeker wist dat Betsie de grootste kut had maar Eva de lekkerste. Een paar dagen later kwam Fred terug met opgetogen neuk verhalen.

Ze heeft me beloofd dat haar kut altijd voor mij ter beschikking staat. Betsie vertelde dat ze een verzoek gekregen had van de eigenaar van de parenclub. Een stel Surinamers zocht vrouwen met een grote kut. Omdat men tijdene de ganbang van Eva en Betsy een indruk van onze geslachtsdelen had gekregen, wilden ze deze gangbang maandelijks in hun programma op nemen.

We zouden dan als tegenprestatie gratis toegang krijgen voor ons vieren. De eerste keer dat we voor de geplande neukpartij naar de club gingen was het behoorlijk druk.

...

Homos die neuken bef mij

Dan ben je echt een slet van me. Hij had me op dit moment alles kunnen vragen, zolang hij maar door zou gaan. Ik hoorde hem Richard roepen die verdacht snel in het kamertje was. Zuig haar tieten terwijl ik haar verder neuk met mijn vuist. Kijk, ik zit tot halverwege mijn onderarm in haar geile sletten-kut. Straks gaan we haar pakken, maar eerst wil ik dat je haar tieten bewerkt terwijl ik mijn vuist in haar beuk. Richard had geen verdere uitleg nodig en begon me hard aan mijn borsten te zuigen en in mijn tepels te bijten.

Uiteindelijk zette hij klemmen op mijn tepels waardoor ik pijnlijk naar adem hapte en duizelig werd. Hij draaide zich om en kwam met zijn lul boven mijn mond. Brabo tikte ondertussen tegen mijn borsten die steeds gevoeliger werden door de tepelklemmen.

Ik lag nu totaal weerloos te genieten van het heerlijke geweld van deze mannen die me ongenadig uitwoonden. Brabo sloeg steeds harder tegen mijn tepels en neukte, met zijn vuist, steeds harder terwijl Richard dieper in mijn keel kwam en schreeuwde naar mijn man dat ik een heerlijke slet was.

Ik schokte en probeerde Brabos vuist weg te duwen en begon met mijn hoofd te schudden. Lachend trok Richard zijn lul eruit. Haal je vuist eruit. Ik was nog nooit zo heftig klaargekomen en schrok van de enorme plas vocht die ik geproduceerd had. Brabo keek me trots aan en aaide voorzichtig over mijn kutlippen. Richard schoof weer iets dichter bij en hield mijn armen vast. Lik en zuig het schoon. Ik zweer dat ze helemaal gek wordt. Kom, ga je gang. Ik hou haar vast. Hij zoog alle kutvocht op dat nog naar buiten stroomde.

Richard moedigde hem aan en gaf hem aanwijzingen. Ik voelde me helemaal gek worden en wilde weg kruipen om een pauze te houden, maar die kreeg ik niet, aangezien Richard me stevig vast bleef houden en tegen Brabo bleef schreeuwen dat hij ondanks mijn protest door moest gaan.

Brabo wist niet meer van ophouden en schraapte met zijn vuist het laatste vocht naar buiten, waardoor ik weer begon te gillen. Brabo trok mijn kutlippen uit elkaar en dook er met zijn mond open tussen. Ik spoot weer een groot hoeveelheid vocht die Brabo genietend doorslikte.

Even later keek hij me aan en ik zag mijn kutgeil nog om zijn mond. Ik trilde als een rietje en moest even bijkomen. Ik deed mijn ogen half dicht, maar zag nog net dat Richard hetzelfde had gedacht en hij begon mijn kutgeil van Brabos gezicht af te likken.

Ik zag Brabo genieten en zijn ogen sluiten. Toen Richard zijn tong over Brabos lippen liet glijden en het geil oplikte gingen Brabos lippen, tot mijn verbazing, open en begonnen ze elkaar heftig te kussen terwijl ze elkaar aftrokken. Richard gleed met een vinger naar Brabos billen en gleed ertussen, waarop Brabo opgewonden begon te kreunen. Ik zag Brabo wijdbeens gaan staan en Richards vinger dieper tussen zijn billen glijden. Was dit mijn Brabo? Ik had dit nooit verwacht.

Ik kreunde en deed alsof ik weer wat bijkwam en niets had gezien. De heren lieten elkaar snel los. Ik keek naar het scherm waar de film nog steeds speelde. De vrouw werd weer door twee mannen geneukt en ik keek mijn mannen aan. Brabo keek me aarzelend aan. Ik bedoel, je bent daar nog een maagd. Richard deed een grote hoeveelheid glijmiddel op mijn sterretje en begon deze professioneel te masseren.

Voorzichtig strak hij zijn duimen naar binnen en begon mijn opening langzaam op te rekken. Ik hoorde achter me geluiden en keek via de spiegel naar achteren en zag dat Brabo Richard stevig kuste terwijl deze mijn anus neukklaar maakte.

Het was een vreemd gezicht om mijn man zo bezig te zien, maar ook erg geil. Ik kreunde en zag dat ze meteen reageerden door steeds inniger te kussen.

Brabo liet geen plekje van Richards lichaam onberoerd en Richard masseerde ondertussen mijn anus heerlijk. Na een tijdje gaf hij Brabo een seintje en haalde zijn vingers weg. Richard pijpte Brabos lul even, die bijna ter plekke klaar leek te komen. Daarna duwde Richard Brabo naar mij toe en zette zijn lul voor de opening. Zachtjes voelde ik de druk bij mijn sluitspier toenemen en Brabo langzaam doorduwen. Ze houdt van ruw en ik heb haar al gemasseerd. Ik wilde nog protesteren, maar Brabo duwde hijgend zijn dikke lul in een keer tot aan zijn stam naar binnen en ik gilde van de pijn.

Ik hoorde Richard juichen. Ze moet het voelen, die slet van je. Ze mag dit moment nooit vergeten. Kom op, neuk haar voordat we het straks samen doen. Ik wilde protesteren, maar hij hoorde me niet. Ik raakte helemaal buiten adem en voelde me af en toe licht in mijn hoofd raken.

Opeens hoorde ik Brabo hard kreunen en Richard lachen. Brabo gaf geen antwoord, hij was zo geil en hijgde alleen nog maar. Richard duwde mijn benen iets verder uit elkaar en kroop onder me. Met een dominante blik keek hij me aan en duwde zijn lul in mijn mond. Zuig die lul van me.

O ja, goed zo. Ik ga je helemaal kapot neuken terwijl je man je anaal gebruikt. Hij trok zijn lul terug en schoof verder naar beneden, pakte me bij mijn heupen en schoof zijn lul in één keer in mijn kut zonder rekening met me te houden en keek triomfantelijk naar Brabo. Het deed pijn en ik gilde paniekerig. Dit was te veel voor me. Maar Richard begon me hardhandig te kussen zodat ik niets meer kon uitbrengen. Het duurde lang voordat de pijn veranderende in genot en ik begon te hijgen.

Richard stopte tevreden met kussen en keek me onoverwinnelijk aan terwijl hij mijn borsten hardhandig masseerde en de tepelklemmen eraf haalde. Hij begon in mijn tepels te knijpen en deze pijnlijk te draaien tot ik gilde van de pijn. Meer, harder, dieper, laat haar gillen. Dit wilde je en dit zul je krijgen ook. Ik ga dit weekend die strakke kont van je helemaal kapot neuken en laten neuken teef.

En als we thuis zijn gaan we nog meer grenzen verleggen. Ik lag tussen de heren in terwijl ze zich helemaal lieten gaan en ik voelde en hoorde bijna niets meer. De heren gingen nog even door en Brabo vertelde later dat hij het neuken met een vrouw die helemaal van de wereld was onvoorstelbaar geil had gevonden en dat ze beide zich helemaal hadden laten gaan terwijl ik afwezig tussen hun in lag te kreunen. Ze waren uiteindelijk klaargekomen toen Richard Brabo naar zich toegetrokken had en hem was gaan kussen terwijl ze me hard neukten.

Ik werd wakker met pijn en voelde me erg beurs. Ik keek verdwaasd rond en stond moeizaam op. Mijn kleren waren weg en ik liep naakt de winkel in, niet wetend of er klanten aanwezig waren of niet. Maar het maakte me niets meer uit, ik wilde toch dingen doen die ik thuis niet zou doen.

Nou, dat hadden we nu dus gedaan. Ik zag Brabo lachend naar me toelopen en hij bracht me naar een kleine douche waar hij me afspoelde. Daarna legde hij me op een massagetafel en riep Richard die me vrolijk begroette.

Ik ga je een heerlijke massage geven zodat je je straks weer fitter voelt en vanavond weer heerlijk je grenzen kunt verleggen. Ik was te moe om te antwoorden en genoot van zijn handen die professioneel over mijn uitgeputte lichaam gleden en na een uur voelde ik me inderdaad een stuk fitter. Ik bedankte hem met een lange geile kus en vroeg naar mijn kleren. Je zult het zeker leuk vinden. Ik keek naar de kleding die hij had klaargelegd en trok het, onder toeziend oog van Richard, aan.

Het was een slipje met kralen die tussen mijn, nog gevoelige, kutlippen gleden. De bh leek op de bh van eerder die dag waar mijn borsten doorheen staken.

Richard plakte op beide tepels stickers en keek er tevreden naar. Ik bukte me om mijn hold-up panty aan te doen en voelde Richards hand over mijn billen glijden. En voor de zon opkomt ben jij een andere vrouw Missy. Daarna trok ik een rok aan die aan de voorkant erg netjes was, maar aan de achterzijde een split had tot net onder mijn billen.

Uiteindelijk stapte ik in mijn pumps met naaldhakken en bekeek mezelf in de spiegel en zag een trotse geile slet staan die geneukt wilde worden. Dit ging een geile avond worden Brabo en ik liepen naar een restaurant dat Richard ons had aanbevolen. Richard zou zich later weer bij ons voegen. Onze aankopen hadden we achtergelaten, deze zouden we de volgende dag ophalen. Ik voelde me bekeken met mijn nieuwe outfit en ging iets dichter tegen Brabo aan lopen. Blijkbaar voelde hij zich niet gehinderd door de aandacht en liet zijn hand over mijn billen in de split van mijn rok glijden en duwde zijn vingers tegen mijn billen terwijl hij me geil aankeek.

Het liefst zou ik je ter plekke willen neuken waar iedereen bij is. Brabo was helemaal los en had blijkbaar geen grenzen meer. Dit was niet helemaal wat ik in gedachten had toen ik van huis ging. Ik wilde dingen doen die we thuis niet zouden doen en grenzen verleggen. Ik dacht Brabo hiermee te shockeren en uit te kunnen dagen, maar Brabo leek helemaal niet geshockeerd en daagde mij zelfs uit om verder te gaan. We waren bij het restaurant aangekomen en de gastheer kwam ons al tegemoet lopen.

Jullie moeten de vrienden van Richard zijn. Ik bukte iets voorover en schoof naar mijn plek waarbij de split van mijn rok aan de achterkant iets openschoof en ik met mijn blote billen op de bank kwam te zitten. Ik voelde de het koude leer en kreunde zachtjes. Vooral tegen uw naakte huid. Ja, Richard vertelde al dat hij zijn favoriete outfit voor uw heeft uitgezocht en ik moet zeggen, het staat u fantastisch.

Brabo schoot in de lach en trok me hard naar zich toe. Hij begon me ruw te kussen en trok daarbij hardhandig mijn bloes opzij zodat mijn borsten goed te zien waren voor onze gastheer. Het duurde niet lang en toen hij me losliet met me borsten nog uit mijn bloes keek hij onze gastheer triomfantelijk aan.

Ik heb een mooie geile vrouw. Maar dat zag u al bij binnenkomst natuurlijk, toen u genoot van uw uitzicht op haar prachtige borsten. Misschien laat ze u straks nog meer zien. Liet hij nog meer vreemde mannen toe om van mijn lichaam te genieten, te gebruiken! Onze gastheer liep, na een geile blik op mijn borsten, weg om de menukaart te halen en ik keek Brabo boos aan. Je gaat me toch niet aanbieden aan andere kerels. Brabo pakte mijn hand en liet deze over zijn kruis glijden waar zijn stijve lul goed te voelen was.

Hij was er weer klaar voor en duwde zijn lul tegen mijn hand. Dit weekend ben je mijn slet en daar ben ik trots op. En een lekkere slet moet je kunnen delen, daar wordt een slet alleen maar geiler van. Trouwens, je had er vanmiddag ook geen problemen mee, dus geniet ervan en laat je lekker nemen.

Iets wat je thuis nog niet hebt gedaan. Geschokt keek ik naar Brabo alsof hij een vreemde was en wilde mijn hand terug trekken, maar hij verhinderde dat.

Hij deed zijn broek open en liet zijn halfstijve lul eruit glijden. Je bent hiermee begonnen en ik wil er nu alles uit halen. Niemand zag ons en ik ging voorzichtig door tot de gastheer de kaart kwam brengen. Zal ik jullie dan maar iets simpels serveren en een lekker sterk drankje? Dan kunnen jullie verdergaan zonder te veel onderbrekingen.

Hij pakte me bij mijn haren en duwde me naar beneden. Ik protesteerde, maar de gastheer nodigde hem uit om vooral te genieten. Dit was voor Brabo het antwoord waar hij op wachtte en hij duwde me hardhandig verder naar beneden en dwong me om hem te pijpen terwijl onze gastheer er nog bij stond.

Hijgend stootte Brabo zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn hoofd vast bleef houden. Kom, laat zien dat je mijn slet bent die alles voor me doet, zelfs haar benen voor vreemden spreiden.

Ik moest mijn man in een restaurant pijpen terwijl onze gastheer toekeek. Ik voelde me nat worden en begon harder te zuigen terwijl ik zijn ballen masseerde. Ik hoorde Brabo kreunen en voelde hoe hij wilde neukbewegingen maakte waardoor zijn harde lul achter in mijn keel kwam. Het slijm liep langs mijn lippen en ik genoot.

Ga je gang, geniet van haar en maak haar nog geiler voor de rest van de avond. Brabo neukte me nog harder. O slet, hoor je dat, je wordt weer gebruikt. En dit is pas het begin van de avond. O wat geil is dit. Ik hoorde de gastheer weglopen en vrij snel weer terugkomen. Ik voelde zijn tong door mijn kutlippen likken en duwde me tegen hem aan. Plotseling voelde ik iets kouds tegen mijn neukgrot en schrok even, maar voordat ik het besefte werd er iets langzaam in mijn kut geduwd en heen en weer gebeukt en gedraaid.

Ik begon te kreunen van genot met de lul van Brabo nog in mijn mond. Dit was heerlijk en ik wilde meer. Voordat ik het wist werd mijn wens vervuld en werd er in één harde stoot een warme lul in mijn kont geduwd. Ik hoorde de gastheer hijgen en voelde hem als een bezetene rammen. O wat was dit heerlijk. De gastheer begon te hijgen. O wat een heerlijk geile krappe kont. Roep de kok, hij wil haar vast ook wel neuken. Ik merkte dat ik het heerlijk vond om te worden geneukt als een gebruiksvoorwerp op een plek waar we betrapt konden worden.

Plotseling voelde ik Brabo verkrampen en schreeuwen. Ik spuit mijn zaad in je keel slet. Tevreden keek ik hem aan terwijl ik zijn restanten zaad van mijn lippen likte. Ik zag Brabo opeens langs me heen kijken en ik keek in dezelfde richting en zag een grote dikke zwarte lul voor mijn neus. Ik keek omhoog en zag de eigenaar. Een prachtige zwarte man met alles op de goede plek en een gigantische lul. Ik kwijlde en voelde mijn kut reageren. Hij moest me neuken, neuken tot ik niet meer kon.

Als je denkt dat de komkommer je kut genoeg opgerekt heeft voor mijn lul, dan heb je pech, want ik zal je kut echt gaan uitwonen slet. Ik keek hem geil aan en kronkelde kreunend. Ik daagde hem uit. Neuk me met die dikke staaf van je en maak de mannen hier jaloers. De gastheer ramde opgewonden door en moedigde zijn collega aan.

Uiteindelijk haalde de kok zijn lul uit mijn mond en commandeerde de gastheer naar mijn mond wat hij meteen deed. De gastheer duwde zijn lul ongeduldig in mijn mond en bleef even stil omdat Ik eerst moest kokhalzen door de resten van de ontlasting die aan zijn lul hingen.

Hij lachte en begon me daarna diep in mijn keel te neuken en spoot zich hijgend in me leeg. Ik slikte bijna alles door en keek trots naar mijn man die, zichzelf aftrekkend, naar het tafereel keek. Ik was nog niet bijgekomen toen de kok me ruw op de bank legde en plaatsnam tussen mijn benen.

Hij trok de komkommer uit mijn kut en gaf deze aan één van de gasten die inmiddels erbij waren komen staan. Zonder voorspel duwde hij zijn lul tegen mijn kut en duwde deze langzaam in één keer door tot aan zijn ballen.

Ik gilde en wilde af en toe stoppen, maar hij luisterde niet. Hij sloeg een paar keer tegen mijn borsten en duwde gewoon door. Hij pakte mijn polsen en hield deze aan weerszijden van mijn hoofd en begon te beuken. Ik wist niet wat me overkwam. Nog nooit had ik dit gevoeld. Nog nooit was ik zo gevuld.

Wat een heerlijke lul had deze man, ik had het gevoel dat ik uitscheurde en gilde nog een keer. Neuk die geile slet van me. Neuk haar harder, laat haar lijden en genieten. Ik keek naar de kok die me grijzend aankeek. Hij wil dat ik je laat lijden. En jij, wil jij ook hard genomen worden. Hij werd onderbroken door het publiek dat zich om ons heen had verzameld en hem aan begon te moedigen. Kom op, ga door, laat haar gillen. Sla haar terwijl je haar neukt. Ze willen een show.

Ze willen een pijnlijke neukscène. En de klant is koning, nietwaar? Ik keek hem aan en raakte overmoedig. De klant is koning, dus neuk die hoer van je met je grote lul. Verkracht me voor hun ogen en laat me genieten. Grommend trok hij mijn benen verder uit elkaar en omhoog en ramde opgefokt door.

Ik ga je helemaal kapot neuken. Ik zal je laten lijden. De kok had een fantastisch uithoudingsvermogen en neukte me helemaal kapot voordat hij zijn zaad in mijn kut spoot. Tevreden trok hij zich terug en zijn zaad liep eruit. Een dame uit het publiek sprong naar voren en begon met lange halen mijn kut schoon te likken terwijl ik lag bij te komen. Nog nooit had een vrouw aan mijn lichaam gezeten, maar wat voelde dit heerlijk.

Het duurde niet lang voordat ik begon te trillen en begon te spuiten. Dankbaar begon de dame alles verder schoon te likken terwijl ik bij kwam van mijn gewelddadige neukbeurt en verwennerij van de dame.

Langzaam klom de dame iets omhoog en begon me op mijn mond te kussen waardoor ik mezelf en het zaad van de heren kon proeven. Alsof ik niet beter wist begon ik de vrouw geil terug te kussen. Ze kneedde mijn borsten en begon eraan te zuigen. Ik hijgde van geilheid. Wat was het heerlijk om met deze vrouw te vrijen. Dit zou misschien niet de laatste keer zijn. Voorzichtig liet ik mijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat ze geen onderbroek aan had.

Ik begon haar diep te vingeren en ze stopte met het zuigen aan mijn borsten omdat ze steeds geiler werd van mijn vingers. Uiteindelijk trok ze haar rok uit en ging op mijn gezicht zitten.

Laat me klaarkomen op je gezicht. Geschrokken door haar actie begon ik voorzichtig met lange halen te likken. Wat proefde ze lekker. Al snel kreeg ik de slag te pakken en begon haar met mijn vingers en tong te verwennen terwijl ze mij bereed. Ondertussen voelde ik weer een lul in mijn kut komen die me in een hoog tempo en onder luid gejuich begon te neuken.

De lul werd afgewisseld door de volgende en de volgende, terwijl ik de dame bleef verwennen. Het werd een heerlijke geile voorstelling waar het publiek openlijk van genoot en aan deelnam. Ik weet niet hoeveel lullen me geneukt hadden, maar ik genoot. Opeens duwde de dame haar kut stevig op mijn mond en spoot deze gillend vol waarna ze door omstanders trillend van me af werd gehaald.

O wat was dit genieten. Ik lag naakt achterin een restaurant in Amsterdam bij te komen en voelde het geil nog in mijn mond. Wat was dit heerlijk. Wat een geluk had ik, de nacht was nog lang en ik was nog geil en in voor alles. Bereid om mijn grenzen te verleggen en dingen te doen die we thuis niet zouden doen. Nou ja, nog nooit gedaan hadden. Brabo en ik zaten achterin het restaurant bij te komen van een heerlijke ervaring. We hadden na ons avontuur met het personeel en de andere gasten alsnog gegeten en het nodige gedronken en ik voelde me heerlijk.

Ik leunde tegen Brabo en keek hem nieuwsgierig aan. Ik wist niet of ik de waarheid wilde weten, maar ik wilde het uiteindelijk toch horen. Ik vind alles wel lekker. Alles wat met sex te maken heeft. Ik heb geen voorkeur. Maar met mannen ben ik nog nooit echt ver gegaan. Ik ben weleens stiekem naar een parkeerplaats geweest waar verschillende mannen elkaar verwennen, maar ik heb altijd alleen maar gekeken.

Al moet ik wel zeggen dat ik er ontzettend geil van wordt en mezelf dan aftrek. Maar ik heb nog nooit een man aan me laten zitten. Het lijkt wel of ik een soort carte blanche van je heb gekregen om alles te proberen omdat je dit weekend grenzen wil verleggen.

En ik weet even niet meer waar mijn grenzen zijn Missy. Ik weet wel dat ik er een aantal heb verlegd en weet dat ik nog meer ga verleggen. Alleen en met je samen. Want als ik jou zie, dan word ik ook geil.

Dan wil ik je neuken, maar ik wil je ook zien neuken. En als we mensen kunnen laten meegenieten, dan word ik nog geiler. Alleen de gedachte en erover praten maakt me alweer geil Missy. Sorry, maar je hebt een monster wakker gemaakt die elke minuut van dit weekend wil gebruiken. Misschien ga ik af en toe ver, misschien te ver. Maar ik wil nu alleen maar meer.

Wilde ik dit wel? Brabo die helemaal los ging en waarschijnlijk geen grenzen meer kende. Ik was ook geschrokken van zijn bekentenis dat hij stiekem naar plekken ging waar mannen sex hadden en zichzelf daarbij aftrok! Ik wist niet wat te doen en keek naar mijn man alsof hij een vreemde was met wie ik was getrouwd. Ik werd tot de werkelijkheid teruggeroepen toen Richard opeens voor ons stond.

Ik heb gehoord dat jullie heerlijk hebben gegeten. Je kunt niet eten zonder te knoeien. Dus ik ben zo lief geweest om iets mee te nemen wat je de rest van de avond kunt aantrekken. Het is iets minder verhullend dan je eerste outfit, maar we gaan ook naar gelegenheden waar het wel kan. Kom maar mee naar achteren zodat je je kunt omkleden.

Het restaurant is nu voller en niet meer geschikt voor je geile lichaam. Volgzaam stond ik op en liep achter Richard aan terwijl hij mijn hand vast hield. We kwamen in een kleine ruimte die slecht verlicht was en mijn ogen moesten even wennen.

Richard knoopte mijn bloesje open en trok mijn rok uit. Ik kreeg een slip aan met een open kruis. Mijn bh mocht ik aanhouden. Uiteindelijk trok hij me een kort cocktailjurkje aan met een diep uitgesneden rug. Het jurkje had aan de voorkant een mooi doorzichtig motief waardoor je mijn borsten duidelijk kon zien.

Hij gaf me uiteindelijk een paar zwarte pumps met zilveren stiletto-hakken. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat het jurkje zo kort was dat je het kant van de panty vrijuit kon bewonderen. Richard maakte mijn haren in orde en ik werkte mijn make-up bij.

Ik draaide me om en keek hem vragend aan. Mijn man geniet van andere mannen, is hij soms? Dus maak je niet druk en geniet beide van alles wat op je pad komt. Kom ik zal je leren om je grenzen nog verder te verleggen. Zenuwachtig, opgewonden en geil liep ik achter hem aan terug naar het restaurant waar Richard geduldig op ons zat te wachten. Zijn mond viel open toen hij me zag en hij stond meteen op. Richard nam ons mee naar een café waar de mannen in de meerderheid waren. Brabo was al snel in gesprek met een man naast hem en het duurde ook niet lang voordat ze naar achteren liepen.

Richard pakte me bij mijn hand en trok me mee in dezelfde richting. Is ze alleen voor jou? We zijn nu op weg naar de darkroom om te kijken waar de grens van haar man ligt. Mijn ogen moesten wennen toen we in een donkere kamer kwamen, Het was een ruime vierkante kamer met een groot matras in het midden. Tegen de muren stonden verschillende mensen die volledig in elkaar opgingen.

Een enkeling had het matras opgezocht en ging er helemaal voor terwijl anderen hun genietend bekeken. Ondanks mijn eerdere ervaringen vandaag, wist ik me even geen houding te geven en keek naar de heren. Richard duwde me iets verder en wees naar twee mannen in de hoek. Toen ik wat langer keek zag ik dat het Brabo was die met zijn broek op zijn enkels zichzelf liet pijpen door de man die hij aan de bar had ontmoet. Ik zag dat hij het hoofd van de man stevig vast had en genietend toekeek.

Af en toe zag ik hem een neukbeweging maken en iets zeggen. Ik had al eerder vandaag gezien dat hij zich door een man liet verwennen, maar nu was hij bewust meegegaan! Plots keek hij mijn richting op en lachte genietend. Hij trok de man omhoog en begon hem vol overgave te zoenen. Daarna keek hij me weer aan en ging toen door zijn knieën en nam de lul van de man in zijn mond en begon de man ervaren te pijpen. Ik stond te trillen op mijn benen en schrok toen ik een paar handen voelde die mijn heupen vastpakten en mij tegen een gigantische stijve lul aanduwden.

Ik keek hem onzeker aan en haalde mijn schouders op. Voordat ik kon antwoorden bracht Vince me naar de hoek waar Brabo nog steeds de man pijpte en duwde me met mijn gezicht tegen de muur.

Zijn hand gleed onder mijn jurkje en hij duwde zijn vingers ruw in mijn kut terwijl hij me dwong om naar Brabo te kijken. Ik protesteerde, maar daar had Vince geen boodschap aan. Kijk hoe je man zo ontmaagd wordt en geniet terwijl ik je neuk. Ik duwde mezelf van de muur en wilde weg, maar was niet sterk genoeg en voordat ik het wist duwde Vince zijn grote dikke lul naar binnen.

En ook al was ik vandaag al aardig opgerekt, deze lul was ook heerlijk en ik kon een harde kreun niet onderdrukken waardoor Vince in de lach schoot en me hard begon te neuken terwijl hij mijn hoofd richting Brabo hield. Ik zag dat Brabo omhoog werd getrokken en weer begon te zoenen terwijl hij de lul van de man stevig aftrok. De man liet zijn vingers over Brabos billen glijden en duwde er eerst twee en daarna drie in zijn kont. In plaats van te protesteren zag ik Brabo genieten en zijn kont iets naar achteren duwen zodat de vingers wat dieper konden.

Toen zag ik opeens vanuit het niets Richard weer. Hij had een flesje bij zich en goot deze over zijn vingers. Daarna gaf hij het aan de man die er zijn lul mee insmeerde. Richard begon Brabos anus te bewerken zoals hij eerder die dag ook bij mij had gedaan, daarna deed de man een stap opzij en duwde Brabo zachtjes tegen de muur terwijl hij hem in het oor fluisterde.

Brabo begon te lachen en ging wijdbeens en met zijn kont naar achteren tegen de muur staan. Richard liep ondertussen naar ons toe en kneep me hard in mijn tepels terwijl hij me kuste. Kijk maar toe hoe jou Brabo van een lul gaat genieten terwijl Vince jou beurs neukt. Hij leunde tegen de muur, ging door de knieën en nam Brabos lul in zijn mond.

De man achter Brabo pakte Brabos hoofd en duwde zijn gezicht onze richting op. Ik schrok toen ik zag dat Brabo met een paar glazige geile ogen onze kant opkeek maar ons niet zag. De man duwde zijn stijve lul tegen Brabos sluitspier en Richard begon hem harder te pijpen. Ik zag Brabo steeds zwaarder adem halen en zijn ogen sluiten. De man pakte hem bij zijn heupen en duwde zijn lul bij Brabo naar binnen.

Ik schrok en verwachtte een protest, maar Brabo kreunde even hard en pijnlijk. Daarna duwde hij zijn kont tegen de man aan. Deze begon hem met lange halen te neuken terwijl Richard hem nog steeds pijpte. Brabo begon steeds harder te kreunen en ik hoorde hem tegen de man roepen dat hij harder moest neuken. Dat hij gepakt wilde worden, zoveel en zo hard mogelijk. Ik raakte in paniek en riep zijn naam. Vince lachte en beukte nog harder op me in. Ik zag de man naar mij wijzen en Brabo zag me eindelijk staan.

Hij lachte alleen maar. Wat is dit geil. Wat is dit genieten. Ik had dit nooit durven dromen. Vince pakte me bij mijn borsten en kneedde ze hard terwijl hij me neukend omdraaide en me op de matras in het midden van de ruimte gooide.

Meteen kwam hij boven op me liggen en neukte als een razende verder. Ik keek hem aan, vergat Brabo en duwde mijn heupen iets omhoog zodat hij nog dieper kwam. Nu Brabo geen grenzen meer had, had ik ze ook niet meer. Doe wat je wilt. Vince begon me hard op mijn mond te kussen en beukte er op los.

Toen hij zich omdraaide en mij bovenop zich trok voelde ik een lul tegen mijn anus duwen en er in één stoot in rammen tot ver in mijn darmen.

Ik slaakte een harde gil en begon zwaarder te hijgen. Vince reageerde geïrriteerd en gaf me een tik in mijn gezicht.

De lul van de vreemde was dikker dan de lul van Brabo die me eerder die dag anaal had ontmaagd. De lul hield even stil, maar begon daarna in een hoog tempo te beuken, terwijl Vince ook weer begon te rammen.

Ik gilde het, ondanks mijn belofte, uit en wilde dat ze hun tempo verlaagden maar ze hoorden me niet en gingen door totdat ik hun geile warme zaad in me voelde spuiten.

De lul in mijn kont trok zich terug en Vince keek me geil aan. Vanaf nu neuk je alleen nog maar met mij en mijn vrienden.

Tevreden keek hij me aan. We lagen tegen elkaar uit te rusten en keken naar Brabo die voorovergebogen door een andere man werd geneukt terwijl iemand anders hem in zijn mond neukte.

Ik zag hem genieten en draaide me om naar Vince. Ik had genoeg gezien. Hij gaf me meteen weer een tik. Je loop nu voor straf naar die hoer van je en gaat hem kussen terwijl hij geneukt wordt. Ik kroop over het matras naar Brabo toe en wachtte tot de man klaar en zijn zaad in Brabos mond had gespoten. Onmiddellijk nam ik zijn plaats in en begon hem te kussen. Brabo keek me glazig aan en kuste me terug. Ik voelde het zaad van de mannen die me voor waren gegaan in mijn mond en moest moeite doen om niet te stoppen.

Vandaar dat hij graag weer een nummertje met Eva wilde maken. Hij vertelde verder dat hij als hij erg geil was weleens met een schaap en een varken had geneukt. Een varkenskut kan veel lekkerder zijn dan menige vrouwenkut verzekerde hij ons maar niet zo lekker als de kut van Eva en Betsie. Eva was ook flink geil geworden dus hebben wij samen haar weer flink door geneukt. Jaap ging 's morgens toch maar bijtijds terug om er zeker van te zijn dat er voor de dieren werd gezorgd.

Later vertelde hij dat hij bij thuiskomst Betsie had aangetroffen zittend met de lul van Fred in haar kut en de staaf van de knecht in haar kont. De beesten waren helemaal vergeten en stonden te loeien in de stal.

Met Jaap was dat gelukt en ze had het in het begin wat pijnlijk maar later heel lekker gevonden en erg geil, ze was hevig klaar gekomen. Eerst trok ik haar zwarte kulippen uit elkaar en stak mijn tong in de lekkere roze grot, met twee vingers kneep kneep in haar clit, alles om haar goed geil te maken dat ze een natte kut kreeg zodat mijn zaakje er gemakkelijk in kon glijden.

Met haar benen omhoog en goed wijd begon ik haar te neuken. Op een gegeven moment greep ze mijn zak met kloten en al en propte het hele zaakje met moeite naar binnen. Het was heerlijk spannend. Nu kon ik goed merken dat de kut van Betsie een stuk ruimer was want nu zaten mijn kloten wel een beetje klem. Met een beetje bewegen, haar tieten te kneden en flink te tongen kwamen we allebei spuitend klaar. Betsie was heel enthousiast en merkte op dat we maar veel moesten oefenen.

Nadat we een beetje waren bekomen van de inspanning vertelde ik haar dat ik nu zeker wist dat Betsie de grootste kut had maar Eva de lekkerste. Een paar dagen later kwam Fred terug met opgetogen neuk verhalen.

Ze heeft me beloofd dat haar kut altijd voor mij ter beschikking staat. Betsie vertelde dat ze een verzoek gekregen had van de eigenaar van de parenclub. Een stel Surinamers zocht vrouwen met een grote kut. Omdat men tijdene de ganbang van Eva en Betsy een indruk van onze geslachtsdelen had gekregen, wilden ze deze gangbang maandelijks in hun programma op nemen. We zouden dan als tegenprestatie gratis toegang krijgen voor ons vieren. De eerste keer dat we voor de geplande neukpartij naar de club gingen was het behoorlijk druk.

Ongeveer tien grote Surinamers waren al aanwezig. Aan de bar gezeten werden onze dames al snel door de diverse mannen voor een dansje gevraagd. Er werd nogal erotisch gedanst dus waren ze tamelijk opgewonden geworden door het voelen van de pikken van de mannen en het vingeren door hen.

Bij het verkleden waren ze als eersten in de kleedruimte en weer terug op de dansvloer in hun sexy ondergoed. Al snel klonk het sein voor de gangbang. Eva en Betsie liepen haastig naar het podium en gingen klaarliggen voor het verzoeknummer. Na een halfuur waren ze volkomen plat geneukt door de grote mannen. Het publiek had zich geweldig geamuseerd en was goed geil geworden. We hadden dan ook weinig moeite om met een paar lekkere wijven, die geil geworden waren door de voorstelling, naar een neukruimte tegaan en ook lekkere een partij te rollebollen.

Na lekkere geneukt te hebben gingen we terug naar de bar waar onze vrouwen net op het punt stonden om weer te gaan neuken. Zo te zien hadden ze zich niet verveeld. Ze werden getrakteerd door diverse mannen. Ze waren aardig aangeschoten en lieten zich door de mannen lekker vingeren en hun tieten bevoelen. Op hun beurt trokken ze aan de diverse pikken. Het was bijna sluitingstijd dus zijn we maar naar huis gegaan. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend.
gangbang april tieten kneden

Thordis schreef op 26 april Heb je niet een leuke verkleedkist op zolder, dat je het in eigen regie houdt? Scamp schreef op 26 april Innuendo zaterdag 26 april Bitje93 schreef op 26 april Beter onvolmaakt en echt dan gemaakt volmaakt - Beati pauperes spiritu.

Dank voor de reacties. Ik heb hier wel echt wat aan. Ik negeer idd de rest Het is serieus bedoeld, maar denk dat ik het inderdaad samen moet doen. En misschien eerst maar eens een gek nachtje meemaken in een club ofzo. Ik wil iets voor haar invullen en niet andersom, maar moet haar niet voor het blok zetten. Dus, eigenlijk topic geslaagd! Ik ga er nog eens een nachtje over slapen!

Wat een duidelijke indicatie is dat haar fantasie een fantasie is en waarschijnlijk ook zal blijven is het feit dat ze al niet naar een parenclub wil of in een zaal met swingers wil neuken.

Dan even naar het verschijnsel gangbang. Ik heb dit in het payseks circuit een aantal keren gedaan. De dames zijn van een ander caliber dan de "doorsnee" vrouw.

Als je 30 - 60 minuten door mannen gesandwhiched wordt, een aantal van hen ook nog zonder condoom in je mond of over je borsten spuit en gelijktijdig twee of drie mannen aan haar borsten kneden, zich afrukken en proberen vingers in toevallig open lichamsopeningen te stoppen dan ben je kwa fantasie in een van de betere gangbangs bezig.

Als man wil je dit ook. En een vrouw ziet in haar fantasie de aandacht maar misschien niet het aanhoudende gebonk. Vraag 1 Kan jij ermee omgaan dat je vrouw een avond door een groep van geile mannen als object wordt gebruikt? Vraag 3 Waar wil je de mannen vandaan halen? En bij de volgende verjaardag zitten jullie weer rond de tafel en eten cake?

Of wil je de mannen hier op dit forum vinden? Indien ja - ik ben erbij. Goed om te weten. Sowieso veel gedeeld Geen verrassing meer inmiddels, maar we gaan er eens goed over nadenken. Hoeven er trouwens echt geen 10 te zijn ;-P We zijn ook weer niet helemaal n00b, mag best wel ruig zijn. Costello dinsdag 29 april Het lastige is dat het bekant onmogelijk is dit goed uit te voeren Wie zijn de mannen in de fantasie?

Dan gaat het in de praktijk natuurlijk altijd tegenvallen. Ik weet zeker dat er in haar fantasie niet aan paar verveeld staan te wachten tot ze "mogen".

Dat zal in werkelijkheid wel zo zijn. Misschien speelt haar fantasie zich wel af tussen satijnen lakens op een mysterieus kasteel! Ik weet ook zeker dat ze in haar fantasie ook na de vijfde man nog niets rauw of stroef voelt.

Als je dit niet in heel goed overleg doet kunnen deze zaken voortaan haar leuke fantasie verkloten. Dat lijkt me toch zonde.

Ik geloof dat ik deze fantasie eerst zou gebruiken om haar op te winden als je met zijn tweeën bent. Door het erover te hebben bijvoorbeeld, of door tijdens het neuken eens zo'n filmpje op te zetten.

Zo kun je al veel plezier beleven aan haar stille "wens" zonder dat je het risico loopt deze fantasie voorgoed te verpesten. Mocht over een jaar dan blijken dat ze het toch echt wil, dan ken je in ieder geval haar verlangen ern stuk beter en kun je altijd nog een zaaltje huren.

Als jullie het echt willen uitvoeren moet je de topics van VlaardingsRoem misschien eens lezen: Vinexmoeder met plannen slot. Dat is het wel precies Dymo9! Morgen samen nog eens lezen Al lezende wel wat andere gedachten over. Maar aan de andere kant Franck woensdag 30 april Naara schreef op 26 april Wel slim om het goed te plannen, anders veras jezelf ook nog.

Helaas kon men toen niet en zijn dezelfde avond nog bij een pc aangekomen we waren geil en wilden toch de stap zetten. Ja WE hebben ervoor heeel heel lang over gehad, over hoe en waar etc. Maar na die nacht kwam de werkelijkheid. Niet zozeer de kater, maar meer zo van: Ze moet zich ook kunnen en mogen voorbereiden Inmiddels zijn we vaker geweest en hebben wel eens bij een man afgesproken. Ze greep direct ongeduldig in zijn kruis en riep: Aan het kabaal te horen konden de twee al goed met elkaar opschieten.

Op een gegeven moment klonk er een hoge gil van Betsie en een hevig gebrom van Fred. De paring was dus al vrij snel gelukt. Even later kwam het tweetal bloot de kamer in, Betsie met een nog openstaande kut waar het sperma uitdroop en Fred met zijn zwarte staaf die nog steeds recht vooruit stond. Geil geworden van alles gingen Eva , Jaap en ik naar het grote bed om eens lekker Eva te vullen met onze lullen.

Haar kut was al zo nat dat ze liep te druipen. Ze was al goed gesmeerd zodat we zonder moeite onze beide lullen in haar scheur stopten. Brullend kwamen we even later klaar. Nieuwsgierig gingen we naar de andere slaapkamer. Betsie zat op haar knieeen met Fred achter haar die met zijn grote zwarte paal haar druipende kut naaide en tegelijk haar uiers melkte. Eva werd weer zo geil dat ze wijdbeens op haar rug voor de mond van Betsie ging liggen die het sperma uit haar open kut likte.

Vermoeid en nog steeds bloot zaten we later in de zitkamer uit te hijgen. De volgenda dagen bleef Fred bij Betsie en volgens Jaap lagen ze regelmatig dag en nacht met elkaar te neuken.

Jaap moest alleen met de knecht al het werk doen. Op een avond kwam Jaap alleen bij ons. Hij was geil geworden van het geneuk van Fred met zijn vrouw Betsie. Vandaar dat hij graag weer een nummertje met Eva wilde maken.

Hij vertelde verder dat hij als hij erg geil was weleens met een schaap en een varken had geneukt. Een varkenskut kan veel lekkerder zijn dan menige vrouwenkut verzekerde hij ons maar niet zo lekker als de kut van Eva en Betsie.

Eva was ook flink geil geworden dus hebben wij samen haar weer flink door geneukt. Jaap ging 's morgens toch maar bijtijds terug om er zeker van te zijn dat er voor de dieren werd gezorgd. Later vertelde hij dat hij bij thuiskomst Betsie had aangetroffen zittend met de lul van Fred in haar kut en de staaf van de knecht in haar kont.

De beesten waren helemaal vergeten en stonden te loeien in de stal. Met Jaap was dat gelukt en ze had het in het begin wat pijnlijk maar later heel lekker gevonden en erg geil, ze was hevig klaar gekomen. Eerst trok ik haar zwarte kulippen uit elkaar en stak mijn tong in de lekkere roze grot, met twee vingers kneep kneep in haar clit, alles om haar goed geil te maken dat ze een natte kut kreeg zodat mijn zaakje er gemakkelijk in kon glijden.

Met haar benen omhoog en goed wijd begon ik haar te neuken. Op een gegeven moment greep ze mijn zak met kloten en al en propte het hele zaakje met moeite naar binnen. Het was heerlijk spannend. Nu kon ik goed merken dat de kut van Betsie een stuk ruimer was want nu zaten mijn kloten wel een beetje klem.

Met een beetje bewegen, haar tieten te kneden en flink te tongen kwamen we allebei spuitend klaar. Betsie was heel enthousiast en merkte op dat we maar veel moesten oefenen.

Nadat we een beetje waren bekomen van de inspanning vertelde ik haar dat ik nu zeker wist dat Betsie de grootste kut had maar Eva de lekkerste. Een paar dagen later kwam Fred terug met opgetogen neuk verhalen. Ze heeft me beloofd dat haar kut altijd voor mij ter beschikking staat. Betsie vertelde dat ze een verzoek gekregen had van de eigenaar van de parenclub.

Een stel Surinamers zocht vrouwen met een grote kut. Omdat men tijdene de ganbang van Eva en Betsy een indruk van onze geslachtsdelen had gekregen, wilden ze deze gangbang maandelijks in hun programma op nemen. We zouden dan als tegenprestatie gratis toegang krijgen voor ons vieren.

De eerste keer dat we voor de geplande neukpartij naar de club gingen was het behoorlijk druk.

...


Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Stiekeme fantasie van mijn vrouw: Stiekeme fantasie van mijn vrouw: Alle reacties Link kopieren Quote. In ongetemde taal vraag ik jullie hulp, ik gooi het er maar gewoon uit en ga dit gewoon doen, Van binnen zijn we beiden open minded, maar in de loop der tijd is uiteraard het slob erin gekropen.

Ik weet dat de stiekeme fantasie van mijn vrouw is, dat ze hard genomen wordt, door vreemde mannen! Ik zou dit best wel een keer willen regelen. Een soort Gang Bang, maar wil uiteraard eerst toch wel een soort selectie doen. We zijn nog nooit naar parenclubs geweest ofzo krijg ik dr ook niet heen en we swingen ook niet. Maar weet dat ze dit spannend vindt. Hoe moet ik dit aanpakken?

Wil d'r op 1 of andere manier verassen, maar moet het plannen. Wil de mannen ook wel beetje kunnen vertrouwen. Is dit een hopeloze uitdaging? Heb het er gewon over. Als het uiteindelijk doorgaat, heeft ze voldoende spanning, ook al weet ze er van!

Daarnaast, samen voorpret is ook geil en dat kan niet als je haar wilt verrassen Bitje93 zaterdag 26 april Waar moet dit plaatsvinden? Niet geschoten is altijd mis. Vergelijk het kijken van een horrorfilm. Leuk om te zien, maar niet om te beleven. Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag. Wat een nare en rare reacties.

Er zijn mensen die er over fantaseren en er zijn partners die dit werkelijkheid willen maken. Anyway, mijn mening is om het niet als verrassing te doen.

Maar praat er met haar over. Vertel haar dat je het graag voor haar wil doen. Dan zegt zij wel of ze het wel of niet wil. Thordis schreef op 26 april Heb je niet een leuke verkleedkist op zolder, dat je het in eigen regie houdt? Scamp schreef op 26 april Innuendo zaterdag 26 april Bitje93 schreef op 26 april Beter onvolmaakt en echt dan gemaakt volmaakt - Beati pauperes spiritu.

Dank voor de reacties. Ik heb hier wel echt wat aan. Ik negeer idd de rest Het is serieus bedoeld, maar denk dat ik het inderdaad samen moet doen. En misschien eerst maar eens een gek nachtje meemaken in een club ofzo. Ik wil iets voor haar invullen en niet andersom, maar moet haar niet voor het blok zetten.

Dus, eigenlijk topic geslaagd! Ik ga er nog eens een nachtje over slapen! Wat een duidelijke indicatie is dat haar fantasie een fantasie is en waarschijnlijk ook zal blijven is het feit dat ze al niet naar een parenclub wil of in een zaal met swingers wil neuken.

Dan even naar het verschijnsel gangbang. Ik heb dit in het payseks circuit een aantal keren gedaan. De dames zijn van een ander caliber dan de "doorsnee" vrouw. Als je 30 - 60 minuten door mannen gesandwhiched wordt, een aantal van hen ook nog zonder condoom in je mond of over je borsten spuit en gelijktijdig twee of drie mannen aan haar borsten kneden, zich afrukken en proberen vingers in toevallig open lichamsopeningen te stoppen dan ben je kwa fantasie in een van de betere gangbangs bezig.

Als man wil je dit ook. En een vrouw ziet in haar fantasie de aandacht maar misschien niet het aanhoudende gebonk.

Vraag 1 Kan jij ermee omgaan dat je vrouw een avond door een groep van geile mannen als object wordt gebruikt? Vraag 3 Waar wil je de mannen vandaan halen? De volgende morgen realiseer ik me wat ik gezegd en beloofd heb, oei, oei, oei nu zit ik met een belofte die ik helemaal niet durf.

De twee dagen erna komt het niet meer ter sprake, maar ik denk er wel vaak aan, toch lijkt het me vreselijk spannend en super geil om op een vreemde paal te zitten. Op het programma van morgenavond staat er een feestavond met diverse artiesten, die middag liggen we een poos aan het zwembad, daarna gaan we even aan een barretje zitten en neem ik twee wijntjes, dan ontstaat het idee om het vanavond te laten gebeuren!

Als we na wat gegeten hebben in onze hut zijn wil mijn man even snel met me neuken, ik geef aan dat ik hem wel even klaar pijp, tijdens het pijpen laat ik hem even uit mijn mond glijden, kijk Mark aan en zeg: Tijdens het douchen scheer ik mijn kut weer helemaal kaal en verzorg me heerlijk, ik doe een witte dunne jurk aan tot net boven mijn knieën, een slip doe ik niet aan om te voorkomen dat deze “aftekent” onder mijn jurk, een BH doe ik wel aan omdat mijn maat C tieten nogal bewegen als ze los hangen.

Een paar zwarte knielaarsjes en een zwart vestje doe ik aan, als ik me aan Mark laat zien zeg ik: Ik wrijf even over zijn paal en voel dat Mark zijn stijve in zijn broek omhoog staat, ik knijp er even in en zeg: Beide zijn we wel zo vreselijk bloedgeil al, we gaan samen aan een tafeltje zitten een beetje aan de zijkant, als we op de dansvloer staan geef ik mijn ogen goed de kost of ik ergens een “lekkertje” kan ontdekken.

Als we weer aan ons tafeltje zitten neem ik mijn tweede rode wijn en spreek met Mark af dat ik even rond ga lopen, maar altijd naar hem kom om de stand van zaken te vertellen, op mijn gemak loop ik een ronde door de zaal ga even naar het toilet, en besluit daarna naar voren in de zaal te lopen richting het podium waar een artiest bezig is, op de muziek sta ik wat mee te deinen als er iemand van achter zijn handen op mijn heupen legt en in mijn oor roept: Al dansend pakt hij me vast en draait me naar zich toe bekijkt me brutaal uitgebreid en roept “de voorkant is zo mogelijk nog beter en beweegt mij mee op zijn dansende bewegingen, op het eerste gezicht komt de Nederlandse man als een leuke spontane gast over, en laat me meevoeren in zijn dans.

Als we even door de overgang van het ene in het ander nummer stilstaan gaat hij weer achter mij staan en voel hoe hij met zijn handen over mijn heupen en kontje wrijft, ik weer hem niet af. Ik draai me om en leg mijn handen op zijn schouder en zeg terug: Brutaal trekt hij me tegen zich aan en geeft me een zoen en duwt zijn tong in mijn mond. Als ik die zoen beantwoord voel ik hoe hij een hand op mijn tiet legt en deze brutaal begint te kneden.

Als we onze zoen onderbreken zegt hij: We beginnen met elkaar te zoenen, al snel werkt hij mijn jurk omhoog en heeft hij mijn blote en kale kut gevonden, inmiddels ben ik al drijfnat natuurlijk.

Ik haal zijn stijve paal tevoorschijn, na even laat ik mij door mijn knieën zakken en neem hem in mijn mond. Met zijn stijve paal in mijn hand maak ik trekkende bewegingen en leg hem snel uit hoe het in elkaar zit, dat maakt hem zo mogelijk nog geiler “dus” zegt Frank “ik mag jou neuken en alles met je doen en je man kijkt toe”. Ik geef hem aan dat dat helemaal klopt en stel hem voor: Al vrij snel heb ik natuurlijk mijn mond vol met warm zaad, daarna brengen we onze kleding weer op orde, mijn BH doe ik in mijn hand tasje, dan gaan we samen naar Mark, mijn man.

Met grote ogen zit hij te kijken als ik hand in hand met Frank kom aan gelopen, ik stel ze voor aan elkaar, Frank zit even wat ongemakkelijk te kijken. Tegen Mark mijn man vertel ik in het kort hoe ik hem ontmoet heb, de “toilet bezigheid” vertel ik niet, en als laatste zeg ik heel duidelijk in Mark zijn oor: Mijn hand leg ik op zijn kruis en voel zijn harde paal en antwoord hem: We bestellen nog een wijntje, inmiddels weet ik dat Frank met zijn broer deze reis maakt en door middel van een whatsapp laat weten dat hij nog even weg blijft.

Als we in onze hut zijn moet mijn man in een stoel gaan zitten Frank staat achter mij en pakt mij van achter vandaan bij mijn dikke tieten en kneed deze lekker en knijpt flink in mijn tepels, de grote knoppen zijn duidelijk zichtbaar door de stof van mijn jurk. Dan werkt hij mijn jurk aan de voorzijde omhoog zodat mijn blote en kale kut voor mijn man zichtbaar is en begint me lekker te vingeren, drijfnat ben ik inmiddels natuurlijk.

Dan kleden we elkaar uit en ga ik op mijn knieën voor Frank zitten en neem zijn harde paal in mijn mond en begin hem te pijpen. Omdat hij al een keer in mijn mond heeft gespoten komt hij niet zo snel klaar, uit mijn ooghoek zie ik hoe mijn man foto’s zit te maken, na even stop ik met pijpen en ga gebukt voor Frank staan, die onmiddellijk zijn grote en harde paal in mijn kut duwt, geiler dan geil voelt dat als er een vreemde paal in mijn kut schuift.

Omdat ik voorover gebukt sta hangen mijn grote tieten omlaag, tegelijk kijk ik mijn man aan die foto’s blijft nemen. Dan zeg ik tegen Frank: Op zijn knieën gaat hij voor het bed liggen en trekt mij naar zich toe, met mijn handen in mijn knieholtes trek ik mijn benen zo ver mogelijk omhoog, Frank drukt zijn gezicht tegen mijn kale kut en ik voel hoe zijn tong beweegt door mijn kut.

Wat is dit vreselijk spannend en geil dat er een vreemde vent mijn kut nu likt, weergaloos geil maakt het mij, mijn man Mark zit met zijn broek open aan zijn stijve paal te trekken. Op een totaal andere manier dan dat ik gewend ben likt en vingert Frank mijn kut, wild lig ik te kreunen en te draaien, geiler dan geil maakt dit alles mij, zo vaak hierover gefantaseerd en gepraat en nu gebeurd het in realiteit.

Zo enorm geil ben ik dat ik in sneltrein vaart richting een orgasme raas, op een onvoorstelbare heftige manier kom ik klaar, de hele wereld lijkt op een snel draaiend reuzenrad, zo ben ik de weg even kwijt. Frank duw ik even weg omdat mijn kut even veel te gevoelig is, wat was dit klaarkomen, geweldig zo maar. Met open mond en grote ogen zit mijn man mij te bekijken, de eikel van zijn harde paal glimt van het voorvocht. Frank komt op mij liggen en ik hou zijn staalharde paal voor mijn kut en voel hoe hij hem er in duwt.

Sinds ik denk wel twintig jaar heb ik nu voor het eerst weer een andere paal dan die van mijn man in mijn kut “neuk me Frank, hard en diep” zeg ik in zijn oor. De gehele lengte duwt hij in mij, ik voel de eikel tegen mijn baarmoeder drukken, in een redelijk tempo voel ik hem in en uit mijn kut schuiven en hoe hij deze oprekt. Niet had ik kunnen vermoeden dat dit in werkelijkheid zo spannend en zo onwijs geil zou zijn. We hebben nu prima hetzelfde ritme te pakken ik hoor de soppende geluiden van mijn kut zo nat ben ik inmiddels.

Aan mijn lichaam voel ik dat ik het niet lang meer kan uitstellen voordat ik klaar ga komen, en geef dat ook aan en zeg tegen Frank dat ik er bijna ben. Omdat ik niet wil dat hij in mij spuit zeg ik:


Mobiel neuken in dronten


gangbang april tieten kneden