Borsten kneden harde tepels likken

borsten kneden harde tepels likken

Gek eigenlijk want toen later bij andere bedpartners we all the way gingen hebben mijn borsten nooit meer zó veel aandacht gekregen. Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain. En ik die dacht dat de borsten zo een beetje de 'safe zone' waren. Als het nog wat te vroeg is om down under te gaan, nog wat bij de borsten vertoeven. Leuk voor beiden, dacht ik.

Blijkt nu dat ruwweg de helft van de dames daar helemaal niets aan heeft. Ik denk dat ik in het vervolg mij maar een beetje rond de navel bezighoud. Ik neem aan dat bij de meeste vrouwen toch nog altijd de zijkant van de buik een gevoelige zone is?

Om zacht te bijten enzo? Anders stop ik er gewoon mee. Pinkelot maandag 9 juli Gevoelige borsten helaas gaat vriend er iets te hardhandig mee om vaak. Zuigt keihard en denkt at het leuk is. In het begin van onze relatie kneed hij ze ook constant. Kreeg gewoon soort stuwing hahahahah. The nicest pussy ever? Ben benieuwd hoe dat er dan uitziet Donkyshot! Verder helemaal eens met ladytrucker; heb er ook niet zoveel mee hoor.

Wordt er niet opgwonden van ofzo. Zuigen vind ik helemaal niet fijn, doet me teveel aan borstvoeding denken en kneden doet pijn. Leuk gezegd trouwens over dat beffen en vingeren, ha ha! En nee, geen idee hoe we aan die namen komen. Gisteren met mijn vriend sexfilmpjes zitten kijken, en daar valt ook weer op dat die erg borstgericht zijn, er moet altijd aan het einde over gespoten worden doet mij niks, krijg dan vaak sperma in mijn oog bleh , en ze worden behandeld alsof het brooddeeg is.

Borsten zijn super, ik speel er graag mee en kijk er graag naar. Ik kan een vrouw echt waarderen als ze een mooie decolleté heeft. Mijn partner heeft geen grote borsten maar doet er alles aan om een mooie decolleté te hebben. Een knoopje extra los zodat ik ook wat van haar lingerie zie, super is dat en dat kan mij erg opwinden. Tijdens de seks hou ik ze graag vast, speel er mee en zuig er aan, zij geniet daar van. Ik geniet als ze met haar borsten en harde tepels net mijn lichaam aanraakt en zo mijn hele lijf streelt.

Klaarkomen over haar borsten is ook super, dat maakt het dan weer lekker glad om er dan nog even mee te spelen.

Charlotte vrijdag 8 mei Indien de persoon in kwestie de juiste methode hanteert, kan het zeer opwindend zijn, wauw. Hoe de juiste methode in elkaar zit, kan ik niet echt uitleggen: In dat laatste geval is het eerder vervelend, kan het inderdaad pijn doen en word ik er nauwelijks opgewonden van.

Stel het vanzelfsprekende in vraag. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn.

Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen. Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden.

Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden.

Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen. Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde. Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken.

Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend.

Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken. Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken. Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw.

Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven. Marga begon spoedig te kreunen. Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel.

Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde. Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide. Ik werd er gek van. Ze maakte kokhalzende bewegingen terwijl ik haar een keer twee keer drie maal mondneukte en dan Marga opnieuw penetreerde.

Aan het wanhopige krampen van haar kut, kon ik merken dat ze heel intens kwam, zoals ze al lang niet meer gekomen was in ons overspelige leven. Ik trok me terug, nog steeds stijf, terwijl Marga naast het meisje ging liggen, wild nahijgend van haar climax. Ik had die twee fantastische meiden, vrouw en meisje, weliswaar genaaid, maar ik besefte heel goed dat ik geen van beiden tot een orgasme had gebracht. In werkelijkheid hadden zij met elkaar gevreeën en was ik niet meer dan tussenpersoon of het hulpstuk geweest waarmee zij elkaar hadden geneukt en klaar hadden gemaakt.

Misschien was dat de reden waarom ik zelf nog niet was gekomen. Of misschien was het omdat ik op dit ogenblik had gewacht. Terwijl ze keek naar het meisje dat nog steeds op haar rug lag en dat haar zojuist naar een hemelse climax had gelikt, zei ze immers: Ik manoeuvreerde me boven op haar, op gestrekte armen en loodste mijn pik met de hulp van mijn vrouw tussen de borsten van het meisje.

Na nauwelijks een paar stoten ejaculeerde ik overdadig. Uitermate bevredigd rolde ik van het meisje af. Vanonder mijn dichtvallende oogleden zag ik hoe Marga mijn zaad als een kostbare lotion in de huid van het meisje haar borsten masseerde. Het meisje giechelde geil. Burberry Sinds ik haar voor het eerst had ontmoet, was er was nog geen half uur verstreken.

Ze keek me met haar grote bruine ogen van de andere kant van de tafel aan. En ik wist dat het uit de hand zou gaan lopen tussen haar en mij. Of wat heet… uit de hand? In de loop der jaren heb…. I Een ogenblik dacht hij dat ze hem in de maling nam.

Ze had haar hand uitgestrekt naar zijn pen en het schrijfgerij over de rand van het klassiek glimmende, houten tafelblad geschoven. Alsof dat iets volstrekt vanzelfsprekends was. In een reflex had hij zich naast de tafel gebukt om de balpen van het Perzische tapijt op te rapen. Hij zat achter zijn computer en typte. Af en toe keek hij om, naar de schaduwen en zonnestralen op het gebouw aan de overkant.

In zijn kamer was het koel, de zon scheen aan de andere kant van het gebouw. Met het nodige geraas kwam een tram voorbij. In gedachten verzonken volgde hij de electriciteitsgeleiders op het dak van de…. Ik vind het eerste deel meer beloven dan het tweede deel brengt. Het is niet top maar ook niet flop. Slechts de laatste regel geeft aanleiding voor de titel, alsof er nog een titel moest komen.

Eerste stuk is goed. Daarna wordt het een verzameling standjes. Op zichzelf best leuk, maar zonder context, passend in elk verhaal. Hoe heet dat meisje eigenlijk, en wat heeft het van doen met de branding? Dit mag ik nou raag lezen. Deze manier van vertellen typeert de rijpere genieter die het geinflateerde belang van erotiek in perspectief weet te plaatsen.

Dit verhaal werd door negen leden beoordeeld. Dit betekent een gemiddelde van 2. Tweeeneenhalve ster van de leden dus.

...

Kutje mastruberen geile beelden

borsten kneden harde tepels likken

Gek eigenlijk want toen later bij andere bedpartners we all the way gingen hebben mijn borsten nooit meer zó veel aandacht gekregen. Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.

En ik die dacht dat de borsten zo een beetje de 'safe zone' waren. Als het nog wat te vroeg is om down under te gaan, nog wat bij de borsten vertoeven. Leuk voor beiden, dacht ik. Blijkt nu dat ruwweg de helft van de dames daar helemaal niets aan heeft.

Ik denk dat ik in het vervolg mij maar een beetje rond de navel bezighoud. Ik neem aan dat bij de meeste vrouwen toch nog altijd de zijkant van de buik een gevoelige zone is? Om zacht te bijten enzo?

Anders stop ik er gewoon mee. Pinkelot maandag 9 juli Gevoelige borsten helaas gaat vriend er iets te hardhandig mee om vaak. Zuigt keihard en denkt at het leuk is. In het begin van onze relatie kneed hij ze ook constant.

Kreeg gewoon soort stuwing hahahahah. The nicest pussy ever? Ben benieuwd hoe dat er dan uitziet Donkyshot! Verder helemaal eens met ladytrucker; heb er ook niet zoveel mee hoor. Wordt er niet opgwonden van ofzo. Zuigen vind ik helemaal niet fijn, doet me teveel aan borstvoeding denken en kneden doet pijn. Leuk gezegd trouwens over dat beffen en vingeren, ha ha!

En nee, geen idee hoe we aan die namen komen. Gisteren met mijn vriend sexfilmpjes zitten kijken, en daar valt ook weer op dat die erg borstgericht zijn, er moet altijd aan het einde over gespoten worden doet mij niks, krijg dan vaak sperma in mijn oog bleh , en ze worden behandeld alsof het brooddeeg is.

Borsten zijn super, ik speel er graag mee en kijk er graag naar. Ik kan een vrouw echt waarderen als ze een mooie decolleté heeft. Mijn partner heeft geen grote borsten maar doet er alles aan om een mooie decolleté te hebben. Een knoopje extra los zodat ik ook wat van haar lingerie zie, super is dat en dat kan mij erg opwinden. Tijdens de seks hou ik ze graag vast, speel er mee en zuig er aan, zij geniet daar van.

Ik geniet als ze met haar borsten en harde tepels net mijn lichaam aanraakt en zo mijn hele lijf streelt. Klaarkomen over haar borsten is ook super, dat maakt het dan weer lekker glad om er dan nog even mee te spelen. Charlotte vrijdag 8 mei Indien de persoon in kwestie de juiste methode hanteert, kan het zeer opwindend zijn, wauw.

Hoe de juiste methode in elkaar zit, kan ik niet echt uitleggen: In dat laatste geval is het eerder vervelend, kan het inderdaad pijn doen en word ik er nauwelijks opgewonden van.

Stel het vanzelfsprekende in vraag. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen.

Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden. Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden. Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen.

Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde. Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken.

Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend. Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend.

Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken. Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken. Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw. Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven.

Marga begon spoedig te kreunen. Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel.

Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde. Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide. Ik werd er gek van. Ze maakte kokhalzende bewegingen terwijl ik haar een keer twee keer drie maal mondneukte en dan Marga opnieuw penetreerde.

Aan het wanhopige krampen van haar kut, kon ik merken dat ze heel intens kwam, zoals ze al lang niet meer gekomen was in ons overspelige leven. Ik trok me terug, nog steeds stijf, terwijl Marga naast het meisje ging liggen, wild nahijgend van haar climax. Ik had die twee fantastische meiden, vrouw en meisje, weliswaar genaaid, maar ik besefte heel goed dat ik geen van beiden tot een orgasme had gebracht. In werkelijkheid hadden zij met elkaar gevreeën en was ik niet meer dan tussenpersoon of het hulpstuk geweest waarmee zij elkaar hadden geneukt en klaar hadden gemaakt.

Misschien was dat de reden waarom ik zelf nog niet was gekomen. Of misschien was het omdat ik op dit ogenblik had gewacht. Terwijl ze keek naar het meisje dat nog steeds op haar rug lag en dat haar zojuist naar een hemelse climax had gelikt, zei ze immers: Ik manoeuvreerde me boven op haar, op gestrekte armen en loodste mijn pik met de hulp van mijn vrouw tussen de borsten van het meisje.

Na nauwelijks een paar stoten ejaculeerde ik overdadig. Uitermate bevredigd rolde ik van het meisje af. Vanonder mijn dichtvallende oogleden zag ik hoe Marga mijn zaad als een kostbare lotion in de huid van het meisje haar borsten masseerde. Het meisje giechelde geil. Burberry Sinds ik haar voor het eerst had ontmoet, was er was nog geen half uur verstreken.

Ze keek me met haar grote bruine ogen van de andere kant van de tafel aan. En ik wist dat het uit de hand zou gaan lopen tussen haar en mij. Of wat heet… uit de hand? In de loop der jaren heb…. I Een ogenblik dacht hij dat ze hem in de maling nam. Ze had haar hand uitgestrekt naar zijn pen en het schrijfgerij over de rand van het klassiek glimmende, houten tafelblad geschoven. Alsof dat iets volstrekt vanzelfsprekends was. In een reflex had hij zich naast de tafel gebukt om de balpen van het Perzische tapijt op te rapen.

Hij zat achter zijn computer en typte. Af en toe keek hij om, naar de schaduwen en zonnestralen op het gebouw aan de overkant. In zijn kamer was het koel, de zon scheen aan de andere kant van het gebouw. Met het nodige geraas kwam een tram voorbij. In gedachten verzonken volgde hij de electriciteitsgeleiders op het dak van de…. Ik vind het eerste deel meer beloven dan het tweede deel brengt.

Het is niet top maar ook niet flop. Slechts de laatste regel geeft aanleiding voor de titel, alsof er nog een titel moest komen. Eerste stuk is goed. Daarna wordt het een verzameling standjes. Op zichzelf best leuk, maar zonder context, passend in elk verhaal. Hoe heet dat meisje eigenlijk, en wat heeft het van doen met de branding?

Dit mag ik nou raag lezen. Deze manier van vertellen typeert de rijpere genieter die het geinflateerde belang van erotiek in perspectief weet te plaatsen. Dit verhaal werd door negen leden beoordeeld. Dit betekent een gemiddelde van 2. Tweeeneenhalve ster van de leden dus.

...


De oude juf wordt gek als de leerling de harde tepels van haar hang tieten zuigt, maar de geile teef wil meer. Waarna hij haar behaarde kut streelt en de dikke tieten kneed.

Voor een hoger cijfer speelt hij wel met de hangtieten van de oude juf. Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen. Op kantoor beft en vingert hij de oude koffie juf. De geile knul helpt de geile oma met mastuberen. Met het puntje van zijn tong beft hij de oude kut. Ze trekt aan zijn lul als terwijl hij haar dikke teiten z Hang tieten en een behaarde kut die ze vingert tot ze een Chinees speelt met borsten. Hang tieten en een behaarde kut die ze masturbeert. De vette hang tieten teef laat haar kale kut beffen.

Oudere man beft tiener in zwembad. Dikke slet houd wel van een geile bef beurt. Ooh wat geniet de oude teef als hij in haar tenen bijt. Pijpen tepel zogen en lekker gebeft worden en dat op haar Vaak val ik in slaap met 1 in de hand.

Ik bedoel, op tv doen ze dat toch ook DUS dat is dan toch lekker? Wageningen schreef op 27 januari Heb ik een keer ergens gelezen. Ik grijp ze gewoon vast hoor. Ik kneed, trek, draai, duw, alles.

En alle vrouwtjes vinden het geil als ik dat doe. Dromen kunnen heel realistisch zijn Geen idee of het echt waar is, maar voor mij gaat het wel op, heb een kleine b-cup en mijn borsten zijn heel gevoelig! Moonlight82 maandag 9 juli Mijn aller-aller-allereerste vakantievriendje kon leuk met mijn borsten spelen.

We gingen op dat moment nog niet verder dan zoenen en 'borsten' maar het was wel degelijk zeeeeeeeer opwindend. Gek eigenlijk want toen later bij andere bedpartners we all the way gingen hebben mijn borsten nooit meer zó veel aandacht gekregen.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain. En ik die dacht dat de borsten zo een beetje de 'safe zone' waren.

Als het nog wat te vroeg is om down under te gaan, nog wat bij de borsten vertoeven. Leuk voor beiden, dacht ik. Blijkt nu dat ruwweg de helft van de dames daar helemaal niets aan heeft.

Ik denk dat ik in het vervolg mij maar een beetje rond de navel bezighoud. Ik neem aan dat bij de meeste vrouwen toch nog altijd de zijkant van de buik een gevoelige zone is?

Om zacht te bijten enzo? Anders stop ik er gewoon mee. Pinkelot maandag 9 juli Gevoelige borsten helaas gaat vriend er iets te hardhandig mee om vaak. Zuigt keihard en denkt at het leuk is. In het begin van onze relatie kneed hij ze ook constant.

Kreeg gewoon soort stuwing hahahahah. The nicest pussy ever? Ben benieuwd hoe dat er dan uitziet Donkyshot! Verder helemaal eens met ladytrucker; heb er ook niet zoveel mee hoor.

Wordt er niet opgwonden van ofzo. Zuigen vind ik helemaal niet fijn, doet me teveel aan borstvoeding denken en kneden doet pijn. Leuk gezegd trouwens over dat beffen en vingeren, ha ha! En nee, geen idee hoe we aan die namen komen. Gisteren met mijn vriend sexfilmpjes zitten kijken, en daar valt ook weer op dat die erg borstgericht zijn, er moet altijd aan het einde over gespoten worden doet mij niks, krijg dan vaak sperma in mijn oog bleh , en ze worden behandeld alsof het brooddeeg is.

Borsten zijn super, ik speel er graag mee en kijk er graag naar. Ik kan een vrouw echt waarderen als ze een mooie decolleté heeft. Mijn partner heeft geen grote borsten maar doet er alles aan om een mooie decolleté te hebben. Een knoopje extra los zodat ik ook wat van haar lingerie zie, super is dat en dat kan mij erg opwinden. Tijdens de seks hou ik ze graag vast, speel er mee en zuig er aan, zij geniet daar van. Ik geniet als ze met haar borsten en harde tepels net mijn lichaam aanraakt en zo mijn hele lijf streelt.
Lesbische sex vrouw zoekt man enschede


Gek eigenlijk want toen later bij andere bedpartners we all the way gingen hebben mijn borsten nooit meer zó veel aandacht gekregen. Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.

En ik die dacht dat de borsten zo een beetje de 'safe zone' waren. Als het nog wat te vroeg is om down under te gaan, nog wat bij de borsten vertoeven. Leuk voor beiden, dacht ik. Blijkt nu dat ruwweg de helft van de dames daar helemaal niets aan heeft. Ik denk dat ik in het vervolg mij maar een beetje rond de navel bezighoud. Ik neem aan dat bij de meeste vrouwen toch nog altijd de zijkant van de buik een gevoelige zone is? Om zacht te bijten enzo?

Anders stop ik er gewoon mee. Pinkelot maandag 9 juli Gevoelige borsten helaas gaat vriend er iets te hardhandig mee om vaak. Zuigt keihard en denkt at het leuk is. In het begin van onze relatie kneed hij ze ook constant. Kreeg gewoon soort stuwing hahahahah. The nicest pussy ever? Ben benieuwd hoe dat er dan uitziet Donkyshot! Verder helemaal eens met ladytrucker; heb er ook niet zoveel mee hoor.

Wordt er niet opgwonden van ofzo. Zuigen vind ik helemaal niet fijn, doet me teveel aan borstvoeding denken en kneden doet pijn. Leuk gezegd trouwens over dat beffen en vingeren, ha ha! En nee, geen idee hoe we aan die namen komen. Gisteren met mijn vriend sexfilmpjes zitten kijken, en daar valt ook weer op dat die erg borstgericht zijn, er moet altijd aan het einde over gespoten worden doet mij niks, krijg dan vaak sperma in mijn oog bleh , en ze worden behandeld alsof het brooddeeg is.

Borsten zijn super, ik speel er graag mee en kijk er graag naar. Ik kan een vrouw echt waarderen als ze een mooie decolleté heeft. Mijn partner heeft geen grote borsten maar doet er alles aan om een mooie decolleté te hebben. Een knoopje extra los zodat ik ook wat van haar lingerie zie, super is dat en dat kan mij erg opwinden.

Geile milf in sexy lingerie met harde tepels mastubeerd t Gluren naar een sexy jong blondje. Na het vingeren krijgt hij een pijp beurt. Met haar vingers mastubeerd ze haar kutje en streelt tege Kijken mag, aankomen doet ze zelf wel. Hij spuit de Thaise hoer vol sperma nadat ze zijn vrouw h De blondine kneed de dikke tieten en masturbeert haar kal Oma steekt twee vibrators in haar behaarde kut.

Roodharig rijpe vrouw speel wat met haar borsten en behaa Kijk hoe ze haar grote tieten kneed haar anus mastubeerd Ze streelt haar grote teiten en mastubeerd de kale kut. De armen boven zich gestrekt, de vingers verstrengeld, de haren tegen de broeierige wangen plakkend, de tanden in de volle onderlip en de borsten bereed ze me.

Ik hield ervan als een vrouw vulgair durfde zijn. Aan de smakkende geluiden van haar lippen kon ik merken dat ze verwilderd op de borsten het meisje aan het zuigen was, die zich dat genietend liet welgevallen. Mijn vrouw was lek als een zeef en ik moest snel slikken om haar overdadige sappen bij te houden.

Het meisje bleef me gestaag neuken. Telkens ze zich op me liet neerkomen, kneep ze haar zo al erg strakke kut nog verder samen zodat het vel over de hele lengte van mijn schacht afgestroopt werd en de wanden van haar vagina als een rasp langs de naakte zenuwuiteinden van mijn pik schuurden.

Als ik helemaal in haar zat liet ze haar billen tenslotte een kleine cirkel beschrijven over mijn ballen. Marga plooide haar bovenlichaam nu volledig naar voren zodat het gewicht van haar billen op mijn gezicht verminderde en ik in plaats daarvan de druk van haar borsten op mijn borstkas voelde.

Haar tepels brandden door mijn huid als het smeulende uiteinde van een sigaret. Een seconde later voelde ik haar hete lippen en tong op mijn onderbuik en tegen de schaamlippen van het meisje, dat meteen hevig begon te schokken. Haar blik was extatisch als had ze God gezien. Ik voelde haar kut hevig krampen rond mijn lul en daardoor spoot ik me zelf ei zo na leeg in haar. Het orgasme vertekende haar gelaatstrekken tot een karikatuur van zichzelf. Terwijl Marga zich van me afwentelde, mijn wangen plakkerig en branderig van haar geil, liet het meisje zich op haar buik naast me neer ploffen, nog hevig naschokkend.

Ze kwam echter vlugger bij dan ik dacht en draaide zich op haar zij, me aankijkend. Het orgasme had haar niet tot bedaren gebracht maar het vuur in haar binnenste nog verder aangewakkerd zoals ik al spoedig kon merken. Mijn vrouw, die niet meer vroeg dan genomen te worden, zette zich op handen en voeten zodat het meisje en ik tegen haar wijdse kont en haar gezwollen schaamlippen daartussen aankeken. Ik knielde achter haar. Ze nam mijn penis en dreef die met zichtbaar genoegen in de kut van mijn vrouw.

Marga draaide haar hoofd opzij en bracht moeizaam uit: Ze plaatste de handen iets verder van elkaar zodat het meisje tussen de peilers van haar gestrekte armen door kon schuiven. Marga begon spoedig te kreunen. Als dat geen overtuigend bewijs was dat het meisje mijn vrouw gaan likken was, dan was de tong die ik langs mijn schacht voelde strijken terwijl ik Marga naaide dat wel.

Met een hand kneep ze hard in de ballen die tegen de billen van mijn vrouw kletsen. Marga had het zelf te druk met genieten om zelf op het lekker poesje van het meisje te gaan sabbelen, dat zich nochtans vlak onder haar gezicht bevond.

Ik hield stil terwijl het meisje haar knokkel tot voorbije de weerstand van mijn kringspier masseerde en de vinger dan vlot verder naar binnen duwde. Het kriebelde lekker in de binnenkant van mijn darmen, zeker toen ze draaiende bewegingen maakte. Daarna drukte ze haar vinger door telkens ik stootte, zodat het aanvoelde alsof ik de handpop was waarmee zij mijn vrouw naaide. Ik werd er gek van. Ze maakte kokhalzende bewegingen terwijl ik haar een keer twee keer drie maal mondneukte en dan Marga opnieuw penetreerde.

Aan het wanhopige krampen van haar kut, kon ik merken dat ze heel intens kwam, zoals ze al lang niet meer gekomen was in ons overspelige leven.

Ik trok me terug, nog steeds stijf, terwijl Marga naast het meisje ging liggen, wild nahijgend van haar climax. Ik had die twee fantastische meiden, vrouw en meisje, weliswaar genaaid, maar ik besefte heel goed dat ik geen van beiden tot een orgasme had gebracht. In werkelijkheid hadden zij met elkaar gevreeën en was ik niet meer dan tussenpersoon of het hulpstuk geweest waarmee zij elkaar hadden geneukt en klaar hadden gemaakt.

Misschien was dat de reden waarom ik zelf nog niet was gekomen. Of misschien was het omdat ik op dit ogenblik had gewacht. Terwijl ze keek naar het meisje dat nog steeds op haar rug lag en dat haar zojuist naar een hemelse climax had gelikt, zei ze immers: Ik manoeuvreerde me boven op haar, op gestrekte armen en loodste mijn pik met de hulp van mijn vrouw tussen de borsten van het meisje.

Na nauwelijks een paar stoten ejaculeerde ik overdadig. Uitermate bevredigd rolde ik van het meisje af. Vanonder mijn dichtvallende oogleden zag ik hoe Marga mijn zaad als een kostbare lotion in de huid van het meisje haar borsten masseerde. Het meisje giechelde geil. Burberry Sinds ik haar voor het eerst had ontmoet, was er was nog geen half uur verstreken.

Ze keek me met haar grote bruine ogen van de andere kant van de tafel aan. En ik wist dat het uit de hand zou gaan lopen tussen haar en mij.

borsten kneden harde tepels likken