Borsten kneden sex oma com

borsten kneden sex oma com

Elke zaterdag ochtend doe ik boodschappen, voor een oude buurvrouw bij mij in de buurt. Zij is 72 en slecht te been, ze heeft net een knie operatie gehad, zij heeft geen kinderen en is nooit getrouwd geweest, dus vandaar dat ik de boodschappen doet voor haar. Het is een lieve vrouw, die best een beetje dik is, en zij heeft grote borsten die mij best wel opwinden. Het gebruik van een bh is haar onbekend, waardoor haar tepels altijd door haar kleding priemen.

Soms als ik haar help met bepaalde dingen, kan ik het niet laten om even met mijn hand of arm langs haar tepels te wrijven, wat niet altijd onopgemerkt blijft. Soms reageert ze niet, en een andere keer reageert ze met een knipoog, daar bleef het bij. Tot afgelopen Zaterdag, ik belde aan, en er werd niet opengedaan… Dat kan natuurlijk van alles betekenen: Aangezien ik een sleutel heb voor noodgevallen, maak ik de deur open, en roep ik haar naam: Geen reactie, nog eens roepen heeft geen zin, want zij is niet doof.

Ik ga opzoek naar haar, en vind haar in de slaapkamer op de grond naast het bed. Ik kijk of zij nog adem haalt, wat gelukkig wel het geval is, en ik zie dat ze haar hoofd heeft gestoten aan het nacht kastje. Omdat zij een nachthemd draag zie ik ongewild haar dikke tepels door haar hemd priemen. Ik voel dat haar tepel hard word, wat een goed teken is dacht ik. Ik wilde net mijn telefoon pakken om toch maar te bellen, toen ze haar ogen open deed.

Ze mompelde wat onverstaanbaars. Met veel moeite leg ik haar op het bed, en vraag of zij iets wil drinken. Ik loop naar de badkamer en haal een glas water voor haar, zet haar recht op, en geef het glas aan haar. Terwijl ze het glas leeg drink vroeg ik wat er gebeurd was, ze zeg: Ze kwam mij helder over dus dacht ik: Na een poosje gebabbeld te hebben, vroeg ik of ze nog wat nodig had. Die is buiten westen of zo. Ik kreeg een kop als een biet ,shit wat moest ik daar nou op zeggen.

Ik ging op de rand van het bed zitten, en legde mijn hand op haar grote borst. We keken elkaar aan, en onze gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar, ik gaf haar voorzichtig een kus… ik voelde dat ze haar mond open deed, en haar tong in mij mond stak, terwijl ik haar borsten aan het kneden was.

Daar stond ze in haar volle glorie, bloot en mooi te zijn. Ze was vrij fors gebouwd en had enorme tieten. Samen takelde we deze dikke oma in de takelkraan om haar daarna in bad te leggen. Ik moest met een spons haar lichaam schoonmaken en Mara deed het me voor. Even later moest ik het zelf doen en Mara vond dat ik goed genoeg was om alleen verder te gaan.

Ik besloot om de spons weg te gooien en het karweitje met mijn handen af te maken. Heel gulzig ging ik haar tieten kneden en de vrouw keek me aan alsof ik een alleen was.

Maar ik was zo geil dat ik niet kon stoppen en ik ging maar dor met kneden. Later ging ik omlaag naar haar kutje en ging ik haar vingeren. De vrouw werd helemaal gek van geilheid en stapte uit het bad. Ze stelde zich zeer onderdanig op en ik duwde het dikkertje omlaag en zei dat ze moest pijpen. Godverdomme, wat kon zij goed pijpen, ze nam mijn hele, forse, pik in haar mond en ging zeker een kwartier door. Langzaam op en neer en mijn eikel werd helemaal paars gezogen door de zevenenzestigjaar-oude lipjes.

Daarna zei ik dat ze moest bukken en ze bukte waardoor ik een goed zicht had op haar ingereden kut, zonder aarzelen ramde ik mijn pik erin en de vrouw begon te kreunen als een maagdje. Mara stormde de kamer binnen en ik was de oma aan het neuken. Mara werd kwaad en zei dat zij zelf met mij wou neuken. Ik schrok een beetje maar vertelde haar dat ze gerust mij mocht doen. Snel kleedde de geile Mara, die toch ook al 45 was zich uit. Ook zij had grote borsten, zeker cup D, maar ze waren niet te vergelijken met de cup van mevrouw Dijks, zeker cup F!

Gay massage apeldoorn seks lesbis


borsten kneden sex oma com

Elke zaterdag ochtend doe ik boodschappen, voor een oude buurvrouw bij mij in de buurt. Zij is 72 en slecht te been, ze heeft net een knie operatie gehad, zij heeft geen kinderen en is nooit getrouwd geweest, dus vandaar dat ik de boodschappen doet voor haar. Het is een lieve vrouw, die best een beetje dik is, en zij heeft grote borsten die mij best wel opwinden. Het gebruik van een bh is haar onbekend, waardoor haar tepels altijd door haar kleding priemen. Soms als ik haar help met bepaalde dingen, kan ik het niet laten om even met mijn hand of arm langs haar tepels te wrijven, wat niet altijd onopgemerkt blijft.

Soms reageert ze niet, en een andere keer reageert ze met een knipoog, daar bleef het bij. Tot afgelopen Zaterdag, ik belde aan, en er werd niet opengedaan… Dat kan natuurlijk van alles betekenen: Aangezien ik een sleutel heb voor noodgevallen, maak ik de deur open, en roep ik haar naam: Geen reactie, nog eens roepen heeft geen zin, want zij is niet doof. Ik ga opzoek naar haar, en vind haar in de slaapkamer op de grond naast het bed.

Ik kijk of zij nog adem haalt, wat gelukkig wel het geval is, en ik zie dat ze haar hoofd heeft gestoten aan het nacht kastje. Omdat zij een nachthemd draag zie ik ongewild haar dikke tepels door haar hemd priemen. Ik voel dat haar tepel hard word, wat een goed teken is dacht ik. Ik wilde net mijn telefoon pakken om toch maar te bellen, toen ze haar ogen open deed. Ze mompelde wat onverstaanbaars. Met veel moeite leg ik haar op het bed, en vraag of zij iets wil drinken.

Ik loop naar de badkamer en haal een glas water voor haar, zet haar recht op, en geef het glas aan haar. Terwijl ze het glas leeg drink vroeg ik wat er gebeurd was, ze zeg: Ze kwam mij helder over dus dacht ik: Na een poosje gebabbeld te hebben, vroeg ik of ze nog wat nodig had.

Die is buiten westen of zo. Ik kreeg een kop als een biet ,shit wat moest ik daar nou op zeggen. Ik ging op de rand van het bed zitten, en legde mijn hand op haar grote borst. We keken elkaar aan, en onze gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar, ik gaf haar voorzichtig een kus… ik voelde dat ze haar mond open deed, en haar tong in mij mond stak, terwijl ik haar borsten aan het kneden was. Daar stond ze in haar volle glorie, bloot en mooi te zijn.

Ze was vrij fors gebouwd en had enorme tieten. Samen takelde we deze dikke oma in de takelkraan om haar daarna in bad te leggen.

Ik moest met een spons haar lichaam schoonmaken en Mara deed het me voor. Even later moest ik het zelf doen en Mara vond dat ik goed genoeg was om alleen verder te gaan. Ik besloot om de spons weg te gooien en het karweitje met mijn handen af te maken. Heel gulzig ging ik haar tieten kneden en de vrouw keek me aan alsof ik een alleen was. Maar ik was zo geil dat ik niet kon stoppen en ik ging maar dor met kneden. Later ging ik omlaag naar haar kutje en ging ik haar vingeren.

De vrouw werd helemaal gek van geilheid en stapte uit het bad. Ze stelde zich zeer onderdanig op en ik duwde het dikkertje omlaag en zei dat ze moest pijpen. Godverdomme, wat kon zij goed pijpen, ze nam mijn hele, forse, pik in haar mond en ging zeker een kwartier door. Langzaam op en neer en mijn eikel werd helemaal paars gezogen door de zevenenzestigjaar-oude lipjes. Daarna zei ik dat ze moest bukken en ze bukte waardoor ik een goed zicht had op haar ingereden kut, zonder aarzelen ramde ik mijn pik erin en de vrouw begon te kreunen als een maagdje.

Mara stormde de kamer binnen en ik was de oma aan het neuken. Mara werd kwaad en zei dat zij zelf met mij wou neuken. Ik schrok een beetje maar vertelde haar dat ze gerust mij mocht doen. Snel kleedde de geile Mara, die toch ook al 45 was zich uit. Ook zij had grote borsten, zeker cup D, maar ze waren niet te vergelijken met de cup van mevrouw Dijks, zeker cup F!
Amateur beffen spuit kont