Dikke lul in klein kutje natte buurvrouw

dikke lul in klein kutje natte buurvrouw

Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen. Dat zou er tenminste een beetje voor zorgen dat de situatie wat minder genant zou worden. Het nadeel was dat mijn stijve pik nog meer in haar vizier kwam toen ik opstond. Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen.

Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was. Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken. Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté. Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken.

Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed.

Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden.

Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol. Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken.

Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen.

Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan.

Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen. Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:.

Zou je me willen beffen liefie want daar is al een hele lange tijd niks meer bij gekomen. Ze knoopt haar broek los en ik moet hem naar beneden duwen want hij zit heel strak om haar dikke ronde kont. Als de broek los is zie ik een sexy roze stringetje om haar lekkere lichaam. Haar buik hangt een beetje over haar slipje en ik zie al een nat vlekje in het slipje zitten.

Ik doe haar slipje en ondanks dat er niemand is geweest de laatste tijd is hij lekker kaal geschoren. Vind je hem lekker lieverd? Ik heb hem net gister geschoren. Fluisterde ze me in het oor. Ze ging op de bank liggen en ik schoof haar buik wat omhoog zo dat ik er beter bij kon. Ondertussen was Nicole nog steeds aan het snoepen van mijn zaad op haar gezicht ze had het bijna op want er lag nog wat zaad op haar kin.

Daar lag ik dan met me gezicht voor een prachtig maar klets nat kutje voor me neus. Ik likte één keer haar kut en er kwam een lichte kreun uit Nicole haar mond. Nicole had net het laatste restje sperma van haar gezicht verwijderd en kon weer lekker kreunen. Toe maar liefje lik me poesje maar! Hij wil je tong in zich! Lik hem nu schatje!! Dat liet ik me geen tweede keer vertellen dus begon ik haar kutje lekker te likken. Ze begon steeds zwaarder te ademen en kreunde dan ook zwaarder.

Ik maakte me vinger nat en ging lekker met een natte vinger in haar kutje. Hmmmm schatje ik wil mee vingers! Kreunde ze zwaar gehavend uit. Ik duwde de 2 vinger er en al snel me derde vinger en haar kutjes was heerlijk natte me vingers gleden heel makkelijk door haar kutje heen. Lik me clitje lieverd laat me komen! Ik zat lekker haar clitje te likken en met 3 vingers in haar kutje. Ik wreef haar anus ook nat en gleed daar met me pink. Hmmm heerlijk hoor die vinger in me kontje toe maar laat me maar lekker komen liefje!!

JAAA liefje meer lik me kutje toe maar, toe maar!! Ik moet komen lieveschat toe maar vinger je buurvrouw maar lekker hard!

Ik vingerde zo hard als ik kon toen opeens Poeh hé hé wat was dat heerlijk Nick! Ze was wat buitenadem en op de bank lag een straaltje kut vocht wat me lekker leek en slurpte haar kut vocht op onder het toeziend oog van een geile Nicole. Nicole draaide haar om en steunde met haar rechter knie op de bank en haar linkervoet op de grond. Nu zag ik haar dikke ronde kont voor me hij was echt perfect!

Hmmmm schatje neem me lekker diep met je lekkere grote vlees lul van je! Ik maakte met me vingers haar klets natte kutje open en gleed me lul er in. Een lange zware kreun kwam er uit toen ik hem er in schoof. Aaaaaaaaaah liefje neuk me, neuk me, laat je buurvrouw lekker komen. Ik begon met langzame stoten in haar kutje en genoot van haar kont. Me lul was weer aan het soppen in haar kutje en er droop allemaal kut vocht langs haar lichaam en drupte zelfs naar beneden.

Ik begon langzamer hand wat harder te neuken en het gekreun van haar werd wat harder. Oooooh neuk me kutje lieverd, toe maar, toe maar! Ik boog me over haar heen en greep haar dikke vlezige borsten beet en kreunde zachtjes in haar oor. Ik begon nu keihard te beuken en het kletsen van mijn lichaam tegen haar kont was hard maar klonk wel lekker geil.

Haar buik schudden heen en weer en Nicole ging met één hand naar haar clitoris om mee te helpen aan haar orgasme. Hmmmmm aaaah ah aaah ah ah jhaa toe maar neuk me dikke reet maar lekker hard! Ik neuk die dikke klets natte kut zo keihard dat me ballen tegen haar clitoris slaan. Ik sla een paar keer op die kont en Nicole begint keihard te kreunen: Door dat Nicole klaarkwam en haar kutje samentrok hield ik het niet meer en kwam ik vlak achter haar aan en spoot ik me dikke lading zaad vol in haar kutje.

We kreunde alles 2 hard en vielen kapot op de bank neer. Nicole deed nog snel haar slipje aan omdat ze het zo lekker vond dat warme zaad in haar kutje.

We zoende nog wat na en genoten van elkaar. Helaas is dit verhaal nog niet voor mij werkelijkheid en zou ik graag een keer sex willen met een stevige, dikke of extreem grote donkere vrouw.

Willen jullie hier ook nog een deel 2 van? Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

..

Tantra massage holland vrouwen die gratis seks willendikke lul in klein kutje natte buurvrouw

Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen. Dat zou er tenminste een beetje voor zorgen dat de situatie wat minder genant zou worden. Het nadeel was dat mijn stijve pik nog meer in haar vizier kwam toen ik opstond. Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen.

Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was. Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken. Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté.

Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond.

Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed.

Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden. Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol.

Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten.

Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan.

Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen.

Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:.

Zou je me willen beffen liefie want daar is al een hele lange tijd niks meer bij gekomen. Ze knoopt haar broek los en ik moet hem naar beneden duwen want hij zit heel strak om haar dikke ronde kont.

Als de broek los is zie ik een sexy roze stringetje om haar lekkere lichaam. Haar buik hangt een beetje over haar slipje en ik zie al een nat vlekje in het slipje zitten.

Ik doe haar slipje en ondanks dat er niemand is geweest de laatste tijd is hij lekker kaal geschoren. Vind je hem lekker lieverd? Ik heb hem net gister geschoren. Fluisterde ze me in het oor. Ze ging op de bank liggen en ik schoof haar buik wat omhoog zo dat ik er beter bij kon.

Ondertussen was Nicole nog steeds aan het snoepen van mijn zaad op haar gezicht ze had het bijna op want er lag nog wat zaad op haar kin. Daar lag ik dan met me gezicht voor een prachtig maar klets nat kutje voor me neus. Ik likte één keer haar kut en er kwam een lichte kreun uit Nicole haar mond.

Nicole had net het laatste restje sperma van haar gezicht verwijderd en kon weer lekker kreunen. Toe maar liefje lik me poesje maar! Hij wil je tong in zich! Lik hem nu schatje!! Dat liet ik me geen tweede keer vertellen dus begon ik haar kutje lekker te likken. Ze begon steeds zwaarder te ademen en kreunde dan ook zwaarder. Ik maakte me vinger nat en ging lekker met een natte vinger in haar kutje.

Hmmmm schatje ik wil mee vingers! Kreunde ze zwaar gehavend uit. Ik duwde de 2 vinger er en al snel me derde vinger en haar kutjes was heerlijk natte me vingers gleden heel makkelijk door haar kutje heen. Lik me clitje lieverd laat me komen! Ik zat lekker haar clitje te likken en met 3 vingers in haar kutje.

Ik wreef haar anus ook nat en gleed daar met me pink. Hmmm heerlijk hoor die vinger in me kontje toe maar laat me maar lekker komen liefje!! JAAA liefje meer lik me kutje toe maar, toe maar!! Ik moet komen lieveschat toe maar vinger je buurvrouw maar lekker hard!

Ik vingerde zo hard als ik kon toen opeens Poeh hé hé wat was dat heerlijk Nick! Ze was wat buitenadem en op de bank lag een straaltje kut vocht wat me lekker leek en slurpte haar kut vocht op onder het toeziend oog van een geile Nicole.

Nicole draaide haar om en steunde met haar rechter knie op de bank en haar linkervoet op de grond. Nu zag ik haar dikke ronde kont voor me hij was echt perfect! Hmmmm schatje neem me lekker diep met je lekkere grote vlees lul van je!

Ik maakte met me vingers haar klets natte kutje open en gleed me lul er in. Een lange zware kreun kwam er uit toen ik hem er in schoof. Aaaaaaaaaah liefje neuk me, neuk me, laat je buurvrouw lekker komen. Ik begon met langzame stoten in haar kutje en genoot van haar kont. Me lul was weer aan het soppen in haar kutje en er droop allemaal kut vocht langs haar lichaam en drupte zelfs naar beneden. Ik begon langzamer hand wat harder te neuken en het gekreun van haar werd wat harder.

Oooooh neuk me kutje lieverd, toe maar, toe maar! Ik boog me over haar heen en greep haar dikke vlezige borsten beet en kreunde zachtjes in haar oor. Ik begon nu keihard te beuken en het kletsen van mijn lichaam tegen haar kont was hard maar klonk wel lekker geil. Haar buik schudden heen en weer en Nicole ging met één hand naar haar clitoris om mee te helpen aan haar orgasme. Hmmmmm aaaah ah aaah ah ah jhaa toe maar neuk me dikke reet maar lekker hard! Ik neuk die dikke klets natte kut zo keihard dat me ballen tegen haar clitoris slaan.

Ik sla een paar keer op die kont en Nicole begint keihard te kreunen: Door dat Nicole klaarkwam en haar kutje samentrok hield ik het niet meer en kwam ik vlak achter haar aan en spoot ik me dikke lading zaad vol in haar kutje.

We kreunde alles 2 hard en vielen kapot op de bank neer. Nicole deed nog snel haar slipje aan omdat ze het zo lekker vond dat warme zaad in haar kutje. We zoende nog wat na en genoten van elkaar. Helaas is dit verhaal nog niet voor mij werkelijkheid en zou ik graag een keer sex willen met een stevige, dikke of extreem grote donkere vrouw. Willen jullie hier ook nog een deel 2 van? Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

..

Gratis shemale date twee jongens pijpen elkaar


We praatten over koetjes en kalfjes en al snel werd de sfeer wat meer ontspannen. Anne vertelde wat over haar leven. Ze was altijd alleen was geweest en haar werk was momenteel het belangrijkste in haar leven was.

Ook gaf ze toe dat ze dat leventje eigenlijk een beetje zat was en dat ze aan een verandering toe was. Ik opperde dat ze daar direct mee kon beginnen. Elke verandering begint met een eerste stap.

Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan aan haar zou veranderen. Iets aan je uiterlijk doen is natuurlijk het eenvoudigst begon ik. Je zou kunnen beginnen om je haar voortaan los te dragen, je kunt een nieuwe bril laten aanmeten, wellicht wat modernere kleren kopen en af en toe een beetje make-up aanbrengen.

Een week na dit voorval kwam ik Anne weer tegen en ik was gepast onder de indruk. Ze was naar de kapper geweest en had zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Ze had nu halflang haar tot op de schouder die haar gelaatstrekken prachtig accentueerden.

Ze had een nieuwe bril op en nieuwe kleren aan. De knoopjes van haar overhemd waren niet meer tot boven toe dicht geknoopt en haar rokje ging tot net boven haar knieën in plaats van tot op de enkels.

Dit alles liet nu haar vrouwelijk vormen prachtige uitkomen. Ik bekeek haar ineens vanuit een heel ander licht en moest aan mijzelf bekennen dat ik haar zo erg lekker vond. Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot een wat oudere vrouw en Anne voldeed helemaal aan mij idee van een lekker ding.

Ze keek mij wat verlegen aan maar nam mijn compliment dankbaar in ontvangst. Ik had toch niets op de planning staan en zei dat ik wel even kwam. Rond acht liep ik bij haar de achterdeur binnen en zag haar in een lingeriesetje voor het aanrecht staan. Ik wist niet wat ik zag. Ik zag een paar strakke billen en toen ze zich omdraaide keek ik naar een paar prachtige borsten waarbij haar tepels net zichtbaar over de rand van haar BH uitstaken. Ik voelde meteen het bloed naar mijn pik stromen.

Ik liep naar haar toe en vroeg of ze dit voor mij had gedaan. Ik gleed met mijn handen richting haar borsten en begon deze zachtjes te kneden. Ik voelde haar tepels hard worden onder mijn handen en ik kuste haar nek. Ze gooide haar nek achterover en begon zachtjes te hijgen. Ik ging met mijn hand naar beneden en greep haar kutje vast. Ik voelde dat ze al wat vochtig was. Behendig maakte ik haar BH los en gooide deze op de keukentafel.

Ik genoot van haar volle borsten die stevig vooruit stonden. Ik boog voorover om de tepels één voor één in mijn mond te nemen en ik zoog daar hard op. Anne kreunde luid en begon al te hijgen. Ik dirigeerde haar richting de keukentafel en vroeg of ze met haar benen wijd op de tafel kon gaan liggen. Ik trok ook haar slipje uit en zag haar kale kutje. Ik pakte haar borsten vast en gleed langzaam richting haar buik.

Ze begon al te trillen en met haar heupen te schudden. Ik boog voorover en begon haar klitje te likken. Ik likte en zoog verder en begon tevens haar kutje met mijn vingers te bewerken.

Anne begon harder te kreunen. Ik voerde het tempo van mijn vingers en ging sneller in en uit haar natte gleuf. Alle geile spanning van de afgelopen week borrelde naar de oppervlakte en ze zei dat ze ging klaarkomen.

Ik slikte haar kutgeil, dat rijkelijk vloeide, op en genoot van het feit dat ze heerlijk was gekomen. Ik trok snel mijn kleren uit. Mijn pik stond stram vooruit.

Ik maakte eerst mijn eikel nat. Ik trok haar lippen opzij en drukte mijn pik naar binnen. Haar kut spande zich strak om mijn eikel. Ik haalde hem weer terug en ging steeds iets verder naar binnen. Haar kut was erg nat en bij elke haal ging ik verder bij haar naar binnen. Met lange halen begon ik haar te neuken en luid kreunend en trillend van genot bewoog ze met mij mee. Haar kut voelde erg strak om mijn lul en ik genoot van elke haal. Ik was ontzettend geil en zag ook Anne intens genieten.

Ik voerde het tempo langzaam op en mijn pik gleed steeds sneller en makkelijker bij haar naar binnen. Ik kreunde dat ik op het punt stond om te komen en dat ik in haar wou spuiten.

Spuit je pik maar in mij leeg. Ik wil je hete sperma tegen mijn baarmoeder voelen spuiten. Haar kutspieren spanden zich om mijn lul en alles voelde nog strakker. Ik ontplofte en hard ramde ik in haar kut en spoot met grote stralen mijn zak in haar leeg.

Nog nahijgend haalde ik mijn lul uit haar gleuf en een golf sperma kwam er achter aan. Anne vertelde mij dat ze het erg lekker vond en dat ze in tijden niet zo heftig was klaar gekomen. Ze masturbeerde wel eens maar dit was natuurlijk veel fijner.

Ik zei ook dat ik het erg lekker had gevonden en eigenlijk nog wel meer wilde. Ik voelde alweer wat spanning ontstaan in mijn onderbuik. En er is niets mis met een lekkere pijpbeurt. Wellicht kunnen hier vanavond al wat van uitproberen. In haar slaapkamer aangekomen ging zij op de rand van het bed zitten en vertelde mij dat ik voor haar moest gaan staan. Ze nam mijn pik in haar hand en begon deze af te trekken. De gedachte dat ik de eerste was die ze pijpte zorgde ervoor dat mijn pik zo weer op volle oorlogssterkte was.

Een beetje onwennig begon ze mij te pijpen. Ik kreunde hard en ik merkte dat het met steeds meer overtuiging ging. Ze likte nu ook langs mijn pik en ging richting mijn ballen. Ze nam mijn ballen een voor een onder handen terwijl ze aan mijn pik trok. Weer ging ze met diepe halen mijn pik te lijf en ik voelde dat mijn ballen zich begonnen samen te trekken.

Een hoogtepunt was aanstaande maar ik wou nu nog niet komen. Ik had andere plannen. Ik trok mijn pik terug. We gaan een ander standje proberen. Ga voorover gebogen voor mij staan zodat ik je achterlangs kan nemen. Ik tilde haar linker been iets opzij zodat ik mijn pik wat makkelijker in haar natte gleuf kon steken.

Soepel gleed mijn harde staaf naar binnen en Anne zuchtte tevreden. Ik begon meteen hard te stoten. Ik neukte haar hard en mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen. Ze reageerde door hard te kreunen. Je mag alles bij me doen. Ik ben zo geil. Voor zover mogelijk bewoog ik nog sneller en stootte nog harder in haar strakke kut. Opnieuw spoot ik mijn lading sperma in haar geile kutje en ook voor Anne was de tijd daar.

Luid schreeuwend kwam ze klaar. Een week later werd er gebeld. Ik kwam net onder douche weg en nam de telefoon aan. Kom je hier heen? Ik volgde haar de trap op. Ik had een mooi uitzicht op haar billen en kon het niet na laten deze te strelen. In de slaapkamer aangekomen dirigeerde ze mijn richting het bed en begon ze mij meteen te pijpen.

Professioneel pakte ze mijn pik vast en schoof deze ver bij haar naar binnen. Ten opzichte van vorige week voelde het alsof ik door een andere vrouw gepijpt werd. Heerlijk rukte ze aan mijn pik en schoof deze in en uit haar mond. Ze zoog aan mijn ballen en streek met haar vinger over mijn anus. Dit alles bezorgde mij rillingen. Glimlachend keek ze me aan.

Ik heb gezien wat er allemaal mogelijk is. Ik vroeg me vorige week nog af wat ik in haar had losgemaakt, maar nu werd het me helemaal duidelijk. Ze ging verder met het bewerken van mijn lul en kneedde daarbij lekker in mijn ballen. Ze wreef met haar vinger een aantal keren over mijn anus en stak deze naar binnen. Ik voelde alweer een lichte rilling over mijn rug gaan en genoot intens. Met diepe halen nam ze mijn pik tot zich.

Na een aantal minuten ging Anne op haar knieën voor mij zitten en ik schoof mijn pik bij haar naar binnen. Ik stootte met lange halen mijn lul in en uit haar steeds natter wordende gleuf. Ik had uitzicht over haar strakke billen en sterretje. De geile buurjongen neukt zijn geile buurvrouw en laat ha De Aziatische hoer pijpt en laat haar kut neuken.

Hij spuit de sperma in en op haar kut. Kelly heeft grote tieten in wil graag in haar anus geneuk De grote dikke negerlul neukt haar kaal geschoren kutje. De oudere man leegt zijn grote lul in het kale kutje van In sexy lingerie geeft de Aziatische een striptease pijpt De vrijgezelle buurvrouw zuigt zijn pik en laat zich neuken. Na zijn jonge tong gaat ook zijn jonge harde lul in haar Zijn slappe lul groeit in de mond van de jonge meid.

Ik tuitte me lippen om aan te geven dat het me wel aanstond wat ik zag en een schalkse glimlach van haar was het antwoord. Dit gaf een me aardig blik op de binnen kant van haar dijen en het kruis van haar zwarte slip die iets bol net voorbij de rand van de bank stak. Natuurlijk deed ze dit express en de gedachte dat ze toch wel een erg stevige beurt verdient flitste van alle kanten door mijn hoofd. Het eten was op, de fles wijn alweer leeg en terwijl ik me mond aan het servet afveegde ging Jacquelinne met haar armen achter haar hoofd languit achterover zitten.

Haar benen beleven gespreid en me pik had het niet meer. Keihard zocht hij een weg naar de vrijheid maar mijn spijkerbroek was sterker. Ze zag me natuurlijk kijken tussen haar benen maar deed net of ze het niet door had en vroeg of ik nog een toetje wou. Dit leek mij het moment om tot actie over te gaan en zei dat ik het toetje zelf wel even zou pakken.

Ze keek me eerst wat verbazend aan maar toen ik niet naar de keuken liep maar naar haar toe kwam veranderde deze in een meer opwonden blik en beet ze even op haar onderlip. Ik zei niks maar keek haar alleen maar aan en kusten haar rechter knie.

Terwijl ik de binnen kant van haar dijen streelde. Langzaam streelde ik verder tussen haar binnen en met het verder opschuiven van haar rok kuste ik teder haar wulpse dijbenen. Ik streelde langs de rand van haar slip tot tussen haar benen en ze begon wat zwaarder te ademen. Met haar kont op de rand van de zitting en volledig tussen haar benen gekropen zag ik de natte plek in haar kruis en drukte er met de palm van mijn hand op met mijn vingers op het door haar schaamhaar bol staande bovendeel.

Ze drukte zich iets tegen me op en kreunde bronzig. Ze was werkelijk goed nat en ik trok het kruis wat opzij om haar kut te kunnen zien. Tussen het heerlijk vrouwelijke donker blonde schaamhaar zag ik een paar licht rode wulpse schaamlippen glinsteren van het vocht en moest me inhouden niet in me broek te spuiten. Ze kreunde zachtjes en hijgde en siste aan een stuk door. Met wijd open mond hapte ik naar haar schaamlippen terwijl haar benen zich nog wat verder spreidde.

Met me tong likte ik haar naad van boven tot onder en proberen ermee haar lippen van elkaar te wurmen. Ze kronkelde en stootte geil tegen me tong op en haar vocht vloeide rijkelijk. Wanneer me vingers de plaats overnamen ging me tong haar klit plagen tot op het randje van orgasme en nog nooit had ik een vrouw gezien die zo geil en wellustig hierop reageerde.

Me pik stond op knappen en na de derde bijna orgasme van Jacquelinne ging ik staan om me broek los te maken. Even ontsnapte een teleurgestelde kreun aan haar lippen waarna ze snel rechtop ging zitten om de taak over te nemen. Riemlos, knoop los, rits naar beneden en ondertussen strelend over de bult in me broek trok ze langzaam me spijkerbroek naar beneden. Deze viel op me enkels en mij sportshort deed zijn best om de keiharde paal er niet door heen te laten scheuren. Ook ik had er een natte plek in ontwikkeld en Jacq.

Deze was echter zo hard dat hij geen millimeter mee gaf anders dan het iets naar voren buigen. Het voelde fantastisch en alleen al het feit dat ik me mooie geile buurvrouw met een wellustig blik bezig zag om pik uit me short te krijgen was me bijna te veel. Met open mond staarde ze ernaar en pakte hem zachtjes beet. Ik was zo hard dat dit niet eens zo gemakkelijk ging maar het genot dat hierdoor uit mij eikel opsteeg deed me de ogen sluiten en me hoofd naar achteren draaien.

Ze streelde haar licht behaarde kutje en terwijl ze met de andere hand met voorhuid zover mogelijk naar achteren hield kwam ze met open mond naar voren hapte licht kreunend me dikke eikel naar binnen. Ik had het niet meer, dit was de eerste keer dat ik uitgebreid gepijpt werd door een geile, wulpse en mooie oudere vrouw en deed me best om niet te spuiten.

Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en met haar tong kronkelde zo onder langs de stam. Als in tranche begon ik met beide handen haar korte donkerblonde kopie te strelen terwijl ze slurpend en kreunend zich uitleefde op mijn keiharde joekel. Blijkbaar voelde zij ook dat ik bijna klaar kwam en stopte smakkend met zuigen en keek me glimlachend aan terwijl ze me natte harde pik vast hield. Niet dat ik me daar druk om maakte want de duinen buiten haar raam waren niet toegankelijk voor mensen zonder survival cursus en het enigste wat ze zouden zien is een jongeman die sex heeft met een mooie vrouw.

Ik stapte uit me broek en short en met ontbloot onderlichaam liep ik met een stijve achter haar aan naar de slaapkamer. Ik kon het niet laten even haar draaiende billen voor me neus door haar teruggevallen rok heen te pakken en een opgewonden giechel was haar antwoord. Eenmaal op de slaapkamer overviel ons de lust en als bezetenen ontdeden we elkaar van kleding.

Hierbij stonden we dicht tegen elkaar en ieder ontbloot stukje huid werd gestreeld of gekust. Eenmaal volledig naakt omarmden we elkaar en terwijl ik stevig haar blote wulpse billen kneedde zakte we tongzoenend op het bed.

We hijgde, siste en kreunde als in een pornofilm en me hand zocht zich weer een weg tussen haar benen. Nog voordat ik bij haar natte behaarde kut was lag ze al volledig gespreid op bed en was ongecontroleerd aan mijn keiharde pik aan het trekken. Haar tong kronkelde er om heen en weer voelde ik een ongekend genot door me pik heen me lichaam in trekken.

Ik wenste voor haar minstens net zoveel genot en begon haar natte naad van onder tot boven te likken hierbij likte ik van onderaan haar anus tot bovenaan haar harde iets uitstekende klitje. Me vingers bewogen zich draaiend en kronkelend in en uit haar natte kut en het vocht vloeide langs haar bilnaad op het bed. Ze masseerde zachtjes me ballen en zoog zachtjes op me pik bij het terug trekken van haar natte warme mond totdat alleen me eikel nog in haar zat.

Deze werd dan door haar geplaagd tot het overgeven van mijn zaad maar dit wist ik nog aardig te weerstaan. De slaapkamer werd gevuld met soppende smakkende slurpende geluiden en het leek wel of we kreunden om het hardst. Dit is dus sex zoals het hoort dacht ik even en genoot volop van het wulpse geile lichaam van mijn oudere buurvrouw.