Buurvrouw beffen klaarkomen met dildo

buurvrouw beffen klaarkomen met dildo

..

Gangbang utrecht negerinnen kut
buurvrouw beffen klaarkomen met dildo

..

Na die ene dag dat we beiden merkten dat er een klik was spraken we elkaar vaker. Bij elk contact voelde je de spanning. Er bloeide echt een erotische spanning tussen ons en het moest een keer gebeuren.

In een weekend dat de kinderen bij hun vader waren was het raak. Mijn partner werkte toen nog vaak in de weekenden en daarom had ik dan de weekenden voor mezelf. Ik ben zelf iemand die graag in de tuin werkt en ook de buurtbewoners graag tips geeft over de planten en tuinen.

Doordat de vorige bewoners van de buurvrouw erg van grind hielden lag die er ook vol mee. Maar de nieuwe buurvrouw zag het niet zitten met de kinderen en was op zoek naar iemand die haar kon helpen.

Dus op een mooie zaterdagmiddag in mei, was ik wederom in de tuin bezig. Op een gegeven moment gaat bij mij de poort open en loopt ze mijn tuin binnen. Ik kijk op om te zien wie er de tuin in komt lopen. Want wat ik zag was een en al genot. De buurvrouw kwam aanlopen in haar fitnesskleding.

Ze was net klaar met sporten. Ik keek nog eens goed naar haar zonder dat ze het door had. Maar ik zag gelijk dat haar venusheuvel goed zichtbaar was. Ze liep verder de tuin in waar ik aan het werk was. En toen ze naast me stond vroeg ze of ik tips had hoe ze het grind makkelijk weg kon krijgen.

En of ik eventueel een ontwerp voor haar kon maken, want het moest er toch eens van komen. Ik stond op en zei tegen haar dat het grind afgevoerd moest worden en over het tuin ontwerp moesten we maar even praten. Ze stemde daarmee in en nodigde mij uit om het samen in haar tuin te bekijken. Op dat moment hing er alweer een erotische spanning in de lucht. Dus ik wist niet wat er ging gebeuren. Dan kan het alleen maar positief uitvallen, dacht ik maar.

En zei dat ik er gelijk aan zou komen en ze even moest wachten in haar eigen tuin. Nadat ik alles had gedaan had liep ik richting haar tuin. Daar aangekomen was het nog steeds zoals de vorige bewoners het hadden achtergelaten. Heel veel grind en weinig speelruimte voor haar kids. Dus een van haar wensen was speelruimte voor de kinderen.

En de andere waren dat ze kon zonnen en dat er weinig onderhoud zou zijn. In een eis dacht ik toch echt even aan mezelf. Dus nu had ik haar zonnenplekje in gedachte dat ik ongegeneerd naar haar kon kijken als ze ging zonnen.

Dus na 10 minuten had ik een ontwerp voor haar gemaakt. Alles was naar wens. Dus we bespraken de tekening bij haar in de woonkamer.

Ze kwam dichtbij me zitten. En tijdens het bespreken kwam ze steeds dichterbij me zitten. En ik deed net of ik niets door had. Maar had al een gevoel waar het op uit ging draaien. Want de sfeer was nu een en al seks. Toen keek ik haar aan of ze het allemaal had begrepen. Ik kuste gelijk terug.

De vonken spatte er vanaf. We zoenden zo innig met elkaar. Nog nooit had ik zo teder met een vrouw gezoend. Haar handen gingen gelijk op ontdekkingstocht. Dus ik kon niet achterblijven. En kneep zachtjes in haar volle B-cup. Deze aanraking werd begroet met een kreuntje van genot. Dit was de vrijbrief om verder te gaan. Ik stelde voor om het boven verder voort te zetten. Want de overige buurtbewoners konden ons gewoon zien. Al zoenende liepen we naar de trap. Gelijk kwamen haar blote borsten vrij en ik voelde gelijk aan haar tepels, die al stijf waren van geilheid.

Maar we bleven op de trap verder met elkaar gaan. Ik duwde haar op de trap en dook er gelijk op af. Ik kuste haar weer vol op haar mond. En de buurvrouw ging al verder op zoek. Maar ik deed veel pogingen om het haar niet te laten lukken en maakte haar erg gek ermee. Maar dat deerde me niets. Ik duwde haar weer achteruit en pakte de rand van haar fitnessbroek vast en trok hem naar beneden. Maar wat een geile donder was de buurvrouw. Ze had er niets onder aan. Later bekende ze me dat ze altijd zo sportte.

Want het zal altijd in de weg was haar conclusie. Daar lag ze dan, naakt de trap. Ze had haar schaamhaar allemaal weggeschoren. Ik zoende haar lichaam van haar nek tot haar dijen. Gaf een plagend likje over haar openstaande lippen. Ik proefde gelijk haar geil. Het was lekker zoet van smaak en kreeg al zin om meer te proeven. Ik kuste haar voeten en ging weer naar het beloofde land toe. Eenmaal daar aangekomen hijgde de buurvrouw dat ik haar maar eens lekker moest likken.

Deze aanwijzing kon ik niet laten gaan en likte haar weer plagend tussen haar lippen. Ze slaakte gelijk een klein gilletje van opwinding. Nu was ik begonnen maar de buurvrouw lekte gewoon. Ik moest alle zeilen bijzetten om haar lekken bij te houden. Maar gulzig likte ik alles op. Ze begon heftiger te hijgen op dat moment bracht ik langzaam een vinger in haar natte kutje en bewoog deze langzaam heen en weer.

Snel spoed ik mij uit de slaapkamer en vlucht wederom het toilet in. Ik moest wel aangezien ik een redelijke bobbel in mijn broek had en ik nog met de gulp halfopen rond liep aangezien ik even daarvoor onverwachts haar slaapkamer binnen glipte nadat ik net het toilet had verlaten. Even haal ik mijn penis uit mijn broek om hem te laten afkoelen. Net op dat moment wordt de wc deur open gegrist en sta ik oog in oog met de buurvrouw die hoog nodig moet plassen.

Een redelijk gênante situatie aangezien ik nog met een half slappe penis in mijn hand voor haar sta. Snel gooit ze de deur dicht en hoor ik een hard gelach aan de andere kant van de deur.

Ik schaam me diep en blijf even op het toilet staan totdat het gelach minder wordt. Dan hoor ik haar zeggen: Ze had alles laten lopen door het harde lachen en moest zich nu snel even wassen.

Dit was mijn kans om snel de wc uit te gaan en zelfs te vluchten naar mijn eigen appartement. Echter bij het verlaten van het toilet zag ik nog net twee witten billen de badkamer in glippen en daarna sloeg de deur dicht. Even leek het erop dat ze dit expres nog even liet zien, maar zeker daarvan was ik niet. Toch bleef dit beeld hangen en vooral het idee dat haar witte billen nog zichtbaar waren. Ze waren mooi en zagen er zacht uit. Ze staken af van de rest van haar lichaam dat goed gebruind was.

Ze was namelijk stewardess en kwam dus redelijk vaak op zonnige bestemmingen. Ook was dit de reden dat ze gescheiden was en het moeilijk was om een nieuwe partner te vinden. Door de hele billen scène was ik eigenlijk wel benieuwd of het nu met opzet was of niet. Snel ging ik dus maar de woonkamer in en plofte op bank waar inmiddels de film al begonnen was.

Na een minuut of 10 kwam de buurvrouw de badkamer uit in haar badjas. Haar gezicht was licht rood gekleurd en toen ze me aankeek kwam diezelfde schaterlach weer terug. Nu voelde ik mij rood aanlopen en kon zo geen smoes verzinnen. Dan maar over de andere boeg en ik antwoordde snel: Een vriendin was ziek geworden en kon uiteindelijk niet komen, waardoor ze voor niks naar het café was gefietst. Ze stond op en liep naar de gang waar ze haar plasje ging opruimen.

Bij het bukken schoot haar badjas iets los en had ik wederom zicht op dijen en haar witte billen. Ze leek het niet te merken of deed het toch weer expres, want door een been iets naar rechts te zetten, kreeg ik niet alleen meer zicht op haar blote billen, maar keek ik ook zo recht op haar goed geschoren vagina.

Ze had mooie lippen die iets bruiner waren dan de witte billen. Er leken een paar vochtige druppels op haar binnenste lippen te zitten, maar dit kon natuurlijk ook nog van het douchen zijn.

Ze begon iets te draaien met haar kontje aangezien ze van links naar rechts moest dweilen. Door het heen en weer wiebelen gingen haar lippen iets uit elkaar staan.

Nu werd wel duidelijk dat de natte druppels niet van het douchen kwamen, maar dat ze toch echt vochtig was. Dat ze het misschien wel door had dat ze in haar blote kont met een aanblik op haar natte lippen de grond stond te dweilen bleek bij het opstaan.

Ze keek me geil aan en knipoogde. Daarna draaide ze zich om en liep de keuken in om de dweil weg te gooien.

Ik was ondertussen redelijk geil geworden en mijn broek stond op knappen. Ik kon niet weer het toilet in vluchten en ik probeerde met mijn shirt mijn bobbel te verbergen terwijl zij de kamer weer in liep.

Ze plofte naast me neer en keek me ondeugend aan. Al snel keek ze naar beneden en vroeg: Ik keek snel naar haar en daarna naar mijn eigen broek.

Ze had gelijk, die bobbel die ik probeerde te verbergen was inmiddels zo groot geworden dat er geen verbergen maar mogelijk was. Ik stamelde wat en probeerde een slechte smoes te verzinnen. Voordat ik een discussie kon aanzwengelen over het feit dat een man 7x per dag een stijve krijgt dat had ik immers in de Viva een keer gelezen zat zij al met twee handen aan mijn knopen van mijn broek en zei: Ik sidderde helemaal toen ze met haar zachte handen mijn pik vasthield.

Ze had erg zachte handen, waarschijnlijk door de zachte zeepjes die ze regelmatig uit hotels meenam. Ze begon me zachtjes af te trekken en bleef me diep in de ogen aankijken. Aangezien ik inmiddels niks meer kon zeggen en volledig verstokte, begon ze me steeds harder te trekken.

Ze wist hoe het moest met lange halen gevolgd door zachte snelle bewegingen. Ik voelde mijn onderbuik tintelen en ik zag haar oogjes genieten door mij zo te overvallen. Toen mijn zachte kreuntjes langzaam overgingen in hard gehijg, stopte ze abrupt en fluisterde in mijn oor: Ik had het niet meer en wilde al mijn zaad eruit laten schieten, maar ze kneep me hard onderin mijn pik en zorgde ervoor dat ik alles binnenhield. Ze liet haar badjas zakken en nu had ik een goed zicht op haar borsten.

Een goed gevulde B-cup met mooie tepels. Ik wilde eraan zitten, maar dat verbood ze mij. Ze begon zelf zachtjes aan haar tepels te draaien, terwijl ze met haar andere hand nog steeds hard kneep in de stam van mijn pik.

Ze ontdeed zich nu volledig van haar badjas en haar vagina was nu goed zichtbaar. Ze had zich glad geschoren en het leek er zelfs op dat ze zich zojuist onder de douche van haar laatste stoppeltjes had ontdaan.

Wat zag dat er lekker glad uit, ik wou er graag aan zitten. Maar wederom verbood ze me om er aan te zitten en herhaalde ze wat ze net zei. Zij bepaalde wanneer ik klaar mocht komen. Ze liet mijn penis los en ging op de bank staan. Ze bracht haar vagina langzaam naar me toe, maar stopte 2 centimeter voor mijn mond en neus. Ik kon haar zo grijpen en hard naar mij toe trekken om haar eens goed te beffen. Echter besloot ik om het spel mee te spelen om het zo langer te laten duren.

Ik zag het vocht nu langzaam uit haar vagina lopen, ze genoot zelf zichtbaar van dit spel. Langzaam drukte ze haar schaamlippen tegen de mijn mond en begon kleine rondjes te draaien. Steek je tong eens uit zei ze en ik wist niet hoe snel ik dit moest doen om haar zalige sap te proeven.

Inmiddels begon ze sneller langs mijn tong te draaien en begon ze te hijgen en te kreunen. Ik legde mijn hand op haar billen en met mijn andere hand trok ik haar lippen iets uit elkaar. Ik gleed naar binnen met twee vingers, gevolgd door een stevige kreun. Mijn hand op haar bil gleed tussen haar billen en ik masseerde haar anus.

Ze hield het niet meer en begon nu echt hard te kreunen. Ik voelde dat ze zich aan begon te spannen en het zou niet lang meer duren voordat ze klaarkwam. Twee vingers werden er nu drie en ik ging er hard mee op en neer.


Jongen zoekt milf gratis sex amsterdam