Erotische massage salons erotische massage woerden

erotische massage salons erotische massage woerden

...

Stiekem aftrekken kutje met streepje

Uiteraard is deze registratie gratis en er zijn ook geen premium abonnementen of iets dergelijks. Geverifieerde bedrijven krijgen een meer prominente positie in de bedrijvenindex: Deze bedrijven kunnen zich dus verheugen op meer aandacht van de bezoeker uit de regio. De mogelijkheid bestaat ook uiteraard om de vermelding van het bedrijf te verwijderen. Claim je bedrijf dus vandaag nog en klik hier!

Gratis registratie bij Drimble is hierbij verplicht, registreren doe je binnen een minuut hier. Maak je geen zorgen: Wij kunnen echter niet garanderen dat het volledig en compleet is. De informatie op deze pagina is voor een groot deel voor het laatst ververst op 30 september De controle of deze inschrijving in ons eigen faillissementsregister staat wordt daarentegen elke dag gedaan.

Voor de laatste stand van zaken over deze onderneming raden wij aan om informatie in te winnen bij de juiste instanties, zoals de Kamer van Koophandel of de lokale rechtbanken. Drimble, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble? Forum voor Oosterse Massages Het complete overzicht van oosterse massages in Nederland. Reageer met citaat Re: Boerendijk 4A, Mantra-Spa door mistered » 14 Mei Heb ik geen spijt van gehad. Een heerlijke stevige massage van Ing ondergaan. Ing spreekt uitstekend Nederlands.

Jammer dat de prijs, met 55 euro wat aan de hoge kant is en dat er geen gelegenheid is om te douchen. De salon ziet er overigens pima uit. Als de oude website wordt gezocht wordt direct doorgeschakeld naar http: Boerendijk 4A, Phoomphoen door oortjes » 27 Dec Dat was een goede keuze.

Nadat de deur voor me open ging, werd me gevraagd of ik een afspraak wilde maken. Dat wilde ik niet, ik wilde gelijk gemasseerd worden. Ik had geluk, dat was ook mogelijk. Ik werd naar een kamer met twee matrassen geleid, zag er keurig uit. Even later kwam de dame die me binnen liet weer terug, zij bleek ook de massage te doen. Dat deed ze zeker niet onverdienstelijk. De volgorde was vrij standaard, namelijk rug, benen, armen, hoofd, met omdraaien tijdens de massage van de benen.


erotische massage salons erotische massage woerden

...


Heb ik geen spijt van gehad. Een heerlijke stevige massage van Ing ondergaan. Ing spreekt uitstekend Nederlands. Jammer dat de prijs, met 55 euro wat aan de hoge kant is en dat er geen gelegenheid is om te douchen. De salon ziet er overigens pima uit.

Als de oude website wordt gezocht wordt direct doorgeschakeld naar http: Boerendijk 4A, Phoomphoen door oortjes » 27 Dec Dat was een goede keuze. Nadat de deur voor me open ging, werd me gevraagd of ik een afspraak wilde maken. Dat wilde ik niet, ik wilde gelijk gemasseerd worden. Ik had geluk, dat was ook mogelijk. Ik werd naar een kamer met twee matrassen geleid, zag er keurig uit. Even later kwam de dame die me binnen liet weer terug, zij bleek ook de massage te doen.

Dat deed ze zeker niet onverdienstelijk. De volgorde was vrij standaard, namelijk rug, benen, armen, hoofd, met omdraaien tijdens de massage van de benen. Ze wist echter afwisselend te masseren, meerdere vormen wisselden elkaar af. Ongevraagd pakte ze kruidenstempels, na de massage van de rug. Daar houd ik niet van, dus die gingen weer weg. Sukkaya massage De Sukkaya massage is een ontspanningsmassage met warme olie.

Deze massage is heel goed voor mensen die niet zo van een harde massage houden. De warme olie maakt de massage heel fijn, relaxed en ontspannen. Arokaya massage De Arokaya massage is een anti stress en anti migraine massage. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de klachten waar het lichaam problemen heeft.

Voetmassage Voetmassage wordt gebruikt om het lichaam tot rust te brengen, in balans te houden en stress af te voeren. Via de drukpunten op de voetzool vermindert deze massage de spanning op het lichaam en verbetert het de doorbloeding.

Nek-, schouder- en rugmassage Deze massage is voor mensen die de hele dag in dezelfde houding uren lang achter de computer zitten. Dan krijg je vaak last van je nek, schouder en rug. Nek-, schouder en rugmassage geeft meer aandacht aan de klachten die u heeft en behandelt direct op de plek waar u het probleem heeft.

Sportmassage Sportmassage is een massage die stevig en op de spieren wordt uitgevoerd om zo de doorbloeding van de spieren te verbeteren. Heel goed en geschikt voor mensen die last hebben van hun spieren na het trainen, fitness, hardlopen, etc. Dit is een massage om een goede doorbloeding van de spieren los te maken. Kruidenstempel massage Deze massage wordt aan het einde van elke massage gegeven.

De kruidenstempel massage wordt gedaan met speciale stempelkruiden. Deze worden eerst gestoomd en van de warmte van de stempelkruiden raken de spieren die heel erg vast en diep zitten los, ontspannen en zacht. Naar de inhoud springen Alle massages behalve duo massage en voet massage zijn te verkrijgen vanaf 30 minuten. Traditionele Thaise massage is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of gewoon voor … Lees verder… Combinatie massage met warme olie Omdat het in Nederland koud is hebben we onze Thaise massage een beetje aangepast en combineren we de stimulatie van drukpunten in het lichaam met een behandeling met warme olie.

Lees verder… Zwangerschapsmassage Zwangerschap een lust en een last?


Vrouw zoekt seks lekker sletje neuken


Geil klaarkomen pijpende vrouwen


Ik had geluk, dat was ook mogelijk. Ik werd naar een kamer met twee matrassen geleid, zag er keurig uit. Even later kwam de dame die me binnen liet weer terug, zij bleek ook de massage te doen.

Dat deed ze zeker niet onverdienstelijk. De volgorde was vrij standaard, namelijk rug, benen, armen, hoofd, met omdraaien tijdens de massage van de benen. Ze wist echter afwisselend te masseren, meerdere vormen wisselden elkaar af. Ongevraagd pakte ze kruidenstempels, na de massage van de rug. Daar houd ik niet van, dus die gingen weer weg. Ze vond het geen probleem en masseerde vrolijk verder. Enig nadeel vond ik dat de salon vrij gehorig is.

Er zijn twee afgescheiden kamers, met een gordijn i. Vooraan is een ruimte waar de masseuses kunnen zitten, achterin een toilet en douche. Die laatste werd duidelijk niet veel gebruikt, er stond rommel.

Nodig was het ook niet, veel olie werd niet gebruikt. Met handdoeken werd deze keurig weggewerkt. Pluspunt is dat ik een erg aardige masseuse trof. Voor haar kom ik zeker nog eens terug. Terug naar Woerden Ga naar: Deze massage is heel goed voor het lichaam, geeft energie en ontspant de spieren. Door stimulatie van de drukpunten op het lichaam worden blokkades in het lichaam verminderd. Traditionele Thaise massage is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of gewoon voor … Lees verder….

Combinatie massage met warme olie Omdat het in Nederland koud is hebben we onze Thaise massage een beetje aangepast en combineren we de stimulatie van drukpunten in het lichaam met een behandeling met warme olie.

Dit ontspant het lichaam totaal. Deze massage stimuleert tevens de interne organen en vermindert spierspanningen. Zwangerschapsmassage Zwangerschap een lust en een last? Harde buiken en bijvoorbeeld rugpijn zijn minder prettige kanten van het zwanger zijn. Een milde zwangerschapsmassage kan de last van het zwanger zijn verlichten. Het biedt ontspanning aan het lichaam, met name aan de borsten, verlicht een harde buik en helpt de huid soepel te houden. Duo Massage Met de Duo massage kunt u samen met uw partner, vriend, vriendin, moeder, of collega in één kamer samen genieten van een lekkere massage.

Sukkaya massage De Sukkaya massage is een ontspanningsmassage met warme olie. Deze massage is heel goed voor mensen die niet zo van een harde massage houden. De warme olie maakt de massage heel fijn, relaxed en ontspannen. Arokaya massage De Arokaya massage is een anti stress en anti migraine massage. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de klachten waar het lichaam problemen heeft. Voetmassage Voetmassage wordt gebruikt om het lichaam tot rust te brengen, in balans te houden en stress af te voeren.

Via de drukpunten op de voetzool vermindert deze massage de spanning op het lichaam en verbetert het de doorbloeding. Nek-, schouder- en rugmassage Deze massage is voor mensen die de hele dag in dezelfde houding uren lang achter de computer zitten.