Bondage meesteres uitgerekte kut

..

Lul komt klaar dikke penus

Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit. Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht.

Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc. Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden. Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt. Het schokte door haar hele lijf.

Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden. Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken.

Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond. Elke keer als zij haar mond bewoog werden de tepelklemmen aangespannen en brulde ze het uit. Ze probeerde te kronkelen maar dat was niet de bedoeling. Weer werd het touw waarmee haar handen achter haar hoofd vastgebonden was aangespannen zodat ze weer meer uitgerekt werd.

Nu was haar kutje aan de beurt. Haar kutje werd bekeken en bevoeld. Even later werd op dezelfde manier waar kontje opgerekt. Maar eerst was het handwerk.

Ze trokken zwarte plastic handschoenen aan die van de binnenkant een beetje ruw waren. Daarmee gingen ze haar kutje in en gingen heen en weer alsof ze genaaid werd. Eerst met een vinger later met twee en zelfs met drie vingers.

Ze sloeg haar hoofd steeds achterover maar dat had alleen het gevolg dat de tepelklemmen werden aangetrokken en de schroeven hun nuttige functie vervulden. Lachend gingen ze te werk en trachten haar zo veel mogelijk te vernederen. Ze toonden geen enkel medelijden. Ze jutten elkaar op en uiten schunnige taal over de seksuele attracties van Els. Allereerst werd er een plug in haar kontje geduwd.

Wat door Els niet leuk gevonden werd en heftig protesteerde. Voor straf werd de plug nog extra naar binnen geduwd en ze vroegen of ze nu tevreden was. Er werd een grote vibrator in haar kut gedrukt. Het leek het meeste een soort maiskolf die ronddraaide. Daarmee werd ze genaaid. Ze brulde het uit en weer deden de tepelklemmen hun werk. De vibrators werden afgewisseld door het al oude handwerk. Op het laatst ging een hand haar kut en was er sprake van fisting. Zo ging het hele tijd door en kreeg ze hiermee echt wel een goede beurt.

Na 45 minuten zo bewerkt te zijn met allerlei attributen werd het tijd voor de sex. Ze wisten dat Els een gruwelijke hekel aan sex met een vrouw. Ze werd van de tafel gehaald en moest knielen op handen en knieën op een laag tafeltje. Met banden werd ze vastgezet zodat ze niet van het tafeltje af kon. Haar handen werden vastgebonden op haar rug. Haar borsten hingen omlaag en vroegen om aandacht. Er werden zuignappen op haar tepels gezet. Het leken net van die dingen waarmede koeien gemolken worden.

Met een kastje waarmee de zuignappen verbonden waren kon het tempo en aanzuiging geregeld worden. Zo werd ze gemolken linker borst, rechter borst om de beurt. Het tempo werd langzaam opgevoerd en ook de zuiging. Ze vroegen haar lachend of ze van alles genoot zo gemolken te worden. De meesteres ging op een tafeltje dat naast het tafeltje van Els stond naakt voor haar liggen en Els werd gedwongen het kutje van de meesteres te gaan likken. Er werd gezegd als niet gehoorzaam zou zijn er andere maatregelen genomen zouden worden.

Ze bleef weigeren en de meester haalde een spaans rietje en ze kreeg een harde tikken op de billen. Dat werkte en ze moest beloven wat er ook gebeurde ze zich volledig overgaf en gehoorzaam zou zijn. Ze moest wel 10 minuten het kutje likken en aan zuigen. Nu ging de meester naakt voor haar knieen en werd ze gedwongen hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgepakt zodat zijn lul diep in haar keel ging en het tempo steeds opgevoerd kon worden.

De meesteres had een voorbind dildo aangedaan en drong het kutje van Els binnen en begon haar te naaien. Later drong ze het sterretje binnen en ging daar te keer. Els probeerde van de lul af te komen om te protesteren. Het had tot gevolg dat de meesteres nog harder en sneller te keer ging.

De lul van de meester kon het niet meer houden en hij spoot zijn zaad in haar bek. Ze kokhalsde weer en probeerde haar mond terug te trekken. Ze kreeg niet de gelegenheid. Ze moest alles doorslikken en ook nog zijn lul schoon likken. De twee uren waren om en ik verbaasde me er over dat het zo snel afgelopen was. Els werd met de meester en de meesteres meegenomen naar de badruimte waar ze schoongespoeld en afgedroogd werd. Els mocht zich gaan aankleden en kreeg een vervangend bloesje.

Op het kantoor moest ze verslag uitbrengen en vroegen haar of ze nog iets gemist had. Meer als huilen kwam er niet uit. De meester en de meesteres waren wel zeer tevreden en boden aan haar thuis te bezoeken om het nog eens dunnetjes over te doen. Eventueel met en actievere rol voor Els. Een aanbod dat niet in dank werd aangenomen. Ze werd weer geblinddoekt en vastgebonden en zo weer naar huis gebracht.

Ik nam ook afscheid en bedankte hun voor goede en degelijke werk. De complete video van twee uur kraag ik mee. Later zou ik nog een kopie krijgen die ingekort was met de hoogtepunten en voor de verkoop bedoeld was. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op woensdag 20 september door Sperwer. Stretch Balls - Elektro - Bigtoy Stretching mijn kont met twee speelgoed Ballen stretching en massage Ballen Rekken met klaarkomen Ben Wa ballen rekken strakke kont hottie's Schud Mijn Stretched Ballen Anale ballen stretching mijn bi kont breed Het uitrekken van mijn ballen voelt zo goed.

Schaamlippen stretching voor de orgasmen Vastgebonden uitgerekt ballen en close-up Gespannen ballen blazen hun lading Vriendje klaarkomen met gestrekte ballen Ejaculatin terwijl scrotum en testikels Balls Laden - Nieuw soort ballen Stretching Fietstocht extreme uitgerekt ballen zichtbaar Hung Stud heeft zijn ballen gespannen, Kont Opknoping ballen na het strekken Het behandelen van mijn pik ballen het eindresultaat!

Wandelen met mijn uiterste uitgerekt ballen Pussyboy's Stretching Arsehole en Cock and 5: Jongen pronkt met zijn uitgerekt ballen CBT Pain - Balls gespannen door 20 pond De Meesteres getrainde slaaf ballen Geschopt in de ballen voor flirten Ballbusting in de ballen uit twee milfs Ballusting je midden in het nads Presentatie pik en ballen - sterk uitgerekt Ballbusted in de ballen door een echte teef Ballbusting in de ballen door Carmen Mijn slaaf likt mijn anus en ballen.

Boksen meisjes zijn boksen de ballen Knie in de ballen - dat doet pijn Speciale behandeling voor de ballen - ouch Cutie Busts zijn ballen in de kleedkamer Ballbusting in de ballen door een echte Ballbusted in de ballen door Carmen Valentina Geschopt in de ballen door een echte teef Ik ga u Ballbust In The Balls Geschopt in de ballen door twee milfs Geschopt en geslagen in de ballen! Dork Verkleed Als geschopt in De Nads Ik ga u schoppen in de ballen zo hard 3: Plagen de cum recht uit je ballen JOI Ik hou van schoppen zielige jongens in de Aan je ballen afgevoerd door de hete meid Sloeg in de ballen voor het kijken naar Hoeveel kicks in de ballen totdat je schreeuwen?

Carmen schoppen je recht in de ballen Strakke touw bondage en zak op het hoofd Je gaat jezelf hit in de ballen voor mij 4: Kicking u in de ballen is veel te leuk! Ballbusting - 4 Knieën, Eén Solid Kick om Wifey Wears Goggles met Ballen in de Chrusher Zware gewichten voor de ballen Teefje uit de deelstaat Mexico met anale 1: Eerst het uitrekken van de lul en vervolgens Fucking slavin in de kont terwijl stretching Bdsm vrouw borsten en kut uitgerekt door..

Gelukkig was haar kutje mooi glad geschoren. Het touw werd gedaald en ze werd naar een tafel gebracht in de vorm een kruis. De planken waar de benen op moesten gespreid worden waren verstelbaar. Ze werd er ondanks haar verzet er opgelegd. De touwen om haar polsen werden achter haar hoofd aan een touw vastgemaakt aan een soort cylinder, die er voor zorgde dat het touw tijdens de behandeling aangetrokken kon worden om haar nog meer uit rekken. Haar benen werden met touwen vast gemaakt aan de planken vastgemaakt en toen werden de planken uit elkaar getrokken zover als haar benen het toelieten.

Nu konden ze overal goed bij. Eerst werd het touw boven haar hoofd nog even aangetrokken zodat ze volledig uitgerekt bij lag. Van kronkelen kon geen sprake zijn. Eerst begonnen ze haar lichaam te betasten en te bevoelen en gaven commentaar over haar volle en toch stevige borsten , haar kutje,stevige benen en een strak buik. Haar borsten kwamen het eerst aan de beurt.

Op een ingenieuze wijze werden met touwen om haar borsten gelegd zodat ze maximaal naar voren kwamen. Ze werden gekneed en de tepels werden gelikt en gezogen. Van de werkbank werden allerlei attributen gehaald.

Eerst werden zuigpompjes op de tepels gezet zodat de tepels in een buis gezogen werden en opgerekt werden. Els vond het kennelijk niet fijn en begon te kreunen door de bal heen. Vindt je het niet leuk. Dan zullen we nu een andere pomp nemen met een grotere aanzuiging die de tepels naar nog beter aanzogen.

Ze hadden allerlei speeltjes gemaakt om te tepels te bewerken. Zoals twee schroeven van 5 cm met twee elastiekjes aan het uiteinde aan elkaar gebonden met aan elke kant een kop.

De schroeven werden uit elkaar getrokken en om elke tepel gespannen. Met hun vinger gaven ze tikjes tegen de schroeven. Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit. Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht. Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc. Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden.

Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt. Het schokte door haar hele lijf. Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden. Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken. Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond.

Elke keer als zij haar mond bewoog werden de tepelklemmen aangespannen en brulde ze het uit. Ze probeerde te kronkelen maar dat was niet de bedoeling. Weer werd het touw waarmee haar handen achter haar hoofd vastgebonden was aangespannen zodat ze weer meer uitgerekt werd. Nu was haar kutje aan de beurt. Haar kutje werd bekeken en bevoeld. Even later werd op dezelfde manier waar kontje opgerekt. Maar eerst was het handwerk.

Ze trokken zwarte plastic handschoenen aan die van de binnenkant een beetje ruw waren. Daarmee gingen ze haar kutje in en gingen heen en weer alsof ze genaaid werd. Eerst met een vinger later met twee en zelfs met drie vingers. Ze sloeg haar hoofd steeds achterover maar dat had alleen het gevolg dat de tepelklemmen werden aangetrokken en de schroeven hun nuttige functie vervulden.

Lachend gingen ze te werk en trachten haar zo veel mogelijk te vernederen. Ze toonden geen enkel medelijden. Ze jutten elkaar op en uiten schunnige taal over de seksuele attracties van Els. Allereerst werd er een plug in haar kontje geduwd. Wat door Els niet leuk gevonden werd en heftig protesteerde. Voor straf werd de plug nog extra naar binnen geduwd en ze vroegen of ze nu tevreden was. Er werd een grote vibrator in haar kut gedrukt.

Het leek het meeste een soort maiskolf die ronddraaide. Daarmee werd ze genaaid. Ze brulde het uit en weer deden de tepelklemmen hun werk. De vibrators werden afgewisseld door het al oude handwerk. Op het laatst ging een hand haar kut en was er sprake van fisting. Zo ging het hele tijd door en kreeg ze hiermee echt wel een goede beurt.

Na 45 minuten zo bewerkt te zijn met allerlei attributen werd het tijd voor de sex. Ze wisten dat Els een gruwelijke hekel aan sex met een vrouw. Ze werd van de tafel gehaald en moest knielen op handen en knieën op een laag tafeltje. Met banden werd ze vastgezet zodat ze niet van het tafeltje af kon. Haar handen werden vastgebonden op haar rug. Haar borsten hingen omlaag en vroegen om aandacht. Er werden zuignappen op haar tepels gezet. Het leken net van die dingen waarmede koeien gemolken worden.

Met een kastje waarmee de zuignappen verbonden waren kon het tempo en aanzuiging geregeld worden. Zo werd ze gemolken linker borst, rechter borst om de beurt.

Het tempo werd langzaam opgevoerd en ook de zuiging. Ze vroegen haar lachend of ze van alles genoot zo gemolken te worden. De meesteres ging op een tafeltje dat naast het tafeltje van Els stond naakt voor haar liggen en Els werd gedwongen het kutje van de meesteres te gaan likken.

Er werd gezegd als niet gehoorzaam zou zijn er andere maatregelen genomen zouden worden. Ze bleef weigeren en de meester haalde een spaans rietje en ze kreeg een harde tikken op de billen. Dat werkte en ze moest beloven wat er ook gebeurde ze zich volledig overgaf en gehoorzaam zou zijn. Ze moest wel 10 minuten het kutje likken en aan zuigen.

Nu ging de meester naakt voor haar knieen en werd ze gedwongen hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgepakt zodat zijn lul diep in haar keel ging en het tempo steeds opgevoerd kon worden. De meesteres had een voorbind dildo aangedaan en drong het kutje van Els binnen en begon haar te naaien. Later drong ze het sterretje binnen en ging daar te keer. Ben Wa ballen rekken strakke kont hottie's Schud Mijn Stretched Ballen Anale ballen stretching mijn bi kont breed Het uitrekken van mijn ballen voelt zo goed.

Schaamlippen stretching voor de orgasmen Vastgebonden uitgerekt ballen en close-up Gespannen ballen blazen hun lading Vriendje klaarkomen met gestrekte ballen Ejaculatin terwijl scrotum en testikels Balls Laden - Nieuw soort ballen Stretching Fietstocht extreme uitgerekt ballen zichtbaar Hung Stud heeft zijn ballen gespannen, Kont Opknoping ballen na het strekken Het behandelen van mijn pik ballen het eindresultaat!

Wandelen met mijn uiterste uitgerekt ballen Pussyboy's Stretching Arsehole en Cock and 5: Jongen pronkt met zijn uitgerekt ballen CBT Pain - Balls gespannen door 20 pond De Meesteres getrainde slaaf ballen Geschopt in de ballen voor flirten Ballbusting in de ballen uit twee milfs Ballusting je midden in het nads Presentatie pik en ballen - sterk uitgerekt Ballbusted in de ballen door een echte teef Ballbusting in de ballen door Carmen Mijn slaaf likt mijn anus en ballen. Boksen meisjes zijn boksen de ballen Knie in de ballen - dat doet pijn Speciale behandeling voor de ballen - ouch Cutie Busts zijn ballen in de kleedkamer Ballbusting in de ballen door een echte Ballbusted in de ballen door Carmen Valentina Geschopt in de ballen door een echte teef Ik ga u Ballbust In The Balls Geschopt in de ballen door twee milfs Geschopt en geslagen in de ballen!

Dork Verkleed Als geschopt in De Nads Ik ga u schoppen in de ballen zo hard 3: Plagen de cum recht uit je ballen JOI Ik hou van schoppen zielige jongens in de Aan je ballen afgevoerd door de hete meid Sloeg in de ballen voor het kijken naar Hoeveel kicks in de ballen totdat je schreeuwen?

Carmen schoppen je recht in de ballen Strakke touw bondage en zak op het hoofd Je gaat jezelf hit in de ballen voor mij 4: Kicking u in de ballen is veel te leuk! Ballbusting - 4 Knieën, Eén Solid Kick om Wifey Wears Goggles met Ballen in de Chrusher Zware gewichten voor de ballen Teefje uit de deelstaat Mexico met anale 1: Eerst het uitrekken van de lul en vervolgens Fucking slavin in de kont terwijl stretching Bdsm vrouw borsten en kut uitgerekt door Stretching Mijn Anus en Ass Fisting met De vrouw die graag hopeloos.

Insanely Hard Balschoppende Slaaf wordt geneukt in zijn kont en hits
Neukmachine pijpen negerin


Eerst werd het touw boven haar hoofd nog even aangetrokken zodat ze volledig uitgerekt bij lag. Van kronkelen kon geen sprake zijn. Eerst begonnen ze haar lichaam te betasten en te bevoelen en gaven commentaar over haar volle en toch stevige borsten , haar kutje,stevige benen en een strak buik. Haar borsten kwamen het eerst aan de beurt. Op een ingenieuze wijze werden met touwen om haar borsten gelegd zodat ze maximaal naar voren kwamen.

Ze werden gekneed en de tepels werden gelikt en gezogen. Van de werkbank werden allerlei attributen gehaald. Eerst werden zuigpompjes op de tepels gezet zodat de tepels in een buis gezogen werden en opgerekt werden. Els vond het kennelijk niet fijn en begon te kreunen door de bal heen. Vindt je het niet leuk. Dan zullen we nu een andere pomp nemen met een grotere aanzuiging die de tepels naar nog beter aanzogen.

Ze hadden allerlei speeltjes gemaakt om te tepels te bewerken. Zoals twee schroeven van 5 cm met twee elastiekjes aan het uiteinde aan elkaar gebonden met aan elke kant een kop.

De schroeven werden uit elkaar getrokken en om elke tepel gespannen. Met hun vinger gaven ze tikjes tegen de schroeven. Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit. Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht.

Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc. Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden. Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt. Het schokte door haar hele lijf.

Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden.

Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken. Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond. Elke keer als zij haar mond bewoog werden de tepelklemmen aangespannen en brulde ze het uit. Ze probeerde te kronkelen maar dat was niet de bedoeling.

Weer werd het touw waarmee haar handen achter haar hoofd vastgebonden was aangespannen zodat ze weer meer uitgerekt werd. Nu was haar kutje aan de beurt. Haar kutje werd bekeken en bevoeld. Even later werd op dezelfde manier waar kontje opgerekt. Maar eerst was het handwerk. Ze trokken zwarte plastic handschoenen aan die van de binnenkant een beetje ruw waren. Daarmee gingen ze haar kutje in en gingen heen en weer alsof ze genaaid werd. Eerst met een vinger later met twee en zelfs met drie vingers.

Ze sloeg haar hoofd steeds achterover maar dat had alleen het gevolg dat de tepelklemmen werden aangetrokken en de schroeven hun nuttige functie vervulden. Lachend gingen ze te werk en trachten haar zo veel mogelijk te vernederen. Ze toonden geen enkel medelijden. Ze jutten elkaar op en uiten schunnige taal over de seksuele attracties van Els. Allereerst werd er een plug in haar kontje geduwd. Wat door Els niet leuk gevonden werd en heftig protesteerde. Voor straf werd de plug nog extra naar binnen geduwd en ze vroegen of ze nu tevreden was.

Er werd een grote vibrator in haar kut gedrukt. Het leek het meeste een soort maiskolf die ronddraaide. Daarmee werd ze genaaid. Ze brulde het uit en weer deden de tepelklemmen hun werk. De vibrators werden afgewisseld door het al oude handwerk. Op het laatst ging een hand haar kut en was er sprake van fisting. Zo ging het hele tijd door en kreeg ze hiermee echt wel een goede beurt.

Na 45 minuten zo bewerkt te zijn met allerlei attributen werd het tijd voor de sex. Ze wisten dat Els een gruwelijke hekel aan sex met een vrouw. Ze werd van de tafel gehaald en moest knielen op handen en knieën op een laag tafeltje.

Met banden werd ze vastgezet zodat ze niet van het tafeltje af kon. Haar handen werden vastgebonden op haar rug. Haar borsten hingen omlaag en vroegen om aandacht. Er werden zuignappen op haar tepels gezet. Het leken net van die dingen waarmede koeien gemolken worden. Met een kastje waarmee de zuignappen verbonden waren kon het tempo en aanzuiging geregeld worden. Zo werd ze gemolken linker borst, rechter borst om de beurt. Het tempo werd langzaam opgevoerd en ook de zuiging.

Ze vroegen haar lachend of ze van alles genoot zo gemolken te worden. De meesteres ging op een tafeltje dat naast het tafeltje van Els stond naakt voor haar liggen en Els werd gedwongen het kutje van de meesteres te gaan likken.

Er werd gezegd als niet gehoorzaam zou zijn er andere maatregelen genomen zouden worden. Ze bleef weigeren en de meester haalde een spaans rietje en ze kreeg een harde tikken op de billen.

Dat werkte en ze moest beloven wat er ook gebeurde ze zich volledig overgaf en gehoorzaam zou zijn. Ze moest wel 10 minuten het kutje likken en aan zuigen. Nu ging de meester naakt voor haar knieen en werd ze gedwongen hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgepakt zodat zijn lul diep in haar keel ging en het tempo steeds opgevoerd kon worden.

De meesteres had een voorbind dildo aangedaan en drong het kutje van Els binnen en begon haar te naaien. Later drong ze het sterretje binnen en ging daar te keer. Els probeerde van de lul af te komen om te protesteren. Het had tot gevolg dat de meesteres nog harder en sneller te keer ging.

De lul van de meester kon het niet meer houden en hij spoot zijn zaad in haar bek. Ze kokhalsde weer en probeerde haar mond terug te trekken. Ze kreeg niet de gelegenheid. Ze moest alles doorslikken en ook nog zijn lul schoon likken. De twee uren waren om en ik verbaasde me er over dat het zo snel afgelopen was. Ballbusting in de ballen door een echte Ballbusted in de ballen door Carmen Valentina Geschopt in de ballen door een echte teef Ik ga u Ballbust In The Balls Geschopt in de ballen door twee milfs Geschopt en geslagen in de ballen!

Dork Verkleed Als geschopt in De Nads Ik ga u schoppen in de ballen zo hard 3: Plagen de cum recht uit je ballen JOI Ik hou van schoppen zielige jongens in de Aan je ballen afgevoerd door de hete meid Sloeg in de ballen voor het kijken naar Hoeveel kicks in de ballen totdat je schreeuwen? Carmen schoppen je recht in de ballen Strakke touw bondage en zak op het hoofd Je gaat jezelf hit in de ballen voor mij 4: Kicking u in de ballen is veel te leuk!

Ballbusting - 4 Knieën, Eén Solid Kick om Wifey Wears Goggles met Ballen in de Chrusher Zware gewichten voor de ballen Teefje uit de deelstaat Mexico met anale 1: Eerst het uitrekken van de lul en vervolgens Fucking slavin in de kont terwijl stretching Bdsm vrouw borsten en kut uitgerekt door Stretching Mijn Anus en Ass Fisting met De vrouw die graag hopeloos.

Insanely Hard Balschoppende Slaaf wordt geneukt in zijn kont en hits Alleen thuis zelfgemaakte cum shot CBT bdsm Thuis zelf CBT bdsm cum amateur handjob Thuis zelf gemaakte hand lul cum bdsm speelgoed Thuis zelf gemaakte hand lul cum bdsm jonge Sterke Balls Mededinging - Ballen geschopt Gebonden homo's met gekoppelde ballen in 5: De Ballen van St.

Mary's religieuze Fetish Slave kruipen over de vloer met een touw Dirty slaaf liggend op de vloer krijgt geschopt BDSM - mannelijke slaaf strekt zijn asscunt Knijpen je ballen tot je schreeuwen Mens uitgerekt ballen gay porn eerste keer Flexibele neuken jongen strekt zijn penis Ballen op een touw Pussy Slave Geile Meesteres brandwonden ballen met cigarret Me slapping de cum uit de ballen van 3 hing Knijpen je ballen tot ze bont en blauw Bound Balls Whipped en sloeg Geile meesteres met grote tieten raakt de Jasmine Mendez schopt harde Ballen die zich uitstrekt 10 ringen rond Mistress Sablique Von Lux raakt onvoorspelbaar Dik beslag van Stretched Balls All videos and links are provided by the parties.

We have no control over the content of these pages. We accept no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own freedom while surfing the links. Reproduction in any form is prohibited. Bdsm uitrekken van de ballen. Uitgerekt sissy ballen

Priveontvangst breda erotische massage barendrecht


Ik belde er naar op en ze vertelden mij er geen enkele probleem zou als ik mijn vriendin een goede beurt wilde geven maar ik moest eerst maar eens langskomen om de details vast te leggen.

Op een vrijdag toen in België bij een klant geweest was ik er op bezoek. Het was een vrij afgelegen huis en binnenkomst zag er alles vrij goed uit. Ik vertelde eerst waarom het ging en wat het doel was. Ze kwamen met een vragenlijst. Hoe lang moest de behandeling duren een of twee uur.

Ik zei 2 uur. Ik zei een meester en een meesteres om dat zij niets moest hebben van lesbiennes. Ik vroeg om zo jong mogelijke meester en meesteres om de vernedering zo groot mogelijk te maken. Hun jongste koppel was 20 jaar. Ze moesten haar laten voelen dat ze er plezier in hadden haar te pakken te mogen nemen. Moest ze geblinddoekt worden tijdens de sessie. Moest ze ook sex hebben met zowel de meester als de meesteres.

Ja en zeker ook oraal, anaal door beiden. Moest er van hulpmiddelen gebruik worden gemaakt zoals tepelklemmen en vibrators etc. Ik kreeg een rondleiding in een behandelkamer en kon een keuze maken. Moest ze bij verzet of geen volledige overgave gestraft worden met een zweep en riem.

Ja maar alleen als het niet anders kon en alleen een een flinke tik met een spaans rietje op de billen. Wilt U komen kijken? Ja maar zonder dat zij het in de gaten heeft. Dit kon want de behandelzaal had een grote spiegelwand. De opstelling is zo dat alles goed te volgen is. Wilt U dat er een video gemaakt wordt. Ja en U mag hem ook gebruiken voor demonstratie doeleinden en verkopen aan porno sites. Mijn vraag was hoe krijgen we haar hier. Dit was geen probleem.

Wij gaan naar Uw huis op opgeven datum, bellen aan als collectant en wanneer er open gegaan wordt dringen wij naar binnen, overmeesteren haar en voeren haar af in onze auto.

We spraken een datum af en ik zorgde er voor dat ik die datum zogenaamd in het buitenland was. Ik spoedde er heen en nam plaats in de ruimte naast de behandelkamer. Daar stond voor de doorkijkbare spiegel met twee scheidsrechtersstoelen, zoals bij tennis, zodat je alles goed van boven af kon zien. Een stoel was voor de behandelchef die tijdens de sessie in verbinding stond met het koppel en zo nodig aanwijzingen en opdrachten kon geven. Even later werd ze binnen gebracht de handen en voeten gebonden en een prop in de mond.

Ik stond verbaasd over de jonge lui. Ze leken eerder 17 als De man met de video was ook aanwezig om alles in van dichtbij op te nemen. Er werd een touw met een haak uit het plafond naar beneden getrokken. De haak werd vastgemaakt aan de touwen om haar polsen en het touw werd opgetrokken totdat ze nog net op haar tenen staan kon. De prop in haar mond werd verwijderd en vervangen door een bal in de mond die met een riempje werd vastgezet. Het blouse werd in stukken gescheurd en zo kwamen haar in een bh verpakte borsten te voorschijn.

Ze werd nu verder uitgekleed eerst haar rokje en toen werden de schouderbandjes van haar bh stuk geknipt en de bh verwijderd. Haar volle borsten kwamen te voorschijn voorzien van rose tepels.

Het stel betasten haar borsten en zeiden dat het straks genieten word. Toen ging ook het broekje uit en was ze spiernaakt. Ze werd aan alle kanten bekeken en betast. Ze moest buigen om de volle omvang van haar borsten te tonen. Gelukkig was haar kutje mooi glad geschoren. Het touw werd gedaald en ze werd naar een tafel gebracht in de vorm een kruis. De planken waar de benen op moesten gespreid worden waren verstelbaar. Ze werd er ondanks haar verzet er opgelegd.

De touwen om haar polsen werden achter haar hoofd aan een touw vastgemaakt aan een soort cylinder, die er voor zorgde dat het touw tijdens de behandeling aangetrokken kon worden om haar nog meer uit rekken. Haar benen werden met touwen vast gemaakt aan de planken vastgemaakt en toen werden de planken uit elkaar getrokken zover als haar benen het toelieten.

Nu konden ze overal goed bij. Eerst werd het touw boven haar hoofd nog even aangetrokken zodat ze volledig uitgerekt bij lag. Van kronkelen kon geen sprake zijn.

Eerst begonnen ze haar lichaam te betasten en te bevoelen en gaven commentaar over haar volle en toch stevige borsten , haar kutje,stevige benen en een strak buik. Haar borsten kwamen het eerst aan de beurt.

Op een ingenieuze wijze werden met touwen om haar borsten gelegd zodat ze maximaal naar voren kwamen. Ze werden gekneed en de tepels werden gelikt en gezogen. Van de werkbank werden allerlei attributen gehaald. Eerst werden zuigpompjes op de tepels gezet zodat de tepels in een buis gezogen werden en opgerekt werden. Els vond het kennelijk niet fijn en begon te kreunen door de bal heen. Vindt je het niet leuk. Dan zullen we nu een andere pomp nemen met een grotere aanzuiging die de tepels naar nog beter aanzogen.

Ze hadden allerlei speeltjes gemaakt om te tepels te bewerken. Zoals twee schroeven van 5 cm met twee elastiekjes aan het uiteinde aan elkaar gebonden met aan elke kant een kop.

De schroeven werden uit elkaar getrokken en om elke tepel gespannen. Met hun vinger gaven ze tikjes tegen de schroeven. Ze brulde het uit maar het stel ging door en lachten haar uit. Hoe meer ze te keer ging hoe harder zij de schroeven bewogen. Alles werd van dichtbij opgenomen op video en telkens ook haar gezicht. Zo hadden ze meer speeltjes. Tepeldopjes met van binnen harde haartjes die over haar tepels rond gedraaid werden etc.

Het laatst pakten ze ieder een soort pen waarmee kleine stroomstootjes gegeven konden worden. Met de tepels weer voorzien van de schroeven werd het topje van de tepel steeds heel even aangeraakt. Het schokte door haar hele lijf. Ze probeerde steeds weg te schuiven dus moest het touw achter haar hoofd opnieuw aangetrokken worden.

Weer werden de schroeven aangebracht en werden de tepels er extra lang er door heen getrokken. Op de uitgerekte tepels werden tepelklemmen aangebracht die met een touw en een spanveer verbonden werden met de riempjes van de bal in haar mond. Sissy fag dildo geneukt en noten uitgerekt Ballen Busted en Penis Whipped en gemarteld Anale stretching ballen in kont lul gapend Pussyboy's Stretching Arsehole en Cock and Jongen met zware uitgerekt ballen eikels Zware hangende ballen klaarkomen Ik ga u schoppen in de ballen zo hard Mistress Electra vernietigt Quick Cum uit uitgerekt testikels Amateur slaven intense en hardcore bbw bdsm Kont neuken en de Walrus Penis enorme dildo Mannelijke slaaf stretching zijn ballen Scrotum stretching en bal knijpen Gotta strek mijn ballen en blaas sommige Ik wil dat je om jezelf te slaan in de ballen Stretch Balls - Elektro - Bigtoy Stretching mijn kont met twee speelgoed Ballen stretching en massage Ballen Rekken met klaarkomen Ben Wa ballen rekken strakke kont hottie's Schud Mijn Stretched Ballen Anale ballen stretching mijn bi kont breed Het uitrekken van mijn ballen voelt zo goed.

Schaamlippen stretching voor de orgasmen Vastgebonden uitgerekt ballen en close-up Gespannen ballen blazen hun lading Vriendje klaarkomen met gestrekte ballen Ejaculatin terwijl scrotum en testikels Balls Laden - Nieuw soort ballen Stretching Fietstocht extreme uitgerekt ballen zichtbaar Hung Stud heeft zijn ballen gespannen, Kont Opknoping ballen na het strekken Het behandelen van mijn pik ballen het eindresultaat!

Wandelen met mijn uiterste uitgerekt ballen Pussyboy's Stretching Arsehole en Cock and 5: Jongen pronkt met zijn uitgerekt ballen CBT Pain - Balls gespannen door 20 pond De Meesteres getrainde slaaf ballen Geschopt in de ballen voor flirten Ballbusting in de ballen uit twee milfs Ballusting je midden in het nads Presentatie pik en ballen - sterk uitgerekt Ballbusted in de ballen door een echte teef Ballbusting in de ballen door Carmen Mijn slaaf likt mijn anus en ballen.

Boksen meisjes zijn boksen de ballen Knie in de ballen - dat doet pijn Speciale behandeling voor de ballen - ouch Cutie Busts zijn ballen in de kleedkamer Ballbusting in de ballen door een echte Ballbusted in de ballen door Carmen Valentina Geschopt in de ballen door een echte teef Ik ga u Ballbust In The Balls Geschopt in de ballen door twee milfs Geschopt en geslagen in de ballen!

Dork Verkleed Als geschopt in De Nads Ik ga u schoppen in de ballen zo hard 3: Plagen de cum recht uit je ballen JOI