Borsten en kutjes trio met moeder en dochter

borsten en kutjes trio met moeder en dochter

..

Stiekem gepijpt sex in zwolle


borsten en kutjes trio met moeder en dochter

..

Het was Johan die de eerste ‘move’ maakte, hij was zijn zelfbeheersing al bijna verloren. Toen hij met de drankjes terug wam stootte hij ‘per ongeluk’ met zijn voet tegen de stoelpoot en kreeg mijn moeder een flinke scheut sherry over haar bloesje.

Mijn man stond meteen klaar met zijn zakdoek en opeens volgden de ontwikkelingen elkaar razend snel op. Plotseling zat m’n moeder zonder bloesje en had mijn man zijn broek open geritst en met zijn onderbroek tot halverwege zijn dijen omlaag getrokken. Het volgend ogenblik lag hij met zijn stijve paal tussen haar enorme memmen te hengsten die zij met haar handen tegen elkaar drukte.

Ik wist van geiligheid even niet wat ik moest doen en begon toen maar van achteren zijn zak te strelen en aan zijn eikel te likken als die weer tussen haar borsten omhoog kwam. Het duurde niet lang eer hij begon te spuiten.

Hij spoot zijn zaad keihard in het gezicht en in de hals van mijn moeder. Ik was zo aangegrepen door die gebeurtenis dat ik spontaan zijn zaad begon op te likken; oh, wat was dat lekker. Toen ik de laatste klodder doorslikte begon mijn moeder te hijgen en te steunen. Ik deed de rok van mijn moeder omhoog en trok haar slip vliegensvlug omlaag over haar enkels heen. De pik van mijn man was niet eens slap geworden en ik duwde zijn leuter tegen haar glibberige, wijd openstaande schaamlippen aan.

Johan was ook helemaal door de dolle heen en stootte zijn 20 cm. Meteen begon hij wild op haar in te beuken en mijn moeder gilde het uit van genot. Ze neukten als wilde dieren en vergaten alles om hun heen, ook ik bestond even niet meer voor dat stel terwijl ik net zo geil als hun was.

Nog nooit had ik andere mensen in het echt met elkaar zien naaien en nu deden mijn man en mijn moeder het met elkaar, ik zat er met mij gezicht bovenop en wilde o zo graag meedoen. Ik ging met mijn tong door zijn heen weer zwoegende bilnaad en likte de sappen van zijn ballen die uit haar kut kwamen. Ze kwamen samen klaar en mijn moeder gilde als een wild beest toen Johan haar kut volspoot. Op dat moment kwam ik zelf ook spontaan en schreeuwend klaar, zo opgewonden was ik nog nooit geweest.

Mijn man liet zich uitgeput opzij vallen en keek wat wazig om zich heen terwijl zijn nu verslappende pik uit haar poes glipte. Hunkerend likte ik de golf sperma die daar achteraan kwam in mijn mond en kwam zomaar voor de tweede keer klaar. Ik wist echt niet wat me allemaal overkwam. Mijn moeder begon, nog nahijgend, zijn slappe lul te strelen en bedelde om meer. Spuit je me straks weer vol? Johan hielp zijn schoonmoeder verder uit haar kleren en stripte toen zelf zijn kleren uit.

Verliefd keek ik naar m’n eigen kerel waar ik al 4 jaar mee was getrouwd. Groot, gespierd en altijd geil. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn moeder op haar knieën en ellebogen op de vloerbedekking dirigeerde.

Ik wist dat hij soms voor een derde keer stijf kon worden en al snel had ik dat voor elkaar. Ik trok haar bilspleet en schaamlippen van elkaar en gaf op die manier toegang voor de pik van mijn man die hem weer in haar smachtende kut stak en haar nu met lange, rustige en doordachte stoten van achteren begon te naaien. Zijn handen gingen om haar mollig lichaam heen en vonden haar tieten weer waar hij flink in kneep. Ik wist ook uit ervaring dat het nu lang zou duren eer hij weer zou klaarkomen en werd zelf ook weer ontzettend heet.

Ik vingerde mezelf toen ik zag dat Johan ook een wijsvinger naast zijn lul in haar spleet duwde en toen met die glibberige vingertop haar anus insmeerde.

Ik huiverde toen ik dat zag en kwam bijna weer klaar. Met een zuigend geluid haalde hij zijn pik uit haat natte kut en duwde hem tegen haar anus aan. Hij was nu wel wat voorzichtiger als eerst maar langzaam perste hij zijn keiharde pik toch centimeter voor centimeter haar anus binnen.

M’n moeder vond het eerst wel pijnlijk, maar hij bleef met zijn ene hand met haar borsten spelen en zijn andere had haar kietelaar gevonden. Na een minuutje begon ze toch weer van geiligheid te kreunen, ze vond het lekker!!!!! En ze begon hem zelfs aan te moedigen!!!! Ik ging op mijn rug met wijdgeopende benen vlak voor m’n moeder liggen en duwde zonder aarzelen mijn kutje in haar gezicht.

Lik me klaar” kreunde ik. Mij man zag het ook en begon ook weer stapelgek te worden. Ik raakte de tel kwijt hoe vaak ik op haar tong ben klaargekomen. Het eindigde toen m’n moeder zelf weer klaarkwam en Johan zijn laatste rest zaad brullend in haar anus spoot.

We lagen nog na te hijgen toen de telefoon ging; het was mijn vader die ongerust was en zich afvroeg of zijn vrouw bij ons zou zijn. M’n moeder was geheel bevredigd en besloot om toch maar weer naar haar man te gaan. Ze kleedde zich aan en gaf ons alle twee een dankbare tongzoen. Toen ze weg was zijn mijn man en ik naar bed gegaan.

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Sexy moeder stelt haar kutje beschikbaar voor dochter en vriendje ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Mama anaal geneukt door haar stiefzoon. Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje. Mama legt het jonge grut even uit wat sex precies is. Moeder gaat met stiefzoon in bad. Laat mama nu eens die harde lul van je vriendje voelen. Huisvrouw geeft jonge pizza koerier een gulle fooi. Kop vol zaad na gulle pijpbeurt. Mama leert stiefdochter pikzuigen.Gratis sex nl mega dildo in kut


Ik wist van geiligheid even niet wat ik moest doen en begon toen maar van achteren zijn zak te strelen en aan zijn eikel te likken als die weer tussen haar borsten omhoog kwam. Het duurde niet lang eer hij begon te spuiten. Hij spoot zijn zaad keihard in het gezicht en in de hals van mijn moeder. Ik was zo aangegrepen door die gebeurtenis dat ik spontaan zijn zaad begon op te likken; oh, wat was dat lekker.

Toen ik de laatste klodder doorslikte begon mijn moeder te hijgen en te steunen. Ik deed de rok van mijn moeder omhoog en trok haar slip vliegensvlug omlaag over haar enkels heen. De pik van mijn man was niet eens slap geworden en ik duwde zijn leuter tegen haar glibberige, wijd openstaande schaamlippen aan. Johan was ook helemaal door de dolle heen en stootte zijn 20 cm.

Meteen begon hij wild op haar in te beuken en mijn moeder gilde het uit van genot. Ze neukten als wilde dieren en vergaten alles om hun heen, ook ik bestond even niet meer voor dat stel terwijl ik net zo geil als hun was. Nog nooit had ik andere mensen in het echt met elkaar zien naaien en nu deden mijn man en mijn moeder het met elkaar, ik zat er met mij gezicht bovenop en wilde o zo graag meedoen. Ik ging met mijn tong door zijn heen weer zwoegende bilnaad en likte de sappen van zijn ballen die uit haar kut kwamen.

Ze kwamen samen klaar en mijn moeder gilde als een wild beest toen Johan haar kut volspoot. Op dat moment kwam ik zelf ook spontaan en schreeuwend klaar, zo opgewonden was ik nog nooit geweest. Mijn man liet zich uitgeput opzij vallen en keek wat wazig om zich heen terwijl zijn nu verslappende pik uit haar poes glipte. Hunkerend likte ik de golf sperma die daar achteraan kwam in mijn mond en kwam zomaar voor de tweede keer klaar.

Ik wist echt niet wat me allemaal overkwam. Mijn moeder begon, nog nahijgend, zijn slappe lul te strelen en bedelde om meer. Spuit je me straks weer vol? Johan hielp zijn schoonmoeder verder uit haar kleren en stripte toen zelf zijn kleren uit. Verliefd keek ik naar m’n eigen kerel waar ik al 4 jaar mee was getrouwd.

Groot, gespierd en altijd geil. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn moeder op haar knieën en ellebogen op de vloerbedekking dirigeerde. Ik wist dat hij soms voor een derde keer stijf kon worden en al snel had ik dat voor elkaar.

Ik trok haar bilspleet en schaamlippen van elkaar en gaf op die manier toegang voor de pik van mijn man die hem weer in haar smachtende kut stak en haar nu met lange, rustige en doordachte stoten van achteren begon te naaien.

Zijn handen gingen om haar mollig lichaam heen en vonden haar tieten weer waar hij flink in kneep. Ik wist ook uit ervaring dat het nu lang zou duren eer hij weer zou klaarkomen en werd zelf ook weer ontzettend heet. Ik vingerde mezelf toen ik zag dat Johan ook een wijsvinger naast zijn lul in haar spleet duwde en toen met die glibberige vingertop haar anus insmeerde. Ik huiverde toen ik dat zag en kwam bijna weer klaar. Met een zuigend geluid haalde hij zijn pik uit haat natte kut en duwde hem tegen haar anus aan.

Hij was nu wel wat voorzichtiger als eerst maar langzaam perste hij zijn keiharde pik toch centimeter voor centimeter haar anus binnen. M’n moeder vond het eerst wel pijnlijk, maar hij bleef met zijn ene hand met haar borsten spelen en zijn andere had haar kietelaar gevonden.

Jouw gratis sex films! Geile moeder en dochter worden beide geneukt ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Sexy Mom Teaches Sex. Mama bemoeit zich echt overal mee. Nu is het mijn beurt mama. Mama doet mee met stiefdochter en vriendje. Blonde Cougar Dubbel Gedekt. Dochter deelt pik met haar stiefmoeder. Mama anaal geneukt door haar stiefzoon.

Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje. Mama legt het jonge grut even uit wat sex precies is. Moeder gaat met stiefzoon in bad.

Laat mama nu eens die harde lul van je vriendje voelen. Huisvrouw geeft jonge pizza koerier een gulle fooi. Kop vol zaad na gulle pijpbeurt. Mama leert stiefdochter pikzuigen. Mooie MILF verleid haar aanstaande stiefzoon. Zeg mama, mag Toby ook eens in jou mondje spuiten?

borsten en kutjes trio met moeder en dochter