Een man pijpen anale sex

een man pijpen anale sex

...

Sappig poesje trio pjes
een man pijpen anale sex

...

Ik denk meer dat Robert bedoelt dat pijpen en beffen "vies" is in die zin dat je er met je nuchter verstand geen aangename voorstelling van kunt maken, maar dat het iets is dat prettig kan zijn tijdens "het spel der liefde? NYC donderdag 25 april Of het nu gaat om pijpen, beffen, anaal of bdsm? Ik denk vooral nieuwsgierigheid, je eigen vooroordelen onderkennen en bereid zijn die vooroordelen in vraag te stellen.

Nieuwsgierigheid wordt opgewekt omdat je erover hoort, leest of ziet. Wat je niet kent kun je immers niet missen. Of je het aanvaardt of overweegt hangt af van je eigen creativiteit, morele overwegingen, aansporing door partner en publieke aanvaarding. Zelf heb ik er heel lang over gedaan vooraleer ik anaal overwoog. Het homofobe argument speelde daarin een rol, opportuniteit ook want je moet het niet alleen op een gegeven moment zelf willen maar ook een partner treffen die er niet weigerachtig tegenover staat.

Maar mijn belangrijkste reden ertegen was dat ik nogal op grote netheid gesteld ben en daarom scoorde het idee van contact met faecessporen niet bepaald hoog op mijn verlanglijstje. Wat mij over die drempel heeft geholpen is het feit dat mijn vriendin vegetarisch is, ik bespaar jullie de details maar dat is voor mij belangrijk.

Snap die mensen ook niet die het over poep hebben. Of er een berg stront op je bed ligt en je penis helemaal bruin. Heel misschien een enkele keer een stukje van 1mm. Goh zeg, er wordt wel meer geknoeid. Ik snap de taboe ook niet want het bestaat langer dan pijpen, beffen.

Moslims doen ook gewoon vaak anaal aangezien anders de vrouw zwanger raakt en ze maagd moet blijven voor het huwelijk. Een moslim zal ook niet beffen aangezien dit onrein is. Eigenlijk hebben ze nog gelijk ook. Als ik moest kiezen dan is anale sex minder smerig. Maar goed het is een keer wat anders. Misschien helpt dit wel om minder vreemd te gaan.

Maar je penis in een drol steken, lijkt je dat dan wel lekker Robert? Of denk je dan ook: Dat voel je niet hoor. Weet niet of jij er een sensor heb in hangen? Misschien moet je het toch eens doen bij je vriendin. Of mag je niet????? Maar de mate waarin mensen nieuwsgierig zijn is verschillend. En ik denk dat -zeker op seksueel gebied- er een soort positieve nieuwsgierigheid moet zijn voor je ergens aan begint, of dat nu om een tongzoen gaat of om anale seks.

Ik begrijp wel wat mensen bedoelen hoor, met: Het moet denk ik wel echt voortkomen uit de eigen wens of toe willen geven aan de wens van een partner om te experimenteren op seksueel gebied. Ook omdat ik denk dat er heel veel is dat anders tegenvalt. Mijn vriend wil enkel anaal, wordt er niet goed van. Hij is een billenman zegt ie dan. Toch vraag ik me dan af hoe de hetero heren die erg van de anale sex zijn denken over het derde gat, die van een gozer. Die is toch wezenlijk niet heel erg anders dan die van de vrouw?

Anoniem vrijdag 21 juni Sterker nog, een man zal anale stimulatie misschien nog prettiger vinden dan een vrouw omdat de prostaat daar vlakbij zit. Mijn vrouw en ik doen af en toe anaal, zo eens in de twee jaar op een regenachtige zondagmiddag in november. Als zij verlangt naar harde seks en jij hebt een hekel aan harde seks Mijn vriendin heeft prachtige, mooie volle ronde maat 38 billen maar om haar nou in haar..??? Ik heb daar gewoon geen behoefte aan, wil dat niet. Ik snap ook niet wat haar beweegt om het te willen.

Alleen even niet voor deze vriendin. Ik vind gepijpt worden helemaal niks, het zegt me ook niks. Ik vind jou ook een beetje vreemd dat je van alles vies en bizar en pervers vindt. Hou je eigenlijk wel van seks op zichzelf? Overigens is het niet oke dat jouw vriendin stiekem allerlei dingen probeert te doen waarvan zij weet dat je het niet fijn vindt.

Of weet ze dat niet? Waarschijnlijk vind ze dat fijn he. Dat jij dat niet snapt is wat anders. Maar praat er nog eens over. De meeste mannen die ik ken vinden het heerlijk. De een houdt daarvan en de ander niet, dat heeft gewoon met voorkeur te maken.

Anale seks is heus niet pervers en bizar en smerig, het kan gewoon onderdeel zijn van je seksleven. Net als pijpen en 'gewone' penetratie. Ze vindt het lekker en geil. Het argument 'een anus is niet gemaakt voor anale seks' vind ik kul. Ten eerste weet je dat helemaal niet: Mijn wimpers zijn ook niet gemaakt om er mascara op te smeren en ik doe het lekker toch!

Dus eigenlijk mag je vriendin niks bij jou doen? Val je wel op vrouwen? Dat vroeg ik me ook al af schorpioentje. Er zijn veel vrouwen die graag pijpen niet allemaal, en ze stellen terecht een aantal voorwaarden. Over anaal genomen worden zullen de meningen onder de vrouwen verdeeld zijn. Jouw vriendin pijpt jou graag althans dat wil ze en ze wil anaal genomen worden.

Zij vindt dat niet vrouwonvriendelijk. Ik wil alleen maar de vrouw in de watten leggen zeg maar. Verder wil ik op sexueel gebied helemaal niks. Ik ben heel erg Vanilla, snap je? Ik hou van dat hele lieve, zachte, vrouwelijke en onschuldige. Ik wil het gewoon niet hebben, vind het ook niet lekker.

KahlanAmnell donderdag 22 september Ik zou ook gek worden van een man die alleen maar lieve sex wil hebben. Het hoeft niet altijd ruig maar kom op. Een beetje aanpakken is wel lekker op zijn tijd hoor. Het is wel een probleem als je op sex gebied niet bij elkaar past.

Dat wordt vaak een relatie probleem op den duur. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?
Erotische massage helmond erotische massage deventer


Wij hebben zo'n ding en het is fantastisch. Soms bindt ik hem voor en neem ik mijn vrouw dubbel. Dit speeltje heeft bij ons een vaste plaats ingenomen, maar ook vingeren is heel intens. Mijn vrouw raakt trouwens enorm opgewonden als ik mezelf anaal verwen. Praat erover, geef aan wat je wilt en probeer het rustig en beheerst! Tegenwoordig doet het teveel pijn littekenweefsel?

En dat vind ik bijzonder jammer Onderdanigheid heeft er mijns inziens weinig mee te maken. Onderdanigheid heeft weinig te maken met specifieke handelingen welke handeling dan ook , maar vooral met hoe men iets ervaart.

Kijk maar eens hoe een aap onderdanigheid toont. Uiteraard is het anusgebied een zeer erogene zone met zeer veel zenuwen en zeker de moeite waard om bij de seks te betrekken. Het gaat ons weer te ver om er vanalles in te doen of laten doen. Ik speel dus wel mee maar "voor spek en bonen". En dat insinueer je volgens mij toch wel, Binkie. Of heb ik het mis? Om te beginnen zijn er heel veel apesoorten en het zou mij verbazen als die allemaal dit zelfde gedrag vertonen.

Dus, volgens mij, is het niet alleen zo dat hoe een aap zijn onderdanigheid toont, helemaal niets over de mens zegt; het zegt niet eens iets over andere apesoorten.

Los van het feit dat het wetenschappelijk absolute onzin is vergelijkingen te trekken zoals je hier doet, kan het ook nog de nodige gevaren met zich meebrengen.

Wist je bijvoorbeeld dat bij Oran Oetangs verkrachting schering en inslag is? In Scientific American van juni staat daarover een artikel.

Stel je nu eens voor dat mensen gaan beweren dat het "dus" natuurlijk is dat verkrachting bij de mens ook gebruikelijk is Nu vraag ik me toch wel af WAAR die G-spot precies zit of wat ik zou kunnen doen om hem nog meer te laten genieten. Wie kan me hiermee helpen? Hoeft verder niets meer te gebeuren. Uiteraard zijn er legio verschillen tussen gedrag van mensen en apen maar ook evenzoveel overeenkomsten.

Probeer je eens voor te stellen: Een man die naakt geknield en gebukt voor zijn vrouw zit, hoofd naar beneden, terwijl zijn vrouw met de rug recht en een voorbind dildo de man neemt. Wat moet ik nou doen? S Want ik zit met een heleboel dingen die tegen mijn wensen en principes ingaan.

Is het dan juist vrouwONvriendelijk om haar allerlei dingen te weigeren die ze graag wil? Maar als ik dat zou doen voel ík me niet op mijn gemak! Ik wil haar niet kwijt want hou wel ontzettend veel van haar en wil de relatie niet verbreken alleen maar omdat de sex niet botert. Eindeloos donderdag 22 september Hoi chickness, ik zou je vriendin weleens anaal willen nemen. Ik hou daar namelijk wel van. Ik heb echter nog nooit een vriendin gehad die er van houd.

In welke omgeving woon je ergens? Een Smoothie banaan Lunch: Ik heb een beetje het idee, dat ze een verkeerd beeld van mannen heeft. Het zal wel zo zijn dat veel mannen gepijpt willen worden en anaal willen gaan.

Dus denkt ze dat jij deze dingen ook wilt. Bij mij heeft pijpen ook niet zo veel effect tongzoenen veel meer , en anaal doe ik ook liever niet bij een vrouw. Pijpen sta ik wel toe, hoewel ik twijfel aan het nut. Omgekeerd, als een vrouw mij anaal penetreert, vind ik het geen probleem met vingers of tong , maar opgewonden word ik er ook niet van. Je zou haar kunnen uitleggen dat je van bepaalde dingen niet opgewonden wordt.

Het kan zijn dat zij wel opgewonden wordt van anale penetratie. Verder denk ik wat de rest ook denkt: En ze snapt mij echt niet zegt ze Natuurlijk hoef je niet overal hetzelfde over te denken, maar jullie wensen en verlangens liggen wel heel ver uit elkaar. Waarom wil je niet gepijpt worden? En waarom wil je haar niet anaal penetreren? Misschien moet je van het idee af dat bepaalde zaken vrouwonvriendelijk zouden zijn.

Ze zijn mensonvriendelijk als één van beiden niet wil, maar als beiden er van genieten dan is er niks aan de hand. Moonlight82 schreef op 22 september Ik denk dat jullie op dat gebied niet bij elkaar passen. Als zij verlangt naar harde seks en jij hebt een hekel aan harde seks Mijn vriendin heeft prachtige, mooie volle ronde maat 38 billen maar om haar nou in haar..???

Ik heb daar gewoon geen behoefte aan, wil dat niet. Wil jij weten wanneer je betrouwbaar op soa kan testen? Vul dan hieronder in wanneer je het laatste onbeschermde sekscontact heb gehad. Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen. Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort?

Laatste Berichten Alle Onderwerpen. Webshop     SOA-testwijzer. Direct een Soa test kopen. Heb ik een Soa test nodig? Bestellen en betalen Verzenden en afhalen Betaalmogelijkheden Retourneren binnen 14 dagen Algemene voorwaarden Privacy en anonimiteit Cookiebeleid Veelgestelde vragen Disclaimer. Klantenservice Wat zijn SOA? Wanneer test ik SOA? Hoe test ik op SOA? Ik heb een SOA, wat nu? Waar kan ik een SOA-test afhalen? Volg ons Facebook Twitter Youtube.