Contactadvertentie sex geile glazenwasser

contactadvertentie sex geile glazenwasser

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet. Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog.

Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide.

Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd!

Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen.

We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig! Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan.

Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust: Hij leek op slag weer wat geruster. Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten. Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield!

Ik schoof onrustig onder hem heen en weer. Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn. Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten.

Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat! Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam.

Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en ten slotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme. Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door. Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was!

Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen. Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem!

Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden. Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden. Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond.

Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen.

Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe. Onze tongen gleden langzaam en vol passie om elkaar heen als heerlijk naspel van een fantastische middag samen. Inmiddels liep die middag wel ten einde en Pieter moest enkele klanten af.

Hij stond op en begon zich aan te kleden. Hij stapte in dat sexy, zwarte slipje en trok z'n zalige, korte spijkerbroek weer aan, terwijl ik 'm, liggend op de bank, bijna watertandend bewonderde. Ik was nog geen 10 minuten geleden klaargekomen, maar kreeg nu al weer zin in hem! Ik wilde hem weer zo snel mogelijk bij me hebben en vroeg voorzichtig: Hij liep naar me toe en stond naast de bank stil. Ik keek omhoog en hij naar beneden.

Ik streelde met m'n hand langzaam over z'n benen omhoog. Na een laatste kus liep hij naar de deur, draaide zich nog eenmaal om en keek me aan. M'n hart klopte van opwinding met de gedachte dat ik hem over een paar uur weer zag. Na even rondgekeken te hebben, wist ik het opeens: Ik begon al te duizelen bij de gedachte om Pieter op die manier te ontvangen en hem heel geil te verleiden in die kimono, om z'n handen eronder te voelen gaan, om hem heet te maken met dat geile slipje daaronder en om uiteindelijk in die outfit lekker stevig door hem te worden geneukt!

Onmiddellijk begon ik met de voorbereidingen voor die avond. Op de bank en de vloer zaten overal spermavlekken en ik maakte alles grondig schoon, zodat alles er even later weer als vanouds uitzag. Ik at wat, dronk wat en liet het bad vollopen. Even later lag ik languit in het warme water en dacht na over alles wat er gebeurt was en alles wat er nog stond te gebeuren die avond en nacht, want ik was vastbesloten om Pieter die avond niet meer te laten gaan en er zeker van te zijn om 's morgens in zijn armen wakker te worden Ik controleerde of ik genoeg spullen in huis had voor een heerlijk ontbijt en controleerde ook m'n drankvoorraad.

Alles was er in overvoeld en dus hoefde ik er gelukkig niet uit. Ik besloot om me maar meteen om te kleden en rustig op hem te wachten. Ik liep naar de slaapkamer, trok m'n spannendste en strakste zwarte tanga-slipje aan en trok m'n kimono aan. Onmiddellijk voelde ik me supergeil in die outfit; het zat ten eerste lekker, maar ik besefte ook dat de geringste beweging van me, ervoor zorgde dat Pieter alles zou kunnen zien wat ik daaronder allemaal had zitten Het leek me heerlijk om voor hem te staan en iets in te schenken voor 'm, terwijl ik me lichtjes bukte en hem een blik te gunnen op m'n zwarte slipje onder de kimono.

Pieter te verleiden was sowieso al iets wat me enorm opwond, maar in deze outfit was het om bijna spontaan van klaar te komen! Om kwart over zeven was ik helemaal klaar voor hem en zat in de bank naar de tv te kijken.

Ik besefte dat ik voor het eerst van m'n leven echt verliefd was geworden op een man. Bij alle mannen die ik hiervoor heb gehad, was daar geen sprake van. De meeste waren trouwens one-night-stands geweest en ging het ons beiden erom alleen maar met elkaar naar bed te gaan en de paar relaties die ik heb gehad, die langer duurden dan een nacht, waren hooguit 'n weekendje of 'n paar dagen en ook daarbij ging het zuiver en alleen maar om elkaar te neuken.

Zelden werd er getongd, soms een kort voorspel, maar nooit langer of meer dan wat gestreel; veel vaker werd er meteen naar bed gegaan en geslapen, om dit in de ochtend weer te herhalen. Een ander groot verschil met andere mannen met wie ik het bed had gedeeld, was dat ik in die relaties nooit en te nimmer een onderdanige rol had gespeeld; sterker nog: Met Pieter was dit totaal anders; ten eerste wist ik vanaf het allereerste moment dat ik hem die middag zag, dat hij de ware voor me was, dat hij zo totaal anders was dan alle andere mannen daarvoor en dat ik gewoonweg helemaal ondersteboven van hem was, hopeloos verliefd, precies de man die ik al die jaren zocht.

Daarbij kwam ook nog eens, dat toen hij wijdbeens naast me stond die middag, met z'n handen in z'n zij en me uitdagend vroeg hem te laten zien hoe graag ik hem wilde, ik me onmiddellijk onderdanig opstelde en hem erkende als de dominante partij. Het gekke was, dat ik me daar heerlijk bij voelde; ik was nog niet eerder een man tegen gekomen waar ik me onderdanig tegenover kon en wilde opstellen, maar Pieter had een natuurlijke dominantie waartegen ik absoluut geen weerstand kon en wilde!

Zoals ik deed, moest haast wel bij hem overkomen als was ik een verliefde puber, dat ik m'n overduidelijke best deed hem te behagen en hem te verwennen, maar later zou ik van hem begrijpen, dat dat juist hetgene was waar hij zo van hield, zoals ik ook later van hem zou leren, dat hij graag verleid werd door me, het liefst in een sexy outfit, mezelf uitdagend gedragend Ik zat hooguit 'n paar minuten zo met m'n gedachten en toen ging de bel.

Dat kon Pieter nooit zijn en ik had geen zin in ander bezoek, dus ik liep naar de deur en keek door het ronde spiongat. Ik wist even niet wat ik hoorde, maar al snel overviel me een enorme vreugde!

Snel deed ik de ramen vanuit het bakje dat vanaf het dak naar beneden hing. Tenslotte alleen nog de ramen bij het balkon. Ik klauterde uit de bak, over de reling het balkon op. Terwijl ik met de ramen bezig was, kwam de bewoner de kamer in.

Zijn haren waren nog nat. Hij droeg een kimono die hij nog niet had dichtgebonden. Mijn ogen gleden naar beneden. Tussen de panden van de zijden kamerjas zag ik zijn pik hangen. Mijn ogen werden groot bij het zien van zeker 18 centimeter. In half slappe toestand. En dikker dan de dikste die ik ooit in stijve toestand had gezien. Ik werd op slag geil. Toen mijn blik weer omhoog ging keek ik recht in een paar donker bruine ogen. Door het besef dat hij mij naar zijn pik had zien staren kreeg ik een knalrode kop.

Hij liep naar de balkondeur, deed hem open, pakte zacht mijn hand en leidde me naar binnen. Eenmaal binnen sloeg hij zijn armen rond mijn heupen en zoende me vol op mijn mond. Verbouwereerd liet ik hem zijn gang gaan. Toen ik besefte dat hij fantastisch kon zoenen sloeg ik mijn armen om zijn nek en liet me volledig gaan in opzwepende tongzoen. Ik werd geiler en geiler. Mijn tepels probeerden door de stof van mijn shirt heen te prikken.

Tussen mijn benen begon het ook al aardig nat te worden. Plotseling legde hij zijn handen op mijn schouders en drukte me zacht naar omlaag. Ik vind het heerlijk als een man het initiatief neemt. Gewillig ging ik door mijn knieën.

Tot ik op ooghoogte kwam met zijn monsterpik. Wat was dat ding groot en dik. Met twee handen greep ik hem vast. Ik sperde mijn mond wijd open om zijn eikel in mijn mond te nemen. Een van zijn handen pakte mijn paardenstaart en heel langzaam begon hij mijn mond te neuken. De aders van zijn lul ribbelden over mijn lippen. Met twee handen greep ik zijn billen, ik probeerde hem zo diep mogelijk naar binnen te krijgen.

Verder dan de helft kwam ik niet. Ik ben trots op mijn deep-throat kunsten maar dit apparaat was zelfs voor mijn goed geoefende keel te veel. In een trage beweging trok hij zich een stukje terug en stootte toen weer langzaam diep in mijn mond. Ik kneedde zijn billen om hem aan te moedigen door te gaan. Na een paar keer heen en weer voelde ik hoe mijn keel hem steeds een stukje dieper toeliet. Ik zat te trillen van genot en verlangde naar zijn zaad.

Elke keer als zijn eikel mijn slokdarm probeerde binnen te gaan slikte ik waardoor zijn eikel gemasseerd werd. Plotseling trok hij zich terug en trok mijn T-shirt over mijn hoofd. In een wilde ruk scheurde hij mijn BH los. Oh wat werd ik wild van die ruwe behandeling. Als een hongerig dier stortte ik me weer op zijn pik.

Het gedeelte wat niet in mijn mond kon omsloot ik met mijn ene hand. Mijn andere hand masseerde zijn enorme balzak. Het geil droop langs de binnenkant van mijn benen. Zo geil was ik. Ruwer dan voorheen begon hij nu in mijn mond te pompen.

Ik hoorde hem snuiven en grommen. Plotseling voelde ik hoe zijn eikel uit begon te zetten. Vlak voordat hij een enorme lading zaad mijn keel in zou spuiten trok hij zich uit mijn mond.

Het sperma vloog door de lucht tegen mijn gezicht. Gulzig ving ik een dikke straal in mijn mond. Een volgende straal landde op mijn kin, hals en borsten. Nog twee stralen spoot hij in mijn gezicht voordat ik hem weer in mijn mond nam en de laatste golfjes in mijn keel liet stromen.

Ik voelde me heerlijk hoerig met al dat zaad over me heen. Hij pakte me bij mijn schouders en tilde me weer op mijn voeten.

...

Neuken in kroatie geille kut

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Super trio met 2 geile babes. Geile Alex Tanner and Bridger Watts diep in hun reet. Roodharige milf toont haar kutje aan Handyman. Pingpong maatjes voor het leven. Ouder koppel heeft sex met de babysitter. Karina en Dido delen een man. Bondage en creampie voor bloedlekkere rooie chick. Roodharige Alexa krijgt een sensuele beurt. Sexy Michelle sensuele lesbi sex met Anjelica. Dubbele penetratie voor roodharige milf.

Sexy roodharige wordt snel in het poepgaatje geprikt. Latina en vriendin met kleine tieten delen pik. Rossige Alex laat haar klamme kut aandrukken. Ik kon en wilde het niet verbergen. Toen speelde ik m'n laatste troef uit: Nu liep hij op me af en ging voor me staan. Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op. Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes: Hij glimlachte weer en zei: Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe.

Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan.

Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul! Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open.

Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn.

Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren. Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht.

Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen. Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me.

Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje!

Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan! Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan. Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde.

Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen. Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken.

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast.

Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond.

Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan.

Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen.

We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig! Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan.

Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust: Hij leek op slag weer wat geruster. Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten.

Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield! Ik schoof onrustig onder hem heen en weer.

Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn. Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten. Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat!

Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam. Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en ten slotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme. Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door.

Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was! Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen.

Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem! Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden. Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden.

Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond. Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen. Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe.


contactadvertentie sex geile glazenwasser

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet. Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog.

Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide.

Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen.

Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan.

Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan!

Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen.

We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig! Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan. Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust: Hij leek op slag weer wat geruster. Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten.

Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield!

Ik schoof onrustig onder hem heen en weer. Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn.

Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten. Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat!

Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam. Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en ten slotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme. Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door. Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was!

Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen. Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem! Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden.

Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden. Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond. Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen.

Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe. Onze tongen gleden langzaam en vol passie om elkaar heen als heerlijk naspel van een fantastische middag samen. Inmiddels liep die middag wel ten einde en Pieter moest enkele klanten af. Hij stond op en begon zich aan te kleden. Hij stapte in dat sexy, zwarte slipje en trok z'n zalige, korte spijkerbroek weer aan, terwijl ik 'm, liggend op de bank, bijna watertandend bewonderde. Ik was nog geen 10 minuten geleden klaargekomen, maar kreeg nu al weer zin in hem!

Ik wilde hem weer zo snel mogelijk bij me hebben en vroeg voorzichtig: Hij liep naar me toe en stond naast de bank stil. Ik keek omhoog en hij naar beneden. Ik streelde met m'n hand langzaam over z'n benen omhoog. Na een laatste kus liep hij naar de deur, draaide zich nog eenmaal om en keek me aan. M'n hart klopte van opwinding met de gedachte dat ik hem over een paar uur weer zag.

Na even rondgekeken te hebben, wist ik het opeens: Ik begon al te duizelen bij de gedachte om Pieter op die manier te ontvangen en hem heel geil te verleiden in die kimono, om z'n handen eronder te voelen gaan, om hem heet te maken met dat geile slipje daaronder en om uiteindelijk in die outfit lekker stevig door hem te worden geneukt!

Onmiddellijk begon ik met de voorbereidingen voor die avond. Op de bank en de vloer zaten overal spermavlekken en ik maakte alles grondig schoon, zodat alles er even later weer als vanouds uitzag. Ik at wat, dronk wat en liet het bad vollopen.

Even later lag ik languit in het warme water en dacht na over alles wat er gebeurt was en alles wat er nog stond te gebeuren die avond en nacht, want ik was vastbesloten om Pieter die avond niet meer te laten gaan en er zeker van te zijn om 's morgens in zijn armen wakker te worden Ik controleerde of ik genoeg spullen in huis had voor een heerlijk ontbijt en controleerde ook m'n drankvoorraad.

Alles was er in overvoeld en dus hoefde ik er gelukkig niet uit. Ik besloot om me maar meteen om te kleden en rustig op hem te wachten. Ik liep naar de slaapkamer, trok m'n spannendste en strakste zwarte tanga-slipje aan en trok m'n kimono aan.

Onmiddellijk voelde ik me supergeil in die outfit; het zat ten eerste lekker, maar ik besefte ook dat de geringste beweging van me, ervoor zorgde dat Pieter alles zou kunnen zien wat ik daaronder allemaal had zitten Het leek me heerlijk om voor hem te staan en iets in te schenken voor 'm, terwijl ik me lichtjes bukte en hem een blik te gunnen op m'n zwarte slipje onder de kimono. Pieter te verleiden was sowieso al iets wat me enorm opwond, maar in deze outfit was het om bijna spontaan van klaar te komen!

Om kwart over zeven was ik helemaal klaar voor hem en zat in de bank naar de tv te kijken. Ik besefte dat ik voor het eerst van m'n leven echt verliefd was geworden op een man. Bij alle mannen die ik hiervoor heb gehad, was daar geen sprake van.

De meeste waren trouwens one-night-stands geweest en ging het ons beiden erom alleen maar met elkaar naar bed te gaan en de paar relaties die ik heb gehad, die langer duurden dan een nacht, waren hooguit 'n weekendje of 'n paar dagen en ook daarbij ging het zuiver en alleen maar om elkaar te neuken. Zelden werd er getongd, soms een kort voorspel, maar nooit langer of meer dan wat gestreel; veel vaker werd er meteen naar bed gegaan en geslapen, om dit in de ochtend weer te herhalen.

Een ander groot verschil met andere mannen met wie ik het bed had gedeeld, was dat ik in die relaties nooit en te nimmer een onderdanige rol had gespeeld; sterker nog: Met Pieter was dit totaal anders; ten eerste wist ik vanaf het allereerste moment dat ik hem die middag zag, dat hij de ware voor me was, dat hij zo totaal anders was dan alle andere mannen daarvoor en dat ik gewoonweg helemaal ondersteboven van hem was, hopeloos verliefd, precies de man die ik al die jaren zocht.

Daarbij kwam ook nog eens, dat toen hij wijdbeens naast me stond die middag, met z'n handen in z'n zij en me uitdagend vroeg hem te laten zien hoe graag ik hem wilde, ik me onmiddellijk onderdanig opstelde en hem erkende als de dominante partij. Het gekke was, dat ik me daar heerlijk bij voelde; ik was nog niet eerder een man tegen gekomen waar ik me onderdanig tegenover kon en wilde opstellen, maar Pieter had een natuurlijke dominantie waartegen ik absoluut geen weerstand kon en wilde!

Zoals ik deed, moest haast wel bij hem overkomen als was ik een verliefde puber, dat ik m'n overduidelijke best deed hem te behagen en hem te verwennen, maar later zou ik van hem begrijpen, dat dat juist hetgene was waar hij zo van hield, zoals ik ook later van hem zou leren, dat hij graag verleid werd door me, het liefst in een sexy outfit, mezelf uitdagend gedragend Ik zat hooguit 'n paar minuten zo met m'n gedachten en toen ging de bel.

Dat kon Pieter nooit zijn en ik had geen zin in ander bezoek, dus ik liep naar de deur en keek door het ronde spiongat. Ik wist even niet wat ik hoorde, maar al snel overviel me een enorme vreugde! Snel deed ik de ramen vanuit het bakje dat vanaf het dak naar beneden hing. Tenslotte alleen nog de ramen bij het balkon. Ik klauterde uit de bak, over de reling het balkon op.

Terwijl ik met de ramen bezig was, kwam de bewoner de kamer in. Zijn haren waren nog nat. Hij droeg een kimono die hij nog niet had dichtgebonden. Mijn ogen gleden naar beneden. Tussen de panden van de zijden kamerjas zag ik zijn pik hangen. Mijn ogen werden groot bij het zien van zeker 18 centimeter. In half slappe toestand. En dikker dan de dikste die ik ooit in stijve toestand had gezien. Ik werd op slag geil. Toen mijn blik weer omhoog ging keek ik recht in een paar donker bruine ogen.

Door het besef dat hij mij naar zijn pik had zien staren kreeg ik een knalrode kop. Hij liep naar de balkondeur, deed hem open, pakte zacht mijn hand en leidde me naar binnen.

Eenmaal binnen sloeg hij zijn armen rond mijn heupen en zoende me vol op mijn mond. Verbouwereerd liet ik hem zijn gang gaan. Toen ik besefte dat hij fantastisch kon zoenen sloeg ik mijn armen om zijn nek en liet me volledig gaan in opzwepende tongzoen. Ik werd geiler en geiler. Mijn tepels probeerden door de stof van mijn shirt heen te prikken. Tussen mijn benen begon het ook al aardig nat te worden.

Plotseling legde hij zijn handen op mijn schouders en drukte me zacht naar omlaag. Ik vind het heerlijk als een man het initiatief neemt. Gewillig ging ik door mijn knieën. Tot ik op ooghoogte kwam met zijn monsterpik.

Wat was dat ding groot en dik. Met twee handen greep ik hem vast. Ik sperde mijn mond wijd open om zijn eikel in mijn mond te nemen. Een van zijn handen pakte mijn paardenstaart en heel langzaam begon hij mijn mond te neuken. De aders van zijn lul ribbelden over mijn lippen. Met twee handen greep ik zijn billen, ik probeerde hem zo diep mogelijk naar binnen te krijgen. Verder dan de helft kwam ik niet. Ik ben trots op mijn deep-throat kunsten maar dit apparaat was zelfs voor mijn goed geoefende keel te veel.

In een trage beweging trok hij zich een stukje terug en stootte toen weer langzaam diep in mijn mond. Ik kneedde zijn billen om hem aan te moedigen door te gaan. Na een paar keer heen en weer voelde ik hoe mijn keel hem steeds een stukje dieper toeliet. Ik zat te trillen van genot en verlangde naar zijn zaad. Elke keer als zijn eikel mijn slokdarm probeerde binnen te gaan slikte ik waardoor zijn eikel gemasseerd werd. Plotseling trok hij zich terug en trok mijn T-shirt over mijn hoofd.

In een wilde ruk scheurde hij mijn BH los. Oh wat werd ik wild van die ruwe behandeling. Als een hongerig dier stortte ik me weer op zijn pik. Het gedeelte wat niet in mijn mond kon omsloot ik met mijn ene hand. Mijn andere hand masseerde zijn enorme balzak.

Het geil droop langs de binnenkant van mijn benen. Zo geil was ik. Ruwer dan voorheen begon hij nu in mijn mond te pompen. Ik hoorde hem snuiven en grommen. Plotseling voelde ik hoe zijn eikel uit begon te zetten. Vlak voordat hij een enorme lading zaad mijn keel in zou spuiten trok hij zich uit mijn mond. Het sperma vloog door de lucht tegen mijn gezicht.

Gulzig ving ik een dikke straal in mijn mond. Een volgende straal landde op mijn kin, hals en borsten. Nog twee stralen spoot hij in mijn gezicht voordat ik hem weer in mijn mond nam en de laatste golfjes in mijn keel liet stromen. Ik voelde me heerlijk hoerig met al dat zaad over me heen. Hij pakte me bij mijn schouders en tilde me weer op mijn voeten.

...


Met een geile blik in z'n ogen staart hij naar mijn tietjes. Ik weet dat mijn ouders dit niet goedkeuren, maar zijn ogen zijn zo opwindend en ik voel me erg gevleid. Een volwassen kerel die geilt op mij. Dit is echt een heel leuk spelletje. Langzaam kneed ik mijn tietjes, trek hard aan mijn tepels en voel ze hard worden. Zijn ogen rollen er bijna uit! Ik voel mijn spleetje lekker nat worden en hij wrijft zijn broek tegen de ruit aan Ik doe een beetje lotion op mijn vinger en begin mijn gleufje te masseren.

Ohhh wat een opwindend spelletje is dit zeg Ik heb ineens zin om zijn pik af te zuigen Ik trek zijn broek uit en lik zijn pik af tot die bijna uit zijn vel barst. Zijn handen zijn ineens over mijn gehele lijf te vinden Hij duwt twee vingers tussen mijn benen en bereidwillig ga ik wijdbeens voor 'm staan Hij doet zijn best en al snel voel ik dat mijn spleetje kletsnat is.

Hij likt aan mijn tepels en kneedt mijn kleine kontje. Dan drukt hij me achterover tegen de wastafel en tilt me erop. Ohhh heerlijk hij stopt zijn kop tussen mijn benen en likt al mijn geil op Hij komt overeind en zijn tong raakt de mijne Geile Alex Tanner and Bridger Watts diep in hun reet. Roodharige milf toont haar kutje aan Handyman.

Pingpong maatjes voor het leven. Ouder koppel heeft sex met de babysitter. Karina en Dido delen een man. Bondage en creampie voor bloedlekkere rooie chick.

Roodharige Alexa krijgt een sensuele beurt. Sexy Michelle sensuele lesbi sex met Anjelica. Dubbele penetratie voor roodharige milf. Sexy roodharige wordt snel in het poepgaatje geprikt.

Latina en vriendin met kleine tieten delen pik. Rossige Alex laat haar klamme kut aandrukken. Elly word ingesmeerd en gevingerd op het strand. Place With A View.

Roodharige Alex Tanner vingeren en neuken.

60 plus sex nuru massage almere

  • GROTE TEPELS LIKKEN MAAGD ZOEKT MAN
  • Na een paar keer heen en weer voelde ik hoe mijn keel hem steeds een stukje dieper toeliet. Ik heb zin om uitgebreid in bad te gaan.
  • 376
  • Geile pjes gratis gratis trailer seks
  • Thuisontvangst gelderland escort limburg be